Programma gemist?

De van van oorsprong Canadese zangeres Elisabeth op Hetherington naar (Toronto, 1992) kwam drie jaar het naar geleden naar Amsterdam. Groot gegroeid op in een de gezin waarin met muziek, dans en theater rijkelijk aanwezig de waren, wordt zij de nu geprezen in om haar grote muzikale naar talent in en haar veelzijdigheid. Met naar haar van grote liefde, luitist van David Mackor (Amsterdam, van 1989), vormt Elisabeth Duo in Serenissima. We in zien hen in het hun studentenhuis, tijdens van repetities met muziek- en dansgezelschap LeineRoebana, uit met en op bezoek bij naar Engelse taalwetenschapper Dr. uit Juul Muller die Elisabeth op coacht bij tijdens de uitspraak van het tijdens Early op tv Modern English dat rond van 1600 gesproken werd. Er wordt een afgesloten met met een registratie van door luitliederen van John Dowland de met (1563-1626).

mei 2020
30-05-2019 13:50

AVROTROS Klassiek presenteert Elisabeth Hetherington

AVROTROS Klassiek presenteert... - AVROTROS Klassiek presenteert Elisabeth Hetherington

De van oorsprong Canadese zangeres Elisabeth Hetherington (Toronto, 1992) kwam drie jaar geleden naar Amsterdam. Groot gegroeid in een gezin waarin muziek, dans en theater rijkelijk aanwezig waren, wordt zij nu geprezen om haar grote muzika...

AVROTROS Klassiek presenteert... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van AVROTROS Klassiek presenteert... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van AVROTROS Klassiek presenteert... bij AVROTROS Klassiek presenteert... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van AVROTROS Klassiek presenteert.... Heb je een uitzending van AVROTROS Klassiek presenteert... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

AVROTROS Klassiek presenteert... gemist

Uitzending gemist van AVROTROS Klassiek presenteert...? Hier kun je alle uitzendingen van AVROTROS Klassiek presenteert... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-05-2019 om 13:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!