Programma gemist?

Joep (18), op Anouska (23) en Ciska in (21) gaan uit op een met begeleide jongerenreis door naar het zonnige feestoord Blanes. van Ze hebben door een licht verstandelijke beperking het en een vinden het spannend om voor op het het eerst zonder ouders op naar vakantie te gaan. Maar op eenmaal in Spanje de aangekomen, ervaren uit ze een vrijheid de die ze thuis niet het hebben. Tijdens in de strandvakantie probeert Joep door voor het het eerst van zijn naar leven een 'shotje' en op tv daagt Ciska uit zichzelf uit om losser van te worden. De op jongeren zwemmen, zonnen tijdens en dansen. op De ontspannen en intieme op tv sfeer in maakt nieuwe gevoelens los die naar ze openlijk de met elkaar delen. Zo spreekt in Anouska duidelijke taal tijdens wanneer ze op erachter komt dat Joep een een oogje op op tv haar op tv heeft. Maar hoe ga je op tv het eigenlijk om met al deze een volwassen gevoelens op wanneer je in weet dat er duidelijke grenzen in zijn aan de wat je kan en mag? het van Deze zomer is van van mij is een van zomerse en soms confronterende film een van Marinka de door Jongh het over jonge het mensen met een de groot verlangen naar naar zelfstandigheid.

mei 2021
30-05-2019 14:20

Deze zomer is van mij

Deze zomer is van mij - Deze zomer is van mij

Joep (18), Anouska (23) en Ciska (21) gaan op een begeleide jongerenreis naar het zonnige feestoord Blanes. Ze hebben een licht verstandelijke beperking en vinden het spannend om voor het eerst zonder ouders op vakantie te gaan. Maar eenmaa...

Deze zomer is van mij gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Deze zomer is van mij de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Deze zomer is van mij bij Deze zomer is van mij liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Deze zomer is van mij. Heb je een uitzending van Deze zomer is van mij gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Deze zomer is van mij gemist

Uitzending gemist van Deze zomer is van mij? Hier kun je alle uitzendingen van Deze zomer is van mij kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-05-2019 om 14:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!