Programma gemist?

Strandwacht Ron de Zentveld praat ons van bij op tv over de gevaren uit van de zee. Wat is op het risico van muien? naar Hoe met herken je van ze, en hoe kun je het jezelf in veiligheid naar brengen naar als je tóch in een mui tijdens terechtkomt? Online een vliegticket uit een kopen is tegenwoordig zo gepiept, en een op dan is een (typ)foutje snel op tv gemaakt. Maar daar van hangt vaak naar wel een flink prijskaartje tijdens aan. Waarom een is een wijziging zo duur? naar En mogen luchtvaartmaatschappijen de op zelf bepalen hoeveel zo'n wijziging kost? in We uit leggen het voor aan naar Gerard Spierenburg van het de Consumentenbond. Het zoemt, een verstoort de nachtrust en op tv met veroorzaakt verschrikkelijke jeuk: de mug! Maar tijdens wist u een dat tijdens de mug ook het dodelijkste de dier op aarde een is en dat een er de steeds meer exotische muggen met onze kant op komen? Insectendeskundige met Sander in Koenraadt schuift op aan in de studio. De van Mystery Guest slaapt uit deze week een in nachtje in uit het Kurhaus in Scheveningen. Verslaggever Koen het Bugter is tijdens met de landkaart op de Kreta.

Zaterdag 3 van en 10 augustus zijn door de het drukste zaterdagen op de de weg van naar Zuid-Europa. Waar met zitten de lastigste knooppunten, hoe een kun door je je voorbereiden en welke in landen hebben nieuwe tijdens verkeersregels? Heleen de Geest van van de ANWB in praat ons bij een in de studio. van * Elly en naar Frits zoeken op via een bemiddelingswebsite met een de huisje in Italië. Na het boeken het een blijkt dat de hond niet op tv mee mag, terwijl dat tijdens juist hun door grote op wens was. Ze doen er tijdens alles aan om het de boeking te wijzigen, van uit maar dat blijkt niet zo in eenvoudig. De schade? Ruim het 2500 euro. Ze in roepen onze hulp naar in om door tot in een oplossing te komen. * naar In de naar rubriek Groeten uit Holland gaan door op we op pad met gids Charlie tijdens die toeristen rondleidt tijdens in zijn oude met werkplek onder de uit grond. door * Hoe van komen hotels aan met hun sterren? Waaraan moet je van voldoen voor een bepaalde door classificatie? En hoe van gaat de van beoordeling in in de praktijk? in We gaan mee met met een inspecteur. * de Na de eerdere van uitzending over valetparkeren kregen we uit veel tijdens soortgelijke klachten: er wordt veel van gereden met de op auto's die in het vertrouwen bij uit het valetparkeerbedrijf zijn het achtergelaten. We krijgen een hier sterke in bewijzen voor in van handen. * En verslaggever Koen op tv is de voor de rubriek De Landkaart een op van Kreta.

Zaterdag tijdens 3 en 10 in augustus zijn in de drukste zaterdagen op de met weg naar naar Zuid-Europa. Waar zitten de lastigste de de knooppunten, hoe kun je door je voorbereiden en welke tijdens landen hebben nieuwe van verkeersregels? Heleen de Geest van van de ANWB het praat ons uit bij in op de studio. Elly en de Frits zoeken via een uit bemiddelingswebsite een van huisje in Italië. Na het tijdens boeken op blijkt dat de met hond niet mee mag, terwijl uit naar dat juist hun het grote wens was. Ze doen er een alles op tv aan om de boeking te uit op wijzigen, maar dat op blijkt niet zo eenvoudig. met De schade? Ruim op tv ? 2500,-. Ze roepen onze uit hulp tijdens in om tot een oplossing het te komen. In de de rubriek naar Groeten uit Holland gaan we het op op pad met gids een Charlie die toeristen het rondleidt in zijn oude werkplek in op onder de grond. Hoe naar komen hotels aan hun het sterren? Waaraan moet je met voldoen voor een naar bepaalde het classificatie? En hoe gaat de beoordeling op in de praktijk? tijdens We gaan mee met met een inspecteur. Na in de eerdere op uitzending op tv over valetparkeren kregen op tv we veel soortgelijke klachten: er van wordt veel gereden met door op de auto's die in door vertrouwen bij het de valetparkeerbedrijf zijn in achtergelaten. We krijgen hier sterke bewijzen van voor op tv in handen. En de verslaggever Koen is op tv voor de rubriek De op tv Landkaart op naar Kreta.

We op tv gaan op vakantie om lekker van te ontspannen, uit maar dat kan op ook veel tijdens ergernissen opwekken. Gedragsbioloog Patrick de van Veen tijdens verklaart ze en vertelt hoe het je ze kunt door voorkomen. Kamperen een is populairder het dan ooit. Dit jaar uit telt naar schatting zo'n naar zes miljoen uit kampeervakanties in binnen- en van buitenland. Maar het niet iedereen in gaat goed voorbereid op uit vakantie. En op dan kan het soms flink de misgaan. Wij willen weten op tv hoe de het is met gesteld met de in veiligheid op de camping en gaan in mee met ACSI-inspecteur met Joop Stam. In de tijdens rubriek Groeten uit naar Holland ontmoeten we het het mensen die op een bijzondere door manier op op vakantie gaan door in eigen land. Deze week neemt op tv op tv fietsvakantiereisleider Jan-Pieter ons mee uit voor een rondje naar IJsselmeer. Nietsvermoedend rijd je op vakantie tijdens met je auto het naar een straatje in en op daar kun je zomaar een met flinke op boete mee naar oplopen. In veel de Europese binnensteden gelden naar namelijk strenge milieueisen. Goed opletten dus. van Annemieke Zerdoun uit van de ANWB uit geeft aan tafel nuttige van informatie en op tips! Rob en van Frida boekten van een volledig georganiseerde naar rondreis door Peru. Echter verliep de een de terugreis niet zo als gepland. een MAX Ombudsman een Jeanine Janssen geeft raad de en gaat langs bij van de reisorganisatie voor de opheldering. Verslaggever Koen door is voor de rubriek op tv De Landkaart op door luchthaven van Schiphol.

Helaas komt van het nog wel eens naar voor: op tv luchtvaartmaatschappijen die failliet tijdens gaan. Wat gebeurt er op met het naar geboekte ticket? Heeft de consument een de recht op een op tv vergoeding? Directeur van ANVR Frank op tv Oostdam legt het uit. Er een met komen veel vragen binnen met over prijsdalingen na een op geboekte reis. Soms met wordt een de reis wel 1000 in euro per persoon goedkoper. een Als er vragen op worden gesteld bij de in reisorganisatie uit blijkt er tijdens niets mogelijk. Jeanine met Janssen van MAX Ombudsman in geeft samen door met Frank Oostdam toelichting het in de op tv studio. Bagageschade en vermiste met koffers leiden tot veel klachten de bij MAX de vakantieman. We het duiken in het bagageverhaal van op tv een reiziger van wiens koffer met onderweg naar Madagaskar zwaar beschadigd raakt de als uit er een bagagewagen overheen rijdt. met Dit leidt tot op van een maandeling dispuut met de luchtvaartmaatschappij. van Komt er nu het op eindelijk een oplossing? Verslaggever Koen is voor door de rubriek De in van Landkaart op de grens bij Hazeldonk in in en helpt vertrekkende door Nederlanders op weg.

Bijna 1,8 miljoen het Nederlanders uit gebruiken medicijnen die in het op op buitenland voor problemen kunnen zorgen. Hoe met bereid de je je daar op tijdens voor? We leggen de uit wat je tijdens wel moet doen op en wat absoluut niet. Busmaatschappij door Flixbus weigert uit de een fietsen van Margaret het en Faas mee te nemen, tijdens terwijl op tv ze er wel in voor hebben betaald. Waarom reageert de de maatschappij op niet op hun klachten? Sybrand op tv praat er uit over met Martijn Witvliet van van van het Europees Consumenten op tv Centrum en ook directeur in Jesper Vis van Flixbus uit Benelux schuift aan het in de de studio. In de op rubriek Groeten uit Holland gaan de we mee met op tv de 23-jarige op Erik die in tijdens zijn vakantie tijdens een groep jongeren begeleidt. op tv De positieve energie tijdens straalt tijdens er van af en de jongeren met genieten met het volle teugen. Wie het buiten Europa op vakantie gaat, van heeft een soms een visum op tv nodig om een land binnen tijdens te op tv komen. Veel reisorganisaties in verwijzen naar hun samenwerkingspartner CIBT naar VisumCentrale. naar Daar betaal je door alleen vaak veel meer dan de wanneer je op een visum bij in de ambassade op tv aanvraagt. Hoe kan dat? naar En waarom vertellen veel het reisorganisaties van dat niet bij voorbaat met aan de een klant? Verslaggever Koen is op voor de rubriek De met Landkaart aan de Costa met del Sol het op zoek naar zonaanbidders, het uit topografische kennis en culturele op hoogtepunten.

Veel mensen het die een paar jaar uit op tv geleden in Italië op vakantie zijn op tijdens geweest, worden nu alsnog verrast naar door een bekeuring. De tijdens boete is inmiddels een fors een opgelopen, omdat door er een incassobureau bij betrokken het is. uit Hoe kan het door dat veel gedupeerden de op tv oorspronkelijke boete nooit een hebben ontvangen uit en pas jaren later met via een door incassobureau horen dat er een een flink bedrag de openstaat? In de de studio praten we met Annemieke op tv het Zerdoun van de van ANWB en een vertegenwoordiger op tv van het incassobureau. Een op ongeluk op een vakantie kan grote het gevolgen hebben, uit daar weten ook de twee een families uit die we in deze uitzending spreken met op alles van. Zo heeft op meneer Helsen sinds een de val op tijdens Sardinië nog van altijd problemen met op zijn hoofd. En op tv Marcel Vos kampt na de een glijbaanongeluk elders naar in Italië met hoge schulden een en op veel onzekerheid in over de toekomst. Wat kun op tv je tijdens doen als dit je door overkomt? We de praten er over met letselschadedeskundige Yme door Drost. De MAX Mystery in het Guest is onderweg naar het zuiden tijdens en inspecteert deze door week een stopplaats op in Luxemburg. uit En Jenny Buijtels een praat u bij over uit de voorbereiding van voor uw dier op een tijdens vakantie. En verslaggever Koen is voor het de rubriek op De Landkaart aan de uit Costa del Sol op door zoek naar op tv zonaanbidders, door topografische kennis en culturele uit hoogtepunten.

Met grote met regelmaat de krijgen we klachten over in de relatief hoge de kosten voor de alleenstaanden die op op tv reis gaan. Vaak met betalen alleenstaanden een toeslag met voor een reis of uit hun hotelkamer. Waarom is door dat? Er zijn van uit steeds meer alleenstaanden, dus zouden op tv reisorganisaties daar ook op beter op door moeten inspelen. op tv Te gast zijn onder meer van demograaf op Jan Latten en Hugo van Drie een van het Sunweb. Een student wil door voor zijn opleiding door naar Sri het Lanka om daar met olifanten te in werken. Maar van kort in voordat hij vertrekt tijdens wordt Sri Lanka getroffen door heftige een aanslagen. tijdens Zijn opleiding besluit dat naar de stage niet meer uit door mag gaan. tijdens Maar op de student heeft zijn reis uit door geboekt via een klein met bedrijf dat studenten helpt met aan stages en een geen garantieregeling in heeft voor dergelijke gevallen. de Te gast is tijdens Frank Oostdam, directeur van het de een ANVR. Niet iedereen is dol door op door verre reizen. Deze week zoeken we een in de rubriek op tv Groeten uit een Holland tijdens een paar stellen op die op op tv op tv een steenworp van het hun eigen huis vakantie vieren. op tv Welke een voordelen heeft dat? Ook deze een week sturen we de MAX naar Mystery Guest op op pad. Hij de reist naar Zandvoort de waar hij een een hotel aan zijn tijdens eigen inspectie onderwerpt. En tijdens verslaggever Koen is voor op tv uit de rubriek De Landkaart aan de de de Costa del Sol op in zoek naar zonaanbidders, topografische kennis in en culturele een hoogtepunten.

Onderzoek van met de ANWB wijst op tv uit dat het de door moeite loont tijdens om uit te op zoeken bij welke benzinepomp door richting het van zuiden je het beste het kan stoppen. door De MAX mystery guest naar gaat op door pad naar het het zuiden en op doet onderweg een bij verschillende benzinepompen een inspectie. Twee met vriendinnen van respectabele met leeftijd boeken een tijdens busreis bij uit een reisorganisatie. Ze staan op op de met vertrekdag klaar op het aangegeven uit opstappunt, maar er naar is op geen bus te bekennen. op tv Ze bellen de op organisatie en het het blijkt dat de met bus al zo ver een van ze van verwijderd is de dat ze op ook met een in taxi niet meer in de buurt op tv komen. Er met zit niets anders op tijdens dan terug naar de met huis te gaan, de vakantie gaat met niet door. Tot van grote tijdens verbazing van de gedupeerden een krijgen op ze slechts een klein percentage op tv van de het reissom terug. in We gaan met op tv de dames mee een naar de betreffende reisorganisatie van om verhaal te een halen. In Groeten uit Holland gaan van we mee naar met Han, kapitein door op de een rondvaartboot. Hij vaart al 30 met van jaar door de Amsterdamse grachten. op tv Hoe houdt de hij de afwisseling op tv erin en wat een was zijn mooiste werkdag? Als Nederlandse door toeristen het in het buitenland in van de problemen komen, in krijgen ze vaak door hulp vanuit uit de ambassade en uit het ministerie van Buitenlandse Zaken. de Onschuldige handelingen het in verre buitenlanden, in zoals het meenemen uit van een steen van van een Grieks tijdens strand, in kunnen namelijk vervelende op tv gevolgen hebben. Minister naar Stef Blok schuift aan in op de uit studio om dit onderwerp van te bespreken. En verslaggever Koen een is voor de door rubriek De Landkaart met met aan de Costa het del Sol op zoek naar een zonaanbidders, topografische kennis uit en van culturele hoogtepunten.

Het uit betalen bij online boekingen naar gaat naar niet altijd goed. Zo ervaart ook uit in het echtpaar Van ?t Hek uit als zij met de uit auto naar Griekenland uit reizen. Mevrouw op Van de ?t Hek betaalt alle hotels voor naar tijdens de reis via internet door naar middel van een iDeal, maar bij één van van de boekingen gaat tijdens het mis. Ze een doet het daarop de op tv boeking opnieuw en betaalt nu tijdens met creditcard. Later het blijkt het bedrag in van ?300,- door dubbel te zijn met afgeschreven. Een in klacht bij het desbetreffende bedrijf het levert tot op een de dag van de vandaag van niets op. Waar gaat dit mis op op tv en wie lost tijdens het op? In Groeten uit Holland gaan tijdens we mee tijdens met rondvaartbootkapitein Han. op Hij vaart al 30 door jaar op door de Amsterdamse grachten. Hoe tijdens houdt hij de de afwisseling erin en met wat was een zijn mooiste werkdag? Verder: vanuit de naar België vliegen naar zuidelijke bestemmingen kan een heel op voordelig zijn. op De Brabantse Eugene kiest uit er dan ook voor op om door via Charleroi te vliegen het als hij naar Italië het reist. met Na de vakantie naar wil hij zijn auto ophalen bij naar het parkeerbedrijf in tijdens tijdens de buurt van de luchthaven, maar van naar daar blijkt de op auto leeggeroofd. De auto van heeft grote schade. De totale het schade bedraagt in ?5500,-. op tv We spreken met de politie uit in Charleroi, want naar het schijnt het veel vaker tijdens voor te komen. een Wie is verantwoordelijk? En naar verslaggever Koen is van voor de rubriek De Landkaart op tv aan de tijdens Costa del Sol op op zoek het naar zonaanbidders, topografische kennis en op tv culturele tijdens hoogtepunten.

MAX het vakantieman ontvangt veel klachten uit over het huren van het auto?s in in het op buitenland. Waar zitten de haken en de ogen? met En hoe voorkomt u problemen? Verder: een tientallen uit reizigers van TUI vlogen begin van maart terug vanuit met Egypte. Tot hun naar schrik naar vlogen ze de met het type Boeing waarvan door er twee kort achter op elkaar na met technische op problemen waren neergestort. op tv Onderweg naar Nederland horen zij dat met hun vliegtuig niet de verder mag vliegen van en het van toestel wijkt direct uit op naar Bulgarije. uit Daar verloopt de opvang op tv in van de passagiers alles behalve soepel. En het we gaan in op de rubriek Groeten op uit door Holland op bezoek bij een mensen de die juist extra hard moeten door werken in tijdens de vakantietijd. We brengen een een bezoek het aan een een dierenhotel, waar veel uit baasjes hun huisdier tijdens de vakantie op tv een onderbrengen. Niet alleen met de baas moet de op vakantie, een echte door dierenvriend wil voor zijn dier op tv alleen het de beste van het de beste.

In onze door eerste tijdens uitzending het verhaal op tv van de familie Schoemaker. met Zij boekte het een prachtig appartement in uit Griekenland, maar bij op tv aankomst bleek het smerig naar en vervallen. In in de rubriek naar Groeten uit Holland door een portret van van Dik van Bladeren. Hij ontvangt jaarlijks tijdens de duizenden toeristen in zijn tijdens Volendamse fotostudio. Wat is naar zijn geheim? Caravanbezitters in in Overijssel tijdens dachten een mooie stalling te hebben van gevonden voor hun uit naar trouwe reisgenoot, maar van die blijkt ineens stukken naar minder betrouwbaar dan gedacht. met Wij gaan in op zoek naar de verantwoordelijke. En door uit de befaamde landkaart keert terug. Hoe op staat het de dertig jaar naar na de introductie het van deze naar legendarische rubriek met het de topografische kennis van de door vakantieganger?

september 2021
12-08-2019 19:35

De gevaren van de zee

MAX vakantieman - De gevaren van de zee

Strandwacht Ron Zentveld praat ons bij over de gevaren van de zee. Wat is het risico van muien? Hoe herken je ze, en hoe kun je jezelf in veiligheid brengen als je tóch in een mui terechtkomt? Online een vliegticket kopen is tegenwoordig z...

10-08-2019 07:00

MAX vakantieman

MAX vakantieman - MAX vakantieman

Zaterdag 3 en 10 augustus zijn de drukste zaterdagen op de weg naar Zuid-Europa. Waar zitten de lastigste knooppunten, hoe kun je je voorbereiden en welke landen hebben nieuwe verkeersregels? Heleen de Geest van de ANWB praat ons bij in de ...

05-08-2019 19:30

Hoe doorsta je zwarte zaterdag?

MAX vakantieman - Hoe doorsta je zwarte zaterdag?

Zaterdag 3 en 10 augustus zijn de drukste zaterdagen op de weg naar Zuid-Europa. Waar zitten de lastigste knooppunten, hoe kun je je voorbereiden en welke landen hebben nieuwe verkeersregels? Heleen de Geest van de ANWB praat ons bij in de ...

29-07-2019 19:30

Vakantie-ergernissen verklaard

MAX vakantieman - Vakantie-ergernissen verklaard

We gaan op vakantie om lekker te ontspannen, maar dat kan ook veel ergernissen opwekken. Gedragsbioloog Patrick van Veen verklaart ze en vertelt hoe je ze kunt voorkomen. Kamperen is populairder dan ooit. Dit jaar telt naar schatting zo'n ...

22-07-2019 19:35

Rechten bij faillissement luchtvaartmaatschappij

MAX vakantieman - Rechten bij faillissement luchtvaartmaatschappij

Helaas komt het nog wel eens voor: luchtvaartmaatschappijen die failliet gaan. Wat gebeurt er met het geboekte ticket? Heeft de consument recht op een vergoeding? Directeur van ANVR Frank Oostdam legt het uit. Er komen veel vragen binnen o...

15-07-2019 19:35

Medicijnen zorgen voor problemen op vakantie

MAX vakantieman - Medicijnen zorgen voor problemen op vakantie

Bijna 1,8 miljoen Nederlanders gebruiken medicijnen die in het buitenland voor problemen kunnen zorgen. Hoe bereid je je daar op voor? We leggen uit wat je wel moet doen en wat absoluut niet. Busmaatschappij Flixbus weigert de fietsen van ...

08-07-2019 19:35

Buitenlandse boetes pas jaren later op de mat

MAX vakantieman - Buitenlandse boetes pas jaren later op de mat

Veel mensen die een paar jaar geleden in Italië op vakantie zijn geweest, worden nu alsnog verrast door een bekeuring. De boete is inmiddels fors opgelopen, omdat er een incassobureau bij betrokken is. Hoe kan het dat veel gedupeerden de oo...

01-07-2019 19:35

Waarom zijn vakanties voor alleenstaanden duurder?

MAX vakantieman - Waarom zijn vakanties voor alleenstaanden duurder?

Met grote regelmaat krijgen we klachten over de relatief hoge kosten voor alleenstaanden die op reis gaan. Vaak betalen alleenstaanden een toeslag voor een reis of hun hotelkamer. Waarom is dat? Er zijn steeds meer alleenstaanden, dus zoude...

24-06-2019 19:35

Waar is tanken het goedkoopst?

MAX vakantieman - Waar is tanken het goedkoopst?

Onderzoek van de ANWB wijst uit dat het de moeite loont om uit te zoeken bij welke benzinepomp richting het zuiden je het beste kan stoppen. De MAX mystery guest gaat op pad naar het zuiden en doet onderweg bij verschillende benzinepompen e...

17-06-2019 19:35

Dubbel betaalde vakantie

MAX vakantieman - Dubbel betaalde vakantie

Het betalen bij online boekingen gaat niet altijd goed. Zo ervaart ook het echtpaar Van ?t Hek als zij met de auto naar Griekenland reizen. Mevrouw Van ?t Hek betaalt alle hotels voor de reis via internet door middel van iDeal, maar bij één...

03-06-2019 19:40

Problemen met huurauto's

MAX vakantieman - Problemen met huurauto's

MAX vakantieman ontvangt veel klachten over het huren van auto?s in het buitenland. Waar zitten de haken en ogen? En hoe voorkomt u problemen? Verder: tientallen reizigers van TUI vlogen begin maart terug vanuit Egypte. Tot hun schrik vlog...

27-05-2019 19:35

Voor het eerst in actie!

MAX vakantieman - Voor het eerst in actie!

In onze eerste uitzending het verhaal van de familie Schoemaker. Zij boekte een prachtig appartement in Griekenland, maar bij aankomst bleek het smerig en vervallen. In de rubriek Groeten uit Holland een portret van Dik van Bladeren. Hij o...

MAX vakantieman gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van MAX vakantieman de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van MAX vakantieman bij MAX vakantieman liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van MAX vakantieman. Heb je een uitzending van MAX vakantieman gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

MAX vakantieman gemist

Uitzending gemist van MAX vakantieman? Hier kun je alle uitzendingen van MAX vakantieman kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 12-08-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!