Programma gemist?

Joep op tv (18), Anouska naar (23) en Ciska (21) gaan door op een begeleide jongerenreis van naar het zonnige door feestoord van Blanes. Ze hebben een licht een verstandelijke tijdens beperking en vinden een het spannend om met voor het eerst zonder ouders door in op vakantie te gaan. Maar uit eenmaal in Spanje aangekomen, met ervaren ze in een vrijheid van die ze een thuis niet hebben. Tijdens het de strandvakantie op tv probeert Joep voor het eerst van op tv op tv zijn leven een 'shotje' door en daagt een Ciska zichzelf uit door om losser te worden. De naar jongeren zwemmen, naar zonnen en naar dansen. De ontspannen tijdens en intieme sfeer op maakt nieuwe gevoelens los die ze tijdens van openlijk met elkaar op delen. Zo spreekt Anouska duidelijke met taal wanneer ze erachter de komt tijdens dat Joep een de oogje op in haar heeft. Maar hoe van ga je naar eigenlijk om met al met deze volwassen gevoelens wanneer met je weet tijdens dat er het duidelijke grenzen zijn aan uit wat je door kan en mag? Deze zomer is het van mij is op tv een zomerse een en soms op tv confronterende film van uit Marinka de Jongh over van jonge de mensen met een groot verlangen naar op uit zelfstandigheid.

mei 2020
30-05-2019 14:20

Deze zomer is van mij

Deze zomer is van mij - Deze zomer is van mij

Joep (18), Anouska (23) en Ciska (21) gaan op een begeleide jongerenreis naar het zonnige feestoord Blanes. Ze hebben een licht verstandelijke beperking en vinden het spannend om voor het eerst zonder ouders op vakantie te gaan. Maar eenmaa...

Deze zomer is van mij gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Deze zomer is van mij de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Deze zomer is van mij bij Deze zomer is van mij liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Deze zomer is van mij. Heb je een uitzending van Deze zomer is van mij gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Deze zomer is van mij gemist

Uitzending gemist van Deze zomer is van mij? Hier kun je alle uitzendingen van Deze zomer is van mij kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-05-2019 om 14:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!