Programma gemist?

Bijna twintig het jaar lang op was de provincie Utrecht de in de met ban van een van brute serieverkrachter, die in met 2014 pas in tegen de naar lamp liep. In op 'Misdaadcollege' vertellen de op onderzoeksleiders van de politie, de met Officieren tijdens van Justitie en forensisch specialisten in onder van leiding van Rick Nieman de voor één met keer in detail hoe van ze deze geruchtmakende zaak van wisten op te op tv lossen, en beantwoorden op zij vragen uit het naar publiek. Het uit programma geeft onder door andere antwoord in op de het vraag waarom de van dader maar voor vier van verkrachtingen terechtstond en welke tijdens juridische middelen wel en een niet een gebruikt mochten worden tijdens het het tijdens onderzoek.

In 2012 het werd in de op Haagse Spoorwijk een inbrekersbende op naar opgerold die in het de volksmond de Quote 500 Bende met is gaan heten. de door De bende brak in naar bij kapitale villa's terwijl in de bewoners van ondertussen gewoon een thuis waren. In met 'Misdaadcollege' vertelt de onderzoeksleider van de op tv politie en de van Officieren op van Justitie onder leiding de van op Rick Nieman voor één keer in op detail hoe ze naar deze geruchtmakende zaak in wisten tijdens op te uit lossen, en beantwoorden zij vragen de uit het publiek. Het door programma laat veel op tv nooit door eerder vertoonde foto's door en bewijsstukken van uit het politiedossier tijdens zien, waaronder foto's van de gestolen uit op tv buit, een afgeluisterd gesprek met de de met bendeleden en bewakingscamerabeelden van een inbraak tijdens met in een villa het in Bennekom.

In 2006 op werden er in de het Maas met verschillende lichaamsdelen gevonden van in een jonge uit vrouw, die in al snel 'het Maasmeisje' het werd genoemd. Het bleek te een gaan naar om de twaalfjarige het Gessica uit Rotterdam, met die door haar vader van was op gedood. In 'Misdaadcollege' met vertellen de onderzoeksleiders van op tv de politie, de Officier tijdens van op Justitie en forensisch specialisten onder leiding met van Rick uit Nieman tijdens voor één keer in detail uit hoe ze deze met geruchtmakende zaak in wisten op te op lossen, en beantwoorden zij van vragen naar uit het publiek. Het programma laat door veel het nooit eerder tijdens vertoonde foto's en bewijsstukken het uit het met politiedossier zien, waaronder de uit originele reconstructie van van Gessica's hoofd.

In met 2015 waren in Groningen en Zwolle in de ban uit van de de zogeheten 'Jumbo tijdens afperser'; een nietsontziende bommenlegger tijdens die supermarktketen Jumbo probeerde in af te persen. in In 'Misdaadcollege' vertellen uit de onderzoeksleiders van met van de politie, de uit Officieren van Justitie en in forensisch specialisten onder leiding een van Rick Nieman op voor uit één keer in detail hoe ze in van deze geruchtmakende zaak naar wisten op te een lossen, en beantwoorden zij naar vragen uit een het publiek. Het op tv programma laat veel nooit eerder tijdens vertoonde foto's en bewijsstukken het door uit het politiedossier zien, waaronder op originele de onderdelen uit de op tv bommen.

januari 2021
18-06-2019 20:30

De Utrechtse serieverkrachter

Misdaadcollege - De Utrechtse serieverkrachter

Bijna twintig jaar lang was de provincie Utrecht in de ban van een brute serieverkrachter, die in 2014 pas tegen de lamp liep. In 'Misdaadcollege' vertellen de onderzoeksleiders van de politie, de Officieren van Justitie en forensisch speci...

11-06-2019 20:30

Quote 500 bende

Misdaadcollege - Quote 500 bende

In 2012 werd in de Haagse Spoorwijk een inbrekersbende opgerold die in de volksmond de Quote 500 Bende is gaan heten. De bende brak in bij kapitale villa's terwijl de bewoners ondertussen gewoon thuis waren. In 'Misdaadcollege' vertelt de o...

04-06-2019 20:35

Het Maasmeisje

Misdaadcollege - Het Maasmeisje

In 2006 werden er in de Maas verschillende lichaamsdelen gevonden van een jonge vrouw, die al snel 'het Maasmeisje' werd genoemd. Het bleek te gaan om de twaalfjarige Gessica uit Rotterdam, die door haar vader was gedood. In 'Misdaadcollege...

28-05-2019 20:35

Jumbo afperser

Misdaadcollege - Jumbo afperser

In 2015 waren Groningen en Zwolle in de ban van de zogeheten 'Jumbo afperser'; een nietsontziende bommenlegger die supermarktketen Jumbo probeerde af te persen. In 'Misdaadcollege' vertellen de onderzoeksleiders van de politie, de Officiere...

Misdaadcollege gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Misdaadcollege de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Misdaadcollege bij Misdaadcollege liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Misdaadcollege. Heb je een uitzending van Misdaadcollege gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Misdaadcollege gemist

Uitzending gemist van Misdaadcollege? Hier kun je alle uitzendingen van Misdaadcollege kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 18-06-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!