Programma gemist?

Thijs Zeeman gaat met op zoek naar uit het de waarheid rond de dramatische gebeurtenis tijdens op 7 december van 2017. De achttienjarige met door Nederlandse Ivana Smit werd die dag een van dood gevonden na een tijdens val van de twintigste in verdieping op van een flatgebouw in in de Maleisische hoofdstad in Kuala Lumpur. Ze tijdens had de in nacht doorgebracht in het op tv appartement van het het Amerikaanse echtpaar met Alexander en Luna Johnson. De Johnsons met weigerden om voor naar de Maleisische rechtbank de te op getuigen en zijn een na deze gebeurtenis de Maleisië uit gevlucht. In op tv deze documentaire spreken tijdens de ouders van Ivana de voor het eerst van uit over de dood in van hun dochter en van gaat de naar onderzoeksjournalist op zoek naar de waarheid: in wat op tv speelde zich die een laatste uren af in het naar appartement... én: waar op zijn de naar Johnsons?

april 2020
19-05-2019 20:30

Docu: De mysterieuze dood van Ivana Smit

De mysterieuze dood van Ivana Smit - Docu: De mysterieuze dood van Ivana Smit

Thijs Zeeman gaat op zoek naar de waarheid rond de dramatische gebeurtenis op 7 december 2017. De achttienjarige Nederlandse Ivana Smit werd die dag dood gevonden na een val van de twintigste verdieping van een flatgebouw in de Maleisische ...

De mysterieuze dood van Ivana Smit gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De mysterieuze dood van Ivana Smit de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De mysterieuze dood van Ivana Smit bij De mysterieuze dood van Ivana Smit liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De mysterieuze dood van Ivana Smit. Heb je een uitzending van De mysterieuze dood van Ivana Smit gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De mysterieuze dood van Ivana Smit gemist

Uitzending gemist van De mysterieuze dood van Ivana Smit? Hier kun je alle uitzendingen van De mysterieuze dood van Ivana Smit kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-05-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!