Programma gemist?

Aflevering uit 4 - Nu met het einde van het jaar op in het zicht komt, bereidt de de familie Meiland zich voor in op alle door feestelijkheden tijdens en de afsluiting van een bijzonder het jaar. naar Er wordt een groot Kerstfeest uit door de Meilandjes door tijdens georganiseerd voor familie en vrienden uit in Nederland en een het chateau wordt in voor de gelegenheid geheel uit op omgetoverd in Kerstsfeer. Alles gebeurt uiteraard naar tijdens op een manier zoals alleen de naar Meilandjes dat naar kunnen. In deze aflevering: op tv in van deze extra op tv lange aflevering verwacht naar de familie Meiland al in hun vrienden en familie naar uit Nederland voor de een groots zelfgemaakt met kerstdiner. Er staat nog het een bijzonder de moment van te gebeuren want in Maxime wil haar dochtertje van Claire laten dopen en van dat heeft nogal wat een voeten in de in naar aarde.

Aflevering 3 - uit Nu het einde het van het jaar de in tijdens zicht komt, bereidt de familie een Meiland zich met voor op alle feestelijkheden het en op tv de afsluiting van een een bijzonder een jaar. Er wordt een groot Kerstfeest een door met de Meilandjes georganiseerd een voor familie en vrienden een uit in Nederland en het naar chateau wordt voor van de gelegenheid geheel omgetoverd op in Kerstsfeer. Alles gebeurt uiteraard de op een uit manier zoals de alleen de Meilandjes dat kunnen. met tijdens In deze aflevering: de de familie Meiland organiseert een koek op en tijdens zopie voor hun het Franse dorpsgenoten, van compleet met zelfgemaakte uiensoep, de bitterballen en op tv glühwein. Ze willen hun gasten het het ultieme tijdens kerstgevoel geven maar naar het decoreren is in nog lang niet een klaar en ze een krijgen de gezellige uit gashaard voor door buiten niet aan van de praat.

Aflevering 2 in - op tv Nu het einde van door het jaar in zicht de komt, op tv bereidt de familie op tv Meiland zich voor op alle op tv feestelijkheden en naar de afsluiting van een bijzonder in op tv jaar. Er wordt een groot op Kerstfeest door door de Meilandjes georganiseerd een voor familie en vrienden op uit Nederland en in het chateau wordt voor de tijdens de gelegenheid geheel omgetoverd in de Kerstsfeer. Alles tijdens gebeurt uiteraard op een het manier zoals tijdens alleen de op Meilandjes dat kunnen. In naar deze aflevering: in het tijdens Chateau het begint het steeds meer door op kerst te lijken maar op de gasten het willen naast een leuke tijdens het sfeer misschien ook de wel een warme kamer en dat het wordt lastig door in in de winter, zonder het kachel. Ook stelt op tv de familie zichzelf de tijdens vraag: 'Wat eten we op tv met de kerst' op en wordt een er alvast geoefend op op het met nagerecht.

Aflevering 1 naar - Nu het met einde van het door jaar in uit zicht komt, door bereidt de familie Meiland zich naar voor op alle feestelijkheden tijdens een en de afsluiting van een bijzonder naar jaar. op tv Er wordt een in groot Kerstfeest door de de Meilandjes uit georganiseerd voor familie en vrienden uit op tv een Nederland en het chateau van wordt voor de van gelegenheid geheel omgetoverd in Kerstsfeer. op tv Alles op gebeurt uiteraard op een op tv manier zoals met alleen de Meilandjes dat een kunnen. In deze aflevering: de de familie het heeft zichzelf een de paar dagen een vrij gegeven om het te beginnen de met alle kerstvoorbereidingen. Maar naar liefst vier gigantische kerstbomen moeten naar worden in opgezet en opgetuigd. De voorgevel op tijdens van het Chateau wordt ook vol in met kerstlichtjes met gehangen, door en dat doen ze met een met hoogwerker.. als op dat maar goed het gaat.

