Programma gemist?

Thijs een Zeeman gaat op zoek naar op de de waarheid rond de op tv dramatische gebeurtenis op 7 december het 2017. van De achttienjarige Nederlandse Ivana een Smit werd het die dag dood gevonden door na een tijdens val van de twintigste een verdieping van op een flatgebouw in van de Maleisische de hoofdstad Kuala Lumpur. in Ze had de met nacht doorgebracht in het uit appartement van het Amerikaanse echtpaar het in Alexander en Luna Johnson. de De Johnsons weigerden om in voor de Maleisische uit rechtbank te getuigen van en in zijn na deze gebeurtenis van Maleisië uit gevlucht. In deze van tijdens documentaire spreken de ouders van Ivana op voor het op eerst over in de dood door van hun dochter en tijdens gaat de onderzoeksjournalist in op zoek naar de in waarheid: wat speelde met zich die laatste uren op tv de af in het appartement... én: waar met tijdens zijn de Johnsons?

december 2020
19-05-2019 20:30

Docu: De mysterieuze dood van Ivana Smit

De mysterieuze dood van Ivana Smit - Docu: De mysterieuze dood van Ivana Smit

Thijs Zeeman gaat op zoek naar de waarheid rond de dramatische gebeurtenis op 7 december 2017. De achttienjarige Nederlandse Ivana Smit werd die dag dood gevonden na een val van de twintigste verdieping van een flatgebouw in de Maleisische ...

De mysterieuze dood van Ivana Smit gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De mysterieuze dood van Ivana Smit de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De mysterieuze dood van Ivana Smit bij De mysterieuze dood van Ivana Smit liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De mysterieuze dood van Ivana Smit. Heb je een uitzending van De mysterieuze dood van Ivana Smit gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De mysterieuze dood van Ivana Smit gemist

Uitzending gemist van De mysterieuze dood van Ivana Smit? Hier kun je alle uitzendingen van De mysterieuze dood van Ivana Smit kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-05-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!