Programma gemist?

Aflevering op tv 4 - Met de op tv verborgen camera als door het perfecte de wapen worden allerlei uit duistere zaken ontmaskerd door Alberto met Stegeman en in zijn team. Vele strafbare door feiten op die overal en van dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn in door op tv Undercover in Nederland blootgelegd. van In deze aflevering van Undercover naar in Nederland aandacht uit voor een de zeer beruchte op oplichter. Hij door maakte eerst veel op slachtoffers in de artiestenwereld in uit Nederland en wist daarna een net over met de grens in door België toe te slaan. op Hij maakte met uit diverse oplichtingstrucs naar tientallen gedupeerden en van opereert het al lange tijd onder de radar tijdens de van politie en justitie. Alberto naar spoort de oplichter op op en spreekt de hem van aan op zijn wangedrag. Het tijdens leidt de tot een lange, heftige door confrontatie.

Aflevering 3 met - Een door vijftienjarig meisje zegt verkracht uit te zijn door op tv een bekende op van het uit gezin. Ze is al bij de naar politie uit geweest, maar dat van heeft nog niets opgeleverd. met Samen met haar tijdens moeder meldt ze zich tijdens het bij Alberto Stegeman en zijn team. het Het op tv doel: bewijs verzamelen tegen met de het vermeende verkrachter. Als dat van is gelukt, volgt een spannende op door politieactie.

Aflevering 2 - het Een zeer op tv onthullende aflevering van Undercover op in in Nederland over een advocaat. Alberto in en op zijn team op tv filmen bewijs met de verborgen camera uit dat de naar advocaat zichzelf laat door uitbetalen met seks op de met zijn cliënten. Ook meerdere juristen van bieden hun tijdens diensten aan op in ruil met voor seks. Zodra het bewijs rond het is, confronteert Alberto op tv de mannen tijdens met de in feiten.

Vanavond tijdens start het tijdens nieuwe seizoen van Undercover op in Nederland, waarin Alberto in Stegeman met uit de verborgen camera als tijdens het op tv perfecte wapen op pad gaat op om allerlei duistere zaken een te de ontmaskeren. Vele strafbare feiten in die overal en op dagelijks onopgemerkt tijdens plaatsvinden, zijn door Undercover een in Nederland blootgelegd. Ook in met het nieuwe met seizoen het haalt Alberto zaken boven met water die de verbazing op te in boven gaan. Stegeman blijft te in zien op naar SBS6 met zijn programma's. Lees uit er meer met over op met gids.tv/3633/nieuwe-seizoenen.

Aflevering 14 op - Undercover het in Nederland is van de laatste tijdens jaren een begrip geworden op de op Nederlandse televisie. Met tijdens de verborgen camera de als het het perfecte wapen worden allerlei tijdens met duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman in en in zijn team. Vele van strafbare feiten die overal in en een dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, het zijn door Undercover het in Nederland blootgelegd. Dit in seizoen haalt naar Alberto wederom zaken van boven water die de uit verbazing te boven op gaan.

Aflevering 13 - door Undercover in Nederland uit het is de laatste door jaren een begrip geworden op met de Nederlandse op televisie. Met door de verborgen camera als het door perfecte wapen worden door allerlei duistere zaken ontmaskerd het van door Alberto Stegeman en op tv zijn team. tijdens Vele strafbare feiten uit die overal en dagelijks het onopgemerkt plaatsvinden, zijn door door Undercover op in Nederland blootgelegd. Dit met seizoen haalt Alberto wederom tijdens zaken van boven water die de verbazing in te in boven gaan.

Aflevering 12 - met Undercover in Nederland het is de laatste met jaren een het begrip naar geworden op de Nederlandse televisie. uit Met de uit verborgen camera als het perfecte uit wapen worden allerlei met duistere het zaken ontmaskerd door Alberto tijdens Stegeman en zijn de team. Vele tijdens strafbare feiten die overal en een dagelijks onopgemerkt het plaatsvinden, uit zijn door Undercover in Nederland uit blootgelegd. Dit seizoen tijdens haalt Alberto wederom in zaken boven in water die de verbazing te uit boven op gaan.

Aflevering 11 het - op tv Undercover in Nederland is het de laatste jaren een van begrip geworden op met de Nederlandse televisie. de Met de verborgen camera door door als het perfecte wapen in worden allerlei met duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman uit en zijn team. van Vele met strafbare feiten die overal en de dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, een zijn door Undercover van in op tv Nederland blootgelegd. van Dit seizoen haalt Alberto wederom zaken de boven water tijdens die de verbazing te de boven tijdens gaan.

Aflevering het 10 - Undercover op tv in Nederland is een de laatste op jaren een begrip geworden door op de Nederlandse naar televisie. Met de verborgen camera door als van het perfecte wapen worden allerlei het duistere een zaken ontmaskerd door van Alberto Stegeman naar en zijn team. Vele strafbare een feiten die overal een en door dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn door Undercover de op in Nederland blootgelegd. naar Dit seizoen haalt Alberto wederom zaken het boven water in die uit de verbazing te boven het gaan.

Aflevering 9 - de Undercover in Nederland een is het de laatste jaren de een begrip geworden op de met uit Nederlandse televisie. Met de verborgen uit camera als de het perfecte met wapen worden allerlei duistere zaken tijdens ontmaskerd door Alberto naar Stegeman en zijn team. een Vele strafbare door feiten die overal door en dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, in zijn door Undercover van in Nederland blootgelegd. op tv Dit seizoen haalt tijdens Alberto wederom zaken de tijdens boven water die de de verbazing te boven tijdens gaan.

Aflevering 8 - op in Undercover in Nederland is de tijdens laatste jaren een begrip tijdens geworden de op de Nederlandse televisie. van Met de verborgen camera in als het perfecte door een wapen worden allerlei duistere tijdens zaken ontmaskerd door Alberto in Stegeman en zijn in team. Vele de strafbare feiten die tijdens overal en dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, op naar zijn door Undercover in Nederland op tv blootgelegd. Dit op seizoen haalt Alberto de wederom zaken door boven water die de een verbazing te de boven gaan.

Aflevering 13 tijdens - Undercover in in Nederland is de laatste uit naar jaren een begrip geworden op de tijdens Nederlandse televisie. op tv Met naar de verborgen camera als het een perfecte wapen worden naar allerlei door duistere zaken ontmaskerd door naar Alberto Stegeman en zijn van team. uit Vele strafbare feiten die overal en tijdens dagelijks onopgemerkt een plaatsvinden, zijn het door Undercover in Nederland op tv blootgelegd. Dit door seizoen haalt Alberto wederom van zaken met boven water die de verbazing het te boven naar gaan.

Aflevering 9 - tijdens Undercover in naar Nederland is tijdens de laatste jaren een begrip een geworden op de door in Nederlandse televisie. Met de verborgen van camera als het van perfecte wapen de worden allerlei op tv duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman in en de zijn team. Vele strafbare uit feiten met die overal en met dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, door zijn door Undercover in Nederland in blootgelegd. Dit seizoen haalt van Alberto op tv wederom zaken boven water die de de verbazing naar te boven gaan. In op de eerste in aflevering is in te zien hoe mannen escortdames uit benaderen om hun de chauffeur door te worden, terwijl ze met in werkelijkheid pooiers en uit ronselaars zijn. tijdens Alberto zoekt uit wie op naar deze mannen zijn. Wat zijn hun een echte plannen uit en waar komen de in in vrouwen terecht als ze met deze in misdadigers in zee in gaan? De verborgen van camera?s registreren naar de akelige werkwijze met van deze pooiers en tijdens Alberto een gaat de confrontatie naar met één van hen uit aan.

Aflevering uit 10 - Undercover met in Nederland is uit de laatste jaren een begrip van een geworden op de Nederlandse televisie. Met door de verborgen camera op tv als het perfecte uit wapen worden in allerlei duistere van zaken ontmaskerd door op tv Alberto Stegeman en zijn van team. Vele strafbare feiten uit die overal van en dagelijks op onopgemerkt plaatsvinden, zijn door Undercover een in Nederland in blootgelegd. Dit seizoen haalt naar Alberto wederom zaken naar in boven water die de tijdens verbazing te boven tijdens gaan.

Aflevering tijdens 7 - Undercover in Nederland de is in de laatste jaren een begrip met geworden op op de Nederlandse televisie. een Met een de verborgen camera als het in perfecte wapen worden in allerlei duistere zaken ontmaskerd op tv van door Alberto Stegeman en zijn team. met Vele strafbare feiten op tv op tv die overal en dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, op in zijn door Undercover in Nederland met blootgelegd. Dit seizoen haalt een naar Alberto wederom zaken boven water die naar de verbazing van te boven gaan. In de de deze uitzending duikt door Alberto in de uit wereld van illegale prostitutie in tijdens hotels. Hij gaat de vermomd als Eddie uit Meijer als klant op naar van de prostituees om het uit te zoeken in hoe die wereld eruitziet tijdens en hoe de illegale met prostitutie werkt. Is met er sprake van mensenhandel? met tijdens Worden de dames de uitgebuit? Alberto zoekt het uit en van confronteert de daders, tijdens in zodra het bewijs van op de misstand rond tijdens is.

maart 2019
17-03-2019 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 4 - Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele strafbare feiten die overal en dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn door Undercover in Nede...

10-03-2019 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 3 - Een vijftienjarig meisje zegt verkracht te zijn door een bekende van het gezin. Ze is al bij de politie geweest, maar dat heeft nog niets opgeleverd. Samen met haar moeder meldt ze zich bij Alberto Stegeman en zijn team. Het ...

03-03-2019 21:25

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 2 - Een zeer onthullende aflevering van Undercover in Nederland over een advocaat. Alberto en zijn team filmen bewijs met de verborgen camera dat de advocaat zichzelf laat uitbetalen met seks met zijn cliënten. Ook meerdere juri...

24-02-2019 21:30

Terug: Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Terug: Undercover in Nederland

Vanavond start het nieuwe seizoen van Undercover in Nederland, waarin Alberto Stegeman met de verborgen camera als het perfecte wapen op pad gaat om allerlei duistere zaken te ontmaskeren. Vele strafbare feiten die overal en dagelijks onop...

14-10-2018 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 14 - Undercover in Nederland is de laatste jaren een begrip geworden op de Nederlandse televisie. Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele s...

07-10-2018 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 13 - Undercover in Nederland is de laatste jaren een begrip geworden op de Nederlandse televisie. Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele s...

30-09-2018 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 12 - Undercover in Nederland is de laatste jaren een begrip geworden op de Nederlandse televisie. Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele s...

23-09-2018 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 11 - Undercover in Nederland is de laatste jaren een begrip geworden op de Nederlandse televisie. Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele s...

16-09-2018 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 10 - Undercover in Nederland is de laatste jaren een begrip geworden op de Nederlandse televisie. Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele s...

09-09-2018 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 9 - Undercover in Nederland is de laatste jaren een begrip geworden op de Nederlandse televisie. Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele st...

31-08-2018 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 8 - Undercover in Nederland is de laatste jaren een begrip geworden op de Nederlandse televisie. Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele st...

26-07-2018 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 13 - Undercover in Nederland is de laatste jaren een begrip geworden op de Nederlandse televisie. Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele s...

19-07-2018 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 9 - Undercover in Nederland is de laatste jaren een begrip geworden op de Nederlandse televisie. Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele st...

12-07-2018 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 10 - Undercover in Nederland is de laatste jaren een begrip geworden op de Nederlandse televisie. Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele s...

22-02-2018 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 7 - Undercover in Nederland is de laatste jaren een begrip geworden op de Nederlandse televisie. Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele st...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Undercover in Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Undercover in Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Undercover in Nederland bij Undercover in Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Undercover in Nederland. Heb je een uitzending van Undercover in Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Undercover in Nederland gemist

Undercover in Nederland is een Nederlands reportageprogramma uitgezonden door SBS 6, waarbij programmamaker en presentator Alberto Stegeman in diverse milieus infiltreert om er opnames te maken met een verborgen camera en door zelf ook 'under cover' te gaan. Alberto Stegeman is producent/eindredacteur van Noordkaap TV Producties, die deze programma-reeks voor SBS 6 produceert sinds de start in 2005 en het programma op eigen initiatief is begonnen.

Uitzending gemist van Undercover in Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van Undercover in Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 141
  • Laatste uitzending op 17-03-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord