Programma gemist?

Voor de van negende keer kunnen EU-burgers naar naar de de stembus tijdens voor de Europese Parlementsverkiezingen. op Een rechtstreekse tijdens thema-avond waarin de twaalf op lijsttrekkers van de door partijen die nu in de in Tweede op tv Kamer zitten én tijdens meedoen aan deze verkiezingen in met elkaar in debat het gaan in over verschillende thema's. Ook zijn van er bijdragen waarin het de nationale met partijleiders hun in visie op op Europa delen. EU-correspondent Sander van Hoorn op geeft duiding en naar politiek een verslaggever Arjan Noorlander door analyseert het uit Haagse perspectief. Verder vertellen verschillende naar gasten naar hoe zij aankijken tegen in de Europese de Unie. Dionne Stax en Winfried Baijens een presenteren het uit programma rechtstreeks vanuit CHV met Noordkade met in Veghel, de thuishaven in van diverse het internationaal opererende naar bedrijven.

januari 2021
22-05-2019 19:35

NOS Nederland Kiest: De Stemming

NOS Nederland Kiest: De Stemming - NOS Nederland Kiest: De Stemming

Voor de negende keer kunnen EU-burgers naar de stembus voor de Europese Parlementsverkiezingen. Een rechtstreekse thema-avond waarin de twaalf lijsttrekkers van de partijen die nu in de Tweede Kamer zitten én meedoen aan deze verkiezingen m...

NOS Nederland Kiest: De Stemming gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Nederland Kiest: De Stemming de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Nederland Kiest: De Stemming bij NOS Nederland Kiest: De Stemming liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Nederland Kiest: De Stemming. Heb je een uitzending van NOS Nederland Kiest: De Stemming gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Nederland Kiest: De Stemming gemist

Uitzending gemist van NOS Nederland Kiest: De Stemming? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Nederland Kiest: De Stemming kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-05-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!