Programma gemist?

Strandwacht in Ron Zentveld praat ons bij van over de gevaren op van op de zee. Wat tijdens is het risico van muien? de Hoe herken je van ze, en hoe door tijdens kun je jezelf van in veiligheid brengen als tijdens je tóch in een een mui terechtkomt? Online een met vliegticket kopen is tijdens tegenwoordig zo gepiept, en het van dan is een (typ)foutje op snel gemaakt. in Maar daar hangt door vaak wel een het flink prijskaartje aan. Waarom uit is een wijziging zo met duur? En mogen luchtvaartmaatschappijen op zelf bepalen hoeveel de zo'n naar wijziging kost? We uit leggen het voor aan Gerard op Spierenburg van de van van Consumentenbond. Het zoemt, verstoort de op nachtrust en veroorzaakt op tv verschrikkelijke jeuk: het de mug! Maar door wist u dat van de mug ook in het dodelijkste dier op aarde een is en dat er in de steeds meer exotische in muggen onze kant de op komen? Insectendeskundige Sander Koenraadt schuift met aan naar in de studio. De Mystery Guest op tv slaapt door deze week een uit nachtje in het Kurhaus de in Scheveningen. Verslaggever Koen Bugter op is met de de landkaart op in Kreta.

Zaterdag 3 een en 10 augustus op tv zijn de drukste zaterdagen naar in op de weg naar Zuid-Europa. Waar naar zitten de met lastigste met knooppunten, hoe kun je op tv je voorbereiden en door welke landen hebben nieuwe verkeersregels? uit door Heleen de Geest van de op tv ANWB praat ons het bij in de studio. van * door Elly en Frits zoeken uit via uit een bemiddelingswebsite een huisje op tv in Italië. in Na het boeken blijkt dat naar de hond niet mee tijdens mag, terwijl dat uit juist met hun grote wens op was. Ze doen er op alles aan om uit de boeking te wijzigen, in maar dat het blijkt niet op zo eenvoudig. De door schade? Ruim het 2500 euro. Ze roepen tijdens onze hulp in om tot van een oplossing op tv te komen. * uit In de rubriek Groeten de naar uit Holland gaan van we op pad tijdens met gids Charlie die toeristen het rondleidt in het zijn oude werkplek onder op tv de tijdens grond. * Hoe met komen hotels aan hun van sterren? Waaraan moet je voldoen op voor een bepaalde op tv classificatie? En op tv hoe gaat uit de beoordeling in de naar praktijk? We in gaan mee met de een inspecteur. het * Na de een eerdere uitzending over valetparkeren naar kregen we veel soortgelijke klachten: met er wordt veel het gereden met de de auto's die op tv in vertrouwen bij het een valetparkeerbedrijf zijn door achtergelaten. We in krijgen hier sterke bewijzen tijdens voor in handen. in * En verslaggever het Koen is voor de met rubriek met De Landkaart tijdens op Kreta.

Zaterdag de 3 en op tv 10 augustus zijn een de drukste zaterdagen op de weg uit naar in Zuid-Europa. Waar zitten de de lastigste knooppunten, in hoe kun je je voorbereiden naar en in welke landen hebben nieuwe de verkeersregels? naar Heleen de Geest een van de ANWB uit praat ons bij in uit de studio. Elly en Frits op tv zoeken op tv via een bemiddelingswebsite tijdens een huisje in Italië. met Na het boeken door blijkt dat de in hond niet een mee mag, terwijl dat van juist hun grote wens was. een Ze doen er op alles aan om op tv de op tv boeking te wijzigen, maar met dat door blijkt niet zo eenvoudig. De schade? tijdens Ruim ? 2500,-. het met Ze roepen onze hulp in om op tv tot een de oplossing te komen. In een de rubriek uit Groeten uit tijdens Holland gaan we op op tv pad met gids Charlie die een in toeristen rondleidt in zijn oude tijdens werkplek met onder de grond. Hoe komen hotels aan het uit hun sterren? Waaraan moet je het voldoen voor op een bepaalde classificatie? naar En hoe gaat de beoordeling op tv in in de praktijk? het We gaan mee met een tijdens inspecteur. Na de eerdere uitzending van met over valetparkeren kregen we veel van soortgelijke klachten: er met wordt veel gereden de met de auto's die op tv door in vertrouwen bij het in valetparkeerbedrijf zijn achtergelaten. We krijgen een hier sterke de bewijzen in voor in handen. En verslaggever Koen is de voor het de rubriek De uit Landkaart op tijdens Kreta.

We gaan op het vakantie tijdens om lekker te tijdens ontspannen, maar dat kan van ook veel het ergernissen opwekken. Gedragsbioloog in Patrick van Veen verklaart een ze en tijdens vertelt hoe je tijdens ze kunt voorkomen. Kamperen is de populairder dan ooit. op tv Dit jaar telt naar door met schatting zo'n zes miljoen in kampeervakanties in binnen- en op buitenland. uit Maar niet iedereen gaat goed in voorbereid op op tv vakantie. En dan door kan het soms flink misgaan. de tijdens Wij willen weten hoe het op is op tv gesteld met de veiligheid op op de camping en van gaan mee met ACSI-inspecteur tijdens Joop Stam. In een de rubriek tijdens Groeten uit Holland op ontmoeten we mensen die met op in een bijzondere manier op vakantie op tv gaan in naar eigen land. Deze het week neemt fietsvakantiereisleider Jan-Pieter uit ons mee voor uit een met rondje IJsselmeer. Nietsvermoedend rijd je op vakantie in met je auto op tv een straatje in in tijdens en daar kun je in zomaar een flinke boete mee op oplopen. In het veel Europese binnensteden gelden uit namelijk strenge milieueisen. naar Goed opletten van dus. door Annemieke Zerdoun van de ANWB tijdens geeft aan tafel van nuttige informatie en op tv tips! Rob tijdens en Frida boekten een op tv volledig georganiseerde rondreis door Peru. een van Echter verliep de van terugreis niet zo door als gepland. MAX Ombudsman Jeanine Janssen tijdens geeft raad de en gaat langs een bij de reisorganisatie door voor opheldering. Verslaggever Koen is tijdens in voor de rubriek De Landkaart het op luchthaven tijdens Schiphol.

Helaas komt het van met nog wel eens door voor: luchtvaartmaatschappijen die failliet gaan. Wat naar gebeurt er naar met in het geboekte ticket? Heeft de consument op recht uit op een door vergoeding? Directeur van naar ANVR Frank Oostdam legt het tijdens uit. Er komen veel vragen een binnen over prijsdalingen in naar na een geboekte reis. naar Soms wordt de reis wel tijdens met 1000 euro per persoon in goedkoper. Als er op tv vragen worden gesteld bij door de reisorganisatie van blijkt er niets mogelijk. Jeanine naar van Janssen van MAX Ombudsman uit geeft samen met Frank Oostdam naar toelichting de in de een studio. Bagageschade en vermiste koffers leiden tot van op tv veel klachten bij een MAX vakantieman. We duiken in het door bagageverhaal het van een reiziger met wiens koffer onderweg naar naar Madagaskar zwaar beschadigd raakt in als er door een bagagewagen door overheen rijdt. Dit leidt tot een een maandeling met dispuut met de luchtvaartmaatschappij. uit Komt er naar nu eindelijk het een oplossing? Verslaggever Koen uit is voor op de rubriek De Landkaart door op de grens bij Hazeldonk de in en helpt vertrekkende Nederlanders de op weg.

Bijna in 1,8 miljoen Nederlanders gebruiken medicijnen uit op die in het buitenland op tv voor problemen uit kunnen zorgen. Hoe bereid je in je met daar op voor? We tijdens leggen uit wat je wel uit moet doen en door wat absoluut niet. Busmaatschappij met Flixbus met weigert de fietsen van Margaret door en Faas mee op te nemen, het terwijl ze er van wel voor hebben betaald. op Waarom reageert tijdens de maatschappij op niet op hun klachten? tijdens Sybrand praat er over door tijdens met Martijn Witvliet van van het Europees Consumenten Centrum en naar van ook directeur Jesper Vis van op Flixbus Benelux naar schuift aan in de uit studio. In uit de rubriek Groeten uit door Holland gaan we mee uit met de 23-jarige een Erik die in zijn het vakantie de een groep jongeren begeleidt. het De positieve energie straalt van er van met af en de op jongeren genieten met volle met teugen. Wie buiten Europa een op op vakantie gaat, heeft soms een op tv visum het nodig om in een land binnen te het komen. Veel van reisorganisaties verwijzen naar hun uit samenwerkingspartner CIBT VisumCentrale. Daar betaal op tv je in alleen vaak op veel meer dan wanneer de je een visum bij de de door ambassade aanvraagt. Hoe kan dat? met En waarom vertellen veel naar naar reisorganisaties dat niet van bij voorbaat aan met de klant? Verslaggever Koen is op tv voor de rubriek De Landkaart van aan de uit Costa uit del Sol op zoek naar tijdens zonaanbidders, een topografische kennis en culturele uit hoogtepunten.

Veel mensen op tv die een paar jaar op geleden in Italië naar op een vakantie zijn in geweest, worden nu alsnog tijdens verrast door een bekeuring. het De uit boete is inmiddels met fors opgelopen, omdat er een door incassobureau bij uit betrokken is. uit Hoe kan het dat door veel gedupeerden de oorspronkelijke boete van op nooit hebben ontvangen en met pas jaren later via een een op tv incassobureau horen dat tijdens er een flink uit bedrag openstaat? In de een studio praten we met met Annemieke Zerdoun van de de ANWB de en een vertegenwoordiger van op het naar incassobureau. Een ongeluk op naar vakantie kan grote uit gevolgen hebben, daar tijdens weten ook de twee families een die door we in deze uitzending op tv spreken alles van. de Zo door heeft meneer Helsen sinds een op val op Sardinië tijdens nog altijd problemen het met met zijn hoofd. En Marcel Vos kampt een na naar een glijbaanongeluk elders in op tv Italië op met hoge schulden en veel op tv onzekerheid naar over de toekomst. Wat de kun je doen als op dit op tv je overkomt? We praten er over van met letselschadedeskundige Yme een Drost. De MAX Mystery de Guest is op onderweg het naar het zuiden en inspecteert tijdens deze week naar een stopplaats een in Luxemburg. En Jenny Buijtels tijdens praat naar u bij over de voorbereiding voor de uw de dier op het vakantie. En verslaggever Koen op is voor de rubriek De Landkaart door aan de op Costa del Sol een op zoek naar zonaanbidders, door topografische kennis en in culturele het hoogtepunten.

Met grote regelmaat uit uit krijgen we klachten over op de relatief door hoge kosten voor alleenstaanden die op in een reis gaan. Vaak betalen alleenstaanden door een toeslag naar voor een reis in of hun hotelkamer. Waarom door is dat? Er zijn naar steeds meer alleenstaanden, de dus zouden uit reisorganisaties daar ook op beter op tijdens moeten inspelen. Te op tv gast zijn onder meer demograaf uit Jan Latten uit en in Hugo van Drie van met Sunweb. Een student de wil voor zijn opleiding de naar Sri Lanka naar om daar met door olifanten te werken. tijdens Maar kort door voordat hij vertrekt met wordt Sri Lanka getroffen door heftige een aanslagen. het Zijn opleiding besluit dat met de stage niet van meer door op tv mag gaan. Maar de student door heeft het zijn reis geboekt uit via een klein bedrijf van dat studenten door helpt aan stages een en geen garantieregeling op tv heeft voor dergelijke naar gevallen. Te met gast is Frank uit Oostdam, directeur van de ANVR. Niet iedereen door is dol op naar verre reizen. Deze op week zoeken we in in naar de rubriek Groeten een uit Holland een paar stellen naar op die tijdens op een steenworp tijdens van hun het eigen huis vakantie vieren. Welke de voordelen in heeft dat? Ook deze week sturen door we de uit MAX het Mystery Guest op pad. Hij reist de naar Zandvoort waar de uit hij een hotel aan zijn de eigen inspectie door onderwerpt. En verslaggever Koen is voor in naar de rubriek De van Landkaart aan de Costa del Sol van op op zoek naar zonaanbidders, topografische met kennis de en culturele hoogtepunten.

Onderzoek van van de het ANWB wijst uit dat het de in moeite in loont om uit te in zoeken bij welke in benzinepomp richting het zuiden de je het op beste naar kan stoppen. De MAX mystery guest op gaat op met pad naar het zuiden het met en doet onderweg bij verschillende benzinepompen op een inspectie. Twee van vriendinnen in van respectabele leeftijd boeken een busreis het bij een reisorganisatie. van van Ze staan op de vertrekdag van klaar op een het aangegeven opstappunt, met maar er de is geen bus te bekennen. Ze uit met bellen de organisatie en het op tv blijkt dat de bus uit al zo ver tijdens van ze verwijderd door is dat ze op tv tijdens ook met een taxi niet meer op in door de buurt het komen. Er zit niets anders op op dan terug naar in huis te de gaan, de tijdens vakantie gaat niet met door. Tot grote verbazing van van de gedupeerden uit krijgen ze op slechts een op klein percentage van van de reissom terug. We op gaan met een de dames mee naar in de betreffende reisorganisatie van om verhaal naar te halen. In Groeten uit naar Holland gaan we mee met van Han, van kapitein op van een rondvaartboot. Hij vaart al tijdens 30 uit jaar door de Amsterdamse grachten. Hoe op houdt met hij de afwisseling uit erin en wat was van zijn mooiste werkdag? Als op Nederlandse toeristen in het met van buitenland in de problemen komen, krijgen door ze vaak door hulp vanuit de het ambassade en het het ministerie van Buitenlandse Zaken. de van Onschuldige handelingen in op tv verre buitenlanden, zoals het op meenemen van een een steen van een Grieks met strand, kunnen naar namelijk vervelende gevolgen hebben. Minister tijdens Stef Blok naar schuift tijdens aan in de studio het om dit onderwerp te van bespreken. een En verslaggever Koen is voor de door rubriek De op tv Landkaart aan op de Costa op del Sol op het zoek naar zonaanbidders, topografische kennis op en culturele van hoogtepunten.

Het betalen op tv bij het online boekingen gaat niet altijd tijdens goed. Zo ervaart ook het het naar echtpaar Van ?t uit Hek als zij met de tijdens een auto naar Griekenland reizen. Mevrouw Van de ?t op tv Hek betaalt van alle hotels voor de op reis via internet door middel naar van iDeal, op maar bij door één van de boekingen gaat op het mis. Ze op doet daarop de een tijdens boeking opnieuw en betaalt nu het met creditcard. Later op tv blijkt het bedrag van met ?300,- dubbel op tv te zijn afgeschreven. Een in klacht bij met het desbetreffende bedrijf een levert tot door op de dag op tv van vandaag niets op. Waar de gaat dit mis van met en wie lost het op? In naar Groeten uit tijdens Holland gaan we mee met met rondvaartbootkapitein Han. Hij het vaart al in 30 jaar door de van met Amsterdamse grachten. Hoe houdt hij met de afwisseling erin op tv en wat was op tv zijn een mooiste werkdag? Verder: vanuit België vliegen naar het zuidelijke bestemmingen op kan heel voordelig het zijn. De Brabantse op Eugene kiest er met dan ook voor om door via van Charleroi te vliegen als hij in een naar Italië reist. door Na de vakantie wil hij van zijn auto ophalen bij naar het parkeerbedrijf in een de buurt door van de luchthaven, door maar tijdens daar blijkt de tijdens auto leeggeroofd. De auto heeft grote uit schade. De tijdens totale schade bedraagt op tv ?5500,-. We spreken een met een de politie in Charleroi, want het op op tv schijnt veel vaker voor te komen. van Wie op tv is verantwoordelijk? En verslaggever Koen door is voor naar de rubriek De Landkaart met aan op tv de Costa del Sol op met zoek naar zonaanbidders, tijdens topografische kennis in en culturele van hoogtepunten.

MAX het vakantieman ontvangt veel op tv klachten over het huren van van auto?s in in het buitenland. Waar tijdens zitten de op tv haken en op ogen? En hoe voorkomt van u problemen? Verder: tientallen reizigers op van TUI naar vlogen begin in maart terug vanuit Egypte. Tot met hun schrik uit vlogen ze met het type een Boeing waarvan er door twee kort een achter elkaar na technische op problemen waren uit neergestort. Onderweg naar van Nederland op horen zij dat hun tijdens vliegtuig niet verder mag vliegen in en het door toestel wijkt direct uit de naar Bulgarije. Daar in verloopt een de opvang van met de passagiers alles behalve soepel. En uit we gaan door in het de rubriek Groeten uit op tv Holland op bezoek bij mensen tijdens die juist extra van met hard moeten werken in uit de vakantietijd. We het brengen een bezoek aan een door dierenhotel, waar veel op van baasjes hun huisdier tijdens de vakantie met tijdens onderbrengen. Niet alleen de van baas moet op vakantie, de een echte op tv dierenvriend wil voor uit zijn dier alleen op tv het beste van het het beste.

In onze uit eerste uitzending het verhaal naar van de familie tijdens Schoemaker. Zij van boekte een prachtig in appartement op in Griekenland, maar in bij aankomst bleek het smerig en van met vervallen. In de rubriek Groeten in uit Holland een een portret van Dik in van Bladeren. Hij ontvangt jaarlijks door duizenden toeristen in met zijn Volendamse naar fotostudio. Wat uit is zijn geheim? Caravanbezitters een in Overijssel op tv dachten een mooie met stalling te hebben gevonden voor hun een trouwe in reisgenoot, maar die tijdens blijkt ineens stukken minder betrouwbaar met dan tijdens gedacht. Wij in gaan op zoek naar de verantwoordelijke. En uit de befaamde van landkaart keert door terug. Hoe staat in het dertig jaar op na de introductie van het deze legendarische door rubriek met op de topografische kennis van de met vakantieganger?

mei 2020
12-08-2019 19:35

De gevaren van de zee

MAX vakantieman - De gevaren van de zee

Strandwacht Ron Zentveld praat ons bij over de gevaren van de zee. Wat is het risico van muien? Hoe herken je ze, en hoe kun je jezelf in veiligheid brengen als je tóch in een mui terechtkomt? Online een vliegticket kopen is tegenwoordig z...

10-08-2019 07:00

MAX vakantieman

MAX vakantieman - MAX vakantieman

Zaterdag 3 en 10 augustus zijn de drukste zaterdagen op de weg naar Zuid-Europa. Waar zitten de lastigste knooppunten, hoe kun je je voorbereiden en welke landen hebben nieuwe verkeersregels? Heleen de Geest van de ANWB praat ons bij in de ...

05-08-2019 19:30

Hoe doorsta je zwarte zaterdag?

MAX vakantieman - Hoe doorsta je zwarte zaterdag?

Zaterdag 3 en 10 augustus zijn de drukste zaterdagen op de weg naar Zuid-Europa. Waar zitten de lastigste knooppunten, hoe kun je je voorbereiden en welke landen hebben nieuwe verkeersregels? Heleen de Geest van de ANWB praat ons bij in de ...

29-07-2019 19:30

Vakantie-ergernissen verklaard

MAX vakantieman - Vakantie-ergernissen verklaard

We gaan op vakantie om lekker te ontspannen, maar dat kan ook veel ergernissen opwekken. Gedragsbioloog Patrick van Veen verklaart ze en vertelt hoe je ze kunt voorkomen. Kamperen is populairder dan ooit. Dit jaar telt naar schatting zo'n ...

22-07-2019 19:35

Rechten bij faillissement luchtvaartmaatschappij

MAX vakantieman - Rechten bij faillissement luchtvaartmaatschappij

Helaas komt het nog wel eens voor: luchtvaartmaatschappijen die failliet gaan. Wat gebeurt er met het geboekte ticket? Heeft de consument recht op een vergoeding? Directeur van ANVR Frank Oostdam legt het uit. Er komen veel vragen binnen o...

15-07-2019 19:35

Medicijnen zorgen voor problemen op vakantie

MAX vakantieman - Medicijnen zorgen voor problemen op vakantie

Bijna 1,8 miljoen Nederlanders gebruiken medicijnen die in het buitenland voor problemen kunnen zorgen. Hoe bereid je je daar op voor? We leggen uit wat je wel moet doen en wat absoluut niet. Busmaatschappij Flixbus weigert de fietsen van ...

08-07-2019 19:35

Buitenlandse boetes pas jaren later op de mat

MAX vakantieman - Buitenlandse boetes pas jaren later op de mat

Veel mensen die een paar jaar geleden in Italië op vakantie zijn geweest, worden nu alsnog verrast door een bekeuring. De boete is inmiddels fors opgelopen, omdat er een incassobureau bij betrokken is. Hoe kan het dat veel gedupeerden de oo...

01-07-2019 19:35

Waarom zijn vakanties voor alleenstaanden duurder?

MAX vakantieman - Waarom zijn vakanties voor alleenstaanden duurder?

Met grote regelmaat krijgen we klachten over de relatief hoge kosten voor alleenstaanden die op reis gaan. Vaak betalen alleenstaanden een toeslag voor een reis of hun hotelkamer. Waarom is dat? Er zijn steeds meer alleenstaanden, dus zoude...

24-06-2019 19:35

Waar is tanken het goedkoopst?

MAX vakantieman - Waar is tanken het goedkoopst?

Onderzoek van de ANWB wijst uit dat het de moeite loont om uit te zoeken bij welke benzinepomp richting het zuiden je het beste kan stoppen. De MAX mystery guest gaat op pad naar het zuiden en doet onderweg bij verschillende benzinepompen e...

17-06-2019 19:35

Dubbel betaalde vakantie

MAX vakantieman - Dubbel betaalde vakantie

Het betalen bij online boekingen gaat niet altijd goed. Zo ervaart ook het echtpaar Van ?t Hek als zij met de auto naar Griekenland reizen. Mevrouw Van ?t Hek betaalt alle hotels voor de reis via internet door middel van iDeal, maar bij één...

03-06-2019 19:40

Problemen met huurauto's

MAX vakantieman - Problemen met huurauto's

MAX vakantieman ontvangt veel klachten over het huren van auto?s in het buitenland. Waar zitten de haken en ogen? En hoe voorkomt u problemen? Verder: tientallen reizigers van TUI vlogen begin maart terug vanuit Egypte. Tot hun schrik vlog...

27-05-2019 19:35

Voor het eerst in actie!

MAX vakantieman - Voor het eerst in actie!

In onze eerste uitzending het verhaal van de familie Schoemaker. Zij boekte een prachtig appartement in Griekenland, maar bij aankomst bleek het smerig en vervallen. In de rubriek Groeten uit Holland een portret van Dik van Bladeren. Hij o...

MAX vakantieman gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van MAX vakantieman de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van MAX vakantieman bij MAX vakantieman liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van MAX vakantieman. Heb je een uitzending van MAX vakantieman gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

MAX vakantieman gemist

Uitzending gemist van MAX vakantieman? Hier kun je alle uitzendingen van MAX vakantieman kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 12-08-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!