Programma gemist?

Joep de (18), Anouska van (23) en Ciska het (21) gaan op een met begeleide jongerenreis naar naar het zonnige feestoord Blanes. uit Ze hebben een licht het naar verstandelijke beperking en het vinden het spannend om voor door het eerst op tv zonder ouders op vakantie te uit gaan. een Maar eenmaal in in Spanje aangekomen, het ervaren ze een vrijheid die ze naar een thuis niet hebben. Tijdens de op tv strandvakantie probeert Joep een voor het eerst naar van zijn leven een een 'shotje' met en daagt Ciska zichzelf uit het om losser te met worden. het De jongeren zwemmen, van zonnen en op dansen. De ontspannen en intieme sfeer van maakt nieuwe uit gevoelens los van die ze openlijk op met elkaar uit delen. Zo spreekt Anouska duidelijke taal uit naar wanneer ze erachter de komt dat Joep een oogje op naar haar heeft. Maar op tv hoe ga je naar op tv eigenlijk om met met al deze volwassen op gevoelens wanneer je weet op tv dat er op tv duidelijke grenzen zijn aan tijdens wat je met kan en mag? tijdens Deze zomer is met van mij is door een zomerse en de soms confronterende film van Marinka de de Jongh over op jonge het mensen met een groot de verlangen naar in zelfstandigheid.

september 2020
30-05-2019 14:20

Deze zomer is van mij

Deze zomer is van mij - Deze zomer is van mij

Joep (18), Anouska (23) en Ciska (21) gaan op een begeleide jongerenreis naar het zonnige feestoord Blanes. Ze hebben een licht verstandelijke beperking en vinden het spannend om voor het eerst zonder ouders op vakantie te gaan. Maar eenmaa...

Deze zomer is van mij gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Deze zomer is van mij de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Deze zomer is van mij bij Deze zomer is van mij liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Deze zomer is van mij. Heb je een uitzending van Deze zomer is van mij gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Deze zomer is van mij gemist

Uitzending gemist van Deze zomer is van mij? Hier kun je alle uitzendingen van Deze zomer is van mij kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-05-2019 om 14:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!