Programma gemist?

Aflevering 8 - door door In de muzikale een spelshow 'Thank you uit for the music' strijden Johnny tijdens de het Mol, Soundos El Ahmadi en Sanne in Hans tegen een elkaar. Deze op tv week worden ze op vergezeld door: Sharon Doorson, Gerard tijdens met Ekdom en Soy Kroon. Na ieder uit gewonnen spel moet op het uit duo op basis van de looks één van met de zes het speciaal geselecteerde publieksleden inschatten hoe op goed zij kunnen door zingen: hoe naar meer zuivere en goed tijdens getimede van noten, hoe hoger hun van score!

Aflevering 7 een - In de door muzikale het spelshow 'Thank you met for the music' strijden op Johnny de Mol, de Soundos El Ahmadi het en Sanne Hans tegen in elkaar. Deze week worden tijdens ze vergezeld met door: Wietze op tv de Jager, Eva Cleven en tijdens Dwight tijdens Dissels. Na uit ieder gewonnen spel moet het duo op tijdens op basis van looks één van tijdens de zes speciaal op geselecteerde tijdens publieksleden inschatten hoe goed zij een kunnen zingen: op hoe meer uit zuivere en een goed getimede noten, hoe hoger hun in een score!

Aflevering naar 6 - In de muzikale van tijdens spelshow 'Thank you in for the music' strijden Johnny de van met Mol, Soundos El op tv Ahmadi en Sanne een Hans tegen elkaar. Deze week van worden een ze vergezeld door: Mark Labrand, Romy op Monteiro en Nikkie tijdens de tijdens Jager (NikkieTutorials). van Na ieder gewonnen spel moet op tv het duo op tijdens basis van looks tijdens één van de zes in op speciaal geselecteerde publieksleden een inschatten hoe goed op tv zij kunnen zingen: hoe meer zuivere de met en goed getimede noten, van hoe hoger hun naar score!

Aflevering een 5 - In de de muzikale op spelshow 'Thank you for the tijdens music' naar strijden Johnny de Mol, Soundos de El Ahmadi en met Sanne Hans tegen elkaar. tijdens Deze week op tv worden ze uit vergezeld door: Nick Schilder, op tv Maan de Steenwinkel met en Simon Keizer. Na uit op tv ieder gewonnen spel moet naar het duo op basis van op tv looks één van tijdens de zes speciaal een geselecteerde een publieksleden inschatten hoe uit goed zij met kunnen zingen: hoe meer zuivere en op tv goed getimede noten, een het hoe hoger hun uit score!

Aflevering 4 het - In het de muzikale spelshow 'Thank you uit for the music' op tv strijden Johnny de de een Mol, Soundos El door Ahmadi en Sanne Hans het tegen elkaar. Deze week uit worden ze met vergezeld door: uit Dennis van der Geest, uit Buddy Vedder en Fred met van Leer. Na ieder met gewonnen spel de moet het duo met op basis van looks een één uit van de zes speciaal de geselecteerde publieksleden inschatten hoe naar goed zij kunnen met zingen: hoe meer het zuivere en de goed een getimede noten, hoe hoger hun van score!

Aflevering 3 - naar In het de muzikale spelshow 'Thank tijdens you for the music' uit strijden Johnny de het een Mol, Soundos El Ahmadi naar en Sanne Hans tegen elkaar. het Deze week worden op ze vergezeld door: tijdens Esmée van Kampen, de Gijs Staverman en het Vinchenzo. Na op ieder gewonnen op tv spel moet het de duo op tijdens basis van looks tijdens één van de zes speciaal geselecteerde de publieksleden in inschatten hoe met goed zij kunnen uit zingen: hoe meer zuivere en de goed getimede van noten, hoe hoger hun door score!

Aflevering op tv 2 - op tv In de muzikale spelshow door 'Thank you door for the music' strijden Johnny de in op tv Mol, Soundos El Ahmadi en Sanne de Hans in tegen elkaar. Deze week het worden met ze vergezeld door: Lange in Frans, Dennis Weening uit en Samantha Steenwijk. Na ieder een gewonnen spel op tv moet het duo op tv op basis van looks op één door van de zes speciaal geselecteerde naar publieksleden inschatten hoe in goed zij naar kunnen zingen: uit hoe meer zuivere en goed in de getimede noten, hoe naar hoger hun score!

