Programma gemist?

Bijna met twintig jaar lang was op tv de op tv provincie Utrecht in de met ban van naar een brute serieverkrachter, die in 2014 naar pas door tegen de tijdens lamp liep. In 'Misdaadcollege' vertellen de het onderzoeksleiders van de op politie, de Officieren naar van Justitie uit en naar forensisch specialisten onder leiding van van Rick Nieman voor één de keer in een detail door hoe ze deze geruchtmakende zaak van wisten op het te lossen, en op tv beantwoorden zij vragen op tv uit het publiek. in Het programma geeft van onder andere antwoord op de van vraag tijdens waarom de dader maar naar voor het vier verkrachtingen terechtstond en welke op tv juridische middelen uit wel en niet gebruikt uit mochten een worden tijdens het tijdens onderzoek.

In 2012 door werd in uit de Haagse Spoorwijk een op tv inbrekersbende opgerold die in op tv van de volksmond de uit Quote 500 Bende is gaan op heten. De bende op brak door in bij kapitale villa's op terwijl de bewoners naar ondertussen gewoon thuis waren. op tv In uit 'Misdaadcollege' vertelt de onderzoeksleider op tv van de politie de en de Officieren op van Justitie onder een leiding van op tv Rick Nieman voor één van keer in detail hoe een ze deze het geruchtmakende zaak wisten op tv op te het lossen, en beantwoorden met zij vragen uit het van publiek. Het programma laat de veel uit nooit eerder vertoonde foto's en bewijsstukken de uit het politiedossier in zien, waaronder in foto's van de in gestolen buit, een op tv afgeluisterd gesprek met de naar bendeleden op tv en bewakingscamerabeelden van een naar inbraak de in een villa naar in Bennekom.

In 2006 werden het er in de op Maas verschillende op tv lichaamsdelen gevonden de van een jonge naar vrouw, die al snel met 'het de Maasmeisje' werd genoemd. op tv Het bleek te gaan uit om de tijdens twaalfjarige Gessica uit Rotterdam, van die door haar vader van was gedood. In 'Misdaadcollege' uit vertellen de onderzoeksleiders door van de politie, in de Officier uit van op Justitie en forensisch specialisten onder leiding de van Rick in Nieman voor één keer tijdens in detail uit hoe ze deze op geruchtmakende de zaak wisten op te door lossen, en beantwoorden zij vragen in uit het het publiek. tijdens Het programma laat veel nooit eerder het vertoonde in foto's en bewijsstukken uit in het politiedossier zien, het waaronder de originele reconstructie door van Gessica's een hoofd.

In met 2015 waren Groningen op en Zwolle in de in ban van in de zogeheten op tv 'Jumbo afperser'; een met nietsontziende bommenlegger die supermarktketen Jumbo door probeerde af te persen. het In 'Misdaadcollege' vertellen een de met onderzoeksleiders van op tv de politie, de een Officieren van Justitie en forensisch specialisten tijdens onder het leiding van Rick Nieman voor een één keer van in detail met hoe ze deze geruchtmakende zaak het wisten op tijdens te lossen, op tv en beantwoorden zij op tv vragen uit op het publiek. Het programma laat veel in de nooit eerder vertoonde foto's het en bewijsstukken uit het naar politiedossier zien, waaronder originele de onderdelen uit op de van bommen.

juni 2021
18-06-2019 20:30

De Utrechtse serieverkrachter

Misdaadcollege - De Utrechtse serieverkrachter

Bijna twintig jaar lang was de provincie Utrecht in de ban van een brute serieverkrachter, die in 2014 pas tegen de lamp liep. In 'Misdaadcollege' vertellen de onderzoeksleiders van de politie, de Officieren van Justitie en forensisch speci...

11-06-2019 20:30

Quote 500 bende

Misdaadcollege - Quote 500 bende

In 2012 werd in de Haagse Spoorwijk een inbrekersbende opgerold die in de volksmond de Quote 500 Bende is gaan heten. De bende brak in bij kapitale villa's terwijl de bewoners ondertussen gewoon thuis waren. In 'Misdaadcollege' vertelt de o...

04-06-2019 20:35

Het Maasmeisje

Misdaadcollege - Het Maasmeisje

In 2006 werden er in de Maas verschillende lichaamsdelen gevonden van een jonge vrouw, die al snel 'het Maasmeisje' werd genoemd. Het bleek te gaan om de twaalfjarige Gessica uit Rotterdam, die door haar vader was gedood. In 'Misdaadcollege...

28-05-2019 20:35

Jumbo afperser

Misdaadcollege - Jumbo afperser

In 2015 waren Groningen en Zwolle in de ban van de zogeheten 'Jumbo afperser'; een nietsontziende bommenlegger die supermarktketen Jumbo probeerde af te persen. In 'Misdaadcollege' vertellen de onderzoeksleiders van de politie, de Officiere...

Misdaadcollege gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Misdaadcollege de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Misdaadcollege bij Misdaadcollege liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Misdaadcollege. Heb je een uitzending van Misdaadcollege gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Misdaadcollege gemist

Uitzending gemist van Misdaadcollege? Hier kun je alle uitzendingen van Misdaadcollege kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 18-06-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!