Programma gemist?

De op befaamde theoloog met Rowan Williams bekijkt de op tv ontwikkelingen in Europa, een waar nationalisme en heimwee, angst een en onzekerheid door ons op doen terugverlangen naar een met verleden 'toen alles nog goed op tv naar was'. Welke rol naar speelt de kerk hierin, die het zelf verwikkeld raakt in van schandalen een maar ook van wil zorgen voor verbinding, de voor omzien naar in elkaar?

augustus 2020
19-05-2019 11:00

Wat is heilig? Rowan Williams op bezoek in Nederland

Wat is heilig? Rowan Williams op bezoek in Nederland - Wat is heilig? Rowan Williams op bezoek in Nederland

De befaamde theoloog Rowan Williams bekijkt de ontwikkelingen in Europa, waar nationalisme en heimwee, angst en onzekerheid ons doen terugverlangen naar een verleden 'toen alles nog goed was'. Welke rol speelt de kerk hierin, die zelf verwi...

Wat is heilig? Rowan Williams op bezoek in Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wat is heilig? Rowan Williams op bezoek in Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wat is heilig? Rowan Williams op bezoek in Nederland bij Wat is heilig? Rowan Williams op bezoek in Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wat is heilig? Rowan Williams op bezoek in Nederland. Heb je een uitzending van Wat is heilig? Rowan Williams op bezoek in Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wat is heilig? Rowan Williams op bezoek in Nederland gemist

Uitzending gemist van Wat is heilig? Rowan Williams op bezoek in Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van Wat is heilig? Rowan Williams op bezoek in Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-05-2019 om 11:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!