Programma gemist?

Aflevering op tv 4 - op Nu het einde van het jaar in in in zicht komt, bereidt de op tv familie Meiland zich naar voor op alle het feestelijkheden en de tijdens afsluiting met van een bijzonder jaar. Er een wordt met een groot Kerstfeest door de Meilandjes uit georganiseerd voor familie door en vrienden van uit Nederland en het tijdens chateau naar wordt voor de gelegenheid geheel van de omgetoverd in Kerstsfeer. naar Alles gebeurt uiteraard op een met manier zoals alleen door de Meilandjes dat kunnen. tijdens In deze uit aflevering: een in deze extra lange aflevering de verwacht uit de familie Meiland al hun het vrienden uit en familie uit van Nederland voor een op tv groots zelfgemaakt kerstdiner. Er staat nog naar met een bijzonder moment tijdens te gebeuren want Maxime wil van haar door dochtertje Claire laten dopen en dat van heeft door nogal wat voeten een in de in aarde.

Aflevering 3 - tijdens Nu uit het einde van het jaar van in in zicht komt, het bereidt de familie op Meiland zich voor op alle op tv feestelijkheden en op de afsluiting van door een bijzonder jaar. de Er wordt een groot naar Kerstfeest door de naar Meilandjes in georganiseerd voor familie en vrienden uit op tv Nederland op tv en het het chateau wordt voor de met gelegenheid geheel omgetoverd in Kerstsfeer. in op tv Alles gebeurt uiteraard op een op manier zoals de alleen de het Meilandjes dat kunnen. naar In deze aflevering: de door familie Meiland organiseert een een koek en zopie voor de hun Franse dorpsgenoten, tijdens op tv compleet met zelfgemaakte in uiensoep, bitterballen en glühwein. Ze willen een hun gasten het het ultieme op tv kerstgevoel geven maar het decoreren een is nog lang naar niet klaar en in op ze krijgen de gezellige gashaard voor in buiten naar niet aan de uit praat.

Aflevering 2 de - Nu de het einde van het jaar tijdens in het zicht komt, de bereidt de familie Meiland zich van voor op op alle feestelijkheden uit en de afsluiting van een bijzonder tijdens jaar. uit Er wordt van een groot Kerstfeest door de Meilandjes in georganiseerd voor tijdens familie en vrienden op uit Nederland met en het door chateau wordt voor de op gelegenheid geheel omgetoverd een in Kerstsfeer. met Alles gebeurt uiteraard op een manier de zoals op tv alleen de Meilandjes op tv dat kunnen. naar In deze aflevering: in het Chateau de op begint het steeds meer door op kerst te lijken door maar de gasten tijdens willen naast een op tv leuke sfeer misschien in ook tijdens wel een warme kamer en op dat naar wordt lastig in de winter, zonder naar kachel. de Ook stelt de familie met zichzelf de vraag: op tv 'Wat eten we met op naar de kerst' en wordt de er in alvast geoefend op het op nagerecht.

Aflevering het 1 - op Nu het einde het van het jaar in zicht de komt, uit bereidt de familie Meiland zich op tv voor in op alle feestelijkheden en de een afsluiting de van een bijzonder jaar. door Er wordt een groot door Kerstfeest door de Meilandjes van georganiseerd voor van familie van en vrienden uit Nederland uit en het op tv chateau wordt voor de naar gelegenheid geheel omgetoverd in het Kerstsfeer. een Alles gebeurt uiteraard op een in manier een zoals alleen de op Meilandjes dat kunnen. In deze van aflevering: de van familie heeft in zichzelf een paar uit dagen vrij gegeven om te beginnen met met alle kerstvoorbereidingen. in tijdens Maar liefst vier op tv gigantische kerstbomen moeten worden van opgezet en opgetuigd. De naar voorgevel van tijdens het Chateau wordt ook het vol de met kerstlichtjes gehangen, en door dat doen ze met van een hoogwerker.. als dat een maar uit goed gaat.

Vanavond tijdens is de tijdens laatste aflevering van dit seizoen de van Chateau Meiland, dat van onlangs de uit Gouden Televizier-Ring op tv won. Echte werk Martien Meiland heeft door samen met van zijn partner Erica, op hun dochter door Maxime met haar het twee jaar oude dochter Claire en uit huisvriendin Caroline de een verwaarloosd kasteel naar omgebouwd naar tot een prachtige chambres d'hôtes. op tv De opening uit is net geweest in en nu begint het 'echte een werk', het ontvangen een met van de gasten van die in hun chateau willen van overnachten. Onvergetelijk verblijf De hele familie een op tv moet alle zeilen bijzetten om de door logees een op onvergetelijk in verblijf te geven. Daarnaast willen de ze in de bijbehorende gites ook verbouwen naar op gastenkamers, en het gaan ze op zoek het op naar buitenactiviteiten voor de logees. Veel vragen Het een is heel in hard werken, door dus houden ze op het allemaal wel vol? Krijgen een ze de misschien toch heimwee? En hoe met vergaat het van met hond Bommel? Is van een hij al rustiger of nog steeds de van erg happig op vreemde het mensen? Zal hun droom op tv van de een succesvolle chambres d'hôtes in Frankrijk een tijdens uitkomen?

Aflevering 9 een - Martien door Meiland heeft samen met zijn met partner uit Erica, hun een dochter Maxime met haar tijdens twee jaar oude het dochter Claire en huisvriendin een Caroline een verwaarloosd kasteel de omgebouwd tot het een tijdens prachtige chambres d'hôtes. De opening naar is net tijdens geweest en door nu begint het 'echte werk', het op ontvangen van de het gasten die in uit hun met chateau willen overnachten. De hele de familie moet naar alle zeilen in bijzetten om op tv de logees een onvergetelijk verblijf met te geven. Daarnaast willen een ze op tv de bijbehorende gites met ook verbouwen naar in gastenkamers, en uit gaan ze op zoek naar buitenactiviteiten op tv voor uit de logees. Het is heel van hard een werken, dus houden ze het door allemaal in wel vol? Krijgen door ze misschien toch met heimwee? En hoe vergaat het het met een hond Bommel? Is van hij al rustiger of uit nog steeds erg happig een van op vreemde mensen? Zal uit hun droom van een succesvolle in op chambres d'hôtes in Frankrijk uitkomen? Erica met en Martien moeten een een een tandje harder in werken want Maxime van is voor een paar naar dagen in Nederland. Ook verzint tijdens Erica een list door om uit toch Oma naar het Chateau de te naar krijgen.

Aflevering uit 8 - Martien Meiland op heeft op samen met zijn partner op Erica, hun dochter Maxime met op het haar twee jaar oude de dochter Claire uit en huisvriendin Caroline een op verwaarloosd kasteel naar omgebouwd tot een tijdens prachtige chambres d'hôtes. De opening is in net geweest en op tv nu begint het een 'echte door werk', het ontvangen een van de gasten die op in in hun chateau willen overnachten. met De hele familie het moet alle zeilen bijzetten van om in de logees een onvergetelijk verblijf met te geven. in Daarnaast willen in ze de bijbehorende uit gites ook verbouwen naar gastenkamers, op tv en gaan naar ze op zoek naar op buitenactiviteiten voor op de logees. Het is in heel hard tijdens werken, dus houden ze het tijdens allemaal uit wel vol? Zal in hun droom uit van een succesvolle de chambres d'hôtes in Frankrijk uitkomen? In op tv aflevering door 8 breekt er een uit spannende dag aan voor op tv de familie Meiland met en Maxime in naar het naar bijzonder. Ze op wil graag een tweede kindje tijdens met de hulp de van een zaaddonor. van Na anderhalf een jaar contact met uit de ideale donor gaat het ze uit hem ontmoeten. Zal ze op op tv tijd terug zijn in de het chateau voor een de de inseminatie?

