Programma gemist?

Bijna door twintig jaar lang met was de provincie op tv Utrecht in de ban van het een brute tijdens serieverkrachter, die uit in 2014 pas op tegen de lamp liep. In op tv een 'Misdaadcollege' vertellen de naar onderzoeksleiders van de politie, op de Officieren van Justitie uit en forensisch specialisten onder op tv leiding van uit Rick door Nieman voor één keer in detail uit hoe ze door deze geruchtmakende het zaak wisten op te lossen, met en beantwoorden tijdens zij vragen uit van het publiek. Het programma naar geeft met onder andere antwoord op op de vraag waarom de de dader maar in voor vier de verkrachtingen terechtstond en welke op tv juridische middelen wel naar en met niet gebruikt mochten worden naar tijdens het door onderzoek.

In de 2012 werd in tijdens de Haagse Spoorwijk een inbrekersbende uit opgerold die met in naar de volksmond de Quote 500 Bende de is tijdens gaan heten. De bende een brak in tijdens bij kapitale villa's in terwijl de een bewoners ondertussen gewoon thuis waren. In op tv 'Misdaadcollege' vertelt naar de onderzoeksleider van naar de politie en de naar Officieren van door Justitie onder leiding van op tv Rick Nieman voor van één keer in in detail hoe het ze deze geruchtmakende van zaak wisten op te door op tv lossen, en beantwoorden in zij vragen uit het door publiek. Het door programma laat veel nooit eerder vertoonde uit foto's en bewijsstukken met uit het in politiedossier het zien, waaronder foto's van de gestolen een buit, een een afgeluisterd uit gesprek met de bendeleden en bewakingscamerabeelden het van een in inbraak in een het villa op in Bennekom.

In door 2006 werden er in de in de Maas verschillende lichaamsdelen met gevonden van een jonge vrouw, door die een al snel 'het Maasmeisje' werd op tv genoemd. Het bleek een te gaan om de naar twaalfjarige Gessica met uit Rotterdam, die uit door haar vader was een gedood. In het 'Misdaadcollege' op vertellen de onderzoeksleiders van de politie, naar op de Officier van Justitie en een forensisch specialisten het onder leiding van het Rick Nieman voor één door keer in detail hoe op tv ze deze het geruchtmakende zaak wisten een op te lossen, een en beantwoorden zij vragen in uit het het publiek. Het de programma laat veel nooit eerder in vertoonde foto's naar en bewijsstukken uit naar het politiedossier van zien, waaronder de originele reconstructie een van Gessica's van hoofd.

In 2015 tijdens waren Groningen op tv en Zwolle op tv in de ban van de in zogeheten 'Jumbo afperser'; op tv een nietsontziende bommenlegger die van supermarktketen Jumbo een probeerde af te door persen. In de 'Misdaadcollege' vertellen het de onderzoeksleiders van uit de politie, de naar Officieren van Justitie op tv en forensisch specialisten onder leiding van de Rick Nieman van voor één keer in door detail hoe de ze deze geruchtmakende de zaak wisten op naar te lossen, en beantwoorden van zij met vragen uit het publiek. Het naar programma van laat veel de nooit eerder vertoonde foto's en op tv bewijsstukken uit het de politiedossier zien, naar waaronder originele onderdelen uit uit de de bommen.

oktober 2021
18-06-2019 20:30

De Utrechtse serieverkrachter

Misdaadcollege - De Utrechtse serieverkrachter

Bijna twintig jaar lang was de provincie Utrecht in de ban van een brute serieverkrachter, die in 2014 pas tegen de lamp liep. In 'Misdaadcollege' vertellen de onderzoeksleiders van de politie, de Officieren van Justitie en forensisch speci...

11-06-2019 20:30

Quote 500 bende

Misdaadcollege - Quote 500 bende

In 2012 werd in de Haagse Spoorwijk een inbrekersbende opgerold die in de volksmond de Quote 500 Bende is gaan heten. De bende brak in bij kapitale villa's terwijl de bewoners ondertussen gewoon thuis waren. In 'Misdaadcollege' vertelt de o...

04-06-2019 20:35

Het Maasmeisje

Misdaadcollege - Het Maasmeisje

In 2006 werden er in de Maas verschillende lichaamsdelen gevonden van een jonge vrouw, die al snel 'het Maasmeisje' werd genoemd. Het bleek te gaan om de twaalfjarige Gessica uit Rotterdam, die door haar vader was gedood. In 'Misdaadcollege...

28-05-2019 20:35

Jumbo afperser

Misdaadcollege - Jumbo afperser

In 2015 waren Groningen en Zwolle in de ban van de zogeheten 'Jumbo afperser'; een nietsontziende bommenlegger die supermarktketen Jumbo probeerde af te persen. In 'Misdaadcollege' vertellen de onderzoeksleiders van de politie, de Officiere...

Misdaadcollege gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Misdaadcollege de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Misdaadcollege bij Misdaadcollege liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Misdaadcollege. Heb je een uitzending van Misdaadcollege gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Misdaadcollege gemist

Uitzending gemist van Misdaadcollege? Hier kun je alle uitzendingen van Misdaadcollege kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 18-06-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!