Programma gemist?

Familieshow. Het jaren in uit '70 team onder uit leiding van de vaste teamcaptain Ernst door Daniël Smid uit neemt het op naar tegen het jaren op tv '80 team dat op tv vertegenwoordigd wordt naar door teamcaptain Berget op tv Lewis. Beide teams proberen in de een reeks de vrolijke krachtmetingen het naar predikaat het De leukste jaren voor hun naar tienjarenperiode door te veroveren. Ernst Daniël met Smid heeft de leiding over de zijn team op met daarin Raffaela Paton, in Paul met Rabbering en met Quintis Risti. Berget Lewis wordt naar versterkt door haar door drie teamleden: van Edo Brunner, met Vivian Ewbank en naar George Baker. Presentatie: Anita naar Witzier.

Familieshow. Jan Keizer de strijdt tegen Marlayne uit Sahupala. Het een jaren naar '60 team, onder leiding door van de vaste teamcaptain Jan op tv naar Keizer, neemt het op tegen het een jaren '90 van team, dat tijdens vertegenwoordigd wordt door teamcaptain Marlayne een op Sahupala. Beide teams proberen in in een reeks vrolijke krachtmetingen naar het predikaat De naar leukste jaren uit voor hun tienjarenperiode naar te met veroveren. Jan Keizer heeft de leiding van op van zijn team, met daarin Sieb een in van der Ploeg, Patricia naar Paay en Thomas tijdens Berge. Marlayne in Sahupala wordt versterkt door op tv haar drie teamleden: Siebrand Niessen, naar naar Freek Bartels en Esmée de la in met Bretonniere. Presentatie: Anita uit Witzier.

Familieshow waarin het het jaren '70-team onder een leiding van van de vaste teamcaptain Ernst een Daniël door Smid het door opneemt tegen het jaren '90-team dat tijdens door vertegenwoordigd wordt door een teamcaptain Lieke van Lexmond. Beide teams met proberen in een het reeks in vrolijke krachtmetingen het predikaat naar De leukste jaren op tv voor hun tienjarenperiode uit te veroveren. Het jaren tijdens op tv '60-team neemt het op tegen het naar op tv jaren '80-team. Beide teams proberen op in het een reeks vrolijke krachtmetingen het in predikaat 'De leukste jaren'voor uit hun tienjarenperiode te met veroveren. Jan de Keizer heeft de leiding een over zijn team met met daarin: Dennis op tv Weening, Minke op Booy en Jon van op op Eerd. Berget Lewis wordt versterkt naar door haar drie teamleden: een met Jamai Loman, Mariska van Kolck en in Gerard een Ekdom. Presentatie: Anita op Witzier.

Familieshow waarin met het tijdens jaren '70-team onder leiding van van de vaste door teamcaptain Ernst Daniël Smid het tijdens opneemt het tegen het jaren '90-team dat van vertegenwoordigd wordt door met op teamcaptain Lieke van Lexmond. Beide tijdens teams proberen in een een reeks uit vrolijke krachtmetingen het predikaat De het een leukste jaren voor hun tienjarenperiode met te veroveren. door Ernst Daniël Smid uit neemt drie teamleden mee: op tv Joris Linssen, Sara Kroos uit in en Ewout Genemans. in Lieke van Lexmond wordt door versterkt door haar drie teamleden: de uit Marit van Bohemen, Yes-R en Koert-Jan met de tijdens Bruijn. Presentatie: Anita de Witzier.

januari 2020
06-02-2010 20:25

Aflevering 5

De leukste jaren - Aflevering 5

Familieshow. Het jaren '70 team onder leiding van de vaste teamcaptain Ernst Daniël Smid neemt het op tegen het jaren '80 team dat vertegenwoordigd wordt door teamcaptain Berget Lewis. Beide teams proberen in een reeks vrolijke krachtmeting...

30-01-2010 20:25

Aflevering 3

De leukste jaren - Aflevering 3

Familieshow. Jan Keizer strijdt tegen Marlayne Sahupala. Het jaren '60 team, onder leiding van de vaste teamcaptain Jan Keizer, neemt het op tegen het jaren '90 team, dat vertegenwoordigd wordt door teamcaptain Marlayne Sahupala. Beide team...

23-01-2010 20:25

Aflevering 2

De leukste jaren - Aflevering 2

Familieshow waarin het jaren '70-team onder leiding van de vaste teamcaptain Ernst Daniël Smid het opneemt tegen het jaren '90-team dat vertegenwoordigd wordt door teamcaptain Lieke van Lexmond. Beide teams proberen in een reeks vrolijke kr...

16-01-2010 20:25

Aflevering 1

De leukste jaren - Aflevering 1

Familieshow waarin het jaren '70-team onder leiding van de vaste teamcaptain Ernst Daniël Smid het opneemt tegen het jaren '90-team dat vertegenwoordigd wordt door teamcaptain Lieke van Lexmond. Beide teams proberen in een reeks vrolijke kr...

De leukste jaren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De leukste jaren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De leukste jaren bij De leukste jaren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De leukste jaren. Heb je een uitzending van De leukste jaren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De leukste jaren gemist

Familieshow waarin het jaren '70-team onder leiding van de vaste teamcaptain Ernst Daniël Smid het opneemt tegen hetjaren '90-team dat vertegenwoordigd wordt door teamcaptain Lieke van Lexmond. Beide teams proberen in een reeksvrolijke krachtmetingen het predikaat De leukste jaren voor hun tienjarenperiode te veroveren. Ernst Daniël Smid neemtdrie teamleden mee: Joris Linssen, Sara Kroos en Ewout Genemans. Lieke van Lexmond wordt versterkt door haar drieteamleden: Marit van Bohemen, Yes-R en Koert-Jan de Bruijn. Presentatie: Anita Witzier.

Uitzending gemist van De leukste jaren? Hier kun je alle uitzendingen van De leukste jaren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 06-02-2010 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!