Programma gemist?

Seizoen 2 in - Aflevering 8 het - Realityreeks waarin op de familie Meiland voor het de tweede uit keer naar Frankrijk op emigreert een om er een met kasteel om te het bouwen tot een B&B. Er breekt een tijdens uit spannende dag aan voor de uit familie Meiland en het Maxime in naar het bijzonder. Ze wil op tv graag een tweede kindje met met de hulp de van een zaaddonor. een naar Na anderhalf jaar contact met de de ideale donor naar gaat ze hem naar ontmoeten. naar Zal ze op tijd terug het zijn in het chateau op tv in voor de inseminatie?

Aflevering 7 - met Martien van Meiland heeft samen op met zijn tijdens partner Erica, hun dochter Maxime met door haar twee op jaar oude op dochter Claire en huisvriendin Caroline naar een met verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een op tv prachtige chambres op d'hôtes. uit De opening is uit net geweest en nu begint uit het 'echte werk', het de ontvangen van een de op tv gasten die in op hun chateau willen overnachten. De uit hele familie op tv moet alle zeilen bijzetten om op tv de uit logees een onvergetelijk verblijf te op van geven. Daarnaast willen ze de bijbehorende van in gites ook verbouwen naar naar gastenkamers, en gaan ze van op zoek naar buitenactiviteiten op tv voor op tv de logees. Het is het heel hard werken, uit dus houden in ze het een allemaal wel vol? door Zal hun droom van naar een succesvolle chambres het d'hôtes in in Frankrijk uitkomen? Terwijl Martien op tv aan het in tonknuppelen is op tv in Nederland gebeurt er de van alles in Frankrijk. Het op tv harde werken op naar het de Chateau begint bij Caroline naar zijn tol te eisen naar en ze op komt tot het in besluit dat in ze het Chateau van moet verlaten.

Aflevering 6 door - Martien Meiland heeft het samen met zijn naar partner Erica, hun van dochter Maxime met op haar het twee jaar oude dochter op tv Claire door en huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel tijdens omgebouwd tot op een prachtige chambres het d'hôtes. De opening naar is net geweest en naar nu begint uit het 'echte uit werk', het ontvangen van van de gasten die in uit hun chateau willen naar overnachten. De hele tijdens uit familie moet alle zeilen met bijzetten om de tijdens logees een onvergetelijk van verblijf te geven. door Daarnaast willen ze de van bijbehorende gites ook verbouwen van naar gastenkamers, en uit het gaan ze op zoek naar in buitenactiviteiten voor de een logees. in Het is heel hard werken, dus van houden ze het op naar allemaal wel vol? een Krijgen ze misschien toch heimwee? En het hoe vergaat het op met hond Bommel? in Is hij van al met rustiger of nog steeds met erg happig een op vreemde mensen? Zal hun van droom van de een succesvolle chambres een d'hôtes in Frankrijk de uitkomen?

Aflevering de 5 - Martien Meiland uit heeft door samen met zijn partner Erica, hun op tv dochter de Maxime met op haar twee jaar oude dochter Claire een en op huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel naar omgebouwd tot de een prachtige chambres d'hôtes. met De opening door is net geweest tijdens en nu uit begint het 'echte uit werk', het ontvangen van de op tv van gasten die in hun chateau de willen door overnachten. De hele familie van moet alle zeilen in bijzetten om met de logees een het onvergetelijk verblijf te van geven. Daarnaast willen door ze de bijbehorende uit gites ook verbouwen het naar gastenkamers, en in gaan ze op uit zoek naar buitenactiviteiten door voor de logees. Het in is heel tijdens hard werken, dus houden op ze het van allemaal wel vol? naar Krijgen ze misschien toch heimwee? uit En hoe vergaat uit het met met hond Bommel? Is hij al de rustiger van of nog steeds met erg happig door op vreemde mensen? Zal hun droom het van een het succesvolle chambres d'hôtes in met met Frankrijk uitkomen?

Aflevering een 4 - Martien Meiland uit heeft met samen met zijn naar partner Erica, hun dochter Maxime met de haar van twee jaar oude dochter in Claire tijdens en huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel uit de omgebouwd tot een prachtige chambres een d'hôtes. De opening van is net een geweest en nu van begint het op tv 'echte werk', het ontvangen van de in uit gasten die in hun uit chateau willen overnachten. De hele in uit familie moet alle zeilen de bijzetten om de logees een het onvergetelijk naar verblijf te het geven. Daarnaast willen van ze de bijbehorende gites ook uit verbouwen naar gastenkamers, en in gaan ze op op tv zoek op tv naar buitenactiviteiten voor de in logees. Het is heel een hard tijdens werken, dus houden van ze het allemaal wel vol? naar tijdens Krijgen ze misschien toch heimwee? de En hoe tijdens vergaat het met in hond Bommel? Is hij al op rustiger of met nog steeds met erg happig op vreemde naar mensen? naar Zal hun droom het van een succesvolle chambres in d'hôtes in op tv Frankrijk uitkomen?

Aflevering de 3 - Martien op tv Meiland heeft samen met zijn met partner Erica, naar hun met dochter Maxime met haar twee op jaar door oude dochter Claire op en huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel door omgebouwd tot door een prachtige chambres op tv d'hôtes. De opening is door met net geweest en nu begint tijdens het uit 'echte werk', het ontvangen van de op tv gasten die van in de hun chateau willen overnachten. op tv De hele familie moet het alle de zeilen bijzetten om de logees de een onvergetelijk door verblijf te geven. Daarnaast willen uit in ze de bijbehorende een gites ook verbouwen naar gastenkamers, in en gaan op tv ze op zoek naar buitenactiviteiten de van voor de logees. een Het is heel hard naar werken, dus houden ze het van allemaal wel het vol? naar Krijgen ze misschien toch heimwee? En naar hoe met vergaat het met hond naar Bommel? op Is hij al rustiger of op nog steeds erg happig op tv op een vreemde mensen? Zal hun in droom van door een succesvolle door chambres d'hôtes in Frankrijk op uitkomen?

Aflevering 2 - een Martien het Meiland heeft samen door met zijn partner van Erica, hun dochter Maxime het met haar twee jaar naar in oude dochter Claire het en huisvriendin Caroline een in verwaarloosd kasteel omgebouwd tot van een prachtige chambres d'hôtes. op De op opening is net geweest en op tv nu begint op het 'echte tijdens werk', het ontvangen van de in gasten die een in de hun chateau willen een overnachten. De hele familie moet alle door zeilen bijzetten op tv om de logees op tv een onvergetelijk verblijf te het geven. van Daarnaast willen ze het de bijbehorende het gites ook verbouwen naar gastenkamers, de en gaan ze een op zoek op tv naar buitenactiviteiten met voor de logees. van Het is heel hard werken, uit dus een houden ze het allemaal wel vol? de Krijgen ze naar misschien toch heimwee? uit En uit hoe vergaat het met naar hond Bommel? Is hij op al rustiger of nog op steeds erg op tv happig op het vreemde mensen? Zal hun droom door van een het succesvolle door chambres d'hôtes in Frankrijk de uitkomen?

Vanavond start het tijdens tweede seizoen van op tv het succesvolle realityprogramma het Chateau het Meiland, waarin de een familie Meiland voor de de tweede door keer naar Frankrijk emigreert om in er een op kasteel om te met bouwen tot een een B&B. De op komende maandagen zijn met om 20:30 uur op SBS6 weer van nieuwe afleveringen te op tv zien. Verwaarloosd Martien naar Meiland heeft samen met zijn uit partner Erica, hun door dochter Maxime naar met haar in twee jaar oude dochter Claire met en huisvriendin Caroline van een tijdens verwaarloosd kasteel uit omgebouwd tot een met prachtige chambres d'hôtes. Gasten De opening door is net geweest en nu de de begint het 'echte werk', tijdens het ontvangen van in de gasten uit die in hun chateau willen met overnachten. De hele familie door moet alle naar zeilen bijzetten om de door een logees een onvergetelijk door verblijf te geven. Buitenactiviteiten Daarnaast met willen ze de bijbehorende uit gites ook verbouwen naar gastenkamers, uit en gaan van ze op naar zoek naar buitenactiviteiten voor de door door logees.

Aflevering 9 op tv - Tien uit jaar na hun eerste Franse in avontuur, zijn de uit Meilandjes klaar door voor op een nieuwe uitdaging. De ondernemende door familie Meiland op tv emigreert voor de van tweede keer door naar Frankrijk. Daar van hebben ze een vervallen kasteel op tv uit 1870 gekocht welke in ze tijdens zullen omtoveren tot een chambre naar in d'hôtes. Na de opening van het naar naar Chateau is er geen op tv sprake van rust op tv voor de familie Meiland. naar Het zwembad een moet nog op tv af, het bijgebouw wordt verbouwd en naar er is uit gedoe rondom de op tv naam van het op tv kasteel.

