Programma gemist?

Aflevering 8 van - In de de muzikale spelshow naar 'Thank you for the music' uit strijden naar Johnny de Mol, door Soundos El met Ahmadi en Sanne Hans van tegen elkaar. Deze week in worden ze vergezeld de door: Sharon Doorson, een Gerard door Ekdom en Soy op tv Kroon. Na ieder gewonnen spel een moet het duo op op naar basis van looks één met van de zes naar speciaal geselecteerde van publieksleden inschatten hoe goed naar zij kunnen zingen: tijdens hoe meer zuivere een en goed getimede noten, op hoe hoger hun door score!

Aflevering van 7 - In de muzikale de spelshow in 'Thank you uit for the music' strijden op tv Johnny de Mol, naar Soundos El Ahmadi en Sanne op tv Hans tijdens tegen elkaar. Deze week het worden ze vergezeld tijdens door: Wietze naar de Jager, Eva door Cleven en een Dwight Dissels. Na ieder gewonnen tijdens spel moet uit het duo op uit basis van looks één de van de zes speciaal met een geselecteerde publieksleden inschatten hoe uit goed zij op kunnen zingen: hoe een meer zuivere en goed getimede op tv noten, hoe het hoger hun uit score!

Aflevering in 6 - In de in muzikale spelshow 'Thank op tv you for the uit music' strijden Johnny van de Mol, Soundos El de Ahmadi en naar Sanne Hans tegen elkaar. de Deze week worden in ze vergezeld de door: van Mark Labrand, Romy Monteiro de en Nikkie de van Jager (NikkieTutorials). Na ieder met gewonnen spel moet met het een duo op basis in van looks één op tv van de zes speciaal geselecteerde naar publieksleden inschatten het hoe goed de zij kunnen zingen: hoe naar meer zuivere en goed van getimede noten, hoe hoger door hun tijdens score!

Aflevering naar 5 - In de muzikale naar spelshow door 'Thank you for the een music' strijden Johnny op tv de Mol, Soundos door El op Ahmadi en Sanne Hans op tv tegen elkaar. Deze week worden een ze naar vergezeld door: Nick Schilder, tijdens Maan de Steenwinkel en een Simon Keizer. op Na ieder het gewonnen spel moet het de duo op basis van uit looks één van tijdens de zes speciaal uit geselecteerde publieksleden op tv inschatten hoe uit goed zij kunnen in zingen: hoe meer zuivere en op tv tijdens goed getimede noten, hoe hoger op hun naar score!

Aflevering 4 op - In de uit muzikale van spelshow 'Thank you for the music' tijdens strijden Johnny de in Mol, Soundos naar El uit Ahmadi en Sanne Hans tegen tijdens elkaar. Deze week een worden ze vergezeld in door: Dennis van door der Geest, Buddy door Vedder tijdens en Fred van Leer. tijdens Na ieder gewonnen spel moet een het met duo op het basis van looks één van de tijdens zes het speciaal geselecteerde van publieksleden inschatten hoe goed zij kunnen uit zingen: hoe meer van zuivere en goed van getimede noten, hoe met hoger hun op tv score!

Aflevering 3 de - op In de muzikale spelshow 'Thank het you for the de music' strijden Johnny op tv de Mol, met Soundos El Ahmadi uit en Sanne Hans tegen de elkaar. Deze week worden tijdens ze vergezeld door: met Esmée van van Kampen, Gijs in Staverman en Vinchenzo. Na ieder met gewonnen spel moet door uit het duo op met basis van looks één in van de zes speciaal geselecteerde de publieksleden een inschatten hoe goed met zij kunnen zingen: hoe meer uit zuivere en met goed getimede noten, hoe op tv hoger hun het score!

Aflevering 2 - van In de de muzikale spelshow 'Thank op tv you for the in music' naar strijden Johnny de Mol, Soundos op tv El Ahmadi en Sanne van Hans tegen tijdens elkaar. het Deze week worden ze vergezeld met door: Lange Frans, met Dennis Weening en Samantha op tv Steenwijk. in Na ieder gewonnen met spel moet het duo naar op het basis van looks één van de met zes speciaal geselecteerde tijdens publieksleden de inschatten hoe goed zij het kunnen in zingen: hoe meer zuivere en uit goed getimede noten, hoe op hoger hun met score!

Vanaf vanavond door is een de nieuwe muzikale spelshow Thank uit you for the music tijdens op elke zaterdag om 20:30 uur te met zien op in SBS6. Drie duo's spelen door allerlei muziekspelletjes. De duo's op tv bestaan uit de teamcaptains Soundos el het Ahmadi, een Johnny de Mol uit en Sanne Hans en wisselende uit BN'ers. Er zijn een ook zes speciaal geselecteerde met publieksleden. het Na ieder gewonnen spel moet van het winnende op duo op inschatten hoe wie van door de zes op tv het best kan zingen. door Daarbij geldt: hoe meer zuivere in noten, hoe het hoger de score. van Thank you for het the een music wordt gepresenteerd door tijdens Kim-Lian van der van Meij.

augustus 2020
27-07-2019 20:30

Thank you for the Music

Thank you for the music - Thank you for the Music

Aflevering 8 - In de muzikale spelshow 'Thank you for the music' strijden Johnny de Mol, Soundos El Ahmadi en Sanne Hans tegen elkaar. Deze week worden ze vergezeld door: Sharon Doorson, Gerard Ekdom en Soy Kroon. Na ieder gewonnen spel moe...

20-07-2019 20:30

Thank you for the Music

Thank you for the music - Thank you for the Music

Aflevering 7 - In de muzikale spelshow 'Thank you for the music' strijden Johnny de Mol, Soundos El Ahmadi en Sanne Hans tegen elkaar. Deze week worden ze vergezeld door: Wietze de Jager, Eva Cleven en Dwight Dissels. Na ieder gewonnen spel...

13-07-2019 20:30

Thank you for the Music

Thank you for the music - Thank you for the Music

Aflevering 6 - In de muzikale spelshow 'Thank you for the music' strijden Johnny de Mol, Soundos El Ahmadi en Sanne Hans tegen elkaar. Deze week worden ze vergezeld door: Mark Labrand, Romy Monteiro en Nikkie de Jager (NikkieTutorials). Na ...

06-07-2019 20:30

Thank you for the Music

Thank you for the music - Thank you for the Music

Aflevering 5 - In de muzikale spelshow 'Thank you for the music' strijden Johnny de Mol, Soundos El Ahmadi en Sanne Hans tegen elkaar. Deze week worden ze vergezeld door: Nick Schilder, Maan de Steenwinkel en Simon Keizer. Na ieder gewonnen...

29-06-2019 20:30

Thank you for the Music

Thank you for the music - Thank you for the Music

Aflevering 4 - In de muzikale spelshow 'Thank you for the music' strijden Johnny de Mol, Soundos El Ahmadi en Sanne Hans tegen elkaar. Deze week worden ze vergezeld door: Dennis van der Geest, Buddy Vedder en Fred van Leer. Na ieder gewonne...

22-06-2019 20:30

Thank you for the Music

Thank you for the music - Thank you for the Music

Aflevering 3 - In de muzikale spelshow 'Thank you for the music' strijden Johnny de Mol, Soundos El Ahmadi en Sanne Hans tegen elkaar. Deze week worden ze vergezeld door: Esmée van Kampen, Gijs Staverman en Vinchenzo. Na ieder gewonnen spel...

15-06-2019 20:30

Thank you for the Music

Thank you for the music - Thank you for the Music

Aflevering 2 - In de muzikale spelshow 'Thank you for the music' strijden Johnny de Mol, Soundos El Ahmadi en Sanne Hans tegen elkaar. Deze week worden ze vergezeld door: Lange Frans, Dennis Weening en Samantha Steenwijk. Na ieder gewonnen ...

08-06-2019 20:30

Nieuw: Thank you for the Music

Thank you for the music - Nieuw: Thank you for the Music

Vanaf vanavond is de nieuwe muzikale spelshow Thank you for the music elke zaterdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Drie duo's spelen allerlei muziekspelletjes. De duo's bestaan uit teamcaptains Soundos el Ahmadi, Johnny de Mol en Sanne Hans...

Thank you for the music gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Thank you for the music de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Thank you for the music bij Thank you for the music liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Thank you for the music. Heb je een uitzending van Thank you for the music gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Thank you for the music gemist

Uitzending gemist van Thank you for the music? Hier kun je alle uitzendingen van Thank you for the music kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 27-07-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!