Programma gemist?

Hélène de Hendriks en van Wilfred Genee nemen de op tv afgelopen week door waarin een altijd wel met iets is in gebeurd. Twee presentatoren die aan elkaar door gewaagd op tv zijn, ontvangen bekende en in onbekende gasten die iets van van te vertellen hebben. met We blikken terug, maar kijken ook tijdens alvast vooruit! Deze het week met de onder anderen: - Angela de met Jong, de meest gevreesde door tv-recensent van van ons land, over een de het tops en flops van het afgelopen op tv tv-seizoen. tijdens Haar grote op tv droom komt vanavond op uit: ze zit de eindelijk aan tafel het met Johan Derksen! - De Oranje de Leeuwinnen spelen de van WK-finale tegen van de Verenigde Staten. Met een het tafel een vol voetbalkenners, zoals HELDEN-hoofdredacteur Frits door Barend en FOX op Sports-presentatrice Aletha met Leidelmeijer, kijken we naar terug naar op deze historische op tv voetbalwedstrijd. - Luv’ is terug! van In de jaren ’70 verkochten met ze tijdens miljoenen platen. Met naar hun nieuwe uit single ‘With him tonight’ willen door Marga Scheide, José Hoebee het en het Chimène van Oosterhout die de gouden tijden laten herleven. - het In deze met laatste door aflevering is natuurlijk uit weer de populaire Frans Duijts tijdens onze met huiszanger.

Aflevering 3 met - Hélène het Hendriks en Wilfred van Genee nemen de met afgelopen week door waarin altijd uit wel in iets is gebeurd. Twee presentatoren in die aan elkaar op gewaagd naar zijn, ontvangen bekende en onbekende met gasten die iets op te vertellen hebben. naar op We blikken terug, in maar kijken ook alvast een vooruit!

Vanaf vanavond is het de nieuwe talkshow op Café Hendriks & de Genee, met een Hélène Hendriks op en Wilfred tijdens Genee, zes zondagen om 22:00 uur op tv naar te zien op Veronica. De gasten op in de eerste uit uitzending zijn naar talkshowpresentator Jeroen Pauw, van politicus Sybrand van Haersma Buma, van tv-maker Thijs Zeeman naar en de op tv familie van de bij de naar de SLM-vliegramp overleden tijdens NAC-voetballer Andro Knel. In de studio, die de als een op bruin van café is ingericht, behandelen met Hendriks en Genee door elke zondagavond de in actualiteit met verschillende gasten. uit Bekende in en onbekende gasten uit uit onder andere de sport, politiek de het en showbizz schuiven aan. Op een in luchtige manier wordt het zo een de week afgesloten met een door zondagse talkshow op Veronica. van Er wordt uit teruggeblikt op de naar voorafgaande week, een maar ook vooruitgekeken naar op de nieuwe op tv week.

april 2021
07-07-2019 22:00

Slot: Café Hendriks & Genee met Johan Derksen en Angela de Jong

Café Hendriks & Genee - Slot: Café Hendriks & Genee met Johan Derksen en Angela de Jong

Hélène Hendriks en Wilfred Genee nemen de afgelopen week door waarin altijd wel iets is gebeurd. Twee presentatoren die aan elkaar gewaagd zijn, ontvangen bekende en onbekende gasten die iets te vertellen hebben. We blikken terug, maar kijk...

16-06-2019 22:00

Café Hendriks & Genee

Café Hendriks & Genee - Café Hendriks & Genee

Aflevering 3 - Hélène Hendriks en Wilfred Genee nemen de afgelopen week door waarin altijd wel iets is gebeurd. Twee presentatoren die aan elkaar gewaagd zijn, ontvangen bekende en onbekende gasten die iets te vertellen hebben. We blikken t...

02-06-2019 22:00

Nieuw: Café Hendriks & Genee

Café Hendriks & Genee - Nieuw: Café Hendriks & Genee

Vanaf vanavond is de nieuwe talkshow Café Hendriks & Genee, met Hélène Hendriks en Wilfred Genee, zes zondagen om 22:00 uur te zien op Veronica. De gasten in de eerste uitzending zijn talkshowpresentator Jeroen Pauw, politicus Sybrand van ...

Café Hendriks & Genee gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Café Hendriks & Genee de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Café Hendriks & Genee bij Café Hendriks & Genee liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Café Hendriks & Genee. Heb je een uitzending van Café Hendriks & Genee gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Café Hendriks & Genee gemist

Uitzending gemist van Café Hendriks & Genee? Hier kun je alle uitzendingen van Café Hendriks & Genee kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 07-07-2019 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!