Programma gemist?

De jongeren met gaan in gesprek in met Tina Rahimy over: met een Hoe ervaar je wat naar je niet kunt met grijpen? Bestaat er een uit wereld buiten de op tv taal? We gaan een op zoek met naar verbinding met met dat wat we niet het kunnen benoemen. van Door het in omarmen van onzekerheid, van twijfel en het door het gebruiken tijdens van het aandacht.

De jongeren het gaan in gesprek met in Michael Onyebuchi Eze een over: Hoe in leven we in samen als we op allemaal anders zijn? op tv Iedereen staat verschillend in op tv het leven. op tv Soms leiden die onderlinge naar verschillen een tot conflict. Soms uit zelfs tot oorlog. Maar de op Afrikaanse ubuntu-filosofie laat juist door zien hoe met waardevol verschillen tijdens zijn.

De jongeren gaan op in een gesprek met Shalini door Sinha over: Hoe verander tijdens je de wereld? op Het het boeddhisme helpt ons de dingen op tv te de zien voor wat op ze zijn. Hoe kun op tv je door met aandacht te richten op je kwaliteiten, het in plaats door van op je ego, naar de van wereld veranderen?

De jongeren door gaan in gesprek met het Sarah Flavel tijdens over: Hoe met ga je om op tv met verandering? met Het liefst willen we met overal controle op op uitoefenen, maar soms bent je het niet bij tijdens machte om een iets te veranderen. in Aan de dood van bijvoorbeeld. Wat leert het daoïsme tijdens over hoe met tijdens zulke veranderingen om op op tv te gaan?

De jongeren gaan met in gesprek met van Hadeer Aboelnagah tijdens over: Hoe verhoud door je je de tot andermans religie? Oordelen een en vooroordelen op tv over de islam zijn er naar in overvloed. het Maar de vaak komen die een voort uit onwetendheid. Wat kun van je leren in van en over de het islam, wanneer met je je daarvoor de openstelt?

De op tv jongeren gaan de in gesprek met Peter D. tijdens Herschock over: het Hoe gaan we globale uitdagingen een aan? Richt een je aandacht tot anderen uit met en tot je omgeving. Door de écht aanwezig te een zijn op kan je verandering teweeg brengen. naar Met het boeddhisme voor een een betere naar wereld.

De jongeren door gaan in gesprek het met Chiara Robbiano over: naar de Hoe weet je een wie je bent en wie in je wilt worden? Wat de is eigenlijk dat op naar 'zelf'? Soms denken we met dat we uit zijn wat op ons cv staat. op uit Maar dan vergissen we op tv ons. We zijn meer dan met wat de maatschappij met van met ons maakt.

januari 2021
07-07-2019 13:35

Perzische balans - Tina Rahimy

De Boeddhistische Blik: Food for Thought - Perzische balans - Tina Rahimy

De jongeren gaan in gesprek met Tina Rahimy over: Hoe ervaar je wat je niet kunt grijpen? Bestaat er een wereld buiten de taal? We gaan op zoek naar verbinding met dat wat we niet kunnen benoemen. Door het omarmen van onzekerheid, van twijf...

30-06-2019 14:45

Je bent wat je eet - Michael Onyebuchi Eze

De Boeddhistische Blik: Food for Thought - Je bent wat je eet - Michael Onyebuchi Eze

De jongeren gaan in gesprek met Michael Onyebuchi Eze over: Hoe leven we samen als we allemaal anders zijn? Iedereen staat verschillend in het leven. Soms leiden die onderlinge verschillen tot conflict. Soms zelfs tot oorlog. Maar de Afrika...

23-06-2019 14:45

Kwaliteiten proeven - Shalini Sinha

De Boeddhistische Blik: Food for Thought - Kwaliteiten proeven - Shalini Sinha

De jongeren gaan in gesprek met Shalini Sinha over: Hoe verander je de wereld? Het boeddhisme helpt ons de dingen te zien voor wat ze zijn. Hoe kun je door aandacht te richten op je kwaliteiten, in plaats van op je ego, de wereld veranderen...

16-06-2019 14:40

De kunst van het niet roeren - Sarah Flavel

De Boeddhistische Blik: Food for Thought - De kunst van het niet roeren - Sarah Flavel

De jongeren gaan in gesprek met Sarah Flavel over: Hoe ga je om met verandering? Het liefst willen we overal controle op uitoefenen, maar soms bent je niet bij machte om iets te veranderen. Aan de dood bijvoorbeeld. Wat leert het daoïsme ov...

09-06-2019 14:40

De mensheid in één pan - Hadeer Aboelnagah

De Boeddhistische Blik: Food for Thought - De mensheid in één pan - Hadeer Aboelnagah

De jongeren gaan in gesprek met Hadeer Aboelnagah over: Hoe verhoud je je tot andermans religie? Oordelen en vooroordelen over de islam zijn er in overvloed. Maar vaak komen die voort uit onwetendheid. Wat kun je leren van en over de islam,...

02-06-2019 14:45

Koken met commitment - Peter D. Hershock

De Boeddhistische Blik: Food for Thought - Koken met commitment - Peter D. Hershock

De jongeren gaan in gesprek met Peter D. Herschock over: Hoe gaan we globale uitdagingen aan? Richt je aandacht tot anderen en tot je omgeving. Door écht aanwezig te zijn kan je verandering teweeg brengen. Met het boeddhisme voor een betere...

26-05-2019 14:45

Risotto ontmoet sake - Chiara Robbiano

De Boeddhistische Blik: Food for Thought - Risotto ontmoet sake - Chiara Robbiano

De jongeren gaan in gesprek met Chiara Robbiano over: Hoe weet je wie je bent en wie je wilt worden? Wat is eigenlijk dat 'zelf'? Soms denken we dat we zijn wat op ons cv staat. Maar dan vergissen we ons. We zijn meer dan wat de maatschappi...

De Boeddhistische Blik: Food for Thought gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: Food for Thought de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: Food for Thought bij De Boeddhistische Blik: Food for Thought liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: Food for Thought. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: Food for Thought gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: Food for Thought gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: Food for Thought? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: Food for Thought kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 07-07-2019 om 13:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!