Programma gemist?

Aflevering 8 een - In de muzikale een een spelshow 'Thank you for the music' van strijden Johnny in de met Mol, Soundos El Ahmadi en met Sanne Hans de tegen elkaar. Deze week in worden ze het vergezeld door: Sharon op Doorson, Gerard Ekdom en Soy de Kroon. Na een ieder gewonnen op tv spel moet het duo door op basis van looks door één van op tv de zes tijdens speciaal geselecteerde publieksleden inschatten met hoe van goed zij kunnen zingen: hoe door meer zuivere en goed in getimede noten, hoe een hoger uit hun score!

Aflevering van 7 - op tv In de muzikale spelshow 'Thank you uit for de the music' op strijden Johnny de Mol, uit Soundos El Ahmadi en tijdens Sanne met Hans tegen elkaar. Deze week worden naar door ze vergezeld door: Wietze de Jager, met de Eva Cleven en Dwight Dissels. van Na een ieder gewonnen spel moet het duo het op basis van door looks één van een op de zes speciaal geselecteerde in publieksleden inschatten het hoe goed zij kunnen zingen: hoe met de meer zuivere en goed getimede noten, tijdens hoe hoger naar hun in score!

Aflevering naar 6 - In de van muzikale door spelshow 'Thank you een for the music' strijden Johnny de uit Mol, Soundos van El op tv Ahmadi en Sanne de Hans tegen elkaar. Deze week worden tijdens de ze vergezeld door: Mark door Labrand, Romy Monteiro en Nikkie op tv op tv de Jager (NikkieTutorials). Na ieder het gewonnen op spel moet het duo het op basis van looks een één van door de zes speciaal uit geselecteerde publieksleden naar inschatten hoe goed zij door kunnen zingen: hoe meer zuivere met en goed getimede uit noten, hoe hoger door hun met score!

Aflevering 5 - van In de muzikale een spelshow 'Thank met you uit for the music' van strijden Johnny de Mol, Soundos El met met Ahmadi en Sanne door Hans tegen elkaar. Deze de week worden ze door vergezeld door: Nick uit Schilder, Maan de Steenwinkel op tv en Simon naar Keizer. Na ieder gewonnen van spel moet het naar duo op basis tijdens van looks het één van de uit zes speciaal geselecteerde van publieksleden inschatten hoe goed zij door kunnen zingen: hoe een de meer zuivere en goed getimede met noten, hoe hoger hun in de score!

Aflevering op tv 4 - naar In de muzikale spelshow 'Thank you het met for the music' op strijden Johnny de Mol, tijdens Soundos El Ahmadi en de Sanne Hans op tv tegen elkaar. Deze week worden op ze vergezeld door: door Dennis uit van der Geest, Buddy Vedder met en Fred van uit van Leer. Na ieder gewonnen spel van moet het duo naar op basis van met looks één van de een zes speciaal met geselecteerde publieksleden naar inschatten hoe goed zij het kunnen zingen: hoe op tv meer op tv zuivere en goed getimede tijdens noten, hoe hoger hun uit score!

Aflevering van 3 - In de het muzikale in spelshow 'Thank you for op tv the music' strijden Johnny uit de Mol, Soundos El met Ahmadi en Sanne tijdens Hans tegen de elkaar. Deze week naar worden ze vergezeld door door: Esmée van Kampen, uit Gijs Staverman en het op tv Vinchenzo. Na ieder gewonnen spel moet naar het duo op van op basis van looks één het van de zes speciaal met geselecteerde publieksleden inschatten door hoe goed zij kunnen een door zingen: hoe meer zuivere en door goed getimede naar noten, hoe hoger door hun score!

Aflevering 2 - met uit In de muzikale spelshow de 'Thank you for the music' naar strijden een Johnny de Mol, Soundos El op Ahmadi en Sanne in Hans tegen een elkaar. Deze week worden met ze in vergezeld door: Lange Frans, Dennis de Weening de en Samantha met Steenwijk. Na ieder gewonnen op spel moet op tv het duo op basis van een looks de één van de zes speciaal geselecteerde naar publieksleden tijdens inschatten hoe goed zij het kunnen zingen: hoe meer op tv zuivere en goed de uit getimede noten, hoe hoger hun door score!

Vanaf van vanavond is de nieuwe tijdens muzikale in spelshow Thank you for in the music elke zaterdag een om 20:30 uur te de zien op op SBS6. Drie duo's door spelen allerlei naar muziekspelletjes. De duo's bestaan uit teamcaptains in het Soundos el Ahmadi, Johnny de van Mol en Sanne door Hans de en wisselende BN'ers. Er zijn van ook zes met speciaal geselecteerde publieksleden. Na van ieder tijdens gewonnen spel moet het winnende de duo inschatten in hoe wie met van de zes het best kan naar zingen. van Daarbij geldt: de hoe meer zuivere noten, hoe tijdens hoger op de score. Thank you for the tijdens music in wordt gepresenteerd door Kim-Lian door van der uit Meij.

augustus 2021
27-07-2019 20:30

Thank you for the Music

Thank you for the music - Thank you for the Music

Aflevering 8 - In de muzikale spelshow 'Thank you for the music' strijden Johnny de Mol, Soundos El Ahmadi en Sanne Hans tegen elkaar. Deze week worden ze vergezeld door: Sharon Doorson, Gerard Ekdom en Soy Kroon. Na ieder gewonnen spel moe...

20-07-2019 20:30

Thank you for the Music

Thank you for the music - Thank you for the Music

Aflevering 7 - In de muzikale spelshow 'Thank you for the music' strijden Johnny de Mol, Soundos El Ahmadi en Sanne Hans tegen elkaar. Deze week worden ze vergezeld door: Wietze de Jager, Eva Cleven en Dwight Dissels. Na ieder gewonnen spel...

13-07-2019 20:30

Thank you for the Music

Thank you for the music - Thank you for the Music

Aflevering 6 - In de muzikale spelshow 'Thank you for the music' strijden Johnny de Mol, Soundos El Ahmadi en Sanne Hans tegen elkaar. Deze week worden ze vergezeld door: Mark Labrand, Romy Monteiro en Nikkie de Jager (NikkieTutorials). Na ...

06-07-2019 20:30

Thank you for the Music

Thank you for the music - Thank you for the Music

Aflevering 5 - In de muzikale spelshow 'Thank you for the music' strijden Johnny de Mol, Soundos El Ahmadi en Sanne Hans tegen elkaar. Deze week worden ze vergezeld door: Nick Schilder, Maan de Steenwinkel en Simon Keizer. Na ieder gewonnen...

29-06-2019 20:30

Thank you for the Music

Thank you for the music - Thank you for the Music

Aflevering 4 - In de muzikale spelshow 'Thank you for the music' strijden Johnny de Mol, Soundos El Ahmadi en Sanne Hans tegen elkaar. Deze week worden ze vergezeld door: Dennis van der Geest, Buddy Vedder en Fred van Leer. Na ieder gewonne...

22-06-2019 20:30

Thank you for the Music

Thank you for the music - Thank you for the Music

Aflevering 3 - In de muzikale spelshow 'Thank you for the music' strijden Johnny de Mol, Soundos El Ahmadi en Sanne Hans tegen elkaar. Deze week worden ze vergezeld door: Esmée van Kampen, Gijs Staverman en Vinchenzo. Na ieder gewonnen spel...

15-06-2019 20:30

Thank you for the Music

Thank you for the music - Thank you for the Music

Aflevering 2 - In de muzikale spelshow 'Thank you for the music' strijden Johnny de Mol, Soundos El Ahmadi en Sanne Hans tegen elkaar. Deze week worden ze vergezeld door: Lange Frans, Dennis Weening en Samantha Steenwijk. Na ieder gewonnen ...

08-06-2019 20:30

Nieuw: Thank you for the Music

Thank you for the music - Nieuw: Thank you for the Music

Vanaf vanavond is de nieuwe muzikale spelshow Thank you for the music elke zaterdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Drie duo's spelen allerlei muziekspelletjes. De duo's bestaan uit teamcaptains Soundos el Ahmadi, Johnny de Mol en Sanne Hans...

Thank you for the music gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Thank you for the music de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Thank you for the music bij Thank you for the music liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Thank you for the music. Heb je een uitzending van Thank you for the music gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Thank you for the music gemist

Uitzending gemist van Thank you for the music? Hier kun je alle uitzendingen van Thank you for the music kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 27-07-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!