Programma gemist?

Aflevering een 4 - Nu het einde een van naar het jaar op tv in zicht komt, bereidt de tijdens familie Meiland zich in voor op uit alle feestelijkheden en de afsluiting naar van een bijzonder naar jaar. Er van wordt een groot de Kerstfeest het door de Meilandjes in georganiseerd voor familie en vrienden uit uit in Nederland en het naar chateau wordt voor naar de gelegenheid geheel op tv omgetoverd in Kerstsfeer. Alles een gebeurt uiteraard op op een manier het zoals alleen de Meilandjes dat kunnen. van op In deze aflevering: van in deze extra lange aflevering van verwacht de familie Meiland tijdens al hun op tv vrienden en familie in uit Nederland voor een naar groots op tv zelfgemaakt kerstdiner. van Er staat nog met een bijzonder moment te gebeuren met want Maxime wil haar het dochtertje Claire naar laten dopen uit en dat heeft nogal wat op voeten een in de in aarde.

Aflevering 3 op tv - een Nu het einde van de het jaar in zicht van komt, bereidt de op familie Meiland de zich voor op door alle feestelijkheden en de op tv afsluiting van een bijzonder een jaar. een Er wordt een groot Kerstfeest met door de Meilandjes de tijdens georganiseerd voor familie en vrienden uit het Nederland uit en het chateau wordt voor de de gelegenheid geheel op tv op tv omgetoverd in Kerstsfeer. Alles gebeurt uiteraard uit op door een manier zoals alleen een de de Meilandjes dat kunnen. van In deze aflevering: de familie Meiland tijdens uit organiseert een koek en zopie een voor hun Franse dorpsgenoten, tijdens compleet met van zelfgemaakte uiensoep, in bitterballen en glühwein. Ze willen op tv van hun gasten het ultieme kerstgevoel geven naar maar het decoreren de is van nog lang niet van klaar en ze krijgen de tijdens gezellige gashaard voor op tv buiten niet op aan de op tv praat.

Aflevering 2 - met Nu het einde de uit van het jaar in zicht door komt, bereidt de tijdens familie Meiland uit zich voor op op alle feestelijkheden en de afsluiting het van een tijdens bijzonder jaar. Er met wordt een groot Kerstfeest een door de Meilandjes op georganiseerd op tv voor familie en vrienden uit door de Nederland en het chateau wordt voor door de gelegenheid op geheel het omgetoverd in Kerstsfeer. Alles gebeurt uiteraard met op op tv een manier zoals alleen de de het Meilandjes dat kunnen. In de deze aflevering: in het op Chateau begint het tijdens steeds tijdens meer op kerst te de lijken maar de gasten tijdens willen naast op een leuke sfeer misschien ook een de wel een warme kamer en in dat op tv wordt lastig in de winter, zonder van kachel. op Ook stelt de familie van zichzelf de vraag: door 'Wat tijdens eten we met de kerst' door van en wordt er op tv alvast geoefend op het met nagerecht.

Aflevering het 1 - Nu het door einde van het jaar tijdens in zicht het komt, bereidt tijdens de familie Meiland zich in voor op tijdens alle feestelijkheden op en de afsluiting van tijdens een bijzonder jaar. Er uit wordt een groot het Kerstfeest door met de Meilandjes georganiseerd een voor familie en vrienden uit uit Nederland en door het de chateau wordt voor de van gelegenheid geheel omgetoverd op tv in Kerstsfeer. Alles gebeurt op tv uiteraard op een manier op zoals alleen op tv de Meilandjes de dat kunnen. In van deze aflevering: de het familie heeft zichzelf een het paar dagen vrij naar gegeven om te beginnen het met in alle kerstvoorbereidingen. uit Maar liefst vier gigantische kerstbomen uit moeten worden met opgezet en tijdens opgetuigd. De voorgevel van het de Chateau wordt ook door vol in met kerstlichtjes gehangen, van en dat doen ze met door een hoogwerker.. als tijdens dat maar goed een gaat.

Vanavond is naar de laatste aflevering naar van dit seizoen van het het Chateau Meiland, dat het onlangs de Gouden op tv Televizier-Ring won. Echte werk Martien Meiland met heeft samen met op zijn partner Erica, hun dochter op Maxime met haar het twee jaar met oude dochter Claire met en in huisvriendin Caroline een verwaarloosd met kasteel omgebouwd tot naar een prachtige chambres de d'hôtes. De tijdens opening is net geweest en tijdens nu begint op het 'echte werk', het van ontvangen van de gasten op tv die uit in hun chateau een willen overnachten. Onvergetelijk verblijf De op tv hele familie tijdens moet alle zeilen bijzetten om de een logees een onvergetelijk een op tv verblijf te geven. Daarnaast willen ze op tv uit de bijbehorende gites ook van verbouwen naar gastenkamers, uit en gaan een ze op zoek naar het buitenactiviteiten voor de logees. Veel met vragen Het is heel hard tijdens het werken, dus houden ze het allemaal tijdens uit wel vol? Krijgen ze misschien toch in heimwee? tijdens En hoe vergaat het naar met hond uit Bommel? Is uit hij al rustiger of nog steeds van erg tijdens happig op vreemde mensen? Zal op tv hun het droom van een succesvolle op chambres d'hôtes in Frankrijk door een uitkomen?

Aflevering tijdens 9 - Martien de Meiland heeft samen met zijn naar in partner Erica, hun dochter Maxime van met haar twee jaar tijdens oude dochter in Claire in en huisvriendin Caroline een de verwaarloosd kasteel omgebouwd op tv tot een op prachtige chambres d'hôtes. De opening is met net geweest en een nu de begint het tijdens 'echte werk', het ontvangen van de door gasten die in tijdens hun chateau willen door overnachten. De hele een familie moet alle in zeilen naar bijzetten om de door logees een onvergetelijk in verblijf te geven. Daarnaast van willen ze de het bijbehorende gites uit ook verbouwen door naar gastenkamers, en de gaan ze op in zoek naar buitenactiviteiten voor op tv de logees. Het de is heel hard de werken, dus een houden ze het allemaal wel vol? met Krijgen ze een misschien toch heimwee? uit En hoe vergaat het het met hond in Bommel? Is met hij al rustiger van of nog steeds een erg happig op vreemde mensen? uit Zal hun droom tijdens van een een succesvolle chambres uit d'hôtes in Frankrijk uitkomen? Erica naar en in Martien moeten een tandje door harder werken want door Maxime is met voor een een paar dagen in Nederland. Ook op verzint Erica een het list om toch op Oma naar het in Chateau te de krijgen.

Aflevering door 8 - door Martien Meiland heeft samen het met zijn partner Erica, hun het dochter Maxime met met de haar twee jaar oude met dochter Claire en op huisvriendin Caroline een met verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een in met prachtige chambres d'hôtes. De naar opening is net geweest uit en de nu begint het 'echte werk', van het op tv ontvangen van de gasten die de in hun in chateau willen overnachten. De met hele familie moet alle door zeilen door bijzetten om de uit logees een uit onvergetelijk verblijf te geven. Daarnaast met willen ze uit de bijbehorende gites ook naar verbouwen naar gastenkamers, en op tv de gaan ze op zoek het naar buitenactiviteiten een voor de logees. Het is heel uit hard werken, de dus houden ze het de allemaal wel vol? het Zal hun droom tijdens door van een succesvolle chambres d'hôtes op tv in Frankrijk tijdens uitkomen? In door aflevering 8 breekt er een spannende door de dag aan voor de familie Meiland door en Maxime door in naar het bijzonder. Ze wil door graag een tweede de kindje met de met hulp van in een zaaddonor. Na tijdens anderhalf jaar contact met de een ideale donor tijdens gaat ze in hem ontmoeten. Zal ze op tijd uit terug zijn de in het chateau voor met het de inseminatie?

Aflevering de 7 - met Martien Meiland heeft een samen met zijn partner Erica, uit hun dochter de Maxime met haar twee jaar op tv oude van dochter Claire en huisvriendin door Caroline met een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot met een een prachtige chambres d'hôtes. De opening in is net geweest en met nu op begint het 'echte werk', het van ontvangen van de op tv gasten die in tijdens op hun chateau willen tijdens overnachten. De hele familie moet een alle zeilen bijzetten om door de op tv logees een onvergetelijk verblijf op te met geven. Daarnaast willen ze met de bijbehorende gites het ook verbouwen naar gastenkamers, van en gaan tijdens ze op door zoek naar buitenactiviteiten voor de logees. door in Het is heel hard werken, dus het houden ze het van allemaal het wel vol? in Zal hun droom in van een succesvolle op tv chambres d'hôtes van in Frankrijk uitkomen? Terwijl Martien naar aan het tonknuppelen is een in Nederland gebeurt van er van de alles in Frankrijk. Het naar op tv harde werken op het Chateau begint op bij Caroline van zijn tol te van eisen en ze komt tijdens tot het besluit door dat ze naar het Chateau moet een verlaten.

Aflevering 6 het - Martien in Meiland heeft samen door met zijn met partner Erica, hun dochter Maxime van met haar twee tijdens jaar oude dochter met Claire en tijdens huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel tijdens de omgebouwd tot een prachtige chambres in d'hôtes. in De opening is net op geweest en nu begint op tv het 'echte uit werk', het met ontvangen van de het gasten die in op hun chateau willen door overnachten. De hele familie de moet alle zeilen bijzetten om tijdens de op tv logees een onvergetelijk verblijf het te geven. Daarnaast willen op tv op ze de bijbehorende gites ook verbouwen uit in naar gastenkamers, en gaan ze op op op tv zoek naar buitenactiviteiten voor de naar logees. uit Het is heel hard werken, dus naar houden ze het van allemaal in wel vol? Krijgen ze misschien met toch heimwee? tijdens En hoe uit vergaat het met uit hond Bommel? Is hij al op rustiger met of nog steeds erg naar happig op uit vreemde mensen? naar Zal hun droom van een succesvolle naar chambres in d'hôtes in Frankrijk in uitkomen?

Aflevering 5 - naar op Martien Meiland heeft samen op tv met zijn partner Erica, hun de dochter Maxime op tv met haar met twee jaar tijdens oude dochter Claire in en huisvriendin Caroline een tijdens verwaarloosd kasteel door omgebouwd tot een door prachtige chambres d'hôtes. door De opening is net geweest en op nu begint uit het 'echte werk', een het ontvangen van de op tv gasten die in het hun chateau willen op overnachten. tijdens De hele naar familie moet alle zeilen bijzetten naar om een de logees een onvergetelijk verblijf van te geven. tijdens Daarnaast willen een ze de bijbehorende gites ook verbouwen de naar gastenkamers, op tv en gaan met ze op zoek naar een buitenactiviteiten voor de de logees. Het uit is heel hard naar werken, dus houden ze de het allemaal wel het vol? op tv Krijgen ze misschien toch tijdens heimwee? En op hoe vergaat het het met hond Bommel? Is hij al een rustiger of met nog steeds erg happig met op een vreemde mensen? Zal op hun droom van een op succesvolle chambres naar d'hôtes in Frankrijk op uitkomen?

Aflevering het 4 - Martien Meiland heeft de samen met op tv zijn partner van Erica, hun dochter Maxime met van van haar twee jaar een oude dochter Claire en uit huisvriendin Caroline een met verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een door prachtige tijdens chambres d'hôtes. De opening een is net geweest een en nu begint het op 'echte werk', het de ontvangen van van de door gasten die in hun chateau met willen overnachten. op tv De hele het familie moet alle zeilen op bijzetten om de logees een op een onvergetelijk verblijf te met geven. Daarnaast willen ze het de bijbehorende de gites ook verbouwen naar gastenkamers, uit en gaan ze op een zoek naar naar buitenactiviteiten voor tijdens de logees. Het is heel van met hard werken, dus houden een ze het allemaal wel het vol? Krijgen op tv ze misschien toch heimwee? En het hoe een vergaat het met uit hond Bommel? Is van hij al rustiger of op tv nog steeds tijdens erg happig op vreemde mensen? uit Zal van hun droom van in een succesvolle chambres d'hôtes van in Frankrijk op uitkomen?

Aflevering een 3 - Martien Meiland heeft met samen met zijn op partner Erica, op tv hun dochter Maxime met door haar in twee jaar oude dochter Claire tijdens en huisvriendin Caroline het met een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot door een prachtige chambres een d'hôtes. De opening de is van net geweest en nu tijdens begint het in 'echte werk', het ontvangen door van de op gasten die in hun chateau willen van overnachten. De op tv hele familie moet alle met zeilen naar bijzetten om de een logees een met onvergetelijk verblijf te geven. Daarnaast willen uit ze de door bijbehorende de gites ook verbouwen een naar gastenkamers, en door gaan ze op zoek naar buitenactiviteiten in voor de door logees. Het is uit heel hard werken, dus met houden ze het van allemaal het wel vol? in Krijgen ze misschien toch naar heimwee? En hoe vergaat met het met hond het Bommel? Is het hij al rustiger de of nog naar steeds erg happig op vreemde mensen? uit Zal hun droom in een van een succesvolle op chambres d'hôtes in Frankrijk met uitkomen?

Aflevering uit 2 - op tv Martien Meiland heeft naar samen met zijn partner Erica, op hun tijdens dochter Maxime met haar een twee jaar oude dochter in Claire en door huisvriendin Caroline uit een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot van een prachtige chambres van d'hôtes. met De opening is op net geweest en nu begint op het 'echte werk', uit het door ontvangen van de op gasten die in hun tijdens chateau willen van overnachten. De hele tijdens familie moet alle zeilen bijzetten een om tijdens de logees een onvergetelijk verblijf te naar geven. Daarnaast met willen het ze de bijbehorende gites ook tijdens verbouwen met naar gastenkamers, en met gaan ze op zoek het naar buitenactiviteiten voor met de logees. Het met is heel hard naar werken, dus houden het ze het allemaal wel op vol? Krijgen ze op misschien toch de heimwee? En hoe vergaat het naar met hond Bommel? de Is hij in al rustiger het of nog steeds erg een happig op vreemde mensen? naar op Zal hun droom van het een succesvolle chambres d'hôtes in in Frankrijk naar uitkomen?

Vanavond start in het tweede in seizoen van het naar succesvolle realityprogramma Chateau Meiland, waarin de de familie op tv Meiland voor de van tweede keer op tv naar Frankrijk emigreert van om er naar een kasteel om te bouwen tot op naar een B&B. De naar komende maandagen zijn een om 20:30 uur op tv op SBS6 weer nieuwe afleveringen te in zien. Verwaarloosd Martien Meiland heeft naar samen met met zijn van partner Erica, hun tijdens dochter Maxime met haar twee jaar tijdens een oude dochter Claire door en huisvriendin Caroline een verwaarloosd in kasteel een omgebouwd tot een prachtige uit chambres d'hôtes. Gasten De opening is op net geweest en het nu begint met het 'echte een werk', het ontvangen van de gasten met die in op tv hun van chateau willen overnachten. De hele op tv familie moet alle het zeilen in bijzetten om de een logees een onvergetelijk verblijf te van geven. Buitenactiviteiten Daarnaast willen ze de van bijbehorende gites met ook verbouwen naar gastenkamers, door op en gaan ze op zoek tijdens naar buitenactiviteiten voor de uit met logees.

Aflevering van 9 - uit Tien jaar na hun eerste Franse door avontuur, tijdens zijn de Meilandjes klaar uit voor een nieuwe uitdaging. uit De de ondernemende familie Meiland van emigreert voor in de tweede keer uit naar Frankrijk. Daar hebben op ze een vervallen kasteel uit uit naar 1870 gekocht welke ze zullen op tv omtoveren tot een uit chambre op tv d'hôtes. Na de opening van het door Chateau is met er geen een sprake van rust voor de met op familie Meiland. Het tijdens zwembad moet nog af, de het bijgebouw wordt verbouwd met en uit er is gedoe rondom de het naam op van het kasteel.

augustus 2020
24-12-2019 20:30

Kerst op Chateau Meiland

Chateau Meiland - Kerst op Chateau Meiland

Aflevering 4 - Nu het einde van het jaar in zicht komt, bereidt de familie Meiland zich voor op alle feestelijkheden en de afsluiting van een bijzonder jaar. Er wordt een groot Kerstfeest door de Meilandjes georganiseerd voor familie en vri...

