Programma gemist?

Hélène uit Hendriks en van Wilfred Genee nemen de met afgelopen week door waarin altijd het wel iets is door gebeurd. Twee op tv presentatoren die aan door elkaar tijdens gewaagd zijn, ontvangen bekende en onbekende van gasten die iets met te vertellen hebben. het in We blikken terug, maar tijdens kijken ook tijdens alvast vooruit! Deze week met op tv onder anderen: - Angela met de Jong, de meest gevreesde tijdens tv-recensent van op tv ons land, over de naar tops door en flops op van het afgelopen tv-seizoen. op tv Haar grote droom komt vanavond tijdens uit: ze zit door eindelijk aan het tafel met van Johan Derksen! - in De Oranje Leeuwinnen spelen de WK-finale door tegen de Verenigde een Staten. Met een een tafel met vol voetbalkenners, naar zoals HELDEN-hoofdredacteur Frits in Barend en FOX op Sports-presentatrice Aletha Leidelmeijer, kijken we terug door door op deze historische voetbalwedstrijd. - Luv’ is tijdens de terug! In de jaren door ’70 verkochten ze een miljoenen platen. Met hun nieuwe een single ‘With tijdens him tonight’ willen Marga uit de Scheide, José Hoebee met en Chimène van Oosterhout in die gouden tijden met laten herleven. - In naar deze laatste aflevering het is natuurlijk met weer de populaire Frans Duijts onze met naar huiszanger.

Aflevering 3 naar - Hélène Hendriks en van Wilfred Genee nemen een de afgelopen uit week door waarin uit altijd uit wel iets is gebeurd. Twee de presentatoren die aan het elkaar gewaagd in zijn, ontvangen bekende en in onbekende gasten in die iets uit te vertellen hebben. naar We blikken terug, maar kijken door ook alvast in vooruit!

Vanaf vanavond op tv is de met nieuwe talkshow uit Café Hendriks & Genee, met Hélène tijdens Hendriks en tijdens Wilfred Genee, zes uit zondagen om in 22:00 uur te van zien op Veronica. De gasten in een van de eerste uitzending in zijn talkshowpresentator Jeroen Pauw, politicus in Sybrand van op Haersma Buma, tv-maker naar Thijs Zeeman en de familie een van de in bij de de SLM-vliegramp overleden NAC-voetballer de Andro Knel. In de een studio, die als een op tv bruin café uit is ingericht, behandelen Hendriks van en Genee elke zondagavond door het de actualiteit met verschillende gasten. een Bekende en onbekende gasten door uit onder op andere de sport, uit politiek uit en showbizz schuiven aan. Op een uit luchtige manier wordt op tv zo door de week afgesloten met op tv een zondagse talkshow op tijdens Veronica. met Er wordt teruggeblikt een op de voorafgaande uit week, maar ook vooruitgekeken op de van nieuwe in week.

december 2021
07-07-2019 22:00

Slot: Café Hendriks & Genee met Johan Derksen en Angela de Jong

Café Hendriks & Genee - Slot: Café Hendriks & Genee met Johan Derksen en Angela de Jong

Hélène Hendriks en Wilfred Genee nemen de afgelopen week door waarin altijd wel iets is gebeurd. Twee presentatoren die aan elkaar gewaagd zijn, ontvangen bekende en onbekende gasten die iets te vertellen hebben. We blikken terug, maar kijk...

16-06-2019 22:00

Café Hendriks & Genee

Café Hendriks & Genee - Café Hendriks & Genee

Aflevering 3 - Hélène Hendriks en Wilfred Genee nemen de afgelopen week door waarin altijd wel iets is gebeurd. Twee presentatoren die aan elkaar gewaagd zijn, ontvangen bekende en onbekende gasten die iets te vertellen hebben. We blikken t...

02-06-2019 22:00

Nieuw: Café Hendriks & Genee

Café Hendriks & Genee - Nieuw: Café Hendriks & Genee

Vanaf vanavond is de nieuwe talkshow Café Hendriks & Genee, met Hélène Hendriks en Wilfred Genee, zes zondagen om 22:00 uur te zien op Veronica. De gasten in de eerste uitzending zijn talkshowpresentator Jeroen Pauw, politicus Sybrand van ...

Café Hendriks & Genee gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Café Hendriks & Genee de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Café Hendriks & Genee bij Café Hendriks & Genee liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Café Hendriks & Genee. Heb je een uitzending van Café Hendriks & Genee gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Café Hendriks & Genee gemist

Uitzending gemist van Café Hendriks & Genee? Hier kun je alle uitzendingen van Café Hendriks & Genee kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 07-07-2019 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!