Programma gemist?

Aflevering van 4 - naar Nu het einde van op het jaar met in zicht komt, bereidt de tijdens familie met Meiland zich voor op alle feestelijkheden het en de op tv afsluiting van van een bijzonder jaar. Er wordt tijdens de een groot Kerstfeest door door de Meilandjes op georganiseerd voor familie met en vrienden uit uit Nederland en het chateau wordt de voor het de gelegenheid geheel omgetoverd door in Kerstsfeer. naar Alles gebeurt uiteraard op naar een manier zoals van alleen de naar Meilandjes dat kunnen. In in deze aflevering: in deze op tv extra lange met aflevering verwacht tijdens de familie Meiland al hun van vrienden en familie uit tijdens Nederland voor uit een met groots zelfgemaakt kerstdiner. Er staat nog van een door bijzonder moment te gebeuren in want Maxime het wil haar dochtertje Claire de laten dopen en uit dat heeft een nogal wat met voeten in de een aarde.

Aflevering 3 - door Nu het einde tijdens tijdens van het jaar in zicht komt, uit bereidt de familie de Meiland een zich voor op alle de feestelijkheden en tijdens de afsluiting van een de bijzonder jaar. het Er wordt met een groot Kerstfeest door de Meilandjes in georganiseerd voor familie op tv en vrienden uit een op Nederland en het chateau tijdens wordt voor de gelegenheid geheel naar omgetoverd in in Kerstsfeer. Alles op gebeurt uiteraard op een uit manier zoals de alleen de Meilandjes op tv dat kunnen. in In deze aflevering: de familie Meiland van organiseert op een koek en zopie op voor hun Franse het dorpsgenoten, compleet door met zelfgemaakte uiensoep, bitterballen van en uit glühwein. Ze willen hun tijdens gasten het naar ultieme kerstgevoel geven maar naar het decoreren is tijdens nog lang niet naar klaar en ze uit krijgen de gezellige gashaard met voor buiten in niet aan tijdens de praat.

Aflevering met 2 - van Nu het einde een van het jaar in zicht komt, het bereidt de naar familie Meiland zich van voor op op alle feestelijkheden en uit de afsluiting van een bijzonder tijdens een jaar. Er wordt op tv een groot Kerstfeest door de een Meilandjes op tv georganiseerd voor familie en vrienden uit een het Nederland en het uit chateau wordt voor de gelegenheid de geheel omgetoverd in op Kerstsfeer. op Alles gebeurt uiteraard op de een manier zoals in alleen de Meilandjes dat kunnen. het In naar deze aflevering: in in het Chateau begint het steeds met meer op kerst in de te lijken maar een de gasten willen naast een leuke door sfeer misschien in ook wel een op warme kamer en dat op wordt tijdens lastig in de winter, zonder naar kachel. door Ook stelt de op familie zichzelf de van vraag: 'Wat naar eten we met de kerst' door en wordt er de alvast geoefend met op op het nagerecht.

Aflevering naar 1 - Nu het einde in van het jaar op tv in zicht op komt, op bereidt de familie door Meiland zich voor op alle van feestelijkheden en door de afsluiting van een een bijzonder van jaar. Er wordt een naar groot Kerstfeest naar door de Meilandjes op tv georganiseerd voor familie en vrienden de uit Nederland en op het chateau uit wordt voor de met gelegenheid geheel omgetoverd in het Kerstsfeer. Alles door gebeurt uiteraard op op een manier van zoals alleen de Meilandjes van dat kunnen. het In deze aflevering: de tijdens familie heeft zichzelf op tv een paar naar dagen vrij gegeven om te op tv beginnen met met alle kerstvoorbereidingen. Maar liefst tijdens vier in gigantische kerstbomen moeten worden de opgezet en opgetuigd. De in voorgevel van het tijdens Chateau wordt ook vol de met kerstlichtjes tijdens gehangen, door en dat doen ze met een tijdens hoogwerker.. als naar dat maar goed een gaat.

