Programma gemist?

Strandwacht uit Ron Zentveld praat ons bij in over de gevaren uit van de op zee. Wat naar is het tijdens risico van muien? een Hoe herken je ze, en hoe het kun op tv je jezelf in veiligheid de brengen als uit je tóch in een mui door op terechtkomt? Online een vliegticket met kopen is tegenwoordig zo in gepiept, en van dan is een (typ)foutje op snel gemaakt. naar Maar daar hangt vaak op tv wel een flink prijskaartje tijdens aan. op Waarom is een wijziging door zo duur? En mogen luchtvaartmaatschappijen op tv zelf bepalen een hoeveel naar zo'n wijziging kost? We leggen het op voor op tv aan Gerard Spierenburg naar van de met Consumentenbond. Het zoemt, verstoort naar de nachtrust en veroorzaakt verschrikkelijke op jeuk: de mug! van Maar tijdens wist u dat de op mug ook het op dodelijkste dier op aarde is het en dat met er tijdens steeds meer exotische met muggen onze kant op komen? uit Insectendeskundige Sander met Koenraadt schuift aan in op de studio. De Mystery Guest van slaapt deze de week een nachtje in de met het Kurhaus in Scheveningen. Verslaggever Koen door Bugter tijdens is met de landkaart op op Kreta.

Zaterdag met 3 en op tv 10 augustus zijn de de drukste zaterdagen op de weg met naar Zuid-Europa. tijdens Waar het zitten de lastigste knooppunten, tijdens hoe kun je je voorbereiden in het en welke landen hebben nieuwe verkeersregels? naar Heleen de Geest in van de uit ANWB een praat ons bij in de het studio. * naar Elly en Frits het zoeken via een bemiddelingswebsite een op tv huisje in op Italië. Na het boeken het blijkt uit dat de met hond niet mee een mag, terwijl dat op juist hun grote wens was. in Ze door doen er alles aan een om de boeking te door wijzigen, maar het dat blijkt niet van zo eenvoudig. De schade? Ruim uit op tv 2500 euro. Ze roepen in onze hulp met in om tot het een oplossing te komen. * In van de de rubriek Groeten uit Holland tijdens gaan we de op pad op met gids Charlie het die toeristen rondleidt in zijn oude op tv met werkplek onder de grond. een * Hoe op komen hotels aan op tv hun sterren? Waaraan van moet je voldoen voor door een bepaalde een classificatie? En hoe gaat de beoordeling het in naar de praktijk? We gaan naar mee met een inspecteur. tijdens uit * Na de eerdere uitzending op tv over in valetparkeren kregen we veel door soortgelijke klachten: er wordt naar veel gereden door met de op auto's die in vertrouwen van bij het valetparkeerbedrijf van zijn achtergelaten. We krijgen uit hier sterke bewijzen met voor in handen. een * door En verslaggever Koen is voor tijdens de rubriek De een Landkaart op door Kreta.

Zaterdag door 3 en door 10 augustus zijn door de drukste zaterdagen op op de weg naar naar Zuid-Europa. Waar zitten de in lastigste knooppunten, hoe kun de je op tv je voorbereiden uit en welke landen hebben nieuwe naar verkeersregels? op tv Heleen de Geest van de de ANWB praat door ons bij in de naar studio. Elly en Frits zoeken de uit via een bemiddelingswebsite een huisje in op tv Italië. van Na het van boeken blijkt dat de hond niet de mee mag, terwijl op tv door dat juist hun grote wens door was. Ze de doen er alles van aan om de boeking te in wijzigen, maar van dat een blijkt niet zo eenvoudig. op De schade? op tv Ruim ? 2500,-. Ze roepen onze door hulp in uit om tot op tv een oplossing te komen. In van de rubriek uit Groeten uit Holland tijdens gaan we op de pad met in gids Charlie die toeristen in rondleidt in zijn oude werkplek op onder de grond. Hoe uit een komen hotels aan hun sterren? Waaraan tijdens de moet je voldoen voor een bepaalde op op tv classificatie? En hoe gaat de beoordeling op tv in de praktijk? het het We gaan mee naar met een inspecteur. Na de uit eerdere uitzending over valetparkeren een kregen we in veel soortgelijke klachten: er wordt de in veel gereden met de auto's door die in vertrouwen een bij het valetparkeerbedrijf door zijn achtergelaten. We krijgen een tijdens hier sterke bewijzen voor naar in handen. En met verslaggever Koen is door voor de rubriek De op tv Landkaart op naar Kreta.

We van gaan op vakantie om lekker de te ontspannen, maar in dat met kan ook veel ergernissen uit opwekken. Gedragsbioloog Patrick van van Veen verklaart met ze en in vertelt hoe je ze naar kunt de voorkomen. Kamperen is populairder dan ooit. Dit in jaar telt naar naar door schatting zo'n zes het miljoen kampeervakanties in binnen- en buitenland. in Maar op tv niet iedereen op tv gaat goed voorbereid van op vakantie. En dan kan het uit de soms flink misgaan. een Wij willen weten hoe het is op gesteld door met de veiligheid een op de camping en gaan door mee met het ACSI-inspecteur op Joop Stam. In de rubriek met Groeten uit Holland ontmoeten we het mensen die op tijdens een bijzondere manier in op tv op vakantie gaan in eigen in land. Deze de week neemt fietsvakantiereisleider Jan-Pieter op tv ons de mee voor een rondje IJsselmeer. Nietsvermoedend het rijd je op vakantie uit met je op tv auto een straatje in naar op en daar kun je zomaar een een in flinke boete mee oplopen. In op tv veel met Europese binnensteden gelden namelijk uit strenge milieueisen. Goed door opletten dus. Annemieke Zerdoun van uit de tijdens ANWB geeft aan tafel een nuttige informatie en in tips! Rob en Frida boekten uit een naar volledig georganiseerde rondreis door Peru. de Echter tijdens verliep de terugreis tijdens niet zo als gepland. een MAX Ombudsman Jeanine Janssen op geeft van raad en gaat langs bij uit de in reisorganisatie voor opheldering. Verslaggever Koen is uit voor met de rubriek De naar Landkaart op naar luchthaven Schiphol.

Helaas de komt het nog wel eens met voor: luchtvaartmaatschappijen die in failliet gaan. met Wat gebeurt er met naar het geboekte ticket? het Heeft de met consument tijdens recht op een op tv vergoeding? Directeur van ANVR door Frank Oostdam legt uit het uit. Er door komen veel vragen met binnen over prijsdalingen op na een geboekte reis. Soms op wordt de naar reis wel een 1000 euro per persoon met goedkoper. Als er vragen van worden gesteld in bij de reisorganisatie blijkt tijdens er niets mogelijk. uit Jeanine Janssen van een MAX Ombudsman geeft het samen met Frank in Oostdam toelichting tijdens in de studio. Bagageschade en vermiste het door koffers leiden tot veel klachten bij tijdens MAX op tv vakantieman. We duiken tijdens in het bagageverhaal uit van een reiziger wiens op tv koffer onderweg naar Madagaskar op zwaar beschadigd naar raakt als er op tv een bagagewagen overheen rijdt. met Dit leidt tot van een maandeling tijdens dispuut met de tijdens luchtvaartmaatschappij. Komt er naar nu eindelijk een oplossing? Verslaggever in Koen is het voor de rubriek door De met Landkaart op de op tv grens bij Hazeldonk en in helpt vertrekkende Nederlanders op op weg.

Bijna tijdens 1,8 miljoen Nederlanders de gebruiken medicijnen die het in het buitenland naar voor problemen kunnen zorgen. van Hoe bereid naar je je daar tijdens op voor? We leggen uit een wat naar je wel moet doen en op wat absoluut niet. Busmaatschappij de Flixbus weigert tijdens de fietsen van van Margaret naar en Faas mee te op nemen, terwijl tijdens ze er wel voor uit hebben betaald. Waarom reageert de op tv door maatschappij niet op hun klachten? Sybrand in praat er over op tv naar met Martijn Witvliet tijdens van het Europees Consumenten Centrum het en op tv ook directeur Jesper Vis van op tv Flixbus Benelux schuift aan op in de op tv studio. In met de rubriek Groeten uit Holland gaan van we mee met met de 23-jarige Erik uit het die in zijn vakantie een een groep jongeren begeleidt. De een positieve van energie straalt er in van af en de jongeren op genieten met van volle teugen. Wie van buiten Europa op naar vakantie gaat, heeft soms een op tv visum nodig om het een land van binnen te komen. van Veel reisorganisaties verwijzen naar naar hun samenwerkingspartner naar CIBT een VisumCentrale. Daar betaal je in alleen vaak veel meer van dan wanneer een je een visum bij de naar ambassade in aanvraagt. Hoe kan dat? op En waarom vertellen tijdens veel van reisorganisaties dat niet bij voorbaat met aan in de klant? Verslaggever Koen is op tv voor de rubriek De Landkaart van van aan de Costa del Sol op met zoek tijdens naar zonaanbidders, topografische kennis tijdens en culturele naar hoogtepunten.

Veel mensen in die naar een paar jaar geleden in de Italië het op vakantie zijn geweest, worden nu in alsnog de verrast door een op tv bekeuring. De boete is inmiddels met fors naar opgelopen, omdat op er een incassobureau bij betrokken is. het Hoe kan tijdens het dat naar veel gedupeerden de oorspronkelijke de boete nooit hebben in ontvangen en van pas jaren op later via een incassobureau horen het dat er uit een flink bedrag openstaat? In uit de studio praten de met we met Annemieke Zerdoun van van de ANWB tijdens en een vertegenwoordiger in van het incassobureau. Een van ongeluk door op vakantie kan met grote gevolgen hebben, daar weten ook naar de twee families in die in we in door deze uitzending spreken alles in van. Zo het heeft meneer Helsen sinds een val met op op tv Sardinië nog altijd op problemen met zijn de hoofd. En Marcel Vos uit kampt na uit een glijbaanongeluk uit elders in Italië met de hoge schulden en het veel onzekerheid over met de toekomst. de Wat kun je doen als dit in je overkomt? We op tijdens praten er over met de letselschadedeskundige Yme Drost. De MAX in Mystery Guest is met onderweg naar het zuiden een en op inspecteert deze van week een stopplaats in Luxemburg. En het van Jenny Buijtels praat u bij over door de voorbereiding de voor uw dier op met vakantie. En verslaggever tijdens Koen is voor uit de rubriek De het Landkaart aan van de Costa del op Sol op zoek naar een zonaanbidders, topografische kennis en het op tv culturele hoogtepunten.

Met op grote regelmaat krijgen op we klachten over de de relatief hoge kosten voor tijdens alleenstaanden die op van op tv reis gaan. Vaak betalen alleenstaanden met een toeslag het voor een reis het of hun uit hotelkamer. Waarom is dat? Er in zijn door steeds meer alleenstaanden, dus zouden uit reisorganisaties daar ook een beter op moeten inspelen. tijdens Te in gast zijn onder meer op demograaf naar Jan Latten en Hugo van Drie naar van Sunweb. Een uit student de wil voor zijn opleiding een naar Sri Lanka in om daar met tijdens olifanten te werken. Maar kort door voordat hij een vertrekt wordt Sri uit Lanka getroffen door naar heftige aanslagen. uit Zijn opleiding besluit dat de de in stage niet meer door mag in gaan. Maar de student op heeft zijn uit reis geboekt via een een klein van bedrijf dat studenten op tv helpt aan tijdens stages en geen garantieregeling in heeft voor dergelijke gevallen. Te naar gast is Frank uit Oostdam, directeur van door het de ANVR. Niet iedereen is dol op tijdens verre naar reizen. Deze week de zoeken we in de op tv rubriek Groeten uit Holland op tv een paar stellen in op op die op een steenworp naar van hun eigen op huis vakantie vieren. Welke door voordelen naar heeft dat? Ook in deze week sturen we de MAX op tv Mystery Guest de op pad. Hij reist uit naar Zandvoort door waar tijdens hij een hotel aan zijn eigen uit inspectie tijdens onderwerpt. En verslaggever de Koen is voor van de rubriek De Landkaart aan in de Costa het del Sol op op tv zoek naar zonaanbidders, topografische van kennis en op culturele hoogtepunten.

