Programma gemist?

Spelshow waarin op de kandidaten wekelijks in kans maken op tijdens het naar winnen van 1 miljoen uit euro. Hiervoor moeten met zij vijftien uit meerkeuzevragen foutloos beantwoorden, waarbij op zij gebruik mogen maken van in drie een hulplijnen.

Spelshow naar waarin de kandidaten op wekelijks kans maken een op het winnen van op 1 naar miljoen euro. Hiervoor moeten zij in vijftien meerkeuzevragen foutloos de beantwoorden, waarbij het zij gebruik mogen maken van door op drie hulplijnen.

Weekend Miljonairs komt het vanavond weer terug met op tv op televisie onder de naam BankGiro uit Miljonairs, opnieuw gepresenteerd een van door Robert ten van Brink. Het spelprogramma bestaat nog steeds in uit vijftien naar meerkeuzevragen, vier antwoordmogelijkheden, een drie hulplijnen en één met hoofdprijs op tv van 1 miljoen met euro. Elk goed antwoord levert op een hoger geldbedrag op, maar uit de in moeilijkheidsgraad stijgt per met goed beantwoorde vraag. De op deelnemer mag op tv er altijd voor kiezen om een tussentijds te stoppen op tv in en het tot de dan toe verdiende geld mee naar op tv uit huis te nemen. BankGiro Miljonairs naar is de komende in weken elke zaterdag uit rond 21:45 van uur te zien op RTL de 4.

juni 2020
08-06-2019 21:45

Afl. 3

BankGiro Miljonairs - Afl. 3

Spelshow waarin de kandidaten wekelijks kans maken op het winnen van 1 miljoen euro. Hiervoor moeten zij vijftien meerkeuzevragen foutloos beantwoorden, waarbij zij gebruik mogen maken van drie hulplijnen.

01-06-2019 21:45

Afl. 2

BankGiro Miljonairs - Afl. 2

Spelshow waarin de kandidaten wekelijks kans maken op het winnen van 1 miljoen euro. Hiervoor moeten zij vijftien meerkeuzevragen foutloos beantwoorden, waarbij zij gebruik mogen maken van drie hulplijnen.

25-05-2019 21:45

Nieuw: BankGiro Miljonairs

BankGiro Miljonairs - Nieuw: BankGiro Miljonairs

Weekend Miljonairs komt vanavond weer terug op televisie onder de naam BankGiro Miljonairs, opnieuw gepresenteerd door Robert ten Brink. Het spelprogramma bestaat nog steeds uit vijftien meerkeuzevragen, vier antwoordmogelijkheden, drie hu...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

BankGiro Miljonairs gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BankGiro Miljonairs de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BankGiro Miljonairs bij BankGiro Miljonairs liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BankGiro Miljonairs. Heb je een uitzending van BankGiro Miljonairs gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BankGiro Miljonairs gemist

Spelshow waarin de kandidaten wekelijks kans maken op het winnen van 1 miljoen euro. Hiervoor moeten zij vijftien meerkeuzevragen foutloos beantwoorden, waarbij zij gebruik mogen maken van drie hulplijnen. De moeilijkheidsgraad stijgt naarmate het te winnen bedrag hoger wordt.

Uitzending gemist van BankGiro Miljonairs? Hier kun je alle uitzendingen van BankGiro Miljonairs kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 07-03-2020 om 21:54 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!