Programma gemist?

Onbedoeld zorgt Holly's door nieuwsgierigheid ervoor dat naar Gabe in een uit benarde door positie wordt tijdens gemanoeuvreerd. Bij Raza het loopt de spanning tijdens steeds verder op, en de van groeiende invloed van tijdens Akash op op Raza's jongere broer maakt op het er ook naar niet beter uit op. Dankzij een nieuwe aanwijzing het krijgt het in CTSU-onderzoek een impuls, maar in of in dat ook goed nieuws is de voor naar Raza valt met nog te bezien.

Het werk het als informant een valt Raza zwaar. Dankzij met zijn speurwerk komt de het door CTSU-team op het uit spoor van een van criminele Albanese familie. op Als Gabe een oude bekende op tegen het lijf de loopt een en daarna van slag lijkt, is naar van Holly's argwaan gewekt. Raza's jongere tijdens broer merkt dat tijdens Raza zich de anders gedraagt dan op normaal en het gaat op onderzoek door uit. Op een bruiloft tijdens trekt Raza onbedoeld de naar nodige een aandacht.

Raza naar wordt gearresteerd voor het tijdens dealen van drugs. Om in hem zover te uit van krijgen om als informant te gaan op tv werken voor de de op Londense antiterreureenheid, wordt op hij onder druk gezet. De op tv eenheid gaat de gangen de na van El naar Adoua, op tv het brein achter een bloedige van een aanslag in Rotterdam. Kort op voor diens dood door blijkt El Adoua in Londen op tv te zijn op tv geweest, en de antiterreureenheid in moet uitzoeken uit waarom.

juli 2020
01-06-2019 19:25

Afl. 5 en 6

Informer - Afl. 5 en 6

Onbedoeld zorgt Holly's nieuwsgierigheid ervoor dat Gabe in een benarde positie wordt gemanoeuvreerd. Bij Raza loopt de spanning steeds verder op, en de groeiende invloed van Akash op Raza's jongere broer maakt het er ook niet beter op. Dan...

25-05-2019 19:30

Informer

Informer - Informer

Het werk als informant valt Raza zwaar. Dankzij zijn speurwerk komt het CTSU-team op het spoor van een criminele Albanese familie. Als Gabe een oude bekende tegen het lijf loopt en daarna van slag lijkt, is Holly's argwaan gewekt. Raza's jo...

18-05-2019 19:25

Informer

Informer - Informer

Raza wordt gearresteerd voor het dealen van drugs. Om hem zover te krijgen om als informant te gaan werken voor de Londense antiterreureenheid, wordt hij onder druk gezet. De eenheid gaat de gangen na van El Adoua, het brein achter een bloe...

Informer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Informer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Informer bij Informer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Informer. Heb je een uitzending van Informer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Informer gemist

Uitzending gemist van Informer? Hier kun je alle uitzendingen van Informer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 01-06-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!