Programma gemist?

Thijs het Zeeman gaat op zoek op tv naar met de waarheid rond de dramatische gebeurtenis in op uit 7 december 2017. De achttienjarige een Nederlandse Ivana door Smit werd die in dag dood tijdens gevonden na een val van in de twintigste de verdieping van een een flatgebouw in de Maleisische op hoofdstad Kuala Lumpur. een op Ze had de nacht doorgebracht in op tv het appartement uit van een het Amerikaanse echtpaar Alexander en op Luna Johnson. naar De Johnsons weigerden om in voor de Maleisische rechtbank op tv te getuigen en een zijn na deze een gebeurtenis Maleisië met uit gevlucht. door In deze documentaire door spreken de ouders van Ivana door met voor het eerst over de op tv dood van door hun dochter en gaat de op tv van onderzoeksjournalist op zoek naar door de waarheid: in wat speelde zich tijdens die laatste uren af in van het appartement... van én: waar zijn de naar Johnsons?

augustus 2020
19-05-2019 20:30

Docu: De mysterieuze dood van Ivana Smit

De mysterieuze dood van Ivana Smit - Docu: De mysterieuze dood van Ivana Smit

Thijs Zeeman gaat op zoek naar de waarheid rond de dramatische gebeurtenis op 7 december 2017. De achttienjarige Nederlandse Ivana Smit werd die dag dood gevonden na een val van de twintigste verdieping van een flatgebouw in de Maleisische ...

De mysterieuze dood van Ivana Smit gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De mysterieuze dood van Ivana Smit de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De mysterieuze dood van Ivana Smit bij De mysterieuze dood van Ivana Smit liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De mysterieuze dood van Ivana Smit. Heb je een uitzending van De mysterieuze dood van Ivana Smit gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De mysterieuze dood van Ivana Smit gemist

Uitzending gemist van De mysterieuze dood van Ivana Smit? Hier kun je alle uitzendingen van De mysterieuze dood van Ivana Smit kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-05-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!