Programma gemist?

We op zien hoe met Leroy uit Lelystad naar zich in vrouwenkleding hijst. Bij Patrick in en Alice uit op Assen lijkt de een zoektocht naar een een nieuwe baan de voor Patrick eindelijk zijn naar vruchten af de te werpen. We met maken kennis het met Peter en zijn hond, met uit Wolf, uit Friesland. Peter een is jaren naar dakloos geweest. Ondanks op dat hij sinds kort een eigen door huis heeft, met blijft hij een een man van van de straat. Patrick uit op tv Zeeland een voedt in zijn eentje zijn in twee kinderen en uit drie stiefkinderen op. Hij van werkt fulltime, maar door de kan alsnog de rekeningen amper een betalen.

Esmeralda de uit Amsterdam het zet zich ondanks haar eigen armoede uit dagelijks in voor naar andere minimagezinnen het in op tv de buurt. Ze op geeft daar werkelijk van iedere vrije vierkante meter naar van haar huis van en tuin voor op. met Maar deze maand de kan ze de huur naar niet door betalen, dus probeert uit ze uitstel te het krijgen. Leroy uit van Lelystad had altijd van een passie: in zijn alter ego op tv Daniëla. Maar de jurken en pruiken tijdens zijn tegenwoordig te een naar duur voor hem. door Hij probeert nu een een lowbudgetoptreden te regelen. Patrick en een Alice uit met Assen zijn dringend in op zoek naar een met nieuwe in baan voor Patrick. naar Helaas krijgt hij afwijzing na door op afwijzing.

De met 50-jarige Ron en 46-jarige Bianca een runnen op tv samen een kringloopwinkel het in Kerkrade, de waarbij ze indien nodig mensen op zelfs kosteloos de helpen aan spullen. De naar 25-jarige Jennifer en de de 28-jarige een Ritchie zijn vrienden en leven in ieder van tijdens 40 euro per week. van Beiden op tv staan onder bewind vanwege een door flinke schuld. naar De 26-jarige Lindsay en de in de 28-jarige Brian zorgen samen op voor hun drie een kinderen, drie honden, twee op katten, parkieten en het een paard. uit Ze moeten de van 100 euro naar per week rondkomen op tv en soms van op minder.

De met 50-jarige Ron en 46-jarige Bianca de runnen samen een een kringloopwinkel in op Kerkrade, waarbij van ze indien nodig naar mensen zelfs kosteloos helpen aan een spullen. naar De 25-jarige Jennifer en tijdens de 28-jarige het Ritchie zijn vrienden en op leven ieder naar van 40 tijdens euro per week. naar Beiden staan onder bewind vanwege door een flinke in schuld. De 26-jarige Lindsay door en de door 28-jarige Brian het zorgen samen voor hun drie kinderen, met drie honden, in twee katten, parkieten en naar het een paard. Ze moeten van 100 uit euro per door week rondkomen en soms een van op tv minder.

Seizoen 1 - door Aflevering 5 - van Reportagereeks over door de op tv kloof tussen arm het en rijk in Nederland. De 49-jarige op tv Trees het kan niet werken vanwege botontkalking op na op tv een schildklieraandoening. Voor haar tijdens 17-jarige zoon in krijgt ze kinderbijslag, maar dat vervalt in op de zijn 18e. Ze weet door niet hoe door ze dan moet in rondkomen. Jaap en Irene tijdens hadden een het goed, totdat het het bedrijfje van Jaap failliet het ging. Nu moeten ze een met hun naar twee kinderen van op 35 een euro per week op tv rondkomen. De 28-jarige van Kim heeft drie katten, in een konijn naar en een hamster, en een weekbudget door van van 40 euro. op tv Ze zit in een te dure op woning, tijdens maar kan geen andere tijdens woning naar vinden.

De 49-jarige Trees de kan van niet werken vanwege een botontkalking na een schildklieraandoening. tijdens Voor haar 17-jarige tijdens zoon krijgt ze kinderbijslag, tijdens maar dat tijdens vervalt op een zijn 18e. Ze op weet niet hoe ze dan in op moet rondkomen. Jaap en de Irene hadden het tijdens goed, totdat in het bedrijfje van Jaap met failliet ging. Nu moeten een ze door met hun twee kinderen leven van uit op tv 35 euro per week. De door 28-jarige Kim op tv heeft drie katten, een konijn met en een uit hamster, en een weekbudget de op tv van 40 euro. Ze zit in in door een te dure woning, maar door kan geen andere woning uit van vinden.

De 33-jarige met Joël het woont in een busje en tijdens trekt van wijk op tv naar wijk. door Om aan tijdens voedsel te komen verzamelt op hij eten uit met afvalcontainers bij supermarkten. De 75-jarige door Pierette moet van met door een AOW'tje rondkomen en heeft ook een nog een schulden. Ze naar komt 200 euro te een kort. De 39-jarige tijdens Angelique en de 45-jarige Edwin een naar wonen samen met Keano, Angeliques tijdens 11-jarige zoon. Ze hebben door een de weekbudget van in 80 euro en alsmaar oplopende schulden, uit op tv ondanks dat Edwin fulltime werkt op tv in een met staalfabriek.

De 33-jarige uit Joël van woont in een busje door en trekt van op tv wijk naar van wijk. Om aan voedsel het te komen verzamelt hij op eten uit afvalcontainers op tv bij supermarkten. De 75-jarige met Pierette van moet van een AOW'tje op rondkomen en heeft naar ook nog naar schulden. Ze komt uit 200 euro te kort. De een 39-jarige Angelique en een de 45-jarige Edwin door de wonen samen met met Keano, Angeliques 11-jarige zoon. met Ze hebben een een weekbudget van 80 een euro en alsmaar de oplopende schulden, ondanks dat in Edwin op fulltime werkt in op een staalfabriek.

Transseksueel Cynthia op moet het rondkomen van 60 euro door in de naar week. Om geld door te besparen, koopt de ze goedkope, onveilige hormoonpillen online. de Angie leidde tijdens een turbulent leven en is met daardoor in de naar schulden geraakt. Samen op tv met met haar vriend Nick probeert ze op haar leven weer door op de een rit door te krijgen. Natascha en Ronald door zijn op al 23 jaar samen en op hebben een zoon met van 18. de Ze hebben 75 euro in met door de week om van te leven. uit Natascha heeft met een kledingbank op tv waar minimagezinnen gratis kleding op kunnen door halen.

Transseksueel door Cynthia moet rondkomen van op 60 euro in de in week. Om het geld te besparen, koopt op tv ze goedkope, in onveilige hormoonpillen online. op tv Angie leidde een op tv turbulent leven het en is daardoor in uit de schulden het geraakt. Samen een met haar vriend Nick probeert de ze haar leven op weer door op de rit tijdens te krijgen. Natascha en Ronald zijn met van al 23 jaar samen en uit hebben een tijdens zoon van 18. uit Ze hebben 75 het euro in de week om een van te leven. van Natascha heeft naar een kledingbank waar een minimagezinnen gratis de kleding kunnen van halen.

Anita is door tijdens uit een scheiding met torenhoge schulden achtergebleven. tijdens Dankzij de voedsel- de en naar kledingbank weet zij een zich, samen met haar twee een straathonden, met op tv een weekbudget van het 50 euro toch te met redden. tijdens Jos heeft schulden door een van turbulent verleden een vol drank, drugs en het een tijd in van de gevangenis een te hebben met gezeten. Ook naar hij heeft maar 50 euro uit per naar week. Martin leeft samen met zijn met op vrouw en dochtertje onder van de armoedegrens. Hij van is op zoek naar naar werk, wat met bijzonder lastig op is vanuit een op armoedesituatie.

Anita is tijdens door een scheiding met naar torenhoge schulden van achtergebleven. Dankzij de tijdens voedsel- en kledingbank naar weet zij zich, samen naar met tijdens haar twee straathonden, met een door weekbudget van 50 naar euro toch uit te redden. het Jos heeft schulden door op tv een van turbulent verleden vol drank, drugs en met een tijd op in de gevangenis te op tv hebben door gezeten. Ook hij heeft in maar 50 de euro per week. Martin de leeft samen met zijn het van vrouw en dochtertje onder de een armoedegrens. Hij is op in zoek naar naar werk, wat op bijzonder lastig is vanuit een met van armoedesituatie.

De het 50-jarige Ron en 46-jarige de Bianca runnen samen op tv een kringloopwinkel een in Kerkrade, waarbij het ze indien van nodig mensen zelfs kosteloos helpen aan door spullen. De 25-jarige van naar Jennifer en de door 28-jarige Ritchie zijn vrienden door en leven tijdens ieder van 40 euro per week. van met Beiden staan onder het bewind vanwege een flinke schuld. op tv De door 26-jarige Lindsay en de op 28-jarige Brian zorgen op tv samen voor hun de drie kinderen, drie honden, twee uit katten, parkieten en de naar een paard. Ze moeten uit van 100 euro per het week rondkomen en soms naar van van minder.

De 50-jarige Ron van door en 46-jarige Bianca runnen samen een van het kringloopwinkel in Kerkrade, waarbij ze indien uit nodig een mensen zelfs van kosteloos helpen aan tijdens spullen. De 25-jarige tijdens Jennifer en de 28-jarige Ritchie zijn op vrienden en op tv leven ieder van door 40 op euro per week. Beiden staan op tv onder bewind vanwege een de flinke schuld. De een 26-jarige Lindsay en met de 28-jarige op Brian zorgen samen de voor de hun drie kinderen, drie een honden, twee katten, een parkieten en een paard. Ze de moeten van 100 in euro per in week rondkomen en soms op van naar minder.

De tijdens 49-jarige Trees kan op tv niet werken vanwege op botontkalking na een van schildklieraandoening. Voor haar 17-jarige zoon het van krijgt ze kinderbijslag, maar op tv dat vervalt de op zijn 18e. Ze weet niet de hoe ze dan het moet de rondkomen. Jaap en Irene uit hadden het goed, in totdat het bedrijfje van uit Jaap failliet ging. op tv Nu moeten ze de met een hun twee kinderen leven van naar 35 euro per naar week. De 28-jarige van Kim heeft drie een katten, een door konijn en een hamster, tijdens en het een weekbudget van van 40 euro. Ze op zit in een te dure de woning, met maar kan geen andere woning op op vinden.

oktober 2020
10-03-2020 21:30

Afl. 2

De Andere Kant Van Nederland - Afl. 2

We zien hoe Leroy uit Lelystad zich in vrouwenkleding hijst. Bij Patrick en Alice uit Assen lijkt de zoektocht naar een nieuwe baan voor Patrick eindelijk zijn vruchten af te werpen. We maken kennis met Peter en zijn hond, Wolf, uit Friesla...

03-03-2020 21:30

Afl. 1

De Andere Kant Van Nederland - Afl. 1

Esmeralda uit Amsterdam zet zich ondanks haar eigen armoede dagelijks in voor andere minimagezinnen in de buurt. Ze geeft daar werkelijk iedere vrije vierkante meter van haar huis en tuin voor op. Maar deze maand kan ze de huur niet betalen...

20-12-2019 20:31

Afl. 6

De Andere Kant Van Nederland - Afl. 6

De 50-jarige Ron en 46-jarige Bianca runnen samen een kringloopwinkel in Kerkrade, waarbij ze indien nodig mensen zelfs kosteloos helpen aan spullen. De 25-jarige Jennifer en de 28-jarige Ritchie zijn vrienden en leven ieder van 40 euro per...

17-12-2019 21:35

Afl. 6

De Andere Kant Van Nederland - Afl. 6

De 50-jarige Ron en 46-jarige Bianca runnen samen een kringloopwinkel in Kerkrade, waarbij ze indien nodig mensen zelfs kosteloos helpen aan spullen. De 25-jarige Jennifer en de 28-jarige Ritchie zijn vrienden en leven ieder van 40 euro per...

13-12-2019 20:30

De andere kant van Nederland

De Andere Kant Van Nederland - De andere kant van Nederland

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Reportagereeks over de kloof tussen arm en rijk in Nederland. De 49-jarige Trees kan niet werken vanwege botontkalking na een schildklieraandoening. Voor haar 17-jarige zoon krijgt ze kinderbijslag, maar dat verv...

10-12-2019 21:33

Afl. 5

De Andere Kant Van Nederland - Afl. 5

De 49-jarige Trees kan niet werken vanwege botontkalking na een schildklieraandoening. Voor haar 17-jarige zoon krijgt ze kinderbijslag, maar dat vervalt op zijn 18e. Ze weet niet hoe ze dan moet rondkomen. Jaap en Irene hadden het goed, to...

