Programma gemist?

Wanneer de een eigenaar met van een kiosk wordt een doodgeschoten, gaan inspecteurs Luna tijdens en Sophie door op onderzoek uit. het Al snel komt er een tijdens door verdachte in beeld die een strafblad van van heeft en ook nog voldoet aan in het signalement. Daarmee op tv zou een het onderzoek kunnen van worden afgesloten, ware het niet door op tv dat Luna het uit gevoel heeft dat tijdens er iets niet van in de haak is. Het met team moet achterhalen hoe het de vork werkelijk een met in de steel naar zit.

In een vruchtbaarheidskliniek een tijdens wordt dr. Deusser naar vermoord, een succesvolle fertiliteitsarts. De op dader weet te ontkomen, door waarna het van rechercheteam zich begeeft in het naar de wereld van uit ongewenst kinderloze stellen. Inspecteurs Luna Kunath op op tv en Sophie Pohlmann moeten door achterhalen wat een collega van uit Deusser het lijkt te een verbergen, en waarom Deussers op tv verloofde geen sluitend alibi de heeft.

De uit voetbaltrainer van het dameselftal van door naar Potsdam wordt na een training levenloos in aangetroffen. De de dader is het spoorloos, een moordwapen wordt op tv evenmin gevonden. van Omdat er een flink naar aantal mogelijke de verdachten lijken te zijn, wordt door dit uit een pittige klus voor met inspecteurs Luna uit en Sophie van door de Potsdammer tijdens recherche. De voetbalkennis van inspecteur op Grünbaum blijkt goed naar van pas naar te komen.

Op een door ochtend zijn alle naar vissen van forellenkweker Stefan naar Malchow dood. Als tijdens Malchow korte met tijd van later met een dodelijke met steekwond in zijn kwekerij het wordt gevonden, worden naar Luna en Sophie door van de recherche van van op Potsdam ingeschakeld. Zij moeten uit uitzoeken wie zou kunnen op profiteren uit van de dood van met de forellenkweker. Een naar duister geheim vormt op tv een belangrijke aanwijzing op voor het recherche team uit van naar Potsdam.

In uit de vroege tijdens ochtend wordt in het op tv park een jonge vrouw aangetroffen naar die naar zich lijkt van te hebben verhangen. Als met de zaak anders in op tv elkaar blijkt te zitten, uit is het uit aan met inspecteurs Luna en Sophie een om de waarheid te ontrafelen. op tv Hun onderzoek naar voert ze naar een een een ex-vriend met een niet al de te brandschoon verleden. van Een vriendin die zich de om met het zoontje van een het slachtoffer het bekommert, heeft belangrijke op informatie.

In tijdens een wasstraat met wordt een lijk in het een auto aangetroffen. het Omdat het om een moordzaak een lijkt de te gaan, moeten inspecteurs het Luna en Sophie door van de Potsdammer op tv recherche zien op te achterhalen door wat er is gebeurd. Zo moeten in ze het een verklaring vinden door voor de aanwezigheid van met een hond in de tijdens auto. met Er volgt door een doorbraak nadat de op gegevens van tijdens een mobiele telefoon zijn van nagetrokken.

augustus 2020
05-07-2019 19:35

Aflevering 6: De bekentenis

Polizei Potsdam - Aflevering 6: De bekentenis

Wanneer de eigenaar van een kiosk wordt doodgeschoten, gaan inspecteurs Luna en Sophie op onderzoek uit. Al snel komt er een verdachte in beeld die een strafblad heeft en ook nog voldoet aan het signalement. Daarmee zou het onderzoek kunnen...

28-06-2019 19:35

Aflevering 5: Een grote fout

Polizei Potsdam - Aflevering 5: Een grote fout

In een vruchtbaarheidskliniek wordt dr. Deusser vermoord, een succesvolle fertiliteitsarts. De dader weet te ontkomen, waarna het rechercheteam zich begeeft in de wereld van ongewenst kinderloze stellen. Inspecteurs Luna Kunath en Sophie Po...

21-06-2019 19:35

Aflevering 4: Vals spel

Polizei Potsdam - Aflevering 4: Vals spel

De voetbaltrainer van het dameselftal van Potsdam wordt na een training levenloos aangetroffen. De dader is spoorloos, een moordwapen wordt evenmin gevonden. Omdat er een flink aantal mogelijke verdachten lijken te zijn, wordt dit een pitti...

14-06-2019 19:35

Aflevering 3: Koude vissen

Polizei Potsdam - Aflevering 3: Koude vissen

Op een ochtend zijn alle vissen van forellenkweker Stefan Malchow dood. Als Malchow korte tijd later met een dodelijke steekwond in zijn kwekerij wordt gevonden, worden Luna en Sophie van de recherche van Potsdam ingeschakeld. Zij moeten ui...

31-05-2019 19:35

Een dienstbare geest

Polizei Potsdam - Een dienstbare geest

In de vroege ochtend wordt in het park een jonge vrouw aangetroffen die zich lijkt te hebben verhangen. Als de zaak anders in elkaar blijkt te zitten, is het aan inspecteurs Luna en Sophie om de waarheid te ontrafelen. Hun onderzoek voert z...

24-05-2019 19:35

Zuivere zaken

Polizei Potsdam - Zuivere zaken

In een wasstraat wordt een lijk in een auto aangetroffen. Omdat het om een moordzaak lijkt te gaan, moeten inspecteurs Luna en Sophie van de Potsdammer recherche zien te achterhalen wat er is gebeurd. Zo moeten ze een verklaring vinden voor...

Polizei Potsdam gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Polizei Potsdam de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Polizei Potsdam bij Polizei Potsdam liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Polizei Potsdam. Heb je een uitzending van Polizei Potsdam gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Polizei Potsdam gemist

Uitzending gemist van Polizei Potsdam? Hier kun je alle uitzendingen van Polizei Potsdam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 05-07-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!