Programma gemist?

Is naar er veel anders in de het leven van op tv de de jeugd van nu ten opzichte van door de de opgroeiende jongeren een in de jaren 1960 tijdens t/m 1990? Verdwenen tijdens zijn sigaret en spoorboekje, op erbij in gekomen de mobiele in telefoon, maar ook de op tv leerplichtverlenging tot met 16 jaar en later op tv 18 jaar. De dansles in in 1962, uit de John een Travolta-imitatoren uit de jaren 70 de en de punkers in uit de de jaren 80 tonen de verschillen in het in het uitgaansleven, tijdens maar komen overeen in vrolijkheid van en als op tv mogelijkheid de Grote Liefde te op tv naar vinden. Voor elke jongere in uit elk decennium van wacht één grote gemene de deler: de in toekomst.

januari 2021
25-05-2019 20:05

Andere Tijden Special: De jeugd van tegenwoordig

Andere Tijden Special: De jeugd van tegenwoordig - Andere Tijden Special: De jeugd van tegenwoordig

Is er veel anders in het leven van de jeugd van nu ten opzichte van de opgroeiende jongeren in de jaren 1960 t/m 1990? Verdwenen zijn sigaret en spoorboekje, erbij gekomen de mobiele telefoon, maar ook de leerplichtverlenging tot 16 jaar en...

Andere Tijden Special: De jeugd van tegenwoordig gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Andere Tijden Special: De jeugd van tegenwoordig de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Andere Tijden Special: De jeugd van tegenwoordig bij Andere Tijden Special: De jeugd van tegenwoordig liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Andere Tijden Special: De jeugd van tegenwoordig. Heb je een uitzending van Andere Tijden Special: De jeugd van tegenwoordig gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Andere Tijden Special: De jeugd van tegenwoordig gemist

Uitzending gemist van Andere Tijden Special: De jeugd van tegenwoordig? Hier kun je alle uitzendingen van Andere Tijden Special: De jeugd van tegenwoordig kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-05-2019 om 20:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!