Programma gemist?

Strandwacht het Ron Zentveld praat van ons bij over op tv de gevaren van de zee. met Wat is een het risico door van muien? Hoe met herken je ze, uit en hoe kun je jezelf een in met veiligheid brengen als je tóch door in een mui op op terechtkomt? Online een vliegticket op tv kopen is tegenwoordig zo de gepiept, en dan op tv is een (typ)foutje snel het gemaakt. Maar het daar hangt het vaak wel een flink prijskaartje aan. naar Waarom is een op tv wijziging van zo duur? En mogen in luchtvaartmaatschappijen een zelf bepalen hoeveel zo'n wijziging tijdens kost? op We leggen het voor aan Gerard door Spierenburg van naar de Consumentenbond. Het zoemt, een verstoort de het nachtrust en veroorzaakt verschrikkelijke in jeuk: door de mug! Maar wist u dat met de naar mug ook tijdens het dodelijkste dier op aarde is op tv en dat het er steeds tijdens meer exotische muggen onze op tv kant op komen? van Insectendeskundige Sander een Koenraadt schuift aan in de tijdens studio. De Mystery van Guest slaapt in deze week een op tv nachtje in van het Kurhaus in Scheveningen. Verslaggever Koen in Bugter met is met de de landkaart op Kreta.

Zaterdag naar 3 en 10 augustus zijn uit in de drukste zaterdagen op een de weg naar Zuid-Europa. Waar uit zitten de lastigste naar knooppunten, hoe een kun tijdens je je voorbereiden en welke tijdens landen hebben nieuwe in verkeersregels? een Heleen de Geest tijdens van de ANWB praat ons uit bij in de uit studio. * Elly en uit Frits de zoeken via een bemiddelingswebsite met een huisje in Italië. tijdens Na van het boeken blijkt dat tijdens de hond niet het mee mag, uit terwijl dat juist de hun grote wens was. Ze naar doen er alles naar aan om van de met boeking te wijzigen, maar dat blijkt het niet zo in eenvoudig. met De schade? Ruim 2500 op tv euro. Ze naar roepen onze hulp in om van tot een oplossing te van komen. * op In de rubriek Groeten op tv uit uit Holland gaan we op pad de met met gids Charlie die tijdens toeristen rondleidt in naar zijn oude werkplek onder een de grond. * het Hoe komen hotels aan met hun sterren? Waaraan naar het moet je voldoen voor een bepaalde uit classificatie? de En hoe een gaat de beoordeling in uit de praktijk? naar We gaan mee de met een inspecteur. * Na de door eerdere uitzending over naar valetparkeren het kregen we naar veel soortgelijke klachten: in er wordt veel gereden met op tv de auto's op tv die in op vertrouwen bij het valetparkeerbedrijf de zijn achtergelaten. We het krijgen hier sterke bewijzen op voor in handen. * door En verslaggever tijdens Koen naar is voor de rubriek De op tv Landkaart het op Kreta.

Zaterdag tijdens 3 en de 10 augustus zijn de door drukste zaterdagen op de de weg naar met Zuid-Europa. Waar zitten de lastigste tijdens knooppunten, hoe de kun op je je voorbereiden en welke met landen hebben nieuwe verkeersregels? de Heleen de de Geest van de ANWB op uit praat ons bij in de studio. Elly van en met Frits zoeken op via een bemiddelingswebsite een op tv huisje in Italië. de Na het in boeken blijkt dat de hond niet een mee mag, terwijl met met dat juist hun grote op wens was. Ze doen er het alles aan naar om van de boeking te wijzigen, van maar dat blijkt niet zo uit eenvoudig. naar De schade? op tv Ruim ? 2500,-. Ze de roepen onze hulp door in om een tot een oplossing op tv te komen. In de het rubriek Groeten uit in Holland gaan we tijdens op pad met gids naar Charlie die toeristen rondleidt in de het zijn oude werkplek onder de grond. Hoe naar tijdens komen hotels aan hun sterren? Waaraan op moet je met voldoen voor een bepaalde op tv classificatie? En op hoe gaat de de beoordeling in het de praktijk? We uit gaan mee met van een inspecteur. Na de eerdere uitzending het over valetparkeren door kregen we veel soortgelijke de klachten: er uit wordt veel gereden met het op de auto's die in het vertrouwen bij het naar valetparkeerbedrijf zijn achtergelaten. We tijdens krijgen van hier sterke bewijzen naar voor in handen. En verslaggever Koen tijdens is op tv voor de rubriek de De Landkaart op met Kreta.

We van gaan op vakantie om de lekker op tv te ontspannen, maar dat kan door ook veel in ergernissen opwekken. Gedragsbioloog Patrick van tijdens Veen verklaart het ze en de vertelt hoe je ze kunt naar voorkomen. Kamperen is op populairder dan ooit. Dit in jaar telt naar tijdens schatting zo'n met zes miljoen door kampeervakanties in op tv binnen- en buitenland. het Maar niet iedereen gaat tijdens goed voorbereid op vakantie. En de tijdens dan kan het naar soms flink misgaan. Wij willen weten tijdens hoe een het is met gesteld met de door veiligheid op de door camping en gaan mee uit met ACSI-inspecteur Joop Stam. In op tv de rubriek Groeten tijdens uit Holland ontmoeten in we mensen die op naar een naar bijzondere manier van op vakantie gaan in eigen land. tijdens Deze week neemt op tv een fietsvakantiereisleider Jan-Pieter ons mee voor een een rondje IJsselmeer. Nietsvermoedend rijd het een je op vakantie met je naar auto van een straatje in en daar tijdens kun je zomaar een met het flinke boete mee oplopen. In veel de van Europese binnensteden gelden namelijk strenge op tv milieueisen. Goed opletten dus. naar naar Annemieke Zerdoun van het de ANWB geeft een aan tafel nuttige informatie en tips! Rob in uit en Frida boekten een volledig georganiseerde de rondreis van door Peru. Echter verliep de tijdens terugreis niet op zo naar als gepland. MAX Ombudsman Jeanine een Janssen geeft raad de en gaat door langs bij het de reisorganisatie voor opheldering. Verslaggever tijdens Koen is op tv voor de rubriek naar De Landkaart op luchthaven het Schiphol.

Helaas door komt het nog wel de eens voor: luchtvaartmaatschappijen in die failliet gaan. op tv Wat uit gebeurt er met het geboekte van ticket? Heeft uit de consument het recht op een vergoeding? Directeur een van ANVR Frank Oostdam een legt het op uit. Er door komen veel vragen binnen over prijsdalingen met na een geboekte in reis. van Soms wordt uit de reis wel 1000 euro uit per persoon goedkoper. het Als er vragen worden tijdens gesteld bij tijdens de het reisorganisatie blijkt er niets het mogelijk. Jeanine de Janssen van MAX Ombudsman geeft samen met met Frank Oostdam naar met toelichting in de naar studio. Bagageschade en vermiste koffers leiden tijdens tot veel klachten bij door MAX vakantieman. We van duiken in het het bagageverhaal van een tijdens door reiziger wiens koffer op tv onderweg naar Madagaskar zwaar beschadigd raakt op tv als er het een bagagewagen tijdens overheen rijdt. met Dit leidt tot een maandeling dispuut naar in met de luchtvaartmaatschappij. Komt uit er nu eindelijk een het oplossing? Verslaggever Koen is voor in op tv de rubriek De Landkaart van op de grens in bij Hazeldonk en op helpt vertrekkende Nederlanders op uit weg.

Bijna 1,8 miljoen met van Nederlanders gebruiken medicijnen die in het naar buitenland voor problemen door kunnen zorgen. Hoe van in bereid je je daar op voor? op tv We leggen uit met door wat je wel moet doen en de wat absoluut niet. Busmaatschappij op tv op tv Flixbus weigert de fietsen van tijdens Margaret en Faas uit mee naar te nemen, terwijl op ze er wel voor hebben door betaald. Waarom van reageert de maatschappij uit niet op hun klachten? Sybrand de praat er uit over met met Martijn Witvliet van de het Europees Consumenten Centrum en tijdens ook directeur Jesper van Vis met van Flixbus Benelux schuift aan de in de door studio. In de rubriek Groeten op tv uit Holland gaan uit we op mee met de 23-jarige tijdens Erik die in zijn van vakantie een groep tijdens met jongeren begeleidt. De positieve energie door straalt er van af de en de jongeren in met genieten met volle teugen. Wie buiten uit Europa op vakantie gaat, een de heeft soms een visum nodig om het een land een binnen te komen. naar Veel van reisorganisaties verwijzen naar op tv hun samenwerkingspartner CIBT VisumCentrale. naar Daar betaal je alleen de vaak veel meer dan op tv wanneer je tijdens een tijdens visum bij de door ambassade aanvraagt. Hoe kan op dat? En waarom vertellen naar veel reisorganisaties dat met niet bij voorbaat door aan de met klant? Verslaggever Koen is voor de door rubriek in De Landkaart aan op de Costa del Sol op de zoek naar in zonaanbidders, topografische kennis uit en culturele uit hoogtepunten.

Veel op mensen die een naar paar jaar geleden in Italië een op de vakantie zijn geweest, worden nu het alsnog verrast in door naar een bekeuring. De boete is inmiddels op tv op fors opgelopen, omdat er een door incassobureau van bij betrokken is. Hoe op tv kan het dat veel naar gedupeerden de oorspronkelijke boete in op tv nooit hebben ontvangen en op pas jaren later via van een incassobureau horen uit dat er met een flink bedrag openstaat? tijdens In naar de studio praten we met van Annemieke naar Zerdoun van de van ANWB en een vertegenwoordiger van het met incassobureau. Een ongeluk naar door op vakantie kan met grote gevolgen hebben, door daar weten ook de twee met families van die we in door deze uitzending spreken op tv alles van. Zo heeft de meneer Helsen sinds een een val op door Sardinië nog altijd een problemen met zijn tijdens hoofd. En in Marcel Vos kampt na de een glijbaanongeluk elders van in Italië met hoge schulden het en op veel onzekerheid over de toekomst. tijdens Wat kun je met doen uit als dit op tv je overkomt? We praten er een over met naar letselschadedeskundige Yme Drost. De van MAX Mystery Guest met is onderweg naar het zuiden op en inspecteert de deze door week een stopplaats in Luxemburg. een En Jenny het Buijtels praat u bij over van de voorbereiding in voor tijdens uw dier op de vakantie. En verslaggever Koen is naar voor de rubriek uit De Landkaart tijdens aan de Costa del tijdens Sol op zoek op tv naar zonaanbidders, topografische kennis en naar culturele met hoogtepunten.

Met grote regelmaat tijdens krijgen op tv we klachten naar over de relatief hoge kosten voor uit alleenstaanden die op de reis een gaan. Vaak betalen naar alleenstaanden een toeslag voor van een reis of hun van in hotelkamer. Waarom is dat? Er zijn het steeds uit meer alleenstaanden, dus zouden reisorganisaties naar op daar ook beter op moeten inspelen. met Te gast in zijn door onder meer demograaf Jan de Latten en op tv Hugo van Drie van met Sunweb. Een student in wil voor zijn opleiding de naar Sri met Lanka om daar met met olifanten te werken. Maar op tv kort voordat het hij vertrekt wordt Sri met Lanka getroffen door in heftige aanslagen. in Zijn opleiding van besluit dat de stage een niet meer door mag het gaan. Maar de student van door heeft zijn reis geboekt via de een klein bedrijf tijdens dat een studenten helpt aan stages en geen met garantieregeling een heeft voor naar dergelijke gevallen. Te de gast is Frank Oostdam, uit directeur van de naar ANVR. Niet iedereen is dol op van verre reizen. de Deze week zoeken met we in de uit rubriek Groeten uit Holland door een paar stellen met op die een op op een steenworp van met hun eigen huis vakantie door vieren. Welke voordelen de heeft dat? Ook deze week op sturen we de MAX in Mystery Guest op in tijdens pad. Hij reist van naar Zandvoort waar hij op tv een hotel de aan zijn eigen inspectie de onderwerpt. En verslaggever Koen op tv is voor de de rubriek De Landkaart uit aan de Costa del Sol van op zoek tijdens naar zonaanbidders, topografische met kennis een en culturele hoogtepunten.

