Programma gemist?

Aflevering op tv 2 - in Met de verborgen naar camera als het uit perfecte wapen worden allerlei duistere zaken uit ontmaskerd door Alberto tijdens Stegeman en zijn tijdens team. Vele de strafbare met feiten die overal en een dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, op zijn door op Undercover in Nederland uit blootgelegd.

Vanavond op tv is het misdaadprogramma uit Undercover in Nederland van met Alberto Stegeman weer terug door in op televisie. Elke van donderdag om 20:30 uur op SBS6. Duistere de zaken Met de op verborgen van camera als het perfecte wapen op worden door allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto op tv Stegeman en het zijn team. door Vele strafbare in feiten die overal en van dagelijks onopgemerkt de plaatsvinden, zijn door Undercover in het Nederland blootgelegd. Verbazing Ook tijdens in het nieuwe seizoen uit haalt Alberto zaken boven in water die het de verbazing tijdens te boven van gaan. In de eerste aflevering van van het uit nieuwe seizoen van van Undercover in van Nederland duikt Stegeman in de op wereld van de illegale van bruiningsmiddelen. Vele schrijnende het zaken hebben op tv zich tijdens voorgedaan, soms zelfs de met dodelijke afloop. Het blijkt dat van je deze een producten heel makkelijk via een in internet aan kunt schaffen bij illegale op handelaren op tv en soms zijn ze door zelfs te koop uit bij door de sportschool.

Aflevering met 14 - In de het nieuwe afleveringen in van Undercover naar in Nederland worden, het met de verborgen op tv camera als het perfecte door wapen, allerlei duistere op zaken ontmaskerd van door Alberto Stegeman en zijn naar team. Vele strafbare feiten naar die overal naar en met dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn door het Undercover in Nederland uit blootgelegd.

Aflevering 13 - van In de in nieuwe afleveringen van het Undercover een in Nederland worden, met de een verborgen door camera als het op tv perfecte wapen, allerlei door duistere zaken ontmaskerd in door Alberto Stegeman op en zijn team. Vele strafbare de feiten tijdens die overal en naar dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn door door Undercover in de Nederland blootgelegd.

Alberto Stegeman gaat met in op deze uitzending van het Undercover in Nederland op uit bezoek het bij een Seksclub. De eigenaar van met in deze heeft zijn personeel niet naar zo hoog door zitten. Zo vertelt de man het over een in personeelslid: ,,Straks is ze van 35 en dan naar is ze oud het en door versleten. Dan ruilen naar we haar toch gewoon weer een om voor een naar nieuwe.'' Met naar de verborgen camera als het van met perfecte wapen ontmaskeren Alberto Stegeman en met zijn team allerlei door duistere met zaken.

Aflevering de 11 - In van de nieuwe afleveringen van Undercover van in Nederland tijdens worden, met tijdens de verborgen camera als op het perfecte wapen, met allerlei duistere zaken tijdens ontmaskerd door met Alberto Stegeman en zijn de team. een Vele strafbare feiten die een overal en in dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, op zijn door Undercover in Nederland uit blootgelegd.

Aflevering het 8 - In de de nieuwe afleveringen van door Undercover in Nederland worden, van met de het verborgen op camera als het tijdens perfecte wapen, allerlei tijdens duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman met en door zijn team. Vele tijdens strafbare feiten die overal de het en dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, tijdens zijn door een Undercover in Nederland naar blootgelegd.

Aflevering van 7 - de De zeer beruchte oplichter, Peter D., op kiest bewust weerloze op mensen op tv uit als slachtoffers en naar leeft ondertussen in zelf als een uit God in Frankrijk. De oplichter de is met al tientallen jaren uit actief. In de reportage komt naar de verstandelijk een beperkte met Johan aan het woord. in Hij vertelt tienduizenden uit euro's kwijt te de zijn, omdat deze op Peter hem liet geloven dat een een het knappe vrouw verliefd van op hem was en met dringend geld op nodig had. En ook met Ria maakte bijna de 20.000 naar euro over aan de gewiekste oplichter. door de Alberto spoort deze op Peter D. op en dat het leidt tot een een van de meest bizarre door confrontaties ooit van tijdens dit in programma.

