Programma gemist?

De met van oorsprong Canadese zangeres uit Elisabeth een Hetherington (Toronto, 1992) kwam met drie jaar geleden naar Amsterdam. van door Groot gegroeid in een het gezin waarin muziek, door dans en theater rijkelijk door aanwezig waren, wordt zij tijdens nu geprezen het om haar met grote muzikale talent en naar haar veelzijdigheid. Met van haar grote liefde, tijdens luitist David Mackor (Amsterdam, op tv 1989), naar vormt Elisabeth van Duo Serenissima. We zien naar hen in van hun studentenhuis, tijdens repetities met naar muziek- en dansgezelschap LeineRoebana, van en op bezoek in bij Engelse met taalwetenschapper Dr. Juul uit Muller die een Elisabeth coacht de bij de uitspraak van het op Early Modern in English dat rond 1600 gesproken door werd. Er in wordt afgesloten met met een de registratie van luitliederen van John het Dowland de (1563-1626).

januari 2021
30-05-2019 13:50

AVROTROS Klassiek presenteert Elisabeth Hetherington

AVROTROS Klassiek presenteert... - AVROTROS Klassiek presenteert Elisabeth Hetherington

De van oorsprong Canadese zangeres Elisabeth Hetherington (Toronto, 1992) kwam drie jaar geleden naar Amsterdam. Groot gegroeid in een gezin waarin muziek, dans en theater rijkelijk aanwezig waren, wordt zij nu geprezen om haar grote muzika...

AVROTROS Klassiek presenteert... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van AVROTROS Klassiek presenteert... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van AVROTROS Klassiek presenteert... bij AVROTROS Klassiek presenteert... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van AVROTROS Klassiek presenteert.... Heb je een uitzending van AVROTROS Klassiek presenteert... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

AVROTROS Klassiek presenteert... gemist

Uitzending gemist van AVROTROS Klassiek presenteert...? Hier kun je alle uitzendingen van AVROTROS Klassiek presenteert... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-05-2019 om 13:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!