Programma gemist?

In door Amsterdam-Zuidoost legden door bewoonsters in hun verlaten, gevaarlijke op binnentuin moestuintjes aan. op tv Tijdens het een tuinieren gaan ze tijdens niet alleen hun de eigen problemen te door lijf, maar op tv ook die van de het buurt. In Venserpolder, tijdens een buurt in een Amsterdam-Zuidoost, staat de woonblok 10, gebouwd rondom het een binnentuin. Jarenlang tijdens geldt die tuin vanwege het criminele het activiteiten als te gevaarlijk in en ligt van hij er verlaten in bij. Tot de bewoonsters, veelal alleenstaande uit moeders, een besluiten er moestuintjes door aan te leggen. Meli, op tv Talita, Gilma met en Maureen door kwamen voorheen zelden buiten en wisten met nauwelijks in van het bestaan op tv van de ander. in Nu ontmoeten ze op tv elkaar in de uit tuin.

september 2021
18-05-2019 15:05

2Doc: De vrouwen van Venserpolder

2Doc: De vrouwen van Venserpolder - 2Doc: De vrouwen van Venserpolder

In Amsterdam-Zuidoost legden bewoonsters in hun verlaten, gevaarlijke binnentuin moestuintjes aan. Tijdens het tuinieren gaan ze niet alleen hun eigen problemen te lijf, maar ook die van de buurt. In Venserpolder, een buurt in Amsterdam-Zui...

2Doc: De vrouwen van Venserpolder gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: De vrouwen van Venserpolder de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: De vrouwen van Venserpolder bij 2Doc: De vrouwen van Venserpolder liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: De vrouwen van Venserpolder. Heb je een uitzending van 2Doc: De vrouwen van Venserpolder gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: De vrouwen van Venserpolder gemist

Uitzending gemist van 2Doc: De vrouwen van Venserpolder? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: De vrouwen van Venserpolder kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-05-2019 om 15:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!