Programma gemist?

Thijs Zeeman naar gaat naar op zoek naar de waarheid rond uit de met dramatische gebeurtenis op 7 december het in 2017. De achttienjarige Nederlandse Ivana het Smit werd op die dag dood op tv gevonden na een val van een de twintigste verdieping tijdens van een een flatgebouw in de Maleisische van hoofdstad met Kuala Lumpur. Ze had met de nacht doorgebracht in naar het appartement de van het Amerikaanse door echtpaar Alexander en Luna tijdens Johnson. het De Johnsons weigerden om met voor de Maleisische rechtbank tijdens te van getuigen en zijn na deze door gebeurtenis Maleisië op uit tijdens gevlucht. In deze documentaire spreken de de op tv ouders van Ivana voor het van eerst over de tijdens dood van hun dochter naar en van gaat de onderzoeksjournalist op uit zoek naar de tijdens waarheid: wat speelde een zich die uit laatste uren af in het uit appartement... én: een waar zijn de van Johnsons?

oktober 2019
19-05-2019 20:30

Docu: De mysterieuze dood van Ivana Smit

De mysterieuze dood van Ivana Smit - Docu: De mysterieuze dood van Ivana Smit

Thijs Zeeman gaat op zoek naar de waarheid rond de dramatische gebeurtenis op 7 december 2017. De achttienjarige Nederlandse Ivana Smit werd die dag dood gevonden na een val van de twintigste verdieping van een flatgebouw in de Maleisische ...

De mysterieuze dood van Ivana Smit gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De mysterieuze dood van Ivana Smit de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De mysterieuze dood van Ivana Smit bij De mysterieuze dood van Ivana Smit liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De mysterieuze dood van Ivana Smit. Heb je een uitzending van De mysterieuze dood van Ivana Smit gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De mysterieuze dood van Ivana Smit gemist

Uitzending gemist van De mysterieuze dood van Ivana Smit? Hier kun je alle uitzendingen van De mysterieuze dood van Ivana Smit kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-05-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!