Programma gemist?

Bijna twintig van jaar lang uit was de provincie Utrecht in met de ban door van een in brute serieverkrachter, tijdens die in 2014 pas tegen de op tv door lamp liep. In 'Misdaadcollege' van vertellen de onderzoeksleiders van de het politie, de de Officieren van Justitie uit en forensisch specialisten het onder het leiding van Rick Nieman naar voor één keer van in detail door hoe ze deze op geruchtmakende zaak wisten op tijdens te lossen, met en beantwoorden zij door vragen uit het publiek. Het programma in uit geeft onder andere het antwoord op de vraag waarom een de dader het maar voor tijdens vier verkrachtingen terechtstond in en welke juridische tijdens middelen wel en niet gebruikt van mochten worden tijdens in het het onderzoek.

In 2012 werd een naar in de Haagse Spoorwijk een met inbrekersbende opgerold op die in door de volksmond de Quote 500 Bende op tv uit is gaan heten. De bende uit brak in tijdens bij kapitale op villa's terwijl de bewoners ondertussen uit gewoon met thuis waren. In 'Misdaadcollege' vertelt uit de onderzoeksleider van de uit politie en de het op tv Officieren van Justitie onder door leiding van Rick Nieman voor naar één het keer in detail het hoe ze op deze geruchtmakende zaak op tv wisten op te lossen, en naar beantwoorden zij vragen door uit uit het publiek. Het programma laat het veel door nooit eerder vertoonde van foto's en bewijsstukken de uit het politiedossier naar zien, waaronder foto's van de naar gestolen buit, een afgeluisterd uit gesprek van met de bendeleden en met bewakingscamerabeelden van een inbraak in in een villa uit in op Bennekom.

In 2006 werden de er het in de Maas verschillende lichaamsdelen een van gevonden van een het jonge vrouw, die tijdens al snel 'het Maasmeisje' werd genoemd. van tijdens Het bleek te een gaan om de twaalfjarige Gessica van uit in Rotterdam, die door haar vader de was gedood. In op tv 'Misdaadcollege' vertellen de onderzoeksleiders op op van de politie, de Officier door van op tv Justitie en forensisch specialisten onder leiding met het van Rick Nieman voor één keer in in detail hoe uit ze de deze geruchtmakende een zaak wisten op te van lossen, en beantwoorden zij in vragen uit het het publiek. Het programma door laat veel nooit eerder op met vertoonde foto's en bewijsstukken uit het de politiedossier zien, waaronder uit de originele reconstructie naar met van Gessica's hoofd.

In 2015 waren op tv de Groningen en Zwolle in de uit ban van de zogeheten op tv van 'Jumbo afperser'; een nietsontziende het bommenlegger die supermarktketen van Jumbo probeerde af te uit persen. op tv In 'Misdaadcollege' vertellen met de onderzoeksleiders van de politie, op de Officieren van in Justitie van en forensisch specialisten onder leiding van in Rick met Nieman voor van één keer in detail hoe tijdens ze de deze geruchtmakende zaak wisten tijdens op te lossen, in en beantwoorden de zij vragen uit het publiek. met Het op tv programma laat veel tijdens nooit eerder vertoonde foto's en in bewijsstukken met uit het politiedossier zien, de waaronder originele onderdelen uit de tijdens van bommen.

mei 2020
18-06-2019 20:30

De Utrechtse serieverkrachter

Misdaadcollege - De Utrechtse serieverkrachter

Bijna twintig jaar lang was de provincie Utrecht in de ban van een brute serieverkrachter, die in 2014 pas tegen de lamp liep. In 'Misdaadcollege' vertellen de onderzoeksleiders van de politie, de Officieren van Justitie en forensisch speci...

11-06-2019 20:30

Quote 500 bende

Misdaadcollege - Quote 500 bende

In 2012 werd in de Haagse Spoorwijk een inbrekersbende opgerold die in de volksmond de Quote 500 Bende is gaan heten. De bende brak in bij kapitale villa's terwijl de bewoners ondertussen gewoon thuis waren. In 'Misdaadcollege' vertelt de o...

04-06-2019 20:35

Het Maasmeisje

Misdaadcollege - Het Maasmeisje

In 2006 werden er in de Maas verschillende lichaamsdelen gevonden van een jonge vrouw, die al snel 'het Maasmeisje' werd genoemd. Het bleek te gaan om de twaalfjarige Gessica uit Rotterdam, die door haar vader was gedood. In 'Misdaadcollege...

28-05-2019 20:35

Jumbo afperser

Misdaadcollege - Jumbo afperser

In 2015 waren Groningen en Zwolle in de ban van de zogeheten 'Jumbo afperser'; een nietsontziende bommenlegger die supermarktketen Jumbo probeerde af te persen. In 'Misdaadcollege' vertellen de onderzoeksleiders van de politie, de Officiere...

Misdaadcollege gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Misdaadcollege de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Misdaadcollege bij Misdaadcollege liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Misdaadcollege. Heb je een uitzending van Misdaadcollege gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Misdaadcollege gemist

Uitzending gemist van Misdaadcollege? Hier kun je alle uitzendingen van Misdaadcollege kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 18-06-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!