Programma gemist?

Hélène Hendriks met en Wilfred op Genee nemen van de afgelopen week door waarin de altijd van wel iets is gebeurd. de Twee presentatoren die aan elkaar op gewaagd op tv zijn, ontvangen bekende van en onbekende gasten die het iets uit te vertellen hebben. in We blikken terug, maar kijken ook op tv alvast vooruit! Deze een week met onder naar anderen: - Angela naar de Jong, de van meest gevreesde in tv-recensent van ons tijdens land, over de het tops en flops van door het afgelopen in tv-seizoen. Haar grote droom komt vanavond op uit: ze zit uit eindelijk aan tafel tijdens met met Johan Derksen! - De Oranje naar Leeuwinnen op tv spelen de WK-finale tegen de het Verenigde Staten. Met een een tafel vol voetbalkenners, op tv van zoals HELDEN-hoofdredacteur Frits Barend en FOX een Sports-presentatrice Aletha van Leidelmeijer, kijken we uit terug op deze historische op voetbalwedstrijd. - Luv’ op tv is terug! In uit de jaren ’70 verkochten door ze door miljoenen platen. Met van hun nieuwe single naar ‘With him tonight’ willen tijdens Marga van Scheide, José Hoebee en Chimène van tijdens op tv Oosterhout die gouden in tijden laten herleven. - In deze van laatste aflevering is het natuurlijk weer de populaire een Frans Duijts onze een in huiszanger.

Aflevering in 3 - Hélène door Hendriks en het Wilfred Genee nemen de afgelopen week de door waarin altijd naar wel iets is op tv gebeurd. Twee in presentatoren die aan een elkaar gewaagd in zijn, ontvangen bekende en onbekende het gasten die iets in te vertellen met hebben. We blikken terug, met maar kijken ook een alvast de vooruit!

Vanaf vanavond op is de nieuwe talkshow tijdens Café Hendriks op tv & Genee, naar met Hélène Hendriks en Wilfred in Genee, op tv zes zondagen om 22:00 uur de te zien van op Veronica. De gasten een in de de eerste uitzending zijn talkshowpresentator met Jeroen Pauw, met politicus Sybrand uit van Haersma Buma, tv-maker Thijs uit Zeeman en tijdens de familie van de bij met de uit SLM-vliegramp overleden NAC-voetballer Andro van Knel. In de in studio, die als een bruin op café is ingericht, een behandelen Hendriks en tijdens Genee elke zondagavond de de actualiteit met met verschillende gasten. Bekende uit en met onbekende gasten een uit onder andere de sport, de politiek en showbizz op schuiven met aan. Op een luchtige het manier wordt zo de week afgesloten op met een van zondagse talkshow op Veronica. van Er wordt teruggeblikt de met op de voorafgaande week, maar ook naar vooruitgekeken op de met nieuwe op week.

oktober 2020
07-07-2019 22:00

Slot: Café Hendriks & Genee met Johan Derksen en Angela de Jong

Café Hendriks & Genee - Slot: Café Hendriks & Genee met Johan Derksen en Angela de Jong

Hélène Hendriks en Wilfred Genee nemen de afgelopen week door waarin altijd wel iets is gebeurd. Twee presentatoren die aan elkaar gewaagd zijn, ontvangen bekende en onbekende gasten die iets te vertellen hebben. We blikken terug, maar kijk...

16-06-2019 22:00

Café Hendriks & Genee

Café Hendriks & Genee - Café Hendriks & Genee

Aflevering 3 - Hélène Hendriks en Wilfred Genee nemen de afgelopen week door waarin altijd wel iets is gebeurd. Twee presentatoren die aan elkaar gewaagd zijn, ontvangen bekende en onbekende gasten die iets te vertellen hebben. We blikken t...

02-06-2019 22:00

Nieuw: Café Hendriks & Genee

Café Hendriks & Genee - Nieuw: Café Hendriks & Genee

Vanaf vanavond is de nieuwe talkshow Café Hendriks & Genee, met Hélène Hendriks en Wilfred Genee, zes zondagen om 22:00 uur te zien op Veronica. De gasten in de eerste uitzending zijn talkshowpresentator Jeroen Pauw, politicus Sybrand van ...

Café Hendriks & Genee gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Café Hendriks & Genee de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Café Hendriks & Genee bij Café Hendriks & Genee liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Café Hendriks & Genee. Heb je een uitzending van Café Hendriks & Genee gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Café Hendriks & Genee gemist

Uitzending gemist van Café Hendriks & Genee? Hier kun je alle uitzendingen van Café Hendriks & Genee kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 07-07-2019 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!