Programma gemist?

Hélène Hendriks en van Wilfred Genee naar nemen de op afgelopen week door waarin op tv altijd op tv wel iets is gebeurd. op tv Twee presentatoren die aan elkaar het in gewaagd zijn, ontvangen bekende naar en onbekende gasten die met iets door te vertellen hebben. We blikken van terug, maar kijken door ook alvast vooruit! Deze met week met onder in anderen: - uit Angela de Jong, een de meest gevreesde op tv-recensent van ons land, over op tv de tops en flops uit van de het afgelopen tv-seizoen. de Haar grote droom komt de vanavond uit: ze zit naar in eindelijk aan tafel met Johan Derksen! - met De Oranje de Leeuwinnen spelen de WK-finale naar tegen de Verenigde op Staten. Met op een tafel met vol voetbalkenners, zoals de HELDEN-hoofdredacteur Frits Barend en FOX uit Sports-presentatrice naar Aletha Leidelmeijer, kijken op we terug op deze op historische voetbalwedstrijd. - van Luv’ is door terug! In de jaren ’70 op tv verkochten ze miljoenen in platen. Met hun nieuwe van in single ‘With him tonight’ willen Marga door Scheide, José op Hoebee en het Chimène van Oosterhout die de gouden tijden laten herleven. - uit de In deze laatste aflevering naar is natuurlijk weer van de populaire Frans Duijts onze met het huiszanger.

Aflevering van 3 - Hélène Hendriks en door Wilfred een Genee nemen op tv de afgelopen week door in waarin altijd wel iets is een gebeurd. Twee presentatoren met uit die aan elkaar gewaagd van zijn, ontvangen bekende en de onbekende gasten die van iets te vertellen hebben. van We op blikken terug, maar kijken de ook alvast naar vooruit!

Vanaf op vanavond is de op nieuwe talkshow Café op Hendriks & Genee, met op Hélène een Hendriks en Wilfred Genee, zes de zondagen met om 22:00 uur te zien op op tv Veronica. De gasten in in de een eerste uitzending zijn talkshowpresentator een Jeroen Pauw, politicus Sybrand door tijdens van Haersma Buma, tv-maker op tv Thijs Zeeman en de familie in van het de bij de met SLM-vliegramp overleden NAC-voetballer Andro Knel. In naar met de studio, die in als een bruin café is ingericht, het behandelen het Hendriks en Genee elke zondagavond naar de actualiteit op met verschillende gasten. het Bekende op en onbekende gasten uit onder op tv andere de tijdens sport, politiek en op tv showbizz schuiven aan. Op naar een luchtige manier wordt uit zo de week afgesloten met met een zondagse uit een talkshow op Veronica. van Er wordt teruggeblikt op de voorafgaande uit het week, maar ook het vooruitgekeken op de nieuwe in week.

februari 2020
07-07-2019 22:00

Slot: Café Hendriks & Genee met Johan Derksen en Angela de Jong

Café Hendriks & Genee - Slot: Café Hendriks & Genee met Johan Derksen en Angela de Jong

Hélène Hendriks en Wilfred Genee nemen de afgelopen week door waarin altijd wel iets is gebeurd. Twee presentatoren die aan elkaar gewaagd zijn, ontvangen bekende en onbekende gasten die iets te vertellen hebben. We blikken terug, maar kijk...

16-06-2019 22:00

Café Hendriks & Genee

Café Hendriks & Genee - Café Hendriks & Genee

Aflevering 3 - Hélène Hendriks en Wilfred Genee nemen de afgelopen week door waarin altijd wel iets is gebeurd. Twee presentatoren die aan elkaar gewaagd zijn, ontvangen bekende en onbekende gasten die iets te vertellen hebben. We blikken t...

02-06-2019 22:00

Nieuw: Café Hendriks & Genee

Café Hendriks & Genee - Nieuw: Café Hendriks & Genee

Vanaf vanavond is de nieuwe talkshow Café Hendriks & Genee, met Hélène Hendriks en Wilfred Genee, zes zondagen om 22:00 uur te zien op Veronica. De gasten in de eerste uitzending zijn talkshowpresentator Jeroen Pauw, politicus Sybrand van ...

Café Hendriks & Genee gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Café Hendriks & Genee de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Café Hendriks & Genee bij Café Hendriks & Genee liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Café Hendriks & Genee. Heb je een uitzending van Café Hendriks & Genee gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Café Hendriks & Genee gemist

Uitzending gemist van Café Hendriks & Genee? Hier kun je alle uitzendingen van Café Hendriks & Genee kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 07-07-2019 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!