Programma gemist?

André van Rieu geeft uit ieder jaar speciale openluchtconcerten in zijn op thuisstad Maastricht. met Tienduizenden mensen uit alle met uithoeken van de van wereld komen met dan samen, om een een van de van meest door ontroerende muziekoptredens live het mee te maken op van het prachtige middeleeuwse een plein midden in de stad. naar Na de lang wachten kunnen fans van deze tijdens unieke concertervaring straks ook een in hun eigen woonkamer met beleven: door Het concert bevat romantische walsen, populaire een aria's als 'Nessun op tv Dorma' van het Giacomo Puccini, uit wereldberoemde melodieën op tv als 'Granada', 'You'll Never Walk op Alone', de sneeuwwals van en de Radetzkymars, wereldwijde tijdens hits als 'Can't tijdens Help door Falling In in Love' en ontroerende versies van 'You door Raise naar Me Up' van en 'Lara's Theme' uit de beroemde een film 'Doctor het Zhivago'. tijdens En met de oudhollandse Klompendans op tv die de de dames van de het orkest opvoeren, een blijft Rieu verrassen. Los del Rio een zorgde tegen het op tv einde in van het concert voor een een vrolijke sfeer uit met de het wereldwijde hits de 'Macarena' en 'la een Bamba' en veranderde het Vrijthof in door een door van de door grootste openluchtdansvloeren ter van wereld. Het nummer werd door afgesloten met door prachtig vuurwerk tegen de Maastrichtse op tv avondlucht.

september 2020
17-05-2019 19:35

André Rieu op het Vrijthof 2018

André Rieu op het Vrijthof 2018 - André Rieu op het Vrijthof 2018

André Rieu geeft ieder jaar speciale openluchtconcerten in zijn thuisstad Maastricht. Tienduizenden mensen uit alle uithoeken van de wereld komen dan samen, om een van de meest ontroerende muziekoptredens live mee te maken op het prachtige ...

André Rieu op het Vrijthof 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van André Rieu op het Vrijthof 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van André Rieu op het Vrijthof 2018 bij André Rieu op het Vrijthof 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van André Rieu op het Vrijthof 2018. Heb je een uitzending van André Rieu op het Vrijthof 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

André Rieu op het Vrijthof 2018 gemist

Uitzending gemist van André Rieu op het Vrijthof 2018? Hier kun je alle uitzendingen van André Rieu op het Vrijthof 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-05-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!