Programma gemist?

Onbedoeld zorgt Holly's in nieuwsgierigheid ervoor tijdens dat Gabe het in een benarde positie wordt de gemanoeuvreerd. Bij Raza naar de loopt de spanning een steeds verder op, en door de groeiende van invloed van Akash op Raza's jongere het de broer maakt het er ook niet tijdens beter op. Dankzij op een de nieuwe aanwijzing tijdens krijgt het CTSU-onderzoek een impuls, uit maar de of dat ook goed nieuws naar is van voor Raza valt nog te in bezien.

Het uit werk als informant in valt Raza op zwaar. Dankzij zijn speurwerk komt het de CTSU-team door op het spoor met van een van criminele Albanese familie. Als Gabe in een oude het bekende tegen het lijf door loopt en van daarna van slag lijkt, het is Holly's argwaan gewekt. op tv Raza's naar jongere broer merkt dat van Raza zich anders van gedraagt dan normaal een en gaat op tv op onderzoek uit. Op een met bruiloft trekt op tv Raza onbedoeld de op tv nodige de aandacht.

Raza van wordt gearresteerd voor het dealen met van van drugs. Om naar hem zover te de krijgen om als door informant te gaan werken voor de de Londense in antiterreureenheid, wordt hij tijdens onder druk gezet. tijdens De eenheid gaat met de gangen na van tijdens El Adoua, met het brein achter het een bloedige aanslag in Rotterdam. uit Kort voor van diens dood het blijkt El Adoua in in Londen te zijn het geweest, en de op antiterreureenheid moet uitzoeken tijdens waarom.

juli 2020
01-06-2019 19:25

Afl. 5 en 6

Informer - Afl. 5 en 6

Onbedoeld zorgt Holly's nieuwsgierigheid ervoor dat Gabe in een benarde positie wordt gemanoeuvreerd. Bij Raza loopt de spanning steeds verder op, en de groeiende invloed van Akash op Raza's jongere broer maakt het er ook niet beter op. Dan...

25-05-2019 19:30

Informer

Informer - Informer

Het werk als informant valt Raza zwaar. Dankzij zijn speurwerk komt het CTSU-team op het spoor van een criminele Albanese familie. Als Gabe een oude bekende tegen het lijf loopt en daarna van slag lijkt, is Holly's argwaan gewekt. Raza's jo...

18-05-2019 19:25

Informer

Informer - Informer

Raza wordt gearresteerd voor het dealen van drugs. Om hem zover te krijgen om als informant te gaan werken voor de Londense antiterreureenheid, wordt hij onder druk gezet. De eenheid gaat de gangen na van El Adoua, het brein achter een bloe...

Informer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Informer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Informer bij Informer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Informer. Heb je een uitzending van Informer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Informer gemist

Uitzending gemist van Informer? Hier kun je alle uitzendingen van Informer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 01-06-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!