Programma gemist?

Familieshow. Het tijdens jaren '70 team onder op tv leiding op tv van de vaste in teamcaptain Ernst de Daniël Smid neemt het in op tegen het naar jaren '80 team dat de vertegenwoordigd wordt door tijdens teamcaptain Berget Lewis. door Beide een teams proberen in een reeks vrolijke door krachtmetingen het het predikaat door De leukste jaren voor hun van tienjarenperiode te veroveren. Ernst het Daniël Smid heeft uit de leiding door over uit zijn team met daarin een Raffaela Paton, Paul Rabbering en op Quintis Risti. het Berget Lewis tijdens wordt versterkt met door haar drie op tv teamleden: Edo Brunner, Vivian Ewbank en de George Baker. Presentatie: de Anita op Witzier.

Familieshow. Jan Keizer het strijdt tegen Marlayne door Sahupala. Het jaren door '60 in team, onder leiding op van de tijdens vaste teamcaptain Jan Keizer, neemt een het op op tegen het jaren '90 uit team, dat door vertegenwoordigd wordt op door teamcaptain Marlayne Sahupala. Beide het teams uit proberen in een een reeks vrolijke krachtmetingen het predikaat door De leukste jaren het voor hun tienjarenperiode te van veroveren. Jan op Keizer heeft de leiding uit van zijn in team, met daarin op Sieb van der Ploeg, het in Patricia Paay en Thomas een Berge. Marlayne Sahupala wordt met versterkt uit door haar drie teamleden: op tv Siebrand Niessen, Freek een Bartels en Esmée de la tijdens Bretonniere. Presentatie: Anita in uit Witzier.

Familieshow waarin het in jaren '70-team tijdens onder leiding een van de op vaste teamcaptain Ernst het Daniël Smid het opneemt tegen het uit op jaren '90-team dat vertegenwoordigd wordt door het teamcaptain Lieke een van Lexmond. Beide de teams proberen in een een reeks vrolijke krachtmetingen op met het predikaat De leukste jaren op tv voor hun een tienjarenperiode te veroveren. Het door jaren '60-team neemt met het op op tegen het op tv jaren '80-team. Beide teams proberen in op een reeks op tv vrolijke krachtmetingen het predikaat uit 'De leukste op jaren'voor op hun tienjarenperiode te veroveren. een Jan Keizer heeft de leiding door over zijn team een met daarin: de Dennis het Weening, Minke Booy en Jon door van Eerd. met Berget Lewis wordt versterkt door de op haar drie teamleden: de Jamai Loman, Mariska door van Kolck en Gerard Ekdom. door Presentatie: Anita met Witzier.

Familieshow van waarin het jaren '70-team onder door leiding uit van de vaste van teamcaptain Ernst Daniël van Smid het opneemt tegen het naar jaren '90-team van dat uit vertegenwoordigd wordt door teamcaptain Lieke door van Lexmond. Beide teams in proberen van in een reeks vrolijke krachtmetingen van het van predikaat De leukste op jaren voor door hun tienjarenperiode te naar veroveren. Ernst Daniël uit Smid neemt drie teamleden van mee: Joris Linssen, naar Sara Kroos en Ewout Genemans. van Lieke uit van Lexmond wordt op versterkt door haar drie teamleden: op naar Marit van Bohemen, in Yes-R en Koert-Jan van de Bruijn. Presentatie: de Anita Witzier.

juni 2020
06-02-2010 20:25

Aflevering 5

De leukste jaren - Aflevering 5

Familieshow. Het jaren '70 team onder leiding van de vaste teamcaptain Ernst Daniël Smid neemt het op tegen het jaren '80 team dat vertegenwoordigd wordt door teamcaptain Berget Lewis. Beide teams proberen in een reeks vrolijke krachtmeting...

30-01-2010 20:25

Aflevering 3

De leukste jaren - Aflevering 3

Familieshow. Jan Keizer strijdt tegen Marlayne Sahupala. Het jaren '60 team, onder leiding van de vaste teamcaptain Jan Keizer, neemt het op tegen het jaren '90 team, dat vertegenwoordigd wordt door teamcaptain Marlayne Sahupala. Beide team...

23-01-2010 20:25

Aflevering 2

De leukste jaren - Aflevering 2

Familieshow waarin het jaren '70-team onder leiding van de vaste teamcaptain Ernst Daniël Smid het opneemt tegen het jaren '90-team dat vertegenwoordigd wordt door teamcaptain Lieke van Lexmond. Beide teams proberen in een reeks vrolijke kr...

16-01-2010 20:25

Aflevering 1

De leukste jaren - Aflevering 1

Familieshow waarin het jaren '70-team onder leiding van de vaste teamcaptain Ernst Daniël Smid het opneemt tegen het jaren '90-team dat vertegenwoordigd wordt door teamcaptain Lieke van Lexmond. Beide teams proberen in een reeks vrolijke kr...

De leukste jaren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De leukste jaren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De leukste jaren bij De leukste jaren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De leukste jaren. Heb je een uitzending van De leukste jaren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De leukste jaren gemist

Familieshow waarin het jaren '70-team onder leiding van de vaste teamcaptain Ernst Daniël Smid het opneemt tegen hetjaren '90-team dat vertegenwoordigd wordt door teamcaptain Lieke van Lexmond. Beide teams proberen in een reeksvrolijke krachtmetingen het predikaat De leukste jaren voor hun tienjarenperiode te veroveren. Ernst Daniël Smid neemtdrie teamleden mee: Joris Linssen, Sara Kroos en Ewout Genemans. Lieke van Lexmond wordt versterkt door haar drieteamleden: Marit van Bohemen, Yes-R en Koert-Jan de Bruijn. Presentatie: Anita Witzier.

Uitzending gemist van De leukste jaren? Hier kun je alle uitzendingen van De leukste jaren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 06-02-2010 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!