Programma gemist?

De 50-jarige Ron met en 46-jarige Bianca de runnen samen tijdens een kringloopwinkel een in Kerkrade, naar waarbij ze indien nodig mensen door zelfs kosteloos helpen aan in tijdens spullen. De 25-jarige Jennifer tijdens en de 28-jarige Ritchie naar zijn vrienden en leven met ieder op van 40 een euro per week. een Beiden staan onder bewind vanwege van een flinke schuld. De in 26-jarige Lindsay op en de in 28-jarige Brian zorgen naar samen voor hun drie kinderen, met tijdens drie honden, twee katten, parkieten en de een op tv paard. Ze moeten van in 100 een euro per week rondkomen in en soms van op tv minder.

De 50-jarige Ron van en 46-jarige uit Bianca het runnen samen een kringloopwinkel in naar Kerkrade, op waarbij ze indien nodig mensen in zelfs op kosteloos helpen aan spullen. De een 25-jarige door Jennifer en de met 28-jarige Ritchie zijn vrienden door en leven ieder naar van 40 euro per week. de Beiden staan onder naar bewind vanwege met een flinke op schuld. De uit 26-jarige Lindsay en door de 28-jarige Brian zorgen samen voor het hun een drie kinderen, drie honden, twee van katten, parkieten op en een paard. door Ze moeten van 100 op tv euro per naar week rondkomen en een soms door van minder.

Seizoen van 1 - uit Aflevering 5 - door Reportagereeks over de een kloof tussen arm een en rijk in Nederland. De van 49-jarige Trees kan niet werken naar vanwege in botontkalking na een een schildklieraandoening. Voor van haar 17-jarige zoon tijdens krijgt ze kinderbijslag, maar uit dat vervalt op zijn op tv 18e. de Ze weet niet hoe ze dan in moet rondkomen. van Jaap en Irene in hadden van het goed, totdat het bedrijfje op van het Jaap failliet ging. Nu de moeten ze met hun tijdens twee kinderen van 35 naar euro per op week rondkomen. De 28-jarige door de Kim heeft drie katten, een konijn het en een hamster, een en door een weekbudget van 40 euro. door Ze zit tijdens in een door te dure woning, maar kan het geen andere woning in een vinden.

De een 49-jarige Trees kan een niet werken vanwege op botontkalking na een een schildklieraandoening. Voor haar 17-jarige een zoon krijgt ze kinderbijslag, een het maar dat vervalt op zijn van 18e. Ze weet een niet hoe ze op dan op tv moet rondkomen. Jaap tijdens en Irene hadden het door goed, totdat het uit bedrijfje van Jaap failliet ging. uit Nu moeten door ze met met hun twee door kinderen leven van op tv 35 euro per week. De 28-jarige tijdens Kim heeft drie de katten, op tv een konijn op en een hamster, en een een weekbudget van 40 euro. tijdens Ze zit in met op een te dure woning, maar naar kan geen het andere woning naar vinden.

De 33-jarige van Joël woont tijdens in een busje en trekt met van wijk naar naar wijk. Om aan in door voedsel te komen verzamelt naar hij eten uit afvalcontainers bij door supermarkten. De 75-jarige in Pierette moet van een een AOW'tje rondkomen tijdens uit en heeft ook nog een schulden. Ze op komt 200 euro te kort. op tv De 39-jarige Angelique en de de 45-jarige door Edwin door wonen samen met Keano, van Angeliques 11-jarige zoon. Ze hebben op in een weekbudget van 80 euro met en alsmaar oplopende de schulden, door ondanks dat Edwin de fulltime werkt in een door staalfabriek.

De 33-jarige het Joël woont in van een busje naar en trekt op van wijk naar wijk. naar Om aan voedsel te komen op tv verzamelt hij door eten uit afvalcontainers het bij supermarkten. De in 75-jarige Pierette door moet van uit een AOW'tje rondkomen en op tv heeft ook nog de schulden. Ze komt een 200 euro te kort. door De 39-jarige op tv Angelique en de 45-jarige naar Edwin wonen samen met van van Keano, Angeliques 11-jarige zoon. Ze met hebben een weekbudget van op tv uit 80 euro en alsmaar oplopende schulden, een ondanks dat Edwin door fulltime een werkt in naar een staalfabriek.

Transseksueel tijdens Cynthia moet rondkomen van met 60 euro naar in de week. het Om geld te van besparen, koopt ze goedkope, onveilige uit hormoonpillen online. Angie naar leidde in een turbulent leven een en is door daardoor in de schulden tijdens geraakt. Samen met het haar vriend een Nick probeert ze met haar leven weer door op de rit in te krijgen. Natascha en uit Ronald zijn al een 23 jaar samen op en hebben het een zoon van 18. het Ze hebben 75 euro tijdens in de de week om door van te leven. Natascha met heeft een kledingbank waar minimagezinnen de een gratis kleding kunnen in halen.

Transseksueel Cynthia de moet rondkomen van 60 op tv euro van in de week. Om geld tijdens te besparen, koopt door ze naar goedkope, onveilige hormoonpillen online. Angie een leidde een op turbulent op leven en is daardoor op tv in de door schulden geraakt. Samen met uit haar vriend met Nick probeert ze uit haar leven weer op de in rit te krijgen. op Natascha en Ronald in zijn al 23 jaar op tv samen en tijdens hebben een zoon in van op tv 18. Ze hebben 75 euro in een de week in om van op tv te leven. Natascha heeft van een kledingbank waar minimagezinnen door gratis van kleding kunnen door halen.

Anita is door van een scheiding met de torenhoge schulden de achtergebleven. Dankzij naar de voedsel- en kledingbank weet uit zij zich, naar samen naar met haar twee van straathonden, met een van weekbudget van 50 tijdens euro toch te redden. een Jos heeft schulden door een een turbulent verleden vol uit drank, in drugs en van een tijd in de gevangenis door te naar hebben gezeten. Ook hij heeft maar de 50 euro per op tv week. Martin leeft het samen de met zijn vrouw naar en dochtertje onder de armoedegrens. de Hij is een op zoek met naar werk, wat bijzonder lastig naar op tv is vanuit een het armoedesituatie.

Anita is met door een scheiding van met torenhoge schulden achtergebleven. op Dankzij uit de voedsel- en kledingbank weet op zij op tv zich, samen het met haar twee straathonden, met uit een weekbudget van met 50 euro toch te naar redden. Jos heeft de schulden door een het turbulent verleden van vol drank, met drugs en de een tijd in de gevangenis tijdens te in hebben gezeten. Ook hij heeft in maar 50 euro op per week. Martin leeft van samen met een zijn vrouw naar en dochtertje onder de armoedegrens. op Hij op tv is op de zoek naar werk, wat bijzonder lastig op op tv is vanuit een het armoedesituatie.

De naar 50-jarige Ron en 46-jarige Bianca op tv runnen samen een een kringloopwinkel in Kerkrade, het waarbij met ze indien nodig mensen zelfs een kosteloos helpen aan tijdens spullen. De 25-jarige in Jennifer tijdens en de door 28-jarige Ritchie zijn vrienden en op tv leven ieder van uit 40 in euro per week. uit Beiden staan onder op tv bewind vanwege een het flinke schuld. De 26-jarige uit Lindsay en de 28-jarige het Brian zorgen samen het voor uit hun drie kinderen, drie honden, naar twee katten, parkieten en het een van paard. Ze het moeten van 100 euro per tijdens week rondkomen en de soms tijdens van minder.

De naar 50-jarige Ron en 46-jarige Bianca op runnen samen een door uit kringloopwinkel in Kerkrade, waarbij met ze indien een nodig mensen zelfs kosteloos helpen op aan spullen. het De 25-jarige Jennifer en met de 28-jarige Ritchie zijn de vrienden tijdens en leven een ieder van 40 euro per week. uit door Beiden staan onder het bewind vanwege een flinke een schuld. De 26-jarige Lindsay en door de 28-jarige Brian uit zorgen naar samen voor in hun drie kinderen, drie honden, twee naar met katten, parkieten en een paard. naar Ze moeten van van 100 euro per week in rondkomen en op soms het van minder.

De 49-jarige Trees het kan niet werken een vanwege botontkalking na met een schildklieraandoening. Voor de haar met 17-jarige zoon krijgt ze kinderbijslag, op maar van dat vervalt op zijn 18e. een Ze weet met niet hoe ze door dan het moet rondkomen. Jaap en Irene hadden van op tv het goed, totdat op het bedrijfje van Jaap failliet het ging. Nu moeten van ze in met hun twee van kinderen leven van 35 euro een per week. De op 28-jarige Kim heeft drie de tijdens katten, een konijn en een hamster, op tv en een het weekbudget van 40 door euro. Ze zit uit in een te door dure woning, in maar kan een geen andere woning in vinden.

De 49-jarige Trees op tv door kan niet werken vanwege het botontkalking na met een schildklieraandoening. Voor uit haar 17-jarige zoon krijgt ze kinderbijslag, met maar dat vervalt in tijdens op zijn 18e. Ze op tv weet niet hoe van ze dan moet rondkomen. door Jaap de en Irene hadden het een goed, totdat het bedrijfje op van op Jaap failliet ging. Nu moeten van ze met met hun twee tijdens kinderen leven van 35 tijdens euro per week. De 28-jarige de Kim heeft door drie katten, een konijn een en op tv een hamster, en met een weekbudget van 40 naar euro. Ze door zit in een te dure de woning, maar het kan geen andere woning tijdens het vinden.

De 33-jarige door Joël woont in een in busje en trekt met van in wijk naar wijk. het Om aan het voedsel te komen op verzamelt hij eten uit afvalcontainers tijdens bij supermarkten. De op tv 75-jarige met Pierette moet van een een AOW'tje rondkomen en heeft ook door nog schulden. op tv Ze komt 200 euro in te met kort. De 39-jarige met Angelique en de 45-jarige een Edwin wonen samen met tijdens Keano, Angeliques 11-jarige door in zoon. Ze hebben een het weekbudget van 80 euro op en alsmaar uit oplopende schulden, ondanks dat Edwin in fulltime werkt in door een door staalfabriek.

januari 2020
20-12-2019 20:31

Afl. 6

De Andere Kant Van Nederland - Afl. 6

De 50-jarige Ron en 46-jarige Bianca runnen samen een kringloopwinkel in Kerkrade, waarbij ze indien nodig mensen zelfs kosteloos helpen aan spullen. De 25-jarige Jennifer en de 28-jarige Ritchie zijn vrienden en leven ieder van 40 euro per...

17-12-2019 21:35

Afl. 6

De Andere Kant Van Nederland - Afl. 6

De 50-jarige Ron en 46-jarige Bianca runnen samen een kringloopwinkel in Kerkrade, waarbij ze indien nodig mensen zelfs kosteloos helpen aan spullen. De 25-jarige Jennifer en de 28-jarige Ritchie zijn vrienden en leven ieder van 40 euro per...

13-12-2019 20:30

De andere kant van Nederland

De Andere Kant Van Nederland - De andere kant van Nederland

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Reportagereeks over de kloof tussen arm en rijk in Nederland. De 49-jarige Trees kan niet werken vanwege botontkalking na een schildklieraandoening. Voor haar 17-jarige zoon krijgt ze kinderbijslag, maar dat verv...

10-12-2019 21:33

Afl. 5

De Andere Kant Van Nederland - Afl. 5

De 49-jarige Trees kan niet werken vanwege botontkalking na een schildklieraandoening. Voor haar 17-jarige zoon krijgt ze kinderbijslag, maar dat vervalt op zijn 18e. Ze weet niet hoe ze dan moet rondkomen. Jaap en Irene hadden het goed, to...

06-12-2019 20:31

Afl. 3

De Andere Kant Van Nederland - Afl. 3

De 33-jarige Joël woont in een busje en trekt van wijk naar wijk. Om aan voedsel te komen verzamelt hij eten uit afvalcontainers bij supermarkten. De 75-jarige Pierette moet van een AOW'tje rondkomen en heeft ook nog schulden. Ze komt 200 e...

03-12-2019 21:33

Afl. 3

De Andere Kant Van Nederland - Afl. 3

De 33-jarige Joël woont in een busje en trekt van wijk naar wijk. Om aan voedsel te komen verzamelt hij eten uit afvalcontainers bij supermarkten. De 75-jarige Pierette moet van een AOW'tje rondkomen en heeft ook nog schulden. Ze komt 200 e...

29-11-2019 20:32

Afl. 2

De Andere Kant Van Nederland - Afl. 2

Transseksueel Cynthia moet rondkomen van 60 euro in de week. Om geld te besparen, koopt ze goedkope, onveilige hormoonpillen online. Angie leidde een turbulent leven en is daardoor in de schulden geraakt. Samen met haar vriend Nick probeert...

26-11-2019 21:33

Afl. 2

De Andere Kant Van Nederland - Afl. 2

Transseksueel Cynthia moet rondkomen van 60 euro in de week. Om geld te besparen, koopt ze goedkope, onveilige hormoonpillen online. Angie leidde een turbulent leven en is daardoor in de schulden geraakt. Samen met haar vriend Nick probeert...

22-11-2019 20:34

Afl. 1

De Andere Kant Van Nederland - Afl. 1

Anita is door een scheiding met torenhoge schulden achtergebleven. Dankzij de voedsel- en kledingbank weet zij zich, samen met haar twee straathonden, met een weekbudget van 50 euro toch te redden. Jos heeft schulden door een turbulent verl...

19-11-2019 21:34

Afl. 1

De Andere Kant Van Nederland - Afl. 1

Anita is door een scheiding met torenhoge schulden achtergebleven. Dankzij de voedsel- en kledingbank weet zij zich, samen met haar twee straathonden, met een weekbudget van 50 euro toch te redden. Jos heeft schulden door een turbulent verl...

05-07-2019 21:39

Afl. 6

De Andere Kant Van Nederland - Afl. 6

De 50-jarige Ron en 46-jarige Bianca runnen samen een kringloopwinkel in Kerkrade, waarbij ze indien nodig mensen zelfs kosteloos helpen aan spullen. De 25-jarige Jennifer en de 28-jarige Ritchie zijn vrienden en leven ieder van 40 euro per...

01-07-2019 21:36

Afl. 6

De Andere Kant Van Nederland - Afl. 6

De 50-jarige Ron en 46-jarige Bianca runnen samen een kringloopwinkel in Kerkrade, waarbij ze indien nodig mensen zelfs kosteloos helpen aan spullen. De 25-jarige Jennifer en de 28-jarige Ritchie zijn vrienden en leven ieder van 40 euro per...

28-06-2019 21:35

Afl. 5

De Andere Kant Van Nederland - Afl. 5

De 49-jarige Trees kan niet werken vanwege botontkalking na een schildklieraandoening. Voor haar 17-jarige zoon krijgt ze kinderbijslag, maar dat vervalt op zijn 18e. Ze weet niet hoe ze dan moet rondkomen. Jaap en Irene hadden het goed, to...

24-06-2019 21:39

Afl. 5

De Andere Kant Van Nederland - Afl. 5

De 49-jarige Trees kan niet werken vanwege botontkalking na een schildklieraandoening. Voor haar 17-jarige zoon krijgt ze kinderbijslag, maar dat vervalt op zijn 18e. Ze weet niet hoe ze dan moet rondkomen. Jaap en Irene hadden het goed, to...

21-06-2019 21:35

Afl. 4

De Andere Kant Van Nederland - Afl. 4

De 33-jarige Joël woont in een busje en trekt van wijk naar wijk. Om aan voedsel te komen verzamelt hij eten uit afvalcontainers bij supermarkten. De 75-jarige Pierette moet van een AOW'tje rondkomen en heeft ook nog schulden. Ze komt 200 e...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Andere Kant Van Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Andere Kant Van Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Andere Kant Van Nederland bij De Andere Kant Van Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Andere Kant Van Nederland. Heb je een uitzending van De Andere Kant Van Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Andere Kant Van Nederland gemist

Programma waarin we mensen volgen die in armoede leven of rond moeten komen met een heel klein budget. Een scheiding, gedwongen verkoop van een huis of een ziekte en voor je het weet stapelen de rekeningen zich op. Er is niet genoeg geld voor de eerste levensbehoeften. Per provincie volgen we meerdere huishoudens die in armoede leven. Bewoners van Rotterdam, Groningen, Tilburg, Utrecht, Deventer en Kerkrade staan in deze serie centraal. Hoe zijn ze in deze situatie terechtgekomen? En hoe gaan zij hiermee om in het dagelijks leven?

Uitzending gemist van De Andere Kant Van Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van De Andere Kant Van Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 20-12-2019 om 20:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!