Programma gemist?

Na de de explosie bij de tijdens bankkluis met breekt de hel op tv los. Als Tennison ter de plekke komt, krijgt ze in vreselijk nieuws te de horen. Maar ze gaat uit verder met een het moordonderzoek op tv en vindt uit belastend bewijsmateriaal dat David Bentley aan in de op tv moord koppelt.

Tennison laat Bradfield door tijdens de radio-opnames horen. door Bradfield geeft het team de de opdracht de Bentleys in op de gaten te door houden, ondanks uit de op tv orders die hij heeft op tv gekregen om op tv zich te focussen op de de moordzaak.

De plannen van op tv de Bentleys met worden verstoord door de een bezoekje uit van de de politie. Eddie, het vriendje van op tv de vermoorde met Julie Ann, wordt op dood aangetroffen in in het kanaal. Bradfield denkt het dat met ook hij is vermoord. Tennison tijdens onderzoekt een door aanwijzing die de Bentleys in een verband brengt met de de door moordzaak.

Clifford Bentley is met vrijgekomen de uit de gevangenis en is tijdens klaar om zijn van grote slag naar te slaan. naar Bradfield laat van hem weten dat tijdens hij hem in de gaten op tv houdt. uit De ouders van de het vermoorde Julie Ann in proberen te bewijzen dat met ze onschuldig uit zijn. Het is de collega's van in opgevallen dat het klikt tussen Tennison een en de Bradfield.

Tennison en Bradfield in tijdens onderzoeken nog steeds de moord een op naar de tiener Julie Ann. Het team tijdens probeert te op tv achterhalen wat ze op deed in de tijd met tussen in het verlaten van het met ziekenhuis en haar dood. naar met Ze werd voor het in laatst levend gezien toen ze door op tv in een rode op tv Jaguar stapte. Ook een werd ze bedreigd door door haar vriendje. Ondertussen uit werkt de misdaadfamilie naar Bentley verder aan in het plannen van in een bankoverval.

Vanaf vanavond is met de Britse misdaaddramaserie met Prime Suspect: Tennison, in een spin-off van naar de van serie Prime tijdens Suspect, wekelijks met dubbele het afleveringen te door zien op RTL 8. de De afgelopen weken de waren de reguliere seizoenen tijdens van Prime Suspect te uit tijdens zien. In de parkeergarage van een flatgebouw met wordt het lichaam het van van de tiener uit Julie Ann Collins aangetroffen. van De kersverse politieagente tijdens Jane Tennison mag op tv meewerken aan het naar moordonderzoek. De verdenking valt op naar Eddie Phillips, een het drugsverslaafde vriendje het van Julie Ann. Ondertussen naar door is een beroepscrimineel bezig naar met het plannen door van een bankoverval. Die een moet plaatsvinden zodra het hij vrijkomt uit met de gevangenis. tijdens Zijn familie in gaat hem hiermee van helpen.

maart 2021
20-06-2019 21:32

Afl. 6

Prime Suspect: Tennison - Afl. 6

Na de explosie bij de bankkluis breekt de hel los. Als Tennison ter plekke komt, krijgt ze vreselijk nieuws te horen. Maar ze gaat verder met het moordonderzoek en vindt belastend bewijsmateriaal dat David Bentley aan de moord koppelt.

20-06-2019 20:33

Afl. 5

Prime Suspect: Tennison - Afl. 5

Tennison laat Bradfield de radio-opnames horen. Bradfield geeft het team de opdracht de Bentleys in de gaten te houden, ondanks de orders die hij heeft gekregen om zich te focussen op de moordzaak.

13-06-2019 21:28

Afl. 4

Prime Suspect: Tennison - Afl. 4

De plannen van de Bentleys worden verstoord door een bezoekje van de politie. Eddie, het vriendje van de vermoorde Julie Ann, wordt dood aangetroffen in het kanaal. Bradfield denkt dat ook hij is vermoord. Tennison onderzoekt een aanwijzing...

13-06-2019 20:33

Afl. 3

Prime Suspect: Tennison - Afl. 3

Clifford Bentley is vrijgekomen uit de gevangenis en is klaar om zijn grote slag te slaan. Bradfield laat hem weten dat hij hem in de gaten houdt. De ouders van de vermoorde Julie Ann proberen te bewijzen dat ze onschuldig zijn. Het is de c...

06-06-2019 21:34

Afl. 2

Prime Suspect: Tennison - Afl. 2

Tennison en Bradfield onderzoeken nog steeds de moord op de tiener Julie Ann. Het team probeert te achterhalen wat ze deed in de tijd tussen het verlaten van het ziekenhuis en haar dood. Ze werd voor het laatst levend gezien toen ze in een ...

06-06-2019 20:33

Nieuw: Prime Suspect - Tennison

Prime Suspect: Tennison - Nieuw: Prime Suspect - Tennison

Vanaf vanavond is de Britse misdaaddramaserie Prime Suspect: Tennison, een spin-off van de serie Prime Suspect, wekelijks met dubbele afleveringen te zien op RTL 8. De afgelopen weken waren de reguliere seizoenen van Prime Suspect te zien. ...

Prime Suspect: Tennison gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Prime Suspect: Tennison de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Prime Suspect: Tennison bij Prime Suspect: Tennison liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Prime Suspect: Tennison. Heb je een uitzending van Prime Suspect: Tennison gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Prime Suspect: Tennison gemist

Misdaaddramaserie over de jonge, ambitieuze Jane Tennison, die in de jaren 70 begint aan een carrière bij de politie in Londen. Ze wordt meteen in het diepe gegooid met een moordonderzoek. Ook krijgt ze te maken met een gevaarlijke misdaadfamilie en conservatieve, seksistische collega's.

Uitzending gemist van Prime Suspect: Tennison? Hier kun je alle uitzendingen van Prime Suspect: Tennison kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 20-06-2019 om 21:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!