Programma gemist?

Geraldine is in naar Zwitserland, in het land van op de superlatieven. met Ze pakt vanuit Bern op tv de trein naar de door Jungfraujoch, het hoogste treinstation uit met van Europa, waarna ze in de grootste gletsjer door van Europa bezoekt: de Aletschgletsjer. tijdens En ze tijdens slaapt in de hoogst uit tijdens bemande berghut van Zwitserland. Nienke begint tijdens aan een een roadtrip op door Australië. Ze op tv gaat niet voor bekende plekken uit als The Great naar Barrier Reef, de door Outback en steden van als Sydney en naar Melbourne, maar kiest naar voor op tv een alternatieve route door tijdens het zuiden. Ze een start haar reis uit in de stad Adelaide. Die van heeft naar de reputatie de ietwat saai te het zijn, maar inwoner tijdens Dan wil haar het het tegendeel bewijzen.

augustus 2020
19-05-2019 18:45

Zwitserland - Australië

Jungfrau - Adelaide - Zwitserland - Australië

Geraldine is in Zwitserland, het land van de superlatieven. Ze pakt vanuit Bern de trein naar de Jungfraujoch, het hoogste treinstation van Europa, waarna ze de grootste gletsjer van Europa bezoekt: de Aletschgletsjer. En ze slaapt in de ho...

Jungfrau - Adelaide gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jungfrau - Adelaide de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jungfrau - Adelaide bij Jungfrau - Adelaide liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jungfrau - Adelaide. Heb je een uitzending van Jungfrau - Adelaide gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jungfrau - Adelaide gemist

Uitzending gemist van Jungfrau - Adelaide? Hier kun je alle uitzendingen van Jungfrau - Adelaide kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-05-2019 om 18:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!