Vanaf vanavond is het de nieuwe het muzikale spelshow Thank you in for the op tv music elke van zaterdag om 20:30 uur uit te het zien op SBS6. Drie duo's spelen door allerlei muziekspelletjes. op tv De duo's in bestaan uit teamcaptains op Soundos el Ahmadi, Johnny het de Mol tijdens en Sanne Hans en wisselende BN'ers. in Er zijn uit ook naar zes speciaal geselecteerde publieksleden. Na door ieder een gewonnen spel moet het winnende duo van een inschatten hoe wie in van de zes het best kan de zingen. Daarbij naar geldt: een hoe meer zuivere noten, hoe de hoger op tv de score. Thank you for the naar met music wordt gepresenteerd door Kim-Lian van van in der Meij.

december 2020
27-07-2019 20:30

Thank you for the Music

Thank you for the music - Thank you for the Music

Aflevering 8 - In de muzikale spelshow 'Thank you for the music' strijden Johnny de Mol, Soundos El Ahmadi en Sanne Hans tegen elkaar. Deze week worden ze vergezeld door: Sharon Doorson, Gerard Ekdom en Soy Kroon. Na ieder gewonnen spel moe...

20-07-2019 20:30

Thank you for the Music

Thank you for the music - Thank you for the Music

Aflevering 7 - In de muzikale spelshow 'Thank you for the music' strijden Johnny de Mol, Soundos El Ahmadi en Sanne Hans tegen elkaar. Deze week worden ze vergezeld door: Wietze de Jager, Eva Cleven en Dwight Dissels. Na ieder gewonnen spel...

13-07-2019 20:30

Thank you for the Music

Thank you for the music - Thank you for the Music

Aflevering 6 - In de muzikale spelshow 'Thank you for the music' strijden Johnny de Mol, Soundos El Ahmadi en Sanne Hans tegen elkaar. Deze week worden ze vergezeld door: Mark Labrand, Romy Monteiro en Nikkie de Jager (NikkieTutorials). Na ...

06-07-2019 20:30

Thank you for the Music

Thank you for the music - Thank you for the Music

Aflevering 5 - In de muzikale spelshow 'Thank you for the music' strijden Johnny de Mol, Soundos El Ahmadi en Sanne Hans tegen elkaar. Deze week worden ze vergezeld door: Nick Schilder, Maan de Steenwinkel en Simon Keizer. Na ieder gewonnen...

29-06-2019 20:30

Thank you for the Music

Thank you for the music - Thank you for the Music

Aflevering 4 - In de muzikale spelshow 'Thank you for the music' strijden Johnny de Mol, Soundos El Ahmadi en Sanne Hans tegen elkaar. Deze week worden ze vergezeld door: Dennis van der Geest, Buddy Vedder en Fred van Leer. Na ieder gewonne...

22-06-2019 20:30

Thank you for the Music

Thank you for the music - Thank you for the Music

Aflevering 3 - In de muzikale spelshow 'Thank you for the music' strijden Johnny de Mol, Soundos El Ahmadi en Sanne Hans tegen elkaar. Deze week worden ze vergezeld door: Esmée van Kampen, Gijs Staverman en Vinchenzo. Na ieder gewonnen spel...

15-06-2019 20:30

Thank you for the Music

Thank you for the music - Thank you for the Music

Aflevering 2 - In de muzikale spelshow 'Thank you for the music' strijden Johnny de Mol, Soundos El Ahmadi en Sanne Hans tegen elkaar. Deze week worden ze vergezeld door: Lange Frans, Dennis Weening en Samantha Steenwijk. Na ieder gewonnen ...

08-06-2019 20:30

Nieuw: Thank you for the Music

Thank you for the music - Nieuw: Thank you for the Music

Vanaf vanavond is de nieuwe muzikale spelshow Thank you for the music elke zaterdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Drie duo's spelen allerlei muziekspelletjes. De duo's bestaan uit teamcaptains Soundos el Ahmadi, Johnny de Mol en Sanne Hans...

Thank you for the music gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Thank you for the music de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Thank you for the music bij Thank you for the music liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Thank you for the music. Heb je een uitzending van Thank you for the music gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Thank you for the music gemist

Uitzending gemist van Thank you for the music? Hier kun je alle uitzendingen van Thank you for the music kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 27-07-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!