Programma gemist?

Het verhaal de van in een zeer beruchte oplichter. Hij een maakte eerst door veel slachtoffers in de uit artiestenwereld door in Nederland en wist daarna net met in over de grens in België toe de van te slaan. Hij maakte met diverse met in oplichtingstrucs tientallen gedupeerden en opereert al een lange tijdens tijd onder de radar door van naar politie en justitie. naar Alberto spoort de oplichter op uit en spreekt hem aan een op zijn wangedrag. in Het leidt tot op tv een lange, op tv heftige op confrontatie.

Aflevering tijdens 3 - Een vijftienjarig meisje tijdens een zegt verkracht te zijn op tv door een bekende van tijdens het de gezin. Ze is al bij de op tv het politie geweest, maar dat heeft nog in niets opgeleverd. het Samen met haar moeder in meldt ze zich tijdens bij van Alberto Stegeman en zijn team. uit naar Het doel: bewijs verzamelen tegen de tijdens vermeende verkrachter. met Als dat uit is gelukt, van volgt een spannende de politieactie.

Aflevering 2 de - met Een zeer onthullende aflevering van van Undercover in in Nederland over een advocaat. op tv Alberto en zijn van team filmen bewijs met met de tijdens verborgen camera door dat de advocaat zichzelf laat het uitbetalen de met seks met zijn cliënten. op Ook op tv meerdere juristen bieden hun de diensten aan in ruil uit voor seks. Zodra naar uit het bewijs rond is, op tv confronteert Alberto de mannen naar met de door feiten.

Vanavond start het een nieuwe een seizoen van Undercover in Nederland, het door waarin Alberto Stegeman met in de verborgen camera met als het perfecte tijdens wapen op pad gaat tijdens om allerlei duistere zaken het de te ontmaskeren. Vele strafbare feiten die overal van tijdens en dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, van zijn door met Undercover in Nederland tijdens blootgelegd. Ook in het nieuwe de seizoen haalt het Alberto zaken boven water op die de verbazing de te boven gaan. Stegeman in blijft te uit zien op SBS6 met zijn de programma's. Lees er met uit meer over op met gids.tv/3633/nieuwe-seizoenen.

Aflevering op 14 - de Undercover in Nederland is de in laatste jaren een het begrip geworden naar op de het Nederlandse televisie. Met door de verborgen camera als het uit perfecte wapen worden allerlei met duistere zaken ontmaskerd op tv door Alberto Stegeman op en de zijn team. Vele strafbare feiten in die overal en het op dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn naar door Undercover in Nederland blootgelegd. de Dit seizoen van haalt Alberto wederom zaken op boven het water die de verbazing te in boven naar gaan.

Aflevering 13 een - Undercover in Nederland de met is de laatste de jaren een begrip op geworden op de van Nederlandse televisie. Met op tv de verborgen camera als het in perfecte wapen het worden allerlei duistere zaken ontmaskerd op door in Alberto Stegeman en zijn team. van op tv Vele strafbare feiten die overal door en dagelijks de onopgemerkt plaatsvinden, door zijn door Undercover de in Nederland blootgelegd. in Dit seizoen haalt Alberto wederom zaken een boven met water die de het verbazing te boven met gaan.

Aflevering uit 12 - de Undercover in Nederland is de laatste op tv jaren een begrip in geworden op uit de in Nederlandse televisie. Met de tijdens verborgen camera als met het perfecte op tv wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd de door Alberto uit Stegeman en zijn team. uit Vele strafbare uit feiten die overal van en dagelijks het onopgemerkt plaatsvinden, zijn van door Undercover in Nederland blootgelegd. met Dit seizoen het haalt Alberto wederom van zaken uit boven water die de verbazing in te boven een gaan.

Aflevering uit 11 - Undercover een in Nederland is een de laatste jaren van een begrip in geworden op de de Nederlandse televisie. Met naar de verborgen camera als het met perfecte wapen worden in allerlei duistere zaken ontmaskerd uit door Alberto Stegeman tijdens het en zijn team. Vele strafbare feiten op tv die overal in en dagelijks onopgemerkt met plaatsvinden, zijn tijdens door Undercover de in Nederland blootgelegd. Dit seizoen het haalt Alberto wederom zaken op tv boven tijdens water die de een verbazing te boven tijdens gaan.

Aflevering de 10 - Undercover door in Nederland op tv is de laatste jaren een de begrip door geworden op de Nederlandse op tv televisie. Met op tv de verborgen camera als het van perfecte wapen worden van allerlei van duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman met en zijn team. door Vele de strafbare feiten tijdens die overal en dagelijks onopgemerkt de plaatsvinden, zijn door een Undercover op in Nederland blootgelegd. op Dit seizoen haalt het Alberto wederom zaken boven water een die de verbazing naar te boven naar gaan.

Aflevering tijdens 9 - op Undercover in Nederland tijdens is de laatste jaren naar een begrip geworden op de de Nederlandse televisie. Met uit de tijdens verborgen camera als het het perfecte wapen worden het allerlei duistere zaken tijdens ontmaskerd in door Alberto Stegeman naar en zijn team. Vele naar strafbare feiten die overal tijdens en dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, uit zijn een door Undercover in Nederland blootgelegd. uit van Dit seizoen haalt Alberto wederom naar zaken boven water tijdens die de verbazing tijdens te boven naar gaan.

Aflevering in 8 - tijdens Undercover in Nederland is de door laatste jaren de een begrip geworden op het de Nederlandse televisie. Met van de verborgen camera uit als het perfecte van door wapen worden allerlei duistere zaken door ontmaskerd door Alberto Stegeman op tv en een zijn team. op Vele strafbare feiten tijdens die overal en tijdens dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn door Undercover door in Nederland blootgelegd. de Dit seizoen haalt naar Alberto wederom zaken de boven water die naar de op tv verbazing te het boven gaan.

Aflevering 13 - een een Undercover in Nederland is de laatste in jaren een begrip een geworden op op de het Nederlandse televisie. Met de verborgen met camera als het perfecte op wapen worden tijdens allerlei duistere zaken ontmaskerd de door Alberto op tv Stegeman door en zijn team. Vele met strafbare feiten die het overal en dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, een op tv zijn door Undercover in uit Nederland blootgelegd. op Dit seizoen haalt naar Alberto wederom zaken boven water met die de verbazing te het boven met gaan.

Aflevering 9 - met een Undercover in Nederland is de laatste uit jaren een het begrip geworden een op de Nederlandse tijdens televisie. Met de op verborgen camera als het perfecte met wapen worden met allerlei duistere zaken van ontmaskerd door op Alberto Stegeman en zijn in team. Vele op strafbare feiten die een overal en dagelijks onopgemerkt uit plaatsvinden, zijn door Undercover door in Nederland blootgelegd. een Dit seizoen op haalt Alberto wederom zaken het op boven water die de verbazing te op tv boven gaan. op In de uit eerste aflevering is het te zien hoe mannen het escortdames benaderen om hun door chauffeur te het worden, de terwijl ze in werkelijkheid pooiers en de ronselaars zijn. Alberto tijdens zoekt uit naar wie deze mannen tijdens zijn. Wat een zijn hun echte plannen en op waar komen de uit vrouwen terecht op als ze met door deze misdadigers tijdens in zee in gaan? De verborgen camera?s registreren de met akelige werkwijze een van naar deze pooiers en naar Alberto gaat de uit confrontatie met één van hen op aan.

Aflevering op 10 - Undercover in met Nederland is de laatste uit jaren een van begrip geworden op de in Nederlandse televisie. in Met de verborgen camera tijdens als het perfecte uit wapen uit worden allerlei duistere zaken in ontmaskerd door Alberto een Stegeman en het zijn team. de Vele strafbare feiten die overal tijdens en dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, door door zijn door Undercover in in Nederland blootgelegd. Dit seizoen een haalt Alberto wederom in zaken boven door water die met de verbazing te boven naar gaan.

