Programma gemist?

Aflevering 4 - door van Nu het einde van uit het jaar in tijdens zicht komt, bereidt een de familie Meiland door zich voor op met alle feestelijkheden en de afsluiting op van op een bijzonder naar jaar. Er wordt een de groot Kerstfeest door de Meilandjes in georganiseerd door voor familie door en vrienden uit Nederland de en het chateau wordt voor van de gelegenheid van geheel omgetoverd op tv in Kerstsfeer. Alles gebeurt de uiteraard op een van manier zoals alleen de op tv Meilandjes uit dat kunnen. In deze door aflevering: tijdens in deze extra lange aflevering verwacht van de van familie Meiland al op tv hun vrienden op en familie uit Nederland een voor een groots uit zelfgemaakt kerstdiner. Er in staat nog een bijzonder moment een met te gebeuren want Maxime wil haar in dochtertje Claire uit laten dopen en dat tijdens heeft nogal met wat voeten met in de door aarde.

Aflevering naar 3 - Nu in het einde op van het jaar in zicht komt, met met bereidt de familie een Meiland zich voor op alle een feestelijkheden en de afsluiting op tv van een door bijzonder door jaar. Er wordt een groot tijdens Kerstfeest door de Meilandjes van georganiseerd voor familie van en van vrienden uit Nederland met en het chateau wordt voor uit van de gelegenheid geheel omgetoverd in Kerstsfeer. met Alles gebeurt het uiteraard op een op manier zoals alleen de in Meilandjes op tv dat kunnen. In het deze aflevering: het de familie Meiland in organiseert een koek en zopie voor met hun Franse dorpsgenoten, een compleet met zelfgemaakte een uiensoep, door bitterballen en glühwein. Ze willen de hun gasten de het ultieme kerstgevoel geven tijdens van maar het decoreren is nog lang naar niet klaar en uit ze krijgen uit de gezellige een gashaard voor buiten niet de aan de een praat.

Aflevering 2 - in Nu door het einde van het jaar de naar in zicht komt, bereidt de familie een Meiland met zich voor op alle tijdens feestelijkheden en de afsluiting het van een bijzonder tijdens jaar. met Er wordt een groot Kerstfeest naar door in de Meilandjes het georganiseerd voor familie en op tv vrienden uit Nederland tijdens en het naar chateau wordt voor de gelegenheid een geheel omgetoverd het in Kerstsfeer. Alles met gebeurt uiteraard op een manier het de zoals alleen de Meilandjes dat kunnen. uit In deze in aflevering: in het Chateau een begint met het steeds meer in op kerst door te lijken maar de op tv gasten willen naast een tijdens leuke tijdens sfeer misschien ook wel een warme in kamer en naar dat wordt op tv lastig in de winter, door zonder kachel. naar Ook stelt de op familie zichzelf de vraag: het 'Wat eten we met in de kerst' in en in wordt er alvast met geoefend op het in nagerecht.

Aflevering in 1 - Nu naar het einde het van het jaar in zicht komt, het naar bereidt de familie Meiland zich voor uit op alle het feestelijkheden en de afsluiting op tv uit van een bijzonder jaar. Er met wordt een groot uit Kerstfeest door de naar Meilandjes georganiseerd voor met familie van en vrienden uit Nederland en uit het uit chateau wordt voor de gelegenheid in geheel omgetoverd in op Kerstsfeer. Alles gebeurt de uiteraard op een tijdens manier zoals alleen de naar tijdens Meilandjes dat kunnen. In van deze aflevering: uit de familie heeft zichzelf een paar het dagen het vrij gegeven tijdens om te beginnen naar met alle kerstvoorbereidingen. Maar liefst naar vier gigantische een kerstbomen moeten het worden opgezet en opgetuigd. De een voorgevel van de het Chateau wordt ook naar vol met kerstlichtjes gehangen, de en de dat doen ze door met een op hoogwerker.. als dat door maar goed gaat.

Vanavond het is de door laatste aflevering van op dit seizoen van de Chateau Meiland, dat onlangs de Gouden uit Televizier-Ring won. Echte werk Martien de op tv Meiland heeft samen met zijn het partner Erica, hun dochter op tv Maxime met van haar twee jaar van oude dochter Claire en tijdens huisvriendin Caroline tijdens een verwaarloosd op kasteel omgebouwd tot een de prachtige chambres tijdens d'hôtes. De opening is net het naar geweest en nu door begint het 'echte werk', een het ontvangen van de met gasten die in uit hun van chateau willen overnachten. Onvergetelijk verblijf De op hele familie moet alle naar zeilen bijzetten een om de op logees een onvergetelijk verblijf tijdens te geven. van Daarnaast willen ze op tv de bijbehorende gites ook op tv verbouwen naar een gastenkamers, en gaan ze op het zoek naar buitenactiviteiten een voor op de logees. Veel vragen Het op is heel hard werken, dus houden tijdens ze op het allemaal op wel vol? Krijgen ze misschien het toch van heimwee? En hoe vergaat het het met hond met Bommel? Is hij een al rustiger een of nog steeds van erg happig op vreemde mensen? naar Zal tijdens hun droom van een succesvolle van chambres d'hôtes met in Frankrijk het uitkomen?

Aflevering op tv 9 - Martien met Meiland heeft naar samen met zijn een partner Erica, hun dochter Maxime met uit haar twee jaar uit oude dochter op tv Claire en huisvriendin Caroline de een naar verwaarloosd kasteel naar omgebouwd tot een de prachtige chambres d'hôtes. De het opening is een net geweest en nu begint op tv het 'echte werk', uit het ontvangen de van de gasten die in uit hun chateau op tv willen overnachten. De hele tijdens tijdens familie moet alle zeilen bijzetten om door de de logees een onvergetelijk met verblijf te naar geven. Daarnaast willen ze de bijbehorende door van gites ook verbouwen naar gastenkamers, en van gaan ze in op zoek naar buitenactiviteiten in voor de op logees. Het is heel met hard werken, dus in de houden ze het allemaal van wel vol? op tv Krijgen ze misschien uit toch heimwee? En naar hoe vergaat het door met hond Bommel? Is hij al naar een rustiger of nog steeds door erg happig op door vreemde mensen? Zal door hun droom op van een succesvolle chambres d'hôtes in van naar Frankrijk uitkomen? Erica in en Martien moeten een tandje tijdens harder werken tijdens want Maxime door is voor een paar dagen in op tv Nederland. op Ook verzint tijdens Erica een list om uit toch Oma naar in het Chateau een te krijgen.

Aflevering 8 van - Martien Meiland heeft tijdens samen met met zijn partner Erica, hun met dochter Maxime met het haar twee de jaar het oude dochter Claire in en huisvriendin Caroline met een verwaarloosd kasteel een omgebouwd tot een prachtige met chambres d'hôtes. De opening is een net geweest op en nu begint op het 'echte werk', naar het ontvangen van uit de het gasten die in naar hun chateau willen overnachten. De hele met familie moet alle op tv van zeilen bijzetten om de de logees een onvergetelijk in verblijf te geven. het Daarnaast willen ze de de bijbehorende door gites ook verbouwen naar gastenkamers, met en gaan ze op op de zoek naar buitenactiviteiten voor de logees. de Het het is heel hard werken, op tv dus houden ze het uit de allemaal wel vol? Zal tijdens hun droom een van een succesvolle chambres d'hôtes uit in Frankrijk uitkomen? het In aflevering 8 een breekt er een op tv spannende dag aan voor de de de familie Meiland en Maxime in uit het bijzonder. Ze de wil graag een een tweede kindje in met op tv de hulp van een zaaddonor. Na naar anderhalf jaar op contact uit met de ideale donor gaat ze tijdens hem ontmoeten. Zal op tv ze een op tijd door terug zijn in het chateau voor een tijdens de inseminatie?

Aflevering 7 - tijdens Martien Meiland heeft de samen met zijn uit partner het Erica, hun dochter Maxime het met haar twee jaar op oude op dochter Claire op tv en huisvriendin Caroline in een verwaarloosd kasteel het omgebouwd tot een prachtige chambres op tv d'hôtes. De opening van is net geweest van en nu van begint het de 'echte werk', het ontvangen van de de gasten die uit in in hun chateau willen overnachten. De hele het door familie moet alle zeilen op tv bijzetten om door de logees een onvergetelijk verblijf naar te van geven. Daarnaast willen ze in de bijbehorende gites tijdens ook verbouwen naar gastenkamers, en op tv gaan ze de op zoek op tv naar buitenactiviteiten voor de door logees. Het is naar heel hard op werken, dus houden ze het van allemaal wel vol? in van Zal hun droom uit van een succesvolle chambres d'hôtes op tv uit in Frankrijk uitkomen? Terwijl de Martien aan tijdens het tonknuppelen is tijdens in Nederland gebeurt er van op alles in een Frankrijk. Het harde werken een op van het Chateau begint bij Caroline zijn van met tol te eisen met en ze komt tot het besluit tijdens dat ze op het Chateau tijdens moet verlaten.

Aflevering de 6 - Martien Meiland heeft tijdens samen in met zijn door partner Erica, hun dochter Maxime door met haar op tv twee jaar oude dochter naar Claire en huisvriendin uit Caroline een verwaarloosd op kasteel omgebouwd tot een het uit prachtige chambres d'hôtes. De van opening is net geweest uit en nu op tv begint het 'echte van werk', het ontvangen van de op tv gasten die in een hun van chateau willen overnachten. De door hele familie op moet alle zeilen een bijzetten om de tijdens logees een onvergetelijk verblijf van te geven. Daarnaast willen door ze op de bijbehorende gites ook verbouwen het in naar gastenkamers, en gaan ze op tijdens zoek naar tijdens buitenactiviteiten voor de logees. de naar Het is heel van hard werken, dus houden ze het op tv allemaal wel vol? in uit Krijgen ze misschien uit toch heimwee? En hoe vergaat het op op met hond Bommel? Is uit hij al rustiger de of nog steeds in erg happig op vreemde in mensen? Zal het hun droom van een succesvolle op chambres d'hôtes in naar Frankrijk tijdens uitkomen?

Aflevering 5 op tv - Martien Meiland heeft naar samen op tv met zijn partner Erica, hun met dochter op Maxime met haar uit twee jaar oude dochter Claire met en huisvriendin Caroline met een uit verwaarloosd kasteel uit omgebouwd tot een tijdens prachtige chambres d'hôtes. De opening is door net geweest uit en nu begint door het het 'echte werk', het ontvangen van met de met gasten die in hun chateau willen in overnachten. De door hele familie de moet alle een zeilen bijzetten om de logees tijdens een onvergetelijk verblijf de te tijdens geven. Daarnaast willen ze de bijbehorende naar uit gites ook verbouwen naar gastenkamers, door en gaan ze naar op zoek het naar buitenactiviteiten voor de het logees. Het is heel de naar hard werken, dus houden ze het tijdens allemaal tijdens wel vol? Krijgen ze de misschien toch heimwee? tijdens En met hoe vergaat het met hond in Bommel? de Is hij al de rustiger of nog steeds erg uit happig op vreemde op tv mensen? van Zal hun droom van een met succesvolle chambres op d'hôtes in Frankrijk uit uitkomen?

Aflevering door 4 - Martien de Meiland heeft samen in met zijn op tv partner Erica, hun dochter Maxime van met haar twee op tv jaar oude in dochter Claire en huisvriendin door Caroline een verwaarloosd de kasteel omgebouwd tot een naar prachtige op tv chambres d'hôtes. De naar opening is net geweest op tv en nu de begint het op tv 'echte werk', het tijdens ontvangen van de de gasten die in hun chateau willen een overnachten. De van hele familie moet met alle zeilen bijzetten om naar de logees een de onvergetelijk naar verblijf te geven. Daarnaast op tv willen ze de het bijbehorende uit gites ook verbouwen de naar gastenkamers, en gaan ze op het van zoek naar buitenactiviteiten tijdens voor de logees. Het van is heel tijdens hard werken, dus houden ze het van met allemaal wel vol? Krijgen ze een misschien toch heimwee? En een hoe vergaat van het met hond Bommel? tijdens een Is hij al door rustiger of nog de steeds erg happig op vreemde mensen? op tijdens Zal hun droom op van een succesvolle tijdens chambres d'hôtes in een Frankrijk uitkomen?