Aflevering 7 - het Martien door Meiland heeft uit samen met zijn partner Erica, van hun dochter Maxime de met haar twee op jaar oude dochter de Claire en huisvriendin van Caroline een op verwaarloosd kasteel een omgebouwd tot een prachtige chambres d'hôtes. in De opening is op tv net geweest de en nu begint het door 'echte werk', het van met ontvangen van de gasten op die in hun het chateau willen overnachten. De uit hele familie moet van alle de zeilen bijzetten om de logees met een onvergetelijk verblijf te met geven. Daarnaast willen op tv ze de bijbehorende op tv gites ook verbouwen met naar gastenkamers, met en gaan ze op op tv zoek met naar buitenactiviteiten voor de logees. in Het is naar heel hard werken, de dus houden het ze het allemaal een wel vol? met Zal hun droom van in een de succesvolle chambres d'hôtes de in Frankrijk uitkomen? naar Terwijl Martien aan het tonknuppelen door is in Nederland met gebeurt de er van alles in door Frankrijk. Het harde het werken op het Chateau naar begint bij Caroline zijn uit tijdens tol te eisen het en ze komt van tot het besluit dat met ze het Chateau moet naar verlaten.

Aflevering door 6 - Martien Meiland heeft in samen met op tv zijn partner de Erica, hun dochter op Maxime met naar haar twee jaar oude in dochter Claire en huisvriendin op tv Caroline een verwaarloosd in kasteel het omgebouwd tot een tijdens prachtige chambres d'hôtes. naar De opening is net geweest en met nu begint het in 'echte werk', een het ontvangen van de de gasten die tijdens in hun chateau op willen overnachten. De van hele met familie moet alle zeilen bijzetten door om de door logees een onvergetelijk verblijf te tijdens geven. van Daarnaast willen het ze de bijbehorende gites ook een verbouwen naar gastenkamers, in en gaan uit ze op zoek naar buitenactiviteiten op voor op de logees. Het tijdens is heel hard werken, het dus houden door ze het op allemaal wel vol? van Krijgen ze misschien toch heimwee? En in hoe met vergaat het met hond Bommel? een Is hij al van rustiger door of nog steeds tijdens erg happig van op vreemde mensen? Zal door hun droom van door een succesvolle chambres d'hôtes in door Frankrijk tijdens uitkomen?

Aflevering in 5 - Martien Meiland een heeft naar samen met zijn partner op tv Erica, hun dochter een Maxime met haar twee jaar op tv oude uit dochter Claire en huisvriendin het Caroline van een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot de een prachtige een chambres d'hôtes. De opening is van in net geweest en nu begint met het 'echte werk', naar het ontvangen naar van de gasten de die in hun chateau willen uit overnachten. De een hele familie moet op tv alle zeilen bijzetten om van de logees in een onvergetelijk verblijf van te op tv geven. Daarnaast willen ze uit de bijbehorende gites ook door verbouwen naar gastenkamers, en het gaan ze op van zoek naar de buitenactiviteiten voor de logees. tijdens Het uit is heel een hard werken, dus houden ze op het allemaal wel vol? het uit Krijgen ze misschien toch heimwee? naar En hoe met vergaat het door met hond Bommel? Is hij een al rustiger een of nog steeds uit erg happig op op vreemde mensen? het Zal hun droom van het een succesvolle chambres d'hôtes in naar Frankrijk in uitkomen?

Aflevering 4 uit - het Martien Meiland heeft samen van met zijn partner een Erica, hun op dochter Maxime met haar twee naar jaar oude dochter Claire de en huisvriendin Caroline een een verwaarloosd kasteel op omgebouwd tot in een prachtige chambres d'hôtes. door uit De opening is net geweest een en tijdens nu begint het tijdens 'echte werk', het op tv ontvangen van de het gasten die in van hun chateau willen overnachten. De in hele familie naar moet alle zeilen bijzetten om door de logees van een onvergetelijk verblijf te uit op geven. Daarnaast willen naar ze de bijbehorende gites ook naar verbouwen naar gastenkamers, en op tv gaan het ze op zoek op naar buitenactiviteiten voor uit de logees. een Het is heel hard werken, dus op houden ze het op tv allemaal op wel vol? de Krijgen ze misschien door toch heimwee? En hoe vergaat het van door met hond Bommel? Is door hij al rustiger van of nog het steeds erg happig op de vreemde mensen? Zal het hun droom van uit een succesvolle chambres d'hôtes in door Frankrijk het uitkomen?

Aflevering met 3 - in Martien Meiland heeft samen op tv met zijn partner Erica, door hun dochter Maxime op tv met op haar twee jaar oude dochter Claire de en tijdens huisvriendin Caroline een uit verwaarloosd kasteel omgebouwd op tv tot een prachtige chambres op d'hôtes. De naar opening is net geweest tijdens en nu van begint het 'echte werk', het naar ontvangen op van de het gasten die in hun chateau door willen overnachten. De hele met naar familie moet alle zeilen het bijzetten om naar de logees een onvergetelijk verblijf te van geven. Daarnaast tijdens willen ze de de bijbehorende gites een ook verbouwen naar gastenkamers, en in gaan ze met op zoek met naar buitenactiviteiten naar voor de logees. Het is heel tijdens naar hard werken, dus houden ze het in allemaal in wel vol? Krijgen ze misschien van toch heimwee? uit En het hoe vergaat het met hond Bommel? naar Is hij op tv al op tv rustiger of nog steeds erg happig een een op vreemde mensen? Zal hun het droom op tv van een succesvolle op tv chambres d'hôtes in Frankrijk de uitkomen?

Aflevering het 2 - uit Martien Meiland heeft samen op tv met zijn tijdens partner Erica, hun dochter een Maxime met haar twee van jaar oude dochter Claire de met en huisvriendin Caroline in een verwaarloosd kasteel omgebouwd door tot een prachtige chambres d'hôtes. naar naar De opening is naar net geweest en nu begint met het 'echte werk', het op ontvangen van de op tv gasten die het in het hun chateau willen overnachten. De met hele familie moet uit alle zeilen door bijzetten om de logees een het onvergetelijk verblijf door te geven. Daarnaast willen de ze in de bijbehorende gites een ook verbouwen van naar gastenkamers, en het gaan ze op door zoek naar buitenactiviteiten voor op de logees. Het is heel op hard werken, de dus door houden ze het allemaal de wel vol? Krijgen ze uit misschien toch heimwee? naar En hoe vergaat door het met uit hond Bommel? Is op tv hij al rustiger op of nog steeds erg met happig op vreemde in mensen? Zal hun droom tijdens van van een succesvolle chambres d'hôtes in de het Frankrijk uitkomen?

Vanavond start uit het tweede uit seizoen van het uit succesvolle realityprogramma Chateau Meiland, op waarin de familie op tv Meiland voor tijdens de tweede keer naar tijdens Frankrijk emigreert om uit er met een kasteel om in te bouwen tot een B&B. De tijdens komende maandagen een zijn om 20:30 uur in een op SBS6 weer nieuwe afleveringen te in zien. Verwaarloosd Martien Meiland door heeft samen met op zijn partner Erica, hun uit dochter Maxime met een haar twee uit jaar oude dochter met Claire en huisvriendin uit Caroline een op tv verwaarloosd kasteel omgebouwd tot de een prachtige chambres uit d'hôtes. Gasten De opening de is net geweest en van nu van begint het 'echte werk', tijdens het ontvangen van uit de gasten die in hun op tv van chateau willen overnachten. De tijdens hele familie moet alle zeilen de bijzetten om de uit logees in een onvergetelijk van verblijf te geven. Buitenactiviteiten Daarnaast willen ze de tijdens naar bijbehorende gites ook verbouwen naar gastenkamers, een en gaan ze de van op zoek naar buitenactiviteiten voor naar de naar logees.

Aflevering 9 een - op Tien jaar na met hun eerste Franse avontuur, zijn met de Meilandjes klaar voor op een nieuwe uitdaging. met De door ondernemende familie Meiland emigreert voor uit met de tweede keer naar Frankrijk. op tv Daar hebben ze een een op tv vervallen kasteel uit 1870 gekocht welke op ze zullen in omtoveren tot een chambre in d'hôtes. Na in de opening uit van het Chateau het is er geen sprake met van door rust voor de familie Meiland. de Het zwembad moet nog het af, het bijgebouw de wordt door verbouwd en er is de gedoe rondom de op tv naam van het tijdens kasteel.

februari 2020
24-12-2019 20:30

Kerst op Chateau Meiland

Chateau Meiland - Kerst op Chateau Meiland

Aflevering 4 - Nu het einde van het jaar in zicht komt, bereidt de familie Meiland zich voor op alle feestelijkheden en de afsluiting van een bijzonder jaar. Er wordt een groot Kerstfeest door de Meilandjes georganiseerd voor familie en vri...

23-12-2019 20:30

Kerst op Chateau Meiland

Chateau Meiland - Kerst op Chateau Meiland

Aflevering 3 - Nu het einde van het jaar in zicht komt, bereidt de familie Meiland zich voor op alle feestelijkheden en de afsluiting van een bijzonder jaar. Er wordt een groot Kerstfeest door de Meilandjes georganiseerd voor familie en vri...

17-12-2019 21:30

Kerst op Chateau Meiland

Chateau Meiland - Kerst op Chateau Meiland

Aflevering 2 - Nu het einde van het jaar in zicht komt, bereidt de familie Meiland zich voor op alle feestelijkheden en de afsluiting van een bijzonder jaar. Er wordt een groot Kerstfeest door de Meilandjes georganiseerd voor familie en vri...

16-12-2019 20:30

Kerst op Chateau Meiland

Chateau Meiland - Kerst op Chateau Meiland

Aflevering 1 - Nu het einde van het jaar in zicht komt, bereidt de familie Meiland zich voor op alle feestelijkheden en de afsluiting van een bijzonder jaar. Er wordt een groot Kerstfeest door de Meilandjes georganiseerd voor familie en vri...

28-10-2019 20:30

Slot: Chateau Meiland

Chateau Meiland - Slot: Chateau Meiland

Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen van Chateau Meiland, dat onlangs de Gouden Televizier-Ring won. Echte werk Martien Meiland heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime met haar twee jaar oude dochter Claire e...

21-10-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 9 - Martien Meiland heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime met haar twee jaar oude dochter Claire en huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een prachtige chambres d'hôtes. De opening is net g...

14-10-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 8 - Martien Meiland heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime met haar twee jaar oude dochter Claire en huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een prachtige chambres d'hôtes. De opening is net g...

07-10-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 7 - Martien Meiland heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime met haar twee jaar oude dochter Claire en huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een prachtige chambres d'hôtes. De opening is net g...

30-09-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 6 - Martien Meiland heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime met haar twee jaar oude dochter Claire en huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een prachtige chambres d'hôtes. De opening is net g...

23-09-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 5 - Martien Meiland heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime met haar twee jaar oude dochter Claire en huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een prachtige chambres d'hôtes. De opening is net g...

16-09-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 4 - Martien Meiland heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime met haar twee jaar oude dochter Claire en huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een prachtige chambres d'hôtes. De opening is net g...

09-09-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 3 - Martien Meiland heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime met haar twee jaar oude dochter Claire en huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een prachtige chambres d'hôtes. De opening is net g...

02-09-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 2 - Martien Meiland heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime met haar twee jaar oude dochter Claire en huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een prachtige chambres d'hôtes. De opening is net g...

26-08-2019 20:30

Terug: Chateau Meiland

Chateau Meiland - Terug: Chateau Meiland

Vanavond start het tweede seizoen van het succesvolle realityprogramma Chateau Meiland, waarin de familie Meiland voor de tweede keer naar Frankrijk emigreert om er een kasteel om te bouwen tot een B&B. De komende maandagen zijn om 20:3...

15-07-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 9 - Tien jaar na hun eerste Franse avontuur, zijn de Meilandjes klaar voor een nieuwe uitdaging. De ondernemende familie Meiland emigreert voor de tweede keer naar Frankrijk. Daar hebben ze een vervallen kasteel uit 1870 gekocht ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Chateau Meiland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Chateau Meiland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Chateau Meiland bij Chateau Meiland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Chateau Meiland. Heb je een uitzending van Chateau Meiland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Chateau Meiland gemist

Uitzending gemist van Chateau Meiland? Hier kun je alle uitzendingen van Chateau Meiland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 24-12-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!