Programma gemist?

In door Amsterdam-Zuidoost legden de bewoonsters in hun verlaten, gevaarlijke de binnentuin moestuintjes aan. Tijdens met van het tuinieren gaan op ze niet alleen hun eigen in problemen te lijf, naar maar ook die van van de buurt. de In Venserpolder, een een buurt in Amsterdam-Zuidoost, op staat woonblok 10, gebouwd op tv rondom een uit binnentuin. Jarenlang geldt uit die tuin vanwege een criminele naar activiteiten als te gevaarlijk en in ligt hij er verlaten door bij. Tot de door bewoonsters, veelal alleenstaande uit moeders, besluiten er tijdens moestuintjes aan te een leggen. op tv Meli, Talita, Gilma naar en Maureen tijdens kwamen voorheen zelden buiten door en wisten nauwelijks van op tv het op tv bestaan van de ander. Nu ontmoeten een ze elkaar in met de op tv tuin.

mei 2021
18-05-2019 15:05

2Doc: De vrouwen van Venserpolder

2Doc: De vrouwen van Venserpolder - 2Doc: De vrouwen van Venserpolder

In Amsterdam-Zuidoost legden bewoonsters in hun verlaten, gevaarlijke binnentuin moestuintjes aan. Tijdens het tuinieren gaan ze niet alleen hun eigen problemen te lijf, maar ook die van de buurt. In Venserpolder, een buurt in Amsterdam-Zui...

2Doc: De vrouwen van Venserpolder gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: De vrouwen van Venserpolder de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: De vrouwen van Venserpolder bij 2Doc: De vrouwen van Venserpolder liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: De vrouwen van Venserpolder. Heb je een uitzending van 2Doc: De vrouwen van Venserpolder gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: De vrouwen van Venserpolder gemist

Uitzending gemist van 2Doc: De vrouwen van Venserpolder? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: De vrouwen van Venserpolder kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-05-2019 om 15:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!