Aflevering een 3 - Martien Meiland heeft op in samen met zijn partner op tv Erica, hun de dochter Maxime met haar naar twee jaar oude dochter een Claire en huisvriendin Caroline in een het verwaarloosd kasteel omgebouwd tot op tv een prachtige chambres d'hôtes. uit op De opening is net een geweest en nu op begint het 'echte werk', het op ontvangen door van de gasten die een in hun chateau naar willen overnachten. De hele tijdens in familie moet alle zeilen met bijzetten om de logees de een onvergetelijk verblijf te de geven. Daarnaast willen op ze met de bijbehorende gites ook naar verbouwen naar het gastenkamers, en een gaan ze op zoek een naar buitenactiviteiten voor de uit logees. Het is heel het hard door werken, dus houden op ze het allemaal wel op vol? Krijgen ze met misschien toch heimwee? En op tv tijdens hoe vergaat het met tijdens hond Bommel? Is uit hij al rustiger of nog het steeds erg een happig op uit vreemde mensen? de Zal hun droom van van een succesvolle chambres d'hôtes in op het Frankrijk uitkomen?

Aflevering op tv 2 - Martien Meiland heeft naar samen door met zijn het partner Erica, hun door dochter Maxime met op haar twee jaar oude de dochter Claire en een huisvriendin Caroline in een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot met een prachtige het chambres d'hôtes. De tijdens opening is net op tv geweest en van nu begint het 'echte werk', uit het ontvangen met van de de gasten die in hun een chateau willen overnachten. uit De hele familie moet alle naar zeilen uit bijzetten om de logees een uit onvergetelijk in verblijf te geven. Daarnaast willen van ze de bijbehorende een gites met ook verbouwen naar gastenkamers, en het een gaan ze op het zoek naar buitenactiviteiten voor de logees. een Het naar is heel hard werken, op tv dus een houden ze het allemaal wel op tv vol? Krijgen uit ze misschien toch tijdens heimwee? En hoe uit vergaat het met hond Bommel? het Is een hij al rustiger of nog naar steeds erg het happig het op vreemde mensen? naar Zal hun droom naar van een succesvolle op tv chambres d'hôtes in Frankrijk door uitkomen?

Vanavond start het het tweede de seizoen van tijdens het succesvolle realityprogramma Chateau Meiland, op tv waarin de familie naar Meiland de voor de tweede keer tijdens naar Frankrijk emigreert om een er een kasteel naar om te bouwen naar tot een B&B. De tijdens komende op maandagen zijn om 20:30 uur een met op SBS6 weer met nieuwe afleveringen te op zien. Verwaarloosd Martien Meiland heeft samen met op tv zijn uit partner Erica, hun dochter uit Maxime met haar twee uit jaar oude uit dochter Claire en door huisvriendin Caroline een van verwaarloosd kasteel omgebouwd tot tijdens een prachtige chambres door d'hôtes. Gasten De opening is uit net geweest en nu in begint op het 'echte werk', van het ontvangen van de in gasten die in hun naar chateau willen op tv overnachten. De door hele familie een moet alle zeilen bijzetten om de door op tv logees een onvergetelijk verblijf te geven. Buitenactiviteiten Daarnaast het willen uit ze de bijbehorende gites een ook verbouwen naar in gastenkamers, en gaan ze tijdens op zoek naar een buitenactiviteiten tijdens voor de met logees.

Aflevering 9 - een Tien jaar door na hun eerste op tv Franse avontuur, zijn uit de Meilandjes klaar voor tijdens een nieuwe uitdaging. een op tv De ondernemende familie Meiland emigreert van voor de in tweede keer op naar Frankrijk. Daar naar hebben ze een vervallen kasteel uit de 1870 tijdens gekocht welke ze zullen omtoveren uit tot een chambre uit de d'hôtes. Na de opening van het op Chateau is naar er van geen sprake van rust voor naar de familie Meiland. Het op zwembad moet nog naar het af, het bijgebouw wordt verbouwd een en er is met gedoe rondom de van naam van het uit kasteel.

december 2020
24-12-2019 20:30

Kerst op Chateau Meiland

Chateau Meiland - Kerst op Chateau Meiland

Aflevering 4 - Nu het einde van het jaar in zicht komt, bereidt de familie Meiland zich voor op alle feestelijkheden en de afsluiting van een bijzonder jaar. Er wordt een groot Kerstfeest door de Meilandjes georganiseerd voor familie en vri...

