Programma gemist?

Aflevering tijdens 4 - Nu het op einde van de het jaar in van zicht komt, bereidt de de familie Meiland op zich voor op alle feestelijkheden met en de het afsluiting op van een bijzonder jaar. Er met wordt een groot Kerstfeest tijdens door de op Meilandjes een georganiseerd voor familie en vrienden van uit Nederland uit en het chateau wordt door voor naar de gelegenheid geheel omgetoverd in Kerstsfeer. door Alles gebeurt tijdens uiteraard op een manier uit zoals met alleen de Meilandjes dat kunnen. door In deze uit aflevering: een in deze extra van lange aflevering verwacht de familie door Meiland al hun vrienden op en familie door uit Nederland voor een met groots naar zelfgemaakt kerstdiner. het Er staat nog een bijzonder moment op te gebeuren want tijdens Maxime wil haar op tv in dochtertje Claire laten dopen door en dat heeft nogal wat het voeten uit in de het aarde.

Aflevering 3 naar - in Nu het einde met van het jaar in zicht tijdens komt, bereidt de familie een Meiland zich voor met op alle naar feestelijkheden op tv en de afsluiting een van een bijzonder jaar. naar Er wordt een groot Kerstfeest op door de door Meilandjes door georganiseerd voor familie en vrienden uit op tv Nederland en de het chateau in wordt voor tijdens de gelegenheid geheel omgetoverd in Kerstsfeer. het Alles uit gebeurt uiteraard op op tv een manier zoals op alleen de Meilandjes op dat kunnen. In deze in aflevering: de familie in Meiland organiseert een koek een uit en zopie voor in hun Franse dorpsgenoten, compleet met zelfgemaakte op uiensoep, bitterballen en op tv glühwein. uit Ze willen op tv hun gasten het ultieme kerstgevoel geven in maar het decoreren op tv is tijdens nog lang uit niet klaar en ze de krijgen de gezellige op tv gashaard voor buiten niet aan door tijdens de praat.

Aflevering 2 door - Nu de het einde van het op jaar in zicht komt, tijdens bereidt de op familie Meiland een zich voor een op alle feestelijkheden een en de afsluiting van een met bijzonder jaar. naar Er wordt naar een groot Kerstfeest door in de Meilandjes het georganiseerd voor familie en in vrienden uit Nederland en het de chateau op tv wordt voor de gelegenheid geheel het omgetoverd door in Kerstsfeer. tijdens Alles gebeurt uiteraard op een in manier zoals uit alleen de Meilandjes dat op kunnen. naar In deze aflevering: in het door Chateau begint het met steeds een meer op kerst te lijken een maar de gasten willen van naast een in leuke een sfeer misschien ook wel een een warme in kamer en dat wordt in lastig in de winter, op zonder kachel. tijdens Ook stelt de naar familie zichzelf de in vraag: 'Wat naar eten we met de kerst' uit naar en wordt er alvast op geoefend op het de nagerecht.

Aflevering met 1 - Nu het uit einde van het tijdens jaar in zicht komt, in bereidt de familie uit Meiland zich voor tijdens op alle feestelijkheden de en uit de afsluiting met van een bijzonder jaar. uit Er wordt een groot Kerstfeest het de door de Meilandjes georganiseerd een voor familie en vrienden naar uit door Nederland en het chateau wordt voor naar de gelegenheid geheel naar omgetoverd door in Kerstsfeer. een Alles gebeurt uiteraard van op een manier naar zoals alleen de Meilandjes dat kunnen. in In deze aflevering: het tijdens de familie heeft zichzelf een paar een dagen vrij gegeven met het om te beginnen op met alle kerstvoorbereidingen. Maar liefst van vier het gigantische kerstbomen moeten naar worden opgezet en op tv opgetuigd. De voorgevel van het Chateau het wordt op tv ook vol met kerstlichtjes de gehangen, en dat in doen op ze met een tijdens hoogwerker.. als dat maar goed in gaat.

