Programma gemist?

Na de in explosie bij de de bankkluis breekt van de hel los. Als naar Tennison ter in plekke komt, het krijgt ze vreselijk uit nieuws te horen. Maar ze de gaat het verder met het moordonderzoek en in vindt belastend een bewijsmateriaal dat uit David Bentley aan de het moord koppelt.

Tennison laat Bradfield de de op radio-opnames horen. Bradfield door geeft het met team de opdracht de Bentleys in door op de gaten te houden, ondanks de naar op orders die hij heeft gekregen uit om zich te het focussen op de van moordzaak.

De op tv plannen van de Bentleys worden op verstoord door een met bezoekje van van de politie. Eddie, het op vriendje in van de naar vermoorde Julie Ann, tijdens wordt dood aangetroffen in een het kanaal. een Bradfield denkt dat naar ook hij is vermoord. een Tennison onderzoekt een aanwijzing het die de Bentleys het in verband brengt uit met van de moordzaak.

Clifford de Bentley is vrijgekomen naar uit de tijdens gevangenis en is klaar om zijn op tv grote op slag te slaan. Bradfield laat de hem weten van dat hij hem in op de gaten houdt. tijdens De ouders van het de vermoorde Julie op Ann in proberen te bewijzen dat ze naar onschuldig de zijn. Het is het de collega's opgevallen dat het met van klikt tussen Tennison en tijdens Bradfield.

Tennison uit en Bradfield onderzoeken het nog steeds de naar moord op een de tiener Julie Ann. Het de team probeert te het achterhalen wat ze uit deed in de uit tijd tussen het op tv verlaten van het tijdens ziekenhuis en haar op dood. Ze op tv werd voor het laatst uit levend gezien toen door ze in op een rode Jaguar stapte. de Ook werd ze naar bedreigd door haar vriendje. met Ondertussen werkt de het misdaadfamilie naar Bentley verder aan het in plannen van een de bankoverval.

Vanaf vanavond door is de Britse misdaaddramaserie met Prime Suspect: op tv Tennison, een spin-off van de de serie Prime in Suspect, wekelijks naar met in dubbele afleveringen te zien op in RTL 8. De tijdens afgelopen weken de waren de reguliere met seizoenen van Prime tijdens Suspect te zien. In de parkeergarage tijdens naar van een flatgebouw wordt met het lichaam van de de tiener Julie Ann Collins op tv aangetroffen. in De kersverse politieagente een Jane Tennison mag meewerken op aan een het moordonderzoek. De verdenking valt naar op Eddie door Phillips, het drugsverslaafde het vriendje van Julie in Ann. Ondertussen is met een beroepscrimineel bezig uit met het plannen van een naar bankoverval. Die moet uit plaatsvinden zodra hij tijdens vrijkomt uit de met gevangenis. tijdens Zijn familie gaat het hem hiermee met helpen.

juli 2020
20-06-2019 21:32

Afl. 6

Prime Suspect: Tennison - Afl. 6

Na de explosie bij de bankkluis breekt de hel los. Als Tennison ter plekke komt, krijgt ze vreselijk nieuws te horen. Maar ze gaat verder met het moordonderzoek en vindt belastend bewijsmateriaal dat David Bentley aan de moord koppelt.

20-06-2019 20:33

Afl. 5

Prime Suspect: Tennison - Afl. 5

Tennison laat Bradfield de radio-opnames horen. Bradfield geeft het team de opdracht de Bentleys in de gaten te houden, ondanks de orders die hij heeft gekregen om zich te focussen op de moordzaak.

13-06-2019 21:28

Afl. 4

Prime Suspect: Tennison - Afl. 4

De plannen van de Bentleys worden verstoord door een bezoekje van de politie. Eddie, het vriendje van de vermoorde Julie Ann, wordt dood aangetroffen in het kanaal. Bradfield denkt dat ook hij is vermoord. Tennison onderzoekt een aanwijzing...

13-06-2019 20:33

Afl. 3

Prime Suspect: Tennison - Afl. 3

Clifford Bentley is vrijgekomen uit de gevangenis en is klaar om zijn grote slag te slaan. Bradfield laat hem weten dat hij hem in de gaten houdt. De ouders van de vermoorde Julie Ann proberen te bewijzen dat ze onschuldig zijn. Het is de c...

06-06-2019 21:34

Afl. 2

Prime Suspect: Tennison - Afl. 2

Tennison en Bradfield onderzoeken nog steeds de moord op de tiener Julie Ann. Het team probeert te achterhalen wat ze deed in de tijd tussen het verlaten van het ziekenhuis en haar dood. Ze werd voor het laatst levend gezien toen ze in een ...

06-06-2019 20:33

Nieuw: Prime Suspect - Tennison

Prime Suspect: Tennison - Nieuw: Prime Suspect - Tennison

Vanaf vanavond is de Britse misdaaddramaserie Prime Suspect: Tennison, een spin-off van de serie Prime Suspect, wekelijks met dubbele afleveringen te zien op RTL 8. De afgelopen weken waren de reguliere seizoenen van Prime Suspect te zien. ...

Prime Suspect: Tennison gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Prime Suspect: Tennison de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Prime Suspect: Tennison bij Prime Suspect: Tennison liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Prime Suspect: Tennison. Heb je een uitzending van Prime Suspect: Tennison gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Prime Suspect: Tennison gemist

Misdaaddramaserie over de jonge, ambitieuze Jane Tennison, die in de jaren 70 begint aan een carrière bij de politie in Londen. Ze wordt meteen in het diepe gegooid met een moordonderzoek. Ook krijgt ze te maken met een gevaarlijke misdaadfamilie en conservatieve, seksistische collega's.

Uitzending gemist van Prime Suspect: Tennison? Hier kun je alle uitzendingen van Prime Suspect: Tennison kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 20-06-2019 om 21:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!