Programma gemist?

Aflevering naar 7 - De zeer tijdens beruchte oplichter, Peter met D., een kiest bewust weerloze door mensen uit als van slachtoffers en leeft op ondertussen zelf als in een God in Frankrijk. De een oplichter is een al tientallen jaren actief. In uit de op tv reportage komt de het verstandelijk beperkte Johan aan het het woord. een Hij vertelt tienduizenden naar euro's kwijt te zijn, tijdens omdat het deze Peter hem door liet geloven dat het een knappe vrouw verliefd op een hem was en dringend uit geld nodig een had. door En ook Ria met maakte bijna 20.000 euro over aan met de gewiekste oplichter. van Alberto spoort deze op tv Peter D. op in en dat leidt op tv tot op tv een van uit de meest bizarre confrontaties ooit van de dit tijdens programma.

Aflevering 6 met - Met naar de verborgen camera als het een in perfecte wapen worden een allerlei duistere zaken ontmaskerd de door Alberto Stegeman in en zijn team. Vele op tv strafbare feiten die overal het en dagelijks onopgemerkt de van plaatsvinden, zijn door Undercover in Nederland de blootgelegd. In deze in aflevering de aandacht voor een malafide van aannemer die een spoor de van ellende op tv achterlaat. Hij een staat bekend als een wanbetaler en als met aannemer die in zijn werk slecht uit of zelfs helemaal niet van aflevert. De de lijst met slachtoffers wordt alsmaar op langer. Alberto en op tv zijn team sporen uit de uit man op en bereiden een door confrontatie naar voor.

Aflevering de 5 - Illegale handel een in organen lijkt de een ver-van-ons-bed-show, maar dit een komt ook in met tijdens ons land wel degelijk uit voor. Het is onduidelijk uit hoe vaak die voorkomt naar maar een in deze aflevering een laat onderzoeksjournalist Alberto op tv Stegeman in Undercover in tijdens Nederland uit zien dat een door nierpatiënt een donornier naar krijgt aangeboden. De illegale aanbieder tijdens wil met daar maar liefst 140.000 euro voor op tv tijdens hebben. Het aanbieden in van een nier voor geld uit is op tv verboden en strafbaar.

Aflevering 4 - uit Met met de verborgen door camera als het op perfecte wapen worden allerlei duistere zaken tijdens ontmaskerd door het Alberto Stegeman en door zijn in team. Vele strafbare naar feiten die overal en dagelijks tijdens onopgemerkt plaatsvinden, zijn tijdens door Undercover in tijdens Nederland blootgelegd. tijdens In deze van aflevering van Undercover in op Nederland aandacht voor de een zeer beruchte oplichter. door Hij maakte op eerst veel slachtoffers in door de artiestenwereld met in Nederland in en wist daarna net over de in grens in België tijdens toe te slaan. uit Hij maakte uit met diverse oplichtingstrucs naar tientallen gedupeerden en op tv opereert al op lange tijd uit onder de radar van politie en op tv justitie. op tv Alberto spoort een de oplichter op uit en spreekt hem aan op uit zijn wangedrag. Het op tv leidt tot een in lange, heftige in confrontatie.

Aflevering een 3 - door Een vijftienjarig meisje zegt verkracht uit te zijn door een het het bekende van het gezin. Ze een is al bij de van politie de geweest, maar dat heeft nog in niets opgeleverd. het Samen met haar moeder de meldt ze zich tijdens het bij Alberto Stegeman en zijn door team. naar Het doel: bewijs verzamelen van tegen de vermeende verkrachter. uit Als dat is de gelukt, volgt een door spannende uit politieactie.

Aflevering de 2 - Een zeer onthullende op tv aflevering van met Undercover in Nederland over een een advocaat. uit Alberto en zijn team een filmen bewijs met op tv een de verborgen camera dat de de advocaat op tv zichzelf laat uitbetalen met met seks met de zijn cliënten. Ook meerdere met juristen bieden hun diensten op door aan in ruil voor tijdens seks. Zodra het bewijs de rond is, confronteert Alberto van met de mannen met de een feiten.

Vanavond start de het nieuwe seizoen van een Undercover in Nederland, op tv waarin Alberto Stegeman de met de uit verborgen camera als het tijdens de perfecte wapen op pad gaat op om met allerlei duistere zaken tijdens te ontmaskeren. Vele strafbare feiten die een overal en naar dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, naar zijn door in Undercover in Nederland blootgelegd. Ook de in het nieuwe op seizoen haalt tijdens Alberto zaken boven water die naar de op verbazing te boven gaan. Stegeman een blijft te zien op op SBS6 tijdens met zijn programma's. Lees er een meer over op op in gids.tv/3633/nieuwe-seizoenen.

Aflevering met 14 - door Undercover in Nederland met is de laatste jaren het een begrip de geworden op de Nederlandse televisie. Met naar de verborgen het camera naar als het perfecte wapen worden naar allerlei het duistere zaken ontmaskerd een door Alberto Stegeman en zijn team. op op tv Vele strafbare feiten die overal een en dagelijks onopgemerkt een plaatsvinden, zijn door een Undercover in de Nederland blootgelegd. in Dit seizoen haalt Alberto naar wederom zaken boven tijdens water die de verbazing tijdens te boven het gaan.

Aflevering 13 de - Undercover het in Nederland van is de laatste jaren uit een begrip geworden op tijdens de Nederlandse televisie. Met het uit de verborgen camera als het een perfecte wapen worden allerlei op duistere zaken ontmaskerd het door Alberto Stegeman op en zijn tijdens team. Vele strafbare door feiten die overal en het dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, het zijn door Undercover tijdens in uit Nederland blootgelegd. Dit seizoen van haalt met Alberto wederom zaken boven water met die in de verbazing te boven het gaan.

Aflevering op 12 - Undercover in op tv Nederland is de laatste tijdens op jaren een begrip geworden op de de Nederlandse televisie. de Met de verborgen camera door als het perfecte van op wapen worden allerlei duistere zaken door ontmaskerd met door Alberto Stegeman en de zijn team. op Vele strafbare feiten in die overal en door dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn op door Undercover het in Nederland blootgelegd. Dit met seizoen haalt Alberto in wederom zaken boven een water die op de verbazing te boven op tv gaan.

Aflevering 11 op - Undercover uit in Nederland is op tv de laatste de jaren een begrip geworden van op de Nederlandse televisie. in Met de verborgen de camera als het perfecte door een wapen worden allerlei van duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman uit en zijn team. door Vele tijdens strafbare feiten die overal en van van dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn door Undercover op in Nederland naar blootgelegd. in Dit seizoen haalt Alberto wederom op zaken boven water met die op de verbazing te boven een gaan.

Aflevering 10 in - Undercover de in Nederland van is de laatste jaren een op begrip geworden op de op Nederlandse televisie. door Met de verborgen door camera als het op perfecte wapen worden allerlei op tv duistere door zaken ontmaskerd door Alberto naar Stegeman en zijn op tv team. Vele strafbare feiten uit naar die overal en naar dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn van door Undercover in in Nederland blootgelegd. Dit uit seizoen haalt de Alberto wederom zaken boven water die naar de de verbazing te boven met gaan.

Aflevering 9 met - Undercover van in Nederland is de de laatste jaren een op tv begrip geworden op uit de Nederlandse televisie. Met een de verborgen tijdens camera als het door perfecte wapen door worden allerlei duistere zaken in ontmaskerd door in Alberto Stegeman en uit zijn team. Vele in strafbare feiten die overal in en dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, door zijn door het Undercover in Nederland van blootgelegd. Dit een seizoen haalt Alberto met wederom zaken boven water die op de verbazing met te boven naar gaan.

Aflevering van 8 - Undercover het in Nederland op tv is de laatste jaren een begrip door geworden op de uit Nederlandse televisie. Met op de uit verborgen camera als het het perfecte wapen in worden allerlei van duistere zaken ontmaskerd door door Alberto Stegeman op en zijn team. Vele uit strafbare feiten die door overal en dagelijks onopgemerkt een plaatsvinden, zijn door in Undercover in uit Nederland blootgelegd. Dit seizoen haalt tijdens Alberto van wederom zaken boven water die met het de verbazing te boven het gaan.

Aflevering 13 - de tijdens Undercover in Nederland op is de laatste in jaren een begrip geworden op door de Nederlandse televisie. op tv Met de verborgen camera op in als het perfecte wapen worden allerlei uit duistere zaken ontmaskerd van door op tv Alberto Stegeman het en zijn team. op tv Vele strafbare feiten die naar overal en dagelijks onopgemerkt van plaatsvinden, zijn op door Undercover in Nederland naar blootgelegd. Dit seizoen haalt een op tv Alberto wederom zaken boven water die naar de verbazing te in boven op tv gaan.

september 2019
07-04-2019 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 7 - De zeer beruchte oplichter, Peter D., kiest bewust weerloze mensen uit als slachtoffers en leeft ondertussen zelf als een God in Frankrijk. De oplichter is al tientallen jaren actief. In de reportage komt de verstandelijk bep...

31-03-2019 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 6 - Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele strafbare feiten die overal en dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn door Undercover in Nede...

24-03-2019 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 5 - Illegale handel in organen lijkt een ver-van-ons-bed-show, maar dit komt ook in ons land wel degelijk voor. Het is onduidelijk hoe vaak die voorkomt maar in deze aflevering laat onderzoeksjournalist Alberto Stegeman in Underc...

17-03-2019 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 4 - Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele strafbare feiten die overal en dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn door Undercover in Nede...

10-03-2019 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 3 - Een vijftienjarig meisje zegt verkracht te zijn door een bekende van het gezin. Ze is al bij de politie geweest, maar dat heeft nog niets opgeleverd. Samen met haar moeder meldt ze zich bij Alberto Stegeman en zijn team. Het ...

03-03-2019 21:25

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 2 - Een zeer onthullende aflevering van Undercover in Nederland over een advocaat. Alberto en zijn team filmen bewijs met de verborgen camera dat de advocaat zichzelf laat uitbetalen met seks met zijn cliënten. Ook meerdere juri...

24-02-2019 21:30

Terug: Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Terug: Undercover in Nederland

Vanavond start het nieuwe seizoen van Undercover in Nederland, waarin Alberto Stegeman met de verborgen camera als het perfecte wapen op pad gaat om allerlei duistere zaken te ontmaskeren. Vele strafbare feiten die overal en dagelijks onop...

14-10-2018 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 14 - Undercover in Nederland is de laatste jaren een begrip geworden op de Nederlandse televisie. Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele s...

07-10-2018 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 13 - Undercover in Nederland is de laatste jaren een begrip geworden op de Nederlandse televisie. Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele s...

30-09-2018 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 12 - Undercover in Nederland is de laatste jaren een begrip geworden op de Nederlandse televisie. Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele s...

23-09-2018 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 11 - Undercover in Nederland is de laatste jaren een begrip geworden op de Nederlandse televisie. Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele s...

16-09-2018 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 10 - Undercover in Nederland is de laatste jaren een begrip geworden op de Nederlandse televisie. Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele s...

09-09-2018 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 9 - Undercover in Nederland is de laatste jaren een begrip geworden op de Nederlandse televisie. Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele st...

31-08-2018 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 8 - Undercover in Nederland is de laatste jaren een begrip geworden op de Nederlandse televisie. Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele st...

26-07-2018 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 13 - Undercover in Nederland is de laatste jaren een begrip geworden op de Nederlandse televisie. Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele s...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Undercover in Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Undercover in Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Undercover in Nederland bij Undercover in Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Undercover in Nederland. Heb je een uitzending van Undercover in Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Undercover in Nederland gemist

Undercover in Nederland is een Nederlands reportageprogramma uitgezonden door SBS 6, waarbij programmamaker en presentator Alberto Stegeman in diverse milieus infiltreert om er opnames te maken met een verborgen camera en door zelf ook 'under cover' te gaan. Alberto Stegeman is producent/eindredacteur van Noordkaap TV Producties, die deze programma-reeks voor SBS 6 produceert sinds de start in 2005 en het programma op eigen initiatief is begonnen.

Uitzending gemist van Undercover in Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van Undercover in Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 144
  • Laatste uitzending op 07-04-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord