Programma gemist?

Aflevering 4 - van Nu het einde het van van het jaar in zicht komt, met bereidt van de familie Meiland tijdens zich voor op het alle feestelijkheden en de naar afsluiting van een bijzonder met in jaar. Er wordt een groot Kerstfeest de door met de Meilandjes uit georganiseerd voor familie en vrienden uit met Nederland en door het op chateau wordt voor de gelegenheid geheel tijdens omgetoverd op tv in Kerstsfeer. Alles gebeurt uiteraard op tv op een met manier zoals op alleen de op tv Meilandjes dat kunnen. In deze door aflevering: in deze extra de lange naar aflevering verwacht de familie in Meiland al uit hun vrienden op tv en familie uit op Nederland voor een uit groots zelfgemaakt kerstdiner. Er staat nog van in een bijzonder moment te gebeuren want op Maxime op tv wil haar van dochtertje Claire laten dopen en dat het heeft nogal met wat voeten in de de tijdens aarde.

Aflevering 3 - naar Nu het einde in van het jaar door in naar zicht komt, bereidt de familie in Meiland zich op voor van op alle feestelijkheden en de afsluiting in de van een bijzonder jaar. Er naar wordt een van groot Kerstfeest door de Meilandjes uit georganiseerd voor familie door van en vrienden uit een Nederland en het chateau uit wordt voor de de gelegenheid geheel naar omgetoverd in Kerstsfeer. Alles gebeurt in uiteraard op een manier uit een zoals alleen de op Meilandjes dat kunnen. uit In deze aflevering: de familie Meiland een organiseert een koek naar de en zopie voor hun de Franse dorpsgenoten, compleet met zelfgemaakte uit van uiensoep, bitterballen en glühwein. tijdens Ze willen het hun gasten het ultieme door kerstgevoel geven in maar het decoreren is tijdens nog lang op tv niet klaar en ze de krijgen de gezellige met gashaard voor buiten niet het aan op de praat.

Aflevering het 2 - op tv Nu het einde van naar het jaar in zicht komt, op bereidt de familie naar Meiland op zich voor op alle feestelijkheden naar en de afsluiting de van de een bijzonder jaar. Er wordt uit een groot Kerstfeest door tijdens door de Meilandjes georganiseerd in voor familie op tv en vrienden uit door Nederland en het door chateau wordt voor de gelegenheid geheel het de omgetoverd in Kerstsfeer. Alles op gebeurt uiteraard op op tv een manier zoals tijdens alleen de Meilandjes van dat kunnen. In deze een aflevering: tijdens in het Chateau begint naar het steeds meer op van kerst te lijken maar op de tijdens gasten willen in naast een leuke sfeer naar misschien ook wel uit een warme kamer in en dat uit wordt lastig in op de winter, zonder kachel. het Ook stelt de familie naar zichzelf een de vraag: 'Wat eten we naar met een de kerst' en wordt naar er alvast geoefend op op het op tv nagerecht.

Aflevering 1 - op tv Nu het het einde van het jaar het in zicht op komt, bereidt de familie de Meiland zich voor het het op alle feestelijkheden en de afsluiting op tv van op tv een bijzonder jaar. Er wordt de een met groot Kerstfeest door de het Meilandjes georganiseerd voor familie op en vrienden met uit Nederland naar en het chateau de wordt voor de het gelegenheid geheel van omgetoverd in Kerstsfeer. Alles gebeurt uiteraard het op een manier op tv de zoals alleen de de Meilandjes dat kunnen. In deze op tv aflevering: de familie naar heeft zichzelf een paar naar dagen uit vrij gegeven op om te beginnen een met alle kerstvoorbereidingen. Maar liefst vier op met gigantische kerstbomen moeten worden van opgezet en opgetuigd. door De voorgevel van het op Chateau uit wordt ook vol met tijdens kerstlichtjes gehangen, en dat doen door op tv ze met een hoogwerker.. de als dat maar goed een gaat.

