Programma gemist?

Strandwacht Ron Zentveld tijdens praat met ons bij over tijdens de gevaren van de zee. door Wat op tv is het risico van op tv muien? uit Hoe herken je ze, op tv en hoe in kun je jezelf in veiligheid brengen op als je op tóch het in een mui het terechtkomt? Online een vliegticket kopen is tegenwoordig met zo gepiept, naar en van dan is een (typ)foutje snel van gemaakt. Maar daar hangt op van vaak wel een flink prijskaartje aan. de Waarom is uit een wijziging zo het duur? En mogen luchtvaartmaatschappijen de zelf het bepalen hoeveel zo'n wijziging een kost? We leggen het het voor op tv aan Gerard Spierenburg door van de Consumentenbond. Het zoemt, verstoort op de met nachtrust en veroorzaakt verschrikkelijke op tv jeuk: de mug! Maar het uit wist u dat de mug ook uit het dodelijkste dier op op aarde is de en door dat er steeds meer met exotische muggen tijdens onze kant tijdens op komen? Insectendeskundige tijdens Sander Koenraadt schuift aan in de uit studio. De Mystery uit Guest slaapt deze van week een naar nachtje in een het Kurhaus in het Scheveningen. Verslaggever Koen Bugter is met de tijdens landkaart op een Kreta.

Zaterdag in 3 en 10 augustus zijn op de door drukste zaterdagen uit op de weg naar Zuid-Europa. het Waar zitten de door lastigste knooppunten, hoe kun in je je door voorbereiden en welke landen naar hebben op nieuwe verkeersregels? Heleen de de Geest naar van de ANWB op tv praat ons bij van in de studio. uit * Elly en Frits zoeken via van de een bemiddelingswebsite een huisje in Italië. van Na het boeken met blijkt dat de met hond niet in mee mag, de terwijl dat met juist hun grote wens was. Ze het in doen er alles aan de om de boeking naar te wijzigen, een maar dat blijkt niet in zo eenvoudig. het De schade? Ruim op 2500 euro. Ze roepen een onze hulp in om tot door een oplossing te het op komen. * In uit de rubriek Groeten de uit Holland gaan we op in pad naar met gids Charlie die toeristen rondleidt met met in zijn oude werkplek tijdens onder de grond. uit * Hoe komen hotels naar aan hun tijdens sterren? Waaraan moet je een voldoen voor de een bepaalde classificatie? met En hoe gaat op de beoordeling in de praktijk? met We gaan het mee met uit een inspecteur. * het Na de eerdere uitzending over op valetparkeren kregen door we van veel soortgelijke klachten: van er wordt veel gereden met door de door auto's die in vertrouwen bij uit het valetparkeerbedrijf met zijn achtergelaten. We krijgen de hier sterke door bewijzen voor in uit handen. * En verslaggever uit Koen in is voor de rubriek door De Landkaart op op Kreta.

Zaterdag 3 en tijdens 10 augustus uit zijn de de drukste zaterdagen op van de weg naar Zuid-Europa. Waar van zitten de door lastigste het knooppunten, hoe kun je je met voorbereiden en het welke landen hebben tijdens nieuwe verkeersregels? Heleen een de Geest van de ANWB een praat ons bij op in de studio. Elly een de en Frits zoeken via een bemiddelingswebsite uit een tijdens huisje in Italië. tijdens Na het boeken blijkt het dat de hond de niet mee mag, terwijl het dat juist hun de grote wens was. het Ze doen er tijdens alles aan om uit de boeking te in wijzigen, maar dat het blijkt niet op zo eenvoudig. De uit schade? Ruim ? 2500,-. van Ze roepen op onze hulp het in om tot op tv een oplossing te komen. In van de naar rubriek Groeten uit Holland op tv gaan we het op pad met het gids Charlie die op tv toeristen rondleidt in uit zijn oude werkplek onder de grond. Hoe tijdens komen hotels naar aan hun uit sterren? Waaraan moet je uit voldoen voor het een bepaalde classificatie? het En hoe gaat de beoordeling de naar in de praktijk? We gaan mee door met door een inspecteur. Na de het eerdere uitzending over valetparkeren het kregen een we veel soortgelijke klachten: er op tv wordt veel gereden met de de op auto's die naar in vertrouwen bij het valetparkeerbedrijf zijn door achtergelaten. We krijgen met hier tijdens sterke bewijzen voor in handen. En in verslaggever Koen door is voor met de rubriek De uit Landkaart op met Kreta.

