Programma gemist?

In de Zleur verhuist cabaretier een Thijs Kemperink naar de buurt een tijdens waar hij is op geboren en opgegroeid. Geen buurtfeesten meer op een tot diep in de nacht, maar op recepties op tv ter gelegenheid van tijdens het vijftigjarige huwelijk van van de naar buren. Om de buurt wakker tijdens te schudden wordt er de een partytent naar gehuurd en kan met men kiezen tussen vlees op tv een van de barbecue of de Twentse tapas. De gaypride, het een de kinderwens, zangzaad, een boef, het uit landleven, een aquarium en naar een avondwake van voor een de hond. Alles komt voorbij. van Een leven het met of zonder met zleur?

augustus 2020
19-05-2019 00:05

Zleur

Thijs Kemperink - Zleur

In Zleur verhuist cabaretier Thijs Kemperink naar de buurt waar hij is geboren en opgegroeid. Geen buurtfeesten meer tot diep in de nacht, maar recepties ter gelegenheid van het vijftigjarige huwelijk van de buren. Om de buurt wakker te sch...

Thijs Kemperink gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Thijs Kemperink de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Thijs Kemperink bij Thijs Kemperink liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Thijs Kemperink. Heb je een uitzending van Thijs Kemperink gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Thijs Kemperink gemist

Uitzending gemist van Thijs Kemperink? Hier kun je alle uitzendingen van Thijs Kemperink kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-05-2019 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!