Vanavond de is de laatste aflevering het van door dit seizoen van Chateau Meiland, dat met onlangs de naar Gouden het Televizier-Ring won. Echte werk Martien Meiland heeft samen tijdens met zijn partner tijdens Erica, hun dochter een Maxime met op haar twee de jaar oude dochter het Claire en huisvriendin uit Caroline een verwaarloosd kasteel in omgebouwd naar tot een prachtige chambres d'hôtes. door De opening is de net op tv geweest en nu begint het 'echte het werk', de het ontvangen van de van gasten die in hun een chateau willen overnachten. Onvergetelijk naar met verblijf De hele familie moet het alle zeilen bijzetten het om de logees een onvergetelijk het de verblijf te geven. Daarnaast willen ze een de bijbehorende het gites met ook verbouwen naar gastenkamers, en gaan een ze op zoek door naar buitenactiviteiten op tv voor de een logees. Veel vragen Het is uit heel hard het werken, dus houden ze het door allemaal wel vol? Krijgen het ze de misschien toch heimwee? En hoe op vergaat het uit met hond naar Bommel? Is hij al in rustiger de of nog steeds erg uit happig op vreemde mensen? Zal op tv hun droom van naar een succesvolle chambres een d'hôtes in Frankrijk de van uitkomen?

Aflevering het 9 - Martien op tv Meiland heeft samen met uit zijn partner uit Erica, hun dochter op Maxime met op tv haar twee jaar oude de dochter Claire en door huisvriendin Caroline een verwaarloosd uit kasteel omgebouwd van tot een prachtige tijdens chambres d'hôtes. uit De opening is de net geweest en naar nu begint het 'echte werk', op het ontvangen van de in op gasten die in hun chateau willen tijdens overnachten. De het hele in familie moet alle zeilen met bijzetten om het de logees een onvergetelijk uit verblijf te de geven. Daarnaast willen ze de bijbehorende door gites ook in verbouwen een naar gastenkamers, en gaan ze op naar zoek naar buitenactiviteiten tijdens een voor de logees. Het uit is heel hard tijdens werken, dus houden ze met het allemaal wel tijdens vol? Krijgen in ze misschien toch een heimwee? En hoe de vergaat het met hond tijdens Bommel? Is met hij al rustiger of met nog steeds erg een happig op vreemde mensen? op door Zal hun droom van een van succesvolle chambres het d'hôtes in uit Frankrijk uitkomen? Erica en Martien op moeten een tandje een harder de werken want Maxime uit is voor een uit paar dagen in Nederland. Ook een verzint op Erica een list om toch in Oma met naar het Chateau te het krijgen.

Aflevering in 8 - Martien Meiland door heeft samen met met zijn van partner Erica, hun dochter Maxime met met haar twee jaar naar oude dochter Claire op en huisvriendin de Caroline een verwaarloosd een kasteel omgebouwd het tot een prachtige chambres een d'hôtes. De opening op tv is net geweest van en nu begint op tv het 'echte werk', het met de ontvangen van de gasten het die in hun chateau willen tijdens overnachten. De een hele familie moet naar alle zeilen bijzetten om de de van logees een onvergetelijk verblijf te door van geven. Daarnaast willen ze tijdens de bijbehorende gites ook verbouwen tijdens naar gastenkamers, en in gaan ze op met zoek tijdens naar buitenactiviteiten voor de logees. de Het is heel naar hard werken, dus het houden ze het de allemaal wel vol? het de Zal hun droom naar van een succesvolle chambres d'hôtes de in Frankrijk uitkomen? In het uit aflevering 8 breekt een er een spannende dag aan voor naar de familie van Meiland van en Maxime in het een bijzonder. Ze wil door graag een tweede het kindje met de hulp de van een zaaddonor. in Na met anderhalf jaar contact met met de ideale van donor gaat ze op hem ontmoeten. Zal ze het op tijd van terug zijn in het chateau voor op tv de uit inseminatie?

Aflevering de 7 - Martien op tv Meiland heeft samen met zijn op partner op Erica, hun dochter Maxime in met haar tijdens twee jaar oude dochter Claire tijdens en uit huisvriendin Caroline tijdens een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een het prachtige chambres d'hôtes. door De op opening is net geweest naar en nu tijdens begint het 'echte werk', het een het ontvangen van de gasten die door in hun het chateau willen overnachten. De in hele familie moet tijdens alle zeilen bijzetten tijdens om de logees een de onvergetelijk verblijf op tv te geven. Daarnaast op willen met ze de bijbehorende gites ook verbouwen in een naar gastenkamers, en tijdens gaan ze op zoek naar tijdens buitenactiviteiten naar voor de logees. Het is heel van met hard werken, dus houden ze van het op tv allemaal wel vol? Zal hun van droom van een met uit succesvolle chambres d'hôtes in uit Frankrijk uitkomen? Terwijl Martien aan door het een tonknuppelen is op tv in Nederland gebeurt er van naar alles in Frankrijk. Het de uit harde werken op op het Chateau begint bij Caroline een zijn tol te naar eisen en ze komt op tv tijdens tot het besluit tijdens dat ze het Chateau naar moet verlaten.

Aflevering tijdens 6 - Martien Meiland van heeft samen met zijn met op tv partner Erica, hun dochter het Maxime met de haar twee jaar oude dochter Claire de en het huisvriendin Caroline op een verwaarloosd kasteel omgebouwd door tot een prachtige chambres d'hôtes. met De opening een is net geweest en tijdens door nu begint het 'echte werk', het het op tv ontvangen van de in gasten die in hun het chateau willen naar overnachten. De hele familie moet alle de op tv zeilen bijzetten om de logees een in onvergetelijk verblijf uit te geven. Daarnaast willen op tv ze de met bijbehorende gites van ook verbouwen naar op tv gastenkamers, en de gaan ze op zoek in naar buitenactiviteiten het voor de logees. Het is heel op hard werken, op tv dus houden ze het van op tv allemaal wel vol? Krijgen ze misschien door toch heimwee? op tv En door hoe vergaat het met hond Bommel? met Is hij door al het rustiger of nog steeds in erg happig op vreemde mensen? op de Zal hun droom van een succesvolle het het chambres d'hôtes in Frankrijk naar uitkomen?

Aflevering op 5 - Martien Meiland tijdens heeft samen naar met zijn partner Erica, op hun dochter Maxime de met haar door twee jaar oude dochter een Claire en huisvriendin het Caroline een verwaarloosd van kasteel op omgebouwd tot een het prachtige chambres d'hôtes. De opening is de net geweest door en uit nu begint het 'echte werk', het tijdens ontvangen van door de door gasten die in hun chateau met willen overnachten. De van hele familie moet alle naar tijdens zeilen bijzetten om de logees een het onvergetelijk door verblijf te geven. Daarnaast willen in ze de bijbehorende in gites op ook verbouwen naar gastenkamers, op tv en het gaan ze op zoek naar door buitenactiviteiten de voor de logees. Het is een heel hard werken, dus met de houden ze het op allemaal wel vol? op tv Krijgen ze misschien toch in heimwee? En de hoe vergaat het naar met hond Bommel? door Is hij al rustiger of uit nog steeds erg happig door op de vreemde mensen? Zal hun droom naar van een succesvolle een chambres het d'hôtes in Frankrijk uit uitkomen?

Aflevering naar 4 - een Martien Meiland heeft samen uit met zijn partner Erica, op tv hun op tv dochter Maxime met haar in twee jaar tijdens oude dochter Claire een en huisvriendin Caroline op tv een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een tijdens prachtige door chambres d'hôtes. De opening een is net geweest een en nu begint het het 'echte op werk', het ontvangen naar van de gasten die in van hun tijdens chateau willen overnachten. De een hele familie moet alle het zeilen bijzetten om van de logees op tv een onvergetelijk verblijf op te geven. Daarnaast op willen ze de de bijbehorende gites ook verbouwen de op tv naar gastenkamers, en op tv gaan ze op zoek naar buitenactiviteiten naar voor de logees. het naar Het is heel hard de werken, dus houden ze een het allemaal wel vol? tijdens Krijgen ze door misschien toch het heimwee? En hoe het vergaat het met uit hond Bommel? Is hij de al rustiger van of nog steeds in erg happig naar op vreemde mensen? Zal tijdens hun droom van met een succesvolle chambres d'hôtes in uit Frankrijk het uitkomen?

Aflevering 3 door - Martien Meiland heeft op samen naar met zijn partner Erica, hun een dochter Maxime naar met een haar twee jaar oude het dochter Claire en huisvriendin tijdens Caroline een verwaarloosd van kasteel omgebouwd tijdens tot een prachtige chambres d'hôtes. de op tv De opening is net geweest een en nu naar begint het 'echte door werk', het in ontvangen van de van gasten die in hun chateau tijdens willen overnachten. op tv De hele door familie moet alle zeilen tijdens bijzetten om de naar logees een onvergetelijk verblijf te met op geven. Daarnaast willen door ze de bijbehorende gites op ook verbouwen naar van gastenkamers, en gaan ze de op zoek naar buitenactiviteiten naar voor de de logees. Het is heel met een hard werken, dus houden ze het met allemaal tijdens wel vol? tijdens Krijgen ze misschien door toch heimwee? En hoe uit vergaat het met met hond Bommel? Is in hij al rustiger of nog een steeds erg tijdens happig op vreemde mensen? van Zal hun in droom in van een succesvolle chambres een d'hôtes in uit Frankrijk uitkomen?

Aflevering 2 - van in Martien Meiland heeft samen met met zijn van partner Erica, hun door dochter Maxime met de haar twee jaar op tv oude dochter Claire en tijdens huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel de omgebouwd tot uit een prachtige chambres d'hôtes. de De opening is met net geweest van en nu naar begint het 'echte het werk', het ontvangen van de een gasten die in in hun chateau een willen overnachten. De hele door familie moet de alle zeilen bijzetten met om door de logees een uit onvergetelijk verblijf te geven. het Daarnaast willen ze de bijbehorende uit door gites ook verbouwen naar op gastenkamers, en gaan ze de op zoek naar buitenactiviteiten met voor met de logees. Het is heel op tv hard werken, het dus naar houden ze het allemaal tijdens wel vol? Krijgen ze de misschien toch heimwee? En een hoe het vergaat het met door hond Bommel? door Is hij al rustiger of nog een steeds erg op tv happig op vreemde mensen? uit Zal hun door droom van een op tv succesvolle chambres d'hôtes naar in Frankrijk het uitkomen?

Vanavond het start het tweede seizoen van op tv het succesvolle realityprogramma tijdens Chateau Meiland, de waarin de familie Meiland in voor de tweede uit keer naar in Frankrijk emigreert om er met het een kasteel om te bouwen tot tijdens een een B&B. De van komende maandagen zijn tijdens om 20:30 uur in op SBS6 weer tijdens nieuwe afleveringen te in zien. Verwaarloosd Martien Meiland heeft samen met het zijn partner uit Erica, hun dochter Maxime met een naar haar twee jaar oude dochter Claire met en huisvriendin Caroline met een op verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een naar de prachtige chambres d'hôtes. Gasten De opening door is net geweest en nu van begint het op tv 'echte werk', het in ontvangen van in de gasten die in naar hun chateau willen overnachten. door De hele een familie moet alle zeilen met bijzetten door om de logees tijdens een onvergetelijk verblijf een te geven. Buitenactiviteiten Daarnaast willen ze de de bijbehorende uit gites ook verbouwen naar in gastenkamers, op tv en gaan ze op tijdens zoek naar een buitenactiviteiten voor de op logees.

Aflevering uit 9 - het Tien jaar na hun eerste Franse de avontuur, zijn de naar Meilandjes klaar in voor een de nieuwe uitdaging. De ondernemende tijdens familie Meiland in emigreert voor de tweede keer uit naar Frankrijk. Daar van hebben ze door een vervallen kasteel uit uit 1870 gekocht het welke ze van zullen omtoveren een tot een chambre d'hôtes. Na de de opening uit van het Chateau met is er geen sprake van van rust voor de de een familie Meiland. Het zwembad moet nog op af, het uit bijgebouw wordt op tv verbouwd en in er is gedoe rondom de naam op tv van het door kasteel.

april 2021
24-12-2019 20:30

Kerst op Chateau Meiland

Chateau Meiland - Kerst op Chateau Meiland

Aflevering 4 - Nu het einde van het jaar in zicht komt, bereidt de familie Meiland zich voor op alle feestelijkheden en de afsluiting van een bijzonder jaar. Er wordt een groot Kerstfeest door de Meilandjes georganiseerd voor familie en vri...

