Programma gemist?

André naar Rieu geeft door ieder jaar speciale openluchtconcerten van in zijn naar thuisstad Maastricht. Tienduizenden een mensen uit alle uithoeken van het de wereld door komen dan samen, uit om een van op tv de meest van ontroerende muziekoptredens live mee te uit maken op het op tv prachtige middeleeuwse plein een midden in de de stad. tijdens Na lang wachten kunnen fans naar deze unieke concertervaring straks naar ook het in hun eigen woonkamer het beleven: Het concert de bevat romantische een walsen, populaire in aria's als 'Nessun Dorma' van de Giacomo Puccini, wereldberoemde melodieën tijdens als op tv 'Granada', 'You'll Never Walk een Alone', de sneeuwwals van en de tijdens Radetzkymars, wereldwijde hits als van 'Can't Help Falling In tijdens Love' en ontroerende in versies van 'You in Raise Me Up' een en door 'Lara's Theme' uit de beroemde in film uit 'Doctor Zhivago'. En met de van oudhollandse naar Klompendans die de dames van het het orkest een opvoeren, blijft Rieu verrassen. tijdens in Los del Rio zorgde tegen het van einde van een het concert voor door een vrolijke sfeer door met de wereldwijde naar hits op tv 'Macarena' en 'la Bamba' naar en veranderde tijdens het Vrijthof in een van de de grootste op openluchtdansvloeren ter op wereld. Het nummer op werd afgesloten met prachtig het vuurwerk tegen de van Maastrichtse avondlucht.

oktober 2021
17-05-2019 19:35

André Rieu op het Vrijthof 2018

André Rieu op het Vrijthof 2018 - André Rieu op het Vrijthof 2018

André Rieu geeft ieder jaar speciale openluchtconcerten in zijn thuisstad Maastricht. Tienduizenden mensen uit alle uithoeken van de wereld komen dan samen, om een van de meest ontroerende muziekoptredens live mee te maken op het prachtige ...

André Rieu op het Vrijthof 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van André Rieu op het Vrijthof 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van André Rieu op het Vrijthof 2018 bij André Rieu op het Vrijthof 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van André Rieu op het Vrijthof 2018. Heb je een uitzending van André Rieu op het Vrijthof 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

André Rieu op het Vrijthof 2018 gemist

Uitzending gemist van André Rieu op het Vrijthof 2018? Hier kun je alle uitzendingen van André Rieu op het Vrijthof 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-05-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!