Programma gemist?

In Amsterdam-Zuidoost met legden bewoonsters in hun een naar verlaten, gevaarlijke binnentuin van moestuintjes aan. Tijdens op het tuinieren gaan uit ze niet alleen hun de eigen problemen te door lijf, maar ook die van van door de buurt. In Venserpolder, een in buurt van in Amsterdam-Zuidoost, staat woonblok van 10, gebouwd met rondom een binnentuin. door Jarenlang geldt die tuin van vanwege criminele activiteiten als te de gevaarlijk en in ligt hij op er verlaten bij. Tot in de bewoonsters, veelal met alleenstaande moeders, besluiten er van moestuintjes aan naar te leggen. Meli, Talita, de Gilma en Maureen tijdens kwamen voorheen van zelden buiten en uit wisten nauwelijks van het uit bestaan tijdens van de ander. op tv Nu ontmoeten ze uit elkaar in in de tuin.

september 2020
18-05-2019 15:05

2Doc: De vrouwen van Venserpolder

2Doc: De vrouwen van Venserpolder - 2Doc: De vrouwen van Venserpolder

In Amsterdam-Zuidoost legden bewoonsters in hun verlaten, gevaarlijke binnentuin moestuintjes aan. Tijdens het tuinieren gaan ze niet alleen hun eigen problemen te lijf, maar ook die van de buurt. In Venserpolder, een buurt in Amsterdam-Zui...

2Doc: De vrouwen van Venserpolder gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: De vrouwen van Venserpolder de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: De vrouwen van Venserpolder bij 2Doc: De vrouwen van Venserpolder liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: De vrouwen van Venserpolder. Heb je een uitzending van 2Doc: De vrouwen van Venserpolder gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: De vrouwen van Venserpolder gemist

Uitzending gemist van 2Doc: De vrouwen van Venserpolder? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: De vrouwen van Venserpolder kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-05-2019 om 15:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!