Programma gemist?

Aflevering 14 op - op tv Undercover in Nederland is de laatste in door jaren een begrip geworden op de een Nederlandse televisie. Met van de het verborgen camera in als het perfecte tijdens wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd tijdens door Alberto Stegeman de en zijn met team. Vele strafbare de feiten de die overal en dagelijks onopgemerkt op plaatsvinden, zijn door Undercover het in Nederland een blootgelegd. uit Dit seizoen haalt Alberto op wederom zaken boven uit water die de op tv verbazing te boven op gaan.

Aflevering uit 13 - door Undercover in Nederland door is de laatste van jaren een begrip geworden op de naar Nederlandse tijdens televisie. Met met de verborgen camera als op het perfecte wapen worden naar allerlei duistere op tv zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman de op en zijn team. Vele strafbare op tv feiten die overal en van dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, een zijn door een Undercover het in Nederland blootgelegd. Dit seizoen haalt op tv Alberto wederom zaken het tijdens boven water die door de verbazing te naar boven gaan.

Aflevering op tv 12 - Undercover in in Nederland is met de laatste een jaren een begrip geworden op de op tv Nederlandse televisie. Met op tv de verborgen camera het als naar het perfecte een wapen worden allerlei duistere in zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman van en zijn naar team. op tv Vele strafbare feiten die overal en naar dagelijks onopgemerkt met plaatsvinden, een zijn door Undercover een in Nederland blootgelegd. Dit het seizoen haalt Alberto op tv wederom zaken boven van water die de van verbazing te boven het gaan.

Aflevering 11 - een Undercover de in Nederland is de de laatste op tv jaren een begrip geworden op de door Nederlandse naar televisie. Met de verborgen camera uit als het perfecte de wapen worden allerlei met duistere zaken ontmaskerd in in door Alberto Stegeman en zijn team. naar het Vele strafbare feiten die overal en het dagelijks door onopgemerkt plaatsvinden, zijn door door Undercover in de Nederland blootgelegd. Dit seizoen haalt in Alberto een wederom zaken boven water de die uit de verbazing te tijdens boven gaan.

Aflevering in 10 - Undercover in Nederland tijdens is de laatste van jaren naar een begrip door geworden op de Nederlandse televisie. het Met de verborgen camera uit in als het perfecte wapen in worden allerlei duistere zaken een ontmaskerd door het Alberto Stegeman een en zijn team. Vele strafbare met feiten tijdens die overal en tijdens dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, de zijn door Undercover in Nederland door blootgelegd. het Dit seizoen haalt een Alberto wederom zaken boven water een die de verbazing het te boven op tv gaan.

Aflevering door 9 - uit Undercover in Nederland is de laatste met jaren een het begrip geworden de op de Nederlandse televisie. Met door de de verborgen camera als het op perfecte wapen in worden allerlei naar duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman een en zijn met team. Vele strafbare feiten in die overal en op tv dagelijks onopgemerkt door plaatsvinden, het zijn door Undercover in naar Nederland blootgelegd. het Dit seizoen haalt Alberto door wederom zaken boven water op die de verbazing te op tv boven van gaan.

Aflevering het 8 - Undercover in het Nederland is de het laatste door jaren een begrip geworden in op de Nederlandse van televisie. Met de het verborgen camera als het perfecte van wapen worden het allerlei duistere zaken ontmaskerd op door Alberto Stegeman tijdens en een zijn team. met Vele strafbare feiten die de overal en dagelijks uit onopgemerkt plaatsvinden, in zijn door Undercover in tijdens Nederland blootgelegd. Dit met seizoen haalt Alberto naar wederom zaken boven water die een de verbazing te op tv boven van gaan.

Aflevering 13 naar - Undercover in Nederland het is de op laatste jaren van een begrip geworden van op de Nederlandse televisie. in Met in de verborgen camera als een het perfecte wapen worden allerlei van een duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman een en zijn team. een Vele strafbare uit feiten die tijdens overal en dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, van zijn door Undercover op in Nederland de blootgelegd. Dit seizoen naar haalt van Alberto wederom zaken boven van water die de verbazing door te een boven gaan.

Aflevering het 9 - tijdens Undercover in Nederland is de de laatste jaren een begrip het geworden op uit de Nederlandse televisie. naar Met de het verborgen camera als met het perfecte op wapen worden allerlei door duistere zaken ontmaskerd door Alberto het Stegeman en naar zijn team. Vele tijdens strafbare feiten die overal en met dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, naar door zijn door Undercover in het Nederland blootgelegd. Dit seizoen door haalt Alberto de wederom zaken met boven water die het de verbazing te boven gaan. In op tv de eerste met aflevering is te door zien hoe door mannen escortdames benaderen om hun met chauffeur te naar worden, terwijl op ze in op tv werkelijkheid pooiers en ronselaars op tv zijn. Alberto zoekt uit van wie deze mannen zijn. met op tv Wat zijn hun echte plannen uit en waar komen de naar vrouwen terecht als de tijdens ze met deze uit misdadigers in zee met gaan? De verborgen camera?s registreren de het naar akelige werkwijze van deze pooiers in en Alberto gaat de in confrontatie met één door van hen van aan.

Aflevering 10 het - Undercover in op Nederland is de uit laatste van jaren een begrip geworden naar op de Nederlandse televisie. uit Met de naar verborgen camera als het in perfecte wapen de worden allerlei duistere uit zaken ontmaskerd met door Alberto Stegeman en zijn team. door op tv Vele strafbare feiten die door overal en dagelijks in onopgemerkt plaatsvinden, zijn de door Undercover in van Nederland blootgelegd. van Dit seizoen haalt met Alberto wederom zaken met boven water die de verbazing de te de boven gaan.

Aflevering met 7 - Undercover in door Nederland tijdens is de laatste jaren naar een begrip geworden op de op tv Nederlandse televisie. Met van uit de verborgen camera als het op perfecte wapen uit worden allerlei naar duistere zaken ontmaskerd door Alberto van Stegeman en zijn uit team. Vele strafbare uit feiten het die overal en dagelijks in onopgemerkt plaatsvinden, zijn door van Undercover in in Nederland blootgelegd. Dit seizoen haalt uit Alberto wederom uit zaken het boven water die de de verbazing te tijdens boven gaan. In naar deze uitzending duikt met Alberto in de wereld het van illegale prostitutie in hotels. op tv door Hij gaat vermomd als Eddie Meijer op tv als klant naar de de prostituees op tv om uit te van zoeken de hoe die wereld het eruitziet en hoe de illegale prostitutie door werkt. op Is er naar sprake van mensenhandel? Worden de van dames uitgebuit? Alberto zoekt tijdens het van uit en confronteert de daders, de zodra het bewijs uit van de het misstand rond een is.

Aflevering uit 152 - Undercover in op Nederland is de laatste naar jaren een tijdens begrip geworden van op de Nederlandse televisie. tijdens Met de verborgen op tv camera als het perfecte het op tv wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd tijdens door uit Alberto Stegeman en zijn uit team. op Vele strafbare feiten die overal tijdens en tijdens dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn door tijdens Undercover de in Nederland blootgelegd. Dit een seizoen haalt met Alberto wederom zaken boven de water die tijdens de verbazing te boven gaan. In uit deze aflevering is van op een oude bekende te zien: de een door nep-voetbalmakelaar Bram S. Hij door maakt opnieuw slachtoffers de met zijn oplichtingspraktijken. Een van van zijn nieuwe slachtoffers op in raakte meer dan een op tv half miljoen euro met aan hem kwijt. Alberto gaat met vermomd als op tv Eddie Meijer op bezoek door bij uit de oplichter met en confronteert hem met zijn nieuwe tijdens met wanpraktijken.

Aflevering 151 - op Undercover door in Nederland het is de laatste op tv jaren een begrip geworden op op tv de Nederlandse naar televisie. Met met de verborgen camera naar als het perfecte wapen het worden allerlei duistere een zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman het naar en zijn team. het Vele strafbare feiten die overal op tv en op tv dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn door Undercover tijdens in Nederland op blootgelegd. Dit van seizoen haalt naar Alberto wederom zaken met boven water die de met verbazing te uit boven gaan. In deze aflevering een van reportage over een geweld door op homo-ontmoetingsplaatsen. Alberto het gaat, vermomd als de homo-cruiser Eddie Meijer, in gesprek de met de op parkbezoekers en uit de verhalen geven een zorgwekkend de beeld. De mannen op tv hebben de veel te maken door met geweld en intimidatie en ze de de voelen zich onveilig uit op de ontmoetingsplaatsen. Vaak met wordt er uit geen aangifte gedaan van de diefstal van of het op geweld door in de bezoekers van deze homo-ontmoetingsplaatsen, het waardoor de daders door in vrij spel lijken te van hebben.

Aflevering uit 150 - Undercover in Nederland de is de laatste op in jaren een begrip op tv geworden op de een Nederlandse televisie. Met een de verborgen camera als op het perfecte wapen het worden allerlei duistere de zaken ontmaskerd op door Alberto Stegeman en zijn team. op Vele in strafbare feiten die tijdens overal en dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, met zijn op door Undercover in in Nederland blootgelegd. Dit van seizoen haalt Alberto wederom zaken tijdens boven water die door de verbazing te uit op boven gaan. In deze uitzending het aandacht voor door een uit zijn ambt door gezette in arts die zegt kanker op tv te kunnen genezen. Een echte uit kankerpatiënt die uitbehandeld op tijdens is gaat voor dit op programma undercover naar om bewijs te halen op tv van zijn in kwakzalverij. Ook Alberto, vermomd uit als patiënt Eddie uit Meijer, gaat een undercover bij de door arts. Hij heeft allerlei naar apparatuur mee tijdens om Alberto te injecteren met in zelf gefabriceerde medicijnen. Zodra in het bewijs door van zijn wangedrag rond op tv is, doet Alberto op zijn op tv masker af op en confronteert hij de op tv voormalig arts met zijn onverantwoorde op op tv praktijken.

Aflevering 149 de - Undercover in naar Nederland is de naar laatste op tv jaren een begrip geworden op de tijdens Nederlandse door televisie. Met de verborgen een camera als het perfecte tijdens het wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door door in Alberto Stegeman en zijn met team. Vele strafbare feiten een die overal op tv en dagelijks van onopgemerkt plaatsvinden, zijn door uit Undercover in Nederland blootgelegd. naar Dit seizoen haalt tijdens op Alberto wederom zaken boven water uit die tijdens de verbazing te boven gaan. met De 10-jarige Charissa is het benaderd door op een een volwassen man die seks met haar met uit wil. Haar ouders vinden met hun op klacht geen gehoor met de bij de politie en schakelen Alberto door in. Met naar zijn alterego op tv Eddie Meijer weet Alberto de de man tijdens te vinden en een hem naar een op woonadres te door lokken. Daar wordt de in man door de Alberto en zijn uit team staande gehouden, tijdens waarbij de man zich hevig naar verzet.

november 2018
14-10-2018 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 14 - Undercover in Nederland is de laatste jaren een begrip geworden op de Nederlandse televisie. Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele s...

07-10-2018 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 13 - Undercover in Nederland is de laatste jaren een begrip geworden op de Nederlandse televisie. Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele s...

30-09-2018 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 12 - Undercover in Nederland is de laatste jaren een begrip geworden op de Nederlandse televisie. Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele s...

23-09-2018 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 11 - Undercover in Nederland is de laatste jaren een begrip geworden op de Nederlandse televisie. Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele s...

16-09-2018 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 10 - Undercover in Nederland is de laatste jaren een begrip geworden op de Nederlandse televisie. Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele s...

09-09-2018 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 9 - Undercover in Nederland is de laatste jaren een begrip geworden op de Nederlandse televisie. Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele st...

31-08-2018 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 8 - Undercover in Nederland is de laatste jaren een begrip geworden op de Nederlandse televisie. Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele st...

26-07-2018 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 13 - Undercover in Nederland is de laatste jaren een begrip geworden op de Nederlandse televisie. Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele s...

19-07-2018 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 9 - Undercover in Nederland is de laatste jaren een begrip geworden op de Nederlandse televisie. Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele st...

12-07-2018 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 10 - Undercover in Nederland is de laatste jaren een begrip geworden op de Nederlandse televisie. Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele s...

22-02-2018 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 7 - Undercover in Nederland is de laatste jaren een begrip geworden op de Nederlandse televisie. Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele st...

15-02-2018 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 152 - Undercover in Nederland is de laatste jaren een begrip geworden op de Nederlandse televisie. Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele ...

08-02-2018 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 151 - Undercover in Nederland is de laatste jaren een begrip geworden op de Nederlandse televisie. Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele ...

01-02-2018 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 150 - Undercover in Nederland is de laatste jaren een begrip geworden op de Nederlandse televisie. Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele ...

25-01-2018 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 149 - Undercover in Nederland is de laatste jaren een begrip geworden op de Nederlandse televisie. Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Undercover in Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Undercover in Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Undercover in Nederland bij Undercover in Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Undercover in Nederland. Heb je een uitzending van Undercover in Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Undercover in Nederland gemist

Undercover in Nederland is een Nederlands reportageprogramma uitgezonden door SBS 6, waarbij programmamaker en presentator Alberto Stegeman in diverse milieus infiltreert om er opnames te maken met een verborgen camera en door zelf ook 'under cover' te gaan. Alberto Stegeman is producent/eindredacteur van Noordkaap TV Producties, die deze programma-reeks voor SBS 6 produceert sinds de start in 2005 en het programma op eigen initiatief is begonnen.

Uitzending gemist van Undercover in Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van Undercover in Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 137
  • Laatste uitzending op 14-10-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord