Programma gemist?

Aflevering 4 - met Nu het op tv einde van op het jaar in een zicht komt, op bereidt de familie Meiland uit zich voor op alle feestelijkheden door en de afsluiting op naar van een bijzonder jaar. op tv Er wordt een groot het Kerstfeest het door de Meilandjes van georganiseerd voor familie de en vrienden uit Nederland uit en het chateau uit wordt voor de van gelegenheid geheel omgetoverd op in Kerstsfeer. het Alles gebeurt uiteraard op het een manier zoals tijdens alleen de Meilandjes dat uit kunnen. In van deze aflevering: in deze extra door lange aflevering op tv verwacht de familie van Meiland al hun vrienden tijdens en in familie uit de Nederland voor een groots zelfgemaakt de kerstdiner. tijdens Er staat nog op een bijzonder moment te tijdens gebeuren want Maxime het wil haar dochtertje Claire met laten met dopen en dat heeft nogal van wat voeten een in de op tv aarde.

Aflevering 3 in - Nu het in einde de van het jaar in de zicht komt, op bereidt de familie Meiland zich het voor op alle een feestelijkheden met en de afsluiting van een naar bijzonder jaar. Er met wordt met een groot Kerstfeest door de Meilandjes van georganiseerd voor familie het en vrienden uit tijdens Nederland en het de chateau wordt voor het de gelegenheid het geheel omgetoverd in Kerstsfeer. van door Alles gebeurt uiteraard op door een manier zoals alleen naar de een Meilandjes dat kunnen. In deze aflevering: met de naar familie Meiland het organiseert een koek uit en zopie voor met hun Franse dorpsgenoten, compleet met een zelfgemaakte uiensoep, naar bitterballen en door glühwein. Ze willen door hun gasten het een ultieme kerstgevoel geven maar tijdens het decoreren is nog lang tijdens een niet klaar en op tv ze krijgen de tijdens gezellige gashaard voor buiten niet aan op tv de tijdens praat.

Aflevering 2 tijdens - Nu uit het einde uit van het jaar in zicht komt, tijdens op tv bereidt de familie Meiland het zich voor op alle op feestelijkheden en de naar afsluiting op van een bijzonder een jaar. Er wordt een groot van Kerstfeest door de Meilandjes op georganiseerd de voor familie naar en vrienden uit Nederland van en het het chateau wordt voor de gelegenheid geheel tijdens omgetoverd het in Kerstsfeer. Alles gebeurt de uiteraard op een manier in zoals tijdens alleen de tijdens Meilandjes dat kunnen. In deze uit aflevering: in het naar Chateau begint het steeds naar door meer op kerst te lijken van maar de gasten willen de een naast een leuke sfeer tijdens misschien ook wel een warme tijdens door kamer en dat een wordt lastig in de winter, zonder van kachel. door Ook stelt de op familie zichzelf op tv de vraag: 'Wat op tv eten we met de kerst' uit en wordt tijdens er alvast op geoefend op het door nagerecht.

Aflevering 1 in - Nu de het einde van het een jaar in met zicht komt, bereidt de op familie Meiland de zich voor op alle van feestelijkheden en de afsluiting op van een bijzonder een jaar. Er wordt uit een groot Kerstfeest van door de met Meilandjes georganiseerd voor door familie en vrienden tijdens uit Nederland en de het chateau op wordt voor de gelegenheid door geheel door omgetoverd in Kerstsfeer. Alles in gebeurt uiteraard op tv op een manier zoals alleen de een Meilandjes dat kunnen. de In deze door aflevering: de familie heeft op zichzelf door een paar een dagen vrij gegeven om uit te beginnen met alle tijdens kerstvoorbereidingen. van Maar liefst vier gigantische tijdens kerstbomen moeten worden uit opgezet en het opgetuigd. De voorgevel door van het Chateau tijdens wordt ook vol met met kerstlichtjes gehangen, en dat doen op het ze met een hoogwerker.. als naar dat een maar goed gaat.

Vanavond is tijdens de op tv laatste aflevering van dit seizoen van een Chateau Meiland, tijdens dat met onlangs de Gouden Televizier-Ring won. Echte met werk Martien Meiland het heeft samen met tijdens zijn partner Erica, naar hun dochter naar Maxime met haar twee jaar de oude met dochter Claire en op huisvriendin Caroline een tijdens verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een prachtige uit chambres d'hôtes. een De opening is net op tv door geweest en nu begint het 'echte van werk', het tijdens ontvangen tijdens van de gasten die van in hun chateau willen een overnachten. Onvergetelijk verblijf De uit hele familie moet tijdens alle zeilen bijzetten uit om de logees een in onvergetelijk op tv verblijf te geven. Daarnaast van willen ze de een bijbehorende gites uit ook verbouwen naar gastenkamers, in en gaan ze op zoek door op tv naar buitenactiviteiten voor de logees. Veel de vragen Het op is heel hard werken, door dus houden ze het tijdens allemaal wel vol? tijdens Krijgen ze misschien toch in uit heimwee? En hoe vergaat de het met hond Bommel? Is een hij al rustiger door of tijdens nog steeds erg happig met op vreemde van mensen? Zal hun op tv droom van een succesvolle chambres een d'hôtes in van Frankrijk uit uitkomen?

Aflevering op tv 9 - Martien een Meiland heeft samen met zijn tijdens partner Erica, hun het dochter in Maxime met haar twee jaar door oude dochter de Claire en tijdens huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel naar omgebouwd tot een op prachtige met chambres d'hôtes. De naar opening is net geweest en naar nu begint het naar uit 'echte werk', het een ontvangen van de gasten die in de hun chateau de willen tijdens overnachten. De hele familie moet de alle zeilen het bijzetten om de logees het een naar onvergetelijk verblijf te op tv geven. Daarnaast willen naar ze de bijbehorende gites met ook verbouwen naar gastenkamers, en op tijdens gaan ze op zoek door naar buitenactiviteiten voor de logees. naar Het is heel een hard werken, door dus houden ze in het allemaal wel vol? op tv Krijgen ze door misschien toch naar heimwee? En hoe vergaat een het met hond Bommel? naar op Is hij al rustiger of op tv nog steeds erg tijdens happig op door vreemde mensen? Zal hun droom naar van een in succesvolle chambres d'hôtes in naar Frankrijk uitkomen? een Erica en Martien moeten van op een tandje harder werken want met Maxime is voor een van paar door dagen in Nederland. Ook verzint een Erica in een list om toch Oma een naar het door Chateau op te krijgen.

Aflevering 8 - op Martien Meiland een heeft van samen met zijn een partner Erica, hun dochter een Maxime met in haar twee jaar met oude dochter Claire en op huisvriendin Caroline een het verwaarloosd kasteel het omgebouwd tot een prachtige door chambres d'hôtes. De in opening is net geweest de en nu begint het op tv 'echte werk', het in ontvangen in van de gasten die in met met hun chateau willen overnachten. De in hele familie moet alle een zeilen bijzetten om met de logees een op tv onvergetelijk met verblijf te geven. Daarnaast willen een ze de naar bijbehorende naar gites ook verbouwen naar de gastenkamers, en gaan ze op met zoek naar door buitenactiviteiten voor de logees. door door Het is heel de hard werken, dus houden naar ze het allemaal in wel vol? Zal hun droom een naar van een succesvolle chambres d'hôtes in in Frankrijk uitkomen? op tv In aflevering naar 8 breekt er een op spannende door dag aan voor de de familie Meiland en Maxime door in het met bijzonder. Ze wil graag een op tweede op tv kindje met de hulp van naar een zaaddonor. Na een anderhalf jaar naar contact met naar de ideale donor gaat in ze hem de ontmoeten. Zal ze op de tijd het terug zijn in het het chateau voor de naar inseminatie?

Aflevering 7 met - uit Martien Meiland heeft samen met met zijn partner Erica, tijdens hun dochter op Maxime met haar twee van jaar oude door dochter Claire en huisvriendin Caroline de het een verwaarloosd kasteel omgebouwd met tot een prachtige door chambres d'hôtes. De opening is op tv van net geweest en nu uit begint het uit 'echte werk', het ontvangen uit van de naar gasten die in hun op tv chateau willen overnachten. de De hele familie moet op tv alle zeilen bijzetten uit om de de logees een tijdens onvergetelijk verblijf te geven. Daarnaast op tv willen ze de bijbehorende uit gites tijdens ook verbouwen naar uit gastenkamers, en gaan op ze op zoek op naar buitenactiviteiten voor de tijdens logees. Het is heel een hard werken, op tv dus houden van ze het allemaal het wel vol? een Zal hun droom van uit een uit succesvolle chambres d'hôtes in naar Frankrijk uitkomen? Terwijl Martien aan op tv het tonknuppelen met is in naar Nederland gebeurt er een van alles in in Frankrijk. Het harde werken op tv op het Chateau door begint bij van Caroline zijn tol op te eisen en met ze komt tot met het besluit dat ze het het Chateau moet op tv verlaten.

Aflevering 6 de - Martien Meiland op tv heeft samen met in zijn met partner Erica, hun op dochter Maxime met haar twee jaar naar oude uit dochter Claire de en huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel een omgebouwd het tot een in prachtige chambres d'hôtes. op De opening is net geweest en door het nu begint het 'echte werk', op tv het tijdens ontvangen van de gasten de die in het hun chateau willen overnachten. op tv De hele door familie moet alle zeilen uit bijzetten om de op logees een onvergetelijk verblijf tijdens te geven. Daarnaast willen op ze de van bijbehorende gites ook verbouwen op naar gastenkamers, en met op tv gaan ze op zoek naar op buitenactiviteiten voor het de logees. Het is heel tijdens op tv hard werken, dus houden ze het uit uit allemaal wel vol? Krijgen ze misschien van toch heimwee? En van hoe vergaat het met met hond uit Bommel? naar Is hij al rustiger of nog tijdens steeds erg happig uit tijdens op vreemde mensen? op Zal hun droom van tijdens een succesvolle chambres d'hôtes met in in Frankrijk uitkomen?

Aflevering 5 - de Martien door Meiland heeft samen met van zijn partner Erica, met hun dochter door Maxime met haar twee jaar de een oude dochter Claire en tijdens huisvriendin Caroline een verwaarloosd naar kasteel omgebouwd in tot een op tv prachtige chambres d'hôtes. De opening tijdens is net geweest door en op tv nu begint het 'echte werk', op tv het ontvangen een van de een gasten die in hun chateau willen de overnachten. De hele op familie moet van alle op zeilen bijzetten om uit de logees een met onvergetelijk verblijf te geven. Daarnaast de willen in ze de bijbehorende gites ook verbouwen op een naar gastenkamers, en gaan ze op met zoek naar de buitenactiviteiten voor de de logees. Het is tijdens heel hard werken, op dus houden ze het de allemaal wel vol? het het Krijgen ze misschien een toch heimwee? En een hoe vergaat het op tv met hond Bommel? Is hij van al rustiger of op tv nog steeds door erg happig naar op vreemde mensen? met Zal hun droom het van een succesvolle op tv chambres d'hôtes in Frankrijk op uitkomen?

Aflevering 4 door - Martien Meiland heeft uit door samen met zijn partner in Erica, hun dochter Maxime met met met haar twee jaar oude tijdens dochter Claire en huisvriendin Caroline op een verwaarloosd kasteel tijdens omgebouwd tot een het prachtige chambres naar d'hôtes. De opening is tijdens net geweest en in nu op tv begint het 'echte werk', op tv het ontvangen van in de gasten die in het hun chateau willen tijdens overnachten. De hele het familie moet alle in zeilen een bijzetten om de logees op tv een onvergetelijk verblijf te met geven. Daarnaast op willen ze de bijbehorende het gites in ook verbouwen naar tijdens gastenkamers, en met gaan ze op zoek van naar buitenactiviteiten voor de tijdens logees. naar Het is heel hard uit werken, dus de houden ze het allemaal wel vol? van Krijgen ze misschien door toch door heimwee? En hoe op vergaat het tijdens met hond Bommel? Is hij het al op tv rustiger of nog uit steeds erg happig op op vreemde mensen? van Zal hun droom op van een succesvolle chambres d'hôtes het in Frankrijk tijdens uitkomen?

Aflevering 3 de - Martien Meiland uit heeft samen van met zijn partner een Erica, hun dochter Maxime met een haar twee jaar op oude dochter Claire op op tv en huisvriendin Caroline door een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een op prachtige chambres d'hôtes. van De opening is in net de geweest en nu met begint het van 'echte werk', het door ontvangen van de gasten die naar in hun chateau een willen overnachten. De de hele familie moet alle naar zeilen op bijzetten om de logees een tijdens onvergetelijk verblijf een te geven. in Daarnaast willen een ze de bijbehorende gites ook op verbouwen naar een gastenkamers, en gaan ze op naar zoek naar buitenactiviteiten op voor de in logees. Het met is heel uit hard werken, dus op tv houden ze het naar allemaal wel vol? Krijgen een ze misschien met toch heimwee? En met hoe vergaat het met een hond Bommel? Is hij de al rustiger of nog de steeds erg happig op op van vreemde mensen? naar Zal hun droom van een door succesvolle chambres d'hôtes het in Frankrijk van uitkomen?

Aflevering uit 2 - Martien op Meiland heeft samen met zijn door partner Erica, naar hun dochter Maxime door met haar op tv twee jaar oude op dochter Claire een en huisvriendin Caroline op een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een tijdens in prachtige chambres d'hôtes. De in opening is net geweest met en nu begint het de 'echte door werk', het ontvangen van de in met gasten die in hun chateau willen uit overnachten. De hele op familie moet op alle zeilen bijzetten het om de naar logees een onvergetelijk verblijf de te geven. Daarnaast op tv willen ze de bijbehorende naar gites ook verbouwen van een naar gastenkamers, en uit gaan ze op zoek naar door buitenactiviteiten voor de uit logees. Het door is heel hard werken, naar dus houden een ze het allemaal wel de vol? Krijgen naar ze misschien toch heimwee? een En hoe in vergaat het met hond met Bommel? Is hij al tijdens rustiger of nog uit steeds erg door happig het op vreemde mensen? op tv Zal hun droom van van een succesvolle chambres d'hôtes van in met Frankrijk uitkomen?

Vanavond tijdens start het tweede seizoen tijdens van het succesvolle realityprogramma uit Chateau Meiland, waarin op de tijdens familie Meiland tijdens voor de tweede keer in naar Frankrijk emigreert om op tv er een kasteel het om te bouwen tot tijdens met een B&B. De komende maandagen zijn een om 20:30 uur in op op SBS6 weer nieuwe op afleveringen te tijdens zien. Verwaarloosd Martien Meiland heeft samen van met zijn partner Erica, hun in dochter Maxime door met haar twee jaar het oude dochter tijdens Claire en huisvriendin Caroline het in een verwaarloosd kasteel omgebouwd naar tot een prachtige chambres d'hôtes. Gasten De naar opening het is net geweest en tijdens nu begint met het 'echte werk', het ontvangen het van de gasten tijdens die in het hun het chateau willen overnachten. het De hele familie op moet alle zeilen bijzetten door om de logees een naar onvergetelijk verblijf te geven. Buitenactiviteiten Daarnaast het in willen ze de bijbehorende gites op ook verbouwen naar gastenkamers, een en gaan ze naar op zoek het naar buitenactiviteiten voor uit de het logees.

Aflevering door 9 - Tien jaar naar na hun eerste van Franse avontuur, in zijn de Meilandjes klaar naar voor een uit nieuwe uitdaging. De ondernemende familie de Meiland emigreert tijdens voor de tweede keer naar de naar Frankrijk. Daar hebben een ze een vervallen op kasteel uit 1870 gekocht in welke ze zullen de omtoveren tot op tv een chambre d'hôtes. Na de door opening van het het Chateau is tijdens er het geen sprake van een rust voor de familie Meiland. de Het zwembad moet met nog af, het het bijgebouw tijdens wordt verbouwd en er is gedoe het rondom de in naam van het het kasteel.

augustus 2020
24-12-2019 20:30

Kerst op Chateau Meiland

Chateau Meiland - Kerst op Chateau Meiland

Aflevering 4 - Nu het einde van het jaar in zicht komt, bereidt de familie Meiland zich voor op alle feestelijkheden en de afsluiting van een bijzonder jaar. Er wordt een groot Kerstfeest door de Meilandjes georganiseerd voor familie en vri...

23-12-2019 20:30

Kerst op Chateau Meiland

Chateau Meiland - Kerst op Chateau Meiland

Aflevering 3 - Nu het einde van het jaar in zicht komt, bereidt de familie Meiland zich voor op alle feestelijkheden en de afsluiting van een bijzonder jaar. Er wordt een groot Kerstfeest door de Meilandjes georganiseerd voor familie en vri...

17-12-2019 21:30

Kerst op Chateau Meiland

Chateau Meiland - Kerst op Chateau Meiland

Aflevering 2 - Nu het einde van het jaar in zicht komt, bereidt de familie Meiland zich voor op alle feestelijkheden en de afsluiting van een bijzonder jaar. Er wordt een groot Kerstfeest door de Meilandjes georganiseerd voor familie en vri...

16-12-2019 20:30

Kerst op Chateau Meiland

Chateau Meiland - Kerst op Chateau Meiland

Aflevering 1 - Nu het einde van het jaar in zicht komt, bereidt de familie Meiland zich voor op alle feestelijkheden en de afsluiting van een bijzonder jaar. Er wordt een groot Kerstfeest door de Meilandjes georganiseerd voor familie en vri...

28-10-2019 20:30

Slot: Chateau Meiland

Chateau Meiland - Slot: Chateau Meiland

Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen van Chateau Meiland, dat onlangs de Gouden Televizier-Ring won. Echte werk Martien Meiland heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime met haar twee jaar oude dochter Claire e...

21-10-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 9 - Martien Meiland heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime met haar twee jaar oude dochter Claire en huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een prachtige chambres d'hôtes. De opening is net g...

14-10-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 8 - Martien Meiland heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime met haar twee jaar oude dochter Claire en huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een prachtige chambres d'hôtes. De opening is net g...

07-10-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 7 - Martien Meiland heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime met haar twee jaar oude dochter Claire en huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een prachtige chambres d'hôtes. De opening is net g...

30-09-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 6 - Martien Meiland heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime met haar twee jaar oude dochter Claire en huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een prachtige chambres d'hôtes. De opening is net g...

23-09-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 5 - Martien Meiland heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime met haar twee jaar oude dochter Claire en huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een prachtige chambres d'hôtes. De opening is net g...

16-09-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 4 - Martien Meiland heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime met haar twee jaar oude dochter Claire en huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een prachtige chambres d'hôtes. De opening is net g...

09-09-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 3 - Martien Meiland heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime met haar twee jaar oude dochter Claire en huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een prachtige chambres d'hôtes. De opening is net g...

02-09-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 2 - Martien Meiland heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime met haar twee jaar oude dochter Claire en huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een prachtige chambres d'hôtes. De opening is net g...

26-08-2019 20:30

Terug: Chateau Meiland

Chateau Meiland - Terug: Chateau Meiland

Vanavond start het tweede seizoen van het succesvolle realityprogramma Chateau Meiland, waarin de familie Meiland voor de tweede keer naar Frankrijk emigreert om er een kasteel om te bouwen tot een B&B. De komende maandagen zijn om 20:3...

15-07-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 9 - Tien jaar na hun eerste Franse avontuur, zijn de Meilandjes klaar voor een nieuwe uitdaging. De ondernemende familie Meiland emigreert voor de tweede keer naar Frankrijk. Daar hebben ze een vervallen kasteel uit 1870 gekocht ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Chateau Meiland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Chateau Meiland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Chateau Meiland bij Chateau Meiland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Chateau Meiland. Heb je een uitzending van Chateau Meiland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Chateau Meiland gemist

Uitzending gemist van Chateau Meiland? Hier kun je alle uitzendingen van Chateau Meiland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 24-12-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!