Programma gemist?

Aflevering tijdens 2 - tijdens Met de verborgen camera als het op tv perfecte het wapen worden op tv allerlei duistere zaken ontmaskerd door in Alberto Stegeman en door zijn team. Vele strafbare uit uit feiten die overal en dagelijks op tv onopgemerkt naar plaatsvinden, zijn door Undercover in in Nederland uit blootgelegd.

Vanavond naar is het misdaadprogramma Undercover van in Nederland van Alberto naar op Stegeman weer terug op televisie. tijdens Elke donderdag van om 20:30 uur op de SBS6. Duistere met zaken Met de verborgen camera als het het met perfecte wapen worden allerlei duistere het zaken ontmaskerd door Alberto in Stegeman en op tv zijn team. Vele tijdens strafbare feiten in die overal en dagelijks uit onopgemerkt plaatsvinden, zijn met door Undercover in Nederland uit blootgelegd. Verbazing Ook het in het het nieuwe seizoen haalt Alberto zaken op boven water uit die de verbazing te boven uit het gaan. In de eerste aflevering uit van het het nieuwe seizoen van Undercover op tv in Nederland de duikt Stegeman naar in de wereld van in de illegale bruiningsmiddelen. Vele een schrijnende zaken hebben naar zich voorgedaan, tijdens soms zelfs met dodelijke met afloop. door Het blijkt dat tijdens je deze producten de heel makkelijk via internet in aan kunt door schaffen bij illegale handelaren en op soms zijn ze naar zelfs een te koop bij de uit sportschool.

Aflevering uit 14 - door In de nieuwe afleveringen in van Undercover in Nederland de worden, met de op tv verborgen camera als op tv het perfecte wapen, allerlei de tijdens duistere zaken ontmaskerd op tv door Alberto Stegeman en zijn door team. Vele een strafbare feiten van die overal en naar dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn door Undercover van in Nederland in blootgelegd.

Aflevering door 13 - In de door nieuwe van afleveringen van Undercover in Nederland het worden, met de het verborgen camera als van het perfecte wapen, allerlei op duistere zaken ontmaskerd op tv door Alberto Stegeman de en uit zijn team. uit Vele strafbare feiten die overal en van dagelijks uit onopgemerkt plaatsvinden, een zijn door Undercover in Nederland de blootgelegd.

Alberto van Stegeman gaat naar in deze uitzending de van Undercover in Nederland naar op bezoek bij een de Seksclub. De naar eigenaar van deze heeft zijn in personeel niet in zo hoog zitten. van Zo een vertelt de man het over een personeelslid: ,,Straks is door ze 35 en naar dan in is ze oud uit en versleten. Dan ruilen we haar van toch gewoon weer van om voor in een nieuwe.'' Met de verborgen in camera als het met perfecte naar wapen ontmaskeren Alberto Stegeman en van zijn team uit allerlei duistere de zaken.

Aflevering de 11 - In de nieuwe een afleveringen de van Undercover op tv in Nederland worden, met door de verborgen in camera als het het perfecte wapen, allerlei met duistere zaken ontmaskerd door Alberto met Stegeman door en zijn team. een Vele strafbare feiten uit die overal en dagelijks onopgemerkt in plaatsvinden, naar zijn door Undercover de in Nederland blootgelegd.

Aflevering een 8 - de In de nieuwe op afleveringen van Undercover in van Nederland worden, met het de verborgen de camera als het perfecte wapen, allerlei uit duistere zaken van ontmaskerd door Alberto een Stegeman en zijn door team. de Vele strafbare feiten van die overal met en dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn in door Undercover in het Nederland een blootgelegd.

Aflevering een 7 - De zeer uit beruchte oplichter, Peter D., van kiest bewust weerloze naar tijdens mensen uit als uit slachtoffers en leeft ondertussen in zelf als in een God in Frankrijk. door De oplichter is door al tientallen jaren actief. In uit een de reportage komt de verstandelijk beperkte op Johan door aan het woord. uit Hij vertelt tienduizenden euro's kwijt in door te zijn, omdat het deze Peter hem op tv liet geloven dat in een knappe vrouw door verliefd op hem op was en dringend geld nodig had. het met En ook Ria maakte bijna de 20.000 het euro over aan de gewiekste oplichter. op naar Alberto spoort deze Peter D. op op en dat de leidt tot op een van de meest bizarre een confrontaties ooit met van dit door programma.

Aflevering 6 - op tv Met de verborgen van camera op tv als het perfecte tijdens wapen worden in allerlei duistere zaken ontmaskerd uit door Alberto Stegeman de en zijn team. op Vele strafbare feiten door die overal en dagelijks onopgemerkt van plaatsvinden, zijn op door Undercover op tv in Nederland een blootgelegd. In deze naar aflevering aandacht voor een malafide met aannemer die een spoor het van ellende een achterlaat. Hij staat bekend met op als wanbetaler en in als aannemer die van zijn werk slecht of zelfs uit helemaal niet een aflevert. De tijdens lijst met slachtoffers wordt alsmaar langer. de Alberto in en zijn team sporen in de man op door en de bereiden een confrontatie naar voor.

Aflevering 5 een - Illegale handel door in organen naar lijkt een ver-van-ons-bed-show, maar dit tijdens komt naar ook in ons land naar wel naar degelijk voor. Het is onduidelijk hoe op vaak van die voorkomt maar in deze uit de aflevering laat onderzoeksjournalist Alberto het Stegeman in Undercover in Nederland de zien dat een van nierpatiënt een het donornier krijgt aangeboden. een De illegale op aanbieder wil op daar maar liefst op tv 140.000 euro voor naar hebben. Het aanbieden van in een nier voor uit geld is naar verboden en strafbaar.

Aflevering 4 - naar Met het de verborgen naar camera als het perfecte wapen een worden allerlei door duistere zaken ontmaskerd door de Alberto Stegeman door en zijn het team. Vele strafbare feiten die van overal met en dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn een door Undercover in een Nederland blootgelegd. In deze uit aflevering op tv van Undercover naar in Nederland aandacht voor een zeer uit beruchte oplichter. op tv Hij maakte eerst veel naar slachtoffers in de tijdens artiestenwereld in naar Nederland op en wist daarna net over de uit grens een in België met toe te slaan. op Hij maakte met diverse oplichtingstrucs door tientallen gedupeerden een en opereert al lange tijd door onder een de radar van het politie en justitie. uit Alberto spoort de oplichter in op en spreekt hem in aan op door zijn wangedrag. in Het leidt tot van een lange, heftige naar confrontatie.

Aflevering 3 - een Een op vijftienjarig meisje zegt door verkracht te zijn door door een tijdens bekende van het het gezin. Ze is al uit bij de politie geweest, op tv maar uit dat heeft nog niets met opgeleverd. Samen met haar moeder met meldt ze zich in bij Alberto een Stegeman en zijn team. uit Het doel: bewijs op van verzamelen tegen de vermeende verkrachter. Als tijdens dat is tijdens gelukt, volgt een spannende de met politieactie.

Aflevering 2 - het Een tijdens zeer onthullende aflevering tijdens van Undercover in Nederland over op een advocaat. Alberto uit en zijn op team filmen bewijs met van de een verborgen camera dat de op tv advocaat zichzelf laat het uitbetalen met met seks met zijn cliënten. de op Ook meerdere juristen bieden naar hun diensten uit aan in ruil een voor seks. Zodra op het bewijs rond op is, confronteert Alberto de op tv mannen met de een feiten.

Vanavond start het het nieuwe seizoen tijdens van Undercover tijdens in Nederland, waarin het Alberto Stegeman met de met verborgen camera uit als het perfecte in wapen op pad gaat naar om allerlei duistere op zaken te ontmaskeren. Vele strafbare door uit feiten die overal en dagelijks onopgemerkt de plaatsvinden, zijn naar door Undercover in Nederland tijdens blootgelegd. Ook in tijdens het nieuwe op seizoen haalt Alberto zaken uit een boven water die de verbazing van te boven gaan. Stegeman blijft het te door zien op SBS6 met in zijn programma's. Lees in er een meer over op op tv gids.tv/3633/nieuwe-seizoenen.

Aflevering 14 - op tv in Undercover in Nederland door is de laatste jaren tijdens een begrip geworden op de op tv Nederlandse televisie. Met met de verborgen naar camera als het perfecte naar wapen worden allerlei in duistere zaken ontmaskerd het door Alberto Stegeman de en zijn op team. Vele met strafbare feiten die overal tijdens en dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, door zijn uit door Undercover in Nederland door blootgelegd. Dit seizoen haalt naar naar Alberto wederom zaken boven water die tijdens het de verbazing te boven op gaan.

februari 2020
13-02-2020 20:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 2 - Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele strafbare feiten die overal en dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn door Undercover in Nede...

06-02-2020 20:30

Terug: Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Terug: Undercover in Nederland

Vanavond is het misdaadprogramma Undercover in Nederland van Alberto Stegeman weer terug op televisie. Elke donderdag om 20:30 uur op SBS6. Duistere zaken Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ont...

24-11-2019 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 14 - In de nieuwe afleveringen van Undercover in Nederland worden, met de verborgen camera als het perfecte wapen, allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele strafbare feiten die overal en dagelij...

17-11-2019 20:00

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 13 - In de nieuwe afleveringen van Undercover in Nederland worden, met de verborgen camera als het perfecte wapen, allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele strafbare feiten die overal en dagelij...

10-11-2019 20:00

Undercover in Nederland: undercover in Seksclub

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland: undercover in Seksclub

Alberto Stegeman gaat in deze uitzending van Undercover in Nederland op bezoek bij een Seksclub. De eigenaar van deze heeft zijn personeel niet zo hoog zitten. Zo vertelt de man over een personeelslid: ,,Straks is ze 35 en dan is ze oud en ...

03-11-2019 20:00

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 11 - In de nieuwe afleveringen van Undercover in Nederland worden, met de verborgen camera als het perfecte wapen, allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele strafbare feiten die overal en dagelij...

13-10-2019 20:00

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 8 - In de nieuwe afleveringen van Undercover in Nederland worden, met de verborgen camera als het perfecte wapen, allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele strafbare feiten die overal en dagelij...

07-04-2019 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 7 - De zeer beruchte oplichter, Peter D., kiest bewust weerloze mensen uit als slachtoffers en leeft ondertussen zelf als een God in Frankrijk. De oplichter is al tientallen jaren actief. In de reportage komt de verstandelijk bep...

31-03-2019 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 6 - Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele strafbare feiten die overal en dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn door Undercover in Nede...

24-03-2019 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 5 - Illegale handel in organen lijkt een ver-van-ons-bed-show, maar dit komt ook in ons land wel degelijk voor. Het is onduidelijk hoe vaak die voorkomt maar in deze aflevering laat onderzoeksjournalist Alberto Stegeman in Underc...

17-03-2019 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 4 - Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele strafbare feiten die overal en dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn door Undercover in Nede...

10-03-2019 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 3 - Een vijftienjarig meisje zegt verkracht te zijn door een bekende van het gezin. Ze is al bij de politie geweest, maar dat heeft nog niets opgeleverd. Samen met haar moeder meldt ze zich bij Alberto Stegeman en zijn team. Het ...

03-03-2019 21:25

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 2 - Een zeer onthullende aflevering van Undercover in Nederland over een advocaat. Alberto en zijn team filmen bewijs met de verborgen camera dat de advocaat zichzelf laat uitbetalen met seks met zijn cliënten. Ook meerdere juri...

24-02-2019 21:30

Terug: Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Terug: Undercover in Nederland

Vanavond start het nieuwe seizoen van Undercover in Nederland, waarin Alberto Stegeman met de verborgen camera als het perfecte wapen op pad gaat om allerlei duistere zaken te ontmaskeren. Vele strafbare feiten die overal en dagelijks onop...

14-10-2018 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 14 - Undercover in Nederland is de laatste jaren een begrip geworden op de Nederlandse televisie. Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele s...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 11. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Undercover in Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Undercover in Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Undercover in Nederland bij Undercover in Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Undercover in Nederland. Heb je een uitzending van Undercover in Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Undercover in Nederland gemist

Undercover in Nederland is een Nederlands reportageprogramma uitgezonden door SBS 6, waarbij programmamaker en presentator Alberto Stegeman in diverse milieus infiltreert om er opnames te maken met een verborgen camera en door zelf ook 'under cover' te gaan. Alberto Stegeman is producent/eindredacteur van Noordkaap TV Producties, die deze programma-reeks voor SBS 6 produceert sinds de start in 2005 en het programma op eigen initiatief is begonnen.

Uitzending gemist van Undercover in Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van Undercover in Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 151
  • Laatste uitzending op 13-02-2020 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!