Programma gemist?

Voor van de negende een keer kunnen EU-burgers naar de stembus het voor in de Europese door Parlementsverkiezingen. Een rechtstreekse thema-avond door waarin de twaalf lijsttrekkers van met met de partijen die nu in de op tv het Tweede Kamer zitten én meedoen aan de deze verkiezingen van met op tv elkaar in debat de gaan over verschillende naar thema's. Ook zijn er bijdragen waarin uit de nationale op tv partijleiders hun visie uit op Europa delen. EU-correspondent tijdens op Sander van Hoorn geeft van duiding en politiek verslaggever op tv Arjan met Noorlander analyseert het Haagse perspectief. Verder naar vertellen verschillende gasten op hoe op tv zij aankijken tegen door de Europese Unie. in Dionne Stax en Winfried uit Baijens presenteren van het programma rechtstreeks vanuit CHV naar Noordkade in Veghel, naar het de thuishaven van diverse internationaal opererende tijdens in bedrijven.

mei 2020
22-05-2019 19:35

NOS Nederland Kiest: De Stemming

NOS Nederland Kiest: De Stemming - NOS Nederland Kiest: De Stemming

Voor de negende keer kunnen EU-burgers naar de stembus voor de Europese Parlementsverkiezingen. Een rechtstreekse thema-avond waarin de twaalf lijsttrekkers van de partijen die nu in de Tweede Kamer zitten én meedoen aan deze verkiezingen m...

NOS Nederland Kiest: De Stemming gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Nederland Kiest: De Stemming de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Nederland Kiest: De Stemming bij NOS Nederland Kiest: De Stemming liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Nederland Kiest: De Stemming. Heb je een uitzending van NOS Nederland Kiest: De Stemming gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Nederland Kiest: De Stemming gemist

Uitzending gemist van NOS Nederland Kiest: De Stemming? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Nederland Kiest: De Stemming kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-05-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!