Programma gemist?

Familieshow. Het in jaren '70 team met onder leiding op van de vaste teamcaptain uit Ernst Daniël naar Smid neemt het op tijdens tegen uit het jaren '80 team dat vertegenwoordigd door wordt door teamcaptain in Berget Lewis. Beide met in teams proberen in een reeks uit vrolijke krachtmetingen het naar predikaat op tv De leukste jaren op tv voor hun tienjarenperiode te veroveren. Ernst van Daniël Smid heeft naar tijdens de leiding over zijn team een met daarin Raffaela het Paton, Paul tijdens Rabbering en Quintis door Risti. Berget Lewis de wordt versterkt op tv door haar drie op tv teamleden: Edo Brunner, Vivian Ewbank en op George Baker. tijdens Presentatie: Anita naar Witzier.

Familieshow. tijdens Jan Keizer strijdt tegen naar Marlayne Sahupala. Het jaren door uit '60 team, onder in leiding van de in vaste teamcaptain Jan Keizer, neemt het met op tegen het op jaren '90 team, uit door dat vertegenwoordigd wordt uit door teamcaptain Marlayne op tv Sahupala. Beide teams proberen de in een reeks vrolijke in krachtmetingen het predikaat met De leukste een jaren voor het hun tienjarenperiode te veroveren. Jan op Keizer heeft de de leiding een van zijn team, met met daarin Sieb van door der Ploeg, Patricia Paay in en Thomas Berge. een Marlayne Sahupala in wordt versterkt door het haar drie een teamleden: Siebrand Niessen, Freek Bartels met en het Esmée de la Bretonniere. Presentatie: op tv Anita in Witzier.

Familieshow de waarin het jaren '70-team onder naar van leiding van de een vaste teamcaptain Ernst op tv Daniël Smid het opneemt tegen het tijdens jaren '90-team tijdens dat in vertegenwoordigd wordt door teamcaptain Lieke van het Lexmond. Beide teams door proberen in op een naar reeks vrolijke krachtmetingen het predikaat De uit leukste op tv jaren voor hun tienjarenperiode uit te veroveren. Het op jaren een '60-team neemt het op door tegen het jaren op tv '80-team. Beide teams proberen op tv in een reeks tijdens vrolijke een krachtmetingen het predikaat 'De leukste jaren'voor op hun tienjarenperiode het te veroveren. tijdens Jan Keizer heeft de met leiding door over zijn team met daarin: Dennis door Weening, een Minke Booy en Jon van in Eerd. Berget Lewis op tv wordt versterkt van door met haar drie teamleden: Jamai door Loman, Mariska van Kolck van en door Gerard Ekdom. Presentatie: van Anita Witzier.

Familieshow waarin het in naar jaren '70-team onder leiding van uit de vaste teamcaptain in Ernst Daniël Smid van het opneemt tegen het het jaren '90-team naar dat vertegenwoordigd wordt door een teamcaptain Lieke in van Lexmond. Beide op teams op proberen in een reeks door vrolijke krachtmetingen het predikaat De tijdens leukste naar jaren voor hun tienjarenperiode het te veroveren. met Ernst Daniël Smid neemt op drie teamleden tijdens mee: Joris de Linssen, Sara Kroos een en Ewout Genemans. Lieke van Lexmond op naar wordt versterkt door haar drie uit teamleden: Marit van Bohemen, naar Yes-R naar en Koert-Jan de Bruijn. Presentatie: uit Anita naar Witzier.

juli 2021
06-02-2010 20:25

Aflevering 5

De leukste jaren - Aflevering 5

Familieshow. Het jaren '70 team onder leiding van de vaste teamcaptain Ernst Daniël Smid neemt het op tegen het jaren '80 team dat vertegenwoordigd wordt door teamcaptain Berget Lewis. Beide teams proberen in een reeks vrolijke krachtmeting...

30-01-2010 20:25

Aflevering 3

De leukste jaren - Aflevering 3

Familieshow. Jan Keizer strijdt tegen Marlayne Sahupala. Het jaren '60 team, onder leiding van de vaste teamcaptain Jan Keizer, neemt het op tegen het jaren '90 team, dat vertegenwoordigd wordt door teamcaptain Marlayne Sahupala. Beide team...

23-01-2010 20:25

Aflevering 2

De leukste jaren - Aflevering 2

Familieshow waarin het jaren '70-team onder leiding van de vaste teamcaptain Ernst Daniël Smid het opneemt tegen het jaren '90-team dat vertegenwoordigd wordt door teamcaptain Lieke van Lexmond. Beide teams proberen in een reeks vrolijke kr...

16-01-2010 20:25

Aflevering 1

De leukste jaren - Aflevering 1

Familieshow waarin het jaren '70-team onder leiding van de vaste teamcaptain Ernst Daniël Smid het opneemt tegen het jaren '90-team dat vertegenwoordigd wordt door teamcaptain Lieke van Lexmond. Beide teams proberen in een reeks vrolijke kr...

De leukste jaren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De leukste jaren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De leukste jaren bij De leukste jaren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De leukste jaren. Heb je een uitzending van De leukste jaren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De leukste jaren gemist

Familieshow waarin het jaren '70-team onder leiding van de vaste teamcaptain Ernst Daniël Smid het opneemt tegen hetjaren '90-team dat vertegenwoordigd wordt door teamcaptain Lieke van Lexmond. Beide teams proberen in een reeksvrolijke krachtmetingen het predikaat De leukste jaren voor hun tienjarenperiode te veroveren. Ernst Daniël Smid neemtdrie teamleden mee: Joris Linssen, Sara Kroos en Ewout Genemans. Lieke van Lexmond wordt versterkt door haar drieteamleden: Marit van Bohemen, Yes-R en Koert-Jan de Bruijn. Presentatie: Anita Witzier.

Uitzending gemist van De leukste jaren? Hier kun je alle uitzendingen van De leukste jaren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 06-02-2010 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!