Programma gemist?

Aflevering de 4 - Nu in het einde van met het jaar in zicht met komt, bereidt de familie op Meiland zich het voor op het alle feestelijkheden door en de afsluiting van een bijzonder van jaar. de Er wordt een groot Kerstfeest op door de uit Meilandjes tijdens georganiseerd voor familie en vrienden uit het Nederland en het in door chateau wordt voor de gelegenheid geheel uit omgetoverd van in Kerstsfeer. Alles van gebeurt uiteraard op een uit manier tijdens zoals alleen de door Meilandjes dat kunnen. In deze door aflevering: een in deze extra lange door aflevering verwacht de de familie Meiland door al hun vrienden op tv en familie uit tijdens Nederland voor een het groots zelfgemaakt kerstdiner. Er staat nog het een bijzonder met moment te gebeuren van want uit Maxime wil haar dochtertje Claire de laten op tv dopen en dat heeft tijdens nogal wat op voeten in de de aarde.

Aflevering 3 op - Nu op het einde van het uit jaar op in zicht komt, bereidt een de familie Meiland zich tijdens voor op alle feestelijkheden de en de afsluiting een van een tijdens bijzonder jaar. op Er wordt een groot het Kerstfeest door de Meilandjes een van georganiseerd voor familie en vrienden naar uit Nederland tijdens en het met chateau wordt voor de gelegenheid in geheel omgetoverd in Kerstsfeer. naar Alles gebeurt uiteraard een op een het manier zoals het alleen de Meilandjes dat in kunnen. In deze aflevering: op de familie Meiland in organiseert een koek het en zopie voor het tijdens hun Franse dorpsgenoten, compleet in met zelfgemaakte uiensoep, bitterballen een en glühwein. het Ze willen hun gasten het tijdens de ultieme kerstgevoel geven maar het decoreren de op tv is nog lang niet klaar van en ze krijgen door de door gezellige gashaard voor buiten op niet aan de met praat.

Aflevering het 2 - Nu het einde van van het van jaar in zicht komt, door in bereidt de familie Meiland van zich voor op alle tijdens feestelijkheden en de het afsluiting van een op tv bijzonder jaar. Er wordt door een groot Kerstfeest naar door tijdens de Meilandjes georganiseerd voor familie op tv en met vrienden uit Nederland en op het op chateau wordt voor de door gelegenheid geheel omgetoverd in op tv Kerstsfeer. Alles in gebeurt uiteraard op een tijdens manier zoals naar alleen de van Meilandjes dat kunnen. In deze aflevering: op in op het Chateau begint van het steeds een meer op kerst te lijken maar in de het gasten willen naast een leuke van sfeer misschien ook de wel op tv een warme kamer en dat de wordt lastig in op tv de winter, van zonder kachel. door Ook stelt de familie zichzelf uit de de vraag: 'Wat eten we met uit de kerst' naar het en wordt er alvast geoefend op naar het tijdens nagerecht.

Aflevering 1 het - Nu het einde de van de het jaar in in zicht komt, bereidt de van familie Meiland met zich voor op de alle feestelijkheden en op de afsluiting van het een bijzonder op tv jaar. Er wordt een de groot Kerstfeest door door de Meilandjes georganiseerd voor familie op en naar vrienden uit Nederland en op het chateau wordt op tv voor de gelegenheid een geheel in omgetoverd in Kerstsfeer. Alles gebeurt tijdens uiteraard op een manier uit zoals alleen de met op Meilandjes dat kunnen. In deze aflevering: tijdens de familie heeft tijdens tijdens zichzelf een paar dagen vrij gegeven uit naar om te beginnen met alle uit kerstvoorbereidingen. Maar liefst vier uit gigantische in kerstbomen moeten door worden opgezet en opgetuigd. De voorgevel in van in het Chateau wordt ook tijdens vol met kerstlichtjes gehangen, de en dat doen naar ze met een met hoogwerker.. als met dat maar goed door gaat.

Vanavond in is de het laatste aflevering van dit seizoen door van Chateau een Meiland, dat onlangs de de Gouden in Televizier-Ring won. Echte werk Martien Meiland heeft door samen de met zijn partner Erica, in hun dochter Maxime met haar het twee jaar tijdens oude dochter uit Claire en een huisvriendin Caroline een met verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een prachtige met de chambres d'hôtes. De opening is tijdens net in geweest en nu begint het 'echte op werk', het ontvangen naar van door de gasten die in hun naar chateau het willen overnachten. Onvergetelijk in verblijf De hele familie moet alle zeilen tijdens bijzetten met om de op tv logees een onvergetelijk verblijf te van geven. het Daarnaast willen ze de bijbehorende gites door ook verbouwen naar op tv gastenkamers, en in gaan ze op uit zoek in naar buitenactiviteiten voor de logees. Veel vragen Het op tv in is heel hard werken, dus houden van ze op tv het allemaal wel naar vol? Krijgen op tv ze misschien toch tijdens heimwee? En hoe vergaat het naar met hond een Bommel? Is hij al rustiger het of door nog steeds erg de happig op vreemde van mensen? Zal hun droom het van uit een succesvolle chambres d'hôtes in Frankrijk de op uitkomen?

Aflevering 9 - een Martien in Meiland heeft samen uit met zijn partner Erica, hun uit op tv dochter Maxime met met haar twee jaar oude uit dochter Claire de en huisvriendin Caroline uit een verwaarloosd kasteel omgebouwd naar tot een prachtige uit chambres d'hôtes. een De opening is net een geweest en de nu begint het uit 'echte werk', het ontvangen uit van de gasten die in door hun de chateau willen een overnachten. De hele familie moet tijdens alle zeilen bijzetten in om de logees de een onvergetelijk verblijf te met geven. Daarnaast willen een op tv ze de bijbehorende gites tijdens ook verbouwen door naar gastenkamers, en gaan ze tijdens op zoek naar buitenactiviteiten door voor de logees. een Het is heel het hard werken, dus van houden ze het de allemaal wel vol? de Krijgen ze tijdens misschien op toch heimwee? En hoe naar vergaat het met hond Bommel? uit Is hij op al rustiger uit of nog steeds erg happig naar de op vreemde mensen? een Zal hun droom van een succesvolle op op tv chambres d'hôtes in Frankrijk door uitkomen? Erica en een Martien moeten een tandje harder op tv werken want tijdens Maxime is voor het een paar dagen van in Nederland. op Ook verzint Erica tijdens een list om toch Oma het naar een het Chateau te met krijgen.

Aflevering 8 - van Martien Meiland heeft een samen met zijn door tijdens partner Erica, hun naar dochter Maxime met haar uit twee jaar oude in dochter Claire en huisvriendin Caroline naar een verwaarloosd in kasteel omgebouwd tot van een prachtige chambres d'hôtes. uit De een opening is net geweest en naar nu door begint het 'echte werk', het uit ontvangen van de een gasten met die in van hun chateau willen overnachten. op tv De hele van familie moet alle zeilen bijzetten om van de logees een in onvergetelijk verblijf van te geven. met Daarnaast willen met ze de bijbehorende gites ook verbouwen uit uit naar gastenkamers, en gaan ze op naar zoek naar buitenactiviteiten naar voor met de logees. Het is heel op hard naar werken, dus naar houden ze het allemaal uit wel vol? Zal de hun droom door van een succesvolle chambres op d'hôtes in Frankrijk naar uitkomen? In aflevering door 8 breekt er met een spannende dag aan voor de de familie van Meiland en Maxime op tv in het bijzonder. een Ze door wil graag een tweede kindje op tv met de hulp door van naar een zaaddonor. Na anderhalf jaar contact een met de ideale uit door donor gaat ze hem ontmoeten. uit Zal een ze op tijd op terug zijn in het chateau voor tijdens de op tv inseminatie?

Aflevering op tv 7 - Martien Meiland uit heeft samen met zijn in in partner Erica, hun dochter Maxime met het haar twee jaar op door oude dochter Claire van en huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel op tv door omgebouwd tot een prachtige met chambres d'hôtes. De tijdens opening is net van geweest en met nu begint het in 'echte werk', het op ontvangen van de gasten die van in hun chateau willen tijdens van overnachten. De hele familie de moet alle zeilen bijzetten de om een de logees een op tv onvergetelijk verblijf te geven. de Daarnaast willen ze op de bijbehorende gites ook verbouwen door naar gastenkamers, een en door gaan ze op een zoek naar buitenactiviteiten de voor de logees. Het is naar heel door hard werken, dus houden ze het tijdens van allemaal wel vol? op tv Zal hun droom van op tv een succesvolle chambres van d'hôtes tijdens in Frankrijk uitkomen? in Terwijl Martien aan het tonknuppelen in is in naar Nederland gebeurt er van met alles door in Frankrijk. Het harde een werken op het Chateau op tv begint op bij Caroline zijn tol te eisen naar en ze komt naar tot tijdens het besluit door dat ze het Chateau het moet verlaten.

Aflevering 6 - een Martien Meiland in heeft samen een met zijn partner Erica, hun van dochter Maxime de met haar twee door jaar de oude dochter Claire van en huisvriendin Caroline een verwaarloosd de kasteel omgebouwd tot van een prachtige chambres d'hôtes. tijdens het De opening is net geweest en op tv nu begint van het 'echte uit werk', het ontvangen uit van de gasten die het in hun in chateau willen een overnachten. De hele familie moet alle het zeilen bijzetten om in op tv de logees een op tv onvergetelijk verblijf te tijdens geven. Daarnaast willen ze de bijbehorende in gites ook verbouwen van naar gastenkamers, tijdens en gaan ze op van zoek naar naar buitenactiviteiten voor de de logees. een Het is heel hard werken, dus het houden op ze het allemaal met wel vol? naar Krijgen ze misschien op toch heimwee? En hoe vergaat door het met hond de Bommel? Is hij al van door rustiger of nog steeds de erg happig op vreemde tijdens mensen? Zal het hun droom van een succesvolle door chambres de d'hôtes in Frankrijk door uitkomen?

Aflevering de 5 - een Martien Meiland heeft samen van met zijn met partner Erica, hun dochter Maxime uit met haar twee een jaar oude op tv dochter Claire en huisvriendin een Caroline een van verwaarloosd kasteel omgebouwd tot door een prachtige chambres d'hôtes. met De opening uit is net naar geweest en nu van begint het 'echte werk', het met naar ontvangen van de gasten die op tv in het hun chateau willen overnachten. De hele op familie een moet alle zeilen bijzetten op tv om de logees een van met onvergetelijk verblijf te geven. op Daarnaast willen ze een de bijbehorende gites ook verbouwen naar naar door gastenkamers, en gaan ze op op uit zoek naar buitenactiviteiten in voor de logees. Het is heel in het hard werken, dus houden ze de het in allemaal wel vol? Krijgen ze misschien op op toch heimwee? En hoe vergaat het uit met met hond Bommel? Is een hij al met rustiger of nog steeds erg happig het op het vreemde mensen? Zal uit hun droom van een tijdens succesvolle chambres d'hôtes naar in in Frankrijk uitkomen?

Aflevering tijdens 4 - Martien Meiland op heeft samen met op zijn in partner Erica, hun van dochter Maxime met het haar twee jaar oude dochter Claire van en een huisvriendin Caroline met een verwaarloosd kasteel omgebouwd tijdens tot een op tv prachtige chambres d'hôtes. De opening is van net met geweest en nu de begint het naar 'echte werk', het door ontvangen van de gasten de die in hun chateau het willen overnachten. uit De hele uit familie moet alle zeilen bijzetten een om de naar logees een onvergetelijk tijdens verblijf te geven. Daarnaast tijdens willen ze de naar bijbehorende gites uit ook verbouwen naar gastenkamers, van en gaan ze op tv op zoek een naar buitenactiviteiten voor de een logees. Het in is heel van hard werken, dus houden ze het van allemaal wel met vol? Krijgen ze uit misschien toch tijdens heimwee? En hoe vergaat door het de met hond Bommel? Is op hij al rustiger of nog in steeds erg happig op op vreemde het mensen? Zal hun droom door van een in succesvolle chambres d'hôtes in een Frankrijk uit uitkomen?

Aflevering 3 in - Martien Meiland heeft op tv tijdens samen met zijn partner Erica, met hun het dochter Maxime met op haar twee jaar oude door dochter Claire en een huisvriendin Caroline een met verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een naar prachtige chambres het d'hôtes. De op opening is net van geweest en nu begint het van 'echte werk', het het ontvangen van de het gasten met die in het hun chateau willen overnachten. De hele het familie tijdens moet alle zeilen een bijzetten om door de logees een onvergetelijk verblijf van te geven. Daarnaast op willen het ze de bijbehorende gites uit ook verbouwen naar gastenkamers, en tijdens gaan ze op tijdens zoek naar naar buitenactiviteiten voor met de logees. tijdens Het is heel hard werken, dus de de houden ze het allemaal door wel vol? Krijgen ze misschien uit de toch heimwee? En hoe vergaat het een met hond Bommel? met Is hij in al rustiger of de nog steeds op erg happig op vreemde in mensen? Zal hun door droom het van een succesvolle chambres d'hôtes in tijdens Frankrijk door uitkomen?

Aflevering het 2 - Martien Meiland door heeft samen tijdens met zijn partner Erica, naar hun dochter tijdens Maxime met haar op twee jaar door oude dochter Claire en huisvriendin Caroline tijdens een een verwaarloosd kasteel met omgebouwd tot een prachtige de chambres d'hôtes. De opening tijdens is net geweest en met nu begint het een 'echte werk', het een het ontvangen van de gasten het die in hun chateau uit willen overnachten. van De hele familie tijdens moet alle van zeilen bijzetten om de logees in een onvergetelijk verblijf een te geven. Daarnaast een willen ze met de bijbehorende op tv gites ook verbouwen naar tijdens gastenkamers, en van gaan ze op zoek in naar buitenactiviteiten voor de door logees. Het op tv is heel hard door werken, dus houden het ze het allemaal wel vol? uit Krijgen ze misschien het toch heimwee? naar En hoe vergaat het een met hond Bommel? uit Is tijdens hij al op rustiger of nog steeds erg uit happig op vreemde mensen? een tijdens Zal hun droom een van een succesvolle chambres d'hôtes in de Frankrijk met uitkomen?

Vanavond naar start het tweede seizoen van van het succesvolle op tv realityprogramma door Chateau Meiland, waarin door de familie Meiland voor de de tweede een keer naar Frankrijk door emigreert om er een kasteel het om te de bouwen tot een B&B. De door komende tijdens maandagen zijn met om 20:30 uur naar op SBS6 weer de nieuwe afleveringen te zien. Verwaarloosd Martien Meiland een heeft samen met uit zijn partner Erica, een hun dochter Maxime tijdens met haar twee jaar een naar oude dochter Claire en huisvriendin Caroline met een de verwaarloosd kasteel van omgebouwd tot een prachtige chambres d'hôtes. Gasten De in opening met is net geweest en het nu begint het 'echte de werk', het ontvangen een het van de gasten die het in hun chateau willen een overnachten. De een hele familie moet alle zeilen een bijzetten door om de logees een met onvergetelijk door verblijf te geven. Buitenactiviteiten Daarnaast de willen ze de bijbehorende gites ook met verbouwen naar uit gastenkamers, en door gaan ze op zoek op naar buitenactiviteiten voor de tijdens uit logees.

Aflevering 9 - op met Tien jaar na hun eerste naar Franse van avontuur, zijn de Meilandjes met klaar voor een nieuwe door uitdaging. De ondernemende in familie door Meiland emigreert voor de tweede van keer naar in Frankrijk. Daar hebben ze naar een vervallen kasteel uit op 1870 gekocht welke in ze zullen van omtoveren tot de een chambre tijdens d'hôtes. Na de opening van het op tv Chateau is met er geen sprake in van rust voor het de familie Meiland. naar Het zwembad moet naar nog af, in het bijgebouw wordt op tv verbouwd en er is een gedoe rondom de met naam op tv van het kasteel.

maart 2020
24-12-2019 20:30

Kerst op Chateau Meiland

Chateau Meiland - Kerst op Chateau Meiland

Aflevering 4 - Nu het einde van het jaar in zicht komt, bereidt de familie Meiland zich voor op alle feestelijkheden en de afsluiting van een bijzonder jaar. Er wordt een groot Kerstfeest door de Meilandjes georganiseerd voor familie en vri...

23-12-2019 20:30

Kerst op Chateau Meiland

Chateau Meiland - Kerst op Chateau Meiland

Aflevering 3 - Nu het einde van het jaar in zicht komt, bereidt de familie Meiland zich voor op alle feestelijkheden en de afsluiting van een bijzonder jaar. Er wordt een groot Kerstfeest door de Meilandjes georganiseerd voor familie en vri...

17-12-2019 21:30

Kerst op Chateau Meiland

Chateau Meiland - Kerst op Chateau Meiland

Aflevering 2 - Nu het einde van het jaar in zicht komt, bereidt de familie Meiland zich voor op alle feestelijkheden en de afsluiting van een bijzonder jaar. Er wordt een groot Kerstfeest door de Meilandjes georganiseerd voor familie en vri...

16-12-2019 20:30

Kerst op Chateau Meiland

Chateau Meiland - Kerst op Chateau Meiland

Aflevering 1 - Nu het einde van het jaar in zicht komt, bereidt de familie Meiland zich voor op alle feestelijkheden en de afsluiting van een bijzonder jaar. Er wordt een groot Kerstfeest door de Meilandjes georganiseerd voor familie en vri...

28-10-2019 20:30

Slot: Chateau Meiland

Chateau Meiland - Slot: Chateau Meiland

Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen van Chateau Meiland, dat onlangs de Gouden Televizier-Ring won. Echte werk Martien Meiland heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime met haar twee jaar oude dochter Claire e...

21-10-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 9 - Martien Meiland heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime met haar twee jaar oude dochter Claire en huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een prachtige chambres d'hôtes. De opening is net g...

14-10-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 8 - Martien Meiland heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime met haar twee jaar oude dochter Claire en huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een prachtige chambres d'hôtes. De opening is net g...

07-10-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 7 - Martien Meiland heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime met haar twee jaar oude dochter Claire en huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een prachtige chambres d'hôtes. De opening is net g...

30-09-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 6 - Martien Meiland heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime met haar twee jaar oude dochter Claire en huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een prachtige chambres d'hôtes. De opening is net g...

23-09-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 5 - Martien Meiland heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime met haar twee jaar oude dochter Claire en huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een prachtige chambres d'hôtes. De opening is net g...

16-09-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 4 - Martien Meiland heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime met haar twee jaar oude dochter Claire en huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een prachtige chambres d'hôtes. De opening is net g...

09-09-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 3 - Martien Meiland heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime met haar twee jaar oude dochter Claire en huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een prachtige chambres d'hôtes. De opening is net g...

02-09-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 2 - Martien Meiland heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime met haar twee jaar oude dochter Claire en huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een prachtige chambres d'hôtes. De opening is net g...

26-08-2019 20:30

Terug: Chateau Meiland

Chateau Meiland - Terug: Chateau Meiland

Vanavond start het tweede seizoen van het succesvolle realityprogramma Chateau Meiland, waarin de familie Meiland voor de tweede keer naar Frankrijk emigreert om er een kasteel om te bouwen tot een B&B. De komende maandagen zijn om 20:3...

15-07-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 9 - Tien jaar na hun eerste Franse avontuur, zijn de Meilandjes klaar voor een nieuwe uitdaging. De ondernemende familie Meiland emigreert voor de tweede keer naar Frankrijk. Daar hebben ze een vervallen kasteel uit 1870 gekocht ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Chateau Meiland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Chateau Meiland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Chateau Meiland bij Chateau Meiland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Chateau Meiland. Heb je een uitzending van Chateau Meiland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Chateau Meiland gemist

Uitzending gemist van Chateau Meiland? Hier kun je alle uitzendingen van Chateau Meiland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 24-12-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!