Programma gemist?

De de van oorsprong Canadese zangeres op tv Elisabeth Hetherington (Toronto, 1992) door kwam drie jaar door van geleden naar Amsterdam. Groot in gegroeid in een gezin waarin door in muziek, dans en theater naar rijkelijk aanwezig waren, wordt zij een nu geprezen door om haar grote muzikale het talent en haar naar een veelzijdigheid. Met haar grote liefde, het luitist David Mackor op tv (Amsterdam, naar 1989), vormt Elisabeth op Duo Serenissima. We zien hen in uit tijdens hun studentenhuis, tijdens repetities met muziek- tijdens door en dansgezelschap LeineRoebana, en op bezoek door bij Engelse taalwetenschapper op Dr. Juul Muller de die Elisabeth coacht door bij de uitspraak op tv van het Early naar Modern English van dat rond 1600 met gesproken werd. Er de wordt afgesloten met de een registratie van op luitliederen van John tijdens Dowland van (1563-1626).

september 2021
30-05-2019 13:50

AVROTROS Klassiek presenteert Elisabeth Hetherington

AVROTROS Klassiek presenteert... - AVROTROS Klassiek presenteert Elisabeth Hetherington

De van oorsprong Canadese zangeres Elisabeth Hetherington (Toronto, 1992) kwam drie jaar geleden naar Amsterdam. Groot gegroeid in een gezin waarin muziek, dans en theater rijkelijk aanwezig waren, wordt zij nu geprezen om haar grote muzika...

AVROTROS Klassiek presenteert... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van AVROTROS Klassiek presenteert... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van AVROTROS Klassiek presenteert... bij AVROTROS Klassiek presenteert... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van AVROTROS Klassiek presenteert.... Heb je een uitzending van AVROTROS Klassiek presenteert... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

AVROTROS Klassiek presenteert... gemist

Uitzending gemist van AVROTROS Klassiek presenteert...? Hier kun je alle uitzendingen van AVROTROS Klassiek presenteert... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-05-2019 om 13:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!