Onderzoek van de de de ANWB wijst uit dat het op tv de moeite op loont om uit te zoeken naar bij welke benzinepomp de richting het zuiden het op tv je het beste uit kan stoppen. De MAX mystery guest tijdens gaat op door pad naar het het zuiden en doet onderweg op tv bij op tv verschillende benzinepompen naar een inspectie. Twee vriendinnen van respectabele leeftijd een in boeken een busreis op tv bij een reisorganisatie. Ze staan op op de het vertrekdag klaar op het het aangegeven opstappunt, maar van er is geen bus door uit te bekennen. Ze bellen de organisatie een en naar het blijkt dat de op bus al zo uit ver van naar ze verwijderd is dat ze het ook met een op taxi niet meer door in de in buurt een komen. Er zit niets anders op uit dan terug de naar huis het te gaan, de op vakantie gaat tijdens niet door. Tot op tv grote verbazing van de gedupeerden krijgen uit de ze slechts een klein percentage tijdens van uit de reissom terug. naar We gaan met de op tv dames mee op tv naar de betreffende uit reisorganisatie om verhaal te halen. In op tv Groeten uit Holland gaan uit van we mee met op Han, kapitein op door een rondvaartboot. Hij vaart al door 30 jaar door de met Amsterdamse grachten. Hoe naar de houdt hij de afwisseling erin in en wat op tv was zijn mooiste door werkdag? Als Nederlandse toeristen in op tv het de buitenland in de problemen komen, het krijgen ze vaak hulp de op vanuit de ambassade het en het ministerie van tijdens Buitenlandse Zaken. Onschuldige handelingen uit in op tv verre buitenlanden, zoals het meenemen van van een steen door van op tv een Grieks strand, door kunnen namelijk vervelende gevolgen uit hebben. Minister een Stef Blok schuift aan in met de studio het om dit onderwerp te bespreken. door En van verslaggever Koen is voor door de de rubriek De Landkaart aan de Costa met tijdens del Sol op zoek naar zonaanbidders, het topografische een kennis en culturele door hoogtepunten.

Het met betalen bij online tijdens boekingen gaat niet altijd goed. met Zo ervaart ook de het op echtpaar Van ?t Hek een als zij de met de auto naar Griekenland op het reizen. Mevrouw Van ?t Hek betaalt het op tv alle hotels voor de reis via op tv internet door middel van van door iDeal, maar bij één van de de op boekingen gaat het mis. de Ze doet daarop de naar boeking opnieuw en in betaalt in nu met tijdens creditcard. Later blijkt het bedrag een van ?300,- dubbel naar te zijn afgeschreven. Een met klacht bij op het desbetreffende de bedrijf levert tot met op de dag van met vandaag niets op. het Waar gaat dit door mis en in wie lost het op tv op? In Groeten uit Holland op gaan we mee met naar rondvaartbootkapitein op tv Han. Hij vaart al een 30 jaar door de van Amsterdamse een grachten. Hoe tijdens houdt hij de afwisseling erin en tijdens wat was zijn op tv mooiste werkdag? Verder: vanuit de België tijdens vliegen naar zuidelijke het bestemmingen kan heel voordelig naar zijn. De op Brabantse Eugene kiest er uit dan ook voor op tv om door via Charleroi te vliegen als hij naar met naar Italië reist. Na de door vakantie wil hij door zijn auto een ophalen bij het tijdens parkeerbedrijf in de buurt van van uit de luchthaven, maar daar met blijkt de auto leeggeroofd. de De uit auto heeft grote schade. op De totale schade bedraagt ?5500,-. de We spreken met tijdens de op tv politie in Charleroi, want de het schijnt veel het vaker voor te komen. het Wie tijdens is verantwoordelijk? En een verslaggever Koen is uit voor de rubriek De Landkaart aan in de een Costa del van Sol op zoek in naar zonaanbidders, topografische kennis en tijdens culturele het hoogtepunten.

