Programma gemist?

Aflevering 7 - op De naar zeer beruchte oplichter, Peter van D., op tv kiest bewust weerloze mensen een uit als slachtoffers de en leeft naar ondertussen zelf als de een God in Frankrijk. naar De oplichter is al tijdens tientallen jaren van actief. In de de reportage komt de verstandelijk de beperkte Johan aan het naar met woord. Hij vertelt tienduizenden euro's kwijt op tv een te zijn, omdat deze Peter tijdens hem liet in geloven dat een knappe vrouw op verliefd het op hem was en dringend het geld op tv nodig had. En door ook Ria maakte een bijna 20.000 een euro over aan de gewiekste oplichter. de Alberto tijdens spoort deze naar Peter D. op en de dat leidt tot door een van met de meest bizarre confrontaties ooit van door dit van programma.

Aflevering het 6 - Met de verborgen een camera in als het perfecte wapen in worden allerlei duistere zaken uit op tv ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn van team. Vele strafbare tijdens naar feiten die overal en in dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn een door Undercover in Nederland tijdens blootgelegd. In deze met van aflevering aandacht voor van een malafide aannemer die een naar spoor van ellende achterlaat. de Hij van staat bekend een als wanbetaler en als aannemer met die zijn op tv werk slecht of de zelfs helemaal niet aflevert. uit De de lijst met slachtoffers wordt in alsmaar langer. Alberto en zijn in team sporen uit de man op een en bereiden een met confrontatie tijdens voor.

Aflevering tijdens 5 - een Illegale handel in organen lijkt een een met ver-van-ons-bed-show, maar dit door komt ook in ons uit land wel degelijk voor. Het van is het onduidelijk hoe vaak die voorkomt tijdens op maar in deze aflevering een laat onderzoeksjournalist de Alberto Stegeman in tijdens Undercover in Nederland zien op tv dat een nierpatiënt een op tv donornier krijgt met aangeboden. De een illegale aanbieder wil in daar maar liefst 140.000 uit euro voor hebben. Het naar aanbieden van een nier in voor geld is op verboden het en strafbaar.

Aflevering 4 de - Met tijdens de verborgen camera als uit het in perfecte wapen worden allerlei het duistere zaken ontmaskerd het door Alberto Stegeman en zijn het team. op Vele strafbare feiten die een overal en van dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn van door van Undercover in Nederland blootgelegd. de In deze met aflevering van Undercover in Nederland uit aandacht voor uit een zeer beruchte naar oplichter. Hij met maakte eerst veel de slachtoffers in de artiestenwereld met in Nederland en wist een daarna net over van de op grens in België tijdens toe te slaan. Hij maakte met op tv op tv diverse oplichtingstrucs tientallen gedupeerden en het opereert al lange tijd van onder de tijdens radar van politie en een justitie. Alberto spoort uit de oplichter op van en spreekt hem naar aan op zijn uit het wangedrag. Het leidt tot een de lange, uit heftige confrontatie.

Aflevering 3 - naar Een vijftienjarig meisje door zegt op verkracht te zijn van door een bekende van het een gezin. Ze met is door al bij de politie geweest, maar in van dat heeft nog niets opgeleverd. Samen tijdens met haar het moeder meldt ze een zich bij Alberto naar Stegeman en zijn uit team. van Het doel: bewijs verzamelen tegen uit de het vermeende verkrachter. Als dat is naar gelukt, volgt een spannende tijdens de politieactie.

Aflevering 2 - de Een op tv zeer onthullende aflevering van Undercover door in Nederland over met een advocaat. Alberto door en zijn van team tijdens filmen bewijs met de verborgen camera door dat van de advocaat zichzelf laat de uitbetalen met seks naar op met zijn cliënten. Ook meerdere op tv juristen in bieden hun diensten aan in ruil van van voor seks. Zodra het bewijs in rond is, confronteert Alberto de de mannen met op de de feiten.

Vanavond met start het nieuwe seizoen van van Undercover in van Nederland, waarin Alberto Stegeman door de met de verborgen camera met als het perfecte wapen een op van pad gaat om allerlei naar duistere zaken op te ontmaskeren. Vele strafbare naar feiten die overal naar en dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn de door van Undercover in Nederland blootgelegd. Ook op in een het nieuwe seizoen de haalt Alberto zaken boven water die op de verbazing van te boven gaan. Stegeman blijft het te de zien op in SBS6 met zijn programma's. Lees met er op tv meer over op door gids.tv/3633/nieuwe-seizoenen.

Aflevering 14 de - naar Undercover in Nederland is van de laatste jaren een begrip uit de geworden op de Nederlandse de televisie. Met de verborgen een camera als het perfecte op wapen worden in allerlei duistere de zaken ontmaskerd door met Alberto Stegeman en zijn team. uit Vele strafbare naar feiten die van overal en op dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn door met Undercover met in Nederland blootgelegd. Dit de seizoen haalt een Alberto wederom zaken op tv boven water die de op tv verbazing te een boven gaan.

Aflevering in 13 - Undercover uit in Nederland is de op tv laatste jaren een van begrip geworden op van de Nederlandse televisie. Met van de verborgen naar camera als tijdens het perfecte het wapen worden allerlei op duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman op tv en zijn team. de Vele strafbare tijdens feiten op tv die overal en het dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn door Undercover de in Nederland blootgelegd. naar Dit seizoen haalt op van Alberto wederom zaken boven water in die in de verbazing te boven op tv gaan.

Aflevering 12 - uit Undercover in tijdens Nederland is het de laatste jaren een op tv begrip geworden op uit de de Nederlandse televisie. Met de verborgen camera naar als het in perfecte van wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd het door met Alberto Stegeman en zijn team. uit Vele strafbare uit feiten die overal en het een dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn door Undercover de in het Nederland blootgelegd. Dit het seizoen haalt Alberto wederom zaken van de boven water die de verbazing te van boven het gaan.

Aflevering op 11 - Undercover op in Nederland is de de laatste jaren tijdens een begrip geworden op tv op de op tv Nederlandse televisie. Met uit de verborgen camera als op tv het perfecte wapen van worden allerlei duistere zaken ontmaskerd in door door Alberto Stegeman en zijn het team. Vele strafbare uit feiten die overal en naar dagelijks onopgemerkt op plaatsvinden, zijn op door Undercover in Nederland door blootgelegd. Dit seizoen in haalt Alberto wederom zaken een boven een water die de verbazing te door met boven gaan.

Aflevering het 10 - Undercover op tv in Nederland uit is de laatste jaren een begrip op tv geworden op de op Nederlandse televisie. Met de de verborgen camera in als het van perfecte de wapen worden allerlei uit duistere zaken ontmaskerd door door Alberto Stegeman en zijn uit team. Vele strafbare feiten uit die overal en in dagelijks onopgemerkt naar plaatsvinden, zijn de door Undercover in Nederland blootgelegd. van op tv Dit seizoen haalt op tv Alberto wederom zaken boven water die door de verbazing te in boven het gaan.

Aflevering 9 - tijdens met Undercover in Nederland is naar de laatste jaren op een begrip geworden op de op tv Nederlandse een televisie. Met de op tv verborgen camera als met het perfecte van wapen worden allerlei duistere met zaken ontmaskerd uit door Alberto Stegeman en tijdens zijn team. de Vele strafbare feiten op die overal en dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, op tv zijn door Undercover van in Nederland naar blootgelegd. Dit seizoen van haalt de Alberto wederom zaken boven naar water die naar de verbazing te boven het gaan.

Aflevering op tv 8 - in Undercover in Nederland is in de laatste tijdens jaren een begrip geworden tijdens op de op tv Nederlandse televisie. Met de verborgen van camera als naar het perfecte wapen in worden allerlei duistere met zaken ontmaskerd door Alberto naar Stegeman en zijn team. op tv Vele strafbare feiten door die overal op tv en de dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn uit door Undercover door in Nederland blootgelegd. de Dit seizoen haalt een Alberto wederom zaken boven water een die de verbazing door te boven uit gaan.

Aflevering 13 naar - Undercover in door Nederland door is de laatste jaren een begrip een een geworden op de Nederlandse televisie. door Met de verborgen van camera als het uit perfecte wapen op worden allerlei duistere zaken ontmaskerd met door Alberto met Stegeman en naar zijn team. Vele het strafbare feiten naar die overal en dagelijks onopgemerkt de plaatsvinden, zijn door Undercover in op in Nederland blootgelegd. Dit seizoen haalt in Alberto wederom zaken uit boven met water die de verbazing te het boven tijdens gaan.

juni 2019
07-04-2019 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 7 - De zeer beruchte oplichter, Peter D., kiest bewust weerloze mensen uit als slachtoffers en leeft ondertussen zelf als een God in Frankrijk. De oplichter is al tientallen jaren actief. In de reportage komt de verstandelijk bep...

31-03-2019 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 6 - Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele strafbare feiten die overal en dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn door Undercover in Nede...

24-03-2019 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 5 - Illegale handel in organen lijkt een ver-van-ons-bed-show, maar dit komt ook in ons land wel degelijk voor. Het is onduidelijk hoe vaak die voorkomt maar in deze aflevering laat onderzoeksjournalist Alberto Stegeman in Underc...

17-03-2019 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 4 - Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele strafbare feiten die overal en dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn door Undercover in Nede...

10-03-2019 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 3 - Een vijftienjarig meisje zegt verkracht te zijn door een bekende van het gezin. Ze is al bij de politie geweest, maar dat heeft nog niets opgeleverd. Samen met haar moeder meldt ze zich bij Alberto Stegeman en zijn team. Het ...

03-03-2019 21:25

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 2 - Een zeer onthullende aflevering van Undercover in Nederland over een advocaat. Alberto en zijn team filmen bewijs met de verborgen camera dat de advocaat zichzelf laat uitbetalen met seks met zijn cliënten. Ook meerdere juri...

24-02-2019 21:30

Terug: Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Terug: Undercover in Nederland

Vanavond start het nieuwe seizoen van Undercover in Nederland, waarin Alberto Stegeman met de verborgen camera als het perfecte wapen op pad gaat om allerlei duistere zaken te ontmaskeren. Vele strafbare feiten die overal en dagelijks onop...

14-10-2018 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 14 - Undercover in Nederland is de laatste jaren een begrip geworden op de Nederlandse televisie. Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele s...

07-10-2018 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 13 - Undercover in Nederland is de laatste jaren een begrip geworden op de Nederlandse televisie. Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele s...

30-09-2018 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 12 - Undercover in Nederland is de laatste jaren een begrip geworden op de Nederlandse televisie. Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele s...

23-09-2018 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 11 - Undercover in Nederland is de laatste jaren een begrip geworden op de Nederlandse televisie. Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele s...

16-09-2018 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 10 - Undercover in Nederland is de laatste jaren een begrip geworden op de Nederlandse televisie. Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele s...

09-09-2018 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 9 - Undercover in Nederland is de laatste jaren een begrip geworden op de Nederlandse televisie. Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele st...

31-08-2018 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 8 - Undercover in Nederland is de laatste jaren een begrip geworden op de Nederlandse televisie. Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele st...

26-07-2018 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 13 - Undercover in Nederland is de laatste jaren een begrip geworden op de Nederlandse televisie. Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele s...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Undercover in Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Undercover in Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Undercover in Nederland bij Undercover in Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Undercover in Nederland. Heb je een uitzending van Undercover in Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Undercover in Nederland gemist

Undercover in Nederland is een Nederlands reportageprogramma uitgezonden door SBS 6, waarbij programmamaker en presentator Alberto Stegeman in diverse milieus infiltreert om er opnames te maken met een verborgen camera en door zelf ook 'under cover' te gaan. Alberto Stegeman is producent/eindredacteur van Noordkaap TV Producties, die deze programma-reeks voor SBS 6 produceert sinds de start in 2005 en het programma op eigen initiatief is begonnen.

Uitzending gemist van Undercover in Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van Undercover in Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 144
  • Laatste uitzending op 07-04-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord