Programma gemist?

Aflevering door 8 - Martien een Meiland heeft samen met zijn in partner Erica, hun op dochter Maxime met uit met haar twee jaar oude met dochter Claire door en huisvriendin Caroline een van verwaarloosd kasteel omgebouwd tot door een de prachtige chambres d'hôtes. De opening in is net geweest in en nu op begint het 'echte werk', in het ontvangen van de door gasten die in van hun chateau willen een van overnachten. De hele in familie moet alle zeilen bijzetten op tv om door de logees een onvergetelijk verblijf te in geven. Daarnaast op tv willen ze de bijbehorende uit gites ook verbouwen op tv naar gastenkamers, met en gaan door ze op de zoek naar buitenactiviteiten voor de logees. op Het is heel het van hard werken, dus houden ze met het allemaal het wel vol? uit Zal hun droom de van een succesvolle naar chambres d'hôtes in een Frankrijk uitkomen? In aflevering 8 van breekt er een spannende op dag met aan voor de familie Meiland tijdens en naar Maxime in het bijzonder. Ze uit wil graag met een van tweede kindje met de hulp op tv van een zaaddonor. Na op tv anderhalf een jaar contact met de ideale door uit donor gaat ze hem ontmoeten. in Zal ze op tijdens tijd terug op zijn in het met chateau voor de tijdens inseminatie?

Aflevering door 7 - Martien van Meiland heeft samen met het zijn partner Erica, een hun door dochter Maxime met tijdens haar twee jaar oude dochter Claire het en huisvriendin Caroline door uit een verwaarloosd kasteel in omgebouwd tot een tijdens prachtige chambres d'hôtes. De opening van is net geweest een en nu begint het naar 'echte tijdens werk', het met ontvangen van de gasten die in een hun chateau willen door overnachten. De naar hele familie van moet alle met zeilen bijzetten om de logees een uit in onvergetelijk verblijf te geven. het Daarnaast willen ze de bijbehorende tijdens gites ook tijdens verbouwen op naar gastenkamers, en gaan uit ze op de zoek naar buitenactiviteiten voor in de logees. Het naar is heel hard werken, op dus houden ze in het allemaal het wel vol? Zal hun tijdens droom tijdens van een succesvolle chambres op d'hôtes in Frankrijk op uitkomen? op Terwijl Martien aan het tonknuppelen is van in Nederland gebeurt op tv er tijdens van alles in Frankrijk. Het op tv harde werken door op het Chateau een begint bij Caroline zijn van tol te eisen tijdens en tijdens ze komt tot het besluit door dat ze tijdens het Chateau moet naar verlaten.

Aflevering 6 met - Martien Meiland heeft van samen met uit zijn partner Erica, op hun de dochter Maxime met haar twee jaar tijdens de oude dochter Claire in en huisvriendin Caroline tijdens een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een op het prachtige chambres d'hôtes. De door opening is uit net geweest en in nu begint het het 'echte werk', het het ontvangen van de gasten van die in hun chateau willen naar overnachten. naar De hele familie in moet alle zeilen bijzetten op om naar de logees een onvergetelijk op tv verblijf te door geven. Daarnaast willen in ze de bijbehorende gites ook een verbouwen naar van gastenkamers, en gaan ze een op zoek naar op buitenactiviteiten voor de het logees. Het is heel uit hard werken, dus tijdens de houden ze het allemaal op tv wel vol? uit Krijgen ze misschien toch heimwee? En uit hoe vergaat het naar met hond door Bommel? op Is hij al rustiger of naar nog uit steeds erg happig op vreemde uit mensen? Zal hun in droom uit van een succesvolle chambres naar d'hôtes in Frankrijk van uitkomen?

Aflevering in 5 - met Martien Meiland heeft op tv samen met zijn van partner Erica, hun dochter Maxime uit met haar twee jaar op tv van oude dochter Claire en het huisvriendin Caroline een verwaarloosd door kasteel omgebouwd op tv tot een prachtige de chambres d'hôtes. naar De opening is net geweest en het het nu begint het 'echte werk', het tijdens ontvangen van de uit uit gasten die in hun chateau tijdens willen overnachten. naar De hele familie op moet alle zeilen bijzetten om naar naar de logees een onvergetelijk verblijf te in geven. de Daarnaast willen ze met de bijbehorende gites ook verbouwen naar naar naar gastenkamers, en gaan ze op het van zoek naar buitenactiviteiten voor de op tv logees. Het is heel van hard de werken, dus houden met ze het allemaal wel vol? van Krijgen ze misschien op toch op heimwee? En het hoe vergaat het met hond op tv Bommel? in Is hij al rustiger of met nog steeds een erg happig op vreemde van mensen? van Zal hun droom van van een succesvolle een chambres d'hôtes in Frankrijk naar uitkomen?

Aflevering in 4 - Martien naar Meiland heeft met samen met zijn partner Erica, hun door dochter Maxime op met haar van twee jaar op oude dochter Claire en met huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel op omgebouwd tot op een prachtige chambres het d'hôtes. De opening op tv is net uit geweest en nu begint het op tijdens 'echte werk', het ontvangen van uit de gasten met die in hun chateau naar willen overnachten. De een hele de familie moet alle zeilen bijzetten om een de logees in een tijdens onvergetelijk verblijf te geven. door Daarnaast willen ze met de bijbehorende gites tijdens ook verbouwen naar gastenkamers, op tv en op gaan ze op zoek naar buitenactiviteiten van voor de logees. op tv Het is heel met hard werken, naar dus de houden ze het op allemaal wel vol? Krijgen ze op misschien toch heimwee? En tijdens hoe vergaat het een met van hond Bommel? het Is hij al op rustiger of nog steeds erg een happig met op vreemde mensen? Zal hun de droom van een succesvolle met chambres d'hôtes in op tv Frankrijk een uitkomen?

Aflevering 3 - een Martien Meiland van heeft een samen met zijn partner tijdens Erica, hun dochter Maxime uit met in haar twee jaar oude met dochter Claire en huisvriendin Caroline van een een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een een prachtige in chambres d'hôtes. De naar opening is net geweest en met van nu begint het 'echte van werk', het ontvangen tijdens van de de gasten die in hun chateau willen op overnachten. in De hele familie moet alle naar naar zeilen bijzetten om in de logees een onvergetelijk met verblijf te geven. Daarnaast naar willen tijdens ze de bijbehorende gites de ook verbouwen naar gastenkamers, op en gaan naar ze op zoek door naar buitenactiviteiten voor de logees. naar Het naar is heel hard werken, dus op tv houden met ze het allemaal wel vol? uit Krijgen ze door misschien toch heimwee? En door hoe uit vergaat het met hond met Bommel? Is van hij al rustiger met of nog steeds erg met happig op vreemde mensen? naar Zal hun droom tijdens van een succesvolle met chambres d'hôtes uit in Frankrijk naar uitkomen?

Aflevering 2 in - Martien van Meiland heeft tijdens samen met zijn partner Erica, op hun dochter Maxime in met haar twee jaar een oude dochter het Claire van en huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel de omgebouwd tot met een prachtige chambres de d'hôtes. De met opening is van net geweest en nu begint uit het 'echte op werk', het ontvangen van de op gasten die in het hun chateau willen van overnachten. De naar hele familie met moet alle op tv zeilen bijzetten om de logees een met van onvergetelijk verblijf te geven. Daarnaast op tv willen van ze de bijbehorende gites ook verbouwen de naar gastenkamers, op en gaan ze op uit zoek naar buitenactiviteiten tijdens voor de logees. uit tijdens Het is heel hard werken, op dus houden met ze het allemaal wel op vol? Krijgen ze misschien met toch heimwee? En in hoe vergaat door het met hond met Bommel? Is van hij al een rustiger of nog steeds erg happig op op vreemde in mensen? Zal hun door droom van een op tv succesvolle chambres tijdens d'hôtes in van Frankrijk uitkomen?

Vanavond van start het een tweede seizoen van het succesvolle een realityprogramma Chateau Meiland, waarin de het de familie Meiland voor de tweede op tv keer naar Frankrijk de het emigreert om er een uit kasteel om naar te bouwen tot in een B&B. De komende van maandagen zijn om 20:30 in uur op op SBS6 weer nieuwe afleveringen te van zien. Verwaarloosd Martien Meiland naar heeft samen met van zijn partner op tv Erica, hun dochter Maxime het met op tv haar twee jaar een oude dochter Claire en huisvriendin met Caroline een verwaarloosd kasteel op naar omgebouwd tot een prachtige van chambres d'hôtes. Gasten De opening is naar net tijdens geweest en nu begint van het 'echte werk', door het ontvangen van de van gasten door die in hun chateau het willen overnachten. tijdens De hele familie moet alle zeilen tijdens het bijzetten om de logees een op tv onvergetelijk verblijf met te geven. Buitenactiviteiten Daarnaast willen ze de de het bijbehorende gites ook verbouwen naar gastenkamers, naar in en gaan ze op zoek in naar buitenactiviteiten voor de van op tv logees.

Aflevering een 9 - Tien jaar na op tv hun eerste op tv Franse van avontuur, zijn de Meilandjes klaar een voor op tv een nieuwe uitdaging. De ondernemende familie van Meiland emigreert een voor van de tweede keer naar Frankrijk. door Daar hebben ze op tv een vervallen op tv kasteel uit 1870 gekocht uit welke uit ze zullen omtoveren tot een uit chambre d'hôtes. Na een de opening van het het het Chateau is er geen sprake van het met rust voor de van familie Meiland. Het zwembad moet nog een af, het bijgebouw naar wordt naar verbouwd en er is gedoe door rondom naar de naam van op het kasteel.

Aflevering 8 een - een De familie werkt vol het stress toe naar de een officiële het opening van hun chateau. op Maar voordat alles klaar uit is, tijdens komen er al gasten logeren uit zodat de uit familie alvast kan uit oefenen. in Dan blijkt dat er de nog heel wat tijdens puntjes op de i in gezet moeten op worden. Het is ijskoud in tijdens de met gastenkamers, de douchematten zijn van kwijt en waarom naar is de wifi zo de zwak? Is van de familie van Meiland wel een klaar voor de grande naar opening?

Aflevering door 7 - door Met nog maar tijdens drie weken voor de uit opening wordt de familie het nog meer gestrest een en ze op lopen dan ook van op hun een tandvlees. Martien heeft met zijn pols in het gips en op tijdens mag niks doen van de uit dokter. Ondanks dat in staat door hij toch weer op de de ladder door om te behangen. Er wordt van grint bezorgd van maar dat het wordt zo onhandig gestort een dat de familie tijdens er een extra in taak bij heeft het grind op tv op tv rondom het chateau verspreiden. Gelukkig krijgen een ze hulp uit uit op Nederland.

Aflevering 6 - op tv Tien jaar door na hun tijdens eerste Franse avontuur, zijn de een Meilandjes uit klaar voor uit een nieuwe uitdaging. De op tv ondernemende familie Meiland op tv emigreert voor van de tweede keer naar Frankrijk. Daar met naar hebben ze een in vervallen kasteel uit 1870 met gekocht welke ze een zullen omtoveren tot de een chambre op d'hôtes. Het noodlot op lijkt de familie op wel te achtervolgen. Is uit het geen probleem met met Bommel de tijdens hond, nu is Martien in van de trap tijdens gevallen en tijdens heeft zijn pols van gebroken. Het werk stagneert in daardoor en met tijdens de het opening die steeds dichterbij komt door worden er de hulptroepen ingevlogen. Met met Bommel gaat het met alsmaar slechter. Gelukkig biedt de een honden in psychiater uitkomst. Maar al op die stress eist wel naar zijn tol en op tv heeft met invloed op het chagrijn op tv van op iedereen. De spanning van onderling is om te met snijden.

Aflevering door 5 - Tien in jaar na hun eerste Franse naar avontuur, zijn de op Meilandjes door klaar voor een nieuwe door uitdaging. De ondernemende familie uit Meiland emigreert op tv voor de in tweede keer naar Frankrijk. naar Daar hebben het ze een het vervallen kasteel uit 1870 gekocht welke tijdens met ze zullen omtoveren tot een chambre de d'hôtes. Na al op het slopen en een in schuren is het nu op tijd voor behangen het en schilderen. Erica ontpopt zich met de als een strenge bouwopzichter. Oudste op dochter Montana naar is er ook want iedere op de hulp is welkom. Als voorproef op op tv de aanstaande gasten met gaan Martien en de de Caroline proef koken, maar op tv dat valt niet in bij iedereen in de door smaak. Met op Bommel gaat het steeds met slechter en als uit hij opnieuw een op van de werklui aanvalt, een is van zelfs voor Erica tijdens de maat vol! uit Bommel kan tijdens niet langer blijven.

Aflevering met 4 - tijdens Tien jaar na hun eerste Franse op avontuur, zijn de naar Meilandjes klaar in voor een op tv nieuwe uitdaging. De ondernemende familie in Meiland door emigreert voor de tweede keer een naar Frankrijk. Daar uit het hebben ze een het vervallen kasteel uit 1870 gekocht het welke ze een zullen omtoveren tot een op chambre d'hôtes. met De Meilandjes ontmoeten deze een week de de oude eigenaren van het het chateau. In tegenstelling door tot hun door wens om op de naam te veranderen, willen uit Erica naar en Martien deze uit graag houden. Maar de adellijke familie tijdens door houdt voet bij stuk; naar hun familienaam mag niet gebruikt een worden voor op commerciële doeleinde. uit Dat is niet de naar enige tegenslag op tv want ze door gaan enorm over hun verbouwingbudget heen met en tijdens een door uit familieberaad proberen ze te van onderzoeken waar ze op kunnen op beknibbelen. tijdens Ook Bommel, de Engelse Bulldog naar blijft een ongeleid op tv naar projectiel.

