Programma gemist?

Thijs door Zeeman gaat met op zoek naar de waarheid een rond de tijdens dramatische gebeurtenis op 7 op december 2017. van De achttienjarige Nederlandse Ivana van Smit werd die met dag de dood gevonden na een een val van de twintigste op verdieping van een op flatgebouw in met de Maleisische hoofdstad Kuala Lumpur. op tv Ze had met de nacht doorgebracht op in het het appartement van op het Amerikaanse echtpaar Alexander en het Luna tijdens Johnson. De Johnsons weigerden om voor het de Maleisische naar rechtbank te in getuigen en zijn na deze de gebeurtenis Maleisië uit op gevlucht. met In deze documentaire spreken de de ouders naar van Ivana voor het eerst uit uit over de dood van hun op dochter en gaat de het onderzoeksjournalist op tv op zoek naar de waarheid: naar wat speelde zich uit die laatste uren in af in het op tv appartement... met én: waar zijn de uit Johnsons?

april 2021
19-05-2019 20:30

Docu: De mysterieuze dood van Ivana Smit

De mysterieuze dood van Ivana Smit - Docu: De mysterieuze dood van Ivana Smit

Thijs Zeeman gaat op zoek naar de waarheid rond de dramatische gebeurtenis op 7 december 2017. De achttienjarige Nederlandse Ivana Smit werd die dag dood gevonden na een val van de twintigste verdieping van een flatgebouw in de Maleisische ...

De mysterieuze dood van Ivana Smit gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De mysterieuze dood van Ivana Smit de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De mysterieuze dood van Ivana Smit bij De mysterieuze dood van Ivana Smit liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De mysterieuze dood van Ivana Smit. Heb je een uitzending van De mysterieuze dood van Ivana Smit gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De mysterieuze dood van Ivana Smit gemist

Uitzending gemist van De mysterieuze dood van Ivana Smit? Hier kun je alle uitzendingen van De mysterieuze dood van Ivana Smit kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-05-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!