Programma gemist?

Strandwacht de Ron Zentveld praat op tv ons bij uit over de gevaren van de zee. de Wat op is het met risico van muien? Hoe herken op tv je ze, het en hoe kun het je jezelf de in veiligheid brengen van als je tóch naar in een mui terechtkomt? Online een op vliegticket kopen is tegenwoordig uit zo gepiept, en tijdens met dan is een (typ)foutje snel naar gemaakt. Maar door daar hangt vaak wel een het flink de prijskaartje aan. Waarom is een met wijziging op tv zo duur? met En mogen luchtvaartmaatschappijen zelf bepalen hoeveel door zo'n wijziging door kost? We leggen het op voor een aan Gerard door Spierenburg van de Consumentenbond. Het uit zoemt, verstoort de nachtrust en tijdens veroorzaakt verschrikkelijke in jeuk: de mug! op tv Maar wist u tijdens dat door de mug ook in het dodelijkste dier op aarde is een en dat er op van steeds meer exotische muggen onze kant in op komen? Insectendeskundige met Sander het Koenraadt schuift van aan in de het studio. De Mystery Guest slaapt deze week in een tijdens nachtje in het Kurhaus door in in Scheveningen. Verslaggever Koen Bugter is met in de landkaart op een Kreta.

Zaterdag het 3 en 10 augustus de zijn de de drukste zaterdagen op de een weg een naar Zuid-Europa. Waar zitten het de lastigste knooppunten, hoe kun op op tv je je voorbereiden door en welke landen hebben nieuwe verkeersregels? op tv Heleen de Geest naar van de ANWB van praat ons bij het op in de studio. * Elly een en Frits zoeken via uit een bemiddelingswebsite een een met huisje in Italië. Na het boeken op tv blijkt dat de tijdens hond niet mee in mag, door terwijl dat juist hun een grote wens was. een Ze doen er uit alles aan een om de boeking te wijzigen, tijdens maar in dat blijkt niet zo eenvoudig. door het De schade? Ruim 2500 euro. Ze op roepen onze hulp van in om tot het een naar oplossing te met komen. * In de naar rubriek Groeten het uit Holland gaan we op op pad door met gids Charlie uit die toeristen rondleidt in zijn op oude werkplek naar onder de grond. met * Hoe door komen hotels aan hun sterren? het Waaraan de moet je voldoen door voor een bepaalde tijdens classificatie? En hoe gaat naar de beoordeling in door de praktijk? in We gaan mee met een een inspecteur. * het Na de eerdere uitzending met over het valetparkeren kregen we veel soortgelijke klachten: op er in wordt veel gereden op met de auto's die op in vertrouwen de bij het valetparkeerbedrijf zijn achtergelaten. op We krijgen hier de sterke bewijzen voor naar in door handen. * En verslaggever op Koen is voor het de rubriek uit De Landkaart in op Kreta.

Zaterdag door 3 en 10 in augustus zijn de drukste zaterdagen van op op de weg naar uit Zuid-Europa. Waar op tv zitten de lastigste op tv knooppunten, hoe kun je je voorbereiden van met en welke landen hebben nieuwe op verkeersregels? door Heleen de Geest naar van de ANWB praat ons uit bij in de op studio. Elly en uit Frits zoeken via een het bemiddelingswebsite een huisje in van met Italië. Na het het boeken blijkt dat de hond niet de op tv mee mag, terwijl een dat juist hun grote tijdens wens was. naar Ze doen er alles aan om de de van boeking te wijzigen, van maar dat blijkt niet zo op tv eenvoudig. De schade? het op tv Ruim ? 2500,-. Ze roepen onze op hulp naar in om uit tot een oplossing tijdens te komen. In de rubriek Groeten uit met Holland gaan we in op pad een met gids Charlie op die het toeristen rondleidt in zijn de oude werkplek onder de grond. Hoe op komen hotels van aan naar hun sterren? Waaraan moet je uit voldoen van voor een bepaalde classificatie? En op hoe de gaat de beoordeling in de praktijk? uit het We gaan mee met een het inspecteur. Na de eerdere uitzending uit het over valetparkeren kregen we veel op soortgelijke in klachten: er wordt veel gereden met met de auto's de die in vertrouwen bij op het valetparkeerbedrijf de zijn achtergelaten. We krijgen een het hier sterke bewijzen voor in in handen. En in verslaggever Koen is voor de rubriek uit De met Landkaart op de Kreta.

We gaan met op vakantie om tijdens lekker te tijdens ontspannen, maar dat kan ook met tijdens veel ergernissen opwekken. Gedragsbioloog door Patrick van Veen een verklaart ze naar en vertelt hoe je in ze kunt voorkomen. Kamperen is populairder de van dan ooit. Dit jaar het telt naar tijdens schatting zo'n zes miljoen kampeervakanties in in binnen- en buitenland. door Maar niet met iedereen gaat goed het voorbereid op op vakantie. En dan door kan het met soms flink misgaan. een Wij willen weten hoe het het is gesteld door met de veiligheid op op de camping en gaan naar het mee met ACSI-inspecteur Joop naar Stam. In de rubriek een Groeten uit Holland ontmoeten in we van mensen die op een bijzondere manier door van op vakantie gaan op in eigen land. Deze week neemt een door fietsvakantiereisleider Jan-Pieter ons mee voor naar een rondje IJsselmeer. Nietsvermoedend rijd in je op uit vakantie met de je auto van een straatje in en daar kun van je naar zomaar een met flinke boete mee in oplopen. In veel Europese binnensteden gelden door namelijk de strenge milieueisen. tijdens Goed opletten dus. Annemieke tijdens Zerdoun van de ANWB geeft de aan tafel de nuttige informatie het en tips! Rob en van Frida boekten een volledig met georganiseerde rondreis door Peru. naar op Echter verliep de terugreis op tv niet zo als gepland. MAX door Ombudsman Jeanine Janssen op geeft de raad en van gaat langs bij de een reisorganisatie voor opheldering. Verslaggever Koen is de naar voor de rubriek De Landkaart uit op luchthaven de Schiphol.

Helaas komt in het uit nog wel eens uit voor: luchtvaartmaatschappijen die failliet op tv gaan. Wat gebeurt er met in het geboekte op ticket? op Heeft de consument recht op op tv een het vergoeding? Directeur van ANVR naar Frank Oostdam legt het in uit. Er komen het veel vragen de binnen over prijsdalingen na een op geboekte reis. Soms wordt de de reis de wel op 1000 euro per persoon goedkoper. Als tijdens er vragen worden door gesteld bij in de reisorganisatie blijkt er met niets mogelijk. door Jeanine tijdens Janssen van MAX Ombudsman geeft in samen met Frank Oostdam uit toelichting met in de studio. Bagageschade in en vermiste koffers leiden tot het veel klachten bij op tv MAX tijdens vakantieman. We duiken in het op bagageverhaal van een naar reiziger wiens tijdens koffer op onderweg naar Madagaskar zwaar beschadigd raakt naar met als er een van bagagewagen overheen rijdt. van Dit leidt tot een maandeling door dispuut door met de luchtvaartmaatschappij. door Komt er nu eindelijk een door oplossing? Verslaggever Koen de is voor de rubriek op tv De naar Landkaart op de uit grens bij Hazeldonk en helpt de vertrekkende de Nederlanders op weg.

Bijna 1,8 miljoen de Nederlanders door gebruiken medicijnen die in het door buitenland voor problemen uit kunnen zorgen. Hoe het door bereid je je daar op van voor? We op leggen uit wat je naar wel moet een doen en de wat absoluut niet. Busmaatschappij Flixbus weigert de uit fietsen de van Margaret en door Faas mee te van nemen, terwijl een ze er wel voor op hebben betaald. uit Waarom reageert de maatschappij niet op in naar hun klachten? Sybrand op praat er over met Martijn de Witvliet met van het Europees van Consumenten Centrum en uit ook directeur Jesper Vis van Flixbus een Benelux schuift aan van in in de studio. In de door rubriek Groeten uit Holland door gaan we van mee met de het 23-jarige Erik naar die in zijn vakantie een groep uit jongeren door begeleidt. De positieve energie in straalt er van af een met en de jongeren genieten met tijdens volle teugen. Wie in buiten Europa naar op vakantie gaat, in heeft soms een visum nodig uit om een land met binnen te komen. Veel naar reisorganisaties verwijzen naar door hun samenwerkingspartner CIBT in de VisumCentrale. Daar betaal je tijdens alleen vaak veel met meer dan wanneer je op een visum naar bij de ambassade aanvraagt. de Hoe kan dat? een En het waarom vertellen veel reisorganisaties naar dat niet naar bij voorbaat aan de klant? Verslaggever uit Koen is voor de met door rubriek De Landkaart aan op tv de Costa del Sol op op tv zoek naar het zonaanbidders, op topografische kennis en culturele van hoogtepunten.

Veel in mensen die een paar jaar een geleden in het Italië op vakantie zijn uit geweest, tijdens worden nu alsnog op tv verrast door een bekeuring. uit De boete is inmiddels met fors opgelopen, naar omdat er op een incassobureau bij betrokken op tv is. Hoe kan het van dat een veel gedupeerden de oorspronkelijke een boete nooit uit hebben ontvangen en pas door jaren later via een van tijdens incassobureau horen dat er een op tv flink bedrag op tv openstaat? In een de studio praten we met met Annemieke Zerdoun van de op ANWB tijdens en een vertegenwoordiger van het door incassobureau. Een ongeluk tijdens uit op vakantie kan grote gevolgen met hebben, daar weten naar ook de twee families met die we in naar deze op tv uitzending spreken alles van. uit Zo heeft van meneer Helsen sinds een val met op Sardinië tijdens nog altijd het problemen met zijn een hoofd. En Marcel Vos van kampt na een van glijbaanongeluk elders in Italië een met de hoge schulden en veel tijdens onzekerheid over de naar toekomst. Wat uit kun je doen als de dit je door overkomt? We praten van er over met letselschadedeskundige Yme naar Drost. De MAX op Mystery het Guest is onderweg naar het zuiden uit en inspecteert met deze week een stopplaats met in Luxemburg. En op Jenny door Buijtels praat op tv u bij over het de voorbereiding voor uw dier een op op vakantie. En verslaggever Koen is voor de de rubriek tijdens De Landkaart aan de Costa op tv del met Sol op zoek naar zonaanbidders, op tv topografische uit kennis en culturele door hoogtepunten.

Met grote tijdens regelmaat krijgen het we klachten over de door relatief hoge kosten voor de door alleenstaanden die op reis gaan. Vaak uit betalen tijdens alleenstaanden een toeslag voor uit een reis of een hun hotelkamer. Waarom is de dat? Er tijdens zijn de steeds meer alleenstaanden, dus zouden uit reisorganisaties daar ook naar beter op op moeten inspelen. Te op tv gast zijn onder meer van demograaf Jan Latten door en door Hugo van Drie een van Sunweb. Een student wil in voor zijn opleiding naar tijdens Sri Lanka om daar een met olifanten te een door werken. Maar kort een voordat hij vertrekt wordt Sri het Lanka getroffen door uit heftige een aanslagen. Zijn opleiding besluit dat in de stage niet meer in door mag uit gaan. Maar tijdens de student in heeft zijn reis geboekt een via een klein bedrijf dat op studenten naar helpt aan stages en geen naar garantieregeling heeft naar voor dergelijke gevallen. uit Te gast is van Frank Oostdam, directeur van op op tv de ANVR. Niet iedereen is dol op van verre reizen. Deze de week zoeken de we in uit de rubriek Groeten de uit Holland een in paar stellen op die uit op een door steenworp van in hun eigen huis vakantie het vieren. Welke naar voordelen heeft dat? Ook deze naar week sturen we de uit MAX Mystery Guest op in pad. Hij reist een naar met Zandvoort waar hij een hotel de aan van zijn eigen inspectie onderwerpt. En verslaggever naar Koen is voor de de in rubriek De Landkaart aan uit de Costa del Sol naar met op zoek naar de zonaanbidders, topografische kennis en culturele tijdens hoogtepunten.

Onderzoek het van de ANWB wijst een uit dat het de in moeite op tv loont om uit naar te zoeken bij welke benzinepomp op richting het zuiden op tv je het in beste kan stoppen. De op tv MAX op mystery guest van gaat op pad naar naar het zuiden en een doet onderweg bij verschillende benzinepompen op met een inspectie. Twee vriendinnen van respectabele leeftijd van boeken op een busreis bij een reisorganisatie. het Ze staan met op de vertrekdag klaar van op het met aangegeven uit opstappunt, maar er is met geen bus te bekennen. Ze een bellen de een organisatie tijdens en het blijkt dat de bus op tv in al zo ver van ze verwijderd tijdens door is dat ze uit ook met een taxi niet de meer in van de buurt komen. Er het zit van niets anders op dan op tv terug naar huis het te gaan, de vakantie gaat de naar niet door. Tot in grote verbazing van de gedupeerden krijgen van ze van slechts een klein percentage van een de een reissom terug. We gaan tijdens met de dames mee in naar de betreffende van naar reisorganisatie om verhaal te halen. In Groeten uit uit Holland door gaan we met mee met Han, kapitein op in een rondvaartboot. een Hij vaart al op tv 30 jaar door de de Amsterdamse naar grachten. Hoe houdt hij de een uit afwisseling erin en wat op was zijn mooiste werkdag? Als Nederlandse van toeristen de in het buitenland in van de problemen komen, krijgen tijdens van ze vaak hulp vanuit de ambassade uit en het tijdens ministerie van Buitenlandse op Zaken. van Onschuldige handelingen in verre buitenlanden, een zoals het meenemen van in een steen door van een de Grieks strand, met kunnen namelijk vervelende gevolgen hebben. in Minister het Stef Blok schuift aan in tijdens de studio om dit het onderwerp naar te bespreken. En door verslaggever Koen is voor uit de tijdens rubriek De Landkaart aan de Costa een het del Sol op zoek tijdens naar zonaanbidders, topografische op kennis en culturele de hoogtepunten.

Het door betalen bij in online boekingen gaat niet in altijd goed. een Zo ervaart ook het echtpaar een Van ?t Hek als uit zij met de naar op tv auto naar Griekenland reizen. op Mevrouw Van ?t Hek naar betaalt alle hotels van voor de reis via naar internet op tv door middel van de iDeal, maar bij één een van de boekingen gaat het het mis. tijdens Ze doet daarop het de boeking opnieuw en een betaalt nu met uit op tv creditcard. Later blijkt het een bedrag van ?300,- in dubbel te zijn afgeschreven. op tv Een klacht bij het naar desbetreffende op tv bedrijf levert tot op de naar in dag van vandaag niets door op. Waar met gaat dit mis en van wie lost het op? In Groeten naar de uit Holland gaan in we mee met rondvaartbootkapitein Han. een Hij in vaart al 30 tijdens jaar door de de Amsterdamse grachten. Hoe houdt hij op de afwisseling erin uit en wat was door zijn mooiste op werkdag? Verder: vanuit België door vliegen naar op tv zuidelijke bestemmingen kan heel voordelig de zijn. De Brabantse van Eugene kiest er het dan ook met voor om via van Charleroi te vliegen het als hij naar Italië reist. tijdens Na de vakantie de de wil hij zijn auto ophalen bij de het parkeerbedrijf met in de naar buurt van de met luchthaven, maar daar blijkt tijdens de auto leeggeroofd. De een auto op tv heeft grote schade. De uit totale door schade bedraagt ?5500,-. We spreken met de de politie in van Charleroi, want met het schijnt veel vaker in voor te komen. met Wie van is verantwoordelijk? En verslaggever Koen is op voor een de rubriek De Landkaart aan de de Costa van del Sol op zoek van van naar zonaanbidders, topografische kennis en de culturele van hoogtepunten.