Vanavond is de van laatste aflevering van met uit dit seizoen van Chateau Meiland, dat van onlangs de uit Gouden Televizier-Ring won. Echte de werk Martien Meiland heeft in samen naar met zijn partner het Erica, hun dochter Maxime uit met haar uit twee jaar oude dochter op Claire en huisvriendin Caroline tijdens een verwaarloosd kasteel omgebouwd uit op tv tot een prachtige chambres van d'hôtes. De opening op is net geweest en de nu op begint het 'echte werk', het het ontvangen op van de gasten die in met hun het chateau willen overnachten. Onvergetelijk in verblijf De hele familie moet alle naar zeilen bijzetten op om de het logees een onvergetelijk verblijf te geven. op tv tijdens Daarnaast willen ze van de bijbehorende gites ook de verbouwen naar gastenkamers, in en gaan ze op op tv zoek naar buitenactiviteiten voor een de logees. Veel in vragen Het is heel door hard werken, dus houden naar ze het allemaal in uit wel vol? Krijgen ze in misschien toch heimwee? En hoe in vergaat het met met de hond Bommel? Is hij van al rustiger de of nog steeds erg happig op in naar vreemde mensen? Zal hun droom naar van een succesvolle van chambres d'hôtes in naar Frankrijk op uitkomen?

Aflevering tijdens 9 - Martien van Meiland heeft een samen met zijn partner naar Erica, hun dochter Maxime met door haar twee van jaar de oude dochter Claire en in huisvriendin Caroline van een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een tijdens prachtige chambres in d'hôtes. De van opening is tijdens net geweest en een nu begint het 'echte werk', een het ontvangen op tv van de gasten die in tijdens hun chateau uit willen overnachten. De hele tijdens familie moet alle op tv zeilen de bijzetten om de logees het een onvergetelijk verblijf in te op geven. Daarnaast willen ze de het bijbehorende naar gites ook verbouwen naar gastenkamers, en van gaan de ze op zoek naar in buitenactiviteiten voor de op tv logees. Het is heel op tv in hard werken, dus houden ze uit het allemaal wel vol? uit op tv Krijgen ze misschien van toch heimwee? En hoe vergaat het met met hond naar Bommel? Is op tv hij al rustiger of uit nog steeds erg happig uit in op vreemde mensen? Zal hun een droom van een succesvolle in de chambres d'hôtes in Frankrijk uitkomen? tijdens Erica en in Martien moeten een tandje harder met het werken want Maxime is voor met een paar van dagen in met Nederland. Ook verzint Erica een naar list om toch Oma op naar op het Chateau het te krijgen.

Aflevering 8 op - Martien op tv Meiland heeft van samen met zijn partner Erica, hun een dochter in Maxime met haar van twee jaar oude door dochter Claire en de huisvriendin Caroline een verwaarloosd het kasteel omgebouwd op tot een prachtige chambres d'hôtes. op in De opening is net geweest uit en nu begint het door met 'echte werk', het ontvangen van de de gasten die in van hun chateau willen met naar overnachten. De hele familie moet van alle zeilen bijzetten in om de door logees een naar onvergetelijk verblijf te geven. tijdens Daarnaast willen ze de het bijbehorende door gites ook verbouwen naar naar gastenkamers, en gaan ze op van zoek naar buitenactiviteiten door voor de logees. het Het is naar heel het hard werken, dus houden ze het van allemaal naar wel vol? Zal naar hun droom in van een succesvolle met chambres d'hôtes in Frankrijk uitkomen? In naar aflevering met 8 breekt er een een spannende dag aan voor tijdens de familie uit Meiland het en Maxime in het bijzonder. een Ze wil graag een door tweede kindje door met uit de hulp van een zaaddonor. Na met anderhalf met jaar contact met de ideale van donor in gaat ze hem op tv ontmoeten. Zal ze op op tv tijd terug zijn in de het chateau met voor de met inseminatie?

Aflevering 7 het - Martien Meiland heeft door door samen met zijn partner naar Erica, hun dochter Maxime met een haar twee met jaar op oude dochter Claire en in huisvriendin Caroline een verwaarloosd uit kasteel omgebouwd tot een naar prachtige chambres d'hôtes. het De in opening is op tv net geweest en nu in begint het 'echte werk', op tv het het ontvangen van de van gasten die in door hun chateau willen overnachten. De met hele familie door moet alle zeilen bijzetten de om de logees naar een onvergetelijk verblijf te op tv geven. Daarnaast willen uit een ze de bijbehorende gites ook verbouwen tijdens op tv naar gastenkamers, en gaan ze op tijdens zoek naar een buitenactiviteiten voor uit de logees. Het is naar heel een hard werken, dus houden ze naar het allemaal wel vol? tijdens het Zal hun droom tijdens van een succesvolle chambres d'hôtes van van in Frankrijk uitkomen? uit Terwijl Martien aan het tonknuppelen is het met in Nederland gebeurt er in van alles in Frankrijk. een Het harde tijdens werken op het Chateau het begint naar bij Caroline zijn een tol te eisen en ze de komt tot het besluit het dat ze van het Chateau moet de verlaten.

Aflevering op tv 6 - Martien Meiland in heeft samen met zijn door partner op Erica, hun dochter Maxime met door op tv haar twee jaar op oude dochter Claire door en huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel het omgebouwd tot een het prachtige uit chambres d'hôtes. De opening op tv is net uit geweest en nu begint uit het tijdens 'echte werk', het een ontvangen van de gasten die in met hun op tv chateau willen op tv overnachten. De hele familie moet het alle door zeilen bijzetten om de van logees een onvergetelijk de verblijf te in geven. Daarnaast willen ze de bijbehorende uit gites ook uit verbouwen naar gastenkamers, naar en gaan ze op naar zoek door naar buitenactiviteiten voor de logees. de naar Het is heel met hard werken, dus van houden ze het allemaal wel de vol? Krijgen ze misschien een op tv toch heimwee? En tijdens hoe vergaat het met hond Bommel? met door Is hij al rustiger door of nog steeds erg happig met op vreemde mensen? tijdens Zal uit hun droom van door een succesvolle chambres d'hôtes op tv in Frankrijk het uitkomen?

Aflevering de 5 - Martien op tv Meiland heeft samen in met zijn partner Erica, door hun dochter het Maxime met haar twee jaar een oude door dochter Claire en huisvriendin Caroline door een de verwaarloosd kasteel op omgebouwd tot een prachtige op chambres d'hôtes. De opening is op tv net het geweest en nu tijdens begint het het 'echte werk', het naar ontvangen van de gasten de die in op hun chateau willen overnachten. op De hele van familie moet alle zeilen tijdens bijzetten om de logees een door onvergetelijk naar verblijf te op tv geven. Daarnaast willen uit ze de bijbehorende gites een ook verbouwen op tv naar gastenkamers, en gaan de ze op zoek naar buitenactiviteiten het voor de logees. door Het is heel naar hard werken, dus naar houden ze met het allemaal wel vol? een het Krijgen ze misschien toch heimwee? op En hoe vergaat het van met hond in Bommel? door Is hij al rustiger of nog uit van steeds erg happig op vreemde van mensen? van Zal hun droom van in een succesvolle chambres d'hôtes in met Frankrijk van uitkomen?

Aflevering in 4 - Martien tijdens Meiland heeft samen het met zijn het partner Erica, hun dochter Maxime met een haar twee jaar op oude dochter Claire het en met huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel met tijdens omgebouwd tot een prachtige uit chambres d'hôtes. De opening door is naar net geweest en nu begint tijdens het 'echte met werk', het ontvangen van de tijdens gasten die door in hun chateau door willen het overnachten. De hele familie moet alle naar zeilen bijzetten het om de logees een de in onvergetelijk verblijf te geven. Daarnaast willen de ze de een bijbehorende gites ook verbouwen op tv naar gastenkamers, en met op tv gaan ze op zoek naar buitenactiviteiten door voor de naar logees. Het is met heel hard werken, dus met houden ze het van het allemaal wel vol? van Krijgen ze misschien toch heimwee? En van van hoe vergaat het tijdens met hond Bommel? tijdens Is hij al rustiger of nog een steeds erg tijdens happig uit op vreemde mensen? Zal de hun droom van tijdens een succesvolle chambres d'hôtes in een tijdens Frankrijk uitkomen?

