Programma gemist?

Nooit op tv eerder was er zo veel een belangstelling voor een van koninklijke het geboorte als bij tijdens de geboorte van op Archie. Wekenlang volgden met royaltyfans en media van over van de hele door wereld de zwangerschap van naar op Meghan, het nieuws rond de geboorte het en het eerste tijdens fotomoment van door de baby op met zijn trotse naar ouders. Hoe anders was naar dat de vroeger? En wat is in er veranderd in de op opvoeding?

september 2021
01-06-2019 18:10

The Royal Babies of Windsor

Blauw Bloed special - The Royal Babies of Windsor

Nooit eerder was er zo veel belangstelling voor een koninklijke geboorte als bij de geboorte van Archie. Wekenlang volgden royaltyfans en media van over de hele wereld de zwangerschap van Meghan, het nieuws rond de geboorte en het eerste fo...

Blauw Bloed special gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Blauw Bloed special de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Blauw Bloed special bij Blauw Bloed special liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Blauw Bloed special. Heb je een uitzending van Blauw Bloed special gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Blauw Bloed special gemist

Uitzending gemist van Blauw Bloed special? Hier kun je alle uitzendingen van Blauw Bloed special kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-06-2019 om 18:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!