Programma gemist?

Familieshow. van Het jaren van '70 team onder leiding op van de op tv vaste teamcaptain Ernst Daniël Smid uit neemt het op tegen het het de jaren '80 uit team dat vertegenwoordigd wordt door het teamcaptain Berget Lewis. Beide van teams een proberen in een reeks vrolijke een krachtmetingen het tijdens predikaat De een leukste jaren voor hun naar tienjarenperiode met te veroveren. Ernst Daniël Smid met heeft de leiding een over zijn uit team met daarin door Raffaela Paton, Paul Rabbering tijdens en Quintis op tv Risti. Berget Lewis het wordt versterkt met door haar drie teamleden: Edo Brunner, met met Vivian Ewbank en George Baker. tijdens Presentatie: Anita tijdens Witzier.

Familieshow. het Jan Keizer strijdt tijdens tegen Marlayne naar Sahupala. Het jaren op '60 team, onder leiding van op de vaste teamcaptain Jan de Keizer, neemt een het naar op tegen het jaren '90 uit team, dat vertegenwoordigd tijdens wordt op tv door teamcaptain Marlayne Sahupala. Beide door teams proberen de in een uit reeks vrolijke krachtmetingen het uit predikaat De het leukste jaren voor hun het tienjarenperiode te veroveren. Jan op tv Keizer heeft op de leiding met van zijn team, met met daarin Sieb van de der Ploeg, Patricia met Paay en Thomas Berge. met Marlayne Sahupala wordt een versterkt de door haar drie van teamleden: Siebrand Niessen, op Freek Bartels en Esmée de la een Bretonniere. Presentatie: Anita tijdens de Witzier.

Familieshow waarin het door jaren '70-team onder op tijdens leiding van de vaste naar teamcaptain Ernst Daniël op Smid het opneemt tegen het een jaren '90-team dat het vertegenwoordigd wordt met door tijdens teamcaptain Lieke van Lexmond. op tv Beide teams tijdens proberen in een van reeks vrolijke krachtmetingen met het predikaat De leukste jaren voor de hun op tienjarenperiode te veroveren. Het tijdens jaren op '60-team neemt het op tegen het met jaren '80-team. in Beide teams op tv proberen in een reeks door vrolijke krachtmetingen van het predikaat 'De leukste uit jaren'voor de hun tienjarenperiode te veroveren. Jan Keizer uit heeft de leiding op over zijn uit team met daarin: het Dennis Weening, de Minke Booy en Jon van uit Eerd. in Berget Lewis wordt versterkt door het naar haar drie teamleden: Jamai Loman, van Mariska van een Kolck en Gerard in Ekdom. Presentatie: Anita de Witzier.

Familieshow in waarin het jaren '70-team uit onder leiding van de naar vaste teamcaptain het Ernst Daniël Smid in het opneemt tegen het uit jaren '90-team dat in door vertegenwoordigd wordt door in teamcaptain Lieke van met Lexmond. Beide teams proberen in uit een reeks vrolijke krachtmetingen uit het in predikaat De de leukste jaren voor hun tienjarenperiode te van veroveren. de Ernst Daniël Smid naar neemt drie teamleden mee: Joris met Linssen, Sara in Kroos en Ewout Genemans. met Lieke van het Lexmond op tv wordt versterkt door haar drie door teamleden: tijdens Marit van Bohemen, een Yes-R en Koert-Jan de de Bruijn. Presentatie: Anita van Witzier.

september 2020
06-02-2010 20:25

Aflevering 5

De leukste jaren - Aflevering 5

Familieshow. Het jaren '70 team onder leiding van de vaste teamcaptain Ernst Daniël Smid neemt het op tegen het jaren '80 team dat vertegenwoordigd wordt door teamcaptain Berget Lewis. Beide teams proberen in een reeks vrolijke krachtmeting...

30-01-2010 20:25

Aflevering 3

De leukste jaren - Aflevering 3

Familieshow. Jan Keizer strijdt tegen Marlayne Sahupala. Het jaren '60 team, onder leiding van de vaste teamcaptain Jan Keizer, neemt het op tegen het jaren '90 team, dat vertegenwoordigd wordt door teamcaptain Marlayne Sahupala. Beide team...

23-01-2010 20:25

Aflevering 2

De leukste jaren - Aflevering 2

Familieshow waarin het jaren '70-team onder leiding van de vaste teamcaptain Ernst Daniël Smid het opneemt tegen het jaren '90-team dat vertegenwoordigd wordt door teamcaptain Lieke van Lexmond. Beide teams proberen in een reeks vrolijke kr...

16-01-2010 20:25

Aflevering 1

De leukste jaren - Aflevering 1

Familieshow waarin het jaren '70-team onder leiding van de vaste teamcaptain Ernst Daniël Smid het opneemt tegen het jaren '90-team dat vertegenwoordigd wordt door teamcaptain Lieke van Lexmond. Beide teams proberen in een reeks vrolijke kr...

De leukste jaren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De leukste jaren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De leukste jaren bij De leukste jaren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De leukste jaren. Heb je een uitzending van De leukste jaren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De leukste jaren gemist

Familieshow waarin het jaren '70-team onder leiding van de vaste teamcaptain Ernst Daniël Smid het opneemt tegen hetjaren '90-team dat vertegenwoordigd wordt door teamcaptain Lieke van Lexmond. Beide teams proberen in een reeksvrolijke krachtmetingen het predikaat De leukste jaren voor hun tienjarenperiode te veroveren. Ernst Daniël Smid neemtdrie teamleden mee: Joris Linssen, Sara Kroos en Ewout Genemans. Lieke van Lexmond wordt versterkt door haar drieteamleden: Marit van Bohemen, Yes-R en Koert-Jan de Bruijn. Presentatie: Anita Witzier.

Uitzending gemist van De leukste jaren? Hier kun je alle uitzendingen van De leukste jaren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 06-02-2010 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!