Programma gemist?

Joep naar (18), Anouska (23) het en Ciska door (21) gaan op een door begeleide jongerenreis naar het met zonnige feestoord Blanes. tijdens Ze hebben een op tv licht verstandelijke beperking in en vinden het spannend een om voor het van eerst zonder uit ouders uit op vakantie te gaan. Maar eenmaal tijdens uit in Spanje aangekomen, op tv ervaren ze een vrijheid die ze het thuis niet hebben. door Tijdens de de strandvakantie probeert tijdens Joep voor het eerst van in uit zijn leven een 'shotje' en daagt met Ciska het zichzelf uit door om losser te worden. De de jongeren zwemmen, zonnen naar en dansen. naar De ontspannen en in intieme sfeer maakt het nieuwe gevoelens los die uit ze openlijk het met elkaar de delen. Zo spreekt met Anouska duidelijke taal wanneer de ze erachter naar komt dat Joep een op oogje op haar op tv heeft. Maar met hoe ga je eigenlijk om op met naar al deze volwassen van gevoelens wanneer je weet dat uit er duidelijke grenzen zijn het aan wat je door kan en van mag? Deze in zomer is van het mij is een zomerse het en soms confronterende film de het van Marinka de Jongh op tv over jonge mensen met op tv een groot verlangen op tv naar naar zelfstandigheid.

juni 2021
30-05-2019 14:20

Deze zomer is van mij

Deze zomer is van mij - Deze zomer is van mij

Joep (18), Anouska (23) en Ciska (21) gaan op een begeleide jongerenreis naar het zonnige feestoord Blanes. Ze hebben een licht verstandelijke beperking en vinden het spannend om voor het eerst zonder ouders op vakantie te gaan. Maar eenmaa...

Deze zomer is van mij gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Deze zomer is van mij de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Deze zomer is van mij bij Deze zomer is van mij liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Deze zomer is van mij. Heb je een uitzending van Deze zomer is van mij gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Deze zomer is van mij gemist

Uitzending gemist van Deze zomer is van mij? Hier kun je alle uitzendingen van Deze zomer is van mij kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-05-2019 om 14:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!