Aflevering een 3 - Martien Meiland op tv heeft van samen met zijn partner Erica, naar hun dochter in Maxime met haar twee naar jaar oude dochter Claire door en huisvriendin Caroline door een naar verwaarloosd kasteel in omgebouwd tot een prachtige van chambres d'hôtes. het De opening is net geweest op en nu begint van het door 'echte werk', het ontvangen van van de gasten die in het tijdens hun chateau willen overnachten. het De hele door familie moet alle zeilen op tv bijzetten om de logees het een tijdens onvergetelijk verblijf te geven. Daarnaast willen op uit ze de bijbehorende gites ook verbouwen op naar op gastenkamers, en gaan ze een op zoek naar een buitenactiviteiten voor de in logees. Het is heel het hard door werken, dus uit houden ze het allemaal wel op vol? van Krijgen ze misschien toch heimwee? op tv En door hoe vergaat het met hond uit Bommel? Is hij tijdens al rustiger of nog op steeds erg tijdens happig met op vreemde mensen? in Zal hun droom naar van een succesvolle chambres uit d'hôtes in Frankrijk door uitkomen?

Aflevering 2 op tv - Martien Meiland heeft het samen met het zijn partner Erica, hun de dochter Maxime in met op haar twee jaar naar oude dochter Claire en huisvriendin tijdens Caroline een verwaarloosd kasteel door omgebouwd de tot een van prachtige chambres d'hôtes. De opening is in net geweest met en tijdens nu begint het 'echte werk', het het ontvangen van de met gasten met die in hun tijdens chateau willen overnachten. De hele in familie moet alle naar zeilen bijzetten het om naar de logees een onvergetelijk verblijf in te een geven. Daarnaast willen ze de bijbehorende op tv naar gites ook verbouwen naar het gastenkamers, en gaan ze de op zoek tijdens naar buitenactiviteiten het voor de logees. door Het is heel van hard werken, dus met houden ze het tijdens allemaal wel vol? naar Krijgen ze misschien toch heimwee? En tijdens hoe vergaat het van uit met hond Bommel? Is hij al op tv rustiger van of nog steeds erg op happig door op vreemde mensen? Zal hun de droom naar van een succesvolle een chambres d'hôtes in op Frankrijk uitkomen?

Vanavond een start het tweede seizoen van door het succesvolle realityprogramma van op Chateau Meiland, waarin in de familie Meiland voor van de tweede keer op naar Frankrijk emigreert om er op een kasteel het om te bouwen tot een een B&B. De tijdens naar komende maandagen zijn om 20:30 op uur op SBS6 in weer nieuwe afleveringen tijdens te zien. Verwaarloosd Martien tijdens Meiland heeft samen met zijn een partner Erica, hun van dochter Maxime met het haar twee van jaar tijdens oude dochter Claire een en huisvriendin Caroline het een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een op tv het prachtige chambres d'hôtes. Gasten De opening is een net geweest en nu van het begint het 'echte werk', het in ontvangen van de met gasten die in hun uit chateau willen overnachten. in De hele familie uit moet alle zeilen de bijzetten om naar de logees een een onvergetelijk verblijf te geven. Buitenactiviteiten Daarnaast door door willen ze de bijbehorende met gites ook verbouwen op tv naar gastenkamers, en met gaan ze op zoek op naar buitenactiviteiten voor door de naar logees.

Aflevering 9 door - Tien een jaar na hun eerste Franse de avontuur, zijn de uit het Meilandjes klaar voor een nieuwe uitdaging. tijdens De ondernemende door familie met Meiland emigreert voor de tweede keer door naar Frankrijk. met Daar het hebben ze een vervallen kasteel uit uit 1870 gekocht naar welke ze zullen met omtoveren tot een chambre op tv d'hôtes. van Na de opening van van het Chateau is in er geen uit sprake van door rust voor de familie van Meiland. Het zwembad moet van nog af, van het bijgebouw wordt verbouwd en op tv van er is gedoe uit rondom de naam van het in kasteel.

september 2021
24-12-2019 20:30

Kerst op Chateau Meiland

Chateau Meiland - Kerst op Chateau Meiland

Aflevering 4 - Nu het einde van het jaar in zicht komt, bereidt de familie Meiland zich voor op alle feestelijkheden en de afsluiting van een bijzonder jaar. Er wordt een groot Kerstfeest door de Meilandjes georganiseerd voor familie en vri...

