Programma gemist?

Voor de negende een keer kunnen in EU-burgers naar de uit stembus voor de Europese op tv in Parlementsverkiezingen. Een rechtstreekse uit thema-avond waarin de twaalf lijsttrekkers een van met de partijen die op nu in de Tweede op tv Kamer zitten én meedoen aan door tijdens deze verkiezingen met elkaar op tv in debat gaan over de verschillende thema's. Ook een zijn er bijdragen op waarin de nationale partijleiders op hun visie op van Europa het delen. EU-correspondent Sander op van Hoorn geeft met duiding en politiek uit verslaggever Arjan Noorlander analyseert het op van Haagse perspectief. Verder vertellen naar verschillende gasten hoe zij aankijken op tegen op de Europese uit Unie. Dionne Stax en Winfried tijdens Baijens presenteren met het programma rechtstreeks het vanuit CHV Noordkade in Veghel, het van de thuishaven van diverse internationaal opererende tijdens uit bedrijven.

mei 2021
22-05-2019 19:35

NOS Nederland Kiest: De Stemming

NOS Nederland Kiest: De Stemming - NOS Nederland Kiest: De Stemming

Voor de negende keer kunnen EU-burgers naar de stembus voor de Europese Parlementsverkiezingen. Een rechtstreekse thema-avond waarin de twaalf lijsttrekkers van de partijen die nu in de Tweede Kamer zitten én meedoen aan deze verkiezingen m...

NOS Nederland Kiest: De Stemming gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Nederland Kiest: De Stemming de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Nederland Kiest: De Stemming bij NOS Nederland Kiest: De Stemming liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Nederland Kiest: De Stemming. Heb je een uitzending van NOS Nederland Kiest: De Stemming gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Nederland Kiest: De Stemming gemist

Uitzending gemist van NOS Nederland Kiest: De Stemming? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Nederland Kiest: De Stemming kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-05-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!