Programma gemist?

Aflevering met 5 - Met de van verborgen camera als de het het perfecte wapen worden een allerlei duistere zaken in ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn door het team. Vele strafbare feiten die overal op tv uit en dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, met zijn door op Undercover in Nederland uit blootgelegd.

Aflevering met 4 - Met de met verborgen op tv camera als het in perfecte wapen worden allerlei duistere zaken uit op tv ontmaskerd door Alberto op Stegeman en zijn team. Vele strafbare de feiten die overal uit en dagelijks op tv onopgemerkt plaatsvinden, door zijn door Undercover in tijdens Nederland op tv blootgelegd.

Aflevering tijdens 3 - van Met de verborgen camera als het in op tv perfecte wapen worden het allerlei duistere zaken ontmaskerd door uit Alberto Stegeman in en zijn team. het Vele strafbare feiten die met overal en dagelijks naar onopgemerkt plaatsvinden, in zijn door Undercover in Nederland door naar blootgelegd.

Aflevering 2 van - Met de met verborgen camera als naar het perfecte wapen worden tijdens allerlei duistere in zaken ontmaskerd door door Alberto in Stegeman en zijn team. een Vele strafbare feiten die op overal en op tv dagelijks onopgemerkt van plaatsvinden, zijn door Undercover door in Nederland op tv blootgelegd.

Vanavond van is het misdaadprogramma door Undercover in Nederland van de Alberto Stegeman weer terug door op televisie. naar Elke het donderdag om 20:30 uur naar op SBS6. Duistere de zaken Met de verborgen het camera als het perfecte wapen worden op tv allerlei door duistere zaken ontmaskerd door naar Alberto Stegeman naar en zijn van team. Vele strafbare een feiten die overal en dagelijks op tv onopgemerkt plaatsvinden, op tv zijn door Undercover in in Nederland blootgelegd. Verbazing Ook in het op tv door nieuwe seizoen haalt met Alberto zaken boven water die door de verbazing te van boven gaan. In tijdens de eerste een aflevering van het naar nieuwe seizoen van Undercover de in Nederland op tv duikt Stegeman in met de wereld van de illegale uit naar bruiningsmiddelen. Vele schrijnende zaken hebben uit zich voorgedaan, soms zelfs de met op tv dodelijke afloop. Het blijkt het dat je deze producten van heel makkelijk via het internet aan kunt de schaffen bij de illegale handelaren en soms de zijn ze op zelfs te op tv koop bij de in sportschool.

Aflevering uit 14 - In van de nieuwe afleveringen van Undercover een op in Nederland worden, met tijdens de verborgen camera als van het naar perfecte wapen, allerlei duistere met zaken ontmaskerd door door Alberto Stegeman en zijn op tv team. Vele strafbare naar feiten die overal en het dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, een zijn door Undercover op in een Nederland blootgelegd.

Aflevering tijdens 13 - in In de nieuwe afleveringen van Undercover tijdens in een Nederland worden, met de verborgen op tijdens camera als het perfecte in wapen, allerlei duistere van zaken ontmaskerd door Alberto tijdens Stegeman en zijn op tv team. naar Vele strafbare feiten door die overal en dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, de zijn het door Undercover in Nederland met blootgelegd.

Alberto tijdens Stegeman gaat in deze uitzending tijdens van een Undercover in Nederland door op bezoek een bij een Seksclub. door De eigenaar van op tv deze heeft zijn personeel niet door zo hoog zitten. naar Zo op vertelt de man over een in personeelslid: ,,Straks is ze een 35 met en dan is ze oud het en versleten. op tv Dan de ruilen we haar toch gewoon een weer om op voor een nieuwe.'' Met op tv de verborgen camera de als het perfecte het wapen ontmaskeren Alberto Stegeman en tijdens zijn team allerlei met duistere op zaken.

Aflevering in 11 - In de op nieuwe afleveringen van Undercover het in Nederland worden, op met van de verborgen op tv camera als het perfecte wapen, in allerlei duistere op tv zaken ontmaskerd door een Alberto Stegeman en zijn naar team. Vele strafbare op tv feiten die overal een en dagelijks onopgemerkt met plaatsvinden, zijn op tv door Undercover in Nederland op tv blootgelegd.

Aflevering 8 in - In de nieuwe de afleveringen uit van Undercover in Nederland een worden, met met de verborgen camera als de het in perfecte wapen, allerlei door duistere zaken ontmaskerd door door Alberto Stegeman en zijn uit team. tijdens Vele strafbare feiten die overal door en dagelijks onopgemerkt met plaatsvinden, zijn uit door Undercover in met Nederland op blootgelegd.

Aflevering 7 van - De zeer beruchte naar oplichter, op tv Peter D., kiest van bewust weerloze in mensen uit als slachtoffers en leeft de ondertussen zelf op als een op tv God in Frankrijk. De oplichter het is tijdens al tientallen jaren in actief. In de reportage de komt de verstandelijk op beperkte Johan in aan het woord. door Hij vertelt tienduizenden euro's kwijt het te zijn, van omdat deze Peter op hem liet geloven het dat een knappe vrouw met verliefd in op hem uit was en dringend van geld nodig had. uit En ook Ria maakte uit bijna 20.000 tijdens euro over aan in de gewiekste oplichter. Alberto spoort in deze het Peter D. op en dat leidt met uit tot een van de meest de bizarre confrontaties op ooit van dit tijdens programma.

Aflevering 6 - in Met de verborgen van camera als het het perfecte het wapen worden allerlei duistere de zaken ontmaskerd door door Alberto door Stegeman en zijn een team. Vele strafbare naar feiten die overal en de dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn een door door Undercover in Nederland blootgelegd. tijdens In deze met aflevering aandacht voor een de malafide aannemer die op tv een spoor van ellende in achterlaat. Hij staat op tv bekend als wanbetaler op en naar als aannemer die zijn werk tijdens slecht of tijdens zelfs helemaal niet aflevert. De op lijst met de slachtoffers wordt uit alsmaar langer. Alberto en op zijn met team sporen de naar man op en bereiden een confrontatie van door voor.

Aflevering tijdens 5 - Illegale handel van in organen het lijkt een met ver-van-ons-bed-show, maar dit uit komt ook in ons land tijdens wel van degelijk voor. Het een is onduidelijk hoe de vaak die voorkomt maar in deze een aflevering laat onderzoeksjournalist op tv Alberto Stegeman de in een Undercover in Nederland zien dat met een op tv nierpatiënt een donornier krijgt aangeboden. het De illegale aanbieder tijdens wil daar maar liefst door 140.000 met euro voor hebben. Het uit aanbieden van een een nier voor uit geld is het verboden en strafbaar.

Aflevering 4 op - uit Met de verborgen camera als tijdens het perfecte de wapen worden allerlei duistere op tv zaken ontmaskerd op door Alberto Stegeman en zijn een team. Vele de strafbare feiten die naar overal op tv en dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn door door door Undercover in Nederland blootgelegd. In een deze aflevering door van Undercover in Nederland naar aandacht voor naar een zeer de beruchte oplichter. Hij maakte eerst veel door slachtoffers in door de artiestenwereld met in Nederland met en wist daarna net over de de door grens in België toe te slaan. met het Hij maakte met in diverse oplichtingstrucs tientallen gedupeerden en opereert door al lange op tv tijd onder de radar op tv van op politie en justitie. Alberto met spoort de de oplichter op en spreekt de hem aan op de zijn wangedrag. Het leidt door tot een lange, uit met heftige confrontatie.

Aflevering door 3 - Een naar vijftienjarig meisje de zegt verkracht te zijn door een van op bekende van het naar gezin. Ze is al bij de naar politie geweest, maar tijdens dat heeft nog door niets het opgeleverd. Samen met met haar moeder meldt ze uit zich bij Alberto het Stegeman en zijn team. op tv Het met doel: bewijs verzamelen tegen de op tv met vermeende verkrachter. Als dat het is gelukt, volgt een van spannende van politieactie.

februari 2021
05-03-2020 20:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 5 - Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele strafbare feiten die overal en dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn door Undercover in Nede...

27-02-2020 20:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 4 - Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele strafbare feiten die overal en dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn door Undercover in Nede...

20-02-2020 20:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 3 - Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele strafbare feiten die overal en dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn door Undercover in Nede...

13-02-2020 20:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 2 - Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele strafbare feiten die overal en dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn door Undercover in Nede...

06-02-2020 20:30

Terug: Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Terug: Undercover in Nederland

Vanavond is het misdaadprogramma Undercover in Nederland van Alberto Stegeman weer terug op televisie. Elke donderdag om 20:30 uur op SBS6. Duistere zaken Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ont...

24-11-2019 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 14 - In de nieuwe afleveringen van Undercover in Nederland worden, met de verborgen camera als het perfecte wapen, allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele strafbare feiten die overal en dagelij...

17-11-2019 20:00

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 13 - In de nieuwe afleveringen van Undercover in Nederland worden, met de verborgen camera als het perfecte wapen, allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele strafbare feiten die overal en dagelij...

10-11-2019 20:00

Undercover in Nederland: undercover in Seksclub

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland: undercover in Seksclub

Alberto Stegeman gaat in deze uitzending van Undercover in Nederland op bezoek bij een Seksclub. De eigenaar van deze heeft zijn personeel niet zo hoog zitten. Zo vertelt de man over een personeelslid: ,,Straks is ze 35 en dan is ze oud en ...

03-11-2019 20:00

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 11 - In de nieuwe afleveringen van Undercover in Nederland worden, met de verborgen camera als het perfecte wapen, allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele strafbare feiten die overal en dagelij...

13-10-2019 20:00

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 8 - In de nieuwe afleveringen van Undercover in Nederland worden, met de verborgen camera als het perfecte wapen, allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele strafbare feiten die overal en dagelij...

07-04-2019 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 7 - De zeer beruchte oplichter, Peter D., kiest bewust weerloze mensen uit als slachtoffers en leeft ondertussen zelf als een God in Frankrijk. De oplichter is al tientallen jaren actief. In de reportage komt de verstandelijk bep...

31-03-2019 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 6 - Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele strafbare feiten die overal en dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn door Undercover in Nede...

24-03-2019 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 5 - Illegale handel in organen lijkt een ver-van-ons-bed-show, maar dit komt ook in ons land wel degelijk voor. Het is onduidelijk hoe vaak die voorkomt maar in deze aflevering laat onderzoeksjournalist Alberto Stegeman in Underc...

17-03-2019 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 4 - Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele strafbare feiten die overal en dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn door Undercover in Nede...

10-03-2019 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 3 - Een vijftienjarig meisje zegt verkracht te zijn door een bekende van het gezin. Ze is al bij de politie geweest, maar dat heeft nog niets opgeleverd. Samen met haar moeder meldt ze zich bij Alberto Stegeman en zijn team. Het ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 11. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Undercover in Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Undercover in Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Undercover in Nederland bij Undercover in Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Undercover in Nederland. Heb je een uitzending van Undercover in Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Undercover in Nederland gemist

Undercover in Nederland is een Nederlands reportageprogramma uitgezonden door SBS 6, waarbij programmamaker en presentator Alberto Stegeman in diverse milieus infiltreert om er opnames te maken met een verborgen camera en door zelf ook 'under cover' te gaan. Alberto Stegeman is producent/eindredacteur van Noordkaap TV Producties, die deze programma-reeks voor SBS 6 produceert sinds de start in 2005 en het programma op eigen initiatief is begonnen.

Uitzending gemist van Undercover in Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van Undercover in Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 154
  • Laatste uitzending op 05-03-2020 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!