Programma gemist?

Aflevering naar 5 - Met in de verborgen camera een als het perfecte wapen door worden allerlei duistere zaken met ontmaskerd door het Alberto Stegeman tijdens en zijn team. met Vele strafbare feiten die op tv overal en tijdens dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, een zijn door een Undercover in Nederland naar blootgelegd.

Aflevering uit 4 - Met de de verborgen camera als het het perfecte tijdens wapen worden allerlei duistere zaken het een ontmaskerd door Alberto Stegeman en op zijn team. Vele op tv strafbare op tv feiten die overal en dagelijks onopgemerkt de plaatsvinden, zijn door met Undercover in de Nederland op tv blootgelegd.

Aflevering op 3 - Met de de verborgen tijdens camera als het perfecte door wapen worden allerlei op duistere zaken ontmaskerd door Alberto door Stegeman op tv en zijn team. Vele strafbare uit tijdens feiten die overal en dagelijks onopgemerkt het plaatsvinden, uit zijn door Undercover in in Nederland tijdens blootgelegd.

Aflevering 2 van - Met de verborgen door camera een als het het perfecte wapen worden allerlei duistere het zaken ontmaskerd door Alberto uit Stegeman en met zijn team. Vele naar strafbare een feiten die overal en dagelijks onopgemerkt naar plaatsvinden, zijn door met Undercover in Nederland uit op tv blootgelegd.

Vanavond is het de misdaadprogramma een Undercover in op Nederland van Alberto op Stegeman weer terug op televisie. een Elke donderdag om van 20:30 uur op SBS6. Duistere de zaken Met in de verborgen camera als het uit door perfecte wapen worden allerlei duistere zaken op tv ontmaskerd het door Alberto in Stegeman en zijn team. Vele strafbare op feiten die overal van en dagelijks van onopgemerkt plaatsvinden, het zijn door Undercover in Nederland met blootgelegd. Verbazing Ook met in het nieuwe tijdens seizoen haalt Alberto naar zaken boven water op tv die de verbazing te het boven van gaan. In de eerste naar aflevering van het nieuwe een seizoen van Undercover in de Nederland duikt het Stegeman op tv in de wereld van de illegale een bruiningsmiddelen. op Vele schrijnende zaken hebben een zich op tv voorgedaan, soms zelfs het met dodelijke afloop. Het uit blijkt dat je deze een producten heel makkelijk de via internet door aan kunt schaffen door bij illegale handelaren en soms tijdens naar zijn ze zelfs in te koop bij de naar sportschool.

Aflevering 14 op - door In de nieuwe afleveringen van Undercover naar in van Nederland worden, de met de verborgen camera als op het een perfecte wapen, allerlei duistere zaken door ontmaskerd door op Alberto Stegeman en op tv zijn team. Vele uit strafbare feiten die overal op en dagelijks onopgemerkt de plaatsvinden, zijn met door Undercover in Nederland naar blootgelegd.

Aflevering het 13 - In het de nieuwe op afleveringen van Undercover in door Nederland worden, met de verborgen in camera als het in perfecte wapen, door allerlei door duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman van en van zijn team. Vele het strafbare feiten die overal tijdens en dagelijks onopgemerkt van plaatsvinden, zijn door Undercover op tv in Nederland naar blootgelegd.

Alberto met Stegeman gaat in deze uitzending van van Undercover het in Nederland op uit bezoek bij een Seksclub. van De op eigenaar van op deze heeft zijn personeel niet de zo hoog tijdens zitten. Zo vertelt op tv de man naar over een personeelslid: uit ,,Straks is ze 35 en dan door is met ze oud en naar versleten. Dan in ruilen we haar toch gewoon weer naar in om voor een de nieuwe.'' Met de verborgen camera als het de perfecte op tv wapen ontmaskeren een Alberto Stegeman en door zijn team allerlei op duistere zaken.

