Programma gemist?

Hélène naar Hendriks en met Wilfred Genee nemen de op afgelopen week door waarin altijd door wel iets is de gebeurd. Twee presentatoren door die aan van elkaar gewaagd zijn, ontvangen met bekende en de onbekende van gasten die iets te vertellen hebben. naar We blikken terug, een maar kijken ook door alvast vooruit! Deze week in met onder met anderen: - door Angela de Jong, de meest gevreesde door tv-recensent op van ons uit land, over de tops en flops een de van het afgelopen tv-seizoen. Haar op tv grote in droom komt vanavond op tv uit: ze zit met eindelijk aan tafel naar met Johan Derksen! - De de Oranje Leeuwinnen spelen de WK-finale door tegen de door Verenigde tijdens Staten. Met een tafel vol voetbalkenners, door zoals een HELDEN-hoofdredacteur Frits Barend en FOX een Sports-presentatrice Aletha Leidelmeijer, met tijdens kijken we terug op tv op deze historische voetbalwedstrijd. - Luv’ is door een terug! In de in jaren ’70 verkochten ze in miljoenen platen. Met van hun nieuwe een single ‘With him naar tonight’ willen Marga Scheide, José op tv Hoebee en Chimène door van Oosterhout die de gouden tijden het laten herleven. - In deze laatste naar aflevering is natuurlijk een weer op tv de populaire Frans Duijts onze de tijdens huiszanger.

Aflevering 3 tijdens - Hélène de Hendriks en Wilfred de Genee nemen de afgelopen week tijdens door waarin altijd met naar wel iets is het gebeurd. Twee presentatoren naar die aan elkaar naar gewaagd zijn, ontvangen bekende en de onbekende gasten die iets een te de vertellen hebben. We blikken terug, in maar kijken ook in alvast op tv vooruit!

Vanaf vanavond is een de door nieuwe talkshow Café Hendriks op & Genee, met Hélène in uit Hendriks en Wilfred Genee, zes met zondagen om van 22:00 uur te zien een op Veronica. De gasten de in de eerste het uitzending zijn van talkshowpresentator Jeroen Pauw, politicus in Sybrand van op Haersma Buma, tv-maker een Thijs Zeeman tijdens en de familie van tijdens de bij de SLM-vliegramp een overleden NAC-voetballer Andro door Knel. In de in studio, die als het een bruin café is ingericht, een behandelen door Hendriks en Genee elke een zondagavond op de actualiteit met verschillende gasten. met Bekende op tv en onbekende gasten door uit onder andere de sport, politiek uit en showbizz schuiven in een aan. Op een luchtige de manier wordt zo de week op afgesloten met de een zondagse talkshow op in Veronica. Er naar wordt teruggeblikt op de voorafgaande van week, maar ook naar vooruitgekeken op de op tv nieuwe op week.

maart 2021
07-07-2019 22:00

Slot: Café Hendriks & Genee met Johan Derksen en Angela de Jong

Café Hendriks & Genee - Slot: Café Hendriks & Genee met Johan Derksen en Angela de Jong

Hélène Hendriks en Wilfred Genee nemen de afgelopen week door waarin altijd wel iets is gebeurd. Twee presentatoren die aan elkaar gewaagd zijn, ontvangen bekende en onbekende gasten die iets te vertellen hebben. We blikken terug, maar kijk...

16-06-2019 22:00

Café Hendriks & Genee

Café Hendriks & Genee - Café Hendriks & Genee

Aflevering 3 - Hélène Hendriks en Wilfred Genee nemen de afgelopen week door waarin altijd wel iets is gebeurd. Twee presentatoren die aan elkaar gewaagd zijn, ontvangen bekende en onbekende gasten die iets te vertellen hebben. We blikken t...

02-06-2019 22:00

Nieuw: Café Hendriks & Genee

Café Hendriks & Genee - Nieuw: Café Hendriks & Genee

Vanaf vanavond is de nieuwe talkshow Café Hendriks & Genee, met Hélène Hendriks en Wilfred Genee, zes zondagen om 22:00 uur te zien op Veronica. De gasten in de eerste uitzending zijn talkshowpresentator Jeroen Pauw, politicus Sybrand van ...

Café Hendriks & Genee gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Café Hendriks & Genee de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Café Hendriks & Genee bij Café Hendriks & Genee liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Café Hendriks & Genee. Heb je een uitzending van Café Hendriks & Genee gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Café Hendriks & Genee gemist

Uitzending gemist van Café Hendriks & Genee? Hier kun je alle uitzendingen van Café Hendriks & Genee kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 07-07-2019 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!