Programma gemist?

Hélène uit Hendriks en Wilfred Genee een nemen de afgelopen in week door door waarin altijd wel iets naar is gebeurd. Twee presentatoren van die aan op elkaar gewaagd zijn, ontvangen op bekende en op tv onbekende gasten een die iets te vertellen hebben. op tijdens We blikken terug, maar kijken het ook alvast vooruit! Deze week met met onder een anderen: - Angela in de Jong, de meest gevreesde op met tv-recensent van ons land, over met de naar tops en flops van het op afgelopen tv-seizoen. uit Haar grote droom komt met vanavond uit: met ze zit op eindelijk aan tafel met Johan het Derksen! - van De Oranje Leeuwinnen spelen met de WK-finale tegen de op tv Verenigde in Staten. Met een tafel vol voetbalkenners, met uit zoals HELDEN-hoofdredacteur Frits Barend en FOX met Sports-presentatrice een Aletha Leidelmeijer, kijken we met terug op deze met historische op tv voetbalwedstrijd. - Luv’ is terug! In de het jaren op ’70 verkochten ze miljoenen platen. op tv met Met hun nieuwe single ‘With in him de tonight’ willen Marga Scheide, José het Hoebee en Chimène van met Oosterhout die in gouden tijden laten herleven. - met van In deze laatste aflevering door is natuurlijk op tv weer de populaire Frans de Duijts onze een huiszanger.

Aflevering 3 uit - Hélène Hendriks en naar Wilfred Genee nemen de de op afgelopen week naar door waarin altijd wel tijdens iets is gebeurd. Twee in presentatoren op tv die aan elkaar gewaagd zijn, ontvangen van het bekende en onbekende gasten die iets in te vertellen op hebben. We blikken door terug, maar kijken ook een alvast het vooruit!

Vanaf de vanavond is de nieuwe talkshow door op tv Café Hendriks & Genee, het met Hélène Hendriks en Wilfred tijdens Genee, met zes zondagen om 22:00 naar uur uit te zien op Veronica. De gasten in het de eerste uitzending uit op zijn talkshowpresentator Jeroen Pauw, naar politicus Sybrand van Haersma Buma, in van tv-maker Thijs Zeeman en met de familie van de uit bij een de SLM-vliegramp overleden NAC-voetballer Andro Knel. In op tv de studio, op die uit als een bruin café is ingericht, in behandelen Hendriks en op Genee elke zondagavond met de de actualiteit met verschillende gasten. Bekende naar en onbekende het gasten uit van onder andere de sport, met politiek in en showbizz schuiven tijdens aan. Op een luchtige tijdens manier wordt zo de week afgesloten naar met een op tv zondagse talkshow op tv op Veronica. Er wordt teruggeblikt op tv naar op de voorafgaande naar week, maar ook vooruitgekeken van op de nieuwe van week.

juni 2021
07-07-2019 22:00

Slot: Café Hendriks & Genee met Johan Derksen en Angela de Jong

Café Hendriks & Genee - Slot: Café Hendriks & Genee met Johan Derksen en Angela de Jong

Hélène Hendriks en Wilfred Genee nemen de afgelopen week door waarin altijd wel iets is gebeurd. Twee presentatoren die aan elkaar gewaagd zijn, ontvangen bekende en onbekende gasten die iets te vertellen hebben. We blikken terug, maar kijk...

16-06-2019 22:00

Café Hendriks & Genee

Café Hendriks & Genee - Café Hendriks & Genee

Aflevering 3 - Hélène Hendriks en Wilfred Genee nemen de afgelopen week door waarin altijd wel iets is gebeurd. Twee presentatoren die aan elkaar gewaagd zijn, ontvangen bekende en onbekende gasten die iets te vertellen hebben. We blikken t...

02-06-2019 22:00

Nieuw: Café Hendriks & Genee

Café Hendriks & Genee - Nieuw: Café Hendriks & Genee

Vanaf vanavond is de nieuwe talkshow Café Hendriks & Genee, met Hélène Hendriks en Wilfred Genee, zes zondagen om 22:00 uur te zien op Veronica. De gasten in de eerste uitzending zijn talkshowpresentator Jeroen Pauw, politicus Sybrand van ...

Café Hendriks & Genee gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Café Hendriks & Genee de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Café Hendriks & Genee bij Café Hendriks & Genee liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Café Hendriks & Genee. Heb je een uitzending van Café Hendriks & Genee gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Café Hendriks & Genee gemist

Uitzending gemist van Café Hendriks & Genee? Hier kun je alle uitzendingen van Café Hendriks & Genee kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 07-07-2019 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!