Aflevering 11 met - In tijdens de nieuwe afleveringen van met Undercover in Nederland het worden, met de verborgen op tv camera de als het perfecte wapen, allerlei het duistere zaken ontmaskerd van door Alberto Stegeman van en zijn team. het Vele strafbare het feiten die naar overal en met dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn een door Undercover in in Nederland blootgelegd.

Aflevering uit 8 - In de in nieuwe tijdens afleveringen van Undercover in Nederland worden, op met door de verborgen de camera als het perfecte wapen, in allerlei duistere zaken in ontmaskerd door tijdens Alberto Stegeman in en zijn team. Vele de strafbare feiten tijdens die overal in en dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, op tv zijn door Undercover van in Nederland in blootgelegd.

Aflevering op 7 - De uit zeer beruchte uit oplichter, Peter D., in kiest bewust weerloze mensen uit op tv als slachtoffers en leeft door ondertussen zelf als van een God tijdens in Frankrijk. door De oplichter is al op tv tientallen jaren actief. In in de reportage komt op de de verstandelijk beperkte Johan aan een het woord. Hij van vertelt tienduizenden door euro's kwijt te zijn, omdat op de deze Peter hem liet geloven op dat een knappe vrouw naar uit verliefd op hem was en dringend naar geld het nodig had. En het ook Ria maakte met bijna 20.000 euro naar over aan de de gewiekste oplichter. Alberto in spoort deze Peter de D. op en dat leidt met tot in een van de door meest bizarre uit confrontaties ooit van dit op programma.

Aflevering 6 een - Met in de verborgen camera als door het perfecte uit wapen worden allerlei duistere een zaken ontmaskerd door Alberto van Stegeman en het zijn op tv team. Vele strafbare met feiten die overal en dagelijks op tv onopgemerkt plaatsvinden, zijn door door Undercover in naar Nederland blootgelegd. naar In deze van aflevering aandacht voor een malafide aannemer uit die door een spoor van ellende achterlaat. door Hij staat bekend de als wanbetaler en door als naar aannemer die de zijn werk slecht of zelfs een helemaal niet aflevert. De met lijst naar met slachtoffers wordt alsmaar naar langer. van Alberto en zijn team sporen de de man op in en bereiden een confrontatie uit door voor.

Aflevering 5 - met naar Illegale handel in naar organen lijkt een ver-van-ons-bed-show, maar de dit op tv komt ook in ons land wel uit degelijk voor. uit Het is een onduidelijk hoe vaak die op voorkomt door maar in deze het aflevering laat onderzoeksjournalist Alberto Stegeman de in Undercover op tv in Nederland uit zien dat een op tv nierpatiënt een donornier krijgt aangeboden. uit De illegale aanbieder op wil in daar maar liefst 140.000 van euro voor hebben. Het aanbieden een het van een nier voor geld is op verboden met en strafbaar.

Aflevering het 4 - Met de van verborgen door camera als het perfecte wapen worden door allerlei duistere het zaken ontmaskerd door op Alberto Stegeman en op tv zijn team. door Vele strafbare feiten die met overal en dagelijks tijdens onopgemerkt plaatsvinden, het zijn door Undercover de in Nederland de blootgelegd. In deze aflevering van Undercover uit naar in Nederland aandacht voor een zeer in beruchte oplichter. door Hij maakte eerst veel naar slachtoffers in op de artiestenwereld in naar Nederland en tijdens wist daarna net over de op tv grens in België op toe op te slaan. Hij maakte met op naar diverse oplichtingstrucs tientallen gedupeerden en opereert met het al lange tijd onder de radar op van politie door en in justitie. Alberto spoort tijdens de oplichter op met en spreekt hem aan op met zijn wangedrag. Het uit leidt tot op tv een lange, met heftige confrontatie.

Aflevering tijdens 3 - door Een vijftienjarig meisje door zegt verkracht te van zijn door een van bekende van het door gezin. Ze is door al bij de politie een geweest, maar dat heeft nog tijdens in niets opgeleverd. Samen met haar op tv moeder meldt het ze zich bij Alberto naar Stegeman in en zijn team. Het de doel: bewijs verzamelen tegen de naar uit vermeende verkrachter. Als dat is op tv gelukt, volgt een spannende door op tv politieactie.

juni 2021
05-03-2020 20:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 5 - Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele strafbare feiten die overal en dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn door Undercover in Nede...

27-02-2020 20:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 4 - Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele strafbare feiten die overal en dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn door Undercover in Nede...

20-02-2020 20:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 3 - Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele strafbare feiten die overal en dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn door Undercover in Nede...

13-02-2020 20:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 2 - Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele strafbare feiten die overal en dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn door Undercover in Nede...

06-02-2020 20:30

Terug: Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Terug: Undercover in Nederland

Vanavond is het misdaadprogramma Undercover in Nederland van Alberto Stegeman weer terug op televisie. Elke donderdag om 20:30 uur op SBS6. Duistere zaken Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ont...

24-11-2019 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 14 - In de nieuwe afleveringen van Undercover in Nederland worden, met de verborgen camera als het perfecte wapen, allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele strafbare feiten die overal en dagelij...

17-11-2019 20:00

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 13 - In de nieuwe afleveringen van Undercover in Nederland worden, met de verborgen camera als het perfecte wapen, allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele strafbare feiten die overal en dagelij...

10-11-2019 20:00

Undercover in Nederland: undercover in Seksclub

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland: undercover in Seksclub

Alberto Stegeman gaat in deze uitzending van Undercover in Nederland op bezoek bij een Seksclub. De eigenaar van deze heeft zijn personeel niet zo hoog zitten. Zo vertelt de man over een personeelslid: ,,Straks is ze 35 en dan is ze oud en ...

03-11-2019 20:00

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 11 - In de nieuwe afleveringen van Undercover in Nederland worden, met de verborgen camera als het perfecte wapen, allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele strafbare feiten die overal en dagelij...

13-10-2019 20:00

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 8 - In de nieuwe afleveringen van Undercover in Nederland worden, met de verborgen camera als het perfecte wapen, allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele strafbare feiten die overal en dagelij...

07-04-2019 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 7 - De zeer beruchte oplichter, Peter D., kiest bewust weerloze mensen uit als slachtoffers en leeft ondertussen zelf als een God in Frankrijk. De oplichter is al tientallen jaren actief. In de reportage komt de verstandelijk bep...

31-03-2019 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 6 - Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele strafbare feiten die overal en dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn door Undercover in Nede...

24-03-2019 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 5 - Illegale handel in organen lijkt een ver-van-ons-bed-show, maar dit komt ook in ons land wel degelijk voor. Het is onduidelijk hoe vaak die voorkomt maar in deze aflevering laat onderzoeksjournalist Alberto Stegeman in Underc...

17-03-2019 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 4 - Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele strafbare feiten die overal en dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn door Undercover in Nede...

10-03-2019 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 3 - Een vijftienjarig meisje zegt verkracht te zijn door een bekende van het gezin. Ze is al bij de politie geweest, maar dat heeft nog niets opgeleverd. Samen met haar moeder meldt ze zich bij Alberto Stegeman en zijn team. Het ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 11. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Undercover in Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Undercover in Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Undercover in Nederland bij Undercover in Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Undercover in Nederland. Heb je een uitzending van Undercover in Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Undercover in Nederland gemist

Undercover in Nederland is een Nederlands reportageprogramma uitgezonden door SBS 6, waarbij programmamaker en presentator Alberto Stegeman in diverse milieus infiltreert om er opnames te maken met een verborgen camera en door zelf ook 'under cover' te gaan. Alberto Stegeman is producent/eindredacteur van Noordkaap TV Producties, die deze programma-reeks voor SBS 6 produceert sinds de start in 2005 en het programma op eigen initiatief is begonnen.

Uitzending gemist van Undercover in Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van Undercover in Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 154
  • Laatste uitzending op 05-03-2020 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!