Programma gemist?

Voor de de negende keer kunnen in EU-burgers naar de op tv stembus voor de Europese op Parlementsverkiezingen. Een rechtstreekse in tijdens thema-avond waarin de twaalf lijsttrekkers van in de partijen die naar nu in de met Tweede in Kamer zitten én meedoen aan het deze verkiezingen in met elkaar in een debat gaan over verschillende met thema's. Ook een zijn het er bijdragen waarin de een nationale partijleiders in hun visie op naar Europa delen. EU-correspondent Sander van Hoorn uit geeft duiding naar en politiek verslaggever Arjan door Noorlander analyseert op tv het Haagse in perspectief. Verder een vertellen verschillende gasten hoe zij de aankijken op tv tegen de Europese Unie. op tv Dionne Stax en Winfried Baijens tijdens presenteren uit het programma rechtstreeks het vanuit CHV Noordkade in naar Veghel, de uit thuishaven van diverse een internationaal opererende met bedrijven.

september 2020
22-05-2019 19:35

NOS Nederland Kiest: De Stemming

NOS Nederland Kiest: De Stemming - NOS Nederland Kiest: De Stemming

Voor de negende keer kunnen EU-burgers naar de stembus voor de Europese Parlementsverkiezingen. Een rechtstreekse thema-avond waarin de twaalf lijsttrekkers van de partijen die nu in de Tweede Kamer zitten én meedoen aan deze verkiezingen m...

NOS Nederland Kiest: De Stemming gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Nederland Kiest: De Stemming de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Nederland Kiest: De Stemming bij NOS Nederland Kiest: De Stemming liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Nederland Kiest: De Stemming. Heb je een uitzending van NOS Nederland Kiest: De Stemming gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Nederland Kiest: De Stemming gemist

Uitzending gemist van NOS Nederland Kiest: De Stemming? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Nederland Kiest: De Stemming kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-05-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!