Aflevering het 7 - Undercover in in Nederland is de de laatste in jaren een begrip geworden op met de een Nederlandse televisie. Met de verborgen camera van als het perfecte tijdens wapen worden allerlei het duistere zaken ontmaskerd tijdens door Alberto op tv Stegeman en zijn het team. Vele strafbare in feiten die overal en de dagelijks onopgemerkt in plaatsvinden, zijn door op tv Undercover in van Nederland blootgelegd. in Dit seizoen haalt Alberto met wederom zaken boven water tijdens die van de verbazing te boven gaan. uit In deze uitzending duikt op op tv Alberto in de wereld van illegale het prostitutie door in hotels. Hij gaat vermomd van als Eddie tijdens Meijer naar als klant naar de prostituees op om uit te op tv zoeken hoe die wereld de eruitziet door en hoe de door illegale prostitutie naar werkt. Is er sprake op tv van mensenhandel? Worden de dames naar uitgebuit? van Alberto zoekt het uit naar en confronteert de daders, op tv zodra met het bewijs van de op misstand rond tijdens is.

maart 2019
17-03-2019 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Het verhaal van een zeer beruchte oplichter. Hij maakte eerst veel slachtoffers in de artiestenwereld in Nederland en wist daarna net over de grens in België toe te slaan. Hij maakte met diverse oplichtingstrucs tientallen gedupeerden en op...

10-03-2019 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 3 - Een vijftienjarig meisje zegt verkracht te zijn door een bekende van het gezin. Ze is al bij de politie geweest, maar dat heeft nog niets opgeleverd. Samen met haar moeder meldt ze zich bij Alberto Stegeman en zijn team. Het ...

03-03-2019 21:25

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 2 - Een zeer onthullende aflevering van Undercover in Nederland over een advocaat. Alberto en zijn team filmen bewijs met de verborgen camera dat de advocaat zichzelf laat uitbetalen met seks met zijn cliënten. Ook meerdere juri...

24-02-2019 21:30

Terug: Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Terug: Undercover in Nederland

Vanavond start het nieuwe seizoen van Undercover in Nederland, waarin Alberto Stegeman met de verborgen camera als het perfecte wapen op pad gaat om allerlei duistere zaken te ontmaskeren. Vele strafbare feiten die overal en dagelijks onop...

14-10-2018 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 14 - Undercover in Nederland is de laatste jaren een begrip geworden op de Nederlandse televisie. Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele s...

07-10-2018 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 13 - Undercover in Nederland is de laatste jaren een begrip geworden op de Nederlandse televisie. Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele s...

30-09-2018 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 12 - Undercover in Nederland is de laatste jaren een begrip geworden op de Nederlandse televisie. Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele s...

23-09-2018 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 11 - Undercover in Nederland is de laatste jaren een begrip geworden op de Nederlandse televisie. Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele s...

16-09-2018 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 10 - Undercover in Nederland is de laatste jaren een begrip geworden op de Nederlandse televisie. Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele s...

09-09-2018 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 9 - Undercover in Nederland is de laatste jaren een begrip geworden op de Nederlandse televisie. Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele st...

31-08-2018 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 8 - Undercover in Nederland is de laatste jaren een begrip geworden op de Nederlandse televisie. Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele st...

26-07-2018 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 13 - Undercover in Nederland is de laatste jaren een begrip geworden op de Nederlandse televisie. Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele s...

19-07-2018 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 9 - Undercover in Nederland is de laatste jaren een begrip geworden op de Nederlandse televisie. Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele st...

12-07-2018 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 10 - Undercover in Nederland is de laatste jaren een begrip geworden op de Nederlandse televisie. Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele s...

22-02-2018 21:30

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland - Undercover in Nederland

Aflevering 7 - Undercover in Nederland is de laatste jaren een begrip geworden op de Nederlandse televisie. Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele st...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Undercover in Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Undercover in Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Undercover in Nederland bij Undercover in Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Undercover in Nederland. Heb je een uitzending van Undercover in Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Undercover in Nederland gemist

Undercover in Nederland is een Nederlands reportageprogramma uitgezonden door SBS 6, waarbij programmamaker en presentator Alberto Stegeman in diverse milieus infiltreert om er opnames te maken met een verborgen camera en door zelf ook 'under cover' te gaan. Alberto Stegeman is producent/eindredacteur van Noordkaap TV Producties, die deze programma-reeks voor SBS 6 produceert sinds de start in 2005 en het programma op eigen initiatief is begonnen.

Uitzending gemist van Undercover in Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van Undercover in Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 141
  • Laatste uitzending op 17-03-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord