Programma gemist?

Na op tv de explosie bij de de bankkluis breekt de een hel tijdens los. Als Tennison uit ter plekke komt, krijgt de ze vreselijk nieuws te tijdens horen. Maar ze een gaat verder op tv met het moordonderzoek en vindt in op tv belastend bewijsmateriaal dat David Bentley aan naar in de moord koppelt.

Tennison op laat Bradfield de radio-opnames horen. door Bradfield een geeft het team op tv de opdracht een de Bentleys in met de gaten te houden, op ondanks de orders op die hij heeft een gekregen om zich te focussen naar op op tv de moordzaak.

De plannen van op de tijdens Bentleys worden verstoord door een een bezoekje tijdens van de politie. Eddie, het de vriendje van van de vermoorde Julie Ann, op tv wordt dood aangetroffen een in het kanaal. op tv Bradfield denkt dat een ook het hij is de vermoord. Tennison onderzoekt een van aanwijzing die de Bentleys in het verband uit brengt met de het moordzaak.

Clifford met Bentley is vrijgekomen uit de op gevangenis en het is klaar om van zijn op grote slag te slaan. Bradfield door laat van hem weten dat met hij hem in uit de gaten houdt. De ouders van uit de vermoorde in Julie Ann naar proberen te bewijzen dat op tv ze onschuldig zijn. de Het naar is de collega's een opgevallen dat het van klikt tussen Tennison en de Bradfield.

Tennison uit en Bradfield uit onderzoeken nog steeds de moord op op een de tiener Julie Ann. Het de team probeert te in achterhalen wat ze door deed in op tv de tijd tussen op het verlaten van het ziekenhuis op tv op en haar dood. Ze in werd voor het laatst tijdens levend gezien toen ze door in een de rode Jaguar met stapte. Ook op werd ze bedreigd door haar het vriendje. Ondertussen werkt uit de misdaadfamilie Bentley tijdens verder aan het op plannen van het een bankoverval.

Vanaf op tv vanavond is van de Britse misdaaddramaserie Prime Suspect: een Tennison, een spin-off van het de serie een Prime Suspect, wekelijks met in dubbele tijdens afleveringen te met zien op RTL 8. uit De afgelopen naar weken waren de reguliere seizoenen naar van met Prime Suspect te zien. In de het parkeergarage van een op tv flatgebouw wordt met het lichaam van op tv de tiener op tv Julie Ann Collins tijdens aangetroffen. De kersverse naar politieagente Jane Tennison mag meewerken aan met het naar moordonderzoek. De de verdenking valt op een Eddie Phillips, het uit drugsverslaafde vriendje van Julie Ann. Ondertussen het is een beroepscrimineel van bezig met met het plannen van op een tijdens bankoverval. Die moet plaatsvinden naar zodra hij op vrijkomt uit de gevangenis. Zijn familie door gaat hem door hiermee tijdens helpen.

juni 2021
20-06-2019 21:32

Afl. 6

Prime Suspect: Tennison - Afl. 6

Na de explosie bij de bankkluis breekt de hel los. Als Tennison ter plekke komt, krijgt ze vreselijk nieuws te horen. Maar ze gaat verder met het moordonderzoek en vindt belastend bewijsmateriaal dat David Bentley aan de moord koppelt.

20-06-2019 20:33

Afl. 5

Prime Suspect: Tennison - Afl. 5

Tennison laat Bradfield de radio-opnames horen. Bradfield geeft het team de opdracht de Bentleys in de gaten te houden, ondanks de orders die hij heeft gekregen om zich te focussen op de moordzaak.

13-06-2019 21:28

Afl. 4

Prime Suspect: Tennison - Afl. 4

De plannen van de Bentleys worden verstoord door een bezoekje van de politie. Eddie, het vriendje van de vermoorde Julie Ann, wordt dood aangetroffen in het kanaal. Bradfield denkt dat ook hij is vermoord. Tennison onderzoekt een aanwijzing...

13-06-2019 20:33

Afl. 3

Prime Suspect: Tennison - Afl. 3

Clifford Bentley is vrijgekomen uit de gevangenis en is klaar om zijn grote slag te slaan. Bradfield laat hem weten dat hij hem in de gaten houdt. De ouders van de vermoorde Julie Ann proberen te bewijzen dat ze onschuldig zijn. Het is de c...

06-06-2019 21:34

Afl. 2

Prime Suspect: Tennison - Afl. 2

Tennison en Bradfield onderzoeken nog steeds de moord op de tiener Julie Ann. Het team probeert te achterhalen wat ze deed in de tijd tussen het verlaten van het ziekenhuis en haar dood. Ze werd voor het laatst levend gezien toen ze in een ...

06-06-2019 20:33

Nieuw: Prime Suspect - Tennison

Prime Suspect: Tennison - Nieuw: Prime Suspect - Tennison

Vanaf vanavond is de Britse misdaaddramaserie Prime Suspect: Tennison, een spin-off van de serie Prime Suspect, wekelijks met dubbele afleveringen te zien op RTL 8. De afgelopen weken waren de reguliere seizoenen van Prime Suspect te zien. ...

Prime Suspect: Tennison gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Prime Suspect: Tennison de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Prime Suspect: Tennison bij Prime Suspect: Tennison liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Prime Suspect: Tennison. Heb je een uitzending van Prime Suspect: Tennison gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Prime Suspect: Tennison gemist

Misdaaddramaserie over de jonge, ambitieuze Jane Tennison, die in de jaren 70 begint aan een carrière bij de politie in Londen. Ze wordt meteen in het diepe gegooid met een moordonderzoek. Ook krijgt ze te maken met een gevaarlijke misdaadfamilie en conservatieve, seksistische collega's.

Uitzending gemist van Prime Suspect: Tennison? Hier kun je alle uitzendingen van Prime Suspect: Tennison kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 20-06-2019 om 21:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!