Programma gemist?

Aflevering een 8 - In het de muzikale spelshow 'Thank you van for van the music' strijden het Johnny de Mol, de Soundos El Ahmadi het en Sanne Hans tegen elkaar. uit Deze week worden op ze vergezeld door: een Sharon de Doorson, Gerard van Ekdom en Soy Kroon. Na de ieder gewonnen het spel moet het het duo op basis van looks van de één van de zes speciaal geselecteerde met publieksleden inschatten hoe door goed de zij kunnen zingen: hoe naar meer zuivere het en goed getimede noten, uit hoe hoger hun de score!

Aflevering 7 - het In de muzikale de spelshow in 'Thank you for the de music' strijden Johnny de een uit Mol, Soundos El tijdens Ahmadi en Sanne Hans tegen met elkaar. Deze week met worden ze vergezeld door: in Wietze de de Jager, Eva Cleven in en de Dwight Dissels. Na door ieder gewonnen spel moet het duo naar op basis van de looks één van een de zes speciaal tijdens op tv geselecteerde publieksleden inschatten hoe goed zij het naar kunnen zingen: hoe meer op tv zuivere en goed uit getimede noten, hoe hoger hun het in score!

Aflevering 6 - in een In de muzikale het spelshow 'Thank you for van the music' strijden met Johnny de de Mol, Soundos El Ahmadi en Sanne op op Hans tegen elkaar. Deze week door worden ze een vergezeld door: Mark Labrand, het Romy Monteiro het en Nikkie met de Jager (NikkieTutorials). uit Na ieder gewonnen op tv spel moet het duo op tijdens basis van looks één op tv van met de zes speciaal geselecteerde publieksleden op tv inschatten hoe goed op van zij kunnen zingen: hoe meer zuivere op tv en goed een getimede tijdens noten, hoe hoger hun uit score!

Aflevering uit 5 - In de muzikale met spelshow 'Thank tijdens you for de the music' strijden Johnny de de Mol, Soundos El van Ahmadi en Sanne tijdens Hans tijdens tegen elkaar. Deze week naar worden ze vergezeld door door: Nick een Schilder, Maan de Steenwinkel en een Simon Keizer. met Na de ieder gewonnen spel met moet het duo van op basis van een looks één van de zes speciaal op geselecteerde op tv publieksleden inschatten hoe naar goed zij kunnen zingen: op tv hoe meer zuivere en op tv goed getimede noten, met hoe hoger op tv hun door score!

Aflevering op tv 4 - In op tv de muzikale op spelshow 'Thank you for een the music' strijden Johnny in de de Mol, Soundos El Ahmadi een en Sanne Hans tegen elkaar. de Deze week worden door een ze vergezeld door: door Dennis van der Geest, Buddy Vedder op tv en Fred van door door Leer. Na ieder het gewonnen spel moet tijdens het duo op basis van looks het één van op de zes speciaal geselecteerde op tv publieksleden inschatten hoe met goed zij kunnen uit zingen: hoe meer het zuivere en de goed getimede noten, in hoe op tv hoger hun score!

Aflevering 3 op - In de muzikale op naar spelshow 'Thank you naar for the music' strijden op tv Johnny de Mol, Soundos El op Ahmadi met en Sanne een Hans tegen elkaar. Deze week worden op tv op ze vergezeld door: Esmée van van Kampen, Gijs naar Staverman en Vinchenzo. het Na ieder gewonnen spel een moet het op duo op basis de van looks één van de op tv zes uit speciaal geselecteerde het publieksleden inschatten hoe naar goed zij kunnen zingen: hoe een meer zuivere tijdens en goed getimede de noten, hoe hoger hun door score!

Aflevering 2 - van In de muzikale op spelshow 'Thank het you for the tijdens music' tijdens strijden Johnny de Mol, uit Soundos El Ahmadi en van Sanne Hans tegen tijdens elkaar. Deze week worden op tv ze vergezeld door: met Lange Frans, uit Dennis een Weening en Samantha Steenwijk. Na een ieder gewonnen spel door moet het duo in op basis naar van looks één van de het zes door speciaal geselecteerde publieksleden op tv inschatten hoe goed zij kunnen tijdens zingen: hoe meer de zuivere en goed de getimede van noten, hoe hoger een hun score!

Vanaf vanavond is met uit de nieuwe muzikale uit spelshow Thank you for the een music een elke zaterdag om 20:30 in uur te tijdens zien op SBS6. Drie duo's spelen tijdens allerlei een muziekspelletjes. De duo's bestaan op uit teamcaptains Soundos door el Ahmadi, in Johnny de Mol en Sanne Hans de van en wisselende BN'ers. Er zijn ook naar zes speciaal geselecteerde in tijdens publieksleden. Na ieder tijdens gewonnen spel moet het met winnende duo de inschatten hoe wie van een de zes naar het best kan zingen. door Daarbij geldt: uit hoe meer zuivere noten, in hoe hoger de score. het Thank you for the op tijdens music wordt gepresenteerd door tijdens Kim-Lian van door der Meij.

oktober 2019
27-07-2019 20:30

Thank you for the Music

Thank you for the music - Thank you for the Music

Aflevering 8 - In de muzikale spelshow 'Thank you for the music' strijden Johnny de Mol, Soundos El Ahmadi en Sanne Hans tegen elkaar. Deze week worden ze vergezeld door: Sharon Doorson, Gerard Ekdom en Soy Kroon. Na ieder gewonnen spel moe...

20-07-2019 20:30

Thank you for the Music

Thank you for the music - Thank you for the Music

Aflevering 7 - In de muzikale spelshow 'Thank you for the music' strijden Johnny de Mol, Soundos El Ahmadi en Sanne Hans tegen elkaar. Deze week worden ze vergezeld door: Wietze de Jager, Eva Cleven en Dwight Dissels. Na ieder gewonnen spel...

13-07-2019 20:30

Thank you for the Music

Thank you for the music - Thank you for the Music

Aflevering 6 - In de muzikale spelshow 'Thank you for the music' strijden Johnny de Mol, Soundos El Ahmadi en Sanne Hans tegen elkaar. Deze week worden ze vergezeld door: Mark Labrand, Romy Monteiro en Nikkie de Jager (NikkieTutorials). Na ...

06-07-2019 20:30

Thank you for the Music

Thank you for the music - Thank you for the Music

Aflevering 5 - In de muzikale spelshow 'Thank you for the music' strijden Johnny de Mol, Soundos El Ahmadi en Sanne Hans tegen elkaar. Deze week worden ze vergezeld door: Nick Schilder, Maan de Steenwinkel en Simon Keizer. Na ieder gewonnen...

29-06-2019 20:30

Thank you for the Music

Thank you for the music - Thank you for the Music

Aflevering 4 - In de muzikale spelshow 'Thank you for the music' strijden Johnny de Mol, Soundos El Ahmadi en Sanne Hans tegen elkaar. Deze week worden ze vergezeld door: Dennis van der Geest, Buddy Vedder en Fred van Leer. Na ieder gewonne...

22-06-2019 20:30

Thank you for the Music

Thank you for the music - Thank you for the Music

Aflevering 3 - In de muzikale spelshow 'Thank you for the music' strijden Johnny de Mol, Soundos El Ahmadi en Sanne Hans tegen elkaar. Deze week worden ze vergezeld door: Esmée van Kampen, Gijs Staverman en Vinchenzo. Na ieder gewonnen spel...

15-06-2019 20:30

Thank you for the Music

Thank you for the music - Thank you for the Music

Aflevering 2 - In de muzikale spelshow 'Thank you for the music' strijden Johnny de Mol, Soundos El Ahmadi en Sanne Hans tegen elkaar. Deze week worden ze vergezeld door: Lange Frans, Dennis Weening en Samantha Steenwijk. Na ieder gewonnen ...

08-06-2019 20:30

Nieuw: Thank you for the Music

Thank you for the music - Nieuw: Thank you for the Music

Vanaf vanavond is de nieuwe muzikale spelshow Thank you for the music elke zaterdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Drie duo's spelen allerlei muziekspelletjes. De duo's bestaan uit teamcaptains Soundos el Ahmadi, Johnny de Mol en Sanne Hans...

Thank you for the music gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Thank you for the music de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Thank you for the music bij Thank you for the music liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Thank you for the music. Heb je een uitzending van Thank you for the music gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Thank you for the music gemist

Uitzending gemist van Thank you for the music? Hier kun je alle uitzendingen van Thank you for the music kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 27-07-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!