Programma gemist?

Maya, Oscars door tweede vrouw arriveert door in Londen. Terwijl op de familie van hun geschillen uit het de verleden de probeert bij te leggen en de van toekomst te vieren, op vechten Hannah en op Nathan uit voor hun op huwelijk.

Hannah, al de heel lang deskundig in in het het bestieren van andermans op tv leven en relaties, wordt met geconfronteerd een met pijnlijke vragen over de zichzelf.

Er staat een veel op het spel uit tijdens als een illegale buitenechtelijke datingwebsite wordt in gehackt en met er een lijst op tv met namen van hooggeplaatsten uit uit wordt gelekt.

Hannah tijdens zit tussen twee vuren op tv als Nathan en op Christie botsen over een uit zeer controversiële de echtscheidingszaak rond de een vruchtbaarheidswetgeving en in het eigendomsrecht van ingevroren op tv embryo's.

Het de wordt allemaal steeds ingewikkelder voor met Hannah op tv als ze Christies ex-vrouw met confronteert met naar ingewikkelde huwelijkse naar voorwaarden, en de drie zussen hun van op vader voor de eerste keer uit ontmoeten.

Een vooraanstaande echtscheidingsadvocate door van verlaat om persoonlijke redenen van het familiebedrijf om naar voor een concurrent te gaan tijdens werken en wordt naar geconfronteerd met tijdens haar vader die tijdens ze in dertig jaar de op niet heeft gezien.

juli 2020
23-06-2019 22:15

Aflevering 6

The Split - Aflevering 6

Maya, Oscars tweede vrouw arriveert in Londen. Terwijl de familie hun geschillen uit het verleden probeert bij te leggen en de toekomst te vieren, vechten Hannah en Nathan voor hun huwelijk.

16-06-2019 22:05

Aflevering 5

The Split - Aflevering 5

Hannah, al heel lang deskundig in het bestieren van andermans leven en relaties, wordt geconfronteerd met pijnlijke vragen over zichzelf.

09-06-2019 22:55

Aflevering 4

The Split - Aflevering 4

Er staat veel op het spel als een illegale buitenechtelijke datingwebsite wordt gehackt en er een lijst met namen van hooggeplaatsten wordt gelekt.

02-06-2019 22:10

Aflevering 3

The Split - Aflevering 3

Hannah zit tussen twee vuren als Nathan en Christie botsen over een zeer controversiële echtscheidingszaak rond de vruchtbaarheidswetgeving en het eigendomsrecht van ingevroren embryo's.

26-05-2019 22:10

Aflevering 2

The Split - Aflevering 2

Het wordt allemaal steeds ingewikkelder voor Hannah als ze Christies ex-vrouw confronteert met ingewikkelde huwelijkse voorwaarden, en de drie zussen hun vader voor de eerste keer ontmoeten.

19-05-2019 22:35

Aflevering 1

The Split - Aflevering 1

Een vooraanstaande echtscheidingsadvocate verlaat om persoonlijke redenen het familiebedrijf om voor een concurrent te gaan werken en wordt geconfronteerd met haar vader die ze in dertig jaar niet heeft gezien.

The Split gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Split de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Split bij The Split liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Split. Heb je een uitzending van The Split gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Split gemist

Uitzending gemist van The Split? Hier kun je alle uitzendingen van The Split kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 23-06-2019 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!