Programma gemist?

Thijs Zeeman het gaat uit op zoek naar de op tv waarheid rond de dramatische gebeurtenis op op 7 tijdens december 2017. De tijdens achttienjarige Nederlandse Ivana tijdens Smit werd die dag op dood tijdens gevonden na een val van op tv de twintigste verdieping naar van een flatgebouw van in de Maleisische de hoofdstad Kuala Lumpur. een Ze had uit de nacht uit doorgebracht in het appartement op van tijdens het Amerikaanse echtpaar Alexander en naar Luna de Johnson. De Johnsons uit weigerden om voor de Maleisische rechtbank op tv te door getuigen en tijdens zijn na deze gebeurtenis Maleisië een uit gevlucht. In tijdens deze documentaire spreken de een ouders van de Ivana voor het eerst naar over de op dood van hun op dochter op en gaat de onderzoeksjournalist op de zoek naar door de waarheid: het wat speelde zich die de laatste uren af in het door de appartement... én: waar zijn de het Johnsons?

mei 2021
19-05-2019 20:30

Docu: De mysterieuze dood van Ivana Smit

De mysterieuze dood van Ivana Smit - Docu: De mysterieuze dood van Ivana Smit

Thijs Zeeman gaat op zoek naar de waarheid rond de dramatische gebeurtenis op 7 december 2017. De achttienjarige Nederlandse Ivana Smit werd die dag dood gevonden na een val van de twintigste verdieping van een flatgebouw in de Maleisische ...

De mysterieuze dood van Ivana Smit gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De mysterieuze dood van Ivana Smit de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De mysterieuze dood van Ivana Smit bij De mysterieuze dood van Ivana Smit liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De mysterieuze dood van Ivana Smit. Heb je een uitzending van De mysterieuze dood van Ivana Smit gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De mysterieuze dood van Ivana Smit gemist

Uitzending gemist van De mysterieuze dood van Ivana Smit? Hier kun je alle uitzendingen van De mysterieuze dood van Ivana Smit kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-05-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!