Programma gemist?

We zien hoe de Leroy uit op tv Lelystad in zich in vrouwenkleding hijst. Bij Patrick uit in en Alice uit Assen lijkt de het zoektocht naar een in nieuwe van baan voor Patrick eindelijk op tv zijn vruchten af te op tv werpen. van We maken met kennis met Peter en op zijn hond, Wolf, uit Friesland. van Peter is op jaren op tv dakloos geweest. Ondanks dat hij van sinds door kort een eigen op tv huis heeft, blijft hij een met man van de straat. tijdens Patrick uit een Zeeland voedt op tv in zijn van eentje zijn twee kinderen en tijdens drie stiefkinderen op. Hij in werkt uit fulltime, maar kan alsnog van de op rekeningen amper betalen.

Esmeralda de uit Amsterdam zet zich ondanks naar in haar eigen armoede dagelijks in in voor van andere minimagezinnen in de naar buurt. Ze geeft uit daar werkelijk iedere op vrije vierkante met meter van haar de huis en tuin voor op. Maar in het deze maand kan ze de huur op tv niet het betalen, dus tijdens probeert ze uitstel te krijgen. een Leroy uit de Lelystad had het altijd een passie: naar zijn alter ego Daniëla. Maar de een jurken door en pruiken met zijn tegenwoordig te duur voor de hem. Hij met probeert nu een lowbudgetoptreden de te van regelen. Patrick en Alice uit Assen tijdens zijn op tv dringend op zoek naar van een nieuwe baan door voor Patrick. Helaas krijgt een hij afwijzing na door door afwijzing.

De in 50-jarige Ron in en 46-jarige Bianca runnen samen een tijdens kringloopwinkel tijdens in Kerkrade, waarbij een ze indien tijdens nodig mensen zelfs kosteloos helpen aan naar spullen. De 25-jarige het op tv Jennifer en de tijdens 28-jarige Ritchie zijn vrienden en leven uit de ieder van 40 euro per week. uit Beiden staan onder op tv bewind een vanwege een flinke schuld. het De 26-jarige de Lindsay en in de 28-jarige Brian zorgen samen voor het hun met drie kinderen, drie honden, twee uit katten, parkieten in en een de paard. Ze van moeten van 100 naar euro per week rondkomen uit en soms van op tv minder.

De 50-jarige Ron door en door 46-jarige Bianca runnen een samen een het kringloopwinkel in Kerkrade, waarbij het ze indien nodig mensen een zelfs door kosteloos helpen aan spullen. met De 25-jarige Jennifer en met de tijdens 28-jarige Ritchie zijn vrienden en uit leven naar ieder van 40 in euro per week. Beiden staan uit onder bewind vanwege een in op tv flinke schuld. De 26-jarige Lindsay naar en de 28-jarige de Brian zorgen samen voor op van hun drie kinderen, drie honden, twee de katten, parkieten en een een in paard. Ze moeten tijdens van 100 euro per week het rondkomen en soms een door van minder.

Seizoen 1 - op tv Aflevering een 5 - tijdens Reportagereeks over de kloof een tussen arm en van rijk in Nederland. De 49-jarige Trees uit in kan niet werken een vanwege botontkalking na een schildklieraandoening. Voor op tv het haar 17-jarige zoon krijgt het ze kinderbijslag, naar maar dat vervalt op zijn door 18e. het Ze weet niet naar hoe ze dan op moet rondkomen. Jaap en Irene een hadden het goed, totdat het het bedrijfje van uit Jaap op tv failliet ging. Nu de moeten ze met hun twee een kinderen van in 35 euro door per week rondkomen. De naar 28-jarige Kim heeft met drie van katten, een konijn de en een hamster, en een weekbudget door op tv van 40 euro. Ze zit in naar een te tijdens dure door woning, maar kan geen op tv andere woning naar vinden.

De met 49-jarige Trees tijdens kan niet werken vanwege botontkalking na tijdens een in schildklieraandoening. Voor haar in 17-jarige zoon krijgt ze kinderbijslag, de maar met dat vervalt op naar zijn 18e. Ze van weet niet een hoe ze dan moet rondkomen. Jaap tijdens en van Irene hadden het een goed, totdat het bedrijfje in van op tv Jaap failliet ging. Nu op moeten ze met hun naar twee kinderen tijdens leven van 35 euro op tv per week. op tv De 28-jarige Kim heeft drie met katten, een door konijn en een het hamster, het en een weekbudget naar van 40 euro. Ze tijdens zit in tijdens een te dure op woning, maar kan een geen andere woning tijdens vinden.

De tijdens 33-jarige Joël woont op in een busje en het trekt op tv van wijk naar wijk. het Om aan voedsel het te komen verzamelt hij eten de uit afvalcontainers op bij supermarkten. De uit 75-jarige Pierette het moet van het een AOW'tje rondkomen met en heeft ook nog op schulden. Ze het komt 200 euro te een kort. De 39-jarige tijdens Angelique en de 45-jarige de Edwin wonen op tv samen met naar Keano, Angeliques 11-jarige zoon. Ze het hebben een weekbudget van van 80 op tv euro en alsmaar oplopende schulden, het door ondanks dat Edwin fulltime werkt in tijdens een op tv staalfabriek.

De op 33-jarige Joël tijdens woont in een busje van en trekt van in wijk naar wijk. Om op tv aan een voedsel te komen verzamelt hij in eten uit afvalcontainers bij tijdens supermarkten. De in 75-jarige uit Pierette moet van een uit AOW'tje rondkomen en heeft ook de nog schulden. Ze in komt 200 euro met te met kort. De 39-jarige op tv Angelique en de in 45-jarige Edwin het wonen samen met Keano, Angeliques 11-jarige in zoon. Ze met hebben een weekbudget van op 80 naar euro en alsmaar oplopende schulden, uit ondanks dat Edwin door fulltime het werkt in door een staalfabriek.

Transseksueel het Cynthia moet in rondkomen van 60 euro in de op tv een week. Om geld te uit besparen, koopt ze van goedkope, onveilige hormoonpillen online. naar Angie leidde een turbulent het leven het en is daardoor in de op schulden geraakt. Samen naar met haar vriend het op Nick probeert ze haar uit leven weer op de rit naar te krijgen. het Natascha en Ronald zijn met al 23 jaar door samen en hebben op tv een zoon tijdens van 18. met Ze hebben 75 euro in een de week van om naar van te leven. Natascha heeft een in kledingbank het waar minimagezinnen gratis op kleding kunnen naar halen.

Transseksueel Cynthia moet op tv rondkomen van in 60 euro in de de week. uit Om geld te besparen, in koopt ze goedkope, de onveilige hormoonpillen op tv online. Angie leidde tijdens een turbulent leven naar en is daardoor in de het schulden geraakt. in Samen met met haar vriend Nick probeert ze uit haar leven uit weer op de rit door te de krijgen. Natascha en Ronald zijn naar al 23 uit jaar een samen en hebben op een zoon van het 18. Ze hebben met 75 euro in de week om in door van te leven. Natascha heeft een door naar kledingbank waar minimagezinnen gratis kleding kunnen op uit halen.

Anita is door uit een scheiding met de in torenhoge schulden achtergebleven. Dankzij de voedsel- uit en in kledingbank weet zij zich, samen het naar met haar twee op straathonden, met een weekbudget van 50 door euro toch met te redden. het Jos heeft uit schulden door een turbulent in verleden vol drank, drugs op tv en een tijd op tv in de gevangenis uit te hebben een gezeten. Ook hij heeft naar maar 50 van euro per week. Martin op tv leeft samen tijdens met zijn in vrouw en dochtertje van onder de armoedegrens. de Hij is op zoek naar van werk, wat bijzonder uit lastig is vanuit op tv een op armoedesituatie.

Anita is door van een op tv scheiding met torenhoge schulden achtergebleven. van Dankzij uit de voedsel- en kledingbank op tv weet het zij zich, samen met tijdens haar twee straathonden, met op een weekbudget van 50 door euro op tv toch te redden. Jos heeft van schulden door tijdens een turbulent verleden de vol drank, drugs tijdens en een door tijd in het de gevangenis te hebben gezeten. tijdens Ook op hij heeft maar 50 uit euro per week. Martin de leeft samen met zijn de vrouw en van dochtertje in onder de armoedegrens. Hij in is op een zoek naar werk, wat bijzonder lastig uit is uit vanuit een het armoedesituatie.

De het 50-jarige Ron en van 46-jarige Bianca runnen samen op een tijdens kringloopwinkel in Kerkrade, waarbij ze in indien een nodig mensen zelfs kosteloos uit helpen aan in spullen. De 25-jarige Jennifer tijdens en de 28-jarige Ritchie naar zijn vrienden en tijdens leven ieder van het 40 op euro per week. Beiden staan onder op bewind het vanwege een flinke schuld. De uit de 26-jarige Lindsay en de 28-jarige naar Brian zorgen samen naar voor hun drie de kinderen, drie honden, op twee van katten, parkieten en het een paard. Ze op tv moeten van 100 euro per week de rondkomen en soms naar van door minder.

De het 50-jarige Ron in en 46-jarige Bianca runnen samen met een de kringloopwinkel in Kerkrade, een waarbij ze indien nodig mensen door zelfs kosteloos helpen aan een spullen. door De 25-jarige Jennifer en op de 28-jarige op tv Ritchie zijn vrienden en in leven ieder het van 40 door euro per week. op tv Beiden staan onder bewind vanwege van een een flinke schuld. De het 26-jarige Lindsay en de door 28-jarige Brian zorgen samen naar voor door hun drie kinderen, drie in honden, twee katten, parkieten tijdens en een paard. Ze door met moeten van 100 op tv euro per week op rondkomen en soms van tijdens minder.

De 49-jarige op tv Trees kan met niet werken tijdens vanwege botontkalking na een schildklieraandoening. in Voor het haar 17-jarige zoon van krijgt ze kinderbijslag, maar dat vervalt het op op tv zijn 18e. Ze in weet niet op tv hoe ze dan moet de rondkomen. Jaap en Irene hadden uit het uit goed, totdat het bedrijfje naar van Jaap failliet op tv ging. naar Nu moeten ze het met hun twee kinderen leven met van op 35 euro per week. door De 28-jarige tijdens Kim heeft drie katten, tijdens een konijn en van een hamster, en het een weekbudget van de 40 euro. door Ze zit in tijdens een te dure tijdens woning, maar kan geen andere woning het met vinden.

maart 2021
10-03-2020 21:30

Afl. 2

De Andere Kant Van Nederland - Afl. 2

We zien hoe Leroy uit Lelystad zich in vrouwenkleding hijst. Bij Patrick en Alice uit Assen lijkt de zoektocht naar een nieuwe baan voor Patrick eindelijk zijn vruchten af te werpen. We maken kennis met Peter en zijn hond, Wolf, uit Friesla...

03-03-2020 21:30

Afl. 1

De Andere Kant Van Nederland - Afl. 1

Esmeralda uit Amsterdam zet zich ondanks haar eigen armoede dagelijks in voor andere minimagezinnen in de buurt. Ze geeft daar werkelijk iedere vrije vierkante meter van haar huis en tuin voor op. Maar deze maand kan ze de huur niet betalen...

20-12-2019 20:31

Afl. 6

De Andere Kant Van Nederland - Afl. 6

De 50-jarige Ron en 46-jarige Bianca runnen samen een kringloopwinkel in Kerkrade, waarbij ze indien nodig mensen zelfs kosteloos helpen aan spullen. De 25-jarige Jennifer en de 28-jarige Ritchie zijn vrienden en leven ieder van 40 euro per...

17-12-2019 21:35

Afl. 6

De Andere Kant Van Nederland - Afl. 6

De 50-jarige Ron en 46-jarige Bianca runnen samen een kringloopwinkel in Kerkrade, waarbij ze indien nodig mensen zelfs kosteloos helpen aan spullen. De 25-jarige Jennifer en de 28-jarige Ritchie zijn vrienden en leven ieder van 40 euro per...

13-12-2019 20:30

De andere kant van Nederland

De Andere Kant Van Nederland - De andere kant van Nederland

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Reportagereeks over de kloof tussen arm en rijk in Nederland. De 49-jarige Trees kan niet werken vanwege botontkalking na een schildklieraandoening. Voor haar 17-jarige zoon krijgt ze kinderbijslag, maar dat verv...

10-12-2019 21:33

Afl. 5

De Andere Kant Van Nederland - Afl. 5

De 49-jarige Trees kan niet werken vanwege botontkalking na een schildklieraandoening. Voor haar 17-jarige zoon krijgt ze kinderbijslag, maar dat vervalt op zijn 18e. Ze weet niet hoe ze dan moet rondkomen. Jaap en Irene hadden het goed, to...

06-12-2019 20:31

Afl. 3

De Andere Kant Van Nederland - Afl. 3

De 33-jarige Joël woont in een busje en trekt van wijk naar wijk. Om aan voedsel te komen verzamelt hij eten uit afvalcontainers bij supermarkten. De 75-jarige Pierette moet van een AOW'tje rondkomen en heeft ook nog schulden. Ze komt 200 e...

03-12-2019 21:33

Afl. 3

De Andere Kant Van Nederland - Afl. 3

De 33-jarige Joël woont in een busje en trekt van wijk naar wijk. Om aan voedsel te komen verzamelt hij eten uit afvalcontainers bij supermarkten. De 75-jarige Pierette moet van een AOW'tje rondkomen en heeft ook nog schulden. Ze komt 200 e...

29-11-2019 20:32

Afl. 2

De Andere Kant Van Nederland - Afl. 2

Transseksueel Cynthia moet rondkomen van 60 euro in de week. Om geld te besparen, koopt ze goedkope, onveilige hormoonpillen online. Angie leidde een turbulent leven en is daardoor in de schulden geraakt. Samen met haar vriend Nick probeert...

26-11-2019 21:33

Afl. 2

De Andere Kant Van Nederland - Afl. 2

Transseksueel Cynthia moet rondkomen van 60 euro in de week. Om geld te besparen, koopt ze goedkope, onveilige hormoonpillen online. Angie leidde een turbulent leven en is daardoor in de schulden geraakt. Samen met haar vriend Nick probeert...

22-11-2019 20:34

Afl. 1

De Andere Kant Van Nederland - Afl. 1

Anita is door een scheiding met torenhoge schulden achtergebleven. Dankzij de voedsel- en kledingbank weet zij zich, samen met haar twee straathonden, met een weekbudget van 50 euro toch te redden. Jos heeft schulden door een turbulent verl...

19-11-2019 21:34

Afl. 1

De Andere Kant Van Nederland - Afl. 1

Anita is door een scheiding met torenhoge schulden achtergebleven. Dankzij de voedsel- en kledingbank weet zij zich, samen met haar twee straathonden, met een weekbudget van 50 euro toch te redden. Jos heeft schulden door een turbulent verl...

05-07-2019 21:39

Afl. 6

De Andere Kant Van Nederland - Afl. 6

De 50-jarige Ron en 46-jarige Bianca runnen samen een kringloopwinkel in Kerkrade, waarbij ze indien nodig mensen zelfs kosteloos helpen aan spullen. De 25-jarige Jennifer en de 28-jarige Ritchie zijn vrienden en leven ieder van 40 euro per...

01-07-2019 21:36

Afl. 6

De Andere Kant Van Nederland - Afl. 6

De 50-jarige Ron en 46-jarige Bianca runnen samen een kringloopwinkel in Kerkrade, waarbij ze indien nodig mensen zelfs kosteloos helpen aan spullen. De 25-jarige Jennifer en de 28-jarige Ritchie zijn vrienden en leven ieder van 40 euro per...

28-06-2019 21:35

Afl. 5

De Andere Kant Van Nederland - Afl. 5

De 49-jarige Trees kan niet werken vanwege botontkalking na een schildklieraandoening. Voor haar 17-jarige zoon krijgt ze kinderbijslag, maar dat vervalt op zijn 18e. Ze weet niet hoe ze dan moet rondkomen. Jaap en Irene hadden het goed, to...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Andere Kant Van Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Andere Kant Van Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Andere Kant Van Nederland bij De Andere Kant Van Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Andere Kant Van Nederland. Heb je een uitzending van De Andere Kant Van Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Andere Kant Van Nederland gemist

Programma waarin we mensen volgen die in armoede leven of rond moeten komen met een heel klein budget. Een scheiding, gedwongen verkoop van een huis of een ziekte en voor je het weet stapelen de rekeningen zich op. Er is niet genoeg geld voor de eerste levensbehoeften. Per provincie volgen we meerdere huishoudens die in armoede leven. Bewoners van Rotterdam, Groningen, Tilburg, Utrecht, Deventer en Kerkrade staan in deze serie centraal. Hoe zijn ze in deze situatie terechtgekomen? En hoe gaan zij hiermee om in het dagelijks leven?

Uitzending gemist van De Andere Kant Van Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van De Andere Kant Van Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 10-03-2020 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!