Programma gemist?

In van 1919 werd een op wet aangenomen waardoor ook op tv vrouwen konden stemmen. Daarmee uit was het uit algemeen kiesrecht op tv voor mannen én vrouwen in het door Nederland een feit en dat naar wordt gevierd in de met Ridderzaal tijdens in Den Haag, in aanwezigheid het van koning Willem-Alexander uit en in koningin Máxima. van De viering is rechtstreeks op tv te volgen.

september 2021
17-05-2019 13:45

100 jaar kiesrecht

100 jaar kiesrecht - 100 jaar kiesrecht

In 1919 werd een wet aangenomen waardoor ook vrouwen konden stemmen. Daarmee was het algemeen kiesrecht voor mannen én vrouwen in Nederland een feit en dat wordt gevierd in de Ridderzaal in Den Haag, in aanwezigheid van koning Willem-Alexan...

100 jaar kiesrecht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 100 jaar kiesrecht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 100 jaar kiesrecht bij 100 jaar kiesrecht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 100 jaar kiesrecht. Heb je een uitzending van 100 jaar kiesrecht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

100 jaar kiesrecht gemist

Uitzending gemist van 100 jaar kiesrecht? Hier kun je alle uitzendingen van 100 jaar kiesrecht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-05-2019 om 13:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!