Programma gemist?

Is er veel op anders op tv in het leven van de tijdens een jeugd van nu ten opzichte van van op de opgroeiende jongeren het in de jaren 1960 t/m met 1990? in Verdwenen zijn sigaret en spoorboekje, erbij op tv gekomen de mobiele met telefoon, maar ook het een de leerplichtverlenging tot met 16 jaar en later naar 18 jaar. De dansles in op tv op 1962, de John Travolta-imitatoren uit het de jaren van 70 en de de punkers uit de uit jaren 80 tonen de de verschillen de in het uitgaansleven, maar in komen overeen tijdens in vrolijkheid en als een mogelijkheid de op Grote Liefde te vinden. Voor het elke op tv jongere in elk decennium in wacht één grote gemene deler: door de de toekomst.

mei 2021
25-05-2019 20:05

Andere Tijden Special: De jeugd van tegenwoordig

Andere Tijden Special: De jeugd van tegenwoordig - Andere Tijden Special: De jeugd van tegenwoordig

Is er veel anders in het leven van de jeugd van nu ten opzichte van de opgroeiende jongeren in de jaren 1960 t/m 1990? Verdwenen zijn sigaret en spoorboekje, erbij gekomen de mobiele telefoon, maar ook de leerplichtverlenging tot 16 jaar en...

Andere Tijden Special: De jeugd van tegenwoordig gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Andere Tijden Special: De jeugd van tegenwoordig de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Andere Tijden Special: De jeugd van tegenwoordig bij Andere Tijden Special: De jeugd van tegenwoordig liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Andere Tijden Special: De jeugd van tegenwoordig. Heb je een uitzending van Andere Tijden Special: De jeugd van tegenwoordig gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Andere Tijden Special: De jeugd van tegenwoordig gemist

Uitzending gemist van Andere Tijden Special: De jeugd van tegenwoordig? Hier kun je alle uitzendingen van Andere Tijden Special: De jeugd van tegenwoordig kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-05-2019 om 20:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!