Programma gemist?

Strandwacht Ron met Zentveld praat uit ons bij over de gevaren de van de zee. met Wat is op het door risico van muien? Hoe herken je door ze, en hoe van kun je jezelf op in veiligheid brengen op het als je tóch een in een mui terechtkomt? Online een een vliegticket kopen het is tegenwoordig zo van gepiept, en dan is met een (typ)foutje een snel gemaakt. naar Maar daar hangt vaak wel een de flink prijskaartje tijdens aan. Waarom is het een wijziging uit zo duur? En mogen luchtvaartmaatschappijen op zelf in bepalen hoeveel zo'n met wijziging kost? op tv We leggen het voor aan door Gerard Spierenburg van in de Consumentenbond. Het zoemt, verstoort de de nachtrust tijdens en op veroorzaakt verschrikkelijke jeuk: de uit mug! Maar wist u dat van de mug op ook het een dodelijkste dier uit op aarde is op en dat er steeds meer exotische een de muggen onze kant op komen? Insectendeskundige een Sander Koenraadt naar schuift aan in in de studio. De Mystery Guest in slaapt deze week naar een nachtje in met een het Kurhaus in Scheveningen. Verslaggever Koen met Bugter is met de de in landkaart op Kreta.

Zaterdag in 3 en uit 10 augustus zijn de drukste door zaterdagen uit op de weg naar naar Zuid-Europa. Waar zitten de op lastigste knooppunten, hoe kun uit je je door voorbereiden en welke landen uit hebben van nieuwe verkeersregels? Heleen uit de Geest van de ANWB op tv met praat ons bij in op tv de studio. * uit Elly en Frits zoeken via met het een bemiddelingswebsite een op huisje in Italië. Na het in boeken blijkt dat de op hond niet door mee mag, terwijl dat in juist van hun grote wens was. met Ze het doen er alles aan om uit de van boeking te wijzigen, maar dat blijkt het op niet zo eenvoudig. door De schade? Ruim een 2500 euro. Ze roepen onze van hulp in de om tot een oplossing te met een komen. * In de rubriek op Groeten uit Holland gaan op naar we op pad met met gids Charlie die toeristen rondleidt door in tijdens zijn oude op tv werkplek onder de grond. * Hoe op tv door komen hotels aan de hun sterren? Waaraan moet je voldoen tijdens van voor een bepaalde classificatie? En met hoe gaat de van beoordeling in naar de praktijk? in We gaan mee tijdens met een inspecteur. een * Na de in eerdere uitzending over valetparkeren kregen tijdens we op tv veel soortgelijke klachten: er wordt veel uit gereden met de uit auto's naar die in naar vertrouwen bij het valetparkeerbedrijf zijn van achtergelaten. We krijgen hier in sterke in bewijzen voor in handen. naar * En verslaggever Koen naar is uit voor de rubriek het De Landkaart door op Kreta.

Zaterdag 3 en een 10 naar augustus zijn de de drukste zaterdagen naar op de weg naar Zuid-Europa. op tv Waar zitten de op lastigste knooppunten, hoe op tv kun je uit je voorbereiden en welke landen het hebben nieuwe tijdens verkeersregels? Heleen de op Geest met van de ANWB met praat ons bij in de studio. Elly met en Frits door zoeken via op tv een bemiddelingswebsite een huisje in van tijdens Italië. Na het boeken het blijkt dat de door hond niet mee mag, door terwijl dat juist op hun grote wens was. van Ze naar doen er van alles aan om de boeking op te uit wijzigen, maar dat blijkt niet een zo uit eenvoudig. De schade? Ruim ? van 2500,-. Ze roepen onze naar hulp in om uit tot met een oplossing te komen. In van de naar rubriek Groeten uit Holland gaan we door op pad met in gids naar Charlie die toeristen rondleidt met in tijdens zijn oude werkplek onder de grond. Hoe door komen hotels op tv aan hun sterren? Waaraan tijdens naar moet je voldoen voor een bepaalde naar classificatie? En met hoe gaat de beoordeling op tv in de praktijk? tijdens We de gaan mee met een door inspecteur. Na in de eerdere uitzending over valetparkeren de kregen we in veel soortgelijke klachten: op tv er wordt de veel gereden met uit de auto's die in het vertrouwen bij het valetparkeerbedrijf zijn op tv achtergelaten. We krijgen door hier sterke een bewijzen voor in tijdens handen. En verslaggever Koen is uit voor op tv de rubriek op tv De Landkaart op uit Kreta.

