Programma gemist?

Na naar de explosie bij de van bankkluis breekt de hel op los. een Als Tennison ter plekke komt, een krijgt de ze vreselijk van nieuws te horen. Maar ze gaat met verder van met het moordonderzoek op en vindt belastend bewijsmateriaal dat op David Bentley aan met de moord het koppelt.

Tennison laat uit Bradfield de met radio-opnames horen. Bradfield geeft het op tv tijdens team de opdracht de de Bentleys in de gaten te op houden, ondanks de naar orders die door hij heeft het gekregen om zich op tv te focussen op een de moordzaak.

De plannen van op tv de Bentleys door worden verstoord door door een bezoekje van op tv de politie. Eddie, tijdens het vriendje van het de vermoorde Julie Ann, met op wordt dood aangetroffen in het de kanaal. Bradfield een denkt dat ook hij is op tv op tv vermoord. Tennison onderzoekt een aanwijzing die naar de in Bentleys in verband brengt met de de van moordzaak.

Clifford Bentley is met vrijgekomen naar uit de gevangenis en op tv is klaar om zijn op tv grote slag te uit naar slaan. Bradfield laat hem de weten dat in hij hem in een de gaten houdt. De naar ouders van door de vermoorde Julie Ann van proberen te bewijzen dat door ze onschuldig zijn. op Het in is de collega's opgevallen dat het het de klikt tussen Tennison en een Bradfield.

Tennison en Bradfield naar uit onderzoeken nog steeds een de moord op de tiener een Julie tijdens Ann. Het team probeert de te achterhalen in wat ze deed uit in de tijd tussen het van verlaten van het tijdens ziekenhuis en haar op tv dood. Ze werd voor het het door laatst levend gezien toen ze door in een rode door Jaguar stapte. een Ook werd ze van bedreigd een door haar vriendje. Ondertussen werkt de op tv misdaadfamilie Bentley op verder aan het een plannen van een uit bankoverval.

Vanaf tijdens vanavond is de van Britse misdaaddramaserie Prime Suspect: Tennison, een een tijdens spin-off van de serie Prime van de Suspect, wekelijks met dubbele afleveringen te naar naar zien op RTL 8. uit De afgelopen tijdens weken waren de reguliere met seizoenen van Prime Suspect in te van zien. In de parkeergarage op van een flatgebouw wordt het de lichaam uit van de tiener naar Julie Ann Collins aangetroffen. De door kersverse politieagente uit Jane Tennison mag van meewerken aan het moordonderzoek. De op tv verdenking valt het op Eddie van Phillips, het tijdens drugsverslaafde vriendje van op Julie Ann. Ondertussen op is een beroepscrimineel bezig met van het plannen van een een bankoverval. Die moet een plaatsvinden een zodra hij vrijkomt uit naar de tijdens gevangenis. Zijn familie een gaat hem hiermee uit helpen.

oktober 2021
20-06-2019 21:32

Afl. 6

Prime Suspect: Tennison - Afl. 6

Na de explosie bij de bankkluis breekt de hel los. Als Tennison ter plekke komt, krijgt ze vreselijk nieuws te horen. Maar ze gaat verder met het moordonderzoek en vindt belastend bewijsmateriaal dat David Bentley aan de moord koppelt.

20-06-2019 20:33

Afl. 5

Prime Suspect: Tennison - Afl. 5

Tennison laat Bradfield de radio-opnames horen. Bradfield geeft het team de opdracht de Bentleys in de gaten te houden, ondanks de orders die hij heeft gekregen om zich te focussen op de moordzaak.

13-06-2019 21:28

Afl. 4

Prime Suspect: Tennison - Afl. 4

De plannen van de Bentleys worden verstoord door een bezoekje van de politie. Eddie, het vriendje van de vermoorde Julie Ann, wordt dood aangetroffen in het kanaal. Bradfield denkt dat ook hij is vermoord. Tennison onderzoekt een aanwijzing...

13-06-2019 20:33

Afl. 3

Prime Suspect: Tennison - Afl. 3

Clifford Bentley is vrijgekomen uit de gevangenis en is klaar om zijn grote slag te slaan. Bradfield laat hem weten dat hij hem in de gaten houdt. De ouders van de vermoorde Julie Ann proberen te bewijzen dat ze onschuldig zijn. Het is de c...

06-06-2019 21:34

Afl. 2

Prime Suspect: Tennison - Afl. 2

Tennison en Bradfield onderzoeken nog steeds de moord op de tiener Julie Ann. Het team probeert te achterhalen wat ze deed in de tijd tussen het verlaten van het ziekenhuis en haar dood. Ze werd voor het laatst levend gezien toen ze in een ...

06-06-2019 20:33

Nieuw: Prime Suspect - Tennison

Prime Suspect: Tennison - Nieuw: Prime Suspect - Tennison

Vanaf vanavond is de Britse misdaaddramaserie Prime Suspect: Tennison, een spin-off van de serie Prime Suspect, wekelijks met dubbele afleveringen te zien op RTL 8. De afgelopen weken waren de reguliere seizoenen van Prime Suspect te zien. ...

Prime Suspect: Tennison gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Prime Suspect: Tennison de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Prime Suspect: Tennison bij Prime Suspect: Tennison liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Prime Suspect: Tennison. Heb je een uitzending van Prime Suspect: Tennison gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Prime Suspect: Tennison gemist

Misdaaddramaserie over de jonge, ambitieuze Jane Tennison, die in de jaren 70 begint aan een carrière bij de politie in Londen. Ze wordt meteen in het diepe gegooid met een moordonderzoek. Ook krijgt ze te maken met een gevaarlijke misdaadfamilie en conservatieve, seksistische collega's.

Uitzending gemist van Prime Suspect: Tennison? Hier kun je alle uitzendingen van Prime Suspect: Tennison kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 20-06-2019 om 21:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!