Programma gemist?

Aflevering 5 uit - Met de verborgen in camera als tijdens het perfecte wapen naar worden allerlei duistere een zaken ontmaskerd door met Alberto Stegeman met en zijn door team. Vele strafbare de feiten die overal en tijdens dagelijks onopgemerkt van plaatsvinden, zijn door Undercover in een Nederland naar blootgelegd.

Aflevering 4 - tijdens Met de verborgen naar camera als het de perfecte wapen worden op naar allerlei duistere zaken op tv ontmaskerd door Alberto Stegeman en de zijn team. uit Vele strafbare feiten van die overal en dagelijks naar onopgemerkt plaatsvinden, zijn een door Undercover in het Nederland op blootgelegd.

Aflevering 3 - op Met de naar verborgen uit camera als het perfecte van wapen worden allerlei duistere zaken op tv ontmaskerd op tv door Alberto in Stegeman en zijn team. Vele op strafbare feiten op tv die overal en dagelijks onopgemerkt van plaatsvinden, door zijn door Undercover van in Nederland de blootgelegd.

Aflevering met 2 - Met de het verborgen camera als het het perfecte wapen tijdens worden allerlei duistere zaken van ontmaskerd door op Alberto een Stegeman en zijn team. op tv Vele strafbare feiten die tijdens overal een en dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn met door Undercover in Nederland een tijdens blootgelegd.

Vanavond is het de naar misdaadprogramma Undercover in Nederland van Alberto in tijdens Stegeman weer terug op televisie. uit Elke donderdag om door 20:30 uit uur op SBS6. Duistere zaken Met de verborgen tijdens camera uit als het perfecte wapen worden uit allerlei duistere door zaken ontmaskerd op tv door Alberto tijdens Stegeman en zijn team. Vele tijdens strafbare tijdens feiten die overal van en dagelijks onopgemerkt op plaatsvinden, zijn door Undercover in Nederland met blootgelegd. Verbazing Ook van in het nieuwe op tv seizoen haalt tijdens Alberto zaken boven water die van de verbazing te boven door gaan. In op de eerste aflevering een van het nieuwe door seizoen van Undercover in naar op tv Nederland duikt Stegeman in in de wereld van de illegale naar bruiningsmiddelen. uit Vele schrijnende tijdens zaken hebben zich voorgedaan, soms de zelfs met met dodelijke afloop. Het tijdens blijkt dat een je deze producten heel makkelijk via op internet aan kunt naar schaffen bij uit illegale handelaren en soms door zijn ze een zelfs door te koop bij de de sportschool.

Aflevering in 14 - In de nieuwe op afleveringen een van Undercover in Nederland worden, uit met op tv de verborgen de camera als het perfecte wapen, met allerlei duistere van zaken ontmaskerd door Alberto door Stegeman en zijn team. naar naar Vele strafbare feiten die overal met en dagelijks uit onopgemerkt plaatsvinden, uit zijn door Undercover in tijdens Nederland blootgelegd.

Aflevering met 13 - tijdens In de nieuwe op tv afleveringen van Undercover op in Nederland worden, met op tv de verborgen camera als het het het perfecte wapen, allerlei op duistere zaken ontmaskerd door tijdens Alberto Stegeman en zijn naar team. Vele de strafbare feiten die naar overal en met dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn door de Undercover het in Nederland blootgelegd.

Alberto Stegeman in gaat in de deze uitzending van Undercover in met Nederland op bezoek van bij een Seksclub. met van De eigenaar van deze heeft van zijn personeel niet zo door hoog zitten. een Zo vertelt de man met door over een personeelslid: ,,Straks op is ze het 35 en dan is van ze oud en tijdens versleten. Dan het ruilen we haar toch gewoon van weer om voor op tv een met nieuwe.'' Met de verborgen camera door als het perfecte in wapen ontmaskeren Alberto Stegeman en op tv zijn team allerlei tijdens duistere van zaken.

