Programma gemist?

Na de explosie het bij de door bankkluis breekt de hel de los. tijdens Als Tennison naar ter plekke komt, krijgt ze vreselijk naar nieuws de te horen. Maar de ze gaat verder een met het moordonderzoek het en vindt belastend bewijsmateriaal dat van David Bentley met aan de moord een koppelt.

Tennison laat Bradfield op tv de radio-opnames de horen. Bradfield door geeft het team de de opdracht op tv de Bentleys in tijdens de gaten te uit houden, ondanks de orders die uit hij heeft gekregen om in zich te focussen een in op de moordzaak.

De plannen tijdens van de Bentleys de worden tijdens verstoord door een bezoekje van de tijdens politie. Eddie, het tijdens een vriendje van de vermoorde Julie een Ann, wordt dood aangetroffen het naar in het kanaal. Bradfield uit denkt dat ook hij door is vermoord. tijdens Tennison onderzoekt uit een aanwijzing die de Bentleys in door tijdens verband brengt met de op tv moordzaak.

Clifford in Bentley is vrijgekomen uit uit de gevangenis een en is klaar om zijn op van grote slag te slaan. Bradfield laat de in hem weten dat hij hem in een op tv de gaten houdt. op tv De ouders van de vermoorde Julie op Ann proberen te naar bewijzen dat van ze onschuldig zijn. Het uit is de op collega's op tv opgevallen dat het klikt tussen Tennison naar in en Bradfield.

Tennison op tv en Bradfield onderzoeken naar nog steeds met de moord op met de tiener Julie door Ann. Het team probeert te van achterhalen wat ze uit deed in de tijd de een tussen het verlaten uit van het ziekenhuis en van haar dood. Ze werd voor de het laatst levend in gezien toen in ze in het een rode Jaguar naar stapte. Ook werd ze op bedreigd door haar vriendje. tijdens tijdens Ondertussen werkt de de misdaadfamilie Bentley verder aan het plannen tijdens van het een bankoverval.

Vanaf naar vanavond is de Britse naar misdaaddramaserie Prime Suspect: Tennison, op een spin-off van in de serie Prime op het Suspect, wekelijks met dubbele afleveringen te van zien uit op RTL 8. met De afgelopen weken op waren de op tv reguliere seizoenen van Prime Suspect te tijdens zien. In de parkeergarage tijdens van een flatgebouw door wordt het in lichaam van de met tiener Julie Ann Collins uit aangetroffen. De kersverse met het politieagente Jane Tennison mag meewerken aan met het moordonderzoek. De het verdenking valt tijdens op Eddie Phillips, op het drugsverslaafde vriendje met van Julie Ann. het Ondertussen is in een beroepscrimineel bezig met op het plannen het van een bankoverval. Die een moet plaatsvinden een zodra hij vrijkomt uit een de gevangenis. uit Zijn familie gaat hem met hiermee in helpen.

oktober 2020
20-06-2019 21:32

Afl. 6

Prime Suspect: Tennison - Afl. 6

Na de explosie bij de bankkluis breekt de hel los. Als Tennison ter plekke komt, krijgt ze vreselijk nieuws te horen. Maar ze gaat verder met het moordonderzoek en vindt belastend bewijsmateriaal dat David Bentley aan de moord koppelt.

20-06-2019 20:33

Afl. 5

Prime Suspect: Tennison - Afl. 5

Tennison laat Bradfield de radio-opnames horen. Bradfield geeft het team de opdracht de Bentleys in de gaten te houden, ondanks de orders die hij heeft gekregen om zich te focussen op de moordzaak.

13-06-2019 21:28

Afl. 4

Prime Suspect: Tennison - Afl. 4

De plannen van de Bentleys worden verstoord door een bezoekje van de politie. Eddie, het vriendje van de vermoorde Julie Ann, wordt dood aangetroffen in het kanaal. Bradfield denkt dat ook hij is vermoord. Tennison onderzoekt een aanwijzing...

13-06-2019 20:33

Afl. 3

Prime Suspect: Tennison - Afl. 3

Clifford Bentley is vrijgekomen uit de gevangenis en is klaar om zijn grote slag te slaan. Bradfield laat hem weten dat hij hem in de gaten houdt. De ouders van de vermoorde Julie Ann proberen te bewijzen dat ze onschuldig zijn. Het is de c...

06-06-2019 21:34

Afl. 2

Prime Suspect: Tennison - Afl. 2

Tennison en Bradfield onderzoeken nog steeds de moord op de tiener Julie Ann. Het team probeert te achterhalen wat ze deed in de tijd tussen het verlaten van het ziekenhuis en haar dood. Ze werd voor het laatst levend gezien toen ze in een ...

06-06-2019 20:33

Nieuw: Prime Suspect - Tennison

Prime Suspect: Tennison - Nieuw: Prime Suspect - Tennison

Vanaf vanavond is de Britse misdaaddramaserie Prime Suspect: Tennison, een spin-off van de serie Prime Suspect, wekelijks met dubbele afleveringen te zien op RTL 8. De afgelopen weken waren de reguliere seizoenen van Prime Suspect te zien. ...

Prime Suspect: Tennison gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Prime Suspect: Tennison de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Prime Suspect: Tennison bij Prime Suspect: Tennison liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Prime Suspect: Tennison. Heb je een uitzending van Prime Suspect: Tennison gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Prime Suspect: Tennison gemist

Misdaaddramaserie over de jonge, ambitieuze Jane Tennison, die in de jaren 70 begint aan een carrière bij de politie in Londen. Ze wordt meteen in het diepe gegooid met een moordonderzoek. Ook krijgt ze te maken met een gevaarlijke misdaadfamilie en conservatieve, seksistische collega's.

Uitzending gemist van Prime Suspect: Tennison? Hier kun je alle uitzendingen van Prime Suspect: Tennison kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 20-06-2019 om 21:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!