MAX met vakantieman ontvangt naar veel klachten over het huren van in auto?s in door het buitenland. Waar zitten naar de haken het en ogen? En hoe uit voorkomt u problemen? Verder: tijdens tientallen op tv reizigers van uit TUI vlogen begin maart de terug vanuit Egypte. Tot naar hun in schrik vlogen ze met het een type Boeing waarvan naar er twee de kort achter uit elkaar na technische problemen waren op tv neergestort. door Onderweg naar Nederland horen naar zij dat hun vliegtuig van niet met verder mag vliegen op tv en het toestel wijkt direct het uit naar naar Bulgarije. Daar tijdens verloopt de opvang van de passagiers in op tv alles behalve soepel. En we gaan in het de rubriek op tv Groeten uit Holland een op bezoek uit bij mensen die juist extra door hard moeten uit werken in de door vakantietijd. We brengen een op tv bezoek aan een uit dierenhotel, waar een veel met baasjes hun huisdier tijdens de vakantie met onderbrengen. op tv Niet alleen de baas met moet uit op vakantie, een door echte dierenvriend wil voor zijn dier in op tv alleen het beste van van het beste.

In op onze eerste uitzending op tv het verhaal van de familie met Schoemaker. Zij boekte tijdens een prachtig van appartement in Griekenland, van maar op bij aankomst bleek het smerig van en het vervallen. In de rubriek Groeten op uit Holland een portret van een naar Dik van Bladeren. Hij ontvangt jaarlijks het duizenden de toeristen in zijn Volendamse fotostudio. tijdens Wat is zijn van geheim? Caravanbezitters in Overijssel op tv dachten een mooie op op tv stalling te hebben gevonden voor hun het trouwe reisgenoot, door maar die blijkt ineens door stukken minder betrouwbaar uit dan de gedacht. Wij gaan op zoek in naar de verantwoordelijke. En door de befaamde naar landkaart keert terug. Hoe in staat het naar dertig jaar na de in introductie in van deze legendarische rubriek met met de topografische door kennis van de door vakantieganger?

mei 2021
12-08-2019 19:35

De gevaren van de zee

MAX vakantieman - De gevaren van de zee

Strandwacht Ron Zentveld praat ons bij over de gevaren van de zee. Wat is het risico van muien? Hoe herken je ze, en hoe kun je jezelf in veiligheid brengen als je tóch in een mui terechtkomt? Online een vliegticket kopen is tegenwoordig z...

10-08-2019 07:00

MAX vakantieman

MAX vakantieman - MAX vakantieman

Zaterdag 3 en 10 augustus zijn de drukste zaterdagen op de weg naar Zuid-Europa. Waar zitten de lastigste knooppunten, hoe kun je je voorbereiden en welke landen hebben nieuwe verkeersregels? Heleen de Geest van de ANWB praat ons bij in de ...

05-08-2019 19:30

Hoe doorsta je zwarte zaterdag?

MAX vakantieman - Hoe doorsta je zwarte zaterdag?

Zaterdag 3 en 10 augustus zijn de drukste zaterdagen op de weg naar Zuid-Europa. Waar zitten de lastigste knooppunten, hoe kun je je voorbereiden en welke landen hebben nieuwe verkeersregels? Heleen de Geest van de ANWB praat ons bij in de ...

29-07-2019 19:30

Vakantie-ergernissen verklaard

MAX vakantieman - Vakantie-ergernissen verklaard

We gaan op vakantie om lekker te ontspannen, maar dat kan ook veel ergernissen opwekken. Gedragsbioloog Patrick van Veen verklaart ze en vertelt hoe je ze kunt voorkomen. Kamperen is populairder dan ooit. Dit jaar telt naar schatting zo'n ...

22-07-2019 19:35

Rechten bij faillissement luchtvaartmaatschappij

MAX vakantieman - Rechten bij faillissement luchtvaartmaatschappij

Helaas komt het nog wel eens voor: luchtvaartmaatschappijen die failliet gaan. Wat gebeurt er met het geboekte ticket? Heeft de consument recht op een vergoeding? Directeur van ANVR Frank Oostdam legt het uit. Er komen veel vragen binnen o...

15-07-2019 19:35

Medicijnen zorgen voor problemen op vakantie

MAX vakantieman - Medicijnen zorgen voor problemen op vakantie

Bijna 1,8 miljoen Nederlanders gebruiken medicijnen die in het buitenland voor problemen kunnen zorgen. Hoe bereid je je daar op voor? We leggen uit wat je wel moet doen en wat absoluut niet. Busmaatschappij Flixbus weigert de fietsen van ...

08-07-2019 19:35

Buitenlandse boetes pas jaren later op de mat

MAX vakantieman - Buitenlandse boetes pas jaren later op de mat

Veel mensen die een paar jaar geleden in Italië op vakantie zijn geweest, worden nu alsnog verrast door een bekeuring. De boete is inmiddels fors opgelopen, omdat er een incassobureau bij betrokken is. Hoe kan het dat veel gedupeerden de oo...

01-07-2019 19:35

Waarom zijn vakanties voor alleenstaanden duurder?

MAX vakantieman - Waarom zijn vakanties voor alleenstaanden duurder?

Met grote regelmaat krijgen we klachten over de relatief hoge kosten voor alleenstaanden die op reis gaan. Vaak betalen alleenstaanden een toeslag voor een reis of hun hotelkamer. Waarom is dat? Er zijn steeds meer alleenstaanden, dus zoude...

24-06-2019 19:35

Waar is tanken het goedkoopst?

MAX vakantieman - Waar is tanken het goedkoopst?

Onderzoek van de ANWB wijst uit dat het de moeite loont om uit te zoeken bij welke benzinepomp richting het zuiden je het beste kan stoppen. De MAX mystery guest gaat op pad naar het zuiden en doet onderweg bij verschillende benzinepompen e...

17-06-2019 19:35

Dubbel betaalde vakantie

MAX vakantieman - Dubbel betaalde vakantie

Het betalen bij online boekingen gaat niet altijd goed. Zo ervaart ook het echtpaar Van ?t Hek als zij met de auto naar Griekenland reizen. Mevrouw Van ?t Hek betaalt alle hotels voor de reis via internet door middel van iDeal, maar bij één...

03-06-2019 19:40

Problemen met huurauto's

MAX vakantieman - Problemen met huurauto's

MAX vakantieman ontvangt veel klachten over het huren van auto?s in het buitenland. Waar zitten de haken en ogen? En hoe voorkomt u problemen? Verder: tientallen reizigers van TUI vlogen begin maart terug vanuit Egypte. Tot hun schrik vlog...

27-05-2019 19:35

Voor het eerst in actie!

MAX vakantieman - Voor het eerst in actie!

In onze eerste uitzending het verhaal van de familie Schoemaker. Zij boekte een prachtig appartement in Griekenland, maar bij aankomst bleek het smerig en vervallen. In de rubriek Groeten uit Holland een portret van Dik van Bladeren. Hij o...

MAX vakantieman gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van MAX vakantieman de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van MAX vakantieman bij MAX vakantieman liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van MAX vakantieman. Heb je een uitzending van MAX vakantieman gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

MAX vakantieman gemist

Uitzending gemist van MAX vakantieman? Hier kun je alle uitzendingen van MAX vakantieman kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 12-08-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!