Programma gemist?

We de zien hoe Leroy tijdens uit Lelystad zich in vrouwenkleding het hijst. Bij met Patrick en Alice de uit op Assen lijkt de zoektocht naar op tv een van nieuwe baan voor Patrick eindelijk zijn door vruchten af te het werpen. in We maken van kennis met Peter en zijn hond, de Wolf, van uit Friesland. Peter is jaren met dakloos geweest. naar Ondanks uit dat hij sinds kort de een eigen huis naar heeft, blijft door hij een man van een de straat. Patrick uit het Zeeland voedt met in zijn eentje van zijn twee op tv kinderen en drie door stiefkinderen op. Hij werkt fulltime, maar op tv kan alsnog de tijdens rekeningen amper uit betalen.

Esmeralda uit Amsterdam de zet zich een ondanks haar naar eigen armoede dagelijks naar in voor andere minimagezinnen tijdens in de het buurt. Ze geeft daar uit werkelijk iedere vrije naar vierkante meter van tijdens haar huis door en tuin voor op. op tv Maar deze maand kan naar ze de huur uit niet door betalen, dus probeert ze op uitstel op te krijgen. Leroy tijdens uit Lelystad had altijd een passie: het naar zijn alter ego Daniëla. Maar de door jurken de en pruiken zijn tegenwoordig in te duur voor hem. een Hij probeert het nu een op tv lowbudgetoptreden te regelen. het Patrick en Alice uit door Assen zijn door dringend op zoek naar een uit nieuwe baan met voor Patrick. Helaas krijgt in op hij afwijzing na op afwijzing.

De in 50-jarige Ron en 46-jarige in Bianca runnen samen een naar kringloopwinkel in de Kerkrade, waarbij ze in indien nodig mensen van zelfs kosteloos helpen het aan spullen. De 25-jarige tijdens Jennifer van en de 28-jarige Ritchie een zijn vrienden op en leven het ieder van 40 euro per week. uit Beiden staan uit onder het bewind vanwege een flinke schuld. De met uit 26-jarige Lindsay en de 28-jarige Brian het de zorgen samen voor hun drie kinderen, de uit drie honden, twee katten, de parkieten en in een paard. Ze moeten van 100 door euro per in week rondkomen en soms in van in minder.

De 50-jarige Ron in uit en 46-jarige Bianca runnen samen naar een kringloopwinkel in uit Kerkrade, waarbij naar ze indien nodig mensen zelfs uit de kosteloos helpen aan spullen. De tijdens 25-jarige uit Jennifer en de 28-jarige tijdens Ritchie zijn vrienden en leven van ieder van met 40 naar euro per week. Beiden staan door onder bewind vanwege een het flinke schuld. in De 26-jarige Lindsay op tv en de 28-jarige op tv Brian zorgen samen voor uit hun op tv drie kinderen, drie honden, twee uit katten, parkieten tijdens en een door paard. Ze moeten van het 100 euro per tijdens week rondkomen en in soms van van minder.

Seizoen op 1 - door Aflevering 5 - Reportagereeks tijdens over de op tv kloof tussen arm en rijk in met Nederland. De 49-jarige Trees op tv tijdens kan niet werken vanwege botontkalking een na een schildklieraandoening. Voor de haar naar 17-jarige zoon krijgt ze kinderbijslag, van maar dat vervalt door de op zijn 18e. Ze weet niet op hoe ze met dan moet op rondkomen. Jaap en Irene hadden naar het goed, tijdens totdat het bedrijfje van op tv Jaap uit failliet ging. Nu moeten ze de met uit hun twee kinderen van 35 een euro per van week rondkomen. op De 28-jarige Kim met heeft drie katten, van een konijn en een hamster, op en een de weekbudget van 40 het euro. met Ze zit in een de te dure woning, maar naar kan geen andere woning door naar vinden.

De 49-jarige Trees de door kan niet werken vanwege op tv botontkalking na naar een schildklieraandoening. Voor op haar 17-jarige zoon krijgt ze kinderbijslag, uit maar dat op tv vervalt de op zijn 18e. Ze door weet niet hoe ze de dan tijdens moet rondkomen. Jaap en Irene door hadden het op goed, totdat door het bedrijfje van Jaap failliet ging. in Nu moeten van ze op met hun twee kinderen de leven van 35 tijdens euro per week. De 28-jarige met Kim heeft drie in katten, een konijn het en een hamster, naar en een weekbudget de van het 40 euro. Ze zit het in een door te dure woning, maar kan tijdens geen de andere woning op tv vinden.

De het 33-jarige Joël woont in op tv een busje en door trekt van wijk door naar wijk. Om van aan voedsel met te komen verzamelt hij de eten uit afvalcontainers in bij van supermarkten. De 75-jarige Pierette moet van door een een AOW'tje rondkomen en heeft ook van met nog schulden. Ze uit komt 200 euro te kort. De door 39-jarige Angelique op tv en de 45-jarige op tv Edwin wonen samen met op Keano, Angeliques uit 11-jarige zoon. Ze door hebben een weekbudget van naar 80 de euro en alsmaar oplopende schulden, van ondanks dat Edwin naar met fulltime werkt in een naar staalfabriek.

De tijdens 33-jarige Joël woont in een met busje en met trekt van wijk naar in het wijk. Om aan voedsel te komen met verzamelt een hij eten in uit afvalcontainers bij supermarkten. De 75-jarige uit Pierette moet van de in een AOW'tje rondkomen en heeft op ook nog tijdens schulden. Ze tijdens komt 200 euro te kort. De met 39-jarige Angelique een en de 45-jarige Edwin op tv van wonen samen met Keano, Angeliques 11-jarige van zoon. Ze hebben tijdens een weekbudget een van met 80 euro en alsmaar oplopende schulden, in ondanks dat Edwin een fulltime op werkt in een met staalfabriek.

Transseksueel Cynthia moet met tijdens rondkomen van 60 euro in de een week. het Om geld het te besparen, koopt ze goedkope, onveilige op tv hormoonpillen online. Angie de leidde een het turbulent leven en een is door daardoor in de schulden tijdens geraakt. Samen met een haar vriend Nick van probeert ze op tv haar leven weer op de rit van te met krijgen. Natascha en Ronald op tv zijn al 23 jaar op tv de samen en hebben een zoon de van 18. Ze hebben uit 75 in euro in de week om een van op te leven. naar Natascha heeft een tijdens kledingbank waar minimagezinnen gratis kleding kunnen de tijdens halen.

Transseksueel Cynthia moet op tv de rondkomen van 60 euro naar in de week. van Om geld te besparen, koopt een ze goedkope, naar onveilige hormoonpillen online. Angie naar leidde uit een turbulent leven en door is daardoor uit in de schulden geraakt. op Samen op tv met haar vriend Nick probeert op ze haar leven in weer op op tv de rit te krijgen. Natascha naar en Ronald zijn van al 23 jaar naar samen van en hebben een zoon van door 18. door Ze hebben 75 euro in in de week tijdens om naar van te leven. Natascha heeft met een kledingbank waar minimagezinnen naar gratis kleding naar kunnen naar halen.

Anita is het door een scheiding door met met torenhoge schulden achtergebleven. Dankzij de voedsel- het tijdens en kledingbank weet zij zich, samen een met in haar twee straathonden, met een uit weekbudget van 50 naar euro toch het te redden. op Jos heeft schulden door een door tijdens turbulent verleden vol tijdens drank, drugs en een tijd in het de het gevangenis te hebben gezeten. Ook in hij heeft maar met 50 euro het per week. Martin door leeft samen met in zijn vrouw en door dochtertje door onder de armoedegrens. Hij is met op naar zoek naar werk, wat naar bijzonder lastig is vanuit een op op armoedesituatie.

Anita is de door een een scheiding met torenhoge schulden tijdens achtergebleven. op Dankzij de voedsel- tijdens en kledingbank weet zij zich, het samen met haar door twee in straathonden, met een weekbudget van van 50 euro het toch te in redden. Jos heeft schulden door een een turbulent verleden vol op drank, drugs en tijdens het een tijd in de gevangenis een te door hebben gezeten. Ook hij heeft met maar 50 euro met per uit week. Martin leeft samen met tijdens zijn het vrouw en dochtertje onder de armoedegrens. tijdens Hij uit is op zoek naar het werk, wat door bijzonder lastig op is vanuit een uit armoedesituatie.

De 50-jarige Ron in op tv en 46-jarige Bianca van runnen samen een kringloopwinkel in Kerkrade, een waarbij het ze indien nodig naar mensen zelfs een kosteloos helpen aan spullen. De de 25-jarige Jennifer en de het 28-jarige uit Ritchie zijn vrienden door en leven op tv ieder van 40 euro per week. het Beiden een staan onder bewind van vanwege een flinke schuld. een De in 26-jarige Lindsay en door de 28-jarige Brian zorgen samen voor tijdens hun door drie kinderen, uit drie honden, twee in katten, parkieten en een uit paard. Ze moeten van door 100 euro per week naar rondkomen en tijdens soms van het minder.

De 50-jarige Ron op tv en 46-jarige Bianca een runnen samen een met kringloopwinkel in naar Kerkrade, waarbij de ze indien van nodig mensen zelfs kosteloos helpen op tv aan de spullen. De 25-jarige op tv Jennifer en de 28-jarige naar Ritchie zijn het vrienden en leven ieder van 40 uit van euro per week. Beiden in staan onder bewind vanwege een een de flinke schuld. De 26-jarige Lindsay van en op de 28-jarige Brian uit zorgen samen voor hun drie kinderen, de drie naar honden, twee het katten, parkieten en een paard. Ze op tv moeten tijdens van 100 euro per tijdens week rondkomen en met soms van van minder.

De van 49-jarige Trees kan niet een werken door vanwege botontkalking na een schildklieraandoening. met Voor haar het 17-jarige zoon tijdens krijgt ze kinderbijslag, maar dat in vervalt met op zijn 18e. Ze de weet niet op tv hoe ze dan moet rondkomen. Jaap op tv op en Irene hadden het tijdens goed, totdat het de bedrijfje van Jaap failliet ging. door Nu de moeten ze met met hun twee op tv kinderen leven van 35 euro de per week. tijdens De 28-jarige Kim heeft op tv drie katten, een tijdens konijn en op tv een hamster, en een weekbudget in van 40 euro. in Ze zit uit in een te tijdens dure woning, maar op kan geen andere het woning op vinden.

april 2020
10-03-2020 21:30

Afl. 2

De Andere Kant Van Nederland - Afl. 2

We zien hoe Leroy uit Lelystad zich in vrouwenkleding hijst. Bij Patrick en Alice uit Assen lijkt de zoektocht naar een nieuwe baan voor Patrick eindelijk zijn vruchten af te werpen. We maken kennis met Peter en zijn hond, Wolf, uit Friesla...

03-03-2020 21:30

Afl. 1

De Andere Kant Van Nederland - Afl. 1

Esmeralda uit Amsterdam zet zich ondanks haar eigen armoede dagelijks in voor andere minimagezinnen in de buurt. Ze geeft daar werkelijk iedere vrije vierkante meter van haar huis en tuin voor op. Maar deze maand kan ze de huur niet betalen...

20-12-2019 20:31

Afl. 6

De Andere Kant Van Nederland - Afl. 6

De 50-jarige Ron en 46-jarige Bianca runnen samen een kringloopwinkel in Kerkrade, waarbij ze indien nodig mensen zelfs kosteloos helpen aan spullen. De 25-jarige Jennifer en de 28-jarige Ritchie zijn vrienden en leven ieder van 40 euro per...

17-12-2019 21:35

Afl. 6

De Andere Kant Van Nederland - Afl. 6

De 50-jarige Ron en 46-jarige Bianca runnen samen een kringloopwinkel in Kerkrade, waarbij ze indien nodig mensen zelfs kosteloos helpen aan spullen. De 25-jarige Jennifer en de 28-jarige Ritchie zijn vrienden en leven ieder van 40 euro per...

13-12-2019 20:30

De andere kant van Nederland

De Andere Kant Van Nederland - De andere kant van Nederland

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Reportagereeks over de kloof tussen arm en rijk in Nederland. De 49-jarige Trees kan niet werken vanwege botontkalking na een schildklieraandoening. Voor haar 17-jarige zoon krijgt ze kinderbijslag, maar dat verv...

10-12-2019 21:33

Afl. 5

De Andere Kant Van Nederland - Afl. 5

De 49-jarige Trees kan niet werken vanwege botontkalking na een schildklieraandoening. Voor haar 17-jarige zoon krijgt ze kinderbijslag, maar dat vervalt op zijn 18e. Ze weet niet hoe ze dan moet rondkomen. Jaap en Irene hadden het goed, to...

06-12-2019 20:31

Afl. 3

De Andere Kant Van Nederland - Afl. 3

De 33-jarige Joël woont in een busje en trekt van wijk naar wijk. Om aan voedsel te komen verzamelt hij eten uit afvalcontainers bij supermarkten. De 75-jarige Pierette moet van een AOW'tje rondkomen en heeft ook nog schulden. Ze komt 200 e...

03-12-2019 21:33

Afl. 3

De Andere Kant Van Nederland - Afl. 3

De 33-jarige Joël woont in een busje en trekt van wijk naar wijk. Om aan voedsel te komen verzamelt hij eten uit afvalcontainers bij supermarkten. De 75-jarige Pierette moet van een AOW'tje rondkomen en heeft ook nog schulden. Ze komt 200 e...

29-11-2019 20:32

Afl. 2

De Andere Kant Van Nederland - Afl. 2

Transseksueel Cynthia moet rondkomen van 60 euro in de week. Om geld te besparen, koopt ze goedkope, onveilige hormoonpillen online. Angie leidde een turbulent leven en is daardoor in de schulden geraakt. Samen met haar vriend Nick probeert...

26-11-2019 21:33

Afl. 2

De Andere Kant Van Nederland - Afl. 2

Transseksueel Cynthia moet rondkomen van 60 euro in de week. Om geld te besparen, koopt ze goedkope, onveilige hormoonpillen online. Angie leidde een turbulent leven en is daardoor in de schulden geraakt. Samen met haar vriend Nick probeert...

22-11-2019 20:34

Afl. 1

De Andere Kant Van Nederland - Afl. 1

Anita is door een scheiding met torenhoge schulden achtergebleven. Dankzij de voedsel- en kledingbank weet zij zich, samen met haar twee straathonden, met een weekbudget van 50 euro toch te redden. Jos heeft schulden door een turbulent verl...

19-11-2019 21:34

Afl. 1

De Andere Kant Van Nederland - Afl. 1

Anita is door een scheiding met torenhoge schulden achtergebleven. Dankzij de voedsel- en kledingbank weet zij zich, samen met haar twee straathonden, met een weekbudget van 50 euro toch te redden. Jos heeft schulden door een turbulent verl...

05-07-2019 21:39

Afl. 6

De Andere Kant Van Nederland - Afl. 6

De 50-jarige Ron en 46-jarige Bianca runnen samen een kringloopwinkel in Kerkrade, waarbij ze indien nodig mensen zelfs kosteloos helpen aan spullen. De 25-jarige Jennifer en de 28-jarige Ritchie zijn vrienden en leven ieder van 40 euro per...

01-07-2019 21:36

Afl. 6

De Andere Kant Van Nederland - Afl. 6

De 50-jarige Ron en 46-jarige Bianca runnen samen een kringloopwinkel in Kerkrade, waarbij ze indien nodig mensen zelfs kosteloos helpen aan spullen. De 25-jarige Jennifer en de 28-jarige Ritchie zijn vrienden en leven ieder van 40 euro per...

28-06-2019 21:35

Afl. 5

De Andere Kant Van Nederland - Afl. 5

De 49-jarige Trees kan niet werken vanwege botontkalking na een schildklieraandoening. Voor haar 17-jarige zoon krijgt ze kinderbijslag, maar dat vervalt op zijn 18e. Ze weet niet hoe ze dan moet rondkomen. Jaap en Irene hadden het goed, to...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Andere Kant Van Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Andere Kant Van Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Andere Kant Van Nederland bij De Andere Kant Van Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Andere Kant Van Nederland. Heb je een uitzending van De Andere Kant Van Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Andere Kant Van Nederland gemist

Programma waarin we mensen volgen die in armoede leven of rond moeten komen met een heel klein budget. Een scheiding, gedwongen verkoop van een huis of een ziekte en voor je het weet stapelen de rekeningen zich op. Er is niet genoeg geld voor de eerste levensbehoeften. Per provincie volgen we meerdere huishoudens die in armoede leven. Bewoners van Rotterdam, Groningen, Tilburg, Utrecht, Deventer en Kerkrade staan in deze serie centraal. Hoe zijn ze in deze situatie terechtgekomen? En hoe gaan zij hiermee om in het dagelijks leven?

Uitzending gemist van De Andere Kant Van Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van De Andere Kant Van Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 10-03-2020 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!