Programma gemist?

Joep tijdens (18), Anouska (23) en Ciska uit (21) gaan op op een op tv begeleide jongerenreis naar het de zonnige op feestoord Blanes. Ze hebben op tv een licht verstandelijke naar beperking en door vinden het spannend een om voor het het eerst zonder ouders op vakantie een te gaan. Maar eenmaal uit in op tv Spanje aangekomen, ervaren de ze een van vrijheid die ze van thuis niet hebben. Tijdens de strandvakantie naar probeert Joep voor naar het eerst op tv van zijn leven een in van 'shotje' en daagt Ciska zichzelf op tv uit om losser te het worden. De jongeren op zwemmen, zonnen en tijdens in dansen. De ontspannen en intieme in sfeer maakt met nieuwe gevoelens het los die ze openlijk een met elkaar delen. op Zo spreekt Anouska duidelijke taal door wanneer ze erachter van op tv komt dat Joep in een oogje op haar heeft. op Maar hoe ga door je eigenlijk om op met op al deze volwassen gevoelens in wanneer je op tv weet dat er duidelijke uit grenzen zijn aan wat het je kan op tv en mag? in Deze zomer is van door mij is een zomerse en tijdens met soms confronterende film van door Marinka de naar Jongh over jonge mensen op tv met een groot verlangen naar een in zelfstandigheid.

januari 2021
30-05-2019 14:20

Deze zomer is van mij

Deze zomer is van mij - Deze zomer is van mij

Joep (18), Anouska (23) en Ciska (21) gaan op een begeleide jongerenreis naar het zonnige feestoord Blanes. Ze hebben een licht verstandelijke beperking en vinden het spannend om voor het eerst zonder ouders op vakantie te gaan. Maar eenmaa...

Deze zomer is van mij gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Deze zomer is van mij de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Deze zomer is van mij bij Deze zomer is van mij liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Deze zomer is van mij. Heb je een uitzending van Deze zomer is van mij gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Deze zomer is van mij gemist

Uitzending gemist van Deze zomer is van mij? Hier kun je alle uitzendingen van Deze zomer is van mij kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-05-2019 om 14:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!