Programma gemist?

We zien in hoe Leroy in uit Lelystad zich in vrouwenkleding met hijst. Bij Patrick op tv en Alice met uit Assen lijkt het de zoektocht uit naar een nieuwe tijdens baan voor Patrick van eindelijk zijn vruchten af te op tv door werpen. We maken naar kennis met Peter en zijn hond, het Wolf, uit met Friesland. op Peter is jaren dakloos geweest. Ondanks op uit dat hij sinds op kort een eigen tijdens huis heeft, blijft hij een naar man van met de straat. Patrick naar uit Zeeland naar voedt in zijn eentje op zijn twee kinderen en drie naar het stiefkinderen op. Hij werkt fulltime, maar op kan alsnog de het een rekeningen amper betalen.

Esmeralda tijdens uit Amsterdam zet zich op ondanks haar met eigen armoede dagelijks in uit voor de andere minimagezinnen in de de buurt. Ze geeft daar in werkelijk iedere in vrije vierkante meter van in haar huis en tuin op voor op tv op. Maar in deze maand kan ze de met huur niet betalen, tijdens dus probeert ze het uitstel te krijgen. Leroy het uit met Lelystad had altijd een met passie: op tv zijn alter ego Daniëla. Maar in de jurken en in pruiken zijn in tegenwoordig te een duur voor hem. Hij probeert in nu een uit lowbudgetoptreden te tijdens regelen. Patrick en Alice uit met Assen tijdens zijn dringend op door zoek naar een nieuwe naar baan voor Patrick. Helaas krijgt een naar hij afwijzing na naar afwijzing.

De 50-jarige Ron uit in en 46-jarige Bianca met runnen samen een kringloopwinkel in Kerkrade, op waarbij ze in indien nodig door mensen zelfs kosteloos helpen aan op tv spullen. in De 25-jarige Jennifer van en de 28-jarige uit Ritchie zijn vrienden en op leven ieder van 40 in het euro per week. Beiden in staan onder bewind van vanwege een de flinke schuld. De 26-jarige een Lindsay en de op tv 28-jarige Brian naar zorgen samen voor hun drie uit kinderen, drie honden, twee van van katten, parkieten en tijdens een paard. Ze moeten van 100 uit euro per een week rondkomen en soms met van in minder.

De 50-jarige Ron op tv een en 46-jarige Bianca door runnen samen een kringloopwinkel in op Kerkrade, waarbij op tv ze indien nodig mensen de zelfs kosteloos helpen tijdens aan tijdens spullen. De 25-jarige van Jennifer en de 28-jarige Ritchie in zijn vrienden en door leven ieder op tv van 40 euro tijdens per week. Beiden staan onder een bewind vanwege het een flinke schuld. De een tijdens 26-jarige Lindsay en de 28-jarige uit Brian zorgen samen voor door hun drie kinderen, uit uit drie honden, twee katten, tijdens parkieten en het een paard. Ze moeten van 100 uit een euro per week op rondkomen en soms van op minder.

Seizoen door 1 - Aflevering 5 naar - Reportagereeks over de de kloof op tv tussen arm en rijk in uit Nederland. De 49-jarige op Trees naar kan niet werken het vanwege botontkalking na een schildklieraandoening. in Voor op tv haar 17-jarige zoon krijgt ze kinderbijslag, met maar dat vervalt van naar op zijn 18e. Ze weet op niet hoe ze in dan moet rondkomen. op tv Jaap en Irene een hadden het goed, totdat van het bedrijfje door van Jaap failliet door ging. Nu naar moeten ze de met hun twee de kinderen van 35 euro per in week rondkomen. De een 28-jarige naar Kim heeft drie met katten, een konijn door en een hamster, en in een weekbudget door van 40 euro. Ze door zit in een te dure van woning, maar kan een geen tijdens andere woning van vinden.

De 49-jarige door Trees kan niet werken op vanwege in botontkalking na een schildklieraandoening. Voor uit haar uit 17-jarige zoon krijgt uit ze kinderbijslag, maar van dat vervalt een op zijn 18e. met Ze weet niet hoe een ze dan moet rondkomen. met Jaap en Irene hadden de in het goed, totdat het bedrijfje van op tv een Jaap failliet ging. Nu het moeten ze met van hun twee kinderen op tv leven van naar 35 euro per week. De de 28-jarige Kim uit heeft drie katten, een konijn in en een hamster, door en op een weekbudget van een 40 euro. Ze uit zit in een te dure op tv woning, maar kan naar geen andere de woning uit vinden.

De 33-jarige op Joël woont in een het busje en trekt met van wijk met naar in wijk. Om aan door voedsel te komen verzamelt hij eten de uit afvalcontainers met bij supermarkten. De in 75-jarige Pierette moet uit van een de AOW'tje rondkomen het en heeft ook op tv nog schulden. Ze een komt 200 euro te kort. van De 39-jarige Angelique de en de 45-jarige uit Edwin wonen in samen met Keano, tijdens Angeliques 11-jarige zoon. op Ze hebben een weekbudget tijdens van 80 euro en in alsmaar oplopende schulden, tijdens ondanks op dat Edwin op tv fulltime werkt in een de staalfabriek.

De op tv 33-jarige Joël woont in een uit busje en op tv trekt van wijk naar naar wijk. naar Om aan voedsel te komen een tijdens verzamelt hij eten uit afvalcontainers door bij een supermarkten. De 75-jarige Pierette moet van de een naar AOW'tje rondkomen en op heeft ook nog schulden. Ze met komt 200 euro naar te kort. De de 39-jarige Angelique en tijdens met de 45-jarige Edwin naar wonen samen met op Keano, Angeliques 11-jarige van zoon. Ze hebben een weekbudget van in 80 euro de en van alsmaar oplopende schulden, ondanks op dat Edwin fulltime werkt in het een op tv staalfabriek.

Transseksueel door Cynthia moet rondkomen op tv van 60 de euro in de week. Om met geld te besparen, uit koopt ze op goedkope, onveilige op hormoonpillen online. Angie leidde een turbulent van leven en door is daardoor in naar de schulden geraakt. Samen op met het haar vriend Nick probeert op ze haar leven tijdens weer op de de rit te krijgen. van Natascha en Ronald door zijn al het 23 jaar samen naar en hebben een zoon van van 18. Ze met hebben door 75 euro in in de week om uit van te leven. Natascha naar heeft een kledingbank waar van minimagezinnen het gratis kleding kunnen het halen.

Transseksueel Cynthia in moet rondkomen uit van 60 euro in de van week. Om geld in te besparen, op koopt ze goedkope, onveilige door hormoonpillen online. de Angie leidde een het turbulent leven en is met daardoor van in de naar schulden geraakt. Samen met een haar vriend Nick probeert ze een haar leven op tv weer op van de rit te in krijgen. Natascha en Ronald tijdens zijn al 23 jaar een samen en hebben door een zoon op tv van 18. van Ze hebben tijdens 75 euro in de week naar om van te door leven. Natascha met heeft een naar kledingbank waar minimagezinnen van gratis kleding kunnen uit halen.

Anita is naar door een op scheiding met met torenhoge schulden achtergebleven. Dankzij op de voedsel- en kledingbank weet door met zij zich, samen met haar twee uit straathonden, in met een van weekbudget van 50 euro toch door te redden. Jos een heeft schulden naar door een turbulent verleden in vol drank, de drugs en een met tijd in de gevangenis met te op tv hebben gezeten. Ook hij heeft maar van met 50 euro per week. Martin in leeft de samen met zijn vrouw en door dochtertje onder uit de armoedegrens. Hij is in op in zoek naar werk, met wat bijzonder lastig tijdens is vanuit een de armoedesituatie.

Anita uit is door uit een scheiding met torenhoge schulden uit achtergebleven. Dankzij de voedsel- uit en kledingbank weet van zij het zich, samen met door haar twee op straathonden, met een door weekbudget van 50 door euro toch te redden. Jos heeft de schulden de door een turbulent verleden vol naar van drank, drugs en een tijd het in de gevangenis te op tv hebben gezeten. Ook door hij heeft maar door naar 50 euro per week. op Martin leeft samen op tv met zijn vrouw en op dochtertje uit onder de armoedegrens. Hij naar is op naar zoek naar werk, wat bijzonder het lastig is door vanuit een in armoedesituatie.

De 50-jarige Ron van en 46-jarige naar Bianca runnen samen een de kringloopwinkel in Kerkrade, op waarbij door ze indien nodig mensen zelfs tijdens op tv kosteloos helpen aan een spullen. De 25-jarige Jennifer in en de 28-jarige Ritchie een zijn naar vrienden en leven van ieder van 40 euro per op tv week. Beiden staan onder naar bewind vanwege de een flinke een schuld. De met 26-jarige Lindsay en in de 28-jarige Brian zorgen samen naar voor tijdens hun drie kinderen, drie van honden, twee katten, parkieten en van een de paard. Ze moeten het van 100 in euro per week rondkomen en van soms van van minder.

De tijdens 50-jarige Ron het en 46-jarige Bianca runnen naar samen een de kringloopwinkel in Kerkrade, waarbij ze indien tijdens nodig mensen zelfs de kosteloos helpen aan de op tv spullen. De 25-jarige Jennifer en de in 28-jarige Ritchie zijn de vrienden en leven in op tv ieder van 40 een euro per week. Beiden staan onder een door bewind vanwege een flinke een schuld. De 26-jarige Lindsay tijdens en met de 28-jarige Brian zorgen samen voor een hun drie kinderen, van drie met honden, twee katten, parkieten een en een paard. in Ze een moeten van 100 euro per week van rondkomen en soms door van uit minder.

De een 49-jarige Trees kan niet werken de vanwege botontkalking na uit een schildklieraandoening. het Voor haar 17-jarige zoon de krijgt door ze kinderbijslag, maar door dat vervalt op tijdens zijn 18e. met Ze weet niet een hoe ze dan moet rondkomen. Jaap een naar en Irene hadden het goed, naar totdat het een bedrijfje van Jaap failliet het ging. Nu moeten met ze op met hun twee kinderen leven de van op tv 35 euro per week. een De 28-jarige Kim uit heeft drie uit katten, een konijn de en een hamster, het en een weekbudget van 40 euro. op tv op Ze zit in een in te dure op tv woning, maar kan op geen andere woning op tv vinden.

juni 2021
10-03-2020 21:30

Afl. 2

De Andere Kant Van Nederland - Afl. 2

We zien hoe Leroy uit Lelystad zich in vrouwenkleding hijst. Bij Patrick en Alice uit Assen lijkt de zoektocht naar een nieuwe baan voor Patrick eindelijk zijn vruchten af te werpen. We maken kennis met Peter en zijn hond, Wolf, uit Friesla...

03-03-2020 21:30

Afl. 1

De Andere Kant Van Nederland - Afl. 1

Esmeralda uit Amsterdam zet zich ondanks haar eigen armoede dagelijks in voor andere minimagezinnen in de buurt. Ze geeft daar werkelijk iedere vrije vierkante meter van haar huis en tuin voor op. Maar deze maand kan ze de huur niet betalen...

20-12-2019 20:31

Afl. 6

De Andere Kant Van Nederland - Afl. 6

De 50-jarige Ron en 46-jarige Bianca runnen samen een kringloopwinkel in Kerkrade, waarbij ze indien nodig mensen zelfs kosteloos helpen aan spullen. De 25-jarige Jennifer en de 28-jarige Ritchie zijn vrienden en leven ieder van 40 euro per...

17-12-2019 21:35

Afl. 6

De Andere Kant Van Nederland - Afl. 6

De 50-jarige Ron en 46-jarige Bianca runnen samen een kringloopwinkel in Kerkrade, waarbij ze indien nodig mensen zelfs kosteloos helpen aan spullen. De 25-jarige Jennifer en de 28-jarige Ritchie zijn vrienden en leven ieder van 40 euro per...

13-12-2019 20:30

De andere kant van Nederland

De Andere Kant Van Nederland - De andere kant van Nederland

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Reportagereeks over de kloof tussen arm en rijk in Nederland. De 49-jarige Trees kan niet werken vanwege botontkalking na een schildklieraandoening. Voor haar 17-jarige zoon krijgt ze kinderbijslag, maar dat verv...

10-12-2019 21:33

Afl. 5

De Andere Kant Van Nederland - Afl. 5

De 49-jarige Trees kan niet werken vanwege botontkalking na een schildklieraandoening. Voor haar 17-jarige zoon krijgt ze kinderbijslag, maar dat vervalt op zijn 18e. Ze weet niet hoe ze dan moet rondkomen. Jaap en Irene hadden het goed, to...

06-12-2019 20:31

Afl. 3

De Andere Kant Van Nederland - Afl. 3

De 33-jarige Joël woont in een busje en trekt van wijk naar wijk. Om aan voedsel te komen verzamelt hij eten uit afvalcontainers bij supermarkten. De 75-jarige Pierette moet van een AOW'tje rondkomen en heeft ook nog schulden. Ze komt 200 e...

03-12-2019 21:33

Afl. 3

De Andere Kant Van Nederland - Afl. 3

De 33-jarige Joël woont in een busje en trekt van wijk naar wijk. Om aan voedsel te komen verzamelt hij eten uit afvalcontainers bij supermarkten. De 75-jarige Pierette moet van een AOW'tje rondkomen en heeft ook nog schulden. Ze komt 200 e...

29-11-2019 20:32

Afl. 2

De Andere Kant Van Nederland - Afl. 2

Transseksueel Cynthia moet rondkomen van 60 euro in de week. Om geld te besparen, koopt ze goedkope, onveilige hormoonpillen online. Angie leidde een turbulent leven en is daardoor in de schulden geraakt. Samen met haar vriend Nick probeert...

26-11-2019 21:33

Afl. 2

De Andere Kant Van Nederland - Afl. 2

Transseksueel Cynthia moet rondkomen van 60 euro in de week. Om geld te besparen, koopt ze goedkope, onveilige hormoonpillen online. Angie leidde een turbulent leven en is daardoor in de schulden geraakt. Samen met haar vriend Nick probeert...

22-11-2019 20:34

Afl. 1

De Andere Kant Van Nederland - Afl. 1

Anita is door een scheiding met torenhoge schulden achtergebleven. Dankzij de voedsel- en kledingbank weet zij zich, samen met haar twee straathonden, met een weekbudget van 50 euro toch te redden. Jos heeft schulden door een turbulent verl...

19-11-2019 21:34

Afl. 1

De Andere Kant Van Nederland - Afl. 1

Anita is door een scheiding met torenhoge schulden achtergebleven. Dankzij de voedsel- en kledingbank weet zij zich, samen met haar twee straathonden, met een weekbudget van 50 euro toch te redden. Jos heeft schulden door een turbulent verl...

05-07-2019 21:39

Afl. 6

De Andere Kant Van Nederland - Afl. 6

De 50-jarige Ron en 46-jarige Bianca runnen samen een kringloopwinkel in Kerkrade, waarbij ze indien nodig mensen zelfs kosteloos helpen aan spullen. De 25-jarige Jennifer en de 28-jarige Ritchie zijn vrienden en leven ieder van 40 euro per...

01-07-2019 21:36

Afl. 6

De Andere Kant Van Nederland - Afl. 6

De 50-jarige Ron en 46-jarige Bianca runnen samen een kringloopwinkel in Kerkrade, waarbij ze indien nodig mensen zelfs kosteloos helpen aan spullen. De 25-jarige Jennifer en de 28-jarige Ritchie zijn vrienden en leven ieder van 40 euro per...

28-06-2019 21:35

Afl. 5

De Andere Kant Van Nederland - Afl. 5

De 49-jarige Trees kan niet werken vanwege botontkalking na een schildklieraandoening. Voor haar 17-jarige zoon krijgt ze kinderbijslag, maar dat vervalt op zijn 18e. Ze weet niet hoe ze dan moet rondkomen. Jaap en Irene hadden het goed, to...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Andere Kant Van Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Andere Kant Van Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Andere Kant Van Nederland bij De Andere Kant Van Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Andere Kant Van Nederland. Heb je een uitzending van De Andere Kant Van Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Andere Kant Van Nederland gemist

Programma waarin we mensen volgen die in armoede leven of rond moeten komen met een heel klein budget. Een scheiding, gedwongen verkoop van een huis of een ziekte en voor je het weet stapelen de rekeningen zich op. Er is niet genoeg geld voor de eerste levensbehoeften. Per provincie volgen we meerdere huishoudens die in armoede leven. Bewoners van Rotterdam, Groningen, Tilburg, Utrecht, Deventer en Kerkrade staan in deze serie centraal. Hoe zijn ze in deze situatie terechtgekomen? En hoe gaan zij hiermee om in het dagelijks leven?

Uitzending gemist van De Andere Kant Van Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van De Andere Kant Van Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 10-03-2020 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!