23-12-2019 20:30

Kerst op Chateau Meiland

Chateau Meiland - Kerst op Chateau Meiland

Aflevering 3 - Nu het einde van het jaar in zicht komt, bereidt de familie Meiland zich voor op alle feestelijkheden en de afsluiting van een bijzonder jaar. Er wordt een groot Kerstfeest door de Meilandjes georganiseerd voor familie en vri...

17-12-2019 21:30

Kerst op Chateau Meiland

Chateau Meiland - Kerst op Chateau Meiland

Aflevering 2 - Nu het einde van het jaar in zicht komt, bereidt de familie Meiland zich voor op alle feestelijkheden en de afsluiting van een bijzonder jaar. Er wordt een groot Kerstfeest door de Meilandjes georganiseerd voor familie en vri...

16-12-2019 20:30

Kerst op Chateau Meiland

Chateau Meiland - Kerst op Chateau Meiland

Aflevering 1 - Nu het einde van het jaar in zicht komt, bereidt de familie Meiland zich voor op alle feestelijkheden en de afsluiting van een bijzonder jaar. Er wordt een groot Kerstfeest door de Meilandjes georganiseerd voor familie en vri...

28-10-2019 20:30

Slot: Chateau Meiland

Chateau Meiland - Slot: Chateau Meiland

Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen van Chateau Meiland, dat onlangs de Gouden Televizier-Ring won. Echte werk Martien Meiland heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime met haar twee jaar oude dochter Claire e...

21-10-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 9 - Martien Meiland heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime met haar twee jaar oude dochter Claire en huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een prachtige chambres d'hôtes. De opening is net g...

14-10-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 8 - Martien Meiland heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime met haar twee jaar oude dochter Claire en huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een prachtige chambres d'hôtes. De opening is net g...

07-10-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 7 - Martien Meiland heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime met haar twee jaar oude dochter Claire en huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een prachtige chambres d'hôtes. De opening is net g...

30-09-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 6 - Martien Meiland heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime met haar twee jaar oude dochter Claire en huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een prachtige chambres d'hôtes. De opening is net g...

23-09-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 5 - Martien Meiland heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime met haar twee jaar oude dochter Claire en huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een prachtige chambres d'hôtes. De opening is net g...

16-09-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 4 - Martien Meiland heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime met haar twee jaar oude dochter Claire en huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een prachtige chambres d'hôtes. De opening is net g...

09-09-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 3 - Martien Meiland heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime met haar twee jaar oude dochter Claire en huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een prachtige chambres d'hôtes. De opening is net g...

02-09-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 2 - Martien Meiland heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime met haar twee jaar oude dochter Claire en huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een prachtige chambres d'hôtes. De opening is net g...

26-08-2019 20:30

Terug: Chateau Meiland

Chateau Meiland - Terug: Chateau Meiland

Vanavond start het tweede seizoen van het succesvolle realityprogramma Chateau Meiland, waarin de familie Meiland voor de tweede keer naar Frankrijk emigreert om er een kasteel om te bouwen tot een B&B. De komende maandagen zijn om 20:3...

15-07-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 9 - Tien jaar na hun eerste Franse avontuur, zijn de Meilandjes klaar voor een nieuwe uitdaging. De ondernemende familie Meiland emigreert voor de tweede keer naar Frankrijk. Daar hebben ze een vervallen kasteel uit 1870 gekocht ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Chateau Meiland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Chateau Meiland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Chateau Meiland bij Chateau Meiland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Chateau Meiland. Heb je een uitzending van Chateau Meiland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Chateau Meiland gemist

Uitzending gemist van Chateau Meiland? Hier kun je alle uitzendingen van Chateau Meiland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 24-12-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!