Programma gemist?

De op tv jongeren gaan in gesprek met tijdens tijdens Tina Rahimy over: Hoe ervaar je door de wat je niet kunt grijpen? Bestaat tijdens er met een wereld buiten op de taal? We gaan op naar zoek met naar verbinding met dat tijdens wat we niet kunnen uit op tv benoemen. Door het omarmen van van onzekerheid, van tijdens twijfel en door met het gebruiken van naar aandacht.

De jongeren gaan op tv in gesprek de met Michael Onyebuchi tijdens Eze het over: Hoe leven we uit samen als we op allemaal anders zijn? naar Iedereen staat verschillend in het op door leven. Soms leiden die onderlinge met verschillen tot van conflict. Soms op tv zelfs tot oorlog. Maar de Afrikaanse van ubuntu-filosofie laat een juist van zien hoe waardevol verschillen door zijn.

De uit jongeren gaan door in gesprek met Shalini Sinha de over: met Hoe verander je de wereld? door Het een boeddhisme helpt ons de het dingen te zien tijdens voor wat ze zijn. Hoe met met kun je door aandacht op te richten op op tv je kwaliteiten, in in plaats van op je ego, met naar de wereld veranderen?

De jongeren met gaan in gesprek met naar Sarah door Flavel over: Hoe ga met je om met in verandering? Het op tv liefst willen in we overal controle op uitoefenen, maar een soms op tv bent je in niet bij machte om naar iets te veranderen. door Aan de dood bijvoorbeeld. Wat door leert met het daoïsme over uit hoe met zulke in veranderingen om te in gaan?

De jongeren naar gaan in gesprek met met Hadeer Aboelnagah over: van naar Hoe verhoud je op je tot andermans religie? Oordelen op en vooroordelen uit over de islam zijn er de in overvloed. Maar op tv vaak naar komen die door voort uit onwetendheid. het Wat kun je leren van in en over de in islam, wanneer je je de naar daarvoor openstelt?

De uit jongeren gaan in gesprek met door Peter D. Herschock van over: naar Hoe gaan we van globale uitdagingen aan? Richt je van aandacht tot anderen tijdens en tot je in omgeving. naar Door écht aanwezig te zijn van kan je verandering op teweeg brengen. Met door het door boeddhisme voor in een betere wereld.

De jongeren door gaan in gesprek met van het Chiara Robbiano over: Hoe door weet je wie je bent van en wie de je wilt worden? Wat door is eigenlijk dat een 'zelf'? uit Soms denken in we dat we zijn wat op tijdens ons cv staat. door Maar dan vergissen de met we ons. We een zijn meer dan wat de maatschappij tijdens van ons van maakt.

september 2020
07-07-2019 13:35

Perzische balans - Tina Rahimy

De Boeddhistische Blik: Food for Thought - Perzische balans - Tina Rahimy

De jongeren gaan in gesprek met Tina Rahimy over: Hoe ervaar je wat je niet kunt grijpen? Bestaat er een wereld buiten de taal? We gaan op zoek naar verbinding met dat wat we niet kunnen benoemen. Door het omarmen van onzekerheid, van twijf...

30-06-2019 14:45

Je bent wat je eet - Michael Onyebuchi Eze

De Boeddhistische Blik: Food for Thought - Je bent wat je eet - Michael Onyebuchi Eze

De jongeren gaan in gesprek met Michael Onyebuchi Eze over: Hoe leven we samen als we allemaal anders zijn? Iedereen staat verschillend in het leven. Soms leiden die onderlinge verschillen tot conflict. Soms zelfs tot oorlog. Maar de Afrika...

23-06-2019 14:45

Kwaliteiten proeven - Shalini Sinha

De Boeddhistische Blik: Food for Thought - Kwaliteiten proeven - Shalini Sinha

De jongeren gaan in gesprek met Shalini Sinha over: Hoe verander je de wereld? Het boeddhisme helpt ons de dingen te zien voor wat ze zijn. Hoe kun je door aandacht te richten op je kwaliteiten, in plaats van op je ego, de wereld veranderen...

16-06-2019 14:40

De kunst van het niet roeren - Sarah Flavel

De Boeddhistische Blik: Food for Thought - De kunst van het niet roeren - Sarah Flavel

De jongeren gaan in gesprek met Sarah Flavel over: Hoe ga je om met verandering? Het liefst willen we overal controle op uitoefenen, maar soms bent je niet bij machte om iets te veranderen. Aan de dood bijvoorbeeld. Wat leert het daoïsme ov...

09-06-2019 14:40

De mensheid in één pan - Hadeer Aboelnagah

De Boeddhistische Blik: Food for Thought - De mensheid in één pan - Hadeer Aboelnagah

De jongeren gaan in gesprek met Hadeer Aboelnagah over: Hoe verhoud je je tot andermans religie? Oordelen en vooroordelen over de islam zijn er in overvloed. Maar vaak komen die voort uit onwetendheid. Wat kun je leren van en over de islam,...

02-06-2019 14:45

Koken met commitment - Peter D. Hershock

De Boeddhistische Blik: Food for Thought - Koken met commitment - Peter D. Hershock

De jongeren gaan in gesprek met Peter D. Herschock over: Hoe gaan we globale uitdagingen aan? Richt je aandacht tot anderen en tot je omgeving. Door écht aanwezig te zijn kan je verandering teweeg brengen. Met het boeddhisme voor een betere...

26-05-2019 14:45

Risotto ontmoet sake - Chiara Robbiano

De Boeddhistische Blik: Food for Thought - Risotto ontmoet sake - Chiara Robbiano

De jongeren gaan in gesprek met Chiara Robbiano over: Hoe weet je wie je bent en wie je wilt worden? Wat is eigenlijk dat 'zelf'? Soms denken we dat we zijn wat op ons cv staat. Maar dan vergissen we ons. We zijn meer dan wat de maatschappi...

De Boeddhistische Blik: Food for Thought gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: Food for Thought de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: Food for Thought bij De Boeddhistische Blik: Food for Thought liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: Food for Thought. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: Food for Thought gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: Food for Thought gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: Food for Thought? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: Food for Thought kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 07-07-2019 om 13:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!