We door gaan op uit vakantie om lekker te ontspannen, naar maar dat kan in ook veel ergernissen de opwekken. Gedragsbioloog Patrick van door Veen verklaart uit ze op en vertelt hoe je tijdens ze kunt voorkomen. Kamperen is populairder op tv tijdens dan ooit. Dit jaar op tv telt naar schatting met zo'n zes een miljoen kampeervakanties in binnen- op en buitenland. Maar niet op tv iedereen gaat uit goed voorbereid op vakantie. door En dan op kan het in soms flink misgaan. tijdens Wij willen weten hoe de het is gesteld met door de veiligheid op de op tv camping en gaan tijdens mee met ACSI-inspecteur de Joop Stam. In de in rubriek Groeten met uit op tv Holland ontmoeten we mensen een die op uit een bijzondere manier van op vakantie gaan in de eigen land. Deze week neemt in fietsvakantiereisleider Jan-Pieter ons een mee voor met een op rondje IJsselmeer. Nietsvermoedend rijd door je op vakantie met je auto van door een straatje in en daar kun van je zomaar een van flinke boete de mee oplopen. In veel op Europese op tv binnensteden gelden door namelijk strenge milieueisen. Goed de opletten dus. het Annemieke Zerdoun van de ANWB geeft tijdens naar aan tafel nuttige informatie en tips! Rob op tv en Frida van boekten een naar volledig georganiseerde in rondreis door Peru. van Echter verliep de op tv terugreis niet zo van als gepland. MAX door Ombudsman Jeanine Janssen geeft raad met en gaat tijdens langs bij de reisorganisatie voor een door opheldering. Verslaggever Koen is voor de in rubriek De van Landkaart op luchthaven in Schiphol.

Helaas komt het de op nog wel eens tijdens voor: luchtvaartmaatschappijen die de failliet gaan. Wat gebeurt er met naar het geboekte met ticket? Heeft de tijdens consument recht tijdens op een vergoeding? Directeur van een ANVR het Frank Oostdam legt het uit. Er de komen met veel vragen binnen over de prijsdalingen op na een geboekte de reis. Soms wordt de reis wel door 1000 euro per een persoon goedkoper. op tv Als er vragen worden het gesteld een bij de reisorganisatie blijkt er met niets mogelijk. Jeanine in Janssen van MAX door een Ombudsman geeft samen met met Frank Oostdam tijdens toelichting in de studio. Bagageschade een en vermiste koffers op leiden tot veel klachten uit bij de MAX vakantieman. We duiken het in het bagageverhaal van uit een reiziger wiens van koffer onderweg naar naar Madagaskar tijdens zwaar beschadigd raakt als er met een bagagewagen uit overheen rijdt. Dit de leidt tot een op tv maandeling dispuut met de luchtvaartmaatschappij. tijdens uit Komt er nu eindelijk een op oplossing? Verslaggever Koen is op voor van de rubriek De Landkaart van op de op tv grens bij Hazeldonk en op helpt vertrekkende Nederlanders uit op weg.

Bijna 1,8 de miljoen Nederlanders gebruiken medicijnen op die in uit het buitenland voor problemen met kunnen zorgen. met Hoe bereid de je je daar op voor? tijdens We leggen uit een wat je een wel moet doen en met uit wat absoluut niet. Busmaatschappij Flixbus weigert de tijdens fietsen van van Margaret en Faas van mee te op nemen, terwijl ze er de wel voor van hebben betaald. Waarom naar reageert de tijdens maatschappij niet op op hun klachten? Sybrand met praat er over door met Martijn Witvliet van het van Europees Consumenten een Centrum en ook directeur Jesper naar Vis van tijdens Flixbus Benelux met schuift aan naar in de studio. In van de rubriek Groeten uit Holland gaan op we mee met een de 23-jarige Erik de door die in zijn vakantie een een groep jongeren door begeleidt. De positieve op energie straalt tijdens er van af en de jongeren op tv op tv genieten met volle teugen. Wie buiten met Europa op vakantie gaat, op tv heeft tijdens soms een van visum nodig om naar een land binnen te komen. Veel uit de reisorganisaties verwijzen naar hun samenwerkingspartner op CIBT VisumCentrale. Daar tijdens betaal je in alleen vaak veel meer dan uit wanneer je op een visum door bij de ambassade aanvraagt. Hoe in kan dat? En door waarom van vertellen veel in reisorganisaties dat niet bij voorbaat aan op de tijdens klant? Verslaggever Koen is voor een de rubriek De door Landkaart aan het de Costa del van Sol op door zoek naar zonaanbidders, topografische kennis en op tv culturele op hoogtepunten.

Veel mensen van die door een paar jaar geleden in een Italië op vakantie zijn op geweest, worden de nu alsnog verrast op door een bekeuring. De van boete is uit inmiddels uit fors opgelopen, omdat er op tv een incassobureau bij betrokken een is. Hoe kan van het door dat veel gedupeerden de op tv oorspronkelijke boete nooit in hebben ontvangen een en pas jaren later via door een door incassobureau horen dat er een flink van bedrag op tv openstaat? In de naar studio praten we met Annemieke door in Zerdoun van de een ANWB en een vertegenwoordiger van het op tv incassobureau. met Een ongeluk op op vakantie kan grote gevolgen hebben, naar daar weten tijdens ook de op tv twee families het die we in deze uitzending spreken met alles op van. Zo heeft met meneer Helsen sinds uit een val op Sardinië nog het van altijd problemen met met zijn hoofd. En Marcel Vos kampt de na een tijdens glijbaanongeluk elders tijdens in Italië met hoge schulden op en veel van onzekerheid over door de toekomst. Wat van kun je doen als met dit op je overkomt? We praten naar er over met letselschadedeskundige van Yme tijdens Drost. De MAX Mystery Guest met is onderweg naar het zuiden tijdens en inspecteert op deze week een een stopplaats in met Luxemburg. En Jenny Buijtels praat op tv u het bij over de voorbereiding het voor op uw dier op vakantie. En verslaggever Koen door is van voor de rubriek De Landkaart door uit aan de Costa de del Sol op zoek naar zonaanbidders, op topografische kennis en van een culturele hoogtepunten.

Met grote regelmaat het krijgen we tijdens klachten over de relatief door hoge kosten voor met alleenstaanden op die op reis de gaan. Vaak betalen alleenstaanden van een op tv toeslag voor een op reis of hun op hotelkamer. Waarom is van dat? Er zijn steeds meer alleenstaanden, naar dus zouden de reisorganisaties daar ook van beter op uit moeten inspelen. Te de gast zijn onder met meer demograaf uit Jan Latten en Hugo van van Drie van Sunweb. Een naar student wil de voor zijn opleiding uit naar Sri Lanka om daar een met olifanten in te op tv werken. Maar kort voordat hij vertrekt van wordt Sri naar Lanka getroffen in door heftige naar aanslagen. Zijn opleiding besluit op dat de stage niet op meer door van mag gaan. Maar de student de heeft zijn tijdens reis geboekt via een de klein bedrijf een dat studenten van helpt aan de stages en geen garantieregeling heeft door voor dergelijke gevallen. Te op tv gast is Frank op Oostdam, de directeur van de ANVR. Niet iedereen op is een dol op verre naar reizen. Deze naar week zoeken we in de de rubriek naar Groeten uit Holland een paar op tv stellen uit op die op een steenworp van op tv hun eigen naar huis vakantie tijdens vieren. Welke voordelen heeft dat? Ook op tv deze week uit sturen we de MAX een Mystery Guest het op op tv pad. Hij reist naar Zandvoort waar de hij een tijdens hotel aan zijn in eigen van inspectie onderwerpt. En verslaggever Koen op tv is voor de rubriek met De Landkaart aan de de van Costa del Sol op zoek uit naar zonaanbidders, topografische kennis een en op culturele hoogtepunten.

Onderzoek van de de ANWB wijst uit uit dat het de door op moeite loont om uit te zoeken naar bij in welke benzinepomp richting het zuiden door je het op beste kan stoppen. De naar MAX op tv mystery guest gaat door op pad naar het naar zuiden en doet op tv onderweg bij tijdens verschillende benzinepompen een inspectie. Twee de vriendinnen van respectabele leeftijd tijdens boeken een naar busreis bij de een reisorganisatie. Ze de staan op de vertrekdag klaar het op het het aangegeven opstappunt, naar maar er door is geen bus te bekennen. Ze door met bellen de organisatie en op het blijkt dat de bus de al zo ver tijdens de van ze verwijderd is naar dat ze ook met op tv een taxi niet op meer in in de buurt komen. een Er zit in niets anders op dan terug naar tijdens huis met te gaan, de het vakantie gaat niet door. Tot de grote verbazing op van in de gedupeerden krijgen ze slechts van een klein op tv percentage van de reissom terug. de We gaan uit met de dames mee op tv naar de met betreffende reisorganisatie om verhaal in te halen. In Groeten met uit Holland gaan door we mee met met Han, met kapitein op een rondvaartboot. een Hij vaart een al 30 jaar door uit de Amsterdamse grachten. Hoe tijdens houdt door hij de afwisseling erin en met wat was zijn de mooiste werkdag? Als Nederlandse een toeristen in het naar in buitenland in de problemen komen, in krijgen de ze vaak hulp in vanuit de ambassade en het ministerie door van naar Buitenlandse Zaken. Onschuldige handelingen uit in naar verre buitenlanden, zoals naar het meenemen van een door steen van een tijdens Grieks strand, kunnen namelijk tijdens vervelende gevolgen hebben. door Minister Stef van Blok schuift aan in de naar studio van om dit onderwerp te bespreken. een En verslaggever uit Koen is voor de een rubriek De de Landkaart van aan de Costa de del Sol op zoek tijdens naar zonaanbidders, topografische kennis door en een culturele hoogtepunten.

Het betalen bij het de online boekingen gaat niet van altijd goed. Zo ervaart ook een het echtpaar van Van ?t een Hek als zij met van de auto door naar Griekenland reizen. Mevrouw Van van ?t Hek het betaalt alle met hotels voor de het reis via internet door middel op tv van de iDeal, maar uit bij één van de op tv boekingen gaat het mis. Ze in doet met daarop de boeking naar opnieuw en met betaalt nu met creditcard. Later blijkt op tv het bedrag de van ?300,- dubbel de te de zijn afgeschreven. Een klacht bij naar het desbetreffende bedrijf levert op tv met tot op de dag een van vandaag niets op. van Waar gaat dit mis met en wie lost van het op? In Groeten uit uit Holland het gaan we mee met een rondvaartbootkapitein Han. Hij van vaart door al 30 uit jaar door de de Amsterdamse grachten. Hoe houdt het hij de het afwisseling erin en wat met was zijn mooiste werkdag? Verder: vanuit naar België vliegen de naar in zuidelijke bestemmingen kan heel voordelig zijn. naar De door Brabantse Eugene kiest er dan op tv ook voor om het via Charleroi het te vliegen als op hij naar Italië reist. naar Na de vakantie een wil hij naar zijn auto het ophalen bij tijdens het parkeerbedrijf in de buurt de van in de luchthaven, maar door daar blijkt de auto leeggeroofd. De het auto heeft van grote schade. met De totale schade bedraagt ?5500,-. op tv We spreken met op de politie naar in Charleroi, de want het in schijnt veel vaker voor naar te komen. Wie is uit verantwoordelijk? En verslaggever Koen is een voor de rubriek naar De Landkaart op aan tijdens de Costa del van Sol op zoek naar zonaanbidders, topografische in kennis op tv en culturele de hoogtepunten.

MAX vakantieman ontvangt tijdens veel klachten over de het huren van uit tijdens auto?s in het buitenland. uit Waar zitten de een haken en ogen? En hoe de voorkomt u problemen? Verder: tijdens tientallen reizigers van het op TUI vlogen begin op tv maart terug vanuit Egypte. Tot tijdens hun schrik op vlogen ze met het naar type met Boeing waarvan er twee kort achter op elkaar het na technische problemen waren neergestort. door Onderweg naar in Nederland horen zij dat met hun een vliegtuig niet naar verder mag vliegen en het de toestel wijkt direct naar uit naar de Bulgarije. Daar verloopt de opvang in van de passagiers naar alles behalve op tv soepel. En we gaan op in met de rubriek Groeten uit van Holland op bezoek bij mensen uit die het juist extra hard tijdens moeten werken in naar de vakantietijd. van We brengen een bezoek aan naar een dierenhotel, waar veel het baasjes hun met huisdier tijdens de uit vakantie onderbrengen. in Niet alleen de door baas moet op vakantie, een naar echte tijdens dierenvriend wil voor zijn dier met alleen tijdens het beste van het het beste.

In de onze eerste uitzending het verhaal met van de familie door Schoemaker. Zij boekte een het een prachtig appartement uit in Griekenland, maar bij tijdens aankomst bleek naar het smerig en vervallen. In met de rubriek Groeten uit op Holland in een portret van Dik van Bladeren. het Hij door ontvangt jaarlijks duizenden toeristen in een zijn Volendamse naar fotostudio. Wat het is zijn geheim? Caravanbezitters in Overijssel door dachten de een mooie van stalling te hebben door gevonden voor hun trouwe reisgenoot, maar van die blijkt de ineens uit stukken minder betrouwbaar dan gedacht. in Wij gaan op zoek naar naar de met verantwoordelijke. En de de befaamde landkaart keert terug. op tv Hoe naar staat het dertig jaar na de op tv introductie van deze het legendarische rubriek met naar het de topografische kennis van de op vakantieganger?

december 2019
12-08-2019 19:35

De gevaren van de zee

MAX vakantieman - De gevaren van de zee

Strandwacht Ron Zentveld praat ons bij over de gevaren van de zee. Wat is het risico van muien? Hoe herken je ze, en hoe kun je jezelf in veiligheid brengen als je tóch in een mui terechtkomt? Online een vliegticket kopen is tegenwoordig z...

10-08-2019 07:00

MAX vakantieman

MAX vakantieman - MAX vakantieman

Zaterdag 3 en 10 augustus zijn de drukste zaterdagen op de weg naar Zuid-Europa. Waar zitten de lastigste knooppunten, hoe kun je je voorbereiden en welke landen hebben nieuwe verkeersregels? Heleen de Geest van de ANWB praat ons bij in de ...

05-08-2019 19:30

Hoe doorsta je zwarte zaterdag?

MAX vakantieman - Hoe doorsta je zwarte zaterdag?

Zaterdag 3 en 10 augustus zijn de drukste zaterdagen op de weg naar Zuid-Europa. Waar zitten de lastigste knooppunten, hoe kun je je voorbereiden en welke landen hebben nieuwe verkeersregels? Heleen de Geest van de ANWB praat ons bij in de ...

29-07-2019 19:30

Vakantie-ergernissen verklaard

MAX vakantieman - Vakantie-ergernissen verklaard

We gaan op vakantie om lekker te ontspannen, maar dat kan ook veel ergernissen opwekken. Gedragsbioloog Patrick van Veen verklaart ze en vertelt hoe je ze kunt voorkomen. Kamperen is populairder dan ooit. Dit jaar telt naar schatting zo'n ...

22-07-2019 19:35

Rechten bij faillissement luchtvaartmaatschappij

MAX vakantieman - Rechten bij faillissement luchtvaartmaatschappij

Helaas komt het nog wel eens voor: luchtvaartmaatschappijen die failliet gaan. Wat gebeurt er met het geboekte ticket? Heeft de consument recht op een vergoeding? Directeur van ANVR Frank Oostdam legt het uit. Er komen veel vragen binnen o...

15-07-2019 19:35

Medicijnen zorgen voor problemen op vakantie

MAX vakantieman - Medicijnen zorgen voor problemen op vakantie

Bijna 1,8 miljoen Nederlanders gebruiken medicijnen die in het buitenland voor problemen kunnen zorgen. Hoe bereid je je daar op voor? We leggen uit wat je wel moet doen en wat absoluut niet. Busmaatschappij Flixbus weigert de fietsen van ...

08-07-2019 19:35

Buitenlandse boetes pas jaren later op de mat

MAX vakantieman - Buitenlandse boetes pas jaren later op de mat

Veel mensen die een paar jaar geleden in Italië op vakantie zijn geweest, worden nu alsnog verrast door een bekeuring. De boete is inmiddels fors opgelopen, omdat er een incassobureau bij betrokken is. Hoe kan het dat veel gedupeerden de oo...

01-07-2019 19:35

Waarom zijn vakanties voor alleenstaanden duurder?

MAX vakantieman - Waarom zijn vakanties voor alleenstaanden duurder?

Met grote regelmaat krijgen we klachten over de relatief hoge kosten voor alleenstaanden die op reis gaan. Vaak betalen alleenstaanden een toeslag voor een reis of hun hotelkamer. Waarom is dat? Er zijn steeds meer alleenstaanden, dus zoude...

24-06-2019 19:35

Waar is tanken het goedkoopst?

MAX vakantieman - Waar is tanken het goedkoopst?

Onderzoek van de ANWB wijst uit dat het de moeite loont om uit te zoeken bij welke benzinepomp richting het zuiden je het beste kan stoppen. De MAX mystery guest gaat op pad naar het zuiden en doet onderweg bij verschillende benzinepompen e...

17-06-2019 19:35

Dubbel betaalde vakantie

MAX vakantieman - Dubbel betaalde vakantie

Het betalen bij online boekingen gaat niet altijd goed. Zo ervaart ook het echtpaar Van ?t Hek als zij met de auto naar Griekenland reizen. Mevrouw Van ?t Hek betaalt alle hotels voor de reis via internet door middel van iDeal, maar bij één...

03-06-2019 19:40

Problemen met huurauto's

MAX vakantieman - Problemen met huurauto's

MAX vakantieman ontvangt veel klachten over het huren van auto?s in het buitenland. Waar zitten de haken en ogen? En hoe voorkomt u problemen? Verder: tientallen reizigers van TUI vlogen begin maart terug vanuit Egypte. Tot hun schrik vlog...

27-05-2019 19:35

Voor het eerst in actie!

MAX vakantieman - Voor het eerst in actie!

In onze eerste uitzending het verhaal van de familie Schoemaker. Zij boekte een prachtig appartement in Griekenland, maar bij aankomst bleek het smerig en vervallen. In de rubriek Groeten uit Holland een portret van Dik van Bladeren. Hij o...

MAX vakantieman gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van MAX vakantieman de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van MAX vakantieman bij MAX vakantieman liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van MAX vakantieman. Heb je een uitzending van MAX vakantieman gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

MAX vakantieman gemist

Uitzending gemist van MAX vakantieman? Hier kun je alle uitzendingen van MAX vakantieman kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 12-08-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!