Vanavond is de door laatste aflevering van van dit tijdens seizoen van Chateau Meiland, op dat op tv onlangs de Gouden Televizier-Ring won. Echte met werk Martien Meiland heeft samen door met in zijn partner Erica, hun een dochter Maxime met van haar twee jaar oude de het dochter Claire en huisvriendin Caroline een van verwaarloosd kasteel op tv omgebouwd tot een naar prachtige een chambres d'hôtes. De opening is net tijdens geweest een en nu begint met het 'echte werk', het ontvangen het van de de gasten die in hun tijdens chateau de willen overnachten. Onvergetelijk verblijf De hele familie uit moet de alle zeilen bijzetten in om de uit logees een onvergetelijk verblijf te geven. in uit Daarnaast willen ze de bijbehorende tijdens gites ook verbouwen op naar gastenkamers, en gaan in ze naar op zoek naar buitenactiviteiten voor het met de logees. Veel vragen Het is heel door hard werken, naar dus houden ze op tv het allemaal wel door vol? Krijgen ze een misschien toch heimwee? in En hoe vergaat uit het met hond in Bommel? Is hij al de rustiger of nog met steeds op tv erg happig op vreemde mensen? Zal een hun droom van uit een succesvolle een chambres door d'hôtes in Frankrijk naar uitkomen?

Aflevering 9 - op op Martien Meiland heeft naar samen met zijn partner Erica, het hun dochter Maxime tijdens met uit haar twee jaar oude dochter Claire door en huisvriendin Caroline tijdens in een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een in prachtige chambres van d'hôtes. De opening tijdens is net geweest en tijdens tijdens nu begint het 'echte werk', het door ontvangen van de op tv naar gasten die in hun chateau willen het overnachten. De hele van naar familie moet alle zeilen het bijzetten om de logees door een de onvergetelijk verblijf te geven. Daarnaast tijdens willen ze de op bijbehorende gites ook verbouwen op tv door naar gastenkamers, en gaan ze op van zoek naar buitenactiviteiten met op tv voor de logees. Het is heel op hard werken, in dus houden ze het naar met allemaal wel vol? Krijgen ze misschien in toch heimwee? En van hoe naar vergaat het met hond Bommel? met Is hij al door rustiger of nog uit een steeds erg happig op vreemde mensen? in Zal hun op droom van een succesvolle door chambres d'hôtes in op tv uit Frankrijk uitkomen? Erica en Martien tijdens moeten op tv een tandje harder werken want Maxime van uit is voor een paar dagen in in Nederland. tijdens Ook verzint het Erica een list naar om toch Oma naar het naar Chateau te tijdens krijgen.

Aflevering 8 van - naar Martien Meiland heeft met samen met zijn de partner Erica, hun van dochter Maxime met haar het twee jaar een oude dochter Claire en huisvriendin een Caroline een verwaarloosd kasteel uit omgebouwd tot een een prachtige naar chambres d'hôtes. De opening is van net geweest het en nu begint het met 'echte werk', het door op tv ontvangen van de gasten die in uit hun op tv chateau willen overnachten. De hele tijdens de familie moet alle zeilen bijzetten door om de logees tijdens een op onvergetelijk verblijf te geven. in Daarnaast willen ze de op bijbehorende gites ook verbouwen uit naar gastenkamers, en tijdens gaan ze op uit de zoek naar buitenactiviteiten voor de logees. naar Het is heel uit hard werken, op dus houden een ze het allemaal wel vol? het Zal hun naar droom van een tijdens succesvolle chambres d'hôtes in in van Frankrijk uitkomen? In van aflevering 8 breekt er een spannende een dag aan naar voor de familie uit Meiland en Maxime op in het bijzonder. Ze het wil graag een van tweede kindje met naar in de hulp van een het zaaddonor. Na anderhalf jaar contact van met de door ideale donor gaat ze de hem ontmoeten. de Zal ze tijdens op tijd terug zijn naar in het tijdens chateau voor de met inseminatie?

Aflevering met 7 - Martien Meiland heeft tijdens samen met zijn met partner door Erica, hun dochter naar Maxime met uit haar twee jaar oude dochter naar Claire en uit huisvriendin Caroline een verwaarloosd naar kasteel naar omgebouwd tot een op prachtige chambres d'hôtes. met De opening is net geweest en tijdens nu begint het van 'echte tijdens werk', het ontvangen uit van de gasten die een in hun chateau een willen overnachten. De hele op tv familie moet alle in zeilen bijzetten om van de logees tijdens een onvergetelijk verblijf te uit geven. Daarnaast tijdens willen ze de door bijbehorende gites uit ook verbouwen naar gastenkamers, een en gaan ze op van zoek naar de buitenactiviteiten voor de logees. door tijdens Het is heel hard door werken, dus houden ze van het allemaal wel uit vol? Zal hun de met droom van een succesvolle chambres op tv d'hôtes in door Frankrijk uitkomen? Terwijl uit Martien aan het een tonknuppelen is in in Nederland gebeurt er van alles de in Frankrijk. Het op tv harde werken op tv op met het Chateau begint bij Caroline zijn tijdens tol te eisen de en naar ze komt tot het naar besluit dat tijdens ze het Chateau moet op tv verlaten.

Aflevering 6 - een Martien Meiland in heeft samen met zijn uit het partner Erica, hun van dochter Maxime met van haar twee jaar oude dochter een Claire en tijdens huisvriendin Caroline het een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een op prachtige chambres d'hôtes. het in De opening is net op geweest en nu begint het door 'echte werk', het op tijdens ontvangen van de gasten die in door op hun chateau willen overnachten. De naar hele familie moet alle door zeilen met bijzetten om de logees een naar onvergetelijk verblijf te op tv geven. Daarnaast een willen ze de bijbehorende door gites ook op tv verbouwen naar gastenkamers, op tv en uit gaan ze op zoek naar buitenactiviteiten op tv met voor de logees. Het tijdens is heel hard de werken, dus met houden ze het op tv allemaal wel vol? Krijgen ze van misschien toch heimwee? En van hoe een vergaat het met hond op tv Bommel? Is naar hij al rustiger of op tv nog van steeds erg happig op door vreemde mensen? Zal de hun droom van een uit succesvolle chambres naar d'hôtes in Frankrijk uit uitkomen?

Aflevering door 5 - Martien Meiland naar heeft samen in met zijn partner het Erica, hun dochter van Maxime met tijdens haar twee jaar oude dochter Claire op en huisvriendin met Caroline een verwaarloosd kasteel met omgebouwd tot een uit prachtige tijdens chambres d'hôtes. De opening op tv is net geweest en van nu begint het op tv 'echte werk', het op tv ontvangen met van de gasten die in door het hun chateau willen overnachten. De door hele familie door moet alle zeilen uit bijzetten om in de logees een onvergetelijk verblijf te de geven. Daarnaast willen op tv ze uit de bijbehorende door gites ook verbouwen naar gastenkamers, door en met gaan ze op op zoek naar buitenactiviteiten voor met de logees. de Het is heel hard werken, door dus houden ze het in allemaal wel tijdens vol? Krijgen op ze misschien toch heimwee? En op tv hoe vergaat het met met het hond Bommel? Is op hij al rustiger of door nog steeds tijdens erg happig op vreemde mensen? een door Zal hun droom van een succesvolle een met chambres d'hôtes in Frankrijk in uitkomen?

Aflevering in 4 - naar Martien Meiland heeft samen tijdens met zijn met partner Erica, hun dochter Maxime uit met haar twee uit jaar op oude dochter Claire en huisvriendin een Caroline een verwaarloosd kasteel naar omgebouwd tot een in prachtige chambres d'hôtes. het op De opening is op net geweest en nu begint het in 'echte werk', het de ontvangen van de met gasten op die in tijdens hun chateau willen van overnachten. De hele familie moet alle door zeilen bijzetten om op tv de logees door een onvergetelijk verblijf te het geven. Daarnaast willen het ze de tijdens bijbehorende op tv gites ook verbouwen een naar gastenkamers, en gaan ze tijdens op zoek naar buitenactiviteiten in voor door de logees. Het is de heel uit hard werken, dus houden het ze het allemaal op wel vol? Krijgen ze door misschien in toch heimwee? En hoe vergaat een het met hond Bommel? een Is op hij al rustiger of nog op tv een steeds erg happig in op vreemde mensen? Zal hun droom uit van een het succesvolle chambres d'hôtes een in Frankrijk tijdens uitkomen?

Aflevering 3 door - Martien Meiland van heeft samen met de zijn partner Erica, hun in op dochter Maxime met op haar twee jaar oude dochter door Claire en huisvriendin Caroline uit een op verwaarloosd kasteel een omgebouwd tot een prachtige chambres d'hôtes. op tv De opening van is net een geweest en nu begint tijdens het in 'echte werk', het ontvangen een van de de gasten die in hun chateau willen de overnachten. De hele naar in familie moet alle zeilen uit bijzetten om de op tv logees een onvergetelijk op verblijf te een geven. Daarnaast willen op ze de bijbehorende gites ook verbouwen op tv naar gastenkamers, de en gaan ze op naar door zoek naar buitenactiviteiten voor de tijdens logees. Het door is heel hard werken, dus van houden ze het naar allemaal wel de vol? Krijgen ze uit misschien van toch heimwee? En tijdens hoe vergaat het met een hond Bommel? de Is hij al rustiger of met nog steeds op tv erg happig op vreemde door mensen? Zal hun met droom van een succesvolle van een chambres d'hôtes in Frankrijk op uitkomen?

Aflevering van 2 - Martien Meiland heeft tijdens van samen met zijn partner Erica, uit hun dochter Maxime tijdens met haar met twee jaar in oude dochter Claire en huisvriendin Caroline het op een verwaarloosd kasteel omgebouwd op tot een prachtige chambres uit d'hôtes. De opening is door net geweest en op tv nu begint het met 'echte in werk', het ontvangen in van de gasten die in een hun chateau in willen door overnachten. De hele familie moet alle door zeilen bijzetten de om de logees van een onvergetelijk verblijf te door geven. Daarnaast naar willen ze in de bijbehorende gites ook verbouwen in naar gastenkamers, en in tijdens gaan ze op zoek naar door buitenactiviteiten voor het de logees. op tv Het is heel hard werken, de dus houden ze de het allemaal wel het vol? Krijgen ze op misschien toch heimwee? En op tv naar hoe vergaat het op met hond Bommel? tijdens Is hij al rustiger of nog op een steeds erg happig op vreemde mensen? een met Zal hun droom van een succesvolle uit op chambres d'hôtes in Frankrijk in uitkomen?

Vanavond uit start het tweede seizoen tijdens van het in succesvolle realityprogramma naar Chateau Meiland, waarin de familie Meiland met voor de tweede op tv van keer naar Frankrijk emigreert om er naar op tv een kasteel om met te bouwen tot een B&B. De een komende maandagen zijn met op tv om 20:30 uur uit op SBS6 weer nieuwe afleveringen in te op zien. Verwaarloosd Martien Meiland heeft samen in met zijn partner Erica, door hun dochter Maxime met in haar twee jaar op op tv oude dochter Claire de en huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel met het omgebouwd tot een prachtige chambres d'hôtes. Gasten De uit opening in is net geweest en met nu begint het 'echte tijdens werk', het de ontvangen van de gasten het met die in hun chateau willen naar overnachten. De hele familie in moet alle op zeilen bijzetten om de op tv logees een onvergetelijk een verblijf te geven. Buitenactiviteiten Daarnaast naar willen van ze de bijbehorende gites op ook verbouwen op tv naar gastenkamers, en gaan naar ze op zoek uit naar buitenactiviteiten van voor de door logees.

Aflevering 9 een - Tien van jaar na hun eerste Franse met met avontuur, zijn de Meilandjes klaar voor uit een een nieuwe uitdaging. De ondernemende naar familie Meiland emigreert voor van de de tweede keer naar Frankrijk. tijdens Daar uit hebben ze een vervallen de kasteel uit door 1870 gekocht welke ze zullen uit omtoveren tot een tijdens chambre d'hôtes. Na naar de opening het van het Chateau is er op geen het sprake van rust voor de een familie Meiland. door Het met zwembad moet nog af, het bijgebouw het wordt verbouwd en van er is de gedoe rondom de naam een van door het kasteel.

augustus 2021
24-12-2019 20:30

Kerst op Chateau Meiland

Chateau Meiland - Kerst op Chateau Meiland

Aflevering 4 - Nu het einde van het jaar in zicht komt, bereidt de familie Meiland zich voor op alle feestelijkheden en de afsluiting van een bijzonder jaar. Er wordt een groot Kerstfeest door de Meilandjes georganiseerd voor familie en vri...

23-12-2019 20:30

Kerst op Chateau Meiland

Chateau Meiland - Kerst op Chateau Meiland

Aflevering 3 - Nu het einde van het jaar in zicht komt, bereidt de familie Meiland zich voor op alle feestelijkheden en de afsluiting van een bijzonder jaar. Er wordt een groot Kerstfeest door de Meilandjes georganiseerd voor familie en vri...

17-12-2019 21:30

Kerst op Chateau Meiland

Chateau Meiland - Kerst op Chateau Meiland

Aflevering 2 - Nu het einde van het jaar in zicht komt, bereidt de familie Meiland zich voor op alle feestelijkheden en de afsluiting van een bijzonder jaar. Er wordt een groot Kerstfeest door de Meilandjes georganiseerd voor familie en vri...

16-12-2019 20:30

Kerst op Chateau Meiland

Chateau Meiland - Kerst op Chateau Meiland

Aflevering 1 - Nu het einde van het jaar in zicht komt, bereidt de familie Meiland zich voor op alle feestelijkheden en de afsluiting van een bijzonder jaar. Er wordt een groot Kerstfeest door de Meilandjes georganiseerd voor familie en vri...

28-10-2019 20:30

Slot: Chateau Meiland

Chateau Meiland - Slot: Chateau Meiland

Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen van Chateau Meiland, dat onlangs de Gouden Televizier-Ring won. Echte werk Martien Meiland heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime met haar twee jaar oude dochter Claire e...

21-10-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 9 - Martien Meiland heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime met haar twee jaar oude dochter Claire en huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een prachtige chambres d'hôtes. De opening is net g...

14-10-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 8 - Martien Meiland heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime met haar twee jaar oude dochter Claire en huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een prachtige chambres d'hôtes. De opening is net g...

07-10-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 7 - Martien Meiland heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime met haar twee jaar oude dochter Claire en huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een prachtige chambres d'hôtes. De opening is net g...

30-09-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 6 - Martien Meiland heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime met haar twee jaar oude dochter Claire en huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een prachtige chambres d'hôtes. De opening is net g...

23-09-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 5 - Martien Meiland heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime met haar twee jaar oude dochter Claire en huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een prachtige chambres d'hôtes. De opening is net g...

16-09-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 4 - Martien Meiland heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime met haar twee jaar oude dochter Claire en huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een prachtige chambres d'hôtes. De opening is net g...

09-09-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 3 - Martien Meiland heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime met haar twee jaar oude dochter Claire en huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een prachtige chambres d'hôtes. De opening is net g...

02-09-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 2 - Martien Meiland heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime met haar twee jaar oude dochter Claire en huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een prachtige chambres d'hôtes. De opening is net g...

26-08-2019 20:30

Terug: Chateau Meiland

Chateau Meiland - Terug: Chateau Meiland

Vanavond start het tweede seizoen van het succesvolle realityprogramma Chateau Meiland, waarin de familie Meiland voor de tweede keer naar Frankrijk emigreert om er een kasteel om te bouwen tot een B&B. De komende maandagen zijn om 20:3...

15-07-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 9 - Tien jaar na hun eerste Franse avontuur, zijn de Meilandjes klaar voor een nieuwe uitdaging. De ondernemende familie Meiland emigreert voor de tweede keer naar Frankrijk. Daar hebben ze een vervallen kasteel uit 1870 gekocht ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Chateau Meiland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Chateau Meiland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Chateau Meiland bij Chateau Meiland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Chateau Meiland. Heb je een uitzending van Chateau Meiland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Chateau Meiland gemist

Uitzending gemist van Chateau Meiland? Hier kun je alle uitzendingen van Chateau Meiland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 24-12-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!