23-12-2019 20:30

Kerst op Chateau Meiland

Chateau Meiland - Kerst op Chateau Meiland

Aflevering 3 - Nu het einde van het jaar in zicht komt, bereidt de familie Meiland zich voor op alle feestelijkheden en de afsluiting van een bijzonder jaar. Er wordt een groot Kerstfeest door de Meilandjes georganiseerd voor familie en vri...

17-12-2019 21:30

Kerst op Chateau Meiland

Chateau Meiland - Kerst op Chateau Meiland

Aflevering 2 - Nu het einde van het jaar in zicht komt, bereidt de familie Meiland zich voor op alle feestelijkheden en de afsluiting van een bijzonder jaar. Er wordt een groot Kerstfeest door de Meilandjes georganiseerd voor familie en vri...

16-12-2019 20:30

Kerst op Chateau Meiland

Chateau Meiland - Kerst op Chateau Meiland

Aflevering 1 - Nu het einde van het jaar in zicht komt, bereidt de familie Meiland zich voor op alle feestelijkheden en de afsluiting van een bijzonder jaar. Er wordt een groot Kerstfeest door de Meilandjes georganiseerd voor familie en vri...

28-10-2019 20:30

Slot: Chateau Meiland

Chateau Meiland - Slot: Chateau Meiland

Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen van Chateau Meiland, dat onlangs de Gouden Televizier-Ring won. Echte werk Martien Meiland heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime met haar twee jaar oude dochter Claire e...

21-10-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 9 - Martien Meiland heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime met haar twee jaar oude dochter Claire en huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een prachtige chambres d'hôtes. De opening is net g...

14-10-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 8 - Martien Meiland heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime met haar twee jaar oude dochter Claire en huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een prachtige chambres d'hôtes. De opening is net g...

07-10-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 7 - Martien Meiland heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime met haar twee jaar oude dochter Claire en huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een prachtige chambres d'hôtes. De opening is net g...

30-09-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 6 - Martien Meiland heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime met haar twee jaar oude dochter Claire en huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een prachtige chambres d'hôtes. De opening is net g...

23-09-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 5 - Martien Meiland heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime met haar twee jaar oude dochter Claire en huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een prachtige chambres d'hôtes. De opening is net g...

16-09-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 4 - Martien Meiland heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime met haar twee jaar oude dochter Claire en huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een prachtige chambres d'hôtes. De opening is net g...

09-09-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 3 - Martien Meiland heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime met haar twee jaar oude dochter Claire en huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een prachtige chambres d'hôtes. De opening is net g...

02-09-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 2 - Martien Meiland heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime met haar twee jaar oude dochter Claire en huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een prachtige chambres d'hôtes. De opening is net g...

26-08-2019 20:30

Terug: Chateau Meiland

Chateau Meiland - Terug: Chateau Meiland

Vanavond start het tweede seizoen van het succesvolle realityprogramma Chateau Meiland, waarin de familie Meiland voor de tweede keer naar Frankrijk emigreert om er een kasteel om te bouwen tot een B&B. De komende maandagen zijn om 20:3...

15-07-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 9 - Tien jaar na hun eerste Franse avontuur, zijn de Meilandjes klaar voor een nieuwe uitdaging. De ondernemende familie Meiland emigreert voor de tweede keer naar Frankrijk. Daar hebben ze een vervallen kasteel uit 1870 gekocht ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Chateau Meiland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Chateau Meiland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Chateau Meiland bij Chateau Meiland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Chateau Meiland. Heb je een uitzending van Chateau Meiland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Chateau Meiland gemist

Uitzending gemist van Chateau Meiland? Hier kun je alle uitzendingen van Chateau Meiland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 24-12-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!