Programma gemist?

André op Rieu geeft een ieder jaar speciale openluchtconcerten in tijdens zijn thuisstad tijdens Maastricht. Tienduizenden mensen uit uit alle uithoeken een van de wereld naar komen dan samen, om op een van de in meest met ontroerende muziekoptredens live mee te maken van op het naar prachtige middeleeuwse plein tijdens midden in van de stad. Na lang wachten de kunnen van fans deze unieke concertervaring straks naar ook in hun op het eigen woonkamer beleven: een Het concert bevat de romantische walsen, populaire aria's als 'Nessun tijdens Dorma' van Giacomo met Puccini, wereldberoemde op melodieën als 'Granada', op 'You'll Never Walk Alone', naar de sneeuwwals de en een de Radetzkymars, wereldwijde hits als in 'Can't Help Falling door In op tv Love' en ontroerende versies van 'You met naar Raise Me Up' en 'Lara's de Theme' het uit de beroemde film 'Doctor het Zhivago'. En met de op tv oudhollandse een Klompendans die op tv de dames van het orkest opvoeren, uit blijft op Rieu verrassen. Los naar del Rio zorgde tegen een het einde in van het concert voor een in naar vrolijke sfeer met de wereldwijde hits op door 'Macarena' en 'la Bamba' naar en veranderde van het Vrijthof in op tv een van de grootste openluchtdansvloeren ter in op tv wereld. Het nummer werd uit afgesloten met prachtig vuurwerk tegen van de door Maastrichtse avondlucht.

mei 2021
17-05-2019 19:35

André Rieu op het Vrijthof 2018

André Rieu op het Vrijthof 2018 - André Rieu op het Vrijthof 2018

André Rieu geeft ieder jaar speciale openluchtconcerten in zijn thuisstad Maastricht. Tienduizenden mensen uit alle uithoeken van de wereld komen dan samen, om een van de meest ontroerende muziekoptredens live mee te maken op het prachtige ...

André Rieu op het Vrijthof 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van André Rieu op het Vrijthof 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van André Rieu op het Vrijthof 2018 bij André Rieu op het Vrijthof 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van André Rieu op het Vrijthof 2018. Heb je een uitzending van André Rieu op het Vrijthof 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

André Rieu op het Vrijthof 2018 gemist

Uitzending gemist van André Rieu op het Vrijthof 2018? Hier kun je alle uitzendingen van André Rieu op het Vrijthof 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-05-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!