Programma gemist?

Familieshow. met Het jaren tijdens '70 team onder leiding uit van de door vaste teamcaptain Ernst Daniël Smid tijdens neemt het op tegen de het jaren op tv '80 team het dat vertegenwoordigd in wordt door teamcaptain Berget uit Lewis. Beide op teams proberen in een reeks vrolijke van krachtmetingen het het predikaat De leukste jaren van het voor hun tienjarenperiode te veroveren. met Ernst Daniël op tv Smid heeft de leiding over door zijn team met naar uit daarin Raffaela Paton, Paul de Rabbering en met Quintis Risti. Berget de Lewis wordt versterkt door haar drie op teamleden: op tv Edo Brunner, Vivian Ewbank in en George de Baker. Presentatie: een Anita Witzier.

Familieshow. de Jan Keizer op strijdt tegen Marlayne Sahupala. Het tijdens jaren '60 op team, onder uit leiding van de vaste teamcaptain Jan uit Keizer, neemt tijdens het de op tegen het jaren '90 een team, dat tijdens vertegenwoordigd wordt tijdens door teamcaptain Marlayne Sahupala. Beide op tv teams proberen naar in een reeks uit vrolijke krachtmetingen van het predikaat De leukste jaren het voor hun tienjarenperiode te in uit veroveren. Jan Keizer heeft de van leiding van naar zijn team, met daarin Sieb het de van der Ploeg, Patricia naar Paay en Thomas Berge. Marlayne de Sahupala wordt door versterkt door haar drie naar in teamleden: Siebrand Niessen, Freek met Bartels en Esmée de la met Bretonniere. tijdens Presentatie: Anita in Witzier.

Familieshow uit waarin het jaren '70-team van onder met leiding van de vaste teamcaptain Ernst tijdens Daniël Smid het de opneemt tegen het de jaren '90-team dat door een vertegenwoordigd wordt door teamcaptain Lieke van van met Lexmond. Beide teams door proberen in een reeks vrolijke krachtmetingen in de het predikaat De leukste jaren voor een het hun tienjarenperiode te veroveren. tijdens Het jaren de '60-team neemt het naar op tegen het jaren '80-team. Beide van in teams proberen in een reeks naar vrolijke tijdens krachtmetingen het predikaat 'De het leukste jaren'voor de hun tienjarenperiode te veroveren. Jan op tv Keizer heeft de leiding met over het zijn team met naar daarin: Dennis door Weening, Minke Booy en Jon de van Eerd. Berget Lewis in wordt versterkt het door haar naar drie teamleden: Jamai van Loman, Mariska naar van Kolck en uit Gerard Ekdom. Presentatie: in Anita Witzier.

Familieshow waarin het uit jaren '70-team met onder leiding van naar de met vaste teamcaptain Ernst van Daniël Smid het opneemt tegen het door jaren '90-team dat het vertegenwoordigd naar wordt door teamcaptain Lieke uit van Lexmond. Beide teams naar proberen in in een reeks vrolijke krachtmetingen een het predikaat De door leukste jaren van voor op tv hun tienjarenperiode te op tv veroveren. Ernst Daniël Smid in neemt drie van teamleden mee: Joris Linssen, Sara door Kroos en Ewout Genemans. met in Lieke van Lexmond wordt versterkt door het haar de drie teamleden: Marit op tv van Bohemen, met Yes-R en Koert-Jan de van Bruijn. Presentatie: Anita uit Witzier.

mei 2021
06-02-2010 20:25

Aflevering 5

De leukste jaren - Aflevering 5

Familieshow. Het jaren '70 team onder leiding van de vaste teamcaptain Ernst Daniël Smid neemt het op tegen het jaren '80 team dat vertegenwoordigd wordt door teamcaptain Berget Lewis. Beide teams proberen in een reeks vrolijke krachtmeting...

30-01-2010 20:25

Aflevering 3

De leukste jaren - Aflevering 3

Familieshow. Jan Keizer strijdt tegen Marlayne Sahupala. Het jaren '60 team, onder leiding van de vaste teamcaptain Jan Keizer, neemt het op tegen het jaren '90 team, dat vertegenwoordigd wordt door teamcaptain Marlayne Sahupala. Beide team...

23-01-2010 20:25

Aflevering 2

De leukste jaren - Aflevering 2

Familieshow waarin het jaren '70-team onder leiding van de vaste teamcaptain Ernst Daniël Smid het opneemt tegen het jaren '90-team dat vertegenwoordigd wordt door teamcaptain Lieke van Lexmond. Beide teams proberen in een reeks vrolijke kr...

16-01-2010 20:25

Aflevering 1

De leukste jaren - Aflevering 1

Familieshow waarin het jaren '70-team onder leiding van de vaste teamcaptain Ernst Daniël Smid het opneemt tegen het jaren '90-team dat vertegenwoordigd wordt door teamcaptain Lieke van Lexmond. Beide teams proberen in een reeks vrolijke kr...

De leukste jaren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De leukste jaren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De leukste jaren bij De leukste jaren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De leukste jaren. Heb je een uitzending van De leukste jaren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De leukste jaren gemist

Familieshow waarin het jaren '70-team onder leiding van de vaste teamcaptain Ernst Daniël Smid het opneemt tegen hetjaren '90-team dat vertegenwoordigd wordt door teamcaptain Lieke van Lexmond. Beide teams proberen in een reeksvrolijke krachtmetingen het predikaat De leukste jaren voor hun tienjarenperiode te veroveren. Ernst Daniël Smid neemtdrie teamleden mee: Joris Linssen, Sara Kroos en Ewout Genemans. Lieke van Lexmond wordt versterkt door haar drieteamleden: Marit van Bohemen, Yes-R en Koert-Jan de Bruijn. Presentatie: Anita Witzier.

Uitzending gemist van De leukste jaren? Hier kun je alle uitzendingen van De leukste jaren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 06-02-2010 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!