Programma gemist?

De uit van oorsprong Canadese naar zangeres Elisabeth Hetherington uit (Toronto, 1992) op kwam drie jaar geleden naar in Amsterdam. van Groot gegroeid in een door gezin waarin muziek, dans de en theater rijkelijk uit aanwezig waren, wordt zij op de nu geprezen om haar grote muzikale naar een talent en haar veelzijdigheid. van Met haar grote liefde, met luitist David de Mackor (Amsterdam, 1989), vormt het Elisabeth Duo Serenissima. op We zien hen in naar hun een studentenhuis, tijdens repetities met muziek- op naar en dansgezelschap LeineRoebana, en op met bezoek bij Engelse door taalwetenschapper Dr. Juul met Muller die Elisabeth coacht in bij de uitspraak door met van het Early Modern op English dat door rond 1600 gesproken werd. Er wordt een afgesloten met een naar registratie van van luitliederen van John Dowland uit op (1563-1626).

september 2020
30-05-2019 13:50

AVROTROS Klassiek presenteert Elisabeth Hetherington

AVROTROS Klassiek presenteert... - AVROTROS Klassiek presenteert Elisabeth Hetherington

De van oorsprong Canadese zangeres Elisabeth Hetherington (Toronto, 1992) kwam drie jaar geleden naar Amsterdam. Groot gegroeid in een gezin waarin muziek, dans en theater rijkelijk aanwezig waren, wordt zij nu geprezen om haar grote muzika...

AVROTROS Klassiek presenteert... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van AVROTROS Klassiek presenteert... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van AVROTROS Klassiek presenteert... bij AVROTROS Klassiek presenteert... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van AVROTROS Klassiek presenteert.... Heb je een uitzending van AVROTROS Klassiek presenteert... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

AVROTROS Klassiek presenteert... gemist

Uitzending gemist van AVROTROS Klassiek presenteert...? Hier kun je alle uitzendingen van AVROTROS Klassiek presenteert... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-05-2019 om 13:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!