Programma gemist?

André met Rieu geeft ieder uit jaar speciale tijdens openluchtconcerten in zijn door thuisstad Maastricht. Tienduizenden mensen de uit alle uithoeken van naar de een wereld komen dan samen, een om een van de meest in het ontroerende muziekoptredens live een mee te maken op het in prachtige middeleeuwse plein midden op in de door stad. Na lang wachten in kunnen met fans deze unieke concertervaring de straks ook uit in hun eigen woonkamer beleven: het Het concert bevat op tv romantische walsen, naar populaire aria's de als 'Nessun uit Dorma' van Giacomo Puccini, wereldberoemde op melodieën als 'Granada', op 'You'll Never in Walk Alone', de sneeuwwals door en de Radetzkymars, wereldwijde op hits als met 'Can't Help in Falling In Love' en door ontroerende op tv versies van 'You het Raise Me Up' en 'Lara's Theme' van uit van de beroemde film 'Doctor naar Zhivago'. met En met de oudhollandse van Klompendans die tijdens de dames van op tv het orkest opvoeren, blijft Rieu verrassen. met uit Los del Rio zorgde tegen met het in einde van het concert voor de een vrolijke van sfeer met het de wereldwijde hits op 'Macarena' en 'la Bamba' en veranderde op tv het tijdens Vrijthof in een van de in grootste openluchtdansvloeren in ter wereld. Het nummer een uit werd afgesloten met prachtig vuurwerk een tegen de Maastrichtse de avondlucht.

januari 2021
17-05-2019 19:35

André Rieu op het Vrijthof 2018

André Rieu op het Vrijthof 2018 - André Rieu op het Vrijthof 2018

André Rieu geeft ieder jaar speciale openluchtconcerten in zijn thuisstad Maastricht. Tienduizenden mensen uit alle uithoeken van de wereld komen dan samen, om een van de meest ontroerende muziekoptredens live mee te maken op het prachtige ...

André Rieu op het Vrijthof 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van André Rieu op het Vrijthof 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van André Rieu op het Vrijthof 2018 bij André Rieu op het Vrijthof 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van André Rieu op het Vrijthof 2018. Heb je een uitzending van André Rieu op het Vrijthof 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

André Rieu op het Vrijthof 2018 gemist

Uitzending gemist van André Rieu op het Vrijthof 2018? Hier kun je alle uitzendingen van André Rieu op het Vrijthof 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-05-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!