Programma gemist?

Familieshow. van Het jaren '70 team door onder leiding van de het het vaste teamcaptain Ernst Daniël op Smid neemt tijdens het op tegen het jaren het '80 team dat vertegenwoordigd door wordt door teamcaptain naar Berget Lewis. in Beide naar teams proberen in een van reeks vrolijke krachtmetingen uit het predikaat De leukste jaren de voor tijdens hun tienjarenperiode te door veroveren. Ernst Daniël met Smid heeft de leiding over door naar zijn team met tijdens daarin Raffaela Paton, de Paul Rabbering en Quintis Risti. het Berget Lewis met wordt versterkt door op tv haar drie teamleden: Edo Brunner, van Vivian het Ewbank en George Baker. Presentatie: op tv Anita op Witzier.

Familieshow. Jan Keizer van strijdt tegen Marlayne de door Sahupala. Het jaren uit '60 team, onder leiding door van de vaste teamcaptain van Jan Keizer, neemt naar het op tegen uit het met jaren '90 team, dat op vertegenwoordigd wordt in door teamcaptain Marlayne Sahupala. Beide teams een proberen in een op tv reeks vrolijke krachtmetingen door in het predikaat De leukste door jaren voor hun de tienjarenperiode te veroveren. Jan een Keizer heeft de op tv leiding van van zijn team, met op tv daarin Sieb van der Ploeg, op Patricia Paay en een Thomas Berge. het Marlayne Sahupala wordt in versterkt door haar drie door teamleden: Siebrand Niessen, naar Freek Bartels en op Esmée op tv de la Bretonniere. Presentatie: Anita tijdens het Witzier.

Familieshow in waarin het op tv jaren '70-team onder tijdens leiding van de met vaste teamcaptain Ernst Daniël Smid het tijdens opneemt tegen het een jaren '90-team dat door vertegenwoordigd door wordt door teamcaptain Lieke van tijdens Lexmond. een Beide teams naar proberen in een naar reeks vrolijke krachtmetingen tijdens het predikaat De leukste jaren van voor hun tienjarenperiode op te met veroveren. Het jaren '60-team met neemt het op tegen het het jaren '80-team. Beide de teams proberen in het een reeks op tv vrolijke krachtmetingen het een predikaat 'De leukste jaren'voor op tv hun tienjarenperiode de te veroveren. Jan Keizer op heeft de het leiding over het zijn team met daarin: Dennis naar Weening, uit Minke Booy een en Jon van Eerd. tijdens Berget Lewis wordt in versterkt door haar drie tijdens teamleden: Jamai de Loman, Mariska van Kolck en op tv Gerard Ekdom. Presentatie: uit Anita naar Witzier.

Familieshow op tv waarin het in jaren '70-team onder leiding in van de tijdens vaste teamcaptain Ernst Daniël Smid het uit opneemt op tegen het met jaren '90-team dat door vertegenwoordigd wordt door teamcaptain Lieke een van Lexmond. een Beide teams proberen in in een in reeks vrolijke krachtmetingen het predikaat uit De leukste jaren een voor hun door tienjarenperiode te veroveren. Ernst uit Daniël Smid neemt drie op tv teamleden een mee: Joris Linssen, Sara Kroos naar en Ewout op Genemans. Lieke van Lexmond naar wordt versterkt door de haar het drie teamleden: Marit van Bohemen, van Yes-R tijdens en Koert-Jan de uit Bruijn. Presentatie: Anita tijdens Witzier.

januari 2021
06-02-2010 20:25

Aflevering 5

De leukste jaren - Aflevering 5

Familieshow. Het jaren '70 team onder leiding van de vaste teamcaptain Ernst Daniël Smid neemt het op tegen het jaren '80 team dat vertegenwoordigd wordt door teamcaptain Berget Lewis. Beide teams proberen in een reeks vrolijke krachtmeting...

30-01-2010 20:25

Aflevering 3

De leukste jaren - Aflevering 3

Familieshow. Jan Keizer strijdt tegen Marlayne Sahupala. Het jaren '60 team, onder leiding van de vaste teamcaptain Jan Keizer, neemt het op tegen het jaren '90 team, dat vertegenwoordigd wordt door teamcaptain Marlayne Sahupala. Beide team...

23-01-2010 20:25

Aflevering 2

De leukste jaren - Aflevering 2

Familieshow waarin het jaren '70-team onder leiding van de vaste teamcaptain Ernst Daniël Smid het opneemt tegen het jaren '90-team dat vertegenwoordigd wordt door teamcaptain Lieke van Lexmond. Beide teams proberen in een reeks vrolijke kr...

16-01-2010 20:25

Aflevering 1

De leukste jaren - Aflevering 1

Familieshow waarin het jaren '70-team onder leiding van de vaste teamcaptain Ernst Daniël Smid het opneemt tegen het jaren '90-team dat vertegenwoordigd wordt door teamcaptain Lieke van Lexmond. Beide teams proberen in een reeks vrolijke kr...

De leukste jaren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De leukste jaren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De leukste jaren bij De leukste jaren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De leukste jaren. Heb je een uitzending van De leukste jaren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De leukste jaren gemist

Familieshow waarin het jaren '70-team onder leiding van de vaste teamcaptain Ernst Daniël Smid het opneemt tegen hetjaren '90-team dat vertegenwoordigd wordt door teamcaptain Lieke van Lexmond. Beide teams proberen in een reeksvrolijke krachtmetingen het predikaat De leukste jaren voor hun tienjarenperiode te veroveren. Ernst Daniël Smid neemtdrie teamleden mee: Joris Linssen, Sara Kroos en Ewout Genemans. Lieke van Lexmond wordt versterkt door haar drieteamleden: Marit van Bohemen, Yes-R en Koert-Jan de Bruijn. Presentatie: Anita Witzier.

Uitzending gemist van De leukste jaren? Hier kun je alle uitzendingen van De leukste jaren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 06-02-2010 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!