Programma gemist?

Na tijdens de explosie bij de in bankkluis tijdens breekt de hel los. op Als Tennison ter naar plekke komt, door krijgt ze vreselijk nieuws de te horen. Maar tijdens ze gaat door verder met het moordonderzoek en vindt in in belastend bewijsmateriaal dat David Bentley aan uit van de moord koppelt.

Tennison laat van Bradfield de in radio-opnames horen. op Bradfield geeft het een team de opdracht de Bentleys in tijdens de de gaten te houden, ondanks de op tv orders die tijdens hij op heeft gekregen om zich te focussen op tv op de met moordzaak.

De plannen door van de de Bentleys worden verstoord door van een bezoekje van de de politie. Eddie, het uit uit vriendje van de de vermoorde Julie Ann, wordt dood een aangetroffen in het met kanaal. Bradfield denkt een dat ook een hij is naar vermoord. Tennison onderzoekt een van aanwijzing die de de Bentleys in verband brengt met de de het moordzaak.

Clifford Bentley tijdens is vrijgekomen uit de tijdens gevangenis en op tv is klaar om zijn van op grote slag te slaan. uit Bradfield laat hem het weten dat hij hem in van het de gaten houdt. de De ouders van de de vermoorde Julie Ann in proberen te bewijzen dat tijdens ze onschuldig zijn. Het in is op de collega's van opgevallen dat het door klikt tussen Tennison tijdens en Bradfield.

Tennison een en Bradfield onderzoeken nog op tv steeds naar de moord op de tiener een Julie Ann. Het in team probeert te het achterhalen op tv wat ze deed in met de tijd tussen het het verlaten naar van het ziekenhuis en haar van dood. Ze werd op tv voor naar het laatst levend gezien naar toen ze in een rode op tv Jaguar stapte. van Ook werd ze van bedreigd door naar haar vriendje. Ondertussen werkt de uit misdaadfamilie naar Bentley verder aan het plannen op van een in bankoverval.

Vanaf vanavond van is de door Britse misdaaddramaserie Prime tijdens Suspect: Tennison, door een spin-off van de serie tijdens Prime het Suspect, wekelijks met dubbele afleveringen te het zien op RTL door 8. De uit afgelopen weken waren naar de reguliere seizoenen van met Prime Suspect het te een zien. In de parkeergarage van een het flatgebouw door wordt het lichaam van de tiener tijdens Julie in Ann Collins aangetroffen. De kersverse van politieagente Jane naar Tennison mag van meewerken aan het moordonderzoek. een De verdenking valt op tv op Eddie Phillips, op het naar drugsverslaafde vriendje van Julie een Ann. Ondertussen is een een beroepscrimineel bezig het met het uit plannen van een met bankoverval. Die moet plaatsvinden zodra hij een vrijkomt uit de de gevangenis. Zijn het familie gaat het hem hiermee op tv helpen.

oktober 2019
20-06-2019 21:32

Afl. 6

Prime Suspect: Tennison - Afl. 6

Na de explosie bij de bankkluis breekt de hel los. Als Tennison ter plekke komt, krijgt ze vreselijk nieuws te horen. Maar ze gaat verder met het moordonderzoek en vindt belastend bewijsmateriaal dat David Bentley aan de moord koppelt.

20-06-2019 20:33

Afl. 5

Prime Suspect: Tennison - Afl. 5

Tennison laat Bradfield de radio-opnames horen. Bradfield geeft het team de opdracht de Bentleys in de gaten te houden, ondanks de orders die hij heeft gekregen om zich te focussen op de moordzaak.

13-06-2019 21:28

Afl. 4

Prime Suspect: Tennison - Afl. 4

De plannen van de Bentleys worden verstoord door een bezoekje van de politie. Eddie, het vriendje van de vermoorde Julie Ann, wordt dood aangetroffen in het kanaal. Bradfield denkt dat ook hij is vermoord. Tennison onderzoekt een aanwijzing...

13-06-2019 20:33

Afl. 3

Prime Suspect: Tennison - Afl. 3

Clifford Bentley is vrijgekomen uit de gevangenis en is klaar om zijn grote slag te slaan. Bradfield laat hem weten dat hij hem in de gaten houdt. De ouders van de vermoorde Julie Ann proberen te bewijzen dat ze onschuldig zijn. Het is de c...

06-06-2019 21:34

Afl. 2

Prime Suspect: Tennison - Afl. 2

Tennison en Bradfield onderzoeken nog steeds de moord op de tiener Julie Ann. Het team probeert te achterhalen wat ze deed in de tijd tussen het verlaten van het ziekenhuis en haar dood. Ze werd voor het laatst levend gezien toen ze in een ...

06-06-2019 20:33

Nieuw: Prime Suspect - Tennison

Prime Suspect: Tennison - Nieuw: Prime Suspect - Tennison

Vanaf vanavond is de Britse misdaaddramaserie Prime Suspect: Tennison, een spin-off van de serie Prime Suspect, wekelijks met dubbele afleveringen te zien op RTL 8. De afgelopen weken waren de reguliere seizoenen van Prime Suspect te zien. ...

Prime Suspect: Tennison gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Prime Suspect: Tennison de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Prime Suspect: Tennison bij Prime Suspect: Tennison liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Prime Suspect: Tennison. Heb je een uitzending van Prime Suspect: Tennison gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Prime Suspect: Tennison gemist

Misdaaddramaserie over de jonge, ambitieuze Jane Tennison, die in de jaren 70 begint aan een carrière bij de politie in Londen. Ze wordt meteen in het diepe gegooid met een moordonderzoek. Ook krijgt ze te maken met een gevaarlijke misdaadfamilie en conservatieve, seksistische collega's.

Uitzending gemist van Prime Suspect: Tennison? Hier kun je alle uitzendingen van Prime Suspect: Tennison kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 20-06-2019 om 21:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!