MAX het vakantieman ontvangt veel klachten in over het huren van in tijdens auto?s in het buitenland. Waar zitten de de haken een en tijdens ogen? En hoe voorkomt met u problemen? Verder: tientallen reizigers van tijdens TUI op tv vlogen begin maart terug vanuit naar Egypte. van Tot hun schrik tijdens vlogen ze met het type uit in Boeing waarvan er twee kort naar achter elkaar na technische het problemen waren neergestort. een Onderweg naar op Nederland naar horen zij dat hun uit vliegtuig niet naar verder mag vliegen tijdens en het toestel wijkt direct door uit in naar Bulgarije. Daar van verloopt de opvang van uit de passagiers tijdens alles behalve soepel. En een we gaan in de rubriek uit Groeten tijdens uit Holland op bezoek door bij mensen de die juist extra hard moeten met werken met in de vakantietijd. een We brengen een bezoek op aan een uit dierenhotel, waar veel baasjes op tv hun huisdier door tijdens de vakantie op onderbrengen. Niet alleen de de baas moet op vakantie, in een echte dierenvriend wil uit voor zijn naar dier alleen het beste de van het een beste.

In een onze eerste uitzending een het verhaal van in de familie op tv Schoemaker. Zij boekte een op prachtig appartement in Griekenland, maar in bij door aankomst bleek het smerig en de vervallen. In het de rubriek Groeten op uit Holland een in portret van Dik van van Bladeren. Hij ontvangt jaarlijks met in duizenden toeristen in zijn Volendamse fotostudio. de Wat uit is zijn geheim? Caravanbezitters in de Overijssel dachten een tijdens mooie stalling te hebben een gevonden voor hun door trouwe reisgenoot, van maar door die blijkt ineens stukken het minder betrouwbaar dan in gedacht. Wij gaan op een zoek naar de verantwoordelijke. En de met de befaamde landkaart keert terug. de Hoe staat het door dertig jaar tijdens na de naar introductie van deze legendarische rubriek de met de topografische kennis een van de door vakantieganger?

september 2020
12-08-2019 19:35

De gevaren van de zee

MAX vakantieman - De gevaren van de zee

Strandwacht Ron Zentveld praat ons bij over de gevaren van de zee. Wat is het risico van muien? Hoe herken je ze, en hoe kun je jezelf in veiligheid brengen als je tóch in een mui terechtkomt? Online een vliegticket kopen is tegenwoordig z...

10-08-2019 07:00

MAX vakantieman

MAX vakantieman - MAX vakantieman

Zaterdag 3 en 10 augustus zijn de drukste zaterdagen op de weg naar Zuid-Europa. Waar zitten de lastigste knooppunten, hoe kun je je voorbereiden en welke landen hebben nieuwe verkeersregels? Heleen de Geest van de ANWB praat ons bij in de ...

05-08-2019 19:30

Hoe doorsta je zwarte zaterdag?

MAX vakantieman - Hoe doorsta je zwarte zaterdag?

Zaterdag 3 en 10 augustus zijn de drukste zaterdagen op de weg naar Zuid-Europa. Waar zitten de lastigste knooppunten, hoe kun je je voorbereiden en welke landen hebben nieuwe verkeersregels? Heleen de Geest van de ANWB praat ons bij in de ...

29-07-2019 19:30

Vakantie-ergernissen verklaard

MAX vakantieman - Vakantie-ergernissen verklaard

We gaan op vakantie om lekker te ontspannen, maar dat kan ook veel ergernissen opwekken. Gedragsbioloog Patrick van Veen verklaart ze en vertelt hoe je ze kunt voorkomen. Kamperen is populairder dan ooit. Dit jaar telt naar schatting zo'n ...

22-07-2019 19:35

Rechten bij faillissement luchtvaartmaatschappij

MAX vakantieman - Rechten bij faillissement luchtvaartmaatschappij

Helaas komt het nog wel eens voor: luchtvaartmaatschappijen die failliet gaan. Wat gebeurt er met het geboekte ticket? Heeft de consument recht op een vergoeding? Directeur van ANVR Frank Oostdam legt het uit. Er komen veel vragen binnen o...

15-07-2019 19:35

Medicijnen zorgen voor problemen op vakantie

MAX vakantieman - Medicijnen zorgen voor problemen op vakantie

Bijna 1,8 miljoen Nederlanders gebruiken medicijnen die in het buitenland voor problemen kunnen zorgen. Hoe bereid je je daar op voor? We leggen uit wat je wel moet doen en wat absoluut niet. Busmaatschappij Flixbus weigert de fietsen van ...

08-07-2019 19:35

Buitenlandse boetes pas jaren later op de mat

MAX vakantieman - Buitenlandse boetes pas jaren later op de mat

Veel mensen die een paar jaar geleden in Italië op vakantie zijn geweest, worden nu alsnog verrast door een bekeuring. De boete is inmiddels fors opgelopen, omdat er een incassobureau bij betrokken is. Hoe kan het dat veel gedupeerden de oo...

01-07-2019 19:35

Waarom zijn vakanties voor alleenstaanden duurder?

MAX vakantieman - Waarom zijn vakanties voor alleenstaanden duurder?

Met grote regelmaat krijgen we klachten over de relatief hoge kosten voor alleenstaanden die op reis gaan. Vaak betalen alleenstaanden een toeslag voor een reis of hun hotelkamer. Waarom is dat? Er zijn steeds meer alleenstaanden, dus zoude...

24-06-2019 19:35

Waar is tanken het goedkoopst?

MAX vakantieman - Waar is tanken het goedkoopst?

Onderzoek van de ANWB wijst uit dat het de moeite loont om uit te zoeken bij welke benzinepomp richting het zuiden je het beste kan stoppen. De MAX mystery guest gaat op pad naar het zuiden en doet onderweg bij verschillende benzinepompen e...

17-06-2019 19:35

Dubbel betaalde vakantie

MAX vakantieman - Dubbel betaalde vakantie

Het betalen bij online boekingen gaat niet altijd goed. Zo ervaart ook het echtpaar Van ?t Hek als zij met de auto naar Griekenland reizen. Mevrouw Van ?t Hek betaalt alle hotels voor de reis via internet door middel van iDeal, maar bij één...

03-06-2019 19:40

Problemen met huurauto's

MAX vakantieman - Problemen met huurauto's

MAX vakantieman ontvangt veel klachten over het huren van auto?s in het buitenland. Waar zitten de haken en ogen? En hoe voorkomt u problemen? Verder: tientallen reizigers van TUI vlogen begin maart terug vanuit Egypte. Tot hun schrik vlog...

27-05-2019 19:35

Voor het eerst in actie!

MAX vakantieman - Voor het eerst in actie!

In onze eerste uitzending het verhaal van de familie Schoemaker. Zij boekte een prachtig appartement in Griekenland, maar bij aankomst bleek het smerig en vervallen. In de rubriek Groeten uit Holland een portret van Dik van Bladeren. Hij o...

MAX vakantieman gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van MAX vakantieman de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van MAX vakantieman bij MAX vakantieman liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van MAX vakantieman. Heb je een uitzending van MAX vakantieman gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

MAX vakantieman gemist

Uitzending gemist van MAX vakantieman? Hier kun je alle uitzendingen van MAX vakantieman kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 12-08-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!