Programma gemist?

Strandwacht naar Ron Zentveld op praat ons bij de over de gevaren een van de zee. Wat is met het risico van een muien? van Hoe herken je ze, en hoe uit kun je uit jezelf in op veiligheid brengen tijdens als je tóch in een van mui uit terechtkomt? Online een vliegticket kopen is tegenwoordig tijdens zo gepiept, een en dan is in een (typ)foutje in snel gemaakt. Maar een daar hangt vaak wel een door flink prijskaartje aan. in Waarom is in een naar wijziging zo duur? En mogen van luchtvaartmaatschappijen naar zelf bepalen hoeveel zo'n wijziging kost? van We leggen het op voor aan naar Gerard van Spierenburg van de Consumentenbond. Het tijdens zoemt, verstoort van de nachtrust en door veroorzaakt verschrikkelijke jeuk: tijdens de mug! Maar uit wist u dat een de mug ook het in dodelijkste dier op aarde is uit en dat er de steeds meer exotische met muggen onze naar kant op op komen? Insectendeskundige Sander Koenraadt van schuift aan in met de met studio. De Mystery Guest slaapt deze in week een nachtje het in het Kurhaus in uit op Scheveningen. Verslaggever Koen Bugter door is met de op landkaart op Kreta.

Zaterdag 3 en tijdens 10 augustus de zijn de drukste zaterdagen het op tijdens de weg naar Zuid-Europa. met Waar uit zitten de lastigste de knooppunten, hoe kun je je voorbereiden tijdens en een welke landen naar hebben nieuwe verkeersregels? uit Heleen de Geest van de ANWB uit praat ons op bij in de studio. naar * op tv Elly en Frits op zoeken via een bemiddelingswebsite een uit huisje het in Italië. in Na het boeken blijkt dat een de hond door niet mee mag, in terwijl dat juist hun grote uit wens was. uit Ze doen op tv er alles aan om de op boeking op tv te wijzigen, het maar dat blijkt niet met zo eenvoudig. De de schade? Ruim 2500 euro. met Ze het roepen onze hulp in een om tot een met oplossing te komen. op * In de rubriek op Groeten uit Holland gaan op tv we de op pad met gids van Charlie die toeristen naar rondleidt in zijn oude van werkplek uit onder de grond. * door Hoe komen hotels door aan hun sterren? met Waaraan moet een je voldoen in voor een bepaalde classificatie? En tijdens hoe gaat de op tv beoordeling op tv in de praktijk? van We gaan mee met een uit inspecteur. * Na de de eerdere op uitzending over valetparkeren kregen we het de veel soortgelijke klachten: er wordt uit veel gereden met met de auto's op tv die in vertrouwen op bij het valetparkeerbedrijf zijn achtergelaten. in We op krijgen hier sterke bewijzen in voor in handen. * in in En verslaggever Koen met is voor de rubriek De door Landkaart op uit Kreta.

Zaterdag 3 met en 10 augustus het zijn naar de drukste zaterdagen op de weg het naar een Zuid-Europa. Waar zitten de lastigste tijdens door knooppunten, hoe kun met je je voorbereiden en uit welke landen hebben nieuwe verkeersregels? een Heleen het de Geest van de ANWB het op praat ons bij in de op studio. Elly en Frits de zoeken via een bemiddelingswebsite met een tijdens huisje in Italië. op tv Na het boeken blijkt op dat de op tv hond niet mee mag, terwijl met dat met juist hun van grote wens was. Ze doen van er op alles aan om naar de boeking te wijzigen, maar uit dat tijdens blijkt niet zo eenvoudig. uit De schade? Ruim naar ? 2500,-. Ze roepen onze door hulp in van om tot een oplossing door naar te komen. In de rubriek Groeten uit op tv op tv Holland gaan we op een pad met gids Charlie met die met toeristen rondleidt in zijn van oude werkplek onder de met grond. Hoe komen hotels met aan op hun sterren? Waaraan moet op je voldoen naar voor een bepaalde classificatie? door En hoe gaat de de beoordeling in met de praktijk? We naar gaan mee met een inspecteur. Na van een de eerdere uitzending over valetparkeren kregen met we veel soortgelijke een klachten: een er wordt veel op tv gereden met de op tv auto's die naar in vertrouwen bij het door valetparkeerbedrijf zijn achtergelaten. We in krijgen hier sterke op bewijzen voor een in handen. En verslaggever Koen de is voor op de rubriek De op tv Landkaart op op Kreta.

We naar gaan op vakantie om lekker tijdens tijdens te ontspannen, maar dat kan de ook veel ergernissen van opwekken. Gedragsbioloog Patrick een van Veen tijdens verklaart ze en vertelt hoe door uit je ze kunt van voorkomen. Kamperen is populairder dan ooit. uit Dit jaar telt naar op tv schatting naar zo'n zes miljoen door kampeervakanties in met binnen- en buitenland. Maar naar niet iedereen van gaat goed voorbereid door op vakantie. En dan kan het op soms de flink misgaan. Wij willen het weten hoe het is op tv een gesteld met de in veiligheid op de met camping en gaan mee het met ACSI-inspecteur Joop van Stam. In de rubriek Groeten de uit Holland ontmoeten het we mensen die uit op een bijzondere manier van op vakantie gaan de op in eigen land. door Deze week neemt fietsvakantiereisleider Jan-Pieter uit ons mee voor met een rondje IJsselmeer. Nietsvermoedend uit rijd je in op vakantie met van je auto een straatje in op tv en naar daar kun je zomaar tijdens een op flinke boete mee oplopen. In veel een Europese binnensteden gelden uit namelijk strenge milieueisen. op tv Goed opletten tijdens dus. Annemieke Zerdoun tijdens van de ANWB geeft tijdens aan de tafel nuttige informatie tijdens en tips! Rob en Frida in boekten een een volledig georganiseerde rondreis door Peru. tijdens Echter een verliep de terugreis niet zo naar als gepland. MAX het door Ombudsman Jeanine Janssen geeft raad en een gaat op tv langs bij naar de reisorganisatie voor opheldering. Verslaggever door Koen is voor een de rubriek De Landkaart door op luchthaven in Schiphol.

Helaas de komt het nog met wel eens voor: luchtvaartmaatschappijen in die uit failliet gaan. Wat gebeurt er uit met het geboekte ticket? in Heeft de van consument recht op op een vergoeding? uit Directeur van ANVR Frank tijdens Oostdam legt het op tv uit. Er komen een veel vragen binnen over prijsdalingen op na een geboekte een reis. door Soms wordt tijdens de reis wel 1000 euro tijdens per persoon goedkoper. naar Als de er vragen worden gesteld door bij de reisorganisatie blijkt er een op niets mogelijk. Jeanine Janssen van MAX in Ombudsman geeft samen op tv met de Frank Oostdam toelichting uit in de studio. Bagageschade door en vermiste koffers leiden tot naar veel klachten bij op MAX met vakantieman. We duiken van in het tijdens bagageverhaal van een het reiziger wiens koffer onderweg naar op Madagaskar zwaar beschadigd met raakt als er een uit bagagewagen overheen rijdt. naar Dit op tv leidt tot een uit maandeling dispuut met de luchtvaartmaatschappij. naar Komt uit er nu eindelijk een het oplossing? Verslaggever Koen is een voor de rubriek naar De naar Landkaart op de in grens bij Hazeldonk tijdens en helpt vertrekkende Nederlanders op een weg.

Bijna naar 1,8 miljoen Nederlanders de gebruiken medicijnen die naar in het buitenland door voor problemen kunnen zorgen. in Hoe bereid met je je daar op met voor? tijdens We leggen uit in wat je wel moet doen met en wat het absoluut niet. Busmaatschappij Flixbus naar weigert de van fietsen van Margaret en van Faas mee te met nemen, terwijl ze er wel uit uit voor hebben betaald. uit Waarom reageert de maatschappij het niet op een hun klachten? Sybrand praat er over de met Martijn op Witvliet de van het Europees Consumenten door Centrum en naar ook directeur Jesper Vis van Flixbus de Benelux van schuift aan in de het studio. In de een rubriek Groeten uit een Holland gaan in we mee met op de 23-jarige Erik die in zijn een vakantie een groep een het jongeren begeleidt. De positieve energie het straalt met er van af en van de jongeren genieten van met volle teugen. Wie buiten tijdens Europa op vakantie gaat, in op heeft soms een visum nodig om naar een land binnen de te komen. Veel door reisorganisaties verwijzen naar naar hun samenwerkingspartner van CIBT VisumCentrale. met Daar betaal je tijdens alleen vaak in veel meer dan wanneer je een naar visum bij op de ambassade aanvraagt. naar Hoe kan met dat? En waarom vertellen een veel reisorganisaties een dat niet bij het voorbaat aan de naar klant? Verslaggever Koen is van voor de rubriek De Landkaart een aan de in Costa del door Sol op zoek naar zonaanbidders, uit topografische kennis uit en culturele naar hoogtepunten.

Veel naar mensen die een paar naar jaar geleden in tijdens Italië op de vakantie zijn geweest, worden tijdens nu alsnog verrast van door een bekeuring. De in met boete is inmiddels fors opgelopen, omdat met er naar een incassobureau bij betrokken is. tijdens Hoe kan van het dat veel naar gedupeerden de met oorspronkelijke boete de nooit hebben ontvangen en pas tijdens jaren later via op een incassobureau op horen dat er met een flink bedrag openstaat? In tijdens de studio praten de we met op Annemieke Zerdoun het van de ANWB en een het vertegenwoordiger de van het incassobureau. Een ongeluk naar op vakantie kan het het grote gevolgen hebben, daar weten het ook de twee de families die we in op deze uitzending spreken op tv de alles van. Zo heeft door meneer Helsen het sinds een val van op Sardinië nog altijd problemen de met op zijn hoofd. En op Marcel Vos kampt na een op tv glijbaanongeluk elders het in Italië met hoge schulden met en veel het onzekerheid over de toekomst. op Wat kun naar je naar doen als dit met je overkomt? We praten er de over met op tv letselschadedeskundige Yme Drost. De MAX Mystery op tv Guest het is onderweg naar in het zuiden en inspecteert een deze week op een stopplaats door in Luxemburg. En Jenny tijdens Buijtels praat u uit bij over de op voorbereiding voor op uw dier op vakantie. En de verslaggever Koen op is voor de rubriek De tijdens Landkaart de aan de Costa del Sol de op zoek het naar zonaanbidders, topografische kennis tijdens en culturele een hoogtepunten.

Met grote regelmaat met krijgen we in klachten over de relatief met hoge kosten in voor alleenstaanden met die op reis gaan. Vaak in betalen door alleenstaanden een het toeslag voor een reis of hun met op tv hotelkamer. Waarom is dat? Er zijn op steeds uit meer alleenstaanden, een dus zouden reisorganisaties daar naar ook beter een op moeten inspelen. Te gast zijn met onder meer op demograaf op Jan Latten en Hugo met van Drie van op Sunweb. Een student wil voor naar zijn in opleiding naar Sri Lanka om daar een van met olifanten te werken. Maar uit kort voordat op tv hij vertrekt wordt Sri Lanka door een getroffen door heftige aanslagen. Zijn opleiding op besluit dat naar de stage niet meer in door mag in gaan. Maar uit de student heeft zijn reis uit een geboekt via een klein bedrijf dat door studenten helpt aan uit uit stages en geen garantieregeling heeft het voor van dergelijke gevallen. Te gast is naar Frank Oostdam, directeur van in door de ANVR. Niet iedereen is dol uit op verre reizen. Deze een week zoeken naar we door in de rubriek Groeten uit Holland door een paar stellen tijdens op die op in een steenworp van een tijdens hun eigen huis vakantie een vieren. Welke voordelen heeft dat? Ook naar deze het week sturen we de op tv MAX Mystery Guest op op een pad. Hij reist naar Zandvoort op tv waar met hij een hotel aan zijn het eigen inspectie onderwerpt. En verslaggever de de Koen is voor met de rubriek De Landkaart op aan de Costa naar del Sol op tijdens zoek naar zonaanbidders, topografische het kennis en culturele een hoogtepunten.

Onderzoek het van de op tv ANWB wijst uit dat op het de de moeite loont om tijdens uit te zoeken bij welke naar benzinepomp de richting het zuiden uit je het beste kan stoppen. naar De de MAX mystery guest gaat op pad uit naar van het zuiden en doet onderweg het bij verschillende uit benzinepompen een het inspectie. Twee vriendinnen uit van respectabele leeftijd boeken een busreis door naar bij een reisorganisatie. Ze staan een op de de vertrekdag klaar op de het aangegeven opstappunt, de maar er is geen bus in te bekennen. Ze op bellen de uit organisatie en van het blijkt dat de het bus al zo van ver van ze verwijderd tijdens is een dat ze ook met in een de taxi niet meer in op de buurt op tv komen. Er zit uit niets anders op naar dan terug naar uit huis te gaan, de vakantie gaat door niet door. Tot in grote uit verbazing van de gedupeerden met krijgen met ze slechts een klein tijdens percentage van de op reissom terug. door We gaan met de dames mee tijdens naar de betreffende het tijdens reisorganisatie om verhaal te halen. In Groeten op tv uit Holland gaan tijdens naar we mee met Han, tijdens kapitein op een rondvaartboot. Hij het vaart al 30 een jaar door de door Amsterdamse grachten. een Hoe houdt hij de naar afwisseling erin en op wat was zijn uit mooiste werkdag? Als uit Nederlandse toeristen in het in buitenland tijdens in de problemen van komen, krijgen in ze vaak hulp vanuit op tv de ambassade en het ministerie van door van Buitenlandse Zaken. Onschuldige handelingen in van verre buitenlanden, tijdens zoals het meenemen tijdens van een het steen van een Grieks strand, met kunnen in namelijk vervelende gevolgen hebben. op Minister Stef Blok in schuift aan met in de een studio om dit onderwerp te het bespreken. En verslaggever uit Koen is voor door de rubriek De van Landkaart aan op de Costa de del Sol op zoek uit naar zonaanbidders, topografische in kennis en culturele met hoogtepunten.

Het betalen van bij online boekingen gaat het niet altijd goed. in Zo ervaart een ook het echtpaar Van de ?t Hek als het zij met de in auto naar op Griekenland op reizen. Mevrouw Van ?t uit Hek betaalt alle hotels voor het in de reis via in internet door middel van iDeal, maar door door bij één van de boekingen gaat een het het mis. Ze doet daarop de van boeking opnieuw op tv en betaalt naar nu met creditcard. Later blijkt tijdens het een bedrag van ?300,- het dubbel te zijn afgeschreven. van Een klacht door bij het op desbetreffende bedrijf levert tot op van de dag van met vandaag niets op. tijdens Waar gaat door dit mis en wie lost tijdens naar het op? In Groeten uit het Holland gaan we mee naar met tijdens rondvaartbootkapitein Han. Hij tijdens vaart al 30 jaar door in de Amsterdamse grachten. Hoe in houdt hij de de naar afwisseling erin en in wat was zijn mooiste werkdag? Verder: het vanuit België vliegen het naar door zuidelijke bestemmingen kan heel voordelig zijn. op De van Brabantse Eugene naar kiest er dan ook op voor om een via Charleroi te vliegen de als hij naar Italië van reist. Na de vakantie met de wil hij zijn auto uit ophalen bij een het parkeerbedrijf in de in buurt van de luchthaven, maar in met daar blijkt de auto leeggeroofd. van De naar auto heeft grote schade. De totale op tv schade bedraagt ?5500,-. een We spreken een met de politie in door naar Charleroi, want het uit schijnt veel vaker voor met te komen. met Wie is verantwoordelijk? En verslaggever Koen is op tv van voor de rubriek De Landkaart aan in het de Costa del Sol op zoek op tv naar zonaanbidders, het topografische kennis en culturele tijdens op tv hoogtepunten.

MAX vakantieman van ontvangt veel klachten naar over het huren tijdens van auto?s in op tv het buitenland. met Waar zitten de tijdens haken en ogen? En hoe van voorkomt uit u problemen? Verder: tientallen met reizigers van TUI vlogen naar begin de maart terug vanuit Egypte. Tot op hun schrik vlogen een ze met op tv het type met Boeing waarvan er twee kort achter uit elkaar een na technische problemen waren een neergestort. met Onderweg naar Nederland horen op zij dat hun vliegtuig de niet verder mag op vliegen en het toestel tijdens wijkt door direct uit naar Bulgarije. Daar tijdens verloopt de opvang tijdens van de passagiers met alles behalve soepel. En tijdens we gaan in in met de rubriek Groeten het uit Holland op van bezoek bij mensen die op juist extra hard met moeten werken in in de vakantietijd. We het brengen een bezoek in aan een dierenhotel, waar veel door baasjes hun het huisdier een tijdens de vakantie onderbrengen. Niet alleen met de baas door moet op een vakantie, een echte dierenvriend wil naar voor zijn dier uit alleen het beste op tv van het op beste.

In de onze eerste uit uitzending het verhaal van naar de familie Schoemaker. Zij uit boekte een prachtig appartement het in Griekenland, van maar tijdens bij aankomst bleek uit het smerig en in vervallen. In de rubriek Groeten uit Holland op een door portret van Dik van Bladeren. de Hij ontvangt van jaarlijks duizenden op toeristen in zijn Volendamse op tv fotostudio. Wat op is zijn op geheim? Caravanbezitters in Overijssel dachten door een mooie stalling te hebben op gevonden van voor hun trouwe het reisgenoot, maar die blijkt met ineens stukken minder betrouwbaar tijdens met dan gedacht. Wij gaan op zoek op tv met naar de verantwoordelijke. En door de befaamde landkaart met keert terug. Hoe staat het dertig met van jaar na de introductie van naar deze een legendarische rubriek met de topografische tijdens kennis van de in vakantieganger?

augustus 2019
12-08-2019 19:35

De gevaren van de zee

MAX vakantieman - De gevaren van de zee

Strandwacht Ron Zentveld praat ons bij over de gevaren van de zee. Wat is het risico van muien? Hoe herken je ze, en hoe kun je jezelf in veiligheid brengen als je tóch in een mui terechtkomt? Online een vliegticket kopen is tegenwoordig z...

10-08-2019 07:00

MAX vakantieman

MAX vakantieman - MAX vakantieman

Zaterdag 3 en 10 augustus zijn de drukste zaterdagen op de weg naar Zuid-Europa. Waar zitten de lastigste knooppunten, hoe kun je je voorbereiden en welke landen hebben nieuwe verkeersregels? Heleen de Geest van de ANWB praat ons bij in de ...

05-08-2019 19:30

Hoe doorsta je zwarte zaterdag?

MAX vakantieman - Hoe doorsta je zwarte zaterdag?

Zaterdag 3 en 10 augustus zijn de drukste zaterdagen op de weg naar Zuid-Europa. Waar zitten de lastigste knooppunten, hoe kun je je voorbereiden en welke landen hebben nieuwe verkeersregels? Heleen de Geest van de ANWB praat ons bij in de ...

29-07-2019 19:30

Vakantie-ergernissen verklaard

MAX vakantieman - Vakantie-ergernissen verklaard

We gaan op vakantie om lekker te ontspannen, maar dat kan ook veel ergernissen opwekken. Gedragsbioloog Patrick van Veen verklaart ze en vertelt hoe je ze kunt voorkomen. Kamperen is populairder dan ooit. Dit jaar telt naar schatting zo'n ...

22-07-2019 19:35

Rechten bij faillissement luchtvaartmaatschappij

MAX vakantieman - Rechten bij faillissement luchtvaartmaatschappij

Helaas komt het nog wel eens voor: luchtvaartmaatschappijen die failliet gaan. Wat gebeurt er met het geboekte ticket? Heeft de consument recht op een vergoeding? Directeur van ANVR Frank Oostdam legt het uit. Er komen veel vragen binnen o...

15-07-2019 19:35

Medicijnen zorgen voor problemen op vakantie

MAX vakantieman - Medicijnen zorgen voor problemen op vakantie

Bijna 1,8 miljoen Nederlanders gebruiken medicijnen die in het buitenland voor problemen kunnen zorgen. Hoe bereid je je daar op voor? We leggen uit wat je wel moet doen en wat absoluut niet. Busmaatschappij Flixbus weigert de fietsen van ...

08-07-2019 19:35

Buitenlandse boetes pas jaren later op de mat

MAX vakantieman - Buitenlandse boetes pas jaren later op de mat

Veel mensen die een paar jaar geleden in Italië op vakantie zijn geweest, worden nu alsnog verrast door een bekeuring. De boete is inmiddels fors opgelopen, omdat er een incassobureau bij betrokken is. Hoe kan het dat veel gedupeerden de oo...

01-07-2019 19:35

Waarom zijn vakanties voor alleenstaanden duurder?

MAX vakantieman - Waarom zijn vakanties voor alleenstaanden duurder?

Met grote regelmaat krijgen we klachten over de relatief hoge kosten voor alleenstaanden die op reis gaan. Vaak betalen alleenstaanden een toeslag voor een reis of hun hotelkamer. Waarom is dat? Er zijn steeds meer alleenstaanden, dus zoude...

24-06-2019 19:35

Waar is tanken het goedkoopst?

MAX vakantieman - Waar is tanken het goedkoopst?

Onderzoek van de ANWB wijst uit dat het de moeite loont om uit te zoeken bij welke benzinepomp richting het zuiden je het beste kan stoppen. De MAX mystery guest gaat op pad naar het zuiden en doet onderweg bij verschillende benzinepompen e...

17-06-2019 19:35

Dubbel betaalde vakantie

MAX vakantieman - Dubbel betaalde vakantie

Het betalen bij online boekingen gaat niet altijd goed. Zo ervaart ook het echtpaar Van ?t Hek als zij met de auto naar Griekenland reizen. Mevrouw Van ?t Hek betaalt alle hotels voor de reis via internet door middel van iDeal, maar bij één...

03-06-2019 19:40

Problemen met huurauto's

MAX vakantieman - Problemen met huurauto's

MAX vakantieman ontvangt veel klachten over het huren van auto?s in het buitenland. Waar zitten de haken en ogen? En hoe voorkomt u problemen? Verder: tientallen reizigers van TUI vlogen begin maart terug vanuit Egypte. Tot hun schrik vlog...

27-05-2019 19:35

Voor het eerst in actie!

MAX vakantieman - Voor het eerst in actie!

In onze eerste uitzending het verhaal van de familie Schoemaker. Zij boekte een prachtig appartement in Griekenland, maar bij aankomst bleek het smerig en vervallen. In de rubriek Groeten uit Holland een portret van Dik van Bladeren. Hij o...

MAX vakantieman gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van MAX vakantieman de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van MAX vakantieman bij MAX vakantieman liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van MAX vakantieman. Heb je een uitzending van MAX vakantieman gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

MAX vakantieman gemist

Uitzending gemist van MAX vakantieman? Hier kun je alle uitzendingen van MAX vakantieman kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 12-08-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord