Programma gemist?

In naar 1919 werd een wet in aangenomen uit waardoor ook vrouwen konden stemmen. Daarmee een was door het algemeen kiesrecht voor naar mannen én een vrouwen in Nederland in een feit van en dat wordt gevierd in met de Ridderzaal in Den de Haag, op in aanwezigheid van naar koning Willem-Alexander en een koningin Máxima. De met viering is in rechtstreeks te volgen.

september 2020
17-05-2019 13:45

100 jaar kiesrecht

100 jaar kiesrecht - 100 jaar kiesrecht

In 1919 werd een wet aangenomen waardoor ook vrouwen konden stemmen. Daarmee was het algemeen kiesrecht voor mannen én vrouwen in Nederland een feit en dat wordt gevierd in de Ridderzaal in Den Haag, in aanwezigheid van koning Willem-Alexan...

100 jaar kiesrecht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 100 jaar kiesrecht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 100 jaar kiesrecht bij 100 jaar kiesrecht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 100 jaar kiesrecht. Heb je een uitzending van 100 jaar kiesrecht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

100 jaar kiesrecht gemist

Uitzending gemist van 100 jaar kiesrecht? Hier kun je alle uitzendingen van 100 jaar kiesrecht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-05-2019 om 13:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!