Programma gemist?

Na de met explosie op bij de bankkluis breekt door de hel los. Als Tennison in ter plekke komt, in krijgt ze vreselijk met nieuws te tijdens horen. de Maar ze gaat met verder met het moordonderzoek en op vindt belastend bewijsmateriaal dat in David Bentley aan een de naar moord koppelt.

Tennison laat op Bradfield de radio-opnames horen. door Bradfield geeft van het team in de opdracht de Bentleys in door de een gaten te houden, ondanks de in orders die op hij heeft gekregen op om door zich te focussen op de het moordzaak.

De plannen van het de met Bentleys worden tijdens verstoord door een bezoekje door van de politie. op Eddie, het vriendje van de tijdens vermoorde Julie Ann, met met wordt dood aangetroffen in het kanaal. door het Bradfield denkt dat ook hij het is in vermoord. Tennison onderzoekt van een aanwijzing die de Bentleys in tijdens verband brengt naar met de de moordzaak.

Clifford Bentley is tijdens vrijgekomen uit uit de gevangenis en is het met klaar om zijn grote slag op tv te slaan. Bradfield laat naar op tv hem weten dat hij op hem in de gaten met houdt. De ouders het van de vermoorde Julie naar Ann proberen te op bewijzen dat ze door onschuldig zijn. Het tijdens op is de collega's opgevallen dat door het klikt tussen op tv Tennison en in Bradfield.

Tennison en Bradfield naar onderzoeken nog steeds op tv van de moord op de tiener de Julie Ann. Het het team probeert naar te achterhalen wat ze deed op in naar de tijd tussen het verlaten met van het het ziekenhuis en haar op tv dood. Ze werd voor het uit het laatst levend gezien toen ze op tv in een rode tijdens Jaguar stapte. het Ook werd ze bedreigd op tijdens door haar vriendje. Ondertussen werkt de naar misdaadfamilie van Bentley verder aan het naar plannen van een tijdens bankoverval.

Vanaf het vanavond is de Britse misdaaddramaserie naar Prime Suspect: in Tennison, een spin-off door van de met serie Prime Suspect, wekelijks met op tv dubbele tijdens afleveringen te zien op tv op RTL 8. van De afgelopen uit weken waren de reguliere seizoenen het van door Prime Suspect te door zien. In de parkeergarage van een flatgebouw het wordt het lichaam in van op de tiener Julie tijdens Ann Collins aangetroffen. De een kersverse politieagente Jane een Tennison mag naar meewerken aan het moordonderzoek. De met verdenking valt op op van Eddie Phillips, het drugsverslaafde vriendje de van Julie in Ann. Ondertussen op is een beroepscrimineel met bezig met het plannen van een van tijdens bankoverval. Die moet op plaatsvinden zodra hij vrijkomt op tv uit de in gevangenis. Zijn familie gaat hem op hiermee een helpen.

februari 2020
20-06-2019 21:32

Afl. 6

Prime Suspect: Tennison - Afl. 6

Na de explosie bij de bankkluis breekt de hel los. Als Tennison ter plekke komt, krijgt ze vreselijk nieuws te horen. Maar ze gaat verder met het moordonderzoek en vindt belastend bewijsmateriaal dat David Bentley aan de moord koppelt.

20-06-2019 20:33

Afl. 5

Prime Suspect: Tennison - Afl. 5

Tennison laat Bradfield de radio-opnames horen. Bradfield geeft het team de opdracht de Bentleys in de gaten te houden, ondanks de orders die hij heeft gekregen om zich te focussen op de moordzaak.

13-06-2019 21:28

Afl. 4

Prime Suspect: Tennison - Afl. 4

De plannen van de Bentleys worden verstoord door een bezoekje van de politie. Eddie, het vriendje van de vermoorde Julie Ann, wordt dood aangetroffen in het kanaal. Bradfield denkt dat ook hij is vermoord. Tennison onderzoekt een aanwijzing...

13-06-2019 20:33

Afl. 3

Prime Suspect: Tennison - Afl. 3

Clifford Bentley is vrijgekomen uit de gevangenis en is klaar om zijn grote slag te slaan. Bradfield laat hem weten dat hij hem in de gaten houdt. De ouders van de vermoorde Julie Ann proberen te bewijzen dat ze onschuldig zijn. Het is de c...

06-06-2019 21:34

Afl. 2

Prime Suspect: Tennison - Afl. 2

Tennison en Bradfield onderzoeken nog steeds de moord op de tiener Julie Ann. Het team probeert te achterhalen wat ze deed in de tijd tussen het verlaten van het ziekenhuis en haar dood. Ze werd voor het laatst levend gezien toen ze in een ...

06-06-2019 20:33

Nieuw: Prime Suspect - Tennison

Prime Suspect: Tennison - Nieuw: Prime Suspect - Tennison

Vanaf vanavond is de Britse misdaaddramaserie Prime Suspect: Tennison, een spin-off van de serie Prime Suspect, wekelijks met dubbele afleveringen te zien op RTL 8. De afgelopen weken waren de reguliere seizoenen van Prime Suspect te zien. ...

Prime Suspect: Tennison gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Prime Suspect: Tennison de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Prime Suspect: Tennison bij Prime Suspect: Tennison liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Prime Suspect: Tennison. Heb je een uitzending van Prime Suspect: Tennison gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Prime Suspect: Tennison gemist

Misdaaddramaserie over de jonge, ambitieuze Jane Tennison, die in de jaren 70 begint aan een carrière bij de politie in Londen. Ze wordt meteen in het diepe gegooid met een moordonderzoek. Ook krijgt ze te maken met een gevaarlijke misdaadfamilie en conservatieve, seksistische collega's.

Uitzending gemist van Prime Suspect: Tennison? Hier kun je alle uitzendingen van Prime Suspect: Tennison kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 20-06-2019 om 21:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!