Programma gemist?

Aflevering 8 het - In van de muzikale op spelshow 'Thank you van for the music' strijden Johnny de in Mol, Soundos El naar Ahmadi in en Sanne Hans tegen elkaar. tijdens de Deze week worden ze vergezeld op tv door: de Sharon Doorson, Gerard Ekdom van en Soy Kroon. Na ieder op tv gewonnen spel moet van het het duo op van basis van looks één van de tijdens tijdens zes speciaal geselecteerde publieksleden inschatten met hoe goed zij in kunnen zingen: hoe meer de in zuivere en goed getimede noten, op tv hoe hoger op hun score!

Aflevering 7 - op tv In de een muzikale spelshow 'Thank you op een for the music' strijden Johnny tijdens de Mol, Soundos op tv El Ahmadi en een Sanne Hans tegen elkaar. door het Deze week worden ze vergezeld in door: Wietze de naar Jager, Eva Cleven een en Dwight Dissels. Na door een ieder gewonnen spel moet het uit duo op de basis van looks één van het de zes tijdens speciaal op tv geselecteerde publieksleden inschatten hoe het goed zij kunnen zingen: hoe tijdens meer zuivere en door goed naar getimede noten, hoe hoger hun tijdens in score!

Aflevering 6 - met In de muzikale op tv van spelshow 'Thank you in for the music' strijden op tv Johnny de Mol, door Soundos El door Ahmadi en Sanne Hans tegen uit elkaar. Deze week tijdens worden ze vergezeld de door: Mark Labrand, Romy in met Monteiro en Nikkie de Jager een (NikkieTutorials). Na ieder gewonnen naar spel moet het van duo op op basis van door looks één in van de zes speciaal geselecteerde publieksleden naar tijdens inschatten hoe goed zij kunnen zingen: door hoe meer zuivere met en tijdens goed getimede noten, hoe hoger naar hun de score!

Aflevering 5 van - In de met muzikale door spelshow 'Thank you for the naar music' op tv strijden Johnny de Mol, uit Soundos El Ahmadi en de Sanne Hans in tegen elkaar. een Deze week worden ze vergezeld uit door: Nick Schilder, uit Maan de Steenwinkel op en het Simon Keizer. Na ieder in gewonnen spel moet door het duo op basis van met looks met één van de met zes speciaal geselecteerde publieksleden inschatten het hoe een goed zij kunnen zingen: hoe in meer zuivere en een goed getimede noten, de hoe hoger op tv hun uit score!

Aflevering van 4 - In uit de muzikale spelshow 'Thank op you for the music' naar strijden met Johnny de Mol, Soundos El het Ahmadi en met Sanne met Hans tegen elkaar. op Deze week worden ze naar vergezeld door: Dennis van der naar Geest, Buddy naar Vedder in en Fred van Leer. in Na ieder gewonnen spel in moet het duo door op basis op tv van looks één van door de een zes speciaal geselecteerde publieksleden naar inschatten hoe een goed zij kunnen zingen: hoe het meer zuivere een en goed getimede noten, hoe het hoger hun met score!

Aflevering het 3 - In de een muzikale spelshow op tv 'Thank you for tijdens the music' strijden uit Johnny de uit Mol, Soundos El Ahmadi en Sanne met Hans tegen op tv elkaar. Deze week tijdens worden ze vergezeld op door: Esmée door van Kampen, Gijs Staverman door en Vinchenzo. het Na ieder met gewonnen spel moet het duo op met door basis van looks met één van de zes naar speciaal geselecteerde publieksleden van inschatten hoe goed zij kunnen tijdens zingen: naar hoe meer zuivere en goed in getimede noten, uit hoe hoger hun de score!

Aflevering 2 het - In de muzikale tijdens spelshow 'Thank you van for the naar music' strijden Johnny van de op Mol, Soundos El Ahmadi en Sanne het Hans tegen elkaar. een het Deze week worden ze vergezeld naar door: naar Lange Frans, Dennis Weening en Samantha tijdens Steenwijk. Na ieder uit gewonnen spel het moet naar het duo op basis een van looks één uit van de zes speciaal geselecteerde op publieksleden een inschatten hoe goed met zij kunnen een zingen: hoe meer zuivere en in goed getimede noten, hoe het hoger hun met score!

Vanaf uit vanavond is van de nieuwe muzikale spelshow Thank you op for the music tijdens naar elke zaterdag om 20:30 uur te uit zien op SBS6. Drie uit duo's spelen allerlei de muziekspelletjes. de De duo's bestaan uit de teamcaptains Soundos el Ahmadi, tijdens Johnny het de Mol en Sanne Hans het en wisselende uit BN'ers. Er zijn ook met zes speciaal geselecteerde tijdens publieksleden. de Na ieder in gewonnen spel moet tijdens het winnende duo inschatten hoe het wie van de door zes het best kan een op zingen. Daarbij geldt: in hoe meer zuivere noten, de hoe hoger met de score. Thank you for the het music een wordt gepresenteerd door een Kim-Lian van der met Meij.

april 2021
27-07-2019 20:30

Thank you for the Music

Thank you for the music - Thank you for the Music

Aflevering 8 - In de muzikale spelshow 'Thank you for the music' strijden Johnny de Mol, Soundos El Ahmadi en Sanne Hans tegen elkaar. Deze week worden ze vergezeld door: Sharon Doorson, Gerard Ekdom en Soy Kroon. Na ieder gewonnen spel moe...

20-07-2019 20:30

Thank you for the Music

Thank you for the music - Thank you for the Music

Aflevering 7 - In de muzikale spelshow 'Thank you for the music' strijden Johnny de Mol, Soundos El Ahmadi en Sanne Hans tegen elkaar. Deze week worden ze vergezeld door: Wietze de Jager, Eva Cleven en Dwight Dissels. Na ieder gewonnen spel...

13-07-2019 20:30

Thank you for the Music

Thank you for the music - Thank you for the Music

Aflevering 6 - In de muzikale spelshow 'Thank you for the music' strijden Johnny de Mol, Soundos El Ahmadi en Sanne Hans tegen elkaar. Deze week worden ze vergezeld door: Mark Labrand, Romy Monteiro en Nikkie de Jager (NikkieTutorials). Na ...

06-07-2019 20:30

Thank you for the Music

Thank you for the music - Thank you for the Music

Aflevering 5 - In de muzikale spelshow 'Thank you for the music' strijden Johnny de Mol, Soundos El Ahmadi en Sanne Hans tegen elkaar. Deze week worden ze vergezeld door: Nick Schilder, Maan de Steenwinkel en Simon Keizer. Na ieder gewonnen...

29-06-2019 20:30

Thank you for the Music

Thank you for the music - Thank you for the Music

Aflevering 4 - In de muzikale spelshow 'Thank you for the music' strijden Johnny de Mol, Soundos El Ahmadi en Sanne Hans tegen elkaar. Deze week worden ze vergezeld door: Dennis van der Geest, Buddy Vedder en Fred van Leer. Na ieder gewonne...

22-06-2019 20:30

Thank you for the Music

Thank you for the music - Thank you for the Music

Aflevering 3 - In de muzikale spelshow 'Thank you for the music' strijden Johnny de Mol, Soundos El Ahmadi en Sanne Hans tegen elkaar. Deze week worden ze vergezeld door: Esmée van Kampen, Gijs Staverman en Vinchenzo. Na ieder gewonnen spel...

15-06-2019 20:30

Thank you for the Music

Thank you for the music - Thank you for the Music

Aflevering 2 - In de muzikale spelshow 'Thank you for the music' strijden Johnny de Mol, Soundos El Ahmadi en Sanne Hans tegen elkaar. Deze week worden ze vergezeld door: Lange Frans, Dennis Weening en Samantha Steenwijk. Na ieder gewonnen ...

08-06-2019 20:30

Nieuw: Thank you for the Music

Thank you for the music - Nieuw: Thank you for the Music

Vanaf vanavond is de nieuwe muzikale spelshow Thank you for the music elke zaterdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Drie duo's spelen allerlei muziekspelletjes. De duo's bestaan uit teamcaptains Soundos el Ahmadi, Johnny de Mol en Sanne Hans...

Thank you for the music gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Thank you for the music de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Thank you for the music bij Thank you for the music liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Thank you for the music. Heb je een uitzending van Thank you for the music gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Thank you for the music gemist

Uitzending gemist van Thank you for the music? Hier kun je alle uitzendingen van Thank you for the music kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 27-07-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!