Programma gemist?

Aflevering 8 een - het In de muzikale spelshow 'Thank een you for the op music' strijden de Johnny de een Mol, Soundos El Ahmadi en door Sanne Hans met tegen elkaar. Deze week van worden ze vergezeld op tv door: Sharon Doorson, van Gerard Ekdom en Soy tijdens Kroon. Na ieder met gewonnen spel op tv moet het duo op uit basis van op tv looks één van de tijdens zes op speciaal geselecteerde publieksleden met inschatten hoe goed zij kunnen naar zingen: met hoe meer zuivere en van goed met getimede noten, hoe hoger hun de score!

Aflevering met 7 - In de muzikale de spelshow 'Thank you het for the uit music' strijden Johnny met de Mol, naar Soundos El uit Ahmadi en Sanne Hans tegen naar elkaar. Deze een week worden ze op vergezeld door: Wietze op de Jager, Eva met Cleven en van Dwight Dissels. Na ieder gewonnen met spel moet het duo naar op naar basis van looks met één van de het zes speciaal geselecteerde publieksleden inschatten op tv hoe goed de zij kunnen zingen: hoe van meer zuivere met en in goed getimede noten, hoe door hoger hun door score!

Aflevering 6 door - In de met muzikale spelshow naar 'Thank you for the een music' strijden Johnny de een Mol, een Soundos El Ahmadi en de Sanne Hans van tegen elkaar. tijdens Deze week worden door ze vergezeld door: Mark door Labrand, Romy Monteiro en Nikkie uit de Jager (NikkieTutorials). het naar Na ieder gewonnen door spel moet het op tv duo op basis een van looks één van op de zes speciaal geselecteerde uit publieksleden inschatten hoe goed met zij kunnen een zingen: hoe meer uit zuivere door en goed getimede noten, tijdens hoe hoger hun van score!

Aflevering 5 tijdens - In de naar muzikale spelshow door 'Thank you for the van music' strijden Johnny uit de van Mol, Soundos El Ahmadi en op Sanne van Hans tegen elkaar. Deze week op worden op tv ze vergezeld door: door Nick Schilder, Maan de door Steenwinkel en Simon Keizer. Na op tv ieder gewonnen de spel moet het een duo op het basis van looks één een van de zes speciaal door geselecteerde door publieksleden inschatten de hoe goed zij kunnen het zingen: hoe op meer zuivere en goed een getimede noten, hoe hoger op tv hun een score!

Aflevering uit 4 - het In de muzikale spelshow door 'Thank you de for the music' strijden Johnny naar de Mol, Soundos met El Ahmadi in en Sanne Hans het tegen elkaar. Deze in week worden ze vergezeld in door: Dennis van der in Geest, Buddy het Vedder en Fred van door Leer. het Na ieder gewonnen spel uit moet het op tv duo op tijdens basis van looks één van uit de naar zes speciaal geselecteerde publieksleden inschatten op tv hoe op tv goed zij kunnen met zingen: hoe meer zuivere in en goed in getimede noten, hoe hoger hun van score!

Aflevering 3 - met uit In de muzikale spelshow 'Thank op tv you for door the music' strijden Johnny van de naar Mol, Soundos El Ahmadi en Sanne een Hans van tegen elkaar. het Deze week worden ze vergezeld van door: naar Esmée van Kampen, Gijs Staverman door en het Vinchenzo. Na ieder gewonnen spel moet op het de duo op basis op tv van looks één de van de zes tijdens speciaal geselecteerde publieksleden inschatten hoe het goed zij een kunnen in zingen: hoe meer zuivere door en goed getimede noten, hoe een hoger hun met score!

Aflevering 2 - met naar In de muzikale door spelshow 'Thank you for the in music' het strijden Johnny de Mol, in Soundos El Ahmadi en Sanne met de Hans tegen elkaar. Deze week van worden ze vergezeld door: door Lange Frans, Dennis een Weening en een Samantha Steenwijk. Na van ieder gewonnen spel moet uit het duo op een basis van tijdens looks op tv één van de zes speciaal tijdens geselecteerde publieksleden inschatten de hoe goed naar zij kunnen zingen: uit hoe meer zuivere en goed naar getimede het noten, hoe hoger hun met score!

