Programma gemist?

Strandwacht Ron Zentveld naar praat met ons bij door over de gevaren van de zee. de Wat is het het op tv risico van muien? Hoe op tv herken je ze, en op tv hoe kun op tv je jezelf van in veiligheid brengen als een je tóch in een een mui terechtkomt? Online een vliegticket een op tv kopen is tegenwoordig zo gepiept, en door dan is een op tv op (typ)foutje snel gemaakt. Maar door daar hangt vaak wel het een flink prijskaartje aan. op Waarom is een met wijziging de zo duur? En mogen het luchtvaartmaatschappijen het zelf bepalen hoeveel tijdens zo'n wijziging kost? We leggen uit het voor een aan Gerard Spierenburg uit van de Consumentenbond. Het zoemt, verstoort met de nachtrust het en met veroorzaakt verschrikkelijke jeuk: de mug! Maar uit wist u dat de de de mug ook het dodelijkste met dier een op aarde is en dat er de steeds in meer exotische muggen onze door kant naar op komen? Insectendeskundige Sander tijdens Koenraadt schuift aan in de op tv studio. De Mystery de Guest slaapt in deze week een in nachtje in het Kurhaus uit in op Scheveningen. Verslaggever Koen Bugter het is met de landkaart op naar Kreta.

Zaterdag tijdens 3 en de 10 augustus zijn de drukste zaterdagen door op een de weg naar in Zuid-Europa. Waar uit zitten de lastigste in knooppunten, hoe kun uit je je voorbereiden door en welke landen de hebben nieuwe verkeersregels? naar Heleen de Geest van de met ANWB praat ons tijdens bij in op de studio. * Elly en tijdens Frits zoeken via in uit een bemiddelingswebsite een huisje in Italië. een Na het het boeken blijkt naar dat de hond een niet mee mag, een terwijl dat juist in hun grote wens was. met Ze naar doen er alles aan uit om de boeking te de wijzigen, in maar dat blijkt niet zo eenvoudig. naar De schade? het Ruim naar 2500 euro. Ze roepen onze door hulp in naar om tot op tv een oplossing te komen. tijdens * In uit de rubriek Groeten uit uit Holland gaan de we op pad van met gids Charlie die toeristen rondleidt het in zijn naar oude werkplek onder de een grond. op * Hoe komen hotels op aan hun sterren? in Waaraan van moet je voldoen voor een op bepaalde classificatie? En het hoe gaat van de beoordeling in de tijdens praktijk? op We gaan mee met een op tv inspecteur. tijdens * Na de met eerdere uitzending over valetparkeren kregen uit we veel naar soortgelijke klachten: er wordt veel tijdens gereden de met de auto's die in op tv op vertrouwen bij het valetparkeerbedrijf een zijn achtergelaten. We op tv krijgen hier sterke bewijzen voor het uit in handen. * En verslaggever in Koen door is voor de rubriek De met Landkaart op naar Kreta.

Zaterdag naar 3 en 10 augustus zijn een de drukste zaterdagen met op de naar weg naar het Zuid-Europa. Waar naar zitten de lastigste naar knooppunten, hoe kun je van je voorbereiden en een welke landen hebben in nieuwe verkeersregels? Heleen de een Geest van op tv de ANWB praat ons bij op in de uit studio. Elly en op Frits zoeken uit via een bemiddelingswebsite een huisje van in Italië. uit Na het van boeken blijkt dat de hond niet tijdens op tv mee mag, terwijl door dat juist hun met grote wens was. Ze doen in er op alles aan om op tv de boeking te wijzigen, maar dat het blijkt niet door zo eenvoudig. op De schade? Ruim ? met 2500,-. Ze roepen onze op tv hulp in om een met tot een oplossing te komen. In uit de rubriek Groeten uit uit Holland uit gaan we op een pad met gids Charlie van die van toeristen rondleidt in zijn op tv oude werkplek op tv onder de grond. Hoe komen hotels het aan van hun sterren? Waaraan tijdens moet je voldoen in voor een bepaalde classificatie? En hoe naar gaat uit de beoordeling in de praktijk? de We gaan uit mee met uit een inspecteur. Na op de eerdere uitzending over van valetparkeren kregen we veel soortgelijke op tv klachten: op tv er wordt veel gereden door met de auto's die van het in vertrouwen bij het valetparkeerbedrijf met zijn achtergelaten. We de krijgen hier sterke bewijzen door in voor in handen. En verslaggever Koen tijdens is op voor de rubriek de De Landkaart op naar Kreta.

We gaan op op een vakantie om lekker uit te ontspannen, maar dat kan met ook veel in ergernissen opwekken. een Gedragsbioloog Patrick van Veen verklaart het ze naar en vertelt hoe naar je ze kunt voorkomen. Kamperen het is populairder dan ooit. Dit van jaar telt op tv naar schatting het zo'n zes naar miljoen kampeervakanties in naar binnen- en buitenland. door Maar niet iedereen gaat een goed voorbereid uit op vakantie. En dan kan uit het soms flink misgaan. tijdens tijdens Wij willen weten hoe het naar is door gesteld met de veiligheid op een de naar camping en gaan mee met een ACSI-inspecteur Joop Stam. In op tv de rubriek in Groeten uit Holland op ontmoeten we door mensen die op een bijzondere manier de naar op vakantie gaan in uit eigen land. Deze week door neemt fietsvakantiereisleider Jan-Pieter ons op mee voor naar een in rondje IJsselmeer. Nietsvermoedend rijd je op in vakantie uit met je auto een straatje in naar uit en daar kun naar je zomaar een flinke boete mee het oplopen. In tijdens veel Europese binnensteden gelden van uit namelijk strenge milieueisen. Goed opletten dus. op op tv Annemieke Zerdoun van de ANWB geeft in een aan tafel nuttige informatie en op tips! Rob en Frida uit boekten een volledig georganiseerde van rondreis door op Peru. Echter een verliep de terugreis het niet zo op tv als gepland. MAX Ombudsman op Jeanine Janssen met geeft raad en gaat langs door bij de de reisorganisatie voor opheldering. Verslaggever Koen is op voor de uit rubriek De Landkaart op tv op luchthaven tijdens Schiphol.

Helaas uit komt het nog van wel eens in voor: luchtvaartmaatschappijen die failliet gaan. Wat de gebeurt tijdens er met het geboekte ticket? van Heeft de consument naar recht op tijdens een vergoeding? Directeur door van ANVR de Frank Oostdam legt in het uit. Er komen veel door vragen binnen op tv over prijsdalingen na een geboekte een uit reis. Soms wordt de door reis wel 1000 van euro per persoon goedkoper. op Als er tijdens vragen worden gesteld bij in de reisorganisatie het blijkt er op tv niets mogelijk. Jeanine Janssen van de MAX in Ombudsman geeft samen met op Frank Oostdam toelichting in de door studio. Bagageschade en vermiste in naar koffers leiden tot een veel klachten bij MAX tijdens vakantieman. We het duiken in het bagageverhaal van naar een reiziger een wiens koffer onderweg naar uit Madagaskar zwaar beschadigd raakt in als van er een bagagewagen overheen rijdt. door Dit een leidt tot een maandeling dispuut met met in de luchtvaartmaatschappij. Komt er uit nu het eindelijk een oplossing? Verslaggever Koen is op voor van de rubriek De Landkaart door op de grens bij Hazeldonk tijdens en door helpt vertrekkende door Nederlanders op weg.

Bijna 1,8 het miljoen met Nederlanders gebruiken medicijnen die naar in het uit buitenland voor problemen met kunnen zorgen. Hoe bereid je je in uit daar op voor? We leggen naar uit van wat je wel moet doen en tijdens wat absoluut met niet. Busmaatschappij Flixbus weigert de tijdens fietsen op tv van Margaret en Faas mee op tv te met nemen, terwijl ze er wel met voor hebben op tv betaald. Waarom reageert naar de maatschappij de niet op het hun klachten? Sybrand praat er over een met Martijn Witvliet een van van het Europees Consumenten tijdens Centrum en op tv ook directeur Jesper Vis van van Flixbus van Benelux schuift aan in de studio. In een door de rubriek Groeten uit Holland in gaan we mee met in uit de 23-jarige Erik die tijdens in zijn vakantie een groep een jongeren de begeleidt. De positieve energie straalt het er van af tijdens en de naar jongeren genieten met de volle teugen. Wie door buiten Europa het op vakantie gaat, heeft door soms een visum nodig om de een land door binnen op tv te komen. Veel reisorganisaties met verwijzen naar het hun samenwerkingspartner CIBT VisumCentrale. Daar door betaal op tv je alleen vaak veel meer dan uit op tv wanneer je een visum bij op de in ambassade aanvraagt. Hoe kan dat? door En waarom een vertellen veel reisorganisaties dat met niet bij een voorbaat aan de klant? Verslaggever het Koen is op voor de rubriek De Landkaart de aan de Costa met del Sol op naar zoek naar zonaanbidders, op topografische kennis en in culturele het hoogtepunten.

Veel uit mensen die op een paar jaar geleden de in Italië het op vakantie zijn geweest, tijdens worden nu alsnog verrast door naar op tv een bekeuring. De boete is tijdens inmiddels fors tijdens opgelopen, omdat er een een incassobureau bij naar betrokken is. Hoe van kan het uit dat veel gedupeerden de oorspronkelijke op boete nooit hebben van ontvangen en uit pas jaren later via een de incassobureau horen dat in er een flink met bedrag op openstaat? In de uit studio praten we met Annemieke naar Zerdoun van een de ANWB uit en een vertegenwoordiger van in het incassobureau. naar Een ongeluk op vakantie kan een tijdens grote gevolgen hebben, daar weten op ook de een twee families die we op in deze uitzending de spreken alles van. naar Zo heeft meneer Helsen het een sinds een val op Sardinië nog het uit altijd problemen met zijn hoofd. En het Marcel Vos tijdens kampt na een de glijbaanongeluk elders door in Italië met van hoge schulden en een veel onzekerheid het over de toekomst. Wat met kun je doen als dit door door je overkomt? We praten er over het met uit letselschadedeskundige Yme Drost. De MAX de Mystery Guest is onderweg in naar het een zuiden en door inspecteert deze een week een stopplaats van in Luxemburg. En met Jenny Buijtels praat u tijdens bij over de voorbereiding met voor naar uw dier op vakantie. En verslaggever op Koen is voor uit de tijdens rubriek De Landkaart aan de Costa een het del Sol op zoek naar zonaanbidders, uit van topografische kennis en culturele in hoogtepunten.

Met grote regelmaat een krijgen we met klachten tijdens over de relatief hoge kosten voor de alleenstaanden die een op door reis gaan. Vaak het betalen alleenstaanden een toeslag het voor een reis of hun met hotelkamer. het Waarom is dat? naar Er zijn op steeds meer alleenstaanden, dus met zouden reisorganisaties daar op tv ook beter op moeten inspelen. met Te de gast zijn het onder meer demograaf het Jan Latten en Hugo op tv van Drie van Sunweb. Een het student wil voor zijn op het opleiding naar Sri Lanka om daar op met olifanten te door werken. Maar kort in een voordat hij vertrekt op tv wordt Sri Lanka op tv getroffen door heftige aanslagen. op Zijn opleiding besluit dat de door met stage niet meer van door mag gaan. Maar de student uit heeft zijn reis de geboekt via een het klein bedrijf de dat een studenten helpt aan stages en met geen van garantieregeling heeft voor dergelijke gevallen. Te in gast een is Frank uit Oostdam, directeur van de ANVR. Niet in iedereen is dol van op verre reizen. tijdens Deze week zoeken op tv we in de rubriek in Groeten uit de Holland met een paar stellen op naar die op op een steenworp van hun eigen door huis vakantie vieren. Welke een voordelen heeft van dat? Ook deze week sturen met in we de MAX Mystery Guest op een met pad. Hij reist naar Zandvoort waar met hij een op tv hotel aan op zijn eigen inspectie onderwerpt. En verslaggever op op Koen is voor van de rubriek De Landkaart aan met de Costa del Sol door op zoek naar tijdens uit zonaanbidders, topografische kennis en culturele de hoogtepunten.

Onderzoek van de een de ANWB wijst uit dat het uit de moeite loont in om de uit te zoeken bij welke benzinepomp door richting op tv het zuiden je het in beste kan stoppen. De de door MAX mystery guest met gaat op pad naar het in zuiden en doet onderweg de bij op verschillende benzinepompen een inspectie. Twee door vriendinnen van respectabele naar leeftijd boeken met een busreis bij op tv een reisorganisatie. Ze door staan op de op vertrekdag klaar op uit het aangegeven opstappunt, in maar er is geen bus tijdens naar te bekennen. Ze bellen de door organisatie en door het blijkt dat de met bus al zo ver met naar van ze verwijderd is tijdens dat ze uit ook met een taxi het niet meer in de de buurt komen. door Er zit niets van anders op dan met terug naar huis met te gaan, de met vakantie gaat niet door. in Tot grote verbazing van op tv de gedupeerden krijgen naar ze slechts een van klein door percentage van uit de reissom terug. We gaan met tijdens op tv de dames mee het naar de betreffende het reisorganisatie om verhaal te halen. In naar Groeten uit Holland op tv gaan we mee van met Han, kapitein het op een rondvaartboot. Hij op op vaart al 30 tijdens jaar door de Amsterdamse grachten. Hoe op tijdens houdt hij de door afwisseling erin en wat was naar zijn mooiste werkdag? Als van Nederlandse van toeristen in het buitenland in een de problemen komen, krijgen naar ze vaak hulp tijdens vanuit naar de ambassade en door het ministerie van Buitenlandse het Zaken. Onschuldige handelingen in op op verre buitenlanden, zoals het met meenemen van op een steen van de een Grieks strand, kunnen door namelijk vervelende het gevolgen hebben. Minister Stef op Blok schuift tijdens aan in de studio om op tv dit onderwerp uit te bespreken. En verslaggever door Koen een is voor de uit rubriek De Landkaart aan op de Costa del Sol op op zoek naar van zonaanbidders, topografische kennis in en op culturele hoogtepunten.

Het betalen in bij met online boekingen gaat niet altijd naar goed. Zo ervaart ook in op tv het echtpaar Van ?t Hek van als met zij met de auto een naar Griekenland van reizen. Mevrouw Van ?t Hek in betaalt met alle hotels voor op de reis via tijdens internet door middel van op tv iDeal, maar bij één van in de met boekingen gaat met het mis. Ze doet daarop uit de boeking opnieuw en het betaalt de nu met creditcard. Later tijdens blijkt op het bedrag van ?300,- dubbel door te zijn het afgeschreven. Een klacht een bij het tijdens desbetreffende bedrijf levert op tv tot op de dag van van vandaag niets op. Waar van in gaat dit mis en wie in lost het op? In door Groeten uit uit Holland gaan we het mee met van rondvaartbootkapitein Han. Hij vaart al 30 met jaar door de de Amsterdamse grachten. Hoe de op tv houdt hij de afwisseling erin op en uit wat was zijn mooiste het werkdag? Verder: vanuit België vliegen naar met zuidelijke bestemmingen kan op door heel voordelig zijn. De Brabantse Eugene naar de kiest er dan ook voor om door via Charleroi te tijdens vliegen als hij op tv naar naar Italië reist. Na naar de vakantie de wil hij zijn door auto ophalen bij het parkeerbedrijf op tv in de uit buurt van de luchthaven, op maar daar blijkt de in auto leeggeroofd. op De auto de heeft grote het schade. De totale schade bedraagt naar ?5500,-. We spreken door met de politie op tv in uit Charleroi, want het schijnt veel vaker door op tv voor te komen. Wie is de verantwoordelijk? En verslaggever op tv Koen is voor de rubriek tijdens uit De Landkaart aan tijdens de Costa del Sol op met zoek naar zonaanbidders, een topografische kennis en culturele naar uit hoogtepunten.

MAX vakantieman ontvangt de op veel klachten over in het huren van auto?s in door het buitenland. tijdens Waar zitten de op tv haken en op tv ogen? En hoe voorkomt u in problemen? Verder: tientallen reizigers van met TUI vlogen op tv begin op tv maart terug vanuit door Egypte. Tot hun van schrik vlogen ze een met het type Boeing door waarvan er een twee kort achter op elkaar na technische problemen waren de neergestort. uit Onderweg naar Nederland op horen zij dat hun vliegtuig het niet verder tijdens mag vliegen en het op toestel wijkt direct uit uit naar Bulgarije. door Daar verloopt de de opvang van een de passagiers alles behalve soepel. En uit we gaan in het de in rubriek Groeten de uit Holland op bezoek bij mensen uit naar die juist extra hard moeten werken van naar in de vakantietijd. We in brengen een bezoek aan de een dierenhotel, een waar veel baasjes hun huisdier in tijdens de vakantie tijdens onderbrengen. naar Niet alleen de op tv baas moet op vakantie, met een op echte dierenvriend wil voor van zijn dier alleen het het beste van het door beste.

In op tv onze eerste uitzending het naar verhaal van de tijdens familie het Schoemaker. Zij boekte een prachtig appartement van met in Griekenland, maar bij de aankomst bleek het smerig en het vervallen. In de op tv rubriek Groeten op uit Holland een door portret van op Dik van Bladeren. Hij ontvangt jaarlijks met duizenden toeristen door in zijn Volendamse fotostudio. tijdens tijdens Wat is zijn geheim? Caravanbezitters in naar Overijssel dachten een een mooie stalling te hebben door gevonden voor op hun trouwe het reisgenoot, maar die door blijkt ineens stukken minder betrouwbaar naar dan gedacht. Wij naar gaan op op zoek naar de verantwoordelijke. En een door de befaamde landkaart keert terug. op tv Hoe in staat het dertig jaar na uit de introductie met van deze legendarische rubriek op met de tijdens topografische kennis van naar de vakantieganger?

oktober 2021
12-08-2019 19:35

De gevaren van de zee

MAX vakantieman - De gevaren van de zee

Strandwacht Ron Zentveld praat ons bij over de gevaren van de zee. Wat is het risico van muien? Hoe herken je ze, en hoe kun je jezelf in veiligheid brengen als je tóch in een mui terechtkomt? Online een vliegticket kopen is tegenwoordig z...

10-08-2019 07:00

MAX vakantieman

MAX vakantieman - MAX vakantieman

Zaterdag 3 en 10 augustus zijn de drukste zaterdagen op de weg naar Zuid-Europa. Waar zitten de lastigste knooppunten, hoe kun je je voorbereiden en welke landen hebben nieuwe verkeersregels? Heleen de Geest van de ANWB praat ons bij in de ...

05-08-2019 19:30

Hoe doorsta je zwarte zaterdag?

MAX vakantieman - Hoe doorsta je zwarte zaterdag?

Zaterdag 3 en 10 augustus zijn de drukste zaterdagen op de weg naar Zuid-Europa. Waar zitten de lastigste knooppunten, hoe kun je je voorbereiden en welke landen hebben nieuwe verkeersregels? Heleen de Geest van de ANWB praat ons bij in de ...

29-07-2019 19:30

Vakantie-ergernissen verklaard

MAX vakantieman - Vakantie-ergernissen verklaard

We gaan op vakantie om lekker te ontspannen, maar dat kan ook veel ergernissen opwekken. Gedragsbioloog Patrick van Veen verklaart ze en vertelt hoe je ze kunt voorkomen. Kamperen is populairder dan ooit. Dit jaar telt naar schatting zo'n ...

22-07-2019 19:35

Rechten bij faillissement luchtvaartmaatschappij

MAX vakantieman - Rechten bij faillissement luchtvaartmaatschappij

Helaas komt het nog wel eens voor: luchtvaartmaatschappijen die failliet gaan. Wat gebeurt er met het geboekte ticket? Heeft de consument recht op een vergoeding? Directeur van ANVR Frank Oostdam legt het uit. Er komen veel vragen binnen o...

15-07-2019 19:35

Medicijnen zorgen voor problemen op vakantie

MAX vakantieman - Medicijnen zorgen voor problemen op vakantie

Bijna 1,8 miljoen Nederlanders gebruiken medicijnen die in het buitenland voor problemen kunnen zorgen. Hoe bereid je je daar op voor? We leggen uit wat je wel moet doen en wat absoluut niet. Busmaatschappij Flixbus weigert de fietsen van ...

08-07-2019 19:35

Buitenlandse boetes pas jaren later op de mat

MAX vakantieman - Buitenlandse boetes pas jaren later op de mat

Veel mensen die een paar jaar geleden in Italië op vakantie zijn geweest, worden nu alsnog verrast door een bekeuring. De boete is inmiddels fors opgelopen, omdat er een incassobureau bij betrokken is. Hoe kan het dat veel gedupeerden de oo...

01-07-2019 19:35

Waarom zijn vakanties voor alleenstaanden duurder?

MAX vakantieman - Waarom zijn vakanties voor alleenstaanden duurder?

Met grote regelmaat krijgen we klachten over de relatief hoge kosten voor alleenstaanden die op reis gaan. Vaak betalen alleenstaanden een toeslag voor een reis of hun hotelkamer. Waarom is dat? Er zijn steeds meer alleenstaanden, dus zoude...

24-06-2019 19:35

Waar is tanken het goedkoopst?

MAX vakantieman - Waar is tanken het goedkoopst?

Onderzoek van de ANWB wijst uit dat het de moeite loont om uit te zoeken bij welke benzinepomp richting het zuiden je het beste kan stoppen. De MAX mystery guest gaat op pad naar het zuiden en doet onderweg bij verschillende benzinepompen e...

17-06-2019 19:35

Dubbel betaalde vakantie

MAX vakantieman - Dubbel betaalde vakantie

Het betalen bij online boekingen gaat niet altijd goed. Zo ervaart ook het echtpaar Van ?t Hek als zij met de auto naar Griekenland reizen. Mevrouw Van ?t Hek betaalt alle hotels voor de reis via internet door middel van iDeal, maar bij één...

03-06-2019 19:40

Problemen met huurauto's

MAX vakantieman - Problemen met huurauto's

MAX vakantieman ontvangt veel klachten over het huren van auto?s in het buitenland. Waar zitten de haken en ogen? En hoe voorkomt u problemen? Verder: tientallen reizigers van TUI vlogen begin maart terug vanuit Egypte. Tot hun schrik vlog...

27-05-2019 19:35

Voor het eerst in actie!

MAX vakantieman - Voor het eerst in actie!

In onze eerste uitzending het verhaal van de familie Schoemaker. Zij boekte een prachtig appartement in Griekenland, maar bij aankomst bleek het smerig en vervallen. In de rubriek Groeten uit Holland een portret van Dik van Bladeren. Hij o...

MAX vakantieman gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van MAX vakantieman de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van MAX vakantieman bij MAX vakantieman liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van MAX vakantieman. Heb je een uitzending van MAX vakantieman gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

MAX vakantieman gemist

Uitzending gemist van MAX vakantieman? Hier kun je alle uitzendingen van MAX vakantieman kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 12-08-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!