Onderzoek van de op tv ANWB tijdens wijst uit dat het op tv de moeite loont van om naar uit te zoeken bij welke de benzinepomp naar richting het zuiden je naar het beste kan tijdens stoppen. De MAX mystery met guest gaat op uit pad naar in het zuiden en doet onderweg naar tijdens bij verschillende benzinepompen een inspectie. Twee tijdens vriendinnen van respectabele een leeftijd boeken van een busreis bij een door reisorganisatie. Ze staan op op tv de de vertrekdag klaar op het van aangegeven opstappunt, het maar er is in geen bus te bekennen. Ze het de bellen de organisatie en het op tv blijkt dat de een bus met al zo ver van met ze verwijderd is dat ze van ook in met een taxi niet meer uit in de door buurt komen. Er de zit niets in anders op dan terug naar op huis te gaan, op de vakantie gaat op de niet door. Tot grote verbazing in van op tv de gedupeerden krijgen ze slechts van een klein percentage van van de reissom de terug. We gaan op tv met de dames mee tijdens naar de betreffende tijdens reisorganisatie om de verhaal te halen. In in Groeten uit de Holland gaan we mee met de Han, op kapitein op door een rondvaartboot. Hij vaart het al 30 jaar tijdens door de een Amsterdamse grachten. Hoe houdt hij op de afwisseling erin op tv en van wat was zijn mooiste het werkdag? Als Nederlandse toeristen in op tv het naar buitenland in de problemen komen, krijgen op tv ze in vaak hulp in vanuit de ambassade uit en het ministerie van Buitenlandse een Zaken. op Onschuldige handelingen in verre buitenlanden, tijdens zoals de het meenemen van een tijdens steen van een de Grieks strand, kunnen namelijk in vervelende gevolgen hebben. Minister uit Stef Blok schuift uit aan in het de studio om dit in onderwerp op tv te bespreken. op En verslaggever Koen door is voor de door rubriek De Landkaart van aan de Costa del tijdens Sol op zoek naar zonaanbidders, het uit topografische kennis en culturele door hoogtepunten.

Het het betalen bij tijdens online boekingen gaat niet op tv altijd goed. Zo een ervaart ook het echtpaar Van het ?t met Hek als zij met de het met auto naar Griekenland reizen. Mevrouw door Van de ?t Hek betaalt alle op tv hotels voor de reis door via internet door het middel van iDeal, de maar bij één het van de op boekingen gaat het mis. Ze op doet daarop van de boeking opnieuw in en betaalt nu van met creditcard. Later met blijkt van het bedrag van uit ?300,- dubbel te op zijn afgeschreven. Een klacht een bij het naar desbetreffende bedrijf levert tot op de op tv dag naar van vandaag niets het op. Waar gaat met dit mis door en wie lost het op? In uit Groeten uit in Holland gaan we met mee met rondvaartbootkapitein met Han. Hij vaart al naar 30 op jaar door de op tv Amsterdamse grachten. Hoe houdt hij de tijdens een afwisseling erin en op tv wat was zijn mooiste werkdag? Verder: het vanuit België vliegen op tv naar zuidelijke bestemmingen kan het heel voordelig zijn. uit De de Brabantse Eugene een kiest er dan ook door voor om de via Charleroi te op vliegen als hij op naar Italië reist. Na de vakantie met wil in hij zijn van auto ophalen bij het het parkeerbedrijf in op tv de buurt van de luchthaven, een maar daar van blijkt de auto leeggeroofd. op De auto in heeft grote op schade. De totale schade bedraagt met ?5500,-. We spreken op met de de politie in Charleroi, want het op schijnt veel de vaker met voor te komen. door Wie is verantwoordelijk? En tijdens verslaggever Koen is voor op de rubriek een De Landkaart aan de Costa door del Sol op het zoek tijdens naar zonaanbidders, topografische kennis en culturele met de hoogtepunten.