Vanaf vanavond is op tv de nieuwe in muzikale uit spelshow Thank you for the het music elke tijdens zaterdag om 20:30 door uur te uit zien op SBS6. Drie duo's spelen allerlei tijdens in muziekspelletjes. De duo's bestaan uit uit teamcaptains op Soundos el Ahmadi, tijdens Johnny de Mol en door Sanne Hans en tijdens wisselende BN'ers. Er zijn ook het van zes speciaal geselecteerde publieksleden. met Na ieder uit gewonnen spel moet naar het winnende duo inschatten door hoe wie een van de zes met het best kan zingen. Daarbij geldt: een hoe meer in zuivere noten, hoe hoger tijdens de de score. Thank de you for the music tijdens wordt gepresenteerd van door Kim-Lian van der op tv Meij.

oktober 2021
27-07-2019 20:30

Thank you for the Music

Thank you for the music - Thank you for the Music

Aflevering 8 - In de muzikale spelshow 'Thank you for the music' strijden Johnny de Mol, Soundos El Ahmadi en Sanne Hans tegen elkaar. Deze week worden ze vergezeld door: Sharon Doorson, Gerard Ekdom en Soy Kroon. Na ieder gewonnen spel moe...

20-07-2019 20:30

Thank you for the Music

Thank you for the music - Thank you for the Music

Aflevering 7 - In de muzikale spelshow 'Thank you for the music' strijden Johnny de Mol, Soundos El Ahmadi en Sanne Hans tegen elkaar. Deze week worden ze vergezeld door: Wietze de Jager, Eva Cleven en Dwight Dissels. Na ieder gewonnen spel...

13-07-2019 20:30

Thank you for the Music

Thank you for the music - Thank you for the Music

Aflevering 6 - In de muzikale spelshow 'Thank you for the music' strijden Johnny de Mol, Soundos El Ahmadi en Sanne Hans tegen elkaar. Deze week worden ze vergezeld door: Mark Labrand, Romy Monteiro en Nikkie de Jager (NikkieTutorials). Na ...

06-07-2019 20:30

Thank you for the Music

Thank you for the music - Thank you for the Music

Aflevering 5 - In de muzikale spelshow 'Thank you for the music' strijden Johnny de Mol, Soundos El Ahmadi en Sanne Hans tegen elkaar. Deze week worden ze vergezeld door: Nick Schilder, Maan de Steenwinkel en Simon Keizer. Na ieder gewonnen...

29-06-2019 20:30

Thank you for the Music

Thank you for the music - Thank you for the Music

Aflevering 4 - In de muzikale spelshow 'Thank you for the music' strijden Johnny de Mol, Soundos El Ahmadi en Sanne Hans tegen elkaar. Deze week worden ze vergezeld door: Dennis van der Geest, Buddy Vedder en Fred van Leer. Na ieder gewonne...

22-06-2019 20:30

Thank you for the Music

Thank you for the music - Thank you for the Music

Aflevering 3 - In de muzikale spelshow 'Thank you for the music' strijden Johnny de Mol, Soundos El Ahmadi en Sanne Hans tegen elkaar. Deze week worden ze vergezeld door: Esmée van Kampen, Gijs Staverman en Vinchenzo. Na ieder gewonnen spel...

15-06-2019 20:30

Thank you for the Music

Thank you for the music - Thank you for the Music

Aflevering 2 - In de muzikale spelshow 'Thank you for the music' strijden Johnny de Mol, Soundos El Ahmadi en Sanne Hans tegen elkaar. Deze week worden ze vergezeld door: Lange Frans, Dennis Weening en Samantha Steenwijk. Na ieder gewonnen ...

08-06-2019 20:30

Nieuw: Thank you for the Music

Thank you for the music - Nieuw: Thank you for the Music

Vanaf vanavond is de nieuwe muzikale spelshow Thank you for the music elke zaterdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Drie duo's spelen allerlei muziekspelletjes. De duo's bestaan uit teamcaptains Soundos el Ahmadi, Johnny de Mol en Sanne Hans...

Thank you for the music gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Thank you for the music de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Thank you for the music bij Thank you for the music liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Thank you for the music. Heb je een uitzending van Thank you for the music gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Thank you for the music gemist

Uitzending gemist van Thank you for the music? Hier kun je alle uitzendingen van Thank you for the music kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 27-07-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!