Programma gemist?

André van Rieu geeft ieder jaar tijdens speciale in openluchtconcerten in zijn thuisstad Maastricht. Tienduizenden de mensen uit alle tijdens op tv uithoeken van de wereld komen in dan op tv samen, om een van de meest op tv ontroerende muziekoptredens tijdens live mee te in maken op het in prachtige door middeleeuwse plein midden in de door stad. van Na lang wachten van kunnen fans deze unieke concertervaring op tv straks ook in op hun eigen woonkamer tijdens beleven: Het concert in bevat romantische walsen, populaire naar aria's als 'Nessun door Dorma' het van Giacomo Puccini, wereldberoemde melodieën uit als 'Granada', 'You'll tijdens op Never Walk Alone', de op tv sneeuwwals en uit de Radetzkymars, wereldwijde hits als naar 'Can't Help Falling met In Love' en tijdens ontroerende versies van tijdens 'You Raise door Me Up' op tv en 'Lara's Theme' uit de het beroemde een film 'Doctor Zhivago'. En van met de oudhollandse Klompendans die de de dames op tv van het orkest opvoeren, tijdens blijft Rieu op tv verrassen. op tv Los del Rio zorgde tegen het een einde het van het concert voor een een op vrolijke sfeer met de wereldwijde uit hits 'Macarena' en een 'la Bamba' en een veranderde het Vrijthof in in een van met de grootste openluchtdansvloeren ter naar op tv wereld. Het nummer werd afgesloten met op tv op tv prachtig vuurwerk tegen de Maastrichtse uit avondlucht.

mei 2020
17-05-2019 19:35

André Rieu op het Vrijthof 2018

André Rieu op het Vrijthof 2018 - André Rieu op het Vrijthof 2018

André Rieu geeft ieder jaar speciale openluchtconcerten in zijn thuisstad Maastricht. Tienduizenden mensen uit alle uithoeken van de wereld komen dan samen, om een van de meest ontroerende muziekoptredens live mee te maken op het prachtige ...

André Rieu op het Vrijthof 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van André Rieu op het Vrijthof 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van André Rieu op het Vrijthof 2018 bij André Rieu op het Vrijthof 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van André Rieu op het Vrijthof 2018. Heb je een uitzending van André Rieu op het Vrijthof 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

André Rieu op het Vrijthof 2018 gemist

Uitzending gemist van André Rieu op het Vrijthof 2018? Hier kun je alle uitzendingen van André Rieu op het Vrijthof 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-05-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!