Programma gemist?

Voor van de negende keer een kunnen EU-burgers naar de van stembus voor de op tv Europese Parlementsverkiezingen. Een rechtstreekse van op tv thema-avond waarin de op twaalf lijsttrekkers van de partijen die een naar nu in de Tweede Kamer op tv zitten én meedoen aan in naar deze verkiezingen met elkaar in debat met gaan van over verschillende thema's. de Ook zijn er naar bijdragen waarin de nationale partijleiders de hun visie op door Europa door delen. EU-correspondent de Sander van Hoorn op tv geeft duiding en de politiek verslaggever Arjan Noorlander analyseert met het Haagse uit perspectief. Verder vertellen in verschillende gasten met hoe zij aankijken met tegen de Europese Unie. Dionne van Stax op tv en Winfried Baijens naar presenteren het programma door rechtstreeks vanuit CHV Noordkade naar in Veghel, het de thuishaven van diverse internationaal op tv opererende op tv bedrijven.

juni 2021
22-05-2019 19:35

NOS Nederland Kiest: De Stemming

NOS Nederland Kiest: De Stemming - NOS Nederland Kiest: De Stemming

Voor de negende keer kunnen EU-burgers naar de stembus voor de Europese Parlementsverkiezingen. Een rechtstreekse thema-avond waarin de twaalf lijsttrekkers van de partijen die nu in de Tweede Kamer zitten én meedoen aan deze verkiezingen m...

NOS Nederland Kiest: De Stemming gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Nederland Kiest: De Stemming de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Nederland Kiest: De Stemming bij NOS Nederland Kiest: De Stemming liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Nederland Kiest: De Stemming. Heb je een uitzending van NOS Nederland Kiest: De Stemming gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Nederland Kiest: De Stemming gemist

Uitzending gemist van NOS Nederland Kiest: De Stemming? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Nederland Kiest: De Stemming kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-05-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!