We naar gaan op vakantie om door lekker te naar ontspannen, maar een dat kan ook door veel ergernissen opwekken. Gedragsbioloog Patrick van van Veen verklaart ze op en vertelt een hoe je ze een kunt voorkomen. Kamperen is populairder uit dan ooit. op Dit een jaar telt naar op schatting zo'n zes de miljoen kampeervakanties in binnen- en door buitenland. Maar uit niet iedereen gaat goed door voorbereid op van vakantie. En dan de kan het soms flink uit misgaan. met Wij willen weten hoe op tv het is gesteld met de de veiligheid met op de met camping en gaan mee met naar ACSI-inspecteur Joop naar Stam. In de rubriek Groeten uit op tv op Holland ontmoeten we mensen een die op een bijzondere manier een van op vakantie gaan naar in eigen land. een Deze week neemt fietsvakantiereisleider Jan-Pieter uit ons mee de voor een de rondje IJsselmeer. Nietsvermoedend rijd je door op vakantie met je auto met een straatje met in en daar op kun je zomaar een met flinke boete mee van oplopen. naar In veel Europese binnensteden in gelden de namelijk strenge milieueisen. van Goed opletten dus. in Annemieke Zerdoun van de op tv ANWB geeft aan tafel nuttige de informatie en door tips! Rob en Frida boekten door tijdens een volledig georganiseerde rondreis een door Peru. Echter verliep de met terugreis een niet zo als gepland. tijdens MAX Ombudsman Jeanine van Janssen geeft op raad en gaat langs bij van de reisorganisatie voor met opheldering. Verslaggever van Koen is voor de rubriek met De Landkaart op de luchthaven het Schiphol.

Helaas komt het tijdens nog wel de eens voor: luchtvaartmaatschappijen die tijdens failliet gaan. Wat in gebeurt er met door het op tv geboekte ticket? het Heeft de consument recht het op een door vergoeding? Directeur van ANVR Frank in Oostdam legt van het uit. Er komen op tv veel vragen binnen de over prijsdalingen na een op tv geboekte reis. op Soms wordt door de reis wel in 1000 euro per naar persoon goedkoper. Als er vragen tijdens worden met gesteld bij de naar reisorganisatie blijkt er niets mogelijk. Jeanine op Janssen op tv van MAX uit Ombudsman geeft samen met Frank Oostdam uit een toelichting in de studio. Bagageschade en in vermiste de koffers leiden tot uit veel klachten bij MAX vakantieman. We door duiken in in het bagageverhaal op van een in reiziger wiens koffer onderweg op naar Madagaskar zwaar een beschadigd raakt tijdens als er een in bagagewagen overheen rijdt. Dit leidt naar tot een maandeling dispuut van door met de luchtvaartmaatschappij. Komt er door nu eindelijk een met oplossing? Verslaggever Koen is door voor de rubriek De door Landkaart op een de grens bij Hazeldonk van en uit helpt vertrekkende Nederlanders door op weg.

Bijna door 1,8 miljoen Nederlanders gebruiken naar medicijnen die in het op tv naar buitenland voor problemen kunnen zorgen. het Hoe bereid je je van daar op op voor? een We leggen uit wat je wel naar door moet doen en wat een absoluut niet. Busmaatschappij Flixbus weigert met de fietsen van Margaret in en Faas van mee te nemen, op tv terwijl ze er het wel voor hebben betaald. door Waarom het reageert de maatschappij met niet op hun een klachten? Sybrand praat op tv er over met Martijn Witvliet de een van het Europees Consumenten Centrum en in ook directeur Jesper het in Vis van Flixbus Benelux op tv schuift aan in de naar studio. In de rubriek Groeten naar uit Holland gaan een we op tv mee met de 23-jarige Erik door op tv die in zijn vakantie een het groep jongeren begeleidt. uit De op positieve energie straalt op tv er van af de en de jongeren met genieten met volle van teugen. Wie buiten Europa op tijdens vakantie gaat, heeft soms een een visum het nodig om een land binnen met te komen. op Veel reisorganisaties verwijzen door naar in hun samenwerkingspartner CIBT tijdens VisumCentrale. Daar betaal uit je alleen vaak van veel meer dan wanneer je op een visum bij het de ambassade aanvraagt. Hoe op tv de kan dat? En waarom vertellen naar veel door reisorganisaties dat niet bij in voorbaat aan de klant? Verslaggever Koen een is voor de op rubriek De in Landkaart aan de uit Costa del Sol op het zoek op tv naar zonaanbidders, topografische kennis op en de culturele hoogtepunten.

Veel mensen die de een op tv paar jaar geleden in de Italië op in vakantie zijn geweest, in worden nu op alsnog verrast door met een bekeuring. De boete is uit inmiddels fors opgelopen, tijdens omdat er naar een incassobureau bij betrokken op tv is. naar Hoe kan het naar dat veel gedupeerden de oorspronkelijke tijdens boete nooit hebben de ontvangen de en pas jaren naar later via een incassobureau horen dat een er een naar flink het bedrag openstaat? In het de studio praten we het met Annemieke van Zerdoun van de ANWB door en een vertegenwoordiger van het de incassobureau. Een ongeluk tijdens op vakantie met kan grote gevolgen van hebben, daar op tv weten ook de twee door families die we op in deze uitzending op spreken alles van. op Zo heeft met meneer Helsen sinds een val de op uit Sardinië nog door altijd problemen met zijn hoofd. op tv En Marcel Vos het kampt na tijdens een glijbaanongeluk elders in door Italië met in hoge schulden en door veel onzekerheid over met de toekomst. Wat kun je een van doen als dit je overkomt? de We praten de er over met een letselschadedeskundige Yme Drost. De in MAX Mystery Guest is tijdens onderweg naar het door zuiden en een inspecteert deze week een stopplaats de in op tv Luxemburg. En uit Jenny Buijtels praat door u bij over de uit voorbereiding voor uw dier op tv op vakantie. En verslaggever tijdens Koen is door voor de rubriek in De Landkaart aan naar de Costa del Sol op in naar zoek naar zonaanbidders, de topografische kennis en culturele tijdens hoogtepunten.

Met uit grote regelmaat krijgen we klachten het over tijdens de relatief hoge kosten voor naar alleenstaanden op tv die op reis gaan. in Vaak de betalen alleenstaanden een toeslag voor een door uit reis of hun hotelkamer. de Waarom is dat? in Er zijn steeds in meer alleenstaanden, op dus zouden reisorganisaties in daar ook beter op moeten inspelen. in Te de gast zijn onder meer demograaf op het Jan Latten en Hugo van Drie van van Sunweb. Een student naar de wil voor zijn opleiding naar Sri op Lanka om de daar door met olifanten te werken. door Maar kort voordat hij vertrekt met wordt Sri uit Lanka getroffen door van heftige op aanslagen. Zijn opleiding uit besluit dat de stage niet meer het door in mag gaan. Maar de student van een heeft zijn reis uit geboekt via een klein bedrijf naar dat studenten met helpt aan stages en geen in garantieregeling uit heeft voor dergelijke met gevallen. Te gast is Frank naar Oostdam, directeur van de de tijdens ANVR. Niet iedereen is dol een op verre tijdens reizen. Deze week zoeken we met in op de rubriek op Groeten uit Holland met een paar stellen op die tijdens op een steenworp tijdens van naar hun eigen huis vakantie van vieren. Welke voordelen heeft dat? Ook een deze week een sturen we het de MAX Mystery op tv Guest op door pad. Hij reist naar Zandvoort waar op het hij een hotel aan zijn uit eigen inspectie onderwerpt. En met verslaggever Koen naar is voor de het rubriek De met Landkaart aan de uit Costa del Sol op zoek op naar zonaanbidders, door topografische kennis en culturele de hoogtepunten.

Onderzoek de van de ANWB wijst op tv uit naar dat het de moeite van loont om uit te het zoeken bij welke uit benzinepomp met richting het zuiden je op tv het beste op kan stoppen. De MAX in mystery guest in gaat op pad naar het zuiden in van en doet onderweg van bij verschillende benzinepompen een inspectie. Twee het vriendinnen van respectabele leeftijd op tv boeken een busreis een bij een door reisorganisatie. met Ze staan op door de vertrekdag klaar op door het aangegeven opstappunt, door maar er is geen bus uit van te bekennen. Ze bellen de organisatie met in en het blijkt dat de van bus al zo ver van tijdens van ze verwijderd is dat in ze ook met een een taxi niet van meer in de buurt op komen. van Er zit niets het anders op het dan terug naar huis tijdens te gaan, de vakantie een gaat niet door. Tot van door grote verbazing van de door gedupeerden krijgen het ze slechts een op tv klein percentage van de reissom op terug. We gaan met uit de de dames mee naar de in betreffende reisorganisatie om verhaal van op te halen. In Groeten in uit Holland gaan we mee met het Han, kapitein tijdens op een door rondvaartboot. Hij door vaart al 30 jaar een door de Amsterdamse grachten. op Hoe houdt hij de met afwisseling een erin en de wat was zijn mooiste werkdag? Als Nederlandse op op toeristen in het buitenland in een de het problemen komen, krijgen ze vaak een hulp tijdens vanuit de ambassade en het uit ministerie van Buitenlandse uit Zaken. Onschuldige handelingen de in verre buitenlanden, zoals met naar het meenemen van een op steen van op een Grieks strand, kunnen namelijk in vervelende gevolgen hebben. Minister in naar Stef Blok schuift tijdens aan in de de studio om dit onderwerp te bespreken. op En verslaggever Koen op tv uit is voor de rubriek De Landkaart op aan het de Costa del een Sol op zoek in naar zonaanbidders, topografische kennis tijdens en culturele naar hoogtepunten.

Het betalen bij met online door boekingen gaat niet altijd door goed. Zo door ervaart ook met het echtpaar Van ?t op tv Hek als op tv zij met de auto met naar Griekenland reizen. Mevrouw Van op door ?t Hek betaalt alle hotels voor op de reis via in internet op tv door middel van iDeal, in maar bij één van van de boekingen de gaat in het mis. Ze doet daarop de de op tv boeking opnieuw en de betaalt nu met creditcard. Later tijdens blijkt het met bedrag van uit ?300,- dubbel te zijn een afgeschreven. Een klacht bij het het desbetreffende bedrijf naar levert tot op het de naar dag van vandaag niets op. Waar door gaat dit de mis en wie lost de het op? In met Groeten uit Holland gaan op we mee het met rondvaartbootkapitein Han. een Hij vaart al van 30 met jaar door de Amsterdamse grachten. Hoe tijdens houdt naar hij de afwisseling erin en uit wat was uit zijn mooiste met werkdag? Verder: vanuit België door vliegen naar zuidelijke bestemmingen kan uit heel voordelig de zijn. De met Brabantse Eugene uit kiest er dan op tv ook voor om via Charleroi op te vliegen als hij van naar Italië tijdens reist. Na naar de vakantie het wil hij zijn auto uit ophalen bij het parkeerbedrijf in door de buurt van in de luchthaven, uit maar daar blijkt van de uit auto leeggeroofd. De auto de heeft grote schade. De totale van schade het bedraagt ?5500,-. We in spreken met een de politie in Charleroi, want met het schijnt veel vaker in voor te komen. het tijdens Wie is verantwoordelijk? En verslaggever Koen is door op tv voor de rubriek met De Landkaart aan de Costa del naar Sol op zoek naar tijdens naar zonaanbidders, topografische kennis en culturele op tv door hoogtepunten.

MAX vakantieman ontvangt uit veel klachten met over het huren van in auto?s in het van buitenland. Waar zitten op de tijdens haken en ogen? En het hoe voorkomt u in problemen? Verder: tientallen reizigers in van TUI vlogen begin een maart terug vanuit met Egypte. Tot hun naar schrik vlogen van ze door met het type Boeing de waarvan er uit twee kort achter elkaar in na technische uit problemen waren neergestort. Onderweg op naar Nederland op horen zij dat een hun vliegtuig niet het verder mag vliegen naar en het toestel wijkt van direct uit naar op tv Bulgarije. Daar het verloopt de opvang op van de passagiers alles behalve het soepel. En we op gaan in de uit rubriek Groeten uit op tv Holland op op bezoek bij mensen die juist extra van op tv hard moeten werken in van de vakantietijd. We brengen een van bezoek aan naar een een dierenhotel, waar veel baasjes hun een huisdier tijdens de met vakantie onderbrengen. Niet op alleen op tv de baas moet op vakantie, met een echte dierenvriend wil op tv door voor zijn dier met alleen het beste met van het beste.

In onze tijdens eerste uitzending het met verhaal in van de familie Schoemaker. Zij boekte van een uit prachtig appartement het in Griekenland, maar bij door aankomst bleek het het smerig en vervallen. In de tijdens rubriek van Groeten uit Holland een portret van een Dik van op tv Bladeren. Hij ontvangt tijdens jaarlijks duizenden toeristen in in zijn van Volendamse fotostudio. Wat is de zijn op tv geheim? Caravanbezitters in Overijssel dachten in een mooie stalling te hebben met gevonden voor door hun trouwe reisgenoot, maar op tv van die blijkt ineens naar stukken minder betrouwbaar een dan gedacht. Wij gaan op zoek door naar de een verantwoordelijke. En naar de befaamde landkaart keert terug. op tv Hoe staat het de dertig jaar een na de introductie van deze uit legendarische uit rubriek met de topografische kennis op van de tijdens vakantieganger?

september 2019
12-08-2019 19:35

De gevaren van de zee

MAX vakantieman - De gevaren van de zee

Strandwacht Ron Zentveld praat ons bij over de gevaren van de zee. Wat is het risico van muien? Hoe herken je ze, en hoe kun je jezelf in veiligheid brengen als je tóch in een mui terechtkomt? Online een vliegticket kopen is tegenwoordig z...

10-08-2019 07:00

MAX vakantieman

MAX vakantieman - MAX vakantieman

Zaterdag 3 en 10 augustus zijn de drukste zaterdagen op de weg naar Zuid-Europa. Waar zitten de lastigste knooppunten, hoe kun je je voorbereiden en welke landen hebben nieuwe verkeersregels? Heleen de Geest van de ANWB praat ons bij in de ...

05-08-2019 19:30

Hoe doorsta je zwarte zaterdag?

MAX vakantieman - Hoe doorsta je zwarte zaterdag?

Zaterdag 3 en 10 augustus zijn de drukste zaterdagen op de weg naar Zuid-Europa. Waar zitten de lastigste knooppunten, hoe kun je je voorbereiden en welke landen hebben nieuwe verkeersregels? Heleen de Geest van de ANWB praat ons bij in de ...

29-07-2019 19:30

Vakantie-ergernissen verklaard

MAX vakantieman - Vakantie-ergernissen verklaard

We gaan op vakantie om lekker te ontspannen, maar dat kan ook veel ergernissen opwekken. Gedragsbioloog Patrick van Veen verklaart ze en vertelt hoe je ze kunt voorkomen. Kamperen is populairder dan ooit. Dit jaar telt naar schatting zo'n ...

22-07-2019 19:35

Rechten bij faillissement luchtvaartmaatschappij

MAX vakantieman - Rechten bij faillissement luchtvaartmaatschappij

Helaas komt het nog wel eens voor: luchtvaartmaatschappijen die failliet gaan. Wat gebeurt er met het geboekte ticket? Heeft de consument recht op een vergoeding? Directeur van ANVR Frank Oostdam legt het uit. Er komen veel vragen binnen o...

15-07-2019 19:35

Medicijnen zorgen voor problemen op vakantie

MAX vakantieman - Medicijnen zorgen voor problemen op vakantie

Bijna 1,8 miljoen Nederlanders gebruiken medicijnen die in het buitenland voor problemen kunnen zorgen. Hoe bereid je je daar op voor? We leggen uit wat je wel moet doen en wat absoluut niet. Busmaatschappij Flixbus weigert de fietsen van ...

08-07-2019 19:35

Buitenlandse boetes pas jaren later op de mat

MAX vakantieman - Buitenlandse boetes pas jaren later op de mat

Veel mensen die een paar jaar geleden in Italië op vakantie zijn geweest, worden nu alsnog verrast door een bekeuring. De boete is inmiddels fors opgelopen, omdat er een incassobureau bij betrokken is. Hoe kan het dat veel gedupeerden de oo...

01-07-2019 19:35

Waarom zijn vakanties voor alleenstaanden duurder?

MAX vakantieman - Waarom zijn vakanties voor alleenstaanden duurder?

Met grote regelmaat krijgen we klachten over de relatief hoge kosten voor alleenstaanden die op reis gaan. Vaak betalen alleenstaanden een toeslag voor een reis of hun hotelkamer. Waarom is dat? Er zijn steeds meer alleenstaanden, dus zoude...

24-06-2019 19:35

Waar is tanken het goedkoopst?

MAX vakantieman - Waar is tanken het goedkoopst?

Onderzoek van de ANWB wijst uit dat het de moeite loont om uit te zoeken bij welke benzinepomp richting het zuiden je het beste kan stoppen. De MAX mystery guest gaat op pad naar het zuiden en doet onderweg bij verschillende benzinepompen e...

17-06-2019 19:35

Dubbel betaalde vakantie

MAX vakantieman - Dubbel betaalde vakantie

Het betalen bij online boekingen gaat niet altijd goed. Zo ervaart ook het echtpaar Van ?t Hek als zij met de auto naar Griekenland reizen. Mevrouw Van ?t Hek betaalt alle hotels voor de reis via internet door middel van iDeal, maar bij één...

03-06-2019 19:40

Problemen met huurauto's

MAX vakantieman - Problemen met huurauto's

MAX vakantieman ontvangt veel klachten over het huren van auto?s in het buitenland. Waar zitten de haken en ogen? En hoe voorkomt u problemen? Verder: tientallen reizigers van TUI vlogen begin maart terug vanuit Egypte. Tot hun schrik vlog...

27-05-2019 19:35

Voor het eerst in actie!

MAX vakantieman - Voor het eerst in actie!

In onze eerste uitzending het verhaal van de familie Schoemaker. Zij boekte een prachtig appartement in Griekenland, maar bij aankomst bleek het smerig en vervallen. In de rubriek Groeten uit Holland een portret van Dik van Bladeren. Hij o...

MAX vakantieman gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van MAX vakantieman de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van MAX vakantieman bij MAX vakantieman liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van MAX vakantieman. Heb je een uitzending van MAX vakantieman gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

MAX vakantieman gemist

Uitzending gemist van MAX vakantieman? Hier kun je alle uitzendingen van MAX vakantieman kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 12-08-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord