Programma gemist?

Is een er veel van anders in het leven tijdens van de met jeugd van nu ten tijdens opzichte van in de opgroeiende jongeren in op de jaren 1960 op tv t/m 1990? Verdwenen zijn van sigaret en spoorboekje, met erbij gekomen de mobiele tijdens telefoon, maar van ook de leerplichtverlenging tot een 16 jaar uit en uit later 18 jaar. De naar dansles in 1962, de John met Travolta-imitatoren met uit de jaren een 70 en de punkers uit tijdens de jaren uit 80 tijdens tonen de verschillen in het op tv uitgaansleven, uit maar komen overeen in vrolijkheid en de als op tv mogelijkheid de op tv Grote Liefde te vinden. uit Voor elke jongere in elk tijdens op tv decennium wacht één grote van gemene deler: de het toekomst.

mei 2020
25-05-2019 20:05

Andere Tijden Special: De jeugd van tegenwoordig

Andere Tijden Special: De jeugd van tegenwoordig - Andere Tijden Special: De jeugd van tegenwoordig

Is er veel anders in het leven van de jeugd van nu ten opzichte van de opgroeiende jongeren in de jaren 1960 t/m 1990? Verdwenen zijn sigaret en spoorboekje, erbij gekomen de mobiele telefoon, maar ook de leerplichtverlenging tot 16 jaar en...

Andere Tijden Special: De jeugd van tegenwoordig gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Andere Tijden Special: De jeugd van tegenwoordig de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Andere Tijden Special: De jeugd van tegenwoordig bij Andere Tijden Special: De jeugd van tegenwoordig liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Andere Tijden Special: De jeugd van tegenwoordig. Heb je een uitzending van Andere Tijden Special: De jeugd van tegenwoordig gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Andere Tijden Special: De jeugd van tegenwoordig gemist

Uitzending gemist van Andere Tijden Special: De jeugd van tegenwoordig? Hier kun je alle uitzendingen van Andere Tijden Special: De jeugd van tegenwoordig kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-05-2019 om 20:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!