Programma gemist?

Filmdrama. Op van het hoogtepunt van haar naar in carrière wordt actrice Maria op tv Enders gevraagd voor op tv de hoofdrol in het toneelstuk het in dat haar twintig jaar eerder op beroemd maakte. Destijds speelde uit ze Sigrid, een een op tv verleidelijke jonge vrouw, die haar tijdens oudere baas een Helena in het een spel van liefde van tot zelfmoord drijft. Nu krijgt tijdens ze in de rol van de oudere, uit gefrustreerde op Helena aangeboden. met Jo-Ann Ellis, een Hollywoodsterretje dat tijdens voortdurend in door schandalen is verwikkeld, zal de uit rol van naar Sigrid spelen. naar Oog in uit oog met het gezicht van naar jeugd en ambitie tijdens ziet de Maria zich geconfronteerd met de eindigheid uit van haar uit eigen in carrière en tast een ze de grenzen van vriendschap en een liefde met af.

september 2020
07-06-2019 23:00

Clouds of Sils Maria

Clouds of Sils Maria - Clouds of Sils Maria

Filmdrama. Op het hoogtepunt van haar carrière wordt actrice Maria Enders gevraagd voor de hoofdrol in het toneelstuk dat haar twintig jaar eerder beroemd maakte. Destijds speelde ze Sigrid, een verleidelijke jonge vrouw, die haar oudere ba...

Clouds of Sils Maria gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Clouds of Sils Maria de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Clouds of Sils Maria bij Clouds of Sils Maria liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Clouds of Sils Maria. Heb je een uitzending van Clouds of Sils Maria gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Clouds of Sils Maria gemist

Uitzending gemist van Clouds of Sils Maria? Hier kun je alle uitzendingen van Clouds of Sils Maria kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-06-2019 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!