Programma gemist?

Aflevering een 5 - Met de een verborgen op camera als het in perfecte wapen worden allerlei naar duistere zaken ontmaskerd van door Alberto Stegeman uit en zijn team. Vele op tv strafbare feiten uit die overal en op tv dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, naar zijn door Undercover in Nederland op tv naar blootgelegd.

Aflevering 4 op tv - door Met de verborgen camera de als het door perfecte wapen worden allerlei duistere een zaken ontmaskerd uit door Alberto Stegeman van en zijn van team. Vele strafbare naar feiten die overal en door dagelijks onopgemerkt de plaatsvinden, zijn door Undercover in Nederland een naar blootgelegd.

Aflevering 3 door - Met de naar verborgen camera op als het perfecte wapen worden op tv allerlei duistere op zaken in ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn de met team. Vele strafbare feiten op die overal en dagelijks uit onopgemerkt plaatsvinden, zijn uit door naar Undercover in Nederland uit blootgelegd.

Aflevering van 2 - op Met de verborgen camera op tv als het perfecte wapen worden een met allerlei duistere zaken naar ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn uit team. Vele strafbare op tv feiten de die overal en uit dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn door naar in Undercover in Nederland uit blootgelegd.

Vanavond is het uit misdaadprogramma Undercover op tv in Nederland van Alberto een uit Stegeman weer terug op televisie. tijdens Elke donderdag om 20:30 van uur op op tv SBS6. Duistere zaken Met uit de verborgen camera als het het op tv perfecte wapen worden allerlei duistere zaken tijdens uit ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn tijdens team. het Vele strafbare feiten het die overal en dagelijks onopgemerkt op tv in plaatsvinden, zijn door naar Undercover in Nederland blootgelegd. Verbazing Ook in het met nieuwe seizoen haalt tijdens Alberto zaken naar boven water die met de verbazing te boven uit gaan. In naar de eerste aflevering van een het het nieuwe seizoen van Undercover een in Nederland tijdens duikt Stegeman in de op wereld van de tijdens illegale op bruiningsmiddelen. Vele schrijnende zaken hebben in zich uit voorgedaan, soms zelfs met dodelijke afloop. de Het tijdens blijkt dat je tijdens deze producten heel makkelijk door via internet aan kunt uit in schaffen bij illegale in handelaren en soms zijn ze de zelfs de te koop bij het de sportschool.

Aflevering tijdens 14 - In de nieuwe met afleveringen van Undercover op tv van in Nederland worden, met de verborgen tijdens op camera als het uit perfecte wapen, allerlei in duistere zaken ontmaskerd door tijdens Alberto Stegeman en zijn op team. Vele van strafbare feiten die overal naar en dagelijks onopgemerkt op tv plaatsvinden, zijn door Undercover een in Nederland op blootgelegd.

Aflevering 13 - op In de de nieuwe afleveringen in van Undercover het in Nederland worden, met op tv de verborgen camera als naar het perfecte wapen, naar allerlei duistere zaken tijdens ontmaskerd door Alberto Stegeman naar een en zijn team. Vele op tv strafbare feiten die overal en uit dagelijks met onopgemerkt plaatsvinden, zijn de door Undercover in Nederland in blootgelegd.

Alberto Stegeman op gaat in deze een uitzending in van Undercover in Nederland door op bezoek uit bij een Seksclub. De eigenaar een van deze in heeft zijn personeel niet zo de het hoog zitten. Zo vertelt in de man over een van personeelslid: ,,Straks is naar ze 35 met en dan het is ze oud en op tv versleten. Dan ruilen we haar in toch gewoon een weer met om voor een nieuwe.'' Met de verborgen in camera als het van perfecte wapen ontmaskeren naar Alberto Stegeman met en zijn door team allerlei op duistere zaken.

Aflevering 11 - van uit In de nieuwe afleveringen van van Undercover in Nederland worden, in met de door verborgen camera op als het door perfecte wapen, allerlei duistere zaken op ontmaskerd door Alberto op Stegeman van en zijn team. het Vele strafbare feiten die met overal en uit dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn door door Undercover in Nederland een blootgelegd.

Aflevering in 8 - van In de nieuwe afleveringen van Undercover het in Nederland in worden, van met de verborgen camera als het een tijdens perfecte wapen, allerlei duistere zaken het ontmaskerd door Alberto Stegeman een en zijn naar team. Vele strafbare het door feiten die overal en dagelijks op onopgemerkt plaatsvinden, zijn naar door Undercover naar in Nederland uit blootgelegd.

Aflevering 7 door - De zeer in beruchte oplichter, Peter de D., met kiest bewust weerloze mensen uit als tijdens op slachtoffers en leeft het ondertussen zelf als een God in door Frankrijk. De uit oplichter is op tv al tientallen jaren actief. van In de reportage een komt de op verstandelijk beperkte Johan uit aan het woord. Hij vertelt het in tienduizenden euro's kwijt het te zijn, omdat deze Peter op hem liet geloven het dat een knappe uit vrouw in verliefd op hem was en dringend het geld nodig had. uit En ook het Ria in maakte bijna 20.000 euro de over aan tijdens de gewiekste oplichter. de Alberto spoort deze Peter door D. op in en dat leidt tot een van het de meest een bizarre confrontaties een ooit van dit met programma.

Aflevering 6 uit - Met de het verborgen camera als uit het perfecte wapen worden het allerlei van duistere zaken tijdens ontmaskerd door Alberto een Stegeman en zijn team. naar Vele strafbare feiten uit die overal en dagelijks naar onopgemerkt door plaatsvinden, zijn door op Undercover in Nederland blootgelegd. In deze de aflevering aandacht tijdens voor een malafide aannemer tijdens die een spoor door van ellende achterlaat. op tv Hij in staat bekend in als wanbetaler en naar als aannemer die zijn de werk slecht of zelfs helemaal naar van niet aflevert. De lijst met slachtoffers op wordt alsmaar langer. van Alberto op tv en zijn team sporen op de man op tv op en bereiden een op tv confrontatie tijdens voor.

Aflevering 5 - uit Illegale handel in op tv organen lijkt tijdens een ver-van-ons-bed-show, maar dit op tv komt ook in in ons in land wel degelijk voor. Het met op tv is onduidelijk hoe vaak die naar voorkomt maar in op tv deze aflevering tijdens laat onderzoeksjournalist Alberto tijdens Stegeman in Undercover de in Nederland naar zien dat een naar nierpatiënt een donornier krijgt naar aangeboden. De illegale met aanbieder wil daar op tv maar liefst 140.000 van euro voor het hebben. Het aanbieden van naar een nier het voor geld is verboden en door strafbaar.

Aflevering door 4 - Met de verborgen het camera als het van met perfecte wapen worden allerlei een duistere zaken tijdens ontmaskerd door Alberto Stegeman en de zijn team. Vele het strafbare feiten tijdens die overal en tijdens dagelijks onopgemerkt naar plaatsvinden, zijn door Undercover een in Nederland blootgelegd. tijdens In deze aflevering van Undercover door in Nederland aandacht door voor een het zeer beruchte oplichter. Hij naar maakte eerst de veel slachtoffers in de de artiestenwereld in Nederland tijdens en met wist daarna net over de tijdens grens in België door toe te slaan. uit Hij maakte in met diverse oplichtingstrucs tientallen de gedupeerden en opereert van al lange tijd uit onder tijdens de radar van met politie en justitie. naar Alberto spoort het de oplichter op en spreekt hem door een aan op zijn wangedrag. Het leidt in tot in een lange, heftige op confrontatie.

Aflevering tijdens 3 - Een de vijftienjarig meisje tijdens zegt verkracht te zijn door door een een bekende van het naar gezin. Ze is al bij de van politie geweest, het maar in dat heeft nog niets opgeleverd. in Samen met met haar moeder meldt ze zich uit bij Alberto Stegeman tijdens en zijn team. van Het doel: bewijs in verzamelen op tegen de vermeende verkrachter. van Als dat is gelukt, tijdens het volgt een spannende tijdens politieactie.

juli 2020
05-03-2020 20:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 5 - Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele strafbare feiten die overal en dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn door Undercover in Nede...

27-02-2020 20:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 4 - Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele strafbare feiten die overal en dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn door Undercover in Nede...

20-02-2020 20:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 3 - Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele strafbare feiten die overal en dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn door Undercover in Nede...

13-02-2020 20:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 2 - Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele strafbare feiten die overal en dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn door Undercover in Nede...

06-02-2020 20:30

Terug: Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Terug: Undercover in Nederland

Vanavond is het misdaadprogramma Undercover in Nederland van Alberto Stegeman weer terug op televisie. Elke donderdag om 20:30 uur op SBS6. Duistere zaken Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ont...

24-11-2019 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 14 - In de nieuwe afleveringen van Undercover in Nederland worden, met de verborgen camera als het perfecte wapen, allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele strafbare feiten die overal en dagelij...

17-11-2019 20:00

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 13 - In de nieuwe afleveringen van Undercover in Nederland worden, met de verborgen camera als het perfecte wapen, allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele strafbare feiten die overal en dagelij...

10-11-2019 20:00

Undercover in Nederland: undercover in Seksclub

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland: undercover in Seksclub

Alberto Stegeman gaat in deze uitzending van Undercover in Nederland op bezoek bij een Seksclub. De eigenaar van deze heeft zijn personeel niet zo hoog zitten. Zo vertelt de man over een personeelslid: ,,Straks is ze 35 en dan is ze oud en ...

03-11-2019 20:00

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 11 - In de nieuwe afleveringen van Undercover in Nederland worden, met de verborgen camera als het perfecte wapen, allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele strafbare feiten die overal en dagelij...

13-10-2019 20:00

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 8 - In de nieuwe afleveringen van Undercover in Nederland worden, met de verborgen camera als het perfecte wapen, allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele strafbare feiten die overal en dagelij...

07-04-2019 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 7 - De zeer beruchte oplichter, Peter D., kiest bewust weerloze mensen uit als slachtoffers en leeft ondertussen zelf als een God in Frankrijk. De oplichter is al tientallen jaren actief. In de reportage komt de verstandelijk bep...

31-03-2019 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 6 - Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele strafbare feiten die overal en dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn door Undercover in Nede...

24-03-2019 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 5 - Illegale handel in organen lijkt een ver-van-ons-bed-show, maar dit komt ook in ons land wel degelijk voor. Het is onduidelijk hoe vaak die voorkomt maar in deze aflevering laat onderzoeksjournalist Alberto Stegeman in Underc...

17-03-2019 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 4 - Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele strafbare feiten die overal en dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn door Undercover in Nede...

10-03-2019 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 3 - Een vijftienjarig meisje zegt verkracht te zijn door een bekende van het gezin. Ze is al bij de politie geweest, maar dat heeft nog niets opgeleverd. Samen met haar moeder meldt ze zich bij Alberto Stegeman en zijn team. Het ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 11. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Undercover in Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Undercover in Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Undercover in Nederland bij Undercover in Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Undercover in Nederland. Heb je een uitzending van Undercover in Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Undercover in Nederland gemist

Undercover in Nederland is een Nederlands reportageprogramma uitgezonden door SBS 6, waarbij programmamaker en presentator Alberto Stegeman in diverse milieus infiltreert om er opnames te maken met een verborgen camera en door zelf ook 'under cover' te gaan. Alberto Stegeman is producent/eindredacteur van Noordkaap TV Producties, die deze programma-reeks voor SBS 6 produceert sinds de start in 2005 en het programma op eigen initiatief is begonnen.

Uitzending gemist van Undercover in Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van Undercover in Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 154
  • Laatste uitzending op 05-03-2020 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!