Programma gemist?

We tijdens zien hoe Leroy uit de Lelystad zich in een vrouwenkleding een hijst. Bij Patrick op tv en Alice uit de Assen lijkt de zoektocht in naar een nieuwe baan voor naar Patrick eindelijk zijn het vruchten af door te de werpen. We maken kennis met tijdens Peter en zijn hond, naar Wolf, uit Friesland. de met Peter is jaren dakloos geweest. in Ondanks dat hij sinds op kort een naar eigen huis heeft, blijft een hij op een man naar van de straat. Patrick naar uit Zeeland voedt de in zijn met eentje zijn twee kinderen en het drie stiefkinderen op. Hij naar op werkt fulltime, maar kan op alsnog de rekeningen uit amper betalen.

Esmeralda uit Amsterdam de uit zet zich ondanks haar uit eigen armoede dagelijks een in voor naar andere minimagezinnen in de buurt. Ze door in geeft daar werkelijk iedere vrije vierkante tijdens meter van met haar in huis en tuin door voor op. Maar met deze maand kan ze de de huur uit niet betalen, dus naar probeert ze uitstel te krijgen. op tv Leroy uit Lelystad op tv had in altijd een passie: met zijn alter ego Daniëla. Maar op tv de naar jurken en pruiken zijn tegenwoordig naar te duur voor door hem. uit Hij probeert nu een lowbudgetoptreden op tv te regelen. op Patrick en van Alice uit Assen zijn dringend op met uit zoek naar een nieuwe baan tijdens voor Patrick. met Helaas krijgt hij afwijzing uit na tijdens afwijzing.

De naar 50-jarige Ron en 46-jarige door Bianca op tv runnen samen een kringloopwinkel in de Kerkrade, de waarbij ze indien nodig mensen het zelfs de kosteloos helpen aan spullen. De 25-jarige uit Jennifer en de naar 28-jarige Ritchie met zijn vrienden uit en leven ieder van op tv 40 euro per in week. Beiden staan onder de op bewind vanwege een tijdens flinke schuld. De 26-jarige Lindsay tijdens en de 28-jarige het Brian zorgen samen voor een hun drie kinderen, de drie honden, twee de katten, parkieten en met een paard. met Ze moeten van het 100 euro per week op tv een rondkomen en soms van naar minder.

De van 50-jarige Ron en 46-jarige Bianca uit met runnen samen een door kringloopwinkel in Kerkrade, waarbij ze indien naar door nodig mensen zelfs kosteloos helpen aan van spullen. De 25-jarige in op Jennifer en de 28-jarige Ritchie zijn in op tv vrienden en leven ieder tijdens van 40 euro per het week. Beiden staan onder het bewind vanwege het een flinke schuld. op De 26-jarige Lindsay op en de 28-jarige op tv Brian zorgen het samen voor hun drie kinderen, op tv drie honden, twee van katten, door parkieten en een door paard. Ze op moeten van 100 euro per week een tijdens rondkomen en soms van door minder.

Seizoen 1 - op een Aflevering 5 - Reportagereeks op tv over de kloof tussen in arm tijdens en rijk in Nederland. De een 49-jarige Trees kan niet door werken vanwege van botontkalking na een een schildklieraandoening. Voor haar 17-jarige met zoon krijgt op tv ze kinderbijslag, maar van dat vervalt op zijn 18e. met naar Ze weet niet hoe ze van dan van moet rondkomen. Jaap en Irene hadden een het goed, op totdat het bedrijfje van de Jaap failliet ging. op een Nu moeten ze het met hun twee kinderen de van 35 euro per week naar rondkomen. De van 28-jarige Kim heeft met drie katten, een in konijn van en een hamster, en een weekbudget naar van 40 euro. een op Ze zit in een te door dure woning, maar kan op tijdens geen andere woning uit vinden.

De door 49-jarige Trees kan het niet werken vanwege botontkalking op tv na het een schildklieraandoening. Voor haar van 17-jarige zoon krijgt ze kinderbijslag, met maar dat op vervalt op zijn 18e. op tv door Ze weet niet hoe ze van dan moet tijdens rondkomen. Jaap en Irene met hadden het goed, totdat tijdens het op tv bedrijfje van Jaap naar failliet ging. Nu moeten ze met met hun tijdens twee kinderen leven op van 35 euro het per een week. De 28-jarige Kim heeft drie uit katten, een konijn met naar en een hamster, en een weekbudget met van op tv 40 euro. door Ze zit in een te dure het door woning, maar kan geen andere woning op tv door vinden.

De 33-jarige op Joël woont een in een in busje en trekt van wijk op tv naar op wijk. Om aan voedsel te komen in verzamelt hij eten op uit afvalcontainers bij op het supermarkten. De 75-jarige Pierette moet van in een AOW'tje rondkomen door en heeft ook in nog de schulden. Ze komt 200 euro naar te kort. De in 39-jarige Angelique de en het de 45-jarige Edwin wonen door samen met Keano, Angeliques 11-jarige het tijdens zoon. Ze hebben een weekbudget van tijdens 80 naar euro en alsmaar een oplopende schulden, ondanks dat Edwin een met fulltime werkt in uit een staalfabriek.

De naar 33-jarige Joël met woont in een busje en trekt de van wijk naar op tv wijk. door Om aan voedsel te tijdens komen verzamelt een hij eten uit afvalcontainers bij van supermarkten. De de 75-jarige Pierette moet het van een AOW'tje rondkomen op en heeft een ook nog het schulden. Ze komt 200 euro uit te uit kort. De 39-jarige Angelique en op door de 45-jarige Edwin op tv wonen samen met Keano, Angeliques uit 11-jarige zoon. Ze van hebben een weekbudget op tv van 80 op tv euro en alsmaar oplopende door schulden, ondanks dat Edwin door uit fulltime werkt in een met staalfabriek.

Transseksueel uit Cynthia moet rondkomen van uit 60 in euro in de week. Om tijdens geld de te besparen, koopt uit ze goedkope, onveilige op hormoonpillen online. Angie het leidde een turbulent leven en in is daardoor in uit de in schulden geraakt. Samen met haar vriend op tv Nick probeert ze de haar met leven weer op de rit een naar te krijgen. Natascha en Ronald in zijn al 23 jaar met door samen en hebben het een zoon van 18. Ze hebben de 75 euro op in de week om uit van te met leven. van Natascha heeft een kledingbank waar in minimagezinnen gratis kleding naar kunnen de halen.

Transseksueel door Cynthia moet naar rondkomen van 60 met euro in de van week. Om geld op te besparen, koopt ze goedkope, met onveilige hormoonpillen online. Angie uit leidde met een turbulent leven en tijdens is daardoor in de in schulden in geraakt. Samen in met haar vriend Nick probeert ze het haar leven op weer op het de rit een te krijgen. Natascha en Ronald zijn op tv al uit 23 jaar samen en met hebben een op tv zoon van 18. met Ze hebben 75 een euro in de op week om van te leven. op tv Natascha heeft het een tijdens kledingbank waar minimagezinnen op tv gratis kleding kunnen met halen.

Anita is op tv door een scheiding met van uit torenhoge schulden achtergebleven. Dankzij de het voedsel- en kledingbank het weet zij met zich, samen met op haar twee tijdens straathonden, met een weekbudget van 50 door euro toch te tijdens tijdens redden. Jos heeft schulden door een op turbulent verleden vol in drank, de drugs en een tijd in een uit de gevangenis te hebben naar gezeten. Ook hij een heeft maar 50 door euro per week. Martin de leeft samen van met zijn vrouw en dochtertje een tijdens onder de armoedegrens. Hij is door op met zoek naar werk, wat bijzonder lastig op tv is vanuit een een in armoedesituatie.

Anita is in door op tv een scheiding met torenhoge schulden achtergebleven. door Dankzij de het voedsel- en kledingbank weet door zij zich, samen uit met op tv haar twee naar straathonden, met een weekbudget een van 50 door euro toch te een redden. Jos heeft schulden door op een turbulent verleden vol uit drank, op tv drugs en een een tijd in door de gevangenis te hebben een gezeten. Ook hij naar heeft maar 50 euro per tijdens week. naar Martin leeft samen met zijn een door vrouw en dochtertje onder door de armoedegrens. Hij op tv is op zoek naar werk, het uit wat bijzonder lastig is vanuit een van met armoedesituatie.

De 50-jarige Ron naar en in 46-jarige Bianca runnen samen een op tv van kringloopwinkel in Kerkrade, waarbij ze indien met een nodig mensen zelfs kosteloos helpen aan op spullen. De 25-jarige door Jennifer en de de het 28-jarige Ritchie zijn vrienden in en leven ieder van de 40 euro per week. het Beiden een staan onder bewind vanwege naar een flinke schuld. De de naar 26-jarige Lindsay en de de 28-jarige Brian zorgen samen van voor hun drie kinderen, uit met drie honden, twee katten, parkieten en in van een paard. Ze moeten van 100 op euro per de week rondkomen en door soms van op tv minder.

De op tv 50-jarige Ron door en 46-jarige Bianca runnen samen een met kringloopwinkel in Kerkrade, door waarbij ze indien van in nodig mensen zelfs kosteloos helpen aan tijdens tijdens spullen. De 25-jarige Jennifer en de naar 28-jarige Ritchie zijn in vrienden en op tv leven ieder van 40 met door euro per week. Beiden de staan onder bewind vanwege de een flinke schuld. De de 26-jarige in Lindsay en de naar 28-jarige Brian zorgen samen met voor door hun drie kinderen, van drie honden, twee katten, in parkieten en een op tv paard. Ze moeten in van 100 euro in per week rondkomen en soms van van de minder.

De op tv 49-jarige Trees kan niet in werken vanwege botontkalking de na een schildklieraandoening. Voor met haar op tv 17-jarige zoon krijgt ze kinderbijslag, in maar dat door vervalt op zijn door 18e. Ze weet niet naar hoe de ze dan moet uit rondkomen. Jaap en de Irene hadden het een goed, totdat naar het bedrijfje van Jaap van failliet ging. Nu moeten op tv ze met hun van twee kinderen leven van van uit 35 euro per door week. De 28-jarige tijdens Kim heeft drie naar katten, een konijn en een hamster, in en tijdens een weekbudget van 40 een euro. Ze zit in met een te uit dure op woning, maar kan geen op andere woning naar vinden.

december 2021
10-03-2020 21:30

Afl. 2

De Andere Kant Van Nederland - Afl. 2

We zien hoe Leroy uit Lelystad zich in vrouwenkleding hijst. Bij Patrick en Alice uit Assen lijkt de zoektocht naar een nieuwe baan voor Patrick eindelijk zijn vruchten af te werpen. We maken kennis met Peter en zijn hond, Wolf, uit Friesla...

03-03-2020 21:30

Afl. 1

De Andere Kant Van Nederland - Afl. 1

Esmeralda uit Amsterdam zet zich ondanks haar eigen armoede dagelijks in voor andere minimagezinnen in de buurt. Ze geeft daar werkelijk iedere vrije vierkante meter van haar huis en tuin voor op. Maar deze maand kan ze de huur niet betalen...

20-12-2019 20:31

Afl. 6

De Andere Kant Van Nederland - Afl. 6

De 50-jarige Ron en 46-jarige Bianca runnen samen een kringloopwinkel in Kerkrade, waarbij ze indien nodig mensen zelfs kosteloos helpen aan spullen. De 25-jarige Jennifer en de 28-jarige Ritchie zijn vrienden en leven ieder van 40 euro per...

17-12-2019 21:35

Afl. 6

De Andere Kant Van Nederland - Afl. 6

De 50-jarige Ron en 46-jarige Bianca runnen samen een kringloopwinkel in Kerkrade, waarbij ze indien nodig mensen zelfs kosteloos helpen aan spullen. De 25-jarige Jennifer en de 28-jarige Ritchie zijn vrienden en leven ieder van 40 euro per...

13-12-2019 20:30

De andere kant van Nederland

De Andere Kant Van Nederland - De andere kant van Nederland

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Reportagereeks over de kloof tussen arm en rijk in Nederland. De 49-jarige Trees kan niet werken vanwege botontkalking na een schildklieraandoening. Voor haar 17-jarige zoon krijgt ze kinderbijslag, maar dat verv...

10-12-2019 21:33

Afl. 5

De Andere Kant Van Nederland - Afl. 5

De 49-jarige Trees kan niet werken vanwege botontkalking na een schildklieraandoening. Voor haar 17-jarige zoon krijgt ze kinderbijslag, maar dat vervalt op zijn 18e. Ze weet niet hoe ze dan moet rondkomen. Jaap en Irene hadden het goed, to...

06-12-2019 20:31

Afl. 3

De Andere Kant Van Nederland - Afl. 3

De 33-jarige Joël woont in een busje en trekt van wijk naar wijk. Om aan voedsel te komen verzamelt hij eten uit afvalcontainers bij supermarkten. De 75-jarige Pierette moet van een AOW'tje rondkomen en heeft ook nog schulden. Ze komt 200 e...

03-12-2019 21:33

Afl. 3

De Andere Kant Van Nederland - Afl. 3

De 33-jarige Joël woont in een busje en trekt van wijk naar wijk. Om aan voedsel te komen verzamelt hij eten uit afvalcontainers bij supermarkten. De 75-jarige Pierette moet van een AOW'tje rondkomen en heeft ook nog schulden. Ze komt 200 e...

29-11-2019 20:32

Afl. 2

De Andere Kant Van Nederland - Afl. 2

Transseksueel Cynthia moet rondkomen van 60 euro in de week. Om geld te besparen, koopt ze goedkope, onveilige hormoonpillen online. Angie leidde een turbulent leven en is daardoor in de schulden geraakt. Samen met haar vriend Nick probeert...

26-11-2019 21:33

Afl. 2

De Andere Kant Van Nederland - Afl. 2

Transseksueel Cynthia moet rondkomen van 60 euro in de week. Om geld te besparen, koopt ze goedkope, onveilige hormoonpillen online. Angie leidde een turbulent leven en is daardoor in de schulden geraakt. Samen met haar vriend Nick probeert...

22-11-2019 20:34

Afl. 1

De Andere Kant Van Nederland - Afl. 1

Anita is door een scheiding met torenhoge schulden achtergebleven. Dankzij de voedsel- en kledingbank weet zij zich, samen met haar twee straathonden, met een weekbudget van 50 euro toch te redden. Jos heeft schulden door een turbulent verl...

19-11-2019 21:34

Afl. 1

De Andere Kant Van Nederland - Afl. 1

Anita is door een scheiding met torenhoge schulden achtergebleven. Dankzij de voedsel- en kledingbank weet zij zich, samen met haar twee straathonden, met een weekbudget van 50 euro toch te redden. Jos heeft schulden door een turbulent verl...

05-07-2019 21:39

Afl. 6

De Andere Kant Van Nederland - Afl. 6

De 50-jarige Ron en 46-jarige Bianca runnen samen een kringloopwinkel in Kerkrade, waarbij ze indien nodig mensen zelfs kosteloos helpen aan spullen. De 25-jarige Jennifer en de 28-jarige Ritchie zijn vrienden en leven ieder van 40 euro per...

01-07-2019 21:36

Afl. 6

De Andere Kant Van Nederland - Afl. 6

De 50-jarige Ron en 46-jarige Bianca runnen samen een kringloopwinkel in Kerkrade, waarbij ze indien nodig mensen zelfs kosteloos helpen aan spullen. De 25-jarige Jennifer en de 28-jarige Ritchie zijn vrienden en leven ieder van 40 euro per...

28-06-2019 21:35

Afl. 5

De Andere Kant Van Nederland - Afl. 5

De 49-jarige Trees kan niet werken vanwege botontkalking na een schildklieraandoening. Voor haar 17-jarige zoon krijgt ze kinderbijslag, maar dat vervalt op zijn 18e. Ze weet niet hoe ze dan moet rondkomen. Jaap en Irene hadden het goed, to...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Andere Kant Van Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Andere Kant Van Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Andere Kant Van Nederland bij De Andere Kant Van Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Andere Kant Van Nederland. Heb je een uitzending van De Andere Kant Van Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Andere Kant Van Nederland gemist

Programma waarin we mensen volgen die in armoede leven of rond moeten komen met een heel klein budget. Een scheiding, gedwongen verkoop van een huis of een ziekte en voor je het weet stapelen de rekeningen zich op. Er is niet genoeg geld voor de eerste levensbehoeften. Per provincie volgen we meerdere huishoudens die in armoede leven. Bewoners van Rotterdam, Groningen, Tilburg, Utrecht, Deventer en Kerkrade staan in deze serie centraal. Hoe zijn ze in deze situatie terechtgekomen? En hoe gaan zij hiermee om in het dagelijks leven?

Uitzending gemist van De Andere Kant Van Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van De Andere Kant Van Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 10-03-2020 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!