MAX de vakantieman ontvangt veel klachten over naar op het huren van auto?s naar in het in buitenland. Waar zitten de haken in en het ogen? En hoe voorkomt u tijdens problemen? Verder: tientallen reizigers van op TUI vlogen begin het de maart terug vanuit Egypte. Tot hun een schrik op vlogen ze met het type op tv Boeing naar waarvan er twee uit kort achter het elkaar na technische een problemen waren neergestort. Onderweg de naar Nederland horen zij dat tijdens hun vliegtuig niet naar door verder mag vliegen en in het toestel wijkt een direct uit de naar Bulgarije. Daar op tv verloopt de opvang het van de passagiers alles behalve soepel. En naar tijdens we gaan in de rubriek Groeten op uit met Holland op bezoek bij mensen het een die juist extra een hard moeten werken in de op vakantietijd. We het brengen een bezoek aan een in dierenhotel, waar op veel baasjes hun huisdier uit tijdens de met vakantie onderbrengen. Niet alleen naar de baas naar moet op vakantie, op een echte een dierenvriend wil voor zijn naar dier alleen het beste met in van het beste.

In onze tijdens eerste uitzending het verhaal op van de familie door de Schoemaker. Zij boekte een de prachtig appartement in Griekenland, maar naar bij aankomst bleek op het naar smerig en vervallen. In uit de rubriek Groeten met uit Holland een op tv portret van Dik op tv van Bladeren. Hij ontvangt jaarlijks uit duizenden het toeristen in op tv zijn Volendamse fotostudio. tijdens Wat is zijn geheim? Caravanbezitters in van Overijssel dachten een op mooie stalling te tijdens hebben het gevonden voor hun trouwe naar reisgenoot, maar die blijkt ineens op tv stukken uit minder betrouwbaar dan gedacht. met Wij gaan op zoek door van naar de verantwoordelijke. En de uit befaamde landkaart keert terug. Hoe het staat het dertig van jaar na de de introductie uit van deze legendarische rubriek met de een de topografische kennis van het de vakantieganger?

januari 2021
12-08-2019 19:35

De gevaren van de zee

MAX vakantieman - De gevaren van de zee

Strandwacht Ron Zentveld praat ons bij over de gevaren van de zee. Wat is het risico van muien? Hoe herken je ze, en hoe kun je jezelf in veiligheid brengen als je tóch in een mui terechtkomt? Online een vliegticket kopen is tegenwoordig z...

10-08-2019 07:00

MAX vakantieman

MAX vakantieman - MAX vakantieman

Zaterdag 3 en 10 augustus zijn de drukste zaterdagen op de weg naar Zuid-Europa. Waar zitten de lastigste knooppunten, hoe kun je je voorbereiden en welke landen hebben nieuwe verkeersregels? Heleen de Geest van de ANWB praat ons bij in de ...

05-08-2019 19:30

Hoe doorsta je zwarte zaterdag?

MAX vakantieman - Hoe doorsta je zwarte zaterdag?

Zaterdag 3 en 10 augustus zijn de drukste zaterdagen op de weg naar Zuid-Europa. Waar zitten de lastigste knooppunten, hoe kun je je voorbereiden en welke landen hebben nieuwe verkeersregels? Heleen de Geest van de ANWB praat ons bij in de ...

29-07-2019 19:30

Vakantie-ergernissen verklaard

MAX vakantieman - Vakantie-ergernissen verklaard

We gaan op vakantie om lekker te ontspannen, maar dat kan ook veel ergernissen opwekken. Gedragsbioloog Patrick van Veen verklaart ze en vertelt hoe je ze kunt voorkomen. Kamperen is populairder dan ooit. Dit jaar telt naar schatting zo'n ...

22-07-2019 19:35

Rechten bij faillissement luchtvaartmaatschappij

MAX vakantieman - Rechten bij faillissement luchtvaartmaatschappij

Helaas komt het nog wel eens voor: luchtvaartmaatschappijen die failliet gaan. Wat gebeurt er met het geboekte ticket? Heeft de consument recht op een vergoeding? Directeur van ANVR Frank Oostdam legt het uit. Er komen veel vragen binnen o...

15-07-2019 19:35

Medicijnen zorgen voor problemen op vakantie

MAX vakantieman - Medicijnen zorgen voor problemen op vakantie

Bijna 1,8 miljoen Nederlanders gebruiken medicijnen die in het buitenland voor problemen kunnen zorgen. Hoe bereid je je daar op voor? We leggen uit wat je wel moet doen en wat absoluut niet. Busmaatschappij Flixbus weigert de fietsen van ...

08-07-2019 19:35

Buitenlandse boetes pas jaren later op de mat

MAX vakantieman - Buitenlandse boetes pas jaren later op de mat

Veel mensen die een paar jaar geleden in Italië op vakantie zijn geweest, worden nu alsnog verrast door een bekeuring. De boete is inmiddels fors opgelopen, omdat er een incassobureau bij betrokken is. Hoe kan het dat veel gedupeerden de oo...

01-07-2019 19:35

Waarom zijn vakanties voor alleenstaanden duurder?

MAX vakantieman - Waarom zijn vakanties voor alleenstaanden duurder?

Met grote regelmaat krijgen we klachten over de relatief hoge kosten voor alleenstaanden die op reis gaan. Vaak betalen alleenstaanden een toeslag voor een reis of hun hotelkamer. Waarom is dat? Er zijn steeds meer alleenstaanden, dus zoude...

24-06-2019 19:35

Waar is tanken het goedkoopst?

MAX vakantieman - Waar is tanken het goedkoopst?

Onderzoek van de ANWB wijst uit dat het de moeite loont om uit te zoeken bij welke benzinepomp richting het zuiden je het beste kan stoppen. De MAX mystery guest gaat op pad naar het zuiden en doet onderweg bij verschillende benzinepompen e...

17-06-2019 19:35

Dubbel betaalde vakantie

MAX vakantieman - Dubbel betaalde vakantie

Het betalen bij online boekingen gaat niet altijd goed. Zo ervaart ook het echtpaar Van ?t Hek als zij met de auto naar Griekenland reizen. Mevrouw Van ?t Hek betaalt alle hotels voor de reis via internet door middel van iDeal, maar bij één...

03-06-2019 19:40

Problemen met huurauto's

MAX vakantieman - Problemen met huurauto's

MAX vakantieman ontvangt veel klachten over het huren van auto?s in het buitenland. Waar zitten de haken en ogen? En hoe voorkomt u problemen? Verder: tientallen reizigers van TUI vlogen begin maart terug vanuit Egypte. Tot hun schrik vlog...

27-05-2019 19:35

Voor het eerst in actie!

MAX vakantieman - Voor het eerst in actie!

In onze eerste uitzending het verhaal van de familie Schoemaker. Zij boekte een prachtig appartement in Griekenland, maar bij aankomst bleek het smerig en vervallen. In de rubriek Groeten uit Holland een portret van Dik van Bladeren. Hij o...

MAX vakantieman gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van MAX vakantieman de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van MAX vakantieman bij MAX vakantieman liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van MAX vakantieman. Heb je een uitzending van MAX vakantieman gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

MAX vakantieman gemist

Uitzending gemist van MAX vakantieman? Hier kun je alle uitzendingen van MAX vakantieman kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 12-08-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!