Aflevering 6 het - het Met de verborgen camera als van het perfecte een wapen worden allerlei een duistere zaken een ontmaskerd door Alberto Stegeman en tijdens zijn team. Vele strafbare in feiten die overal de en het dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn door tijdens Undercover in Nederland met blootgelegd. In deze op tv aflevering aandacht voor een een malafide naar aannemer die een spoor met van met ellende achterlaat. tijdens Hij staat bekend het als wanbetaler en als aannemer die tijdens zijn van werk slecht of zelfs in helemaal de niet aflevert. De lijst het met slachtoffers in wordt alsmaar langer. Alberto en door zijn in team sporen de man op en de bereiden een van confrontatie het voor.

Aflevering met 5 - op tv Illegale handel in organen lijkt door een het ver-van-ons-bed-show, maar dit het komt ook in ons land wel op tv degelijk voor. uit Het van is onduidelijk hoe vaak met die voorkomt maar in met deze in aflevering laat onderzoeksjournalist Alberto Stegeman in het Undercover op in Nederland zien dat een in nierpatiënt een donornier op tv krijgt aangeboden. het De illegale een aanbieder wil daar met maar liefst 140.000 euro het voor hebben. Het uit aanbieden van een op tv nier voor geld is uit verboden en door strafbaar.

Aflevering 4 - met met Met de verborgen camera als het het perfecte een wapen worden in allerlei duistere zaken ontmaskerd door op tv Alberto Stegeman tijdens en zijn team. Vele op strafbare de feiten die overal en dagelijks onopgemerkt de plaatsvinden, in zijn door in Undercover in Nederland de blootgelegd. In deze het aflevering van Undercover in naar Nederland aandacht voor een van zeer beruchte oplichter. de Hij maakte eerst veel uit slachtoffers het in de artiestenwereld in naar Nederland door en wist daarna net over de de grens in België een toe op te slaan. tijdens Hij maakte met diverse oplichtingstrucs een tientallen een gedupeerden en opereert al lange de tijd onder naar de radar van politie uit en justitie. Alberto spoort in op de oplichter op en spreekt de hem aan van op zijn wangedrag. de Het leidt tot een een lange, heftige een confrontatie.

Aflevering 3 naar - Een de vijftienjarig meisje zegt verkracht tijdens te zijn door op tv een bekende van het de gezin. Ze is met al de bij de politie op geweest, maar dat met heeft nog niets opgeleverd. Samen een met uit haar moeder in meldt ze zich bij Alberto met Stegeman in en zijn team. van Het doel: bewijs verzamelen in tegen de op vermeende verkrachter. Als dat is gelukt, in het volgt een spannende door politieactie.

Aflevering 2 de - Een een zeer onthullende in aflevering van Undercover in Nederland naar over een advocaat. op tv Alberto tijdens en zijn team filmen uit bewijs met de verborgen uit camera dat een de advocaat zichzelf uit laat uitbetalen met met seks een met zijn cliënten. Ook naar meerdere juristen bieden tijdens hun diensten aan in ruil een voor seks. op tv Zodra door het bewijs rond is, door confronteert Alberto de op tv mannen met het de feiten.

Vanavond start uit het nieuwe seizoen de van Undercover naar in Nederland, waarin door Alberto Stegeman in met de verborgen camera door als het perfecte wapen op met pad gaat van om in allerlei duistere zaken van te ontmaskeren. Vele strafbare feiten die overal in naar en dagelijks onopgemerkt het plaatsvinden, zijn door tijdens Undercover in Nederland blootgelegd. Ook tijdens in het het nieuwe seizoen haalt Alberto een zaken boven met water die naar de verbazing te boven gaan. Stegeman tijdens blijft te een zien op SBS6 met zijn op tv programma's. Lees door er meer over uit op met gids.tv/3633/nieuwe-seizoenen.

Aflevering de 14 - Undercover in Nederland op is op de laatste jaren een door begrip geworden op tijdens de Nederlandse uit televisie. Met met de verborgen camera uit als het perfecte wapen worden een allerlei duistere zaken ontmaskerd door een door Alberto Stegeman door en zijn team. Vele strafbare van feiten in die overal en dagelijks onopgemerkt in plaatsvinden, zijn door Undercover uit het in Nederland blootgelegd. op Dit seizoen haalt op Alberto wederom zaken op boven water die de verbazing in te de boven gaan.

februari 2020
13-02-2020 20:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 2 - Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele strafbare feiten die overal en dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn door Undercover in Nede...

06-02-2020 20:30

Terug: Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Terug: Undercover in Nederland

Vanavond is het misdaadprogramma Undercover in Nederland van Alberto Stegeman weer terug op televisie. Elke donderdag om 20:30 uur op SBS6. Duistere zaken Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ont...

24-11-2019 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 14 - In de nieuwe afleveringen van Undercover in Nederland worden, met de verborgen camera als het perfecte wapen, allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele strafbare feiten die overal en dagelij...

17-11-2019 20:00

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 13 - In de nieuwe afleveringen van Undercover in Nederland worden, met de verborgen camera als het perfecte wapen, allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele strafbare feiten die overal en dagelij...

10-11-2019 20:00

Undercover in Nederland: undercover in Seksclub

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland: undercover in Seksclub

Alberto Stegeman gaat in deze uitzending van Undercover in Nederland op bezoek bij een Seksclub. De eigenaar van deze heeft zijn personeel niet zo hoog zitten. Zo vertelt de man over een personeelslid: ,,Straks is ze 35 en dan is ze oud en ...

03-11-2019 20:00

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 11 - In de nieuwe afleveringen van Undercover in Nederland worden, met de verborgen camera als het perfecte wapen, allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele strafbare feiten die overal en dagelij...

13-10-2019 20:00

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 8 - In de nieuwe afleveringen van Undercover in Nederland worden, met de verborgen camera als het perfecte wapen, allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele strafbare feiten die overal en dagelij...

07-04-2019 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 7 - De zeer beruchte oplichter, Peter D., kiest bewust weerloze mensen uit als slachtoffers en leeft ondertussen zelf als een God in Frankrijk. De oplichter is al tientallen jaren actief. In de reportage komt de verstandelijk bep...

31-03-2019 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 6 - Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele strafbare feiten die overal en dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn door Undercover in Nede...

24-03-2019 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 5 - Illegale handel in organen lijkt een ver-van-ons-bed-show, maar dit komt ook in ons land wel degelijk voor. Het is onduidelijk hoe vaak die voorkomt maar in deze aflevering laat onderzoeksjournalist Alberto Stegeman in Underc...

17-03-2019 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 4 - Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele strafbare feiten die overal en dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn door Undercover in Nede...

10-03-2019 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 3 - Een vijftienjarig meisje zegt verkracht te zijn door een bekende van het gezin. Ze is al bij de politie geweest, maar dat heeft nog niets opgeleverd. Samen met haar moeder meldt ze zich bij Alberto Stegeman en zijn team. Het ...

03-03-2019 21:25

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 2 - Een zeer onthullende aflevering van Undercover in Nederland over een advocaat. Alberto en zijn team filmen bewijs met de verborgen camera dat de advocaat zichzelf laat uitbetalen met seks met zijn cliënten. Ook meerdere juri...

24-02-2019 21:30

Terug: Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Terug: Undercover in Nederland

Vanavond start het nieuwe seizoen van Undercover in Nederland, waarin Alberto Stegeman met de verborgen camera als het perfecte wapen op pad gaat om allerlei duistere zaken te ontmaskeren. Vele strafbare feiten die overal en dagelijks onop...

14-10-2018 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 14 - Undercover in Nederland is de laatste jaren een begrip geworden op de Nederlandse televisie. Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele s...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 11. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Undercover in Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Undercover in Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Undercover in Nederland bij Undercover in Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Undercover in Nederland. Heb je een uitzending van Undercover in Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Undercover in Nederland gemist

Undercover in Nederland is een Nederlands reportageprogramma uitgezonden door SBS 6, waarbij programmamaker en presentator Alberto Stegeman in diverse milieus infiltreert om er opnames te maken met een verborgen camera en door zelf ook 'under cover' te gaan. Alberto Stegeman is producent/eindredacteur van Noordkaap TV Producties, die deze programma-reeks voor SBS 6 produceert sinds de start in 2005 en het programma op eigen initiatief is begonnen.

Uitzending gemist van Undercover in Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van Undercover in Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 151
  • Laatste uitzending op 13-02-2020 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!