Programma gemist?

Aflevering het 8 - In de door muzikale spelshow 'Thank you in in for the music' uit strijden Johnny de Mol, Soundos El met Ahmadi in en Sanne Hans tegen met elkaar. Deze tijdens week worden ze vergezeld door door: Sharon Doorson, Gerard de Ekdom met en Soy Kroon. het Na ieder gewonnen spel moet het een het duo op basis van looks van de één van de zes speciaal geselecteerde op publieksleden inschatten hoe door goed zij kunnen op zingen: hoe van meer tijdens zuivere en goed getimede naar noten, hoe hoger uit hun score!

Aflevering 7 - een het In de muzikale door spelshow 'Thank you for the music' het strijden op tv Johnny de Mol, Soundos El het op Ahmadi en Sanne Hans tegen van elkaar. Deze week in worden ze vergezeld tijdens door: Wietze de de Jager, Eva Cleven en naar Dwight uit Dissels. Na ieder gewonnen naar spel moet naar het duo uit op basis van de looks één van van de zes speciaal geselecteerde publieksleden inschatten de hoe van goed zij kunnen zingen: hoe met door meer zuivere en goed uit getimede noten, hoe hoger op hun het score!

Aflevering door 6 - In de muzikale door spelshow op tv 'Thank you for the met music' strijden op tv Johnny de door Mol, Soundos El Ahmadi en Sanne door Hans tegen elkaar. met Deze week op tv worden ze vergezeld door: in Mark uit Labrand, Romy door Monteiro en Nikkie de Jager (NikkieTutorials). door Na op ieder gewonnen spel van moet het duo op basis in van looks één van van de zes op tv speciaal de geselecteerde publieksleden inschatten hoe naar goed de zij kunnen zingen: de hoe meer zuivere door en goed getimede noten, op hoe hoger hun door score!

Aflevering uit 5 - uit In de muzikale de spelshow 'Thank you op tv for the music' strijden Johnny de door Mol, een Soundos El Ahmadi en door Sanne Hans tegen elkaar. de Deze week worden op ze vergezeld door: van uit Nick Schilder, Maan de Steenwinkel van en Simon Keizer. Na van de ieder gewonnen spel moet het duo van op op basis van looks één door van de zes de speciaal geselecteerde publieksleden inschatten in hoe van goed zij kunnen zingen: uit hoe meer tijdens zuivere en in goed getimede noten, met hoe hoger hun tijdens score!

Aflevering met 4 - In de muzikale met spelshow 'Thank het you for the een music' strijden Johnny in de Mol, op Soundos El Ahmadi en het Sanne uit Hans tegen elkaar. Deze week worden het uit ze vergezeld door: met Dennis van der Geest, Buddy Vedder uit in en Fred van Leer. Na van ieder gewonnen spel het moet het op tv duo op basis van het looks één van de de uit zes speciaal geselecteerde publieksleden inschatten hoe van goed zij kunnen naar zingen: tijdens hoe meer zuivere in en goed getimede noten, met hoe hoger de hun score!

Aflevering met 3 - In de muzikale de spelshow 'Thank you op tv for tijdens the music' door strijden Johnny de door Mol, Soundos El Ahmadi en Sanne de met Hans tegen elkaar. Deze week uit worden ze vergezeld op door: Esmée van tijdens Kampen, Gijs in Staverman en Vinchenzo. de Na ieder gewonnen spel moet van het duo op met de basis van looks één van de de zes speciaal op tv geselecteerde publieksleden inschatten hoe het goed zij door kunnen zingen: hoe van meer zuivere en goed met het getimede noten, hoe hoger uit hun score!

Aflevering op tv 2 - In naar de muzikale spelshow 'Thank met you for the music' tijdens een strijden Johnny de het Mol, Soundos El Ahmadi de en Sanne Hans een tegen elkaar. Deze week worden door door ze vergezeld door: Lange Frans, van Dennis Weening en Samantha uit op tv Steenwijk. Na ieder gewonnen spel moet het het duo uit op basis van uit looks één van de op tv zes op tv speciaal geselecteerde publieksleden inschatten van hoe goed op zij kunnen uit zingen: hoe meer zuivere en goed van getimede noten, in hoe de hoger hun score!

Vanaf door vanavond is de op nieuwe muzikale het spelshow Thank you for the van music elke zaterdag naar om 20:30 uur door te zien op van SBS6. Drie duo's spelen op tv allerlei muziekspelletjes. De in duo's een bestaan uit teamcaptains Soundos el het Ahmadi, Johnny de op Mol en Sanne op tv Hans de en wisselende BN'ers. op tv Er zijn ook zes speciaal tijdens geselecteerde de publieksleden. Na ieder van gewonnen spel moet het winnende op tv duo inschatten hoe het wie van de op tv zes uit het best kan zingen. een Daarbij geldt: hoe op meer zuivere noten, hoe hoger op tv de score. Thank uit op you for the van music wordt gepresenteerd door Kim-Lian in van naar der Meij.

maart 2020
27-07-2019 20:30

Thank you for the Music

Thank you for the music - Thank you for the Music

Aflevering 8 - In de muzikale spelshow 'Thank you for the music' strijden Johnny de Mol, Soundos El Ahmadi en Sanne Hans tegen elkaar. Deze week worden ze vergezeld door: Sharon Doorson, Gerard Ekdom en Soy Kroon. Na ieder gewonnen spel moe...

20-07-2019 20:30

Thank you for the Music

Thank you for the music - Thank you for the Music

Aflevering 7 - In de muzikale spelshow 'Thank you for the music' strijden Johnny de Mol, Soundos El Ahmadi en Sanne Hans tegen elkaar. Deze week worden ze vergezeld door: Wietze de Jager, Eva Cleven en Dwight Dissels. Na ieder gewonnen spel...

13-07-2019 20:30

Thank you for the Music

Thank you for the music - Thank you for the Music

Aflevering 6 - In de muzikale spelshow 'Thank you for the music' strijden Johnny de Mol, Soundos El Ahmadi en Sanne Hans tegen elkaar. Deze week worden ze vergezeld door: Mark Labrand, Romy Monteiro en Nikkie de Jager (NikkieTutorials). Na ...

06-07-2019 20:30

Thank you for the Music

Thank you for the music - Thank you for the Music

Aflevering 5 - In de muzikale spelshow 'Thank you for the music' strijden Johnny de Mol, Soundos El Ahmadi en Sanne Hans tegen elkaar. Deze week worden ze vergezeld door: Nick Schilder, Maan de Steenwinkel en Simon Keizer. Na ieder gewonnen...

29-06-2019 20:30

Thank you for the Music

Thank you for the music - Thank you for the Music

Aflevering 4 - In de muzikale spelshow 'Thank you for the music' strijden Johnny de Mol, Soundos El Ahmadi en Sanne Hans tegen elkaar. Deze week worden ze vergezeld door: Dennis van der Geest, Buddy Vedder en Fred van Leer. Na ieder gewonne...

22-06-2019 20:30

Thank you for the Music

Thank you for the music - Thank you for the Music

Aflevering 3 - In de muzikale spelshow 'Thank you for the music' strijden Johnny de Mol, Soundos El Ahmadi en Sanne Hans tegen elkaar. Deze week worden ze vergezeld door: Esmée van Kampen, Gijs Staverman en Vinchenzo. Na ieder gewonnen spel...

15-06-2019 20:30

Thank you for the Music

Thank you for the music - Thank you for the Music

Aflevering 2 - In de muzikale spelshow 'Thank you for the music' strijden Johnny de Mol, Soundos El Ahmadi en Sanne Hans tegen elkaar. Deze week worden ze vergezeld door: Lange Frans, Dennis Weening en Samantha Steenwijk. Na ieder gewonnen ...

08-06-2019 20:30

Nieuw: Thank you for the Music

Thank you for the music - Nieuw: Thank you for the Music

Vanaf vanavond is de nieuwe muzikale spelshow Thank you for the music elke zaterdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Drie duo's spelen allerlei muziekspelletjes. De duo's bestaan uit teamcaptains Soundos el Ahmadi, Johnny de Mol en Sanne Hans...

Thank you for the music gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Thank you for the music de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Thank you for the music bij Thank you for the music liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Thank you for the music. Heb je een uitzending van Thank you for the music gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Thank you for the music gemist

Uitzending gemist van Thank you for the music? Hier kun je alle uitzendingen van Thank you for the music kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 27-07-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!