Programma gemist?

Alberto het Stegeman duikt uit in de wereld van de illegale van prostitutie in hotels. naar Hij de gaat vermomd op tv als klant naar uit de prostituees om uit te zoeken de hoe die een wereld op eruitziet.

Aflevering van 152 - Undercover door in Nederland is op de laatste jaren een in begrip geworden op de een Nederlandse een televisie. Met de verborgen camera naar als het perfecte tijdens wapen worden allerlei tijdens duistere zaken ontmaskerd van door Alberto Stegeman op tv en zijn op tv team. Vele strafbare feiten uit op die overal en met dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn door Undercover uit in Nederland op tv blootgelegd. met Dit seizoen haalt Alberto wederom zaken op door boven water die de door verbazing te boven gaan. het In deze door aflevering is een oude van bekende te zien: de de nep-voetbalmakelaar Bram uit S. Hij maakt met opnieuw slachtoffers met zijn tijdens oplichtingspraktijken. de Een van zijn nieuwe op tv slachtoffers raakte meer dan op een half van miljoen een euro aan hem kwijt. Alberto in gaat vermomd op als Eddie een Meijer op bezoek bij uit de oplichter op en confronteert hem op tv met zijn nieuwe het wanpraktijken.

Aflevering tijdens 151 - Undercover een in Nederland is de laatste uit op tv jaren een begrip geworden op de de in Nederlandse televisie. Met de verborgen een camera door als het perfecte wapen worden allerlei uit met duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman van en uit zijn team. Vele met strafbare feiten die op tv overal en in dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, het zijn door Undercover in Nederland blootgelegd. door uit Dit seizoen haalt Alberto op tv wederom zaken boven water die door de verbazing te met een boven gaan. In deze aflevering het een reportage over geweld tijdens op van homo-ontmoetingsplaatsen. Alberto gaat, vermomd als van homo-cruiser uit Eddie Meijer, in gesprek het met de een parkbezoekers en de verhalen geven door een zorgwekkend beeld. in De de mannen hebben veel het te maken door met geweld en intimidatie en ze door het voelen zich onveilig op op tv de ontmoetingsplaatsen. uit Vaak wordt er het geen aangifte gedaan uit van de diefstal of een het geweld door de bezoekers door van deze uit homo-ontmoetingsplaatsen, een waardoor de daders uit vrij spel lijken te in hebben.

Aflevering 150 - op tv Undercover in Nederland een is naar de laatste een jaren een begrip geworden op het de in Nederlandse televisie. Met de verborgen camera door als tijdens het perfecte wapen op worden allerlei duistere zaken ontmaskerd de door Alberto Stegeman door en zijn het team. Vele strafbare feiten tijdens die overal en tijdens dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, het zijn naar door Undercover in Nederland het blootgelegd. Dit seizoen haalt van door Alberto wederom zaken het boven water die van de verbazing te boven de gaan. In deze uitzending aandacht in voor een tijdens uit met zijn ambt gezette arts die tijdens zegt kanker te kunnen van genezen. Een echte het kankerpatiënt uit die uitbehandeld is met gaat voor uit dit programma undercover om bewijs het te halen van van zijn kwakzalverij. Ook Alberto, de vermomd in als patiënt Eddie een Meijer, gaat tijdens undercover bij de arts. Hij op heeft de allerlei apparatuur mee om Alberto uit te injecteren met zelf door gefabriceerde medicijnen. Zodra van een het bewijs van zijn wangedrag op tv rond is, van doet Alberto zijn masker af uit en confronteert in hij de voormalig arts uit met zijn onverantwoorde het op praktijken.

Aflevering 149 de - Undercover in van Nederland is de de laatste jaren een op begrip geworden van op de een Nederlandse televisie. Met op tv de verborgen camera met als het perfecte wapen worden op tv allerlei duistere zaken in ontmaskerd door Alberto Stegeman door en zijn team. van Vele strafbare feiten de op tv die overal en dagelijks op tv onopgemerkt plaatsvinden, zijn naar door Undercover in een Nederland blootgelegd. in Dit seizoen haalt Alberto wederom zaken op tv boven water een die de verbazing uit te naar boven gaan. De 10-jarige Charissa is door benaderd door in een volwassen man die op seks met haar het wil. de Haar ouders vinden met hun met klacht naar geen gehoor met bij de politie tijdens en schakelen Alberto naar in. Met zijn alterego naar Eddie Meijer weet Alberto het de man te vinden van en naar hem naar een de woonadres te lokken. Daar wordt het de man door in Alberto uit en zijn team door staande gehouden, waarbij de man met zich hevig op tv verzet.

Vanaf op vanavond is Alberto tijdens Stegeman terug met een nieuw naar met seizoen van Undercover in Nederland bij op tv SBS 6. de Na 3,5 naar jaar kruipt de Alberto in de huid van een in nieuw alter ego: op tv Eddie Meijer. met Met door zijn nieuwe vermomming wint Alberto informatie met in over in werelden die verborgen door zijn voor het op grote publiek en met probeert naar hij criminelen te een ontmaskeren. Wordt hij van geloofd als pooier, illegale handelaar of de een bezoeker van homo-ontmoetingsplaatsen? een De komende weken is het de resultaat te op tv zien van deze uit spannende infiltraties, waarin Alberto met heftige confrontaties aangaat het en in gevaarlijke situaties in op tv belandt. In de eerste aflevering de gaat Alberto op in zijn rol het als op Eddie undercover als pooier in de het uit schrijnende wereld van op de jongensprostitutie. De omvang van het door fenomeen uit jongensprostitutie in Nederland de is moeilijk vast te stellen. op In de schattingen gaat men uit het van duizenden in minderjarige jongens die door werken als prostituee. De de verborgen camera’s laten zien een hoe de kindermisbruikers van uit te werk gaan. Een jonge medewerker de speelt de tijdens minderjarige prostituee de van Eddie en samen rijden een de ze door Nederland voor seksafspraken met tijdens volwassen klanten. in Wat willen tijdens deze klanten doen? En de hoe reageren naar ze als ze erachter komen de dat pooier het Eddie in werkelijkheid de Alberto Stegeman blijkt het te uit zijn?

Undercover uit in Nederland van is de laatste jaren een het begrip een geworden op de Nederlandse televisie. Met door de een verborgen camera als het een perfecte wapen worden op allerlei duistere zaken met ontmaskerd op tv door Alberto Stegeman en zijn team. op Vele een strafbare feiten die overal in en dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, met op tv zijn door Undercover met in Nederland blootgelegd. Dit seizoen haalt naar Alberto wederom zaken in boven water die de de verbazing naar te boven uit gaan.

Undercover op in Nederland is de van laatste jaren in een begrip geworden op op de het Nederlandse televisie. Met de verborgen camera naar op als het perfecte wapen worden het allerlei duistere met zaken ontmaskerd door door Alberto Stegeman en zijn team. van naar Vele strafbare feiten die overal op tv en dagelijks naar onopgemerkt plaatsvinden, zijn door Undercover in in met Nederland blootgelegd. de Dit seizoen haalt Alberto wederom zaken door boven in water die een de verbazing te boven het gaan.

Undercover met in Nederland is de laatste met jaren het een begrip geworden de op de Nederlandse televisie. Met het de verborgen een camera als het van perfecte wapen met worden allerlei duistere zaken ontmaskerd uit met door Alberto Stegeman en zijn de team. Vele strafbare feiten een die op overal en dagelijks uit onopgemerkt plaatsvinden, het zijn door Undercover het in Nederland blootgelegd. Dit een seizoen haalt Alberto wederom zaken naar boven een water die een de verbazing te boven op gaan.

Undercover in Nederland op is het de laatste jaren een op begrip geworden op de tijdens door Nederlandse televisie. Met door de verborgen camera als het perfecte op wapen worden allerlei van duistere uit zaken ontmaskerd door met Alberto Stegeman en het zijn team. Vele strafbare het feiten een die overal en dagelijks uit onopgemerkt plaatsvinden, het zijn door Undercover in Nederland blootgelegd. tijdens Dit met seizoen haalt Alberto wederom van zaken boven water die tijdens het de verbazing te het boven gaan.

Undercover in de Nederland is een de laatste op jaren een begrip geworden op uit de Nederlandse een televisie. Met de verborgen op camera naar als het perfecte wapen worden uit allerlei duistere de zaken ontmaskerd met door Alberto Stegeman uit en zijn team. Vele op tv strafbare feiten het die overal en dagelijks op tv onopgemerkt plaatsvinden, zijn door met Undercover in Nederland blootgelegd. door Dit seizoen haalt naar uit Alberto wederom zaken boven op water die de de verbazing te met boven gaan.

Alberto Stegeman uit is vanaf vanavond terug van met Undercover in uit met Nederland bij SBS6. Zijn verborgen tijdens camera’s zorgen in ook in deze met nieuwe reeks voor tijdens opzienbarende beelden. Het nieuwe seizoen op start naar met een aflevering naar waarin Alberto door en zijn team een nieuwe in trend in de van wereld van van illegale prostitutie ontdekken. Te tijdens zien is uit hoe mannen escortdames benaderen om hun het de chauffeur te worden, terwijl met ze in op werkelijkheid pooiers en ronselaars zijn. op Alberto zoekt uit het wie deze in mannen zijn. Wat zijn hun door echte het plannen en waar komen de de vrouwen terecht een als de ze met deze op misdadigers in zee gaan? De verborgen een camera’s registreren de in akelige werkwijze van naar uit deze pooiers en Alberto gaat de uit confrontatie met op één van hen naar aan. Dit najaar naar bestaat Undercover in Nederland 12,5 op tv de jaar. De eerste aflevering was van te het zien op 5 op tv maart 2005 en sindsdien heeft het van programma uit talloze spraakmakende onthullingen opgeleverd. De van op tv laatste jaren scoort Undercover in door Nederland gemiddeld bijna tijdens een tijdens miljoen kijkers.

februari 2018
22-02-2018 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Alberto Stegeman duikt in de wereld van de illegale prostitutie in hotels. Hij gaat vermomd als klant naar de prostituees om uit te zoeken hoe die wereld eruitziet.

15-02-2018 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 152 - Undercover in Nederland is de laatste jaren een begrip geworden op de Nederlandse televisie. Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele ...

08-02-2018 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 151 - Undercover in Nederland is de laatste jaren een begrip geworden op de Nederlandse televisie. Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele ...

01-02-2018 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 150 - Undercover in Nederland is de laatste jaren een begrip geworden op de Nederlandse televisie. Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele ...

25-01-2018 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 149 - Undercover in Nederland is de laatste jaren een begrip geworden op de Nederlandse televisie. Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele ...

11-01-2018 21:30

Terug: Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Terug: Undercover in Nederland

Vanaf vanavond is Alberto Stegeman terug met een nieuw seizoen van Undercover in Nederland bij SBS 6. Na 3,5 jaar kruipt Alberto in de huid van een nieuw alter ego: Eddie Meijer. Met zijn nieuwe vermomming wint Alberto informatie in over we...

24-09-2017 21:30

Aflevering 146

Undercover in Nederland - Aflevering 146

Undercover in Nederland is de laatste jaren een begrip geworden op de Nederlandse televisie. Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele strafbare feiten ...

17-09-2017 21:25

Aflevering 145

Undercover in Nederland - Aflevering 145

Undercover in Nederland is de laatste jaren een begrip geworden op de Nederlandse televisie. Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele strafbare feiten ...

10-09-2017 21:30

Aflevering 144

Undercover in Nederland - Aflevering 144

Undercover in Nederland is de laatste jaren een begrip geworden op de Nederlandse televisie. Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele strafbare feiten ...

03-09-2017 21:25

Aflevering 143

Undercover in Nederland - Aflevering 143

Undercover in Nederland is de laatste jaren een begrip geworden op de Nederlandse televisie. Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele strafbare feiten ...

27-08-2017 21:30

Aflevering 142

Undercover in Nederland - Aflevering 142

Undercover in Nederland is de laatste jaren een begrip geworden op de Nederlandse televisie. Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele strafbare feiten ...

20-08-2017 21:30

Terug: Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Terug: Undercover in Nederland

Alberto Stegeman is vanaf vanavond terug met Undercover in Nederland bij SBS6. Zijn verborgen camera’s zorgen ook in deze nieuwe reeks voor opzienbarende beelden. Het nieuwe seizoen start met een aflevering waarin Alberto en zijn team een n...

02-04-2017 21:30

Aflevering 140

Undercover in Nederland - Aflevering 140

Undercover in Nederland is een Nederlands reportageprogramma uitgezonden door SBS 6, waarbij programmamaker en presentator Alberto Stegeman in diverse milieus infiltreert om er opnames te maken met een verborgen camera en door zelf ook 'und...

26-03-2017 21:30

Aflevering 139

Undercover in Nederland - Aflevering 139

Undercover in Nederland is een Nederlands reportageprogramma uitgezonden door SBS 6, waarbij programmamaker en presentator Alberto Stegeman in diverse milieus infiltreert om er opnames te maken met een verborgen camera en door zelf ook 'und...

19-03-2017 21:30

Aflevering 138

Undercover in Nederland - Aflevering 138

Undercover in Nederland is een Nederlands reportageprogramma uitgezonden door SBS 6, waarbij programmamaker en presentator Alberto Stegeman in diverse milieus infiltreert om er opnames te maken met een verborgen camera en door zelf ook 'und...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Undercover in Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Undercover in Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Undercover in Nederland bij Undercover in Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Undercover in Nederland. Heb je een uitzending van Undercover in Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Undercover in Nederland gemist

Undercover in Nederland is een Nederlands reportageprogramma uitgezonden door SBS 6, waarbij programmamaker en presentator Alberto Stegeman in diverse milieus infiltreert om er opnames te maken met een verborgen camera en door zelf ook 'under cover' te gaan. Alberto Stegeman is producent/eindredacteur van Noordkaap TV Producties, die deze programma-reeks voor SBS 6 produceert sinds de start in 2005 en het programma op eigen initiatief is begonnen.

Uitzending gemist van Undercover in Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van Undercover in Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 127
  • Laatste uitzending op 22-02-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord