Programma gemist?

Voor de negende uit keer kunnen op EU-burgers naar de stembus uit voor het de Europese Parlementsverkiezingen. Een rechtstreekse tijdens thema-avond waarin de uit twaalf lijsttrekkers van van de partijen die in van nu in de Tweede Kamer uit zitten én meedoen aan uit op deze verkiezingen met elkaar in met debat gaan op over verschillende thema's. Ook door zijn er bijdragen waarin het door de nationale partijleiders naar hun visie op Europa delen. op EU-correspondent Sander van Hoorn van geeft duiding en door politiek verslaggever Arjan het Noorlander analyseert een het Haagse perspectief. naar Verder vertellen verschillende gasten uit hoe uit zij aankijken tegen de Europese in Unie. Dionne Stax een en Winfried Baijens op tv presenteren het programma van met rechtstreeks vanuit CHV Noordkade in Veghel, met de thuishaven van naar diverse internationaal opererende een de bedrijven.

september 2021
22-05-2019 19:35

NOS Nederland Kiest: De Stemming

NOS Nederland Kiest: De Stemming - NOS Nederland Kiest: De Stemming

Voor de negende keer kunnen EU-burgers naar de stembus voor de Europese Parlementsverkiezingen. Een rechtstreekse thema-avond waarin de twaalf lijsttrekkers van de partijen die nu in de Tweede Kamer zitten én meedoen aan deze verkiezingen m...

NOS Nederland Kiest: De Stemming gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Nederland Kiest: De Stemming de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Nederland Kiest: De Stemming bij NOS Nederland Kiest: De Stemming liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Nederland Kiest: De Stemming. Heb je een uitzending van NOS Nederland Kiest: De Stemming gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Nederland Kiest: De Stemming gemist

Uitzending gemist van NOS Nederland Kiest: De Stemming? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Nederland Kiest: De Stemming kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-05-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!