Programma gemist?

De jongeren gaan naar van in gesprek met de Tina Rahimy over: Hoe uit ervaar je op wat je niet kunt de grijpen? Bestaat er op een wereld buiten in de taal? We uit gaan op door zoek naar verbinding met dat een wat op tv we niet kunnen benoemen. Door het het omarmen van door onzekerheid, van twijfel naar en tijdens door het gebruiken naar van aandacht.

De een jongeren gaan in gesprek het met Michael een Onyebuchi Eze over: het Hoe leven we samen van als we tijdens allemaal anders zijn? Iedereen naar staat verschillend naar in het leven. Soms leiden van die onderlinge verschillen het tot conflict. Soms een zelfs tot oorlog. door Maar de Afrikaanse een ubuntu-filosofie laat naar juist een zien hoe waardevol op tv verschillen zijn.

De in jongeren gaan in gesprek het met op tv Shalini Sinha over: Hoe met verander je uit de wereld? Het boeddhisme helpt door ons de het dingen te zien voor het wat ze zijn. uit Hoe kun je naar door aandacht te richten door op je kwaliteiten, uit in plaats van van op je tijdens ego, de wereld tijdens veranderen?

De jongeren in gaan in het gesprek met Sarah het Flavel over: Hoe ga je op om naar met verandering? Het liefst op willen we overal controle met op door uitoefenen, maar het soms bent je niet op tv bij machte in om iets te veranderen. Aan een de dood bijvoorbeeld. van Wat leert uit het daoïsme over op tv hoe met op zulke veranderingen om te in gaan?

De jongeren met gaan in gesprek van met Hadeer naar Aboelnagah over: een Hoe verhoud je tijdens je tot andermans religie? Oordelen en tijdens de vooroordelen over de islam zijn er door in overvloed. Maar een vaak komen tijdens die voort uit uit onwetendheid. Wat kun je het leren van uit en over de op islam, wanneer tijdens je je daarvoor met openstelt?

De jongeren een gaan op in gesprek met Peter D. Herschock de over: Hoe gaan op tv naar we globale uitdagingen aan? Richt je door aandacht tot tijdens anderen en tot tijdens je van omgeving. Door écht aanwezig met te zijn kan op tv je verandering teweeg brengen. tijdens Met het boeddhisme tijdens voor een in betere wereld.

De jongeren gaan het in gesprek met met door Chiara Robbiano over: door Hoe weet je met wie je bent en van wie je door wilt worden? Wat door is eigenlijk dat 'zelf'? door Soms denken de we dat we zijn wat op tv op ons cv naar staat. Maar dan vergissen op van we ons. We een zijn meer dan wat naar de maatschappij van ons van maakt.

september 2021
07-07-2019 13:35

Perzische balans - Tina Rahimy

De Boeddhistische Blik: Food for Thought - Perzische balans - Tina Rahimy

De jongeren gaan in gesprek met Tina Rahimy over: Hoe ervaar je wat je niet kunt grijpen? Bestaat er een wereld buiten de taal? We gaan op zoek naar verbinding met dat wat we niet kunnen benoemen. Door het omarmen van onzekerheid, van twijf...

30-06-2019 14:45

Je bent wat je eet - Michael Onyebuchi Eze

De Boeddhistische Blik: Food for Thought - Je bent wat je eet - Michael Onyebuchi Eze

De jongeren gaan in gesprek met Michael Onyebuchi Eze over: Hoe leven we samen als we allemaal anders zijn? Iedereen staat verschillend in het leven. Soms leiden die onderlinge verschillen tot conflict. Soms zelfs tot oorlog. Maar de Afrika...

23-06-2019 14:45

Kwaliteiten proeven - Shalini Sinha

De Boeddhistische Blik: Food for Thought - Kwaliteiten proeven - Shalini Sinha

De jongeren gaan in gesprek met Shalini Sinha over: Hoe verander je de wereld? Het boeddhisme helpt ons de dingen te zien voor wat ze zijn. Hoe kun je door aandacht te richten op je kwaliteiten, in plaats van op je ego, de wereld veranderen...

16-06-2019 14:40

De kunst van het niet roeren - Sarah Flavel

De Boeddhistische Blik: Food for Thought - De kunst van het niet roeren - Sarah Flavel

De jongeren gaan in gesprek met Sarah Flavel over: Hoe ga je om met verandering? Het liefst willen we overal controle op uitoefenen, maar soms bent je niet bij machte om iets te veranderen. Aan de dood bijvoorbeeld. Wat leert het daoïsme ov...

09-06-2019 14:40

De mensheid in één pan - Hadeer Aboelnagah

De Boeddhistische Blik: Food for Thought - De mensheid in één pan - Hadeer Aboelnagah

De jongeren gaan in gesprek met Hadeer Aboelnagah over: Hoe verhoud je je tot andermans religie? Oordelen en vooroordelen over de islam zijn er in overvloed. Maar vaak komen die voort uit onwetendheid. Wat kun je leren van en over de islam,...

02-06-2019 14:45

Koken met commitment - Peter D. Hershock

De Boeddhistische Blik: Food for Thought - Koken met commitment - Peter D. Hershock

De jongeren gaan in gesprek met Peter D. Herschock over: Hoe gaan we globale uitdagingen aan? Richt je aandacht tot anderen en tot je omgeving. Door écht aanwezig te zijn kan je verandering teweeg brengen. Met het boeddhisme voor een betere...

26-05-2019 14:45

Risotto ontmoet sake - Chiara Robbiano

De Boeddhistische Blik: Food for Thought - Risotto ontmoet sake - Chiara Robbiano

De jongeren gaan in gesprek met Chiara Robbiano over: Hoe weet je wie je bent en wie je wilt worden? Wat is eigenlijk dat 'zelf'? Soms denken we dat we zijn wat op ons cv staat. Maar dan vergissen we ons. We zijn meer dan wat de maatschappi...

De Boeddhistische Blik: Food for Thought gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: Food for Thought de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: Food for Thought bij De Boeddhistische Blik: Food for Thought liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: Food for Thought. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: Food for Thought gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: Food for Thought gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: Food for Thought? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: Food for Thought kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 07-07-2019 om 13:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!