Programma gemist?

Hélène het Hendriks en Wilfred Genee nemen het de de afgelopen week door waarin altijd uit wel iets is op gebeurd. Twee presentatoren op tv door die aan elkaar op gewaagd zijn, ontvangen bekende de en onbekende door gasten die iets te een vertellen hebben. door We blikken terug, tijdens maar kijken ook alvast vooruit! Deze week in met onder anderen: - tijdens Angela een de Jong, de meest gevreesde de tv-recensent op van ons land, over de in van tops en flops tijdens van het afgelopen tv-seizoen. Haar grote uit droom met komt vanavond uit: ze zit een eindelijk aan tijdens tafel met Johan in Derksen! - De Oranje het Leeuwinnen spelen de in WK-finale in tegen de Verenigde Staten. op Met een tafel vol voetbalkenners, door zoals HELDEN-hoofdredacteur Frits naar Barend en FOX op tv Sports-presentatrice van Aletha Leidelmeijer, kijken we van terug op in deze historische voetbalwedstrijd. - Luv’ is naar terug! In op de jaren naar ’70 verkochten ze miljoenen platen. op Met hun door nieuwe single uit ‘With him tonight’ op willen Marga met Scheide, José Hoebee en tijdens Chimène van Oosterhout op die gouden tijden laten op herleven. - In deze laatste uit aflevering is natuurlijk met weer de op tv populaire Frans Duijts onze naar de huiszanger.

Aflevering 3 - naar Hélène Hendriks en naar Wilfred Genee het nemen het de afgelopen week van door waarin altijd wel iets tijdens is gebeurd. van Twee presentatoren die aan een elkaar in gewaagd zijn, ontvangen uit bekende en onbekende gasten die een iets te vertellen uit hebben. We naar blikken terug, maar kijken door ook alvast in vooruit!

Vanaf met vanavond is de van nieuwe talkshow Café Hendriks door & van Genee, met Hélène Hendriks en op tv Wilfred Genee, zes zondagen van om 22:00 uur met te zien op in Veronica. De op gasten in de het eerste uitzending zijn in talkshowpresentator Jeroen Pauw, politicus Sybrand de van Haersma naar Buma, tv-maker Thijs Zeeman door en op de familie van de bij tijdens de SLM-vliegramp overleden uit uit NAC-voetballer Andro Knel. In de tijdens studio, die als een naar bruin café is tijdens ingericht, uit behandelen Hendriks en op tv Genee elke zondagavond de actualiteit op tv met verschillende in gasten. Bekende en onbekende op gasten uit op tv onder andere met de sport, politiek en showbizz door schuiven naar aan. Op een luchtige manier tijdens wordt zo de week afgesloten uit met op een zondagse talkshow op op tv Veronica. Er op tv wordt teruggeblikt op de voorafgaande een week, op tv maar ook met vooruitgekeken op de nieuwe met week.

februari 2020
07-07-2019 22:00

Slot: Café Hendriks & Genee met Johan Derksen en Angela de Jong

Café Hendriks & Genee - Slot: Café Hendriks & Genee met Johan Derksen en Angela de Jong

Hélène Hendriks en Wilfred Genee nemen de afgelopen week door waarin altijd wel iets is gebeurd. Twee presentatoren die aan elkaar gewaagd zijn, ontvangen bekende en onbekende gasten die iets te vertellen hebben. We blikken terug, maar kijk...

16-06-2019 22:00

Café Hendriks & Genee

Café Hendriks & Genee - Café Hendriks & Genee

Aflevering 3 - Hélène Hendriks en Wilfred Genee nemen de afgelopen week door waarin altijd wel iets is gebeurd. Twee presentatoren die aan elkaar gewaagd zijn, ontvangen bekende en onbekende gasten die iets te vertellen hebben. We blikken t...

02-06-2019 22:00

Nieuw: Café Hendriks & Genee

Café Hendriks & Genee - Nieuw: Café Hendriks & Genee

Vanaf vanavond is de nieuwe talkshow Café Hendriks & Genee, met Hélène Hendriks en Wilfred Genee, zes zondagen om 22:00 uur te zien op Veronica. De gasten in de eerste uitzending zijn talkshowpresentator Jeroen Pauw, politicus Sybrand van ...

Café Hendriks & Genee gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Café Hendriks & Genee de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Café Hendriks & Genee bij Café Hendriks & Genee liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Café Hendriks & Genee. Heb je een uitzending van Café Hendriks & Genee gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Café Hendriks & Genee gemist

Uitzending gemist van Café Hendriks & Genee? Hier kun je alle uitzendingen van Café Hendriks & Genee kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 07-07-2019 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!