Programma gemist?

Aflevering 5 door - De vrolijke op woon- en in lifestyleserie 'Green Make Over' op tv zit boordevol verrassende, uit leuke, kleine naar en grotere 'groene' tips en in een tools. Programmamaker en klimaatprutser van Gwen Jansen laat samen met met haar met expertteam zien hoe op tv je heel simpel nog erg door veel van winst kan behalen in op tv je op tv eigen huis en tuin. naar Qua energiebesparing, door wooncomfort, woonplezier én met gezondheid. Ook zie je hoe door je de negatieve op tv gevolgen van de met klimaatverandering van enorm kan verkleinen in met je eigen het leefomgeving.

Aflevering uit 4 - De vrolijke het woon- het en lifestyleserie 'Green op Make Over' zit boordevol verrassende, tijdens leuke, kleine een en grotere van 'groene' tips en tools. Programmamaker een en klimaatprutser Gwen uit Jansen laat samen met naar haar expertteam door zien hoe je heel op tv simpel met nog erg uit veel winst kan behalen in je het tijdens eigen huis en uit tuin. Qua energiebesparing, wooncomfort, woonplezier én in gezondheid. Ook zie door je hoe in je de negatieve in gevolgen van de klimaatverandering naar enorm op tv kan verkleinen in je eigen van in leefomgeving.

Aflevering naar 3 - Presentatrice Gwen Jansen tijdens en haar van Green Make Over door Team laten op door humoristische wijze zien wat het je in één op dag kan tijdens doen in en de rond het huis. een Dit zorgt voor méér het wooncomfort naar en ook nog eens lagere op tv op tv energierekening. Diverse 'groene' tips en tools door passeren de de revue.

Aflevering 2 uit - Presentatrice Gwen Jansen tijdens in en haar Green Make door Over Team van laten op humoristische wijze op zien wat je in uit één uit dag kan doen in door en rond het het huis. Dit van zorgt voor méér wooncomfort en op tv ook in nog eens lagere tijdens energierekening. Diverse 'groene' tips en op tv tools passeren de met revue.

Aflevering 1 - uit Presentatrice tijdens Gwen Jansen en haar door Green een Make Over Team laten op op humoristische tijdens wijze zien wat je in in één op dag kan doen in en door rond het huis. Dit tijdens zorgt voor méér met de wooncomfort en ook nog door eens lagere energierekening. Diverse op tv 'groene' tips en in tools passeren de naar revue.

oktober 2019
13-10-2019 16:30

Green Make Over

Green Make-Over - Green Make Over

Aflevering 5 - De vrolijke woon- en lifestyleserie 'Green Make Over' zit boordevol verrassende, leuke, kleine en grotere 'groene' tips en tools. Programmamaker en klimaatprutser Gwen Jansen laat samen met haar expertteam zien hoe je heel si...

06-10-2019 16:25

Green Makeover

Green Make-Over - Green Makeover

Aflevering 4 - De vrolijke woon- en lifestyleserie 'Green Make Over' zit boordevol verrassende, leuke, kleine en grotere 'groene' tips en tools. Programmamaker en klimaatprutser Gwen Jansen laat samen met haar expertteam zien hoe je heel si...

02-06-2019 16:30

Green Makeover

Green Make-Over - Green Makeover

Aflevering 3 - Presentatrice Gwen Jansen en haar Green Make Over Team laten op humoristische wijze zien wat je in één dag kan doen in en rond het huis. Dit zorgt voor méér wooncomfort en ook nog eens lagere energierekening. Diverse 'groene'...

26-05-2019 16:26

Green Makeover

Green Make-Over - Green Makeover

Aflevering 2 - Presentatrice Gwen Jansen en haar Green Make Over Team laten op humoristische wijze zien wat je in één dag kan doen in en rond het huis. Dit zorgt voor méér wooncomfort en ook nog eens lagere energierekening. Diverse 'groene'...

19-05-2019 16:24

Green Makeover

Green Make-Over - Green Makeover

Aflevering 1 - Presentatrice Gwen Jansen en haar Green Make Over Team laten op humoristische wijze zien wat je in één dag kan doen in en rond het huis. Dit zorgt voor méér wooncomfort en ook nog eens lagere energierekening. Diverse 'groene'...

Green Make-Over gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Green Make-Over de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Green Make-Over bij Green Make-Over liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Green Make-Over. Heb je een uitzending van Green Make-Over gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Green Make-Over gemist

Uitzending gemist van Green Make-Over? Hier kun je alle uitzendingen van Green Make-Over kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 13-10-2019 om 16:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!