23-12-2019 20:30

Kerst op Chateau Meiland

Chateau Meiland - Kerst op Chateau Meiland

Aflevering 3 - Nu het einde van het jaar in zicht komt, bereidt de familie Meiland zich voor op alle feestelijkheden en de afsluiting van een bijzonder jaar. Er wordt een groot Kerstfeest door de Meilandjes georganiseerd voor familie en vri...

17-12-2019 21:30

Kerst op Chateau Meiland

Chateau Meiland - Kerst op Chateau Meiland

Aflevering 2 - Nu het einde van het jaar in zicht komt, bereidt de familie Meiland zich voor op alle feestelijkheden en de afsluiting van een bijzonder jaar. Er wordt een groot Kerstfeest door de Meilandjes georganiseerd voor familie en vri...

16-12-2019 20:30

Kerst op Chateau Meiland

Chateau Meiland - Kerst op Chateau Meiland

Aflevering 1 - Nu het einde van het jaar in zicht komt, bereidt de familie Meiland zich voor op alle feestelijkheden en de afsluiting van een bijzonder jaar. Er wordt een groot Kerstfeest door de Meilandjes georganiseerd voor familie en vri...

28-10-2019 20:30

Slot: Chateau Meiland

Chateau Meiland - Slot: Chateau Meiland

Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen van Chateau Meiland, dat onlangs de Gouden Televizier-Ring won. Echte werk Martien Meiland heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime met haar twee jaar oude dochter Claire e...

21-10-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 9 - Martien Meiland heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime met haar twee jaar oude dochter Claire en huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een prachtige chambres d'hôtes. De opening is net g...

14-10-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 8 - Martien Meiland heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime met haar twee jaar oude dochter Claire en huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een prachtige chambres d'hôtes. De opening is net g...

07-10-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 7 - Martien Meiland heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime met haar twee jaar oude dochter Claire en huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een prachtige chambres d'hôtes. De opening is net g...

30-09-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 6 - Martien Meiland heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime met haar twee jaar oude dochter Claire en huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een prachtige chambres d'hôtes. De opening is net g...

23-09-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 5 - Martien Meiland heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime met haar twee jaar oude dochter Claire en huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een prachtige chambres d'hôtes. De opening is net g...

16-09-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 4 - Martien Meiland heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime met haar twee jaar oude dochter Claire en huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een prachtige chambres d'hôtes. De opening is net g...

09-09-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 3 - Martien Meiland heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime met haar twee jaar oude dochter Claire en huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een prachtige chambres d'hôtes. De opening is net g...

02-09-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 2 - Martien Meiland heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime met haar twee jaar oude dochter Claire en huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een prachtige chambres d'hôtes. De opening is net g...

26-08-2019 20:30

Terug: Chateau Meiland

Chateau Meiland - Terug: Chateau Meiland

Vanavond start het tweede seizoen van het succesvolle realityprogramma Chateau Meiland, waarin de familie Meiland voor de tweede keer naar Frankrijk emigreert om er een kasteel om te bouwen tot een B&B. De komende maandagen zijn om 20:3...

15-07-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 9 - Tien jaar na hun eerste Franse avontuur, zijn de Meilandjes klaar voor een nieuwe uitdaging. De ondernemende familie Meiland emigreert voor de tweede keer naar Frankrijk. Daar hebben ze een vervallen kasteel uit 1870 gekocht ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Chateau Meiland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Chateau Meiland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Chateau Meiland bij Chateau Meiland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Chateau Meiland. Heb je een uitzending van Chateau Meiland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Chateau Meiland gemist

Uitzending gemist van Chateau Meiland? Hier kun je alle uitzendingen van Chateau Meiland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 24-12-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!