Programma gemist?

Bijna op twintig jaar lang was in de op tv provincie Utrecht in de tijdens ban van een in brute serieverkrachter, door die in 2014 uit pas tegen de lamp door liep. In op tv 'Misdaadcollege' vertellen de een onderzoeksleiders van de politie, de Officieren van op tv van Justitie en forensisch specialisten onder het op leiding van Rick Nieman voor één een keer in detail door door hoe ze deze geruchtmakende zaak met wisten op een te lossen, en beantwoorden zij het vragen uit tijdens het publiek. Het programma een geeft onder naar andere antwoord op de van vraag door waarom de een dader maar voor vier verkrachtingen op tv terechtstond en welke juridische met middelen wel met en niet gebruikt mochten uit worden een tijdens het het onderzoek.

In tijdens 2012 werd in de Haagse naar Spoorwijk een inbrekersbende uit opgerold die het in de van volksmond de met Quote 500 Bende is gaan op heten. naar De bende brak naar in bij kapitale met villa's terwijl de naar bewoners ondertussen gewoon thuis waren. In van 'Misdaadcollege' vertelt de het onderzoeksleider van van de politie uit en de Officieren van Justitie van van onder leiding van door Rick Nieman voor één keer met in naar detail hoe ze deze geruchtmakende zaak het wisten van op te tijdens lossen, en beantwoorden in zij vragen uit het naar publiek. Het van programma laat veel nooit van eerder vertoonde foto's van en bewijsstukken uit uit het politiedossier zien, waaronder op tv foto's van in de gestolen buit, een op afgeluisterd van gesprek met de bendeleden en bewakingscamerabeelden de in van een inbraak op tv in een villa door in Bennekom.

In van 2006 werden er tijdens in de Maas verschillende uit lichaamsdelen gevonden van de een door jonge vrouw, die al tijdens snel 'het Maasmeisje' werd genoemd. uit naar Het bleek te gaan om de tijdens twaalfjarige Gessica uit het Rotterdam, van die door haar de vader was met gedood. In 'Misdaadcollege' vertellen de een onderzoeksleiders van de op tv politie, de Officier met van Justitie in en forensisch specialisten de onder leiding de van Rick Nieman voor één uit keer in van detail hoe ze door deze geruchtmakende zaak wisten op met te lossen, door en beantwoorden van zij vragen een uit het publiek. Het programma laat door veel met nooit eerder met vertoonde foto's en bewijsstukken uit het het politiedossier zien, van waaronder de originele reconstructie naar tijdens van Gessica's hoofd.

In 2015 met waren naar Groningen en Zwolle in de ban het van de zogeheten tijdens 'Jumbo afperser'; uit een nietsontziende bommenlegger uit die supermarktketen Jumbo naar probeerde af te met persen. In door 'Misdaadcollege' vertellen de onderzoeksleiders een van de politie, uit de Officieren van met Justitie en forensisch specialisten een onder uit leiding van Rick Nieman voor uit één keer in naar detail hoe een ze deze geruchtmakende zaak naar een wisten op te lossen, het en beantwoorden zij vragen uit op het publiek. Het uit programma een laat veel nooit op eerder vertoonde foto's en bewijsstukken een uit het met politiedossier tijdens zien, waaronder originele onderdelen uit de tijdens uit bommen.

mei 2021
18-06-2019 20:30

De Utrechtse serieverkrachter

Misdaadcollege - De Utrechtse serieverkrachter

Bijna twintig jaar lang was de provincie Utrecht in de ban van een brute serieverkrachter, die in 2014 pas tegen de lamp liep. In 'Misdaadcollege' vertellen de onderzoeksleiders van de politie, de Officieren van Justitie en forensisch speci...

11-06-2019 20:30

Quote 500 bende

Misdaadcollege - Quote 500 bende

In 2012 werd in de Haagse Spoorwijk een inbrekersbende opgerold die in de volksmond de Quote 500 Bende is gaan heten. De bende brak in bij kapitale villa's terwijl de bewoners ondertussen gewoon thuis waren. In 'Misdaadcollege' vertelt de o...

04-06-2019 20:35

Het Maasmeisje

Misdaadcollege - Het Maasmeisje

In 2006 werden er in de Maas verschillende lichaamsdelen gevonden van een jonge vrouw, die al snel 'het Maasmeisje' werd genoemd. Het bleek te gaan om de twaalfjarige Gessica uit Rotterdam, die door haar vader was gedood. In 'Misdaadcollege...

28-05-2019 20:35

Jumbo afperser

Misdaadcollege - Jumbo afperser

In 2015 waren Groningen en Zwolle in de ban van de zogeheten 'Jumbo afperser'; een nietsontziende bommenlegger die supermarktketen Jumbo probeerde af te persen. In 'Misdaadcollege' vertellen de onderzoeksleiders van de politie, de Officiere...

Misdaadcollege gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Misdaadcollege de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Misdaadcollege bij Misdaadcollege liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Misdaadcollege. Heb je een uitzending van Misdaadcollege gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Misdaadcollege gemist

Uitzending gemist van Misdaadcollege? Hier kun je alle uitzendingen van Misdaadcollege kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 18-06-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!