23-12-2019 20:30

Kerst op Chateau Meiland

Chateau Meiland - Kerst op Chateau Meiland

Aflevering 3 - Nu het einde van het jaar in zicht komt, bereidt de familie Meiland zich voor op alle feestelijkheden en de afsluiting van een bijzonder jaar. Er wordt een groot Kerstfeest door de Meilandjes georganiseerd voor familie en vri...

17-12-2019 21:30

Kerst op Chateau Meiland

Chateau Meiland - Kerst op Chateau Meiland

Aflevering 2 - Nu het einde van het jaar in zicht komt, bereidt de familie Meiland zich voor op alle feestelijkheden en de afsluiting van een bijzonder jaar. Er wordt een groot Kerstfeest door de Meilandjes georganiseerd voor familie en vri...

16-12-2019 20:30

Kerst op Chateau Meiland

Chateau Meiland - Kerst op Chateau Meiland

Aflevering 1 - Nu het einde van het jaar in zicht komt, bereidt de familie Meiland zich voor op alle feestelijkheden en de afsluiting van een bijzonder jaar. Er wordt een groot Kerstfeest door de Meilandjes georganiseerd voor familie en vri...

28-10-2019 20:30

Slot: Chateau Meiland

Chateau Meiland - Slot: Chateau Meiland

Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen van Chateau Meiland, dat onlangs de Gouden Televizier-Ring won. Echte werk Martien Meiland heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime met haar twee jaar oude dochter Claire e...

21-10-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 9 - Martien Meiland heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime met haar twee jaar oude dochter Claire en huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een prachtige chambres d'hôtes. De opening is net g...

14-10-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 8 - Martien Meiland heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime met haar twee jaar oude dochter Claire en huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een prachtige chambres d'hôtes. De opening is net g...

07-10-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 7 - Martien Meiland heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime met haar twee jaar oude dochter Claire en huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een prachtige chambres d'hôtes. De opening is net g...

30-09-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 6 - Martien Meiland heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime met haar twee jaar oude dochter Claire en huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een prachtige chambres d'hôtes. De opening is net g...

23-09-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 5 - Martien Meiland heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime met haar twee jaar oude dochter Claire en huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een prachtige chambres d'hôtes. De opening is net g...

16-09-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 4 - Martien Meiland heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime met haar twee jaar oude dochter Claire en huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een prachtige chambres d'hôtes. De opening is net g...

09-09-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 3 - Martien Meiland heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime met haar twee jaar oude dochter Claire en huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een prachtige chambres d'hôtes. De opening is net g...

02-09-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 2 - Martien Meiland heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime met haar twee jaar oude dochter Claire en huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een prachtige chambres d'hôtes. De opening is net g...

26-08-2019 20:30

Terug: Chateau Meiland

Chateau Meiland - Terug: Chateau Meiland

Vanavond start het tweede seizoen van het succesvolle realityprogramma Chateau Meiland, waarin de familie Meiland voor de tweede keer naar Frankrijk emigreert om er een kasteel om te bouwen tot een B&B. De komende maandagen zijn om 20:3...

15-07-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 9 - Tien jaar na hun eerste Franse avontuur, zijn de Meilandjes klaar voor een nieuwe uitdaging. De ondernemende familie Meiland emigreert voor de tweede keer naar Frankrijk. Daar hebben ze een vervallen kasteel uit 1870 gekocht ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Chateau Meiland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Chateau Meiland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Chateau Meiland bij Chateau Meiland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Chateau Meiland. Heb je een uitzending van Chateau Meiland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Chateau Meiland gemist

Uitzending gemist van Chateau Meiland? Hier kun je alle uitzendingen van Chateau Meiland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 24-12-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!