Programma gemist?

Aflevering 5 de - met Met de verborgen door camera als het van perfecte wapen worden naar allerlei duistere zaken in ontmaskerd door Alberto Stegeman op tv en zijn team. op tv Vele strafbare feiten die tijdens overal het en dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn uit door Undercover in Nederland in met blootgelegd.

Aflevering uit 4 - door Met de verborgen camera als op tv het perfecte naar wapen worden allerlei duistere in zaken ontmaskerd door op tv Alberto met Stegeman en zijn team. Vele naar strafbare feiten die een overal en door dagelijks onopgemerkt van plaatsvinden, zijn door Undercover in tijdens Nederland tijdens blootgelegd.

Aflevering door 3 - Met de van verborgen uit camera als het perfecte wapen worden op allerlei in duistere zaken ontmaskerd met door Alberto Stegeman en zijn het team. Vele strafbare in feiten op tv die overal en dagelijks onopgemerkt op plaatsvinden, op tv zijn door Undercover van in Nederland uit blootgelegd.

Aflevering van 2 - Met de verborgen naar op tv camera als het de perfecte wapen worden in allerlei duistere zaken in ontmaskerd door Alberto Stegeman met en zijn team. de Vele strafbare feiten die overal uit en dagelijks uit onopgemerkt uit plaatsvinden, zijn door tijdens Undercover in Nederland het blootgelegd.

Vanavond is het met misdaadprogramma Undercover in de op tv Nederland van Alberto van Stegeman weer terug op televisie. met Elke tijdens donderdag om 20:30 uur met op SBS6. Duistere zaken Met met de verborgen camera als het de perfecte wapen worden naar de allerlei duistere zaken ontmaskerd door van Alberto naar Stegeman en zijn team. het Vele strafbare feiten die een overal en dagelijks op onopgemerkt op tv plaatsvinden, zijn door Undercover naar in Nederland op blootgelegd. Verbazing Ook in het nieuwe op tv seizoen haalt uit Alberto zaken boven water die een de verbazing te op boven gaan. In de op eerste aflevering op van het nieuwe seizoen tijdens op van Undercover in Nederland duikt het Stegeman in een de wereld van door de illegale bruiningsmiddelen. op tv Vele schrijnende met zaken hebben zich voorgedaan, de soms zelfs met dodelijke de afloop. Het de blijkt dat je deze door producten heel makkelijk op via internet aan de kunt door schaffen bij illegale van handelaren en soms zijn ze op zelfs te met koop bij het de sportschool.

Aflevering 14 de - de In de nieuwe door afleveringen van Undercover in Nederland worden, op tv met de verborgen naar camera als de het perfecte wapen, de allerlei duistere zaken ontmaskerd de door een Alberto Stegeman en van zijn team. in Vele strafbare feiten die met overal en dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, op tv zijn door het Undercover het in Nederland blootgelegd.

Aflevering 13 - met In tijdens de nieuwe afleveringen van met Undercover met in Nederland worden, met met de verborgen naar camera als het met perfecte wapen, allerlei op duistere zaken ontmaskerd door een Alberto Stegeman de en zijn team. Vele strafbare tijdens feiten de die overal en dagelijks uit onopgemerkt plaatsvinden, zijn door Undercover van met in Nederland blootgelegd.

Alberto Stegeman gaat op tv in op deze uitzending de van Undercover in het Nederland op bezoek bij een Seksclub. met het De eigenaar van in deze heeft zijn personeel door niet zo de hoog zitten. Zo de vertelt de man over een tijdens personeelslid: van ,,Straks is ze op tv 35 en dan is met ze oud en uit versleten. Dan ruilen we haar de toch gewoon weer de om voor een het nieuwe.'' Met de de verborgen camera als tijdens het perfecte een wapen ontmaskeren Alberto Stegeman een en met zijn team allerlei van duistere zaken.

Aflevering tijdens 11 - In de uit nieuwe naar afleveringen van Undercover in Nederland worden, uit met op tv de verborgen op camera als het perfecte wapen, allerlei in duistere uit zaken ontmaskerd door de Alberto Stegeman en het zijn team. Vele strafbare op tv feiten op die overal en een dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn door het Undercover in Nederland de blootgelegd.

Aflevering 8 naar - een In de nieuwe het afleveringen van Undercover een in Nederland worden, naar met de verborgen camera een als het perfecte van wapen, allerlei duistere zaken ontmaskerd op door Alberto Stegeman op tv de en zijn team. in Vele strafbare feiten die uit overal uit en dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, het zijn door Undercover in Nederland met op tv blootgelegd.

Aflevering 7 tijdens - De naar zeer beruchte oplichter, het Peter D., van kiest bewust weerloze mensen uit tijdens als slachtoffers in en leeft de ondertussen zelf als een een God in een Frankrijk. De oplichter naar is al tientallen jaren actief. de In de op reportage komt in de verstandelijk beperkte Johan het aan het woord. Hij op tv vertelt de tienduizenden euro's kwijt te zijn, omdat een deze Peter hem naar liet een geloven dat van een knappe vrouw verliefd op tijdens hem was in en dringend geld nodig had. een En naar ook Ria maakte bijna door 20.000 euro over het aan de gewiekste de oplichter. Alberto spoort deze de van Peter D. op de en dat leidt tot een het van de meest in bizarre confrontaties ooit van in dit op tv programma.

Aflevering 6 - de Met de uit verborgen camera als naar het perfecte wapen worden op tv van allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto de Stegeman en zijn in in team. Vele strafbare feiten die van overal de en dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn door de Undercover in door Nederland blootgelegd. In uit deze aflevering aandacht voor in een een malafide aannemer die een spoor in van op tv ellende achterlaat. Hij door staat bekend als wanbetaler naar en als van aannemer die zijn werk de slecht van of zelfs helemaal niet aflevert. De in op tv lijst met slachtoffers wordt alsmaar langer. van met Alberto en zijn team van sporen de tijdens man op en bereiden de een confrontatie met voor.

Aflevering 5 op - Illegale tijdens handel in organen lijkt een op ver-van-ons-bed-show, maar dit op tv komt uit ook in ons het land wel tijdens degelijk voor. Het is onduidelijk de hoe op tv vaak die voorkomt in maar in deze aflevering het laat onderzoeksjournalist Alberto met Stegeman in Undercover in Nederland met zien het dat een nierpatiënt in een donornier krijgt aangeboden. op De van illegale aanbieder wil naar daar maar liefst 140.000 euro voor van hebben. Het het aanbieden van op een nier voor geld is in verboden en het strafbaar.

Aflevering in 4 - Met de verborgen een camera als op het perfecte wapen op worden allerlei de duistere zaken ontmaskerd door op tv Alberto Stegeman en uit zijn team. Vele uit strafbare feiten die een overal en dagelijks uit onopgemerkt plaatsvinden, tijdens zijn door Undercover in op Nederland op tv blootgelegd. In deze aflevering van Undercover het van in Nederland aandacht op voor een zeer beruchte een oplichter. Hij maakte eerst tijdens veel slachtoffers de in de artiestenwereld in van Nederland en wist het daarna net over de door grens in naar België toe met te slaan. Hij maakte op tv met diverse oplichtingstrucs tientallen tijdens gedupeerden en opereert naar tijdens al lange tijd onder tijdens de radar van politie en uit justitie. Alberto spoort door de oplichter op het en spreekt het hem aan op zijn op tv wangedrag. Het leidt met het tot een lange, heftige van confrontatie.

Aflevering 3 - de Een vijftienjarig meisje naar zegt verkracht te op tv zijn door een uit bekende van het naar de gezin. Ze is al bij de het het politie geweest, maar dat de heeft nog niets door opgeleverd. Samen met haar een moeder meldt ze zich op tv bij Alberto uit Stegeman en de zijn team. Het doel: bewijs uit verzamelen tegen de op vermeende verkrachter. Als tijdens dat is gelukt, in volgt een spannende uit tijdens politieactie.

juli 2020
05-03-2020 20:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 5 - Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele strafbare feiten die overal en dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn door Undercover in Nede...

27-02-2020 20:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 4 - Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele strafbare feiten die overal en dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn door Undercover in Nede...

20-02-2020 20:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 3 - Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele strafbare feiten die overal en dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn door Undercover in Nede...

13-02-2020 20:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 2 - Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele strafbare feiten die overal en dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn door Undercover in Nede...

06-02-2020 20:30

Terug: Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Terug: Undercover in Nederland

Vanavond is het misdaadprogramma Undercover in Nederland van Alberto Stegeman weer terug op televisie. Elke donderdag om 20:30 uur op SBS6. Duistere zaken Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ont...

24-11-2019 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 14 - In de nieuwe afleveringen van Undercover in Nederland worden, met de verborgen camera als het perfecte wapen, allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele strafbare feiten die overal en dagelij...

17-11-2019 20:00

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 13 - In de nieuwe afleveringen van Undercover in Nederland worden, met de verborgen camera als het perfecte wapen, allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele strafbare feiten die overal en dagelij...

10-11-2019 20:00

Undercover in Nederland: undercover in Seksclub

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland: undercover in Seksclub

Alberto Stegeman gaat in deze uitzending van Undercover in Nederland op bezoek bij een Seksclub. De eigenaar van deze heeft zijn personeel niet zo hoog zitten. Zo vertelt de man over een personeelslid: ,,Straks is ze 35 en dan is ze oud en ...

03-11-2019 20:00

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 11 - In de nieuwe afleveringen van Undercover in Nederland worden, met de verborgen camera als het perfecte wapen, allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele strafbare feiten die overal en dagelij...

13-10-2019 20:00

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 8 - In de nieuwe afleveringen van Undercover in Nederland worden, met de verborgen camera als het perfecte wapen, allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele strafbare feiten die overal en dagelij...

07-04-2019 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 7 - De zeer beruchte oplichter, Peter D., kiest bewust weerloze mensen uit als slachtoffers en leeft ondertussen zelf als een God in Frankrijk. De oplichter is al tientallen jaren actief. In de reportage komt de verstandelijk bep...

31-03-2019 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 6 - Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele strafbare feiten die overal en dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn door Undercover in Nede...

24-03-2019 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 5 - Illegale handel in organen lijkt een ver-van-ons-bed-show, maar dit komt ook in ons land wel degelijk voor. Het is onduidelijk hoe vaak die voorkomt maar in deze aflevering laat onderzoeksjournalist Alberto Stegeman in Underc...

17-03-2019 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 4 - Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele strafbare feiten die overal en dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn door Undercover in Nede...

10-03-2019 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 3 - Een vijftienjarig meisje zegt verkracht te zijn door een bekende van het gezin. Ze is al bij de politie geweest, maar dat heeft nog niets opgeleverd. Samen met haar moeder meldt ze zich bij Alberto Stegeman en zijn team. Het ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 11. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Undercover in Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Undercover in Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Undercover in Nederland bij Undercover in Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Undercover in Nederland. Heb je een uitzending van Undercover in Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Undercover in Nederland gemist

Undercover in Nederland is een Nederlands reportageprogramma uitgezonden door SBS 6, waarbij programmamaker en presentator Alberto Stegeman in diverse milieus infiltreert om er opnames te maken met een verborgen camera en door zelf ook 'under cover' te gaan. Alberto Stegeman is producent/eindredacteur van Noordkaap TV Producties, die deze programma-reeks voor SBS 6 produceert sinds de start in 2005 en het programma op eigen initiatief is begonnen.

Uitzending gemist van Undercover in Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van Undercover in Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 154
  • Laatste uitzending op 05-03-2020 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!