Programma gemist?

Aflevering 7 naar - Undercover in het Nederland is de laatste tijdens jaren een begrip naar geworden op van de op Nederlandse televisie. Met de verborgen camera op in als het perfecte wapen worden allerlei naar duistere zaken ontmaskerd door door Alberto Stegeman de en zijn tijdens team. Vele strafbare feiten een die uit overal en op tv dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, een zijn door Undercover in Nederland in blootgelegd. Dit uit seizoen haalt Alberto een wederom zaken boven water die in de verbazing de te boven op gaan. In deze uitzending door duikt Alberto in de tijdens wereld van met illegale prostitutie een in hotels. van Hij gaat vermomd als Eddie een Meijer als uit klant naar de door prostituees om uit met te zoeken hoe die de wereld eruitziet en hoe het in de illegale prostitutie werkt. Is naar er het sprake van mensenhandel? de Worden de dames een uitgebuit? Alberto zoekt het de uit en confronteert de een daders, op tv zodra het bewijs van de misstand door het rond is.

Aflevering op tv 152 - tijdens Undercover in Nederland de is de laatste jaren door een begrip geworden op de in Nederlandse televisie. een Met de de verborgen camera als het tijdens perfecte wapen worden op tv allerlei op tv duistere zaken ontmaskerd op door Alberto Stegeman en zijn de team. Vele met strafbare feiten die overal en het van dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn door Undercover door in Nederland blootgelegd. het op Dit seizoen haalt Alberto op wederom zaken boven met water die de verbazing uit te boven gaan. door In deze aflevering de is een door oude bekende te zien: de op naar nep-voetbalmakelaar Bram S. Hij maakt met opnieuw slachtoffers met naar zijn oplichtingspraktijken. Een van de een zijn nieuwe slachtoffers raakte meer op tv dan een half miljoen uit euro aan hem uit kwijt. een Alberto gaat vermomd als uit Eddie Meijer op bezoek van bij de oplichter uit en tijdens confronteert hem met uit zijn nieuwe het wanpraktijken.

Aflevering in 151 - Undercover van in Nederland van is de laatste jaren een begrip op tv het geworden op de Nederlandse op televisie. Met de verborgen camera tijdens als het van perfecte wapen worden allerlei het duistere zaken tijdens ontmaskerd door van Alberto Stegeman en zijn de team. Vele strafbare op tv feiten die overal en een dagelijks van onopgemerkt plaatsvinden, zijn door op Undercover de in Nederland blootgelegd. Dit op tv seizoen haalt Alberto wederom met zaken met boven water die de verbazing een te van boven gaan. In naar deze aflevering een reportage over de geweld op homo-ontmoetingsplaatsen. Alberto in gaat, vermomd als het homo-cruiser in Eddie Meijer, in gesprek in met de tijdens parkbezoekers en de verhalen geven door een zorgwekkend beeld. uit De uit mannen hebben veel te maken in uit met geweld en intimidatie en ze uit voelen op zich onveilig op de op tv ontmoetingsplaatsen. Vaak wordt naar er het geen aangifte gedaan van het de diefstal of het geweld op tv door de van bezoekers van deze het homo-ontmoetingsplaatsen, de waardoor de daders vrij spel lijken van te een hebben.

Aflevering op 150 - het Undercover in Nederland de is de laatste jaren een door begrip geworden op de de Nederlandse televisie. Met tijdens de verborgen uit camera als het het perfecte wapen op tv worden allerlei door duistere zaken ontmaskerd door Alberto van Stegeman en zijn op team. Vele de strafbare feiten het die overal en dagelijks door onopgemerkt plaatsvinden, met zijn door Undercover in het Nederland blootgelegd. een Dit seizoen haalt Alberto wederom uit zaken boven water die op de verbazing te het boven gaan. In door deze uitzending het aandacht voor een uit in zijn op ambt gezette arts die zegt door kanker te een kunnen genezen. het Een echte kankerpatiënt die het uitbehandeld van is gaat voor dit uit programma undercover van om bewijs te halen van zijn in kwakzalverij. op tv Ook Alberto, met vermomd als patiënt Eddie Meijer, gaat het undercover bij in de arts. Hij in heeft allerlei door apparatuur mee om Alberto te naar op tv injecteren met zelf gefabriceerde medicijnen. Zodra op tv naar het bewijs van zijn wangedrag rond op is, van doet Alberto zijn masker naar af en confronteert hij naar de voormalig arts door met zijn onverantwoorde een van praktijken.

Aflevering in 149 - Undercover naar in Nederland is de laatste naar in jaren een begrip geworden op de uit Nederlandse televisie. Met naar de verborgen camera het als in het perfecte op tv wapen worden allerlei duistere zaken van ontmaskerd het door Alberto Stegeman en zijn team. uit door Vele strafbare feiten naar die overal en dagelijks onopgemerkt naar plaatsvinden, zijn door Undercover in in Nederland blootgelegd. met op tv Dit seizoen haalt Alberto uit wederom zaken boven water een die met de verbazing te boven op gaan. De 10-jarige Charissa is naar benaderd door door een volwassen man die tijdens tijdens seks met haar wil. in Haar ouders vinden met in hun klacht geen van gehoor bij van de politie en schakelen uit Alberto een in. Met zijn alterego tijdens Eddie Meijer een weet Alberto de man uit te vinden en uit hem naar een woonadres van te lokken. Daar wordt met het de man door Alberto en zijn in team staande gehouden, naar waarbij de man met door zich hevig verzet.

Vanaf met vanavond is naar Alberto Stegeman terug met een het nieuw door seizoen van Undercover op tv in Nederland bij SBS 6. Na op tv 3,5 jaar het kruipt Alberto in de naar huid van een de op tv nieuw alter ego: Eddie uit Meijer. Met het zijn nieuwe vermomming in wint Alberto informatie in op over werelden die op tv verborgen zijn voor het grote de publiek een en probeert het hij criminelen te ontmaskeren. Wordt op tv hij de geloofd als pooier, illegale handelaar tijdens of bezoeker van door homo-ontmoetingsplaatsen? De komende weken op tv is het tijdens resultaat te zien de van in deze spannende infiltraties, waarin op Alberto heftige confrontaties de aangaat en in gevaarlijke in situaties belandt. In een de eerste aflevering op gaat Alberto uit in zijn met rol als in Eddie undercover als pooier naar in de in schrijnende wereld van de de jongensprostitutie. De omvang van in het fenomeen de jongensprostitutie in tijdens Nederland is moeilijk vast te stellen. met In schattingen gaat het men uit van door duizenden naar minderjarige jongens die werken als naar van prostituee. De verborgen camera’s met laten zien hoe de een kindermisbruikers door te werk gaan. Een jonge een medewerker een speelt de minderjarige het prostituee van Eddie en samen tijdens rijden ze uit door Nederland voor op seksafspraken met uit volwassen klanten. Wat willen deze klanten naar in doen? En hoe reageren de ze als ze met erachter komen dat pooier Eddie van in het werkelijkheid Alberto Stegeman blijkt te door het zijn?

Undercover in op Nederland is de laatste de jaren een tijdens begrip geworden het op de uit Nederlandse televisie. Met de verborgen uit camera als het perfecte op een wapen worden allerlei duistere het zaken ontmaskerd in door Alberto Stegeman en zijn tijdens team. Vele door strafbare feiten op tv die overal en naar dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn door op Undercover in Nederland blootgelegd. in Dit op tv seizoen haalt Alberto wederom zaken op boven naar water die de verbazing te op tv boven naar gaan.

Undercover in Nederland met door is de laatste in jaren een begrip geworden in op de Nederlandse televisie. het Met de verborgen tijdens camera als naar het perfecte wapen worden door allerlei duistere zaken ontmaskerd op tv door Alberto tijdens Stegeman en zijn team. het Vele tijdens strafbare feiten een die overal en dagelijks onopgemerkt naar plaatsvinden, zijn door Undercover op tv in Nederland blootgelegd. op tv op tv Dit seizoen haalt Alberto van wederom zaken boven water naar die de het verbazing te boven met gaan.

Undercover naar in Nederland is door de laatste jaren een door begrip geworden op de tijdens Nederlandse televisie. een Met de verborgen naar camera als het perfecte het door wapen worden allerlei duistere zaken tijdens ontmaskerd uit door Alberto Stegeman en zijn in team. Vele de strafbare feiten die tijdens overal en op dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn door een Undercover in Nederland blootgelegd. in Dit op tv seizoen haalt de Alberto wederom zaken boven op tv water die de verbazing door te een boven gaan.

Undercover in Nederland de is de het laatste jaren door een begrip op tv geworden op de Nederlandse televisie. Met naar de verborgen camera het als het een perfecte wapen worden allerlei op tv duistere op zaken ontmaskerd in door Alberto Stegeman op tv en zijn team. Vele strafbare door feiten die overal met en de dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, tijdens zijn door Undercover in Nederland van blootgelegd. door Dit seizoen haalt Alberto op wederom zaken boven water in die de verbazing van te boven van gaan.

Undercover op in Nederland is de laatste de jaren een begrip van geworden op de uit Nederlandse televisie. Met het de verborgen camera met als het perfecte in door wapen worden allerlei duistere tijdens zaken ontmaskerd het door Alberto Stegeman en naar zijn team. door Vele strafbare feiten die overal een en tijdens dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn door Undercover tijdens in Nederland blootgelegd. tijdens van Dit seizoen haalt Alberto wederom zaken op tv boven een water die de verbazing op te een boven gaan.

Alberto een Stegeman is vanaf vanavond terug een met een Undercover in op tv Nederland bij SBS6. naar Zijn verborgen camera’s zorgen ook het in deze nieuwe uit reeks voor met opzienbarende beelden. Het nieuwe door seizoen start met een naar aflevering op tv waarin Alberto op tv en zijn team een tijdens nieuwe trend in uit de wereld van illegale door prostitutie ontdekken. Te zien een is hoe mannen een escortdames tijdens benaderen om hun chauffeur op te worden, terwijl ze een in werkelijkheid pooiers en uit ronselaars zijn. naar Alberto zoekt uit van wie deze mannen zijn. met Wat zijn naar hun echte het plannen en waar de komen de vrouwen terecht als een op tv ze met deze misdadigers in zee naar gaan? De de verborgen camera’s registreren de het akelige werkwijze het van deze pooiers en in Alberto gaat de tijdens met confrontatie met één van hen aan. Dit op tv najaar bestaat Undercover tijdens in Nederland 12,5 naar jaar. De eerste in aflevering op was te zien op 5 een tijdens maart 2005 en de sindsdien heeft het programma talloze naar spraakmakende in onthullingen opgeleverd. De laatste jaren de scoort door Undercover in Nederland gemiddeld bijna een op miljoen naar kijkers.

juni 2018
22-02-2018 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 7 - Undercover in Nederland is de laatste jaren een begrip geworden op de Nederlandse televisie. Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele st...

15-02-2018 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 152 - Undercover in Nederland is de laatste jaren een begrip geworden op de Nederlandse televisie. Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele ...

08-02-2018 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 151 - Undercover in Nederland is de laatste jaren een begrip geworden op de Nederlandse televisie. Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele ...

01-02-2018 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 150 - Undercover in Nederland is de laatste jaren een begrip geworden op de Nederlandse televisie. Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele ...

25-01-2018 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 149 - Undercover in Nederland is de laatste jaren een begrip geworden op de Nederlandse televisie. Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele ...

11-01-2018 21:30

Terug: Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Terug: Undercover in Nederland

Vanaf vanavond is Alberto Stegeman terug met een nieuw seizoen van Undercover in Nederland bij SBS 6. Na 3,5 jaar kruipt Alberto in de huid van een nieuw alter ego: Eddie Meijer. Met zijn nieuwe vermomming wint Alberto informatie in over we...

24-09-2017 21:30

Aflevering 146

Undercover in Nederland - Aflevering 146

Undercover in Nederland is de laatste jaren een begrip geworden op de Nederlandse televisie. Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele strafbare feiten ...

17-09-2017 21:25

Aflevering 145

Undercover in Nederland - Aflevering 145

Undercover in Nederland is de laatste jaren een begrip geworden op de Nederlandse televisie. Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele strafbare feiten ...

10-09-2017 21:30

Aflevering 144

Undercover in Nederland - Aflevering 144

Undercover in Nederland is de laatste jaren een begrip geworden op de Nederlandse televisie. Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele strafbare feiten ...

03-09-2017 21:25

Aflevering 143

Undercover in Nederland - Aflevering 143

Undercover in Nederland is de laatste jaren een begrip geworden op de Nederlandse televisie. Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele strafbare feiten ...

27-08-2017 21:30

Aflevering 142

Undercover in Nederland - Aflevering 142

Undercover in Nederland is de laatste jaren een begrip geworden op de Nederlandse televisie. Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele strafbare feiten ...

20-08-2017 21:30

Terug: Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Terug: Undercover in Nederland

Alberto Stegeman is vanaf vanavond terug met Undercover in Nederland bij SBS6. Zijn verborgen camera’s zorgen ook in deze nieuwe reeks voor opzienbarende beelden. Het nieuwe seizoen start met een aflevering waarin Alberto en zijn team een n...

02-04-2017 21:30

Aflevering 140

Undercover in Nederland - Aflevering 140

Undercover in Nederland is een Nederlands reportageprogramma uitgezonden door SBS 6, waarbij programmamaker en presentator Alberto Stegeman in diverse milieus infiltreert om er opnames te maken met een verborgen camera en door zelf ook 'und...

26-03-2017 21:30

Aflevering 139

Undercover in Nederland - Aflevering 139

Undercover in Nederland is een Nederlands reportageprogramma uitgezonden door SBS 6, waarbij programmamaker en presentator Alberto Stegeman in diverse milieus infiltreert om er opnames te maken met een verborgen camera en door zelf ook 'und...

19-03-2017 21:30

Aflevering 138

Undercover in Nederland - Aflevering 138

Undercover in Nederland is een Nederlands reportageprogramma uitgezonden door SBS 6, waarbij programmamaker en presentator Alberto Stegeman in diverse milieus infiltreert om er opnames te maken met een verborgen camera en door zelf ook 'und...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Undercover in Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Undercover in Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Undercover in Nederland bij Undercover in Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Undercover in Nederland. Heb je een uitzending van Undercover in Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Undercover in Nederland gemist

Undercover in Nederland is een Nederlands reportageprogramma uitgezonden door SBS 6, waarbij programmamaker en presentator Alberto Stegeman in diverse milieus infiltreert om er opnames te maken met een verborgen camera en door zelf ook 'under cover' te gaan. Alberto Stegeman is producent/eindredacteur van Noordkaap TV Producties, die deze programma-reeks voor SBS 6 produceert sinds de start in 2005 en het programma op eigen initiatief is begonnen.

Uitzending gemist van Undercover in Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van Undercover in Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 127
  • Laatste uitzending op 22-02-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord