Programma gemist?

André Rieu door geeft de ieder jaar speciale openluchtconcerten in zijn op tv thuisstad naar Maastricht. Tienduizenden mensen uit alle uit uithoeken van in de de wereld komen dan samen, om een het van de meest tijdens ontroerende tijdens muziekoptredens live mee op te maken op het naar prachtige naar middeleeuwse plein midden in de stad. door Na op lang wachten uit kunnen fans deze unieke de concertervaring straks de ook in hun eigen woonkamer beleven: tijdens Het concert een bevat romantische walsen, uit populaire aria's als 'Nessun de Dorma' van in Giacomo Puccini, door wereldberoemde melodieën als 'Granada', 'You'll het Never Walk Alone', tijdens met de sneeuwwals en de Radetzkymars, op wereldwijde hits naar als 'Can't Help Falling In door Love' en ontroerende door versies van 'You op tv Raise uit Me Up' en 'Lara's het Theme' uit door de beroemde film 'Doctor op Zhivago'. op En met de een oudhollandse Klompendans die de dames van de het de orkest opvoeren, blijft Rieu verrassen. met Los een del Rio zorgde tegen op tv het einde van het een tijdens concert voor een vrolijke naar sfeer met de wereldwijde hits in 'Macarena' op tv en 'la Bamba' en met veranderde op tv het Vrijthof in een van een de grootste openluchtdansvloeren een ter wereld. Het van nummer werd uit afgesloten met prachtig vuurwerk tegen tijdens de Maastrichtse naar avondlucht.

juni 2021
17-05-2019 19:35

André Rieu op het Vrijthof 2018

André Rieu op het Vrijthof 2018 - André Rieu op het Vrijthof 2018

André Rieu geeft ieder jaar speciale openluchtconcerten in zijn thuisstad Maastricht. Tienduizenden mensen uit alle uithoeken van de wereld komen dan samen, om een van de meest ontroerende muziekoptredens live mee te maken op het prachtige ...

André Rieu op het Vrijthof 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van André Rieu op het Vrijthof 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van André Rieu op het Vrijthof 2018 bij André Rieu op het Vrijthof 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van André Rieu op het Vrijthof 2018. Heb je een uitzending van André Rieu op het Vrijthof 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

André Rieu op het Vrijthof 2018 gemist

Uitzending gemist van André Rieu op het Vrijthof 2018? Hier kun je alle uitzendingen van André Rieu op het Vrijthof 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-05-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!