06-12-2019 20:31

Afl. 3

De Andere Kant Van Nederland - Afl. 3

De 33-jarige Joël woont in een busje en trekt van wijk naar wijk. Om aan voedsel te komen verzamelt hij eten uit afvalcontainers bij supermarkten. De 75-jarige Pierette moet van een AOW'tje rondkomen en heeft ook nog schulden. Ze komt 200 e...

03-12-2019 21:33

Afl. 3

De Andere Kant Van Nederland - Afl. 3

De 33-jarige Joël woont in een busje en trekt van wijk naar wijk. Om aan voedsel te komen verzamelt hij eten uit afvalcontainers bij supermarkten. De 75-jarige Pierette moet van een AOW'tje rondkomen en heeft ook nog schulden. Ze komt 200 e...

29-11-2019 20:32

Afl. 2

De Andere Kant Van Nederland - Afl. 2

Transseksueel Cynthia moet rondkomen van 60 euro in de week. Om geld te besparen, koopt ze goedkope, onveilige hormoonpillen online. Angie leidde een turbulent leven en is daardoor in de schulden geraakt. Samen met haar vriend Nick probeert...

26-11-2019 21:33

Afl. 2

De Andere Kant Van Nederland - Afl. 2

Transseksueel Cynthia moet rondkomen van 60 euro in de week. Om geld te besparen, koopt ze goedkope, onveilige hormoonpillen online. Angie leidde een turbulent leven en is daardoor in de schulden geraakt. Samen met haar vriend Nick probeert...

22-11-2019 20:34

Afl. 1

De Andere Kant Van Nederland - Afl. 1

Anita is door een scheiding met torenhoge schulden achtergebleven. Dankzij de voedsel- en kledingbank weet zij zich, samen met haar twee straathonden, met een weekbudget van 50 euro toch te redden. Jos heeft schulden door een turbulent verl...

19-11-2019 21:34

Afl. 1

De Andere Kant Van Nederland - Afl. 1

Anita is door een scheiding met torenhoge schulden achtergebleven. Dankzij de voedsel- en kledingbank weet zij zich, samen met haar twee straathonden, met een weekbudget van 50 euro toch te redden. Jos heeft schulden door een turbulent verl...

05-07-2019 21:39

Afl. 6

De Andere Kant Van Nederland - Afl. 6

De 50-jarige Ron en 46-jarige Bianca runnen samen een kringloopwinkel in Kerkrade, waarbij ze indien nodig mensen zelfs kosteloos helpen aan spullen. De 25-jarige Jennifer en de 28-jarige Ritchie zijn vrienden en leven ieder van 40 euro per...

01-07-2019 21:36

Afl. 6

De Andere Kant Van Nederland - Afl. 6

De 50-jarige Ron en 46-jarige Bianca runnen samen een kringloopwinkel in Kerkrade, waarbij ze indien nodig mensen zelfs kosteloos helpen aan spullen. De 25-jarige Jennifer en de 28-jarige Ritchie zijn vrienden en leven ieder van 40 euro per...

28-06-2019 21:35

Afl. 5

De Andere Kant Van Nederland - Afl. 5

De 49-jarige Trees kan niet werken vanwege botontkalking na een schildklieraandoening. Voor haar 17-jarige zoon krijgt ze kinderbijslag, maar dat vervalt op zijn 18e. Ze weet niet hoe ze dan moet rondkomen. Jaap en Irene hadden het goed, to...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Andere Kant Van Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Andere Kant Van Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Andere Kant Van Nederland bij De Andere Kant Van Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Andere Kant Van Nederland. Heb je een uitzending van De Andere Kant Van Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Andere Kant Van Nederland gemist

Programma waarin we mensen volgen die in armoede leven of rond moeten komen met een heel klein budget. Een scheiding, gedwongen verkoop van een huis of een ziekte en voor je het weet stapelen de rekeningen zich op. Er is niet genoeg geld voor de eerste levensbehoeften. Per provincie volgen we meerdere huishoudens die in armoede leven. Bewoners van Rotterdam, Groningen, Tilburg, Utrecht, Deventer en Kerkrade staan in deze serie centraal. Hoe zijn ze in deze situatie terechtgekomen? En hoe gaan zij hiermee om in het dagelijks leven?

Uitzending gemist van De Andere Kant Van Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van De Andere Kant Van Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 10-03-2020 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!