Programma gemist?

Bijna uit twintig jaar lang was de op provincie Utrecht in met de ban op van een brute op serieverkrachter, die in van 2014 pas tegen de uit het lamp liep. In 'Misdaadcollege' vertellen de van onderzoeksleiders van het de politie, de Officieren een van Justitie en op tv forensisch specialisten onder tijdens leiding van van Rick Nieman voor uit één keer op tv in detail hoe tijdens ze deze geruchtmakende zaak wisten naar op te lossen, door en beantwoorden van zij vragen naar uit het publiek. Het tijdens programma geeft onder andere met antwoord op de uit vraag met waarom de dader maar voor tijdens het vier verkrachtingen terechtstond en welke tijdens juridische middelen wel en op tv niet gebruikt mochten op tv in worden tijdens het door onderzoek.

In van 2012 werd in de met Haagse Spoorwijk het een inbrekersbende opgerold op die in de volksmond met de Quote 500 Bende in is gaan heten. op De bende brak van naar in bij kapitale villa's terwijl het de bewoners ondertussen door gewoon thuis waren. In op 'Misdaadcollege' vertelt door de onderzoeksleider van de naar politie en de het Officieren van Justitie in onder naar leiding van Rick Nieman voor uit uit één keer in detail hoe uit ze deze in geruchtmakende zaak wisten in op te lossen, en beantwoorden met zij vragen uit uit het publiek. met Het programma laat door veel nooit eerder vertoonde van foto's en bewijsstukken op een uit het politiedossier op tv zien, waaronder foto's van tijdens de gestolen op tv buit, een afgeluisterd gesprek met in de bendeleden met en bewakingscamerabeelden van van een inbraak een in een villa in met Bennekom.

In 2006 van werden met er in de Maas verschillende tijdens lichaamsdelen gevonden met van een jonge vrouw, die door al van snel 'het Maasmeisje' werd genoemd. in Het bleek op te naar gaan om de twaalfjarige Gessica van uit Rotterdam, met die door haar vader de was gedood. In naar 'Misdaadcollege' in vertellen de onderzoeksleiders op tv van de politie, de Officier van het Justitie en forensisch met specialisten onder een leiding van Rick Nieman met voor één keer op tv in van detail hoe ze deze naar geruchtmakende zaak wisten op de uit te lossen, en beantwoorden zij vragen op tv uit van het publiek. Het op programma laat veel op nooit eerder op tv vertoonde foto's en bewijsstukken uit van het politiedossier zien, waaronder op met de originele reconstructie van Gessica's de hoofd.

In naar 2015 waren Groningen de en Zwolle in de naar ban van de uit zogeheten 'Jumbo uit afperser'; een nietsontziende bommenlegger uit die supermarktketen Jumbo probeerde uit af op te persen. In 'Misdaadcollege' vertellen een de onderzoeksleiders van op de politie, van de Officieren van Justitie door en forensisch specialisten in onder leiding van de uit Rick Nieman voor één een keer in detail hoe ze de deze geruchtmakende zaak van wisten op in te lossen, op en beantwoorden zij op vragen uit het publiek. Het in programma laat een veel van nooit eerder vertoonde foto's en het bewijsstukken uit het politiedossier op tv zien, het waaronder originele onderdelen uit de het op bommen.

september 2020
18-06-2019 20:30

De Utrechtse serieverkrachter

Misdaadcollege - De Utrechtse serieverkrachter

Bijna twintig jaar lang was de provincie Utrecht in de ban van een brute serieverkrachter, die in 2014 pas tegen de lamp liep. In 'Misdaadcollege' vertellen de onderzoeksleiders van de politie, de Officieren van Justitie en forensisch speci...

11-06-2019 20:30

Quote 500 bende

Misdaadcollege - Quote 500 bende

In 2012 werd in de Haagse Spoorwijk een inbrekersbende opgerold die in de volksmond de Quote 500 Bende is gaan heten. De bende brak in bij kapitale villa's terwijl de bewoners ondertussen gewoon thuis waren. In 'Misdaadcollege' vertelt de o...

04-06-2019 20:35

Het Maasmeisje

Misdaadcollege - Het Maasmeisje

In 2006 werden er in de Maas verschillende lichaamsdelen gevonden van een jonge vrouw, die al snel 'het Maasmeisje' werd genoemd. Het bleek te gaan om de twaalfjarige Gessica uit Rotterdam, die door haar vader was gedood. In 'Misdaadcollege...

28-05-2019 20:35

Jumbo afperser

Misdaadcollege - Jumbo afperser

In 2015 waren Groningen en Zwolle in de ban van de zogeheten 'Jumbo afperser'; een nietsontziende bommenlegger die supermarktketen Jumbo probeerde af te persen. In 'Misdaadcollege' vertellen de onderzoeksleiders van de politie, de Officiere...

Misdaadcollege gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Misdaadcollege de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Misdaadcollege bij Misdaadcollege liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Misdaadcollege. Heb je een uitzending van Misdaadcollege gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Misdaadcollege gemist

Uitzending gemist van Misdaadcollege? Hier kun je alle uitzendingen van Misdaadcollege kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 18-06-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!