Programma gemist?

De op tv van oorsprong Canadese op zangeres Elisabeth Hetherington (Toronto, 1992) in kwam drie door jaar geleden door naar Amsterdam. Groot het gegroeid in een gezin waarin het op tv muziek, dans en theater rijkelijk uit aanwezig waren, wordt tijdens zij nu geprezen in om haar grote muzikale naar talent en haar van veelzijdigheid. Met naar haar op tv grote liefde, luitist de David Mackor (Amsterdam, op 1989), vormt Elisabeth Duo Serenissima. van We zien hen in een hun studentenhuis, tijdens een repetities met muziek- het en dansgezelschap LeineRoebana, op en op op bezoek bij Engelse van taalwetenschapper Dr. Juul tijdens Muller een die Elisabeth coacht bij op de uitspraak van het Early de Modern tijdens English dat in rond 1600 gesproken een werd. Er wordt afgesloten op tv met een registratie met van luitliederen van John Dowland op tijdens (1563-1626).

mei 2021
30-05-2019 13:50

AVROTROS Klassiek presenteert Elisabeth Hetherington

AVROTROS Klassiek presenteert... - AVROTROS Klassiek presenteert Elisabeth Hetherington

De van oorsprong Canadese zangeres Elisabeth Hetherington (Toronto, 1992) kwam drie jaar geleden naar Amsterdam. Groot gegroeid in een gezin waarin muziek, dans en theater rijkelijk aanwezig waren, wordt zij nu geprezen om haar grote muzika...

AVROTROS Klassiek presenteert... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van AVROTROS Klassiek presenteert... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van AVROTROS Klassiek presenteert... bij AVROTROS Klassiek presenteert... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van AVROTROS Klassiek presenteert.... Heb je een uitzending van AVROTROS Klassiek presenteert... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

AVROTROS Klassiek presenteert... gemist

Uitzending gemist van AVROTROS Klassiek presenteert...? Hier kun je alle uitzendingen van AVROTROS Klassiek presenteert... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-05-2019 om 13:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!