Programma gemist?

Aflevering 7 door - De zeer het beruchte oplichter, het Peter D., kiest bewust weerloze de mensen de uit als slachtoffers en naar leeft ondertussen zelf als met een een God in Frankrijk. De oplichter op is naar al tientallen jaren actief. door In de reportage komt van de verstandelijk beperkte een de Johan aan het woord. van Hij vertelt tienduizenden euro's op kwijt van te zijn, omdat deze Peter hem in liet in geloven dat een door knappe vrouw verliefd op hem uit uit was en dringend naar geld nodig had. En ook Ria door maakte bijna van 20.000 van euro over aan de van gewiekste oplichter. Alberto spoort deze van Peter D. op uit en door dat leidt tot een van met de meest een bizarre confrontaties ooit naar van dit naar programma.

Aflevering op tv 6 - Met de met verborgen naar camera als het uit perfecte wapen worden een allerlei duistere zaken uit ontmaskerd door Alberto Stegeman tijdens en zijn team. op tv Vele strafbare feiten die overal uit en dagelijks het onopgemerkt plaatsvinden, zijn op tv door Undercover uit in Nederland door blootgelegd. In deze op tv aflevering aandacht voor een malafide door aannemer met die een spoor naar van ellende achterlaat. Hij staat uit bekend als wanbetaler door en in als aannemer die zijn werk op slecht of op zelfs helemaal van niet aflevert. De lijst het met slachtoffers wordt door alsmaar langer. uit Alberto en zijn team met sporen de man op en de bereiden een tijdens confrontatie het voor.

Aflevering 5 met - door Illegale handel in een organen lijkt een ver-van-ons-bed-show, maar dit van komt ook in tijdens ons land wel op degelijk de voor. Het is onduidelijk de hoe op tv vaak die voorkomt maar in op deze aflevering tijdens laat onderzoeksjournalist een Alberto Stegeman in Undercover van in Nederland zien dat tijdens een nierpatiënt een donornier een krijgt aangeboden. De van illegale aanbieder wil met daar maar liefst van 140.000 euro voor van hebben. Het uit aanbieden van een het nier naar voor geld is verboden en uit strafbaar.

Aflevering 4 met - het Met de verborgen met camera als het het perfecte wapen worden de allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto met Stegeman tijdens en zijn team. Vele de strafbare uit feiten die overal en dagelijks onopgemerkt uit op plaatsvinden, zijn door Undercover in Nederland van blootgelegd. In deze op aflevering van Undercover op tv in uit Nederland aandacht voor de een zeer beruchte het oplichter. Hij maakte eerst veel van uit slachtoffers in de artiestenwereld de in Nederland en wist het daarna de net over de grens op in België toe te het slaan. Hij maakte met met diverse met oplichtingstrucs tientallen in gedupeerden en opereert al lange tijd op tv onder de radar door van politie de en justitie. uit Alberto spoort de de oplichter op en met spreekt hem aan met op zijn een wangedrag. Het leidt tot een door lange, heftige een confrontatie.

Aflevering op 3 - Een vijftienjarig naar meisje zegt een verkracht te zijn door van een bekende van op tv het gezin. Ze een is al bij de op politie geweest, op maar met dat heeft nog niets opgeleverd. naar Samen het met haar moeder meldt ze uit zich bij Alberto met Stegeman en van zijn team. de Het doel: bewijs het verzamelen tegen de vermeende verkrachter. Als een tijdens dat is gelukt, volgt een spannende in in politieactie.

Aflevering 2 naar - Een zeer op onthullende aflevering van Undercover de in op tv Nederland over naar een advocaat. Alberto door en zijn team filmen bewijs op met op tv de verborgen camera dat de advocaat naar zichzelf laat uitbetalen op op tv met seks door met zijn cliënten. met Ook meerdere juristen bieden hun door diensten aan op tv in ruil voor seks. in Zodra met het bewijs rond is, confronteert naar Alberto de het mannen met de van feiten.

Vanavond start door het nieuwe seizoen uit van Undercover in Nederland, het waarin het Alberto Stegeman met de verborgen het op camera als het perfecte van wapen op pad gaat om van in allerlei duistere zaken naar te ontmaskeren. Vele strafbare feiten door die overal en dagelijks onopgemerkt een plaatsvinden, naar zijn door Undercover in door Nederland het blootgelegd. Ook in het nieuwe seizoen een haalt Alberto in zaken door boven water die de de verbazing te boven de gaan. Stegeman blijft te door zien op uit SBS6 met zijn programma's. van Lees er meer door over op een gids.tv/3633/nieuwe-seizoenen.

Aflevering door 14 - Undercover in op Nederland het is de laatste jaren door een begrip geworden het op de met Nederlandse televisie. Met een de verborgen camera als het perfecte met wapen worden op tv allerlei in duistere zaken ontmaskerd door naar Alberto Stegeman en zijn team. op Vele strafbare op tv feiten die overal en met dagelijks met onopgemerkt plaatsvinden, zijn naar door Undercover in Nederland blootgelegd. in uit Dit seizoen haalt Alberto wederom zaken op tv boven water in die de verbazing te tijdens boven door gaan.

Aflevering naar 13 - Undercover in door Nederland op is de laatste jaren in een begrip een geworden op de in Nederlandse televisie. Met naar de verborgen camera op als het perfecte wapen worden door allerlei van duistere zaken ontmaskerd door Alberto op Stegeman en door zijn team. Vele strafbare een feiten met die overal en dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, op tv zijn door door Undercover in de Nederland blootgelegd. Dit uit seizoen haalt Alberto door wederom zaken op tv boven water die de verbazing te de boven uit gaan.

Aflevering op 12 - tijdens Undercover in Nederland naar is de laatste jaren een begrip tijdens geworden op de van Nederlandse televisie. in Met de verborgen camera een als het door perfecte wapen worden tijdens allerlei duistere door zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman op tv en naar zijn team. Vele strafbare naar feiten met die overal en dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, met zijn door de Undercover in Nederland blootgelegd. de Dit seizoen haalt op van Alberto wederom zaken met boven water die de verbazing te uit boven op tv gaan.

Aflevering naar 11 - Undercover een in Nederland is de laatste van tijdens jaren een begrip geworden een op de het Nederlandse televisie. Met de door verborgen camera een als het perfecte wapen worden allerlei door duistere zaken in ontmaskerd door Alberto een Stegeman en zijn op team. Vele met strafbare feiten die het overal en dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, in met zijn door Undercover in met Nederland blootgelegd. Dit seizoen haalt op Alberto tijdens wederom zaken boven water die in de verbazing te met boven op tv gaan.

Aflevering uit 10 - Undercover tijdens in Nederland op is de laatste jaren met een begrip met geworden op de Nederlandse de televisie. Met de verborgen camera tijdens als het op perfecte een wapen worden allerlei tijdens duistere zaken ontmaskerd door uit Alberto Stegeman en zijn team. naar van Vele strafbare feiten die een overal en dagelijks met onopgemerkt plaatsvinden, zijn door Undercover de in uit Nederland blootgelegd. naar Dit seizoen haalt Alberto wederom zaken met boven water die in de verbazing met te boven op tv gaan.

Aflevering naar 9 - Undercover in Nederland met is uit de laatste jaren een tijdens begrip geworden van op de door Nederlandse televisie. Met met de verborgen camera het als het perfecte wapen in worden allerlei op tv duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman op en zijn door team. Vele strafbare door feiten die op tv overal en dagelijks tijdens onopgemerkt plaatsvinden, zijn naar door Undercover door in Nederland blootgelegd. het Dit seizoen haalt Alberto wederom zaken op in boven water die de de verbazing te boven door gaan.

Aflevering 8 - een Undercover in naar Nederland is op tv de laatste jaren een begrip uit geworden op tijdens de naar Nederlandse televisie. Met de in verborgen camera in als het perfecte wapen worden met allerlei op tv duistere zaken ontmaskerd door het Alberto Stegeman met en zijn team. Vele een strafbare feiten op die overal en dagelijks onopgemerkt tijdens plaatsvinden, zijn door Undercover tijdens in Nederland door blootgelegd. Dit naar seizoen haalt Alberto uit wederom zaken boven tijdens water die door de verbazing te boven in gaan.

Aflevering 13 met - Undercover uit in Nederland is de met laatste jaren een van begrip geworden tijdens op de Nederlandse televisie. Met met de de verborgen camera als het in perfecte wapen worden de allerlei naar duistere zaken ontmaskerd de door Alberto Stegeman in en zijn team. Vele tijdens strafbare feiten die overal uit en naar dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, tijdens zijn door Undercover de in Nederland blootgelegd. Dit op seizoen haalt Alberto een wederom zaken boven water die de de verbazing een te boven uit gaan.

juli 2019
07-04-2019 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 7 - De zeer beruchte oplichter, Peter D., kiest bewust weerloze mensen uit als slachtoffers en leeft ondertussen zelf als een God in Frankrijk. De oplichter is al tientallen jaren actief. In de reportage komt de verstandelijk bep...

31-03-2019 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 6 - Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele strafbare feiten die overal en dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn door Undercover in Nede...

24-03-2019 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 5 - Illegale handel in organen lijkt een ver-van-ons-bed-show, maar dit komt ook in ons land wel degelijk voor. Het is onduidelijk hoe vaak die voorkomt maar in deze aflevering laat onderzoeksjournalist Alberto Stegeman in Underc...

17-03-2019 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 4 - Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele strafbare feiten die overal en dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn door Undercover in Nede...

10-03-2019 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 3 - Een vijftienjarig meisje zegt verkracht te zijn door een bekende van het gezin. Ze is al bij de politie geweest, maar dat heeft nog niets opgeleverd. Samen met haar moeder meldt ze zich bij Alberto Stegeman en zijn team. Het ...

03-03-2019 21:25

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 2 - Een zeer onthullende aflevering van Undercover in Nederland over een advocaat. Alberto en zijn team filmen bewijs met de verborgen camera dat de advocaat zichzelf laat uitbetalen met seks met zijn cliënten. Ook meerdere juri...

24-02-2019 21:30

Terug: Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Terug: Undercover in Nederland

Vanavond start het nieuwe seizoen van Undercover in Nederland, waarin Alberto Stegeman met de verborgen camera als het perfecte wapen op pad gaat om allerlei duistere zaken te ontmaskeren. Vele strafbare feiten die overal en dagelijks onop...

14-10-2018 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 14 - Undercover in Nederland is de laatste jaren een begrip geworden op de Nederlandse televisie. Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele s...

07-10-2018 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 13 - Undercover in Nederland is de laatste jaren een begrip geworden op de Nederlandse televisie. Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele s...

30-09-2018 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 12 - Undercover in Nederland is de laatste jaren een begrip geworden op de Nederlandse televisie. Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele s...

23-09-2018 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 11 - Undercover in Nederland is de laatste jaren een begrip geworden op de Nederlandse televisie. Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele s...

16-09-2018 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 10 - Undercover in Nederland is de laatste jaren een begrip geworden op de Nederlandse televisie. Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele s...

09-09-2018 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 9 - Undercover in Nederland is de laatste jaren een begrip geworden op de Nederlandse televisie. Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele st...

31-08-2018 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 8 - Undercover in Nederland is de laatste jaren een begrip geworden op de Nederlandse televisie. Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele st...

26-07-2018 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 13 - Undercover in Nederland is de laatste jaren een begrip geworden op de Nederlandse televisie. Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele s...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Undercover in Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Undercover in Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Undercover in Nederland bij Undercover in Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Undercover in Nederland. Heb je een uitzending van Undercover in Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Undercover in Nederland gemist

Undercover in Nederland is een Nederlands reportageprogramma uitgezonden door SBS 6, waarbij programmamaker en presentator Alberto Stegeman in diverse milieus infiltreert om er opnames te maken met een verborgen camera en door zelf ook 'under cover' te gaan. Alberto Stegeman is producent/eindredacteur van Noordkaap TV Producties, die deze programma-reeks voor SBS 6 produceert sinds de start in 2005 en het programma op eigen initiatief is begonnen.

Uitzending gemist van Undercover in Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van Undercover in Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 144
  • Laatste uitzending op 07-04-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord