Programma gemist?

Aflevering met 14 - Undercover met in Nederland op is de laatste met jaren een begrip geworden in op de Nederlandse televisie. op Met de verborgen camera op tv als het perfecte naar wapen worden op allerlei duistere zaken ontmaskerd van door Alberto Stegeman uit het en zijn team. Vele het strafbare feiten die uit overal en uit dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn uit door Undercover in Nederland een blootgelegd. in Dit seizoen haalt Alberto wederom zaken met boven op tv water die de verbazing uit te boven van gaan.

Aflevering 13 op - op tv Undercover in Nederland is de met laatste jaren een met begrip geworden op de op tv Nederlandse televisie. op tv Met de verborgen camera tijdens het als het perfecte het wapen worden allerlei duistere van zaken ontmaskerd door Alberto van Stegeman uit en zijn team. het Vele strafbare feiten in die overal en dagelijks van onopgemerkt plaatsvinden, in zijn door Undercover naar in Nederland blootgelegd. Dit uit seizoen haalt Alberto wederom met zaken uit boven water die de verbazing te op tv boven op gaan.

Aflevering 12 het - Undercover in Nederland uit is tijdens de laatste op jaren een begrip met geworden op de Nederlandse televisie. op tv Met van de verborgen camera een als het perfecte wapen van worden allerlei in duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman naar en zijn team. een uit Vele strafbare feiten die overal de en de dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn door Undercover in in Nederland blootgelegd. het Dit op seizoen haalt Alberto wederom op zaken op boven water die naar de verbazing te boven de gaan.

Aflevering 11 van - Undercover in Nederland op tv is op tv de laatste jaren een begrip in een geworden op de een Nederlandse televisie. Met de verborgen in camera als uit het perfecte wapen worden allerlei het duistere zaken naar ontmaskerd door op tv Alberto Stegeman en zijn team. de een Vele strafbare feiten die overal op tv en dagelijks de onopgemerkt plaatsvinden, zijn door Undercover door op tv in Nederland blootgelegd. Dit seizoen haalt van een Alberto wederom zaken boven water die de de verbazing op te boven naar gaan.

Aflevering 10 tijdens - Undercover in Nederland uit is de met laatste jaren een begrip de geworden op de een Nederlandse televisie. Met de de verborgen uit camera als het perfecte uit wapen op tv worden allerlei duistere op tv zaken ontmaskerd op tv door Alberto Stegeman en door zijn team. een Vele strafbare feiten die een overal en dagelijks onopgemerkt de plaatsvinden, zijn uit door Undercover in Nederland op tv blootgelegd. door Dit seizoen haalt Alberto wederom zaken naar boven water die naar de verbazing van te boven een gaan.

Aflevering van 9 - Undercover in een Nederland is de op laatste de jaren een begrip het geworden op de Nederlandse op tv televisie. Met de de verborgen camera als het perfecte tijdens wapen worden allerlei met duistere zaken van ontmaskerd door Alberto Stegeman van en op tv zijn team. op Vele strafbare feiten die overal en in dagelijks met onopgemerkt plaatsvinden, zijn door de Undercover uit in Nederland blootgelegd. Dit seizoen het haalt Alberto wederom zaken tijdens boven water met die de verbazing te een van boven gaan.

Aflevering 8 - uit Undercover in Nederland tijdens in is de laatste jaren een begrip op geworden in op de Nederlandse televisie. het Met de verborgen camera door als het perfecte tijdens wapen worden de allerlei duistere zaken met ontmaskerd door het Alberto Stegeman en zijn van team. Vele op tv strafbare feiten die overal een en dagelijks met onopgemerkt plaatsvinden, het zijn door Undercover in de Nederland blootgelegd. Dit in seizoen haalt Alberto wederom naar zaken boven de water die de uit verbazing te boven de gaan.

Aflevering 13 naar - Undercover in Nederland van is op de laatste jaren de een begrip geworden op door de Nederlandse met televisie. Met de naar verborgen camera met als het perfecte wapen uit worden allerlei duistere zaken op tv ontmaskerd door Alberto door Stegeman en door zijn team. Vele strafbare feiten op tv van die overal en dagelijks op tv onopgemerkt plaatsvinden, zijn door naar Undercover een in Nederland blootgelegd. de Dit seizoen haalt naar Alberto wederom zaken boven van water die de de verbazing te boven met gaan.

Aflevering op 9 - Undercover in naar Nederland is de tijdens laatste jaren uit een begrip het geworden op de Nederlandse televisie. Met met de verborgen van camera als het perfecte van in wapen worden allerlei naar duistere zaken ontmaskerd door tijdens Alberto Stegeman uit en zijn team. Vele strafbare met feiten die overal en op dagelijks op onopgemerkt plaatsvinden, zijn door op tv Undercover uit in Nederland blootgelegd. Dit seizoen haalt tijdens Alberto wederom zaken van de boven water die tijdens de verbazing te op boven gaan. In in de eerste aflevering is te zien naar hoe van mannen escortdames benaderen om een hun chauffeur te worden, van terwijl ze een in werkelijkheid pooiers en de ronselaars naar zijn. Alberto zoekt uit tijdens wie deze mannen tijdens zijn. Wat een zijn hun van echte plannen en waar komen van de vrouwen terecht als tijdens een ze met deze misdadigers in zee op met gaan? De verborgen camera?s registreren uit de tijdens akelige werkwijze van deze pooiers en van op tv Alberto gaat de op confrontatie met één uit van hen aan.

Aflevering het 10 - Undercover door in Nederland is naar de laatste op jaren een begrip uit geworden op de Nederlandse tijdens televisie. Met de verborgen op camera als het het perfecte de wapen worden allerlei op duistere zaken ontmaskerd met door Alberto Stegeman en zijn team. in Vele strafbare op feiten die overal naar en op dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn door een Undercover in op Nederland blootgelegd. Dit seizoen haalt uit een Alberto wederom zaken boven water van die het de verbazing te de boven gaan.

Aflevering naar 7 - Undercover in Nederland een op is de laatste jaren een de begrip geworden uit op de Nederlandse tijdens televisie. Met van de verborgen camera als het van perfecte wapen worden op tv allerlei met duistere zaken ontmaskerd door op Alberto Stegeman en naar zijn team. Vele strafbare feiten met die overal en naar de dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, van zijn door Undercover met in Nederland blootgelegd. Dit seizoen haalt met uit Alberto wederom zaken boven water uit die de verbazing te met boven gaan. In de deze uitzending duikt op Alberto in op tv de wereld van met illegale prostitutie in de hotels. Hij gaat in vermomd de als Eddie Meijer als klant met naar de prostituees om naar uit in te zoeken hoe die met wereld eruitziet en tijdens hoe de illegale prostitutie het in werkt. Is er sprake de van mensenhandel? Worden de dames op tv uitgebuit? Alberto met zoekt tijdens het uit en confronteert de door daders, zodra het bewijs door van de de misstand door rond is.

Aflevering met 152 - Undercover uit in Nederland naar is de laatste naar jaren een begrip op tv geworden op de Nederlandse het televisie. Met de verborgen camera het de als het perfecte in wapen worden allerlei duistere tijdens zaken ontmaskerd door Alberto de Stegeman en zijn tijdens team. Vele op tv strafbare feiten die overal en in dagelijks onopgemerkt van plaatsvinden, zijn door op tv Undercover een in Nederland blootgelegd. Dit seizoen haalt naar Alberto door wederom zaken door boven water die de het verbazing te in boven gaan. In deze door aflevering is een oude bekende naar te zien: op tv de nep-voetbalmakelaar een Bram S. van Hij maakt opnieuw slachtoffers met zijn op naar oplichtingspraktijken. Een van zijn met nieuwe slachtoffers raakte meer op dan een een half miljoen euro aan naar hem kwijt. Alberto gaat van vermomd als een Eddie Meijer op tijdens bezoek bij in de oplichter op en confronteert hem tijdens met zijn nieuwe met wanpraktijken.

Aflevering een 151 - Undercover door in Nederland is de laatste uit jaren op een begrip in geworden op de Nederlandse televisie. Met van de verborgen camera in als het perfecte met wapen worden allerlei de duistere zaken het ontmaskerd door van Alberto Stegeman en zijn team. de Vele strafbare feiten een die overal naar en dagelijks onopgemerkt op plaatsvinden, zijn tijdens door Undercover in Nederland op blootgelegd. door Dit seizoen haalt een Alberto wederom zaken boven water van die de met verbazing te boven gaan. door In naar deze aflevering een een reportage over geweld tijdens op homo-ontmoetingsplaatsen. Alberto gaat, vermomd als op tv homo-cruiser Eddie door Meijer, in gesprek op met de parkbezoekers en op tv de verhalen geven van een zorgwekkend door beeld. De mannen hebben door de veel te maken met geweld de en intimidatie en ze een voelen zich onveilig op op de ontmoetingsplaatsen. van Vaak wordt er met geen aangifte door gedaan van de diefstal in of het het geweld door de naar bezoekers van deze de homo-ontmoetingsplaatsen, waardoor de het daders van vrij spel lijken te op tv hebben.

Aflevering 150 van - een Undercover in Nederland is de laatste het jaren de een begrip geworden op de door Nederlandse televisie. Met tijdens de naar verborgen camera van als het perfecte wapen door worden allerlei duistere zaken ontmaskerd op met door Alberto Stegeman door en zijn team. in Vele strafbare feiten die overal en in dagelijks in onopgemerkt plaatsvinden, zijn een door Undercover in naar Nederland blootgelegd. op Dit seizoen haalt Alberto wederom zaken in boven water in die de verbazing een te boven gaan. met In van deze uitzending aandacht voor een uit op zijn tijdens ambt gezette arts uit die zegt kanker op tv te kunnen genezen. Een een echte kankerpatiënt die van uitbehandeld is het gaat voor dit programma undercover door om bewijs te uit met halen van zijn kwakzalverij. door Ook Alberto, vermomd als patiënt uit Eddie Meijer, gaat met undercover bij met de arts. Hij heeft op tv allerlei apparatuur met mee om Alberto te tijdens injecteren met zelf in gefabriceerde medicijnen. de Zodra het bewijs uit van zijn wangedrag rond het is, doet Alberto van zijn masker uit af en confronteert naar hij de voormalig een arts de met zijn onverantwoorde van praktijken.

Aflevering naar 149 - Undercover in Nederland door naar is de laatste jaren een tijdens begrip geworden met op de Nederlandse televisie. Met in de verborgen in camera uit als het perfecte wapen worden het allerlei duistere zaken met ontmaskerd door door Alberto Stegeman en op zijn team. Vele strafbare uit feiten die een overal en een dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn op tv door Undercover in Nederland een blootgelegd. Dit seizoen een haalt Alberto wederom tijdens zaken boven naar water die naar de verbazing te boven gaan. De uit 10-jarige op tv Charissa is benaderd door een in naar volwassen man die seks met tijdens haar wil. Haar ouders tijdens vinden door met hun klacht de geen gehoor bij de de politie en schakelen naar Alberto in. Met het zijn alterego naar Eddie Meijer weet Alberto een de man te op vinden en hem naar door een woonadres te in lokken. Daar wordt op tv de man door tijdens Alberto en zijn door team staande in gehouden, in waarbij de man zich hevig op tv verzet.

januari 2019
14-10-2018 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 14 - Undercover in Nederland is de laatste jaren een begrip geworden op de Nederlandse televisie. Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele s...

07-10-2018 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 13 - Undercover in Nederland is de laatste jaren een begrip geworden op de Nederlandse televisie. Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele s...

30-09-2018 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 12 - Undercover in Nederland is de laatste jaren een begrip geworden op de Nederlandse televisie. Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele s...

23-09-2018 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 11 - Undercover in Nederland is de laatste jaren een begrip geworden op de Nederlandse televisie. Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele s...

16-09-2018 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 10 - Undercover in Nederland is de laatste jaren een begrip geworden op de Nederlandse televisie. Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele s...

09-09-2018 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 9 - Undercover in Nederland is de laatste jaren een begrip geworden op de Nederlandse televisie. Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele st...

31-08-2018 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 8 - Undercover in Nederland is de laatste jaren een begrip geworden op de Nederlandse televisie. Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele st...

26-07-2018 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 13 - Undercover in Nederland is de laatste jaren een begrip geworden op de Nederlandse televisie. Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele s...

19-07-2018 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 9 - Undercover in Nederland is de laatste jaren een begrip geworden op de Nederlandse televisie. Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele st...

12-07-2018 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 10 - Undercover in Nederland is de laatste jaren een begrip geworden op de Nederlandse televisie. Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele s...

22-02-2018 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 7 - Undercover in Nederland is de laatste jaren een begrip geworden op de Nederlandse televisie. Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele st...

15-02-2018 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 152 - Undercover in Nederland is de laatste jaren een begrip geworden op de Nederlandse televisie. Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele ...

08-02-2018 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 151 - Undercover in Nederland is de laatste jaren een begrip geworden op de Nederlandse televisie. Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele ...

01-02-2018 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 150 - Undercover in Nederland is de laatste jaren een begrip geworden op de Nederlandse televisie. Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele ...

25-01-2018 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 149 - Undercover in Nederland is de laatste jaren een begrip geworden op de Nederlandse televisie. Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Undercover in Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Undercover in Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Undercover in Nederland bij Undercover in Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Undercover in Nederland. Heb je een uitzending van Undercover in Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Undercover in Nederland gemist

Undercover in Nederland is een Nederlands reportageprogramma uitgezonden door SBS 6, waarbij programmamaker en presentator Alberto Stegeman in diverse milieus infiltreert om er opnames te maken met een verborgen camera en door zelf ook 'under cover' te gaan. Alberto Stegeman is producent/eindredacteur van Noordkaap TV Producties, die deze programma-reeks voor SBS 6 produceert sinds de start in 2005 en het programma op eigen initiatief is begonnen.

Uitzending gemist van Undercover in Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van Undercover in Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 137
  • Laatste uitzending op 14-10-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord