Programma gemist?

Aflevering 5 - door een Met de verborgen camera als het het perfecte in wapen worden allerlei duistere met zaken ontmaskerd het door Alberto Stegeman een en zijn team. Vele door strafbare feiten die op tv overal en dagelijks onopgemerkt het plaatsvinden, uit zijn door door Undercover in Nederland op tv blootgelegd.

Aflevering 4 in - Met door de verborgen camera als de het perfecte van wapen worden allerlei duistere zaken het ontmaskerd een door Alberto Stegeman en zijn uit team. Vele strafbare tijdens met feiten die overal en dagelijks uit onopgemerkt plaatsvinden, zijn door naar Undercover in Nederland op tv door blootgelegd.

Aflevering een 3 - Met de tijdens verborgen camera een als het perfecte wapen worden het allerlei de duistere zaken ontmaskerd het door Alberto Stegeman in en zijn team. Vele het strafbare feiten tijdens die overal en dagelijks uit onopgemerkt plaatsvinden, op zijn door op tv Undercover in Nederland van blootgelegd.

Aflevering uit 2 - het Met de verborgen camera als uit het door perfecte wapen worden allerlei duistere zaken tijdens door ontmaskerd door Alberto Stegeman het en zijn op team. Vele strafbare uit feiten die overal en dagelijks onopgemerkt in plaatsvinden, van zijn door Undercover in door Nederland met blootgelegd.

Vanavond is het door misdaadprogramma Undercover op in Nederland van Alberto naar Stegeman op tv weer terug op op televisie. Elke donderdag met om 20:30 uur op SBS6. Duistere met zaken Met de de verborgen op camera als het perfecte wapen een worden allerlei duistere zaken met naar ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn op tv de team. Vele strafbare feiten die overal van de en dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, door zijn door Undercover met in Nederland tijdens blootgelegd. Verbazing Ook in het nieuwe seizoen een haalt Alberto zaken naar boven water die de de uit verbazing te boven gaan. In de de eerste aflevering van van het nieuwe het seizoen van op tv Undercover in Nederland duikt met Stegeman op tv in de wereld in van de illegale bruiningsmiddelen. Vele schrijnende een zaken uit hebben zich voorgedaan, soms zelfs uit met dodelijke op afloop. het Het blijkt dat je naar deze producten heel makkelijk via een door internet aan kunt schaffen bij een illegale handelaren en soms met zijn op ze zelfs te koop bij de de een sportschool.

Aflevering door 14 - In de op tv nieuwe afleveringen tijdens van Undercover in Nederland worden, op tv met de verborgen op de camera als het perfecte wapen, door allerlei een duistere zaken ontmaskerd uit door Alberto Stegeman en zijn op team. Vele van strafbare feiten die de overal en dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, in in zijn door Undercover in Nederland een blootgelegd.

Aflevering 13 - uit met In de nieuwe op tv afleveringen van Undercover in in Nederland worden, met de verborgen met uit camera als het perfecte wapen, de allerlei duistere de zaken ontmaskerd het door Alberto Stegeman en zijn in team. Vele strafbare feiten door die overal door en dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, het naar zijn door Undercover in Nederland naar blootgelegd.

Alberto uit Stegeman gaat in deze op tv uitzending van Undercover in in op Nederland op bezoek bij een Seksclub. op tv De eigenaar van tijdens deze heeft van zijn een personeel niet zo het hoog zitten. Zo vertelt uit de man op tv over een personeelslid: ,,Straks is ze op tv 35 en tijdens dan is ze oud een en versleten. Dan naar in ruilen we haar toch tijdens gewoon weer om op tv voor een nieuwe.'' Met de verborgen het camera als het de perfecte op tv wapen ontmaskeren Alberto uit Stegeman en zijn team allerlei met duistere met zaken.

Aflevering 11 - tijdens In de de nieuwe een afleveringen van Undercover in Nederland worden, de met de verborgen van camera van als het perfecte wapen, allerlei het duistere naar zaken ontmaskerd een door Alberto Stegeman en zijn door team. Vele strafbare uit feiten die een overal en een dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn door in Undercover naar in Nederland blootgelegd.

Aflevering door 8 - In uit de nieuwe afleveringen van Undercover op tv in Nederland naar worden, met met de verborgen uit camera als het perfecte wapen, allerlei uit duistere zaken tijdens ontmaskerd met door Alberto Stegeman en op zijn team. Vele het strafbare in feiten die overal en dagelijks met onopgemerkt plaatsvinden, zijn met door Undercover op tv in Nederland van blootgelegd.

Aflevering 7 - op tv De zeer beruchte met oplichter, Peter de D., kiest bewust weerloze uit mensen uit als in slachtoffers van en leeft in ondertussen zelf als een God in op tv Frankrijk. het De oplichter is al tientallen op tv de jaren actief. In de reportage komt de de in verstandelijk beperkte Johan aan door het een woord. Hij vertelt op tienduizenden euro's kwijt te zijn, naar omdat deze op tv Peter hem liet op tv geloven dat op een knappe vrouw van verliefd op hem was met en dringend geld nodig de had. En het ook Ria maakte van bijna 20.000 op euro over aan door de gewiekste oplichter. de Alberto spoort deze tijdens Peter D. op en in dat leidt van tot een van een de meest bizarre confrontaties ooit uit van van dit programma.

Aflevering het 6 - Met de verborgen door tijdens camera als het door perfecte wapen worden allerlei duistere zaken op met ontmaskerd door Alberto op Stegeman en zijn team. Vele door strafbare feiten die door overal en dagelijks onopgemerkt op plaatsvinden, zijn van door Undercover in in Nederland in blootgelegd. In deze op aflevering aandacht voor een malafide aannemer naar die een spoor het van op tv ellende achterlaat. Hij het staat bekend als wanbetaler en naar als aannemer naar die zijn werk tijdens slecht of op tv zelfs helemaal niet aflevert. het De lijst tijdens met slachtoffers wordt alsmaar langer. van Alberto en zijn met op team sporen de man van op en bereiden een confrontatie naar op voor.

Aflevering 5 - de Illegale handel op tv in een organen lijkt een ver-van-ons-bed-show, maar een dit van komt ook in ons het land wel uit degelijk voor. Het is onduidelijk hoe de vaak die voorkomt het naar maar in deze aflevering laat uit onderzoeksjournalist Alberto Stegeman in met Undercover in van Nederland zien dat door een nierpatiƫnt een donornier de krijgt aangeboden. De het met illegale aanbieder wil daar in maar liefst 140.000 de euro voor hebben. Het aanbieden naar de van een nier voor de geld is een verboden en strafbaar.

Aflevering met 4 - Met op de verborgen camera als het op de perfecte wapen worden allerlei op tv duistere zaken ontmaskerd op door Alberto Stegeman en uit zijn team. Vele een strafbare feiten de die overal en dagelijks onopgemerkt de plaatsvinden, zijn naar door Undercover in van Nederland een blootgelegd. In deze aflevering van met Undercover in Nederland uit aandacht voor uit een zeer op beruchte oplichter. Hij maakte uit eerst veel slachtoffers het in de artiestenwereld in Nederland in en op tv wist daarna net over met de grens in naar Belgiƫ toe te slaan. het Hij maakte met op diverse oplichtingstrucs het tientallen gedupeerden op tv en opereert uit al lange tijd op tv onder de radar de van politie en justitie. Alberto in spoort tijdens de oplichter op en op tv spreekt hem op tv aan op zijn het wangedrag. Het leidt tot een op lange, heftige het confrontatie.

Aflevering 3 een - Een vijftienjarig het meisje uit zegt verkracht te zijn door een naar naar bekende van het het gezin. Ze is al bij de een politie geweest, maar tijdens dat door heeft nog niets tijdens opgeleverd. Samen met uit haar moeder meldt door ze zich bij de Alberto Stegeman en op zijn team. op tv Het doel: bewijs verzamelen tegen door de met vermeende verkrachter. Als dat in is gelukt, volgt een spannende met in politieactie.

december 2021
05-03-2020 20:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 5 - Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele strafbare feiten die overal en dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn door Undercover in Nede...

27-02-2020 20:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 4 - Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele strafbare feiten die overal en dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn door Undercover in Nede...

20-02-2020 20:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 3 - Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele strafbare feiten die overal en dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn door Undercover in Nede...

13-02-2020 20:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 2 - Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele strafbare feiten die overal en dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn door Undercover in Nede...

06-02-2020 20:30

Terug: Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Terug: Undercover in Nederland

Vanavond is het misdaadprogramma Undercover in Nederland van Alberto Stegeman weer terug op televisie. Elke donderdag om 20:30 uur op SBS6. Duistere zaken Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ont...

24-11-2019 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 14 - In de nieuwe afleveringen van Undercover in Nederland worden, met de verborgen camera als het perfecte wapen, allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele strafbare feiten die overal en dagelij...

17-11-2019 20:00

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 13 - In de nieuwe afleveringen van Undercover in Nederland worden, met de verborgen camera als het perfecte wapen, allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele strafbare feiten die overal en dagelij...

10-11-2019 20:00

Undercover in Nederland: undercover in Seksclub

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland: undercover in Seksclub

Alberto Stegeman gaat in deze uitzending van Undercover in Nederland op bezoek bij een Seksclub. De eigenaar van deze heeft zijn personeel niet zo hoog zitten. Zo vertelt de man over een personeelslid: ,,Straks is ze 35 en dan is ze oud en ...

03-11-2019 20:00

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 11 - In de nieuwe afleveringen van Undercover in Nederland worden, met de verborgen camera als het perfecte wapen, allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele strafbare feiten die overal en dagelij...

13-10-2019 20:00

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 8 - In de nieuwe afleveringen van Undercover in Nederland worden, met de verborgen camera als het perfecte wapen, allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele strafbare feiten die overal en dagelij...

07-04-2019 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 7 - De zeer beruchte oplichter, Peter D., kiest bewust weerloze mensen uit als slachtoffers en leeft ondertussen zelf als een God in Frankrijk. De oplichter is al tientallen jaren actief. In de reportage komt de verstandelijk bep...

31-03-2019 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 6 - Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele strafbare feiten die overal en dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn door Undercover in Nede...

24-03-2019 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 5 - Illegale handel in organen lijkt een ver-van-ons-bed-show, maar dit komt ook in ons land wel degelijk voor. Het is onduidelijk hoe vaak die voorkomt maar in deze aflevering laat onderzoeksjournalist Alberto Stegeman in Underc...

17-03-2019 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 4 - Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele strafbare feiten die overal en dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn door Undercover in Nede...

10-03-2019 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 3 - Een vijftienjarig meisje zegt verkracht te zijn door een bekende van het gezin. Ze is al bij de politie geweest, maar dat heeft nog niets opgeleverd. Samen met haar moeder meldt ze zich bij Alberto Stegeman en zijn team. Het ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 11. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Undercover in Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Undercover in Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Undercover in Nederland bij Undercover in Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Undercover in Nederland. Heb je een uitzending van Undercover in Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Undercover in Nederland gemist

Undercover in Nederland is een Nederlands reportageprogramma uitgezonden door SBS 6, waarbij programmamaker en presentator Alberto Stegeman in diverse milieus infiltreert om er opnames te maken met een verborgen camera en door zelf ook 'under cover' te gaan. Alberto Stegeman is producent/eindredacteur van Noordkaap TV Producties, die deze programma-reeks voor SBS 6 produceert sinds de start in 2005 en het programma op eigen initiatief is begonnen.

Uitzending gemist van Undercover in Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van Undercover in Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 154
  • Laatste uitzending op 05-03-2020 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!