Programma gemist?

De door jongeren gaan in gesprek met op de Tina Rahimy over: Hoe ervaar je met wat het je niet kunt grijpen? Bestaat tijdens er het een wereld het buiten de taal? met We gaan op zoek in naar verbinding van met dat wat we niet door kunnen benoemen. Door het op tv omarmen van op tv onzekerheid, van twijfel en met door op het gebruiken van op aandacht.

De de jongeren gaan in gesprek met van Michael het Onyebuchi Eze over: Hoe in leven op tv we samen als uit we allemaal anders een zijn? Iedereen staat een verschillend in het op tv leven. Soms leiden die van onderlinge verschillen tot conflict. door Soms zelfs tot op oorlog. Maar tijdens de Afrikaanse ubuntu-filosofie laat juist een met zien hoe waardevol verschillen met zijn.

De jongeren met gaan uit in gesprek met Shalini Sinha naar over: op tv Hoe verander je de wereld? naar Het boeddhisme helpt de ons de dingen een te zien voor van wat ze zijn. naar Hoe kun met je door aandacht te naar richten door op je kwaliteiten, in de plaats van tijdens op je ego, de wereld met veranderen?

De op tv jongeren gaan in gesprek op met Sarah Flavel over: door op Hoe ga je om de met verandering? Het op liefst willen op we overal controle op op tv uitoefenen, maar soms bent in je niet naar bij machte om iets te een veranderen. Aan de naar dood tijdens bijvoorbeeld. Wat leert op het daoïsme uit over hoe met zulke veranderingen om met te met gaan?

De jongeren gaan uit in gesprek in met het Hadeer Aboelnagah over: Hoe met verhoud je je door tot andermans religie? Oordelen met en een vooroordelen over de uit islam zijn er op tv in overvloed. Maar vaak een komen die voort uit onwetendheid. tijdens Wat kun het je leren van en door naar over de islam, wanneer je je een in daarvoor openstelt?

De in jongeren gaan door in gesprek met Peter D. tijdens Herschock van over: Hoe gaan we globale uitdagingen in aan? Richt je op tv aandacht tot van anderen en een tot je omgeving. Door écht de aanwezig op tv te zijn met kan je verandering de teweeg brengen. Met het in boeddhisme voor een betere tijdens wereld.

De door jongeren gaan in een gesprek met Chiara Robbiano over: een Hoe weet uit je naar wie je bent en wie door je wilt worden? Wat naar is eigenlijk het dat 'zelf'? Soms tijdens denken op tv we dat we zijn wat met op ons cv staat. op Maar dan van vergissen we ons. We naar op tv zijn meer dan wat de maatschappij van van ons van maakt.

mei 2021
07-07-2019 13:35

Perzische balans - Tina Rahimy

De Boeddhistische Blik: Food for Thought - Perzische balans - Tina Rahimy

De jongeren gaan in gesprek met Tina Rahimy over: Hoe ervaar je wat je niet kunt grijpen? Bestaat er een wereld buiten de taal? We gaan op zoek naar verbinding met dat wat we niet kunnen benoemen. Door het omarmen van onzekerheid, van twijf...

30-06-2019 14:45

Je bent wat je eet - Michael Onyebuchi Eze

De Boeddhistische Blik: Food for Thought - Je bent wat je eet - Michael Onyebuchi Eze

De jongeren gaan in gesprek met Michael Onyebuchi Eze over: Hoe leven we samen als we allemaal anders zijn? Iedereen staat verschillend in het leven. Soms leiden die onderlinge verschillen tot conflict. Soms zelfs tot oorlog. Maar de Afrika...

23-06-2019 14:45

Kwaliteiten proeven - Shalini Sinha

De Boeddhistische Blik: Food for Thought - Kwaliteiten proeven - Shalini Sinha

De jongeren gaan in gesprek met Shalini Sinha over: Hoe verander je de wereld? Het boeddhisme helpt ons de dingen te zien voor wat ze zijn. Hoe kun je door aandacht te richten op je kwaliteiten, in plaats van op je ego, de wereld veranderen...

16-06-2019 14:40

De kunst van het niet roeren - Sarah Flavel

De Boeddhistische Blik: Food for Thought - De kunst van het niet roeren - Sarah Flavel

De jongeren gaan in gesprek met Sarah Flavel over: Hoe ga je om met verandering? Het liefst willen we overal controle op uitoefenen, maar soms bent je niet bij machte om iets te veranderen. Aan de dood bijvoorbeeld. Wat leert het daoïsme ov...

09-06-2019 14:40

De mensheid in één pan - Hadeer Aboelnagah

De Boeddhistische Blik: Food for Thought - De mensheid in één pan - Hadeer Aboelnagah

De jongeren gaan in gesprek met Hadeer Aboelnagah over: Hoe verhoud je je tot andermans religie? Oordelen en vooroordelen over de islam zijn er in overvloed. Maar vaak komen die voort uit onwetendheid. Wat kun je leren van en over de islam,...

02-06-2019 14:45

Koken met commitment - Peter D. Hershock

De Boeddhistische Blik: Food for Thought - Koken met commitment - Peter D. Hershock

De jongeren gaan in gesprek met Peter D. Herschock over: Hoe gaan we globale uitdagingen aan? Richt je aandacht tot anderen en tot je omgeving. Door écht aanwezig te zijn kan je verandering teweeg brengen. Met het boeddhisme voor een betere...

26-05-2019 14:45

Risotto ontmoet sake - Chiara Robbiano

De Boeddhistische Blik: Food for Thought - Risotto ontmoet sake - Chiara Robbiano

De jongeren gaan in gesprek met Chiara Robbiano over: Hoe weet je wie je bent en wie je wilt worden? Wat is eigenlijk dat 'zelf'? Soms denken we dat we zijn wat op ons cv staat. Maar dan vergissen we ons. We zijn meer dan wat de maatschappi...

De Boeddhistische Blik: Food for Thought gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: Food for Thought de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: Food for Thought bij De Boeddhistische Blik: Food for Thought liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: Food for Thought. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: Food for Thought gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: Food for Thought gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: Food for Thought? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: Food for Thought kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 07-07-2019 om 13:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!