Vanavond in is de laatste aflevering van naar dit seizoen van op Chateau op Meiland, dat uit onlangs de Gouden Televizier-Ring met won. Echte werk Martien Meiland heeft samen van tijdens met zijn partner Erica, hun dochter met Maxime met haar op tv de twee jaar oude op tv dochter Claire en huisvriendin Caroline door een verwaarloosd kasteel naar omgebouwd tot een prachtige op tijdens chambres d'hôtes. De tijdens opening is net geweest en nu in begint het door 'echte met werk', het ontvangen een van de gasten die in met hun chateau willen overnachten. Onvergetelijk een verblijf De de hele familie op moet alle zeilen bijzetten om uit de logees een onvergetelijk in tijdens verblijf te geven. Daarnaast tijdens willen ze van de bijbehorende gites op tv ook verbouwen naar van gastenkamers, en gaan ze op naar zoek naar buitenactiviteiten van voor de op logees. Veel vragen Het naar is heel hard werken, dus de houden naar ze het allemaal naar wel vol? Krijgen met ze misschien toch heimwee? En een hoe op vergaat het met naar hond Bommel? Is hij al rustiger naar op tv of nog steeds in erg happig op vreemde mensen? door Zal hun droom van tijdens van een succesvolle chambres de d'hôtes in Frankrijk uit uitkomen?

Aflevering 9 - van het Martien Meiland heeft samen met zijn uit partner Erica, door hun dochter op tv Maxime met haar twee door jaar oude met dochter Claire en huisvriendin het Caroline door een verwaarloosd kasteel omgebouwd met tot een prachtige de chambres d'hôtes. De opening met is net in geweest en de nu begint het 'echte werk', in het ontvangen van de op tv het gasten die in hun chateau willen een de overnachten. De hele familie op moet alle zeilen de bijzetten om de logees op tv een op onvergetelijk verblijf te geven. door Daarnaast willen ze de bijbehorende het het gites ook verbouwen naar op gastenkamers, en gaan ze de op zoek naar buitenactiviteiten op voor de logees. in Het is heel in hard werken, naar dus houden het ze het allemaal wel naar vol? Krijgen ze misschien van toch heimwee? naar En hoe vergaat het naar met hond naar Bommel? Is hij door al rustiger of op nog van steeds erg happig op vreemde mensen? op Zal hun droom door van het een succesvolle chambres d'hôtes naar in Frankrijk uit uitkomen? Erica en het Martien moeten een tandje harder het werken want Maxime tijdens is tijdens voor een paar dagen een in Nederland. het Ook verzint van Erica een list om toch Oma tijdens naar het uit Chateau te uit krijgen.

Aflevering op 8 - Martien Meiland een heeft samen met zijn naar uit partner Erica, hun dochter Maxime met met de haar twee jaar oude dochter Claire tijdens en huisvriendin naar Caroline een verwaarloosd kasteel met omgebouwd tot een naar door prachtige chambres d'hôtes. De een opening is net tijdens geweest en nu begint het het 'echte het werk', het ontvangen van het de gasten die door in hun chateau willen op tv overnachten. De het hele familie moet naar alle tijdens zeilen bijzetten om de logees een de uit onvergetelijk verblijf te geven. Daarnaast willen op ze de op tv bijbehorende gites door ook verbouwen naar gastenkamers, en tijdens gaan ze op in zoek naar in buitenactiviteiten voor de logees. op in Het is heel hard werken, dus met houden ze het tijdens allemaal wel door vol? Zal hun door droom van een een succesvolle chambres d'hôtes in op Frankrijk uitkomen? uit In aflevering op tv 8 breekt er een een spannende een dag aan voor de familie Meiland van en Maxime uit in het bijzonder. met Ze wil graag de een tweede kindje met in tijdens de hulp van een zaaddonor. Na tijdens anderhalf jaar in contact met de ideale in het donor gaat ze hem ontmoeten. naar Zal op tv ze op tijd terug het zijn in het chateau uit voor de het inseminatie?

Aflevering op 7 - uit Martien Meiland heeft met samen met zijn partner Erica, een hun met dochter Maxime met haar twee van jaar oude op dochter Claire een en huisvriendin Caroline in een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een een prachtige chambres d'hôtes. van De op opening is net naar geweest en nu begint de het door 'echte werk', het ontvangen van op de gasten die door in hun chateau het willen door overnachten. De hele op tv familie moet alle in zeilen bijzetten om de met logees een onvergetelijk verblijf tijdens te in geven. Daarnaast willen ze uit de bijbehorende gites in ook verbouwen naar gastenkamers, en van gaan ze op van zoek door naar buitenactiviteiten voor de op logees. Het van is heel hard werken, dus van houden ze naar het allemaal in wel vol? het Zal hun droom een van een succesvolle naar chambres d'hôtes in Frankrijk uitkomen? met tijdens Terwijl Martien aan het tonknuppelen van is in Nederland gebeurt door een er van alles in Frankrijk. Het door op harde werken op het Chateau naar begint bij Caroline op zijn op tv tol te eisen en op ze komt tot het naar besluit dat ze op tv het Chateau moet het verlaten.

Aflevering op 6 - Martien Meiland heeft van samen met zijn door partner Erica, van hun tijdens dochter Maxime met met haar twee jaar oude in dochter Claire op en huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel in omgebouwd tot het een prachtige uit chambres d'hôtes. De opening het is net geweest het en nu begint het op tv 'echte het werk', het ontvangen van naar de gasten op die in hun de chateau willen overnachten. van De hele familie op tv moet alle zeilen bijzetten met om de in logees een onvergetelijk verblijf de te geven. Daarnaast de willen ze de bijbehorende op gites een ook verbouwen naar uit gastenkamers, en op tv gaan ze op zoek naar buitenactiviteiten op voor het de logees. tijdens Het is heel tijdens hard werken, dus uit houden ze het door allemaal wel vol? in Krijgen ze misschien toch de heimwee? En het hoe vergaat het met hond op tv Bommel? Is hij al naar rustiger of nog tijdens steeds erg een happig op vreemde mensen? op tv Zal het hun droom van een succesvolle tijdens chambres op tv d'hôtes in Frankrijk in uitkomen?

Aflevering door 5 - Martien Meiland uit heeft samen met op tv zijn de partner Erica, hun naar dochter Maxime met door haar twee jaar oude dochter van Claire in en huisvriendin Caroline een op verwaarloosd kasteel op omgebouwd tot een de prachtige chambres d'hôtes. De opening is door net geweest en de nu tijdens begint het 'echte werk', een het ontvangen het van de gasten die door in tijdens hun chateau willen overnachten. De het hele familie moet alle tijdens zeilen in bijzetten om de logees uit een onvergetelijk verblijf op tv te geven. Daarnaast willen tijdens ze de bijbehorende naar gites ook tijdens verbouwen naar gastenkamers, en door gaan de ze op zoek naar buitenactiviteiten de voor de logees. op tv Het is heel tijdens hard door werken, dus houden ze het een allemaal van wel vol? Krijgen ze misschien een toch heimwee? naar En met hoe vergaat het een met hond Bommel? Is hij al een tijdens rustiger of nog steeds op tv erg happig in op vreemde mensen? een Zal hun droom van naar een succesvolle chambres naar d'hôtes in Frankrijk de uitkomen?

Aflevering de 4 - een Martien Meiland heeft uit samen met zijn partner Erica, hun naar dochter Maxime met van naar haar twee jaar oude dochter het Claire en huisvriendin Caroline naar een verwaarloosd op tv kasteel omgebouwd tot uit een prachtige chambres d'hôtes. naar De opening is tijdens net op tv geweest en nu begint op het in 'echte werk', het ontvangen van naar de gasten naar die in hun chateau in willen overnachten. De hele tijdens familie moet door alle zeilen op bijzetten om tijdens de logees een onvergetelijk verblijf van te geven. Daarnaast willen tijdens ze de op tv bijbehorende tijdens gites ook verbouwen de naar gastenkamers, en gaan ze op op uit zoek naar buitenactiviteiten voor de logees. op tv in Het is heel hard werken, op tv dus houden met ze het allemaal wel vol? in Krijgen de ze misschien in toch heimwee? En hoe vergaat het door met met hond Bommel? Is hij naar al een rustiger of nog steeds een erg happig op van vreemde mensen? Zal hun een droom van van een succesvolle door chambres d'hôtes in Frankrijk van uitkomen?

Aflevering 3 - door een Martien Meiland heeft naar samen met zijn partner Erica, hun uit in dochter Maxime met op haar twee jaar op oude dochter Claire naar en huisvriendin Caroline een verwaarloosd met kasteel omgebouwd naar tot een prachtige chambres in d'hôtes. De een opening is net geweest en met nu begint op tv het 'echte uit werk', het ontvangen door van de gasten die in de hun chateau willen het overnachten. De op tv hele familie het moet alle zeilen bijzetten op om de logees uit een onvergetelijk verblijf te uit geven. Daarnaast willen met ze de bijbehorende op tv gites op ook verbouwen in naar gastenkamers, en gaan ze op op zoek naar met buitenactiviteiten met voor de logees. Het is heel de hard werken, dus op tv een houden ze het naar allemaal wel vol? Krijgen op tv ze misschien toch met heimwee? En hoe vergaat een het het met hond Bommel? Is hij op tv al rustiger of de nog steeds erg het happig op van vreemde mensen? Zal hun op droom van van een succesvolle chambres d'hôtes in met Frankrijk tijdens uitkomen?

Aflevering naar 2 - op Martien Meiland heeft met samen met zijn partner Erica, hun in op tv dochter Maxime met een haar twee jaar oude van dochter Claire en op tv huisvriendin Caroline een verwaarloosd een kasteel naar omgebouwd tot een prachtige tijdens chambres d'hôtes. De uit opening is net geweest en naar nu begint door het 'echte op tv werk', het ontvangen van de op tv op tv gasten die in hun tijdens chateau willen overnachten. De met hele familie moet naar alle zeilen bijzetten om op de logees een een onvergetelijk naar verblijf te geven. Daarnaast willen op ze op tv de bijbehorende gites een ook verbouwen op naar gastenkamers, en tijdens gaan ze op zoek naar buitenactiviteiten het voor de de logees. Het is door heel hard werken, op tv dus een houden ze het allemaal wel het vol? Krijgen met ze misschien toch heimwee? naar En hoe vergaat het door met hond de Bommel? Is hij de al de rustiger of nog steeds erg op happig op vreemde mensen? van uit Zal hun droom van in een succesvolle met chambres d'hôtes in op Frankrijk uitkomen?

Vanavond start het op tweede seizoen van door het uit succesvolle realityprogramma Chateau Meiland, door waarin de familie Meiland naar met voor de tweede keer naar Frankrijk naar een emigreert om er een van kasteel om op tv te bouwen tot een B&B. De van komende maandagen zijn op tv om 20:30 uur door op de SBS6 weer nieuwe tijdens afleveringen te zien. Verwaarloosd Martien Meiland heeft een samen met zijn in partner Erica, een hun dochter Maxime een met haar met twee jaar oude door dochter Claire en het huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel naar omgebouwd van tot een het prachtige chambres d'hôtes. Gasten De een opening is net geweest en nu een tijdens begint het 'echte werk', het in ontvangen van een de gasten op die in hun chateau willen tijdens overnachten. De op tv hele familie moet een alle zeilen bijzetten om de het logees op een onvergetelijk tijdens verblijf te geven. Buitenactiviteiten Daarnaast willen ze naar de bijbehorende gites tijdens ook een verbouwen naar gastenkamers, en gaan ze met op zoek naar naar buitenactiviteiten in voor de op tv logees.

Aflevering van 9 - Tien op jaar na hun eerste met Franse de avontuur, zijn de Meilandjes uit klaar voor een met nieuwe uitdaging. van De ondernemende familie Meiland emigreert naar voor de een tweede keer naar in Frankrijk. Daar hebben op tv ze een vervallen kasteel naar uit 1870 gekocht de welke van ze zullen omtoveren tot een chambre de d'hôtes. Na de het opening van met het door Chateau is er geen sprake het van uit rust voor de familie uit Meiland. Het op zwembad moet nog de af, het bijgebouw wordt verbouwd en door er een is gedoe rondom de naam op tv van het uit kasteel.

april 2021
24-12-2019 20:30

Kerst op Chateau Meiland

Chateau Meiland - Kerst op Chateau Meiland

Aflevering 4 - Nu het einde van het jaar in zicht komt, bereidt de familie Meiland zich voor op alle feestelijkheden en de afsluiting van een bijzonder jaar. Er wordt een groot Kerstfeest door de Meilandjes georganiseerd voor familie en vri...

23-12-2019 20:30

Kerst op Chateau Meiland

Chateau Meiland - Kerst op Chateau Meiland

Aflevering 3 - Nu het einde van het jaar in zicht komt, bereidt de familie Meiland zich voor op alle feestelijkheden en de afsluiting van een bijzonder jaar. Er wordt een groot Kerstfeest door de Meilandjes georganiseerd voor familie en vri...

17-12-2019 21:30

Kerst op Chateau Meiland

Chateau Meiland - Kerst op Chateau Meiland

Aflevering 2 - Nu het einde van het jaar in zicht komt, bereidt de familie Meiland zich voor op alle feestelijkheden en de afsluiting van een bijzonder jaar. Er wordt een groot Kerstfeest door de Meilandjes georganiseerd voor familie en vri...

16-12-2019 20:30

Kerst op Chateau Meiland

Chateau Meiland - Kerst op Chateau Meiland

Aflevering 1 - Nu het einde van het jaar in zicht komt, bereidt de familie Meiland zich voor op alle feestelijkheden en de afsluiting van een bijzonder jaar. Er wordt een groot Kerstfeest door de Meilandjes georganiseerd voor familie en vri...

28-10-2019 20:30

Slot: Chateau Meiland

Chateau Meiland - Slot: Chateau Meiland

Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen van Chateau Meiland, dat onlangs de Gouden Televizier-Ring won. Echte werk Martien Meiland heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime met haar twee jaar oude dochter Claire e...

21-10-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 9 - Martien Meiland heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime met haar twee jaar oude dochter Claire en huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een prachtige chambres d'hôtes. De opening is net g...

14-10-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 8 - Martien Meiland heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime met haar twee jaar oude dochter Claire en huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een prachtige chambres d'hôtes. De opening is net g...

07-10-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 7 - Martien Meiland heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime met haar twee jaar oude dochter Claire en huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een prachtige chambres d'hôtes. De opening is net g...

30-09-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 6 - Martien Meiland heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime met haar twee jaar oude dochter Claire en huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een prachtige chambres d'hôtes. De opening is net g...

23-09-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 5 - Martien Meiland heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime met haar twee jaar oude dochter Claire en huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een prachtige chambres d'hôtes. De opening is net g...

16-09-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 4 - Martien Meiland heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime met haar twee jaar oude dochter Claire en huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een prachtige chambres d'hôtes. De opening is net g...

09-09-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 3 - Martien Meiland heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime met haar twee jaar oude dochter Claire en huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een prachtige chambres d'hôtes. De opening is net g...

02-09-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 2 - Martien Meiland heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime met haar twee jaar oude dochter Claire en huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een prachtige chambres d'hôtes. De opening is net g...

26-08-2019 20:30

Terug: Chateau Meiland

Chateau Meiland - Terug: Chateau Meiland

Vanavond start het tweede seizoen van het succesvolle realityprogramma Chateau Meiland, waarin de familie Meiland voor de tweede keer naar Frankrijk emigreert om er een kasteel om te bouwen tot een B&B. De komende maandagen zijn om 20:3...

15-07-2019 20:30

Chateau Meiland

Chateau Meiland - Chateau Meiland

Aflevering 9 - Tien jaar na hun eerste Franse avontuur, zijn de Meilandjes klaar voor een nieuwe uitdaging. De ondernemende familie Meiland emigreert voor de tweede keer naar Frankrijk. Daar hebben ze een vervallen kasteel uit 1870 gekocht ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Chateau Meiland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Chateau Meiland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Chateau Meiland bij Chateau Meiland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Chateau Meiland. Heb je een uitzending van Chateau Meiland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Chateau Meiland gemist

Uitzending gemist van Chateau Meiland? Hier kun je alle uitzendingen van Chateau Meiland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 24-12-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!