Aflevering 8 op - De tijdens familie werkt vol op tv stress toe naar naar de officiële opening op tv van hun chateau. Maar de voordat alles klaar is, van komen van er al gasten logeren de zodat de familie alvast de de kan oefenen. Dan door blijkt dat er nog heel de wat puntjes op op tv op tv de i gezet moeten worden. het Het is met ijskoud in de gastenkamers, in de douchematten uit zijn kwijt en de waarom is de wifi op zo zwak? de Is de familie Meiland naar wel klaar voor de naar grande op tv opening?

Aflevering een 7 - op Met nog maar drie op weken voor de opening wordt in de familie nog tijdens meer gestrest en van ze op lopen dan ook het op hun tandvlees. op Martien heeft zijn pols in het naar het gips en mag niks doen door van een de dokter. Ondanks dat staat met op hij toch weer naar op de ladder op tv om te behangen. de Er wordt grint bezorgd maar dat op tv wordt zo onhandig de gestort door dat de familie er een uit extra taak op tv bij heeft het het grind rondom het met chateau verspreiden. Gelukkig in krijgen ze hulp met uit de Nederland.

Aflevering tijdens 6 - Tien jaar tijdens na hun van eerste Franse avontuur, zijn het de Meilandjes klaar door voor een nieuwe uitdaging. door op tv De ondernemende familie het Meiland emigreert voor van de tweede keer naar in Frankrijk. Daar hebben van ze een vervallen kasteel uit op tv op 1870 gekocht welke ze zullen omtoveren het tot naar een chambre d'hôtes. een Het noodlot tijdens lijkt de familie wel de te achtervolgen. uit Is het geen probleem met op tv Bommel de hond, in nu is uit Martien van de het trap gevallen en heeft door zijn pols gebroken. Het door werk op tv stagneert daardoor en met uit de opening die een steeds dichterbij komt met worden door er hulptroepen ingevlogen. Met Bommel gaat met het alsmaar slechter. een Gelukkig op tv biedt de honden psychiater uitkomst. het Maar al die tijdens de stress eist wel zijn tol in en heeft invloed door op het met chagrijn van iedereen. uit De spanning onderling door is om te de snijden.

Aflevering 5 - naar Tien jaar van na van hun eerste Franse avontuur, op zijn de Meilandjes klaar voor uit een uit nieuwe uitdaging. De op ondernemende familie naar Meiland emigreert voor de tweede keer naar naar op tv Frankrijk. Daar van hebben ze een vervallen een kasteel uit uit 1870 gekocht welke in ze zullen omtoveren tot het een chambre d'hôtes. een Na al het slopen het en het schuren is het nu naar tijd voor behangen de en schilderen. de Erica ontpopt zich als een de strenge bouwopzichter. in Oudste dochter Montana is het er ook want iedere het hulp is welkom. uit het Als voorproef op de aanstaande een gasten uit gaan Martien en Caroline het proef koken, maar dat valt op niet bij de iedereen naar in de smaak. Met Bommel gaat met het steeds de slechter en het als hij de opnieuw een van een de werklui aanvalt, is zelfs het voor Erica naar de maat vol! Bommel kan het niet langer door blijven.

Aflevering door 4 - uit Tien jaar na hun eerste tijdens Franse avontuur, op zijn de Meilandjes klaar voor door een nieuwe door uitdaging. De ondernemende familie op Meiland door emigreert voor de tweede keer op tv naar met Frankrijk. Daar hebben ze naar een van vervallen kasteel uit 1870 gekocht welke met met ze zullen omtoveren tot met een chambre d'hôtes. met De Meilandjes ontmoeten deze week op tv op de oude eigenaren het van het chateau. In tegenstelling in tot hun wens een om de een naam te veranderen, willen tijdens Erica en naar Martien deze op tv graag houden. Maar de een adellijke familie houdt voet bij met een stuk; hun familienaam mag niet gebruikt in worden een voor commerciële doeleinde. Dat is met niet de enige door naar tegenslag want ze gaan het enorm over hun verbouwingbudget heen een en tijdens het een in familieberaad proberen ze te onderzoeken door waar ze op op tv kunnen beknibbelen. Ook van Bommel, uit de Engelse Bulldog op tv blijft een ongeleid door projectiel.

Aflevering door 3 - Tien jaar na tijdens hun met eerste Franse avontuur, zijn de uit Meilandjes klaar de voor een nieuwe uitdaging. op tv De ondernemende familie op Meiland op tv emigreert voor de tweede keer de naar naar Frankrijk. Daar hebben ze een tijdens vervallen op tv kasteel uit 1870 door gekocht welke ze zullen omtoveren in op tot een chambre d'hôtes. In deze van aflevering krijgt op de familie in Meiland een aangetekende brief van op de familie op tv Mariaux, de oude een eigenaren van een hun kasteel. De het Mariaux's sommeren hen een andere door naam voor een het kasteel een te zoeken. Ondanks de trainingscapaciteiten op op tv van Erica, gaat het met uit de Engelse bulldog Bommel de alleen naar maar slechter als op hij het op tv heeft voorzien op de Franse door loodgieter.

oktober 2019
14-10-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Realityreeks waarin de familie Meiland voor de tweede keer naar Frankrijk emigreert om er een kasteel om te bouwen tot een B&B. Er breekt een spannende dag aan voor de familie Meiland en Maxime in het bijzonder. ...

07-10-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 7 - Martien Meiland heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime met haar twee jaar oude dochter Claire en huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een prachtige chambres d'hôtes. De opening is net g...

30-09-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 6 - Martien Meiland heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime met haar twee jaar oude dochter Claire en huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een prachtige chambres d'hôtes. De opening is net g...

23-09-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 5 - Martien Meiland heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime met haar twee jaar oude dochter Claire en huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een prachtige chambres d'hôtes. De opening is net g...

16-09-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 4 - Martien Meiland heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime met haar twee jaar oude dochter Claire en huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een prachtige chambres d'hôtes. De opening is net g...

09-09-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 3 - Martien Meiland heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime met haar twee jaar oude dochter Claire en huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een prachtige chambres d'hôtes. De opening is net g...

02-09-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 2 - Martien Meiland heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime met haar twee jaar oude dochter Claire en huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een prachtige chambres d'hôtes. De opening is net g...

26-08-2019 20:30

Terug: Chateau Meiland

Chateau Meiland - Terug: Chateau Meiland

Vanavond start het tweede seizoen van het succesvolle realityprogramma Chateau Meiland, waarin de familie Meiland voor de tweede keer naar Frankrijk emigreert om er een kasteel om te bouwen tot een B&B. De komende maandagen zijn om 20:3...

15-07-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 9 - Tien jaar na hun eerste Franse avontuur, zijn de Meilandjes klaar voor een nieuwe uitdaging. De ondernemende familie Meiland emigreert voor de tweede keer naar Frankrijk. Daar hebben ze een vervallen kasteel uit 1870 gekocht ...

08-07-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 8 - De familie werkt vol stress toe naar de officiële opening van hun chateau. Maar voordat alles klaar is, komen er al gasten logeren zodat de familie alvast kan oefenen. Dan blijkt dat er nog heel wat puntjes op de i gezet moe...

01-07-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 7 - Met nog maar drie weken voor de opening wordt de familie nog meer gestrest en ze lopen dan ook op hun tandvlees. Martien heeft zijn pols in het gips en mag niks doen van de dokter. Ondanks dat staat hij toch weer op de ladder...

24-06-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 6 - Tien jaar na hun eerste Franse avontuur, zijn de Meilandjes klaar voor een nieuwe uitdaging. De ondernemende familie Meiland emigreert voor de tweede keer naar Frankrijk. Daar hebben ze een vervallen kasteel uit 1870 gekocht ...

17-06-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 5 - Tien jaar na hun eerste Franse avontuur, zijn de Meilandjes klaar voor een nieuwe uitdaging. De ondernemende familie Meiland emigreert voor de tweede keer naar Frankrijk. Daar hebben ze een vervallen kasteel uit 1870 gekocht ...

10-06-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 4 - Tien jaar na hun eerste Franse avontuur, zijn de Meilandjes klaar voor een nieuwe uitdaging. De ondernemende familie Meiland emigreert voor de tweede keer naar Frankrijk. Daar hebben ze een vervallen kasteel uit 1870 gekocht ...

03-06-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 3 - Tien jaar na hun eerste Franse avontuur, zijn de Meilandjes klaar voor een nieuwe uitdaging. De ondernemende familie Meiland emigreert voor de tweede keer naar Frankrijk. Daar hebben ze een vervallen kasteel uit 1870 gekocht ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Chateau Meiland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Chateau Meiland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Chateau Meiland bij Chateau Meiland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Chateau Meiland. Heb je een uitzending van Chateau Meiland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Chateau Meiland gemist

Uitzending gemist van Chateau Meiland? Hier kun je alle uitzendingen van Chateau Meiland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 17
  • Laatste uitzending op 14-10-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!