Aflevering met 3 - Tien jaar na een met hun eerste Franse avontuur, zijn de tijdens in Meilandjes klaar voor een nieuwe door uitdaging. uit De ondernemende familie door Meiland emigreert voor de tweede keer met naar de Frankrijk. Daar hebben ze naar een vervallen op tv kasteel uit 1870 gekocht tijdens welke ze zullen uit omtoveren met tot een chambre d'hôtes. het In deze aflevering krijgt met de familie een Meiland een aangetekende tijdens brief van de familie Mariaux, van de oude eigenaren tijdens van hun een kasteel. De het Mariaux's sommeren hen een op tv andere naam op tv voor het kasteel te uit zoeken. uit Ondanks de trainingscapaciteiten van uit Erica, gaat het met de een Engelse bulldog op Bommel alleen op maar slechter als hij van het heeft voorzien op in de op Franse loodgieter.

oktober 2019
14-10-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 8 - Martien Meiland heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime met haar twee jaar oude dochter Claire en huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een prachtige chambres d'hôtes. De opening is net g...

07-10-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 7 - Martien Meiland heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime met haar twee jaar oude dochter Claire en huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een prachtige chambres d'hôtes. De opening is net g...

30-09-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 6 - Martien Meiland heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime met haar twee jaar oude dochter Claire en huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een prachtige chambres d'hôtes. De opening is net g...

23-09-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 5 - Martien Meiland heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime met haar twee jaar oude dochter Claire en huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een prachtige chambres d'hôtes. De opening is net g...

16-09-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 4 - Martien Meiland heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime met haar twee jaar oude dochter Claire en huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een prachtige chambres d'hôtes. De opening is net g...

09-09-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 3 - Martien Meiland heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime met haar twee jaar oude dochter Claire en huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een prachtige chambres d'hôtes. De opening is net g...

02-09-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 2 - Martien Meiland heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime met haar twee jaar oude dochter Claire en huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een prachtige chambres d'hôtes. De opening is net g...

26-08-2019 20:30

Terug: Chateau Meiland

Chateau Meiland - Terug: Chateau Meiland

Vanavond start het tweede seizoen van het succesvolle realityprogramma Chateau Meiland, waarin de familie Meiland voor de tweede keer naar Frankrijk emigreert om er een kasteel om te bouwen tot een B&B. De komende maandagen zijn om 20:3...

15-07-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 9 - Tien jaar na hun eerste Franse avontuur, zijn de Meilandjes klaar voor een nieuwe uitdaging. De ondernemende familie Meiland emigreert voor de tweede keer naar Frankrijk. Daar hebben ze een vervallen kasteel uit 1870 gekocht ...

08-07-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 8 - De familie werkt vol stress toe naar de officiële opening van hun chateau. Maar voordat alles klaar is, komen er al gasten logeren zodat de familie alvast kan oefenen. Dan blijkt dat er nog heel wat puntjes op de i gezet moe...

01-07-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 7 - Met nog maar drie weken voor de opening wordt de familie nog meer gestrest en ze lopen dan ook op hun tandvlees. Martien heeft zijn pols in het gips en mag niks doen van de dokter. Ondanks dat staat hij toch weer op de ladder...

24-06-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 6 - Tien jaar na hun eerste Franse avontuur, zijn de Meilandjes klaar voor een nieuwe uitdaging. De ondernemende familie Meiland emigreert voor de tweede keer naar Frankrijk. Daar hebben ze een vervallen kasteel uit 1870 gekocht ...

17-06-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 5 - Tien jaar na hun eerste Franse avontuur, zijn de Meilandjes klaar voor een nieuwe uitdaging. De ondernemende familie Meiland emigreert voor de tweede keer naar Frankrijk. Daar hebben ze een vervallen kasteel uit 1870 gekocht ...

10-06-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 4 - Tien jaar na hun eerste Franse avontuur, zijn de Meilandjes klaar voor een nieuwe uitdaging. De ondernemende familie Meiland emigreert voor de tweede keer naar Frankrijk. Daar hebben ze een vervallen kasteel uit 1870 gekocht ...

03-06-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 3 - Tien jaar na hun eerste Franse avontuur, zijn de Meilandjes klaar voor een nieuwe uitdaging. De ondernemende familie Meiland emigreert voor de tweede keer naar Frankrijk. Daar hebben ze een vervallen kasteel uit 1870 gekocht ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Chateau Meiland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Chateau Meiland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Chateau Meiland bij Chateau Meiland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Chateau Meiland. Heb je een uitzending van Chateau Meiland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Chateau Meiland gemist

Uitzending gemist van Chateau Meiland? Hier kun je alle uitzendingen van Chateau Meiland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 17
  • Laatste uitzending op 14-10-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!