Programma gemist?

In op tv Amsterdam-Zuidoost legden bewoonsters in tijdens hun verlaten, gevaarlijke binnentuin op tv moestuintjes aan. tijdens Tijdens het tuinieren een gaan ze niet op tv alleen hun eigen op problemen te lijf, maar op ook die uit van de buurt. tijdens In Venserpolder, een buurt op tv in Amsterdam-Zuidoost, staat uit woonblok 10, gebouwd op rondom het een binnentuin. naar Jarenlang geldt die tuin vanwege uit criminele activiteiten als te op gevaarlijk uit en ligt hij er verlaten van bij. Tot de naar bewoonsters, in veelal alleenstaande moeders, besluiten door er moestuintjes aan een te door leggen. Meli, Talita, de Gilma en Maureen kwamen tijdens voorheen zelden buiten en naar wisten nauwelijks naar van het bestaan van de op tv het ander. Nu ontmoeten ze het elkaar in de uit tuin.

mei 2020
18-05-2019 15:05

2Doc: De vrouwen van Venserpolder

2Doc: De vrouwen van Venserpolder - 2Doc: De vrouwen van Venserpolder

In Amsterdam-Zuidoost legden bewoonsters in hun verlaten, gevaarlijke binnentuin moestuintjes aan. Tijdens het tuinieren gaan ze niet alleen hun eigen problemen te lijf, maar ook die van de buurt. In Venserpolder, een buurt in Amsterdam-Zui...

2Doc: De vrouwen van Venserpolder gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: De vrouwen van Venserpolder de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: De vrouwen van Venserpolder bij 2Doc: De vrouwen van Venserpolder liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: De vrouwen van Venserpolder. Heb je een uitzending van 2Doc: De vrouwen van Venserpolder gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: De vrouwen van Venserpolder gemist

Uitzending gemist van 2Doc: De vrouwen van Venserpolder? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: De vrouwen van Venserpolder kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-05-2019 om 15:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!