Programma gemist?

De op jongeren gaan in de gesprek met Tina Rahimy een over: op Hoe ervaar je een wat je niet kunt op tv grijpen? Bestaat er een wereld het buiten van de taal? We gaan op naar zoek naar met verbinding met dat naar wat we tijdens niet kunnen benoemen. Door op het omarmen van tijdens onzekerheid, een van twijfel en door het naar gebruiken in van aandacht.

De met jongeren gaan in in gesprek met van Michael Onyebuchi Eze op over: Hoe leven we samen op als we allemaal anders door zijn? de Iedereen staat het verschillend in het leven. van Soms leiden tijdens die onderlinge verschillen op tot conflict. Soms zelfs tot oorlog. door Maar de tijdens Afrikaanse ubuntu-filosofie laat juist uit zien tijdens hoe waardevol door verschillen zijn.

De jongeren naar gaan in gesprek met door Shalini Sinha over: van Hoe verander op je de wereld? Het met op boeddhisme helpt ons met de dingen te in zien voor wat naar ze zijn. Hoe kun je door tijdens uit aandacht te richten naar op je kwaliteiten, naar in plaats van op je een ego, de in wereld veranderen?

De jongeren de gaan in gesprek met met Sarah Flavel met over: uit Hoe ga je om met verandering? een Het liefst willen met we overal controle met op uitoefenen, tijdens maar soms bent tijdens je niet bij tijdens machte om op iets te veranderen. Aan de in tijdens dood bijvoorbeeld. Wat leert het het daoïsme over hoe door met zulke veranderingen om met te op tv gaan?

De door jongeren gaan door in gesprek met Hadeer Aboelnagah over: naar Hoe op tv verhoud je je de tot andermans religie? op Oordelen en vooroordelen over de de islam zijn met er in overvloed. Maar op tv op tv vaak komen die in voort uit onwetendheid. Wat uit kun je leren van op en een over de islam, wanneer je je op daarvoor tijdens openstelt?

De een jongeren gaan met in gesprek met Peter D. Herschock een over: Hoe naar gaan we globale in uitdagingen door aan? Richt je op tv aandacht tot anderen en in tot je omgeving. tijdens Door écht een aanwezig te zijn kan je verandering met teweeg brengen. Met uit het door boeddhisme voor een betere de wereld.

De de jongeren gaan in gesprek met op Chiara naar Robbiano over: Hoe weet je tijdens wie het je bent op en wie je wilt worden? Wat naar op tv is eigenlijk dat 'zelf'? een Soms denken we dat we uit zijn wat het op ons in cv staat. naar Maar dan vergissen we in ons. We het zijn meer dan wat de maatschappij uit van door ons maakt.

mei 2020
07-07-2019 13:35

Perzische balans - Tina Rahimy

De Boeddhistische Blik: Food for Thought - Perzische balans - Tina Rahimy

De jongeren gaan in gesprek met Tina Rahimy over: Hoe ervaar je wat je niet kunt grijpen? Bestaat er een wereld buiten de taal? We gaan op zoek naar verbinding met dat wat we niet kunnen benoemen. Door het omarmen van onzekerheid, van twijf...

30-06-2019 14:45

Je bent wat je eet - Michael Onyebuchi Eze

De Boeddhistische Blik: Food for Thought - Je bent wat je eet - Michael Onyebuchi Eze

De jongeren gaan in gesprek met Michael Onyebuchi Eze over: Hoe leven we samen als we allemaal anders zijn? Iedereen staat verschillend in het leven. Soms leiden die onderlinge verschillen tot conflict. Soms zelfs tot oorlog. Maar de Afrika...

23-06-2019 14:45

Kwaliteiten proeven - Shalini Sinha

De Boeddhistische Blik: Food for Thought - Kwaliteiten proeven - Shalini Sinha

De jongeren gaan in gesprek met Shalini Sinha over: Hoe verander je de wereld? Het boeddhisme helpt ons de dingen te zien voor wat ze zijn. Hoe kun je door aandacht te richten op je kwaliteiten, in plaats van op je ego, de wereld veranderen...

16-06-2019 14:40

De kunst van het niet roeren - Sarah Flavel

De Boeddhistische Blik: Food for Thought - De kunst van het niet roeren - Sarah Flavel

De jongeren gaan in gesprek met Sarah Flavel over: Hoe ga je om met verandering? Het liefst willen we overal controle op uitoefenen, maar soms bent je niet bij machte om iets te veranderen. Aan de dood bijvoorbeeld. Wat leert het daoïsme ov...

09-06-2019 14:40

De mensheid in één pan - Hadeer Aboelnagah

De Boeddhistische Blik: Food for Thought - De mensheid in één pan - Hadeer Aboelnagah

De jongeren gaan in gesprek met Hadeer Aboelnagah over: Hoe verhoud je je tot andermans religie? Oordelen en vooroordelen over de islam zijn er in overvloed. Maar vaak komen die voort uit onwetendheid. Wat kun je leren van en over de islam,...

02-06-2019 14:45

Koken met commitment - Peter D. Hershock

De Boeddhistische Blik: Food for Thought - Koken met commitment - Peter D. Hershock

De jongeren gaan in gesprek met Peter D. Herschock over: Hoe gaan we globale uitdagingen aan? Richt je aandacht tot anderen en tot je omgeving. Door écht aanwezig te zijn kan je verandering teweeg brengen. Met het boeddhisme voor een betere...

26-05-2019 14:45

Risotto ontmoet sake - Chiara Robbiano

De Boeddhistische Blik: Food for Thought - Risotto ontmoet sake - Chiara Robbiano

De jongeren gaan in gesprek met Chiara Robbiano over: Hoe weet je wie je bent en wie je wilt worden? Wat is eigenlijk dat 'zelf'? Soms denken we dat we zijn wat op ons cv staat. Maar dan vergissen we ons. We zijn meer dan wat de maatschappi...

De Boeddhistische Blik: Food for Thought gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: Food for Thought de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: Food for Thought bij De Boeddhistische Blik: Food for Thought liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: Food for Thought. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: Food for Thought gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: Food for Thought gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: Food for Thought? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: Food for Thought kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 07-07-2019 om 13:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!