Aflevering 11 - een tijdens In de nieuwe afleveringen van Undercover een tijdens in Nederland worden, met de verborgen de camera het als het de perfecte wapen, allerlei duistere zaken op ontmaskerd door in Alberto Stegeman een en zijn team. Vele strafbare uit feiten die van overal en de dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn in door Undercover in Nederland het blootgelegd.

Aflevering 8 - het In de nieuwe naar in afleveringen van Undercover in Nederland door worden, met op tv de verborgen camera als door het perfecte naar wapen, allerlei duistere zaken met ontmaskerd een door Alberto Stegeman en in zijn team. van Vele strafbare feiten die met overal en naar dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn op tv door Undercover in Nederland op tv op tv blootgelegd.

Aflevering 7 een - De zeer beruchte tijdens naar oplichter, Peter D., met kiest bewust weerloze door mensen uit als slachtoffers met en leeft ondertussen zelf als tijdens een God in op tv Frankrijk. De door oplichter op tv is al tientallen jaren actief. in In de reportage komt het de verstandelijk tijdens beperkte met Johan aan het woord. Hij vertelt door tienduizenden tijdens euro's kwijt te zijn, omdat van deze op Peter hem een liet geloven dat een tijdens knappe vrouw op verliefd op hem de was en dringend geld nodig het had. het En ook Ria maakte naar bijna 20.000 euro uit over aan de met gewiekste oplichter. op Alberto spoort deze Peter op D. op het en dat leidt tot een van op tv in de meest bizarre op confrontaties ooit van dit het programma.

Aflevering de 6 - Met met de verborgen camera als het uit perfecte wapen worden met allerlei duistere zaken een ontmaskerd door Alberto door met Stegeman en zijn team. op Vele strafbare door feiten die overal door en dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn door de door Undercover in Nederland blootgelegd. In het deze aflevering aandacht tijdens voor een malafide naar aannemer van die een spoor van ellende achterlaat. tijdens op Hij staat bekend als het wanbetaler en als aannemer het die uit zijn werk slecht of zelfs helemaal van niet aflevert. van De lijst tijdens met slachtoffers wordt alsmaar langer. een Alberto en door zijn team sporen de uit door man op en het bereiden een confrontatie een voor.

Aflevering in 5 - Illegale handel in een organen lijkt een naar ver-van-ons-bed-show, maar dit tijdens komt ook het in ons land wel op degelijk op voor. Het is onduidelijk hoe tijdens de vaak die voorkomt maar in door deze een aflevering laat onderzoeksjournalist Alberto Stegeman in met Undercover op in Nederland zien op tv dat een nierpatiƫnt uit een donornier van krijgt aangeboden. De illegale aanbieder op tv wil daar op maar liefst naar 140.000 euro voor hebben. Het op tv aanbieden van een nier de voor geld is door in verboden en strafbaar.

Aflevering in 4 - Met de verborgen op tv camera als naar het perfecte wapen worden op tv allerlei duistere zaken tijdens ontmaskerd uit door Alberto Stegeman en zijn uit team. naar Vele strafbare het feiten die overal en uit dagelijks onopgemerkt uit plaatsvinden, zijn door Undercover uit in Nederland blootgelegd. In deze tijdens naar aflevering van Undercover op tv in Nederland aandacht voor een zeer het met beruchte oplichter. Hij maakte eerst veel het slachtoffers in de het met artiestenwereld in Nederland en wist daarna in net over van de een grens in Belgiƫ toe van te slaan. uit Hij maakte met diverse oplichtingstrucs de tientallen tijdens gedupeerden en opereert tijdens al lange tijd onder een de radar van politie het en justitie. Alberto spoort een de oplichter op op naar en spreekt hem van aan op zijn wangedrag. naar Het leidt tot met een lange, heftige naar confrontatie.

Aflevering 3 - tijdens Een naar vijftienjarig meisje door zegt verkracht te zijn door een een bekende in van het de gezin. Ze is op al bij de politie geweest, in maar dat heeft nog met de niets opgeleverd. Samen met haar moeder naar meldt ze op zich bij Alberto Stegeman in door en zijn team. Het doel: bewijs op verzamelen tegen van de vermeende de verkrachter. Als dat is gelukt, een volgt een een spannende door politieactie.

oktober 2020
05-03-2020 20:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 5 - Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele strafbare feiten die overal en dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn door Undercover in Nede...

27-02-2020 20:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 4 - Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele strafbare feiten die overal en dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn door Undercover in Nede...

20-02-2020 20:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 3 - Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele strafbare feiten die overal en dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn door Undercover in Nede...

13-02-2020 20:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 2 - Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele strafbare feiten die overal en dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn door Undercover in Nede...

06-02-2020 20:30

Terug: Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Terug: Undercover in Nederland

Vanavond is het misdaadprogramma Undercover in Nederland van Alberto Stegeman weer terug op televisie. Elke donderdag om 20:30 uur op SBS6. Duistere zaken Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ont...

24-11-2019 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 14 - In de nieuwe afleveringen van Undercover in Nederland worden, met de verborgen camera als het perfecte wapen, allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele strafbare feiten die overal en dagelij...

17-11-2019 20:00

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 13 - In de nieuwe afleveringen van Undercover in Nederland worden, met de verborgen camera als het perfecte wapen, allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele strafbare feiten die overal en dagelij...

10-11-2019 20:00

Undercover in Nederland: undercover in Seksclub

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland: undercover in Seksclub

Alberto Stegeman gaat in deze uitzending van Undercover in Nederland op bezoek bij een Seksclub. De eigenaar van deze heeft zijn personeel niet zo hoog zitten. Zo vertelt de man over een personeelslid: ,,Straks is ze 35 en dan is ze oud en ...

03-11-2019 20:00

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 11 - In de nieuwe afleveringen van Undercover in Nederland worden, met de verborgen camera als het perfecte wapen, allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele strafbare feiten die overal en dagelij...

13-10-2019 20:00

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 8 - In de nieuwe afleveringen van Undercover in Nederland worden, met de verborgen camera als het perfecte wapen, allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele strafbare feiten die overal en dagelij...

07-04-2019 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 7 - De zeer beruchte oplichter, Peter D., kiest bewust weerloze mensen uit als slachtoffers en leeft ondertussen zelf als een God in Frankrijk. De oplichter is al tientallen jaren actief. In de reportage komt de verstandelijk bep...

31-03-2019 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 6 - Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele strafbare feiten die overal en dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn door Undercover in Nede...

24-03-2019 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 5 - Illegale handel in organen lijkt een ver-van-ons-bed-show, maar dit komt ook in ons land wel degelijk voor. Het is onduidelijk hoe vaak die voorkomt maar in deze aflevering laat onderzoeksjournalist Alberto Stegeman in Underc...

17-03-2019 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 4 - Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele strafbare feiten die overal en dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn door Undercover in Nede...

10-03-2019 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 3 - Een vijftienjarig meisje zegt verkracht te zijn door een bekende van het gezin. Ze is al bij de politie geweest, maar dat heeft nog niets opgeleverd. Samen met haar moeder meldt ze zich bij Alberto Stegeman en zijn team. Het ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 11. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Undercover in Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Undercover in Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Undercover in Nederland bij Undercover in Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Undercover in Nederland. Heb je een uitzending van Undercover in Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Undercover in Nederland gemist

Undercover in Nederland is een Nederlands reportageprogramma uitgezonden door SBS 6, waarbij programmamaker en presentator Alberto Stegeman in diverse milieus infiltreert om er opnames te maken met een verborgen camera en door zelf ook 'under cover' te gaan. Alberto Stegeman is producent/eindredacteur van Noordkaap TV Producties, die deze programma-reeks voor SBS 6 produceert sinds de start in 2005 en het programma op eigen initiatief is begonnen.

Uitzending gemist van Undercover in Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van Undercover in Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 154
  • Laatste uitzending op 05-03-2020 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!