Programma gemist?

In Amsterdam-Zuidoost het legden met bewoonsters in hun verlaten, gevaarlijke uit binnentuin op tv moestuintjes aan. Tijdens het tuinieren gaan tijdens ze niet in alleen hun tijdens eigen problemen te met lijf, maar het ook die van de buurt. het In op tv Venserpolder, een buurt in tijdens Amsterdam-Zuidoost, staat woonblok naar 10, gebouwd rondom een van binnentuin. door Jarenlang geldt die met tuin vanwege criminele activiteiten als te door het gevaarlijk en ligt hij het er verlaten bij. Tot van de een bewoonsters, veelal alleenstaande moeders, besluiten er de het moestuintjes aan te leggen. Meli, door Talita, Gilma en met Maureen kwamen voorheen in zelden naar buiten en wisten nauwelijks van het het bestaan van de het ander. Nu door ontmoeten ze elkaar door in de door tuin.

januari 2021
18-05-2019 15:05

2Doc: De vrouwen van Venserpolder

2Doc: De vrouwen van Venserpolder - 2Doc: De vrouwen van Venserpolder

In Amsterdam-Zuidoost legden bewoonsters in hun verlaten, gevaarlijke binnentuin moestuintjes aan. Tijdens het tuinieren gaan ze niet alleen hun eigen problemen te lijf, maar ook die van de buurt. In Venserpolder, een buurt in Amsterdam-Zui...

2Doc: De vrouwen van Venserpolder gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: De vrouwen van Venserpolder de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: De vrouwen van Venserpolder bij 2Doc: De vrouwen van Venserpolder liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: De vrouwen van Venserpolder. Heb je een uitzending van 2Doc: De vrouwen van Venserpolder gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: De vrouwen van Venserpolder gemist

Uitzending gemist van 2Doc: De vrouwen van Venserpolder? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: De vrouwen van Venserpolder kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-05-2019 om 15:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!