Programma gemist?

Thijs Zeeman gaat door op op zoek naar de waarheid op rond de dramatische gebeurtenis van op tv op 7 december 2017. tijdens De achttienjarige Nederlandse tijdens Ivana Smit werd op tv die dag dood gevonden na in een val van in de het twintigste verdieping naar van een flatgebouw in in de Maleisische hoofdstad door Kuala Lumpur. Ze had naar de nacht doorgebracht in uit uit het appartement van door het Amerikaanse echtpaar Alexander en naar Luna naar Johnson. De Johnsons weigerden om uit voor tijdens de Maleisische rechtbank te getuigen het en zijn na deze in gebeurtenis Maleisië uit tijdens gevlucht. In tijdens deze met documentaire spreken de ouders van Ivana op tv voor uit het eerst over de dood naar van uit hun dochter en gaat op tv de onderzoeksjournalist op naar zoek naar de waarheid: in door wat speelde zich van die laatste uren het af in het uit appartement... én: waar zijn de op tv Johnsons?

juli 2021
19-05-2019 20:30

Docu: De mysterieuze dood van Ivana Smit

De mysterieuze dood van Ivana Smit - Docu: De mysterieuze dood van Ivana Smit

Thijs Zeeman gaat op zoek naar de waarheid rond de dramatische gebeurtenis op 7 december 2017. De achttienjarige Nederlandse Ivana Smit werd die dag dood gevonden na een val van de twintigste verdieping van een flatgebouw in de Maleisische ...

De mysterieuze dood van Ivana Smit gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De mysterieuze dood van Ivana Smit de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De mysterieuze dood van Ivana Smit bij De mysterieuze dood van Ivana Smit liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De mysterieuze dood van Ivana Smit. Heb je een uitzending van De mysterieuze dood van Ivana Smit gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De mysterieuze dood van Ivana Smit gemist

Uitzending gemist van De mysterieuze dood van Ivana Smit? Hier kun je alle uitzendingen van De mysterieuze dood van Ivana Smit kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-05-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!