Programma gemist?

Twee Nederlandse door zakenmannen kopen door ruim twee jaar geleden voor de 500.000 door euro de Amerikaanse vlag op die als eerste door aankwam in Normandië op uit D-Day. Wij met reconstrueren de reis op van die met vlag. Het is het uit bijzondere de verhaal over eigenaren Bert uit Kreuk en Theo Schols, die tijdens de de D-Day-vlag terug in willen geven aan met Amerika.

mei 2021
31-05-2019 19:25

De reis van de vlag van D-Day

De reis van de vlag van D-Day - De reis van de vlag van D-Day

Twee Nederlandse zakenmannen kopen ruim twee jaar geleden voor 500.000 euro de Amerikaanse vlag die als eerste aankwam in Normandië op D-Day. Wij reconstrueren de reis van die vlag. Het is het bijzondere verhaal over eigenaren Bert Kreuk en...

De reis van de vlag van D-Day gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De reis van de vlag van D-Day de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De reis van de vlag van D-Day bij De reis van de vlag van D-Day liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De reis van de vlag van D-Day. Heb je een uitzending van De reis van de vlag van D-Day gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De reis van de vlag van D-Day gemist

Uitzending gemist van De reis van de vlag van D-Day? Hier kun je alle uitzendingen van De reis van de vlag van D-Day kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-05-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!