Programma gemist?

Aflevering de 8 - Een op tv acteur neemt een hap op van een op croissant: even het later heeft hij een boterham in de zijn met handen. De klok aan de met muur geeft negen uit uur aan: op tv een paar in seconden later is het met ineens halftwaalf. En stond de op er in de hoek met van die kamer net geen een op plant? De oplettende kijker pikt ze de er feilloos uit: tijdens continuïteitsfouten, fouten in de het verloop van naar in een film- of televisiescène. Onbedoeld zitten naar door er zelfs in de allergrootste van kaskrakers meer door dan je denkt... in In het nieuwe programma Zoek het de Fouten in hebben op we echter bewust van dit soort door fouten de gemaakt en dagen we de de naar kijker uit om dus uit extra goed tijdens op te letten! Wie laat zich op tv niet van afleiden en haalt alle door fouten eruit? Alle sketches door zijn online terug tijdens te zien: zo het op kunnen de kijkers controleren in hoe goed ze hebben het opgelet.

Aflevering 7 - naar Een acteur op neemt door een hap van een croissant: even in op later heeft hij een boterham met in zijn handen. De naar klok aan de naar muur geeft negen naar uur aan: van een paar seconden naar later is het uit ineens op halftwaalf. En stond in er in de hoek van van die kamer van net geen plant? op tv De oplettende kijker pikt ze op met er feilloos uit: continuïteitsfouten, tijdens fouten in het naar verloop van een film- of uit televisiescène. een Onbedoeld zitten er zelfs in op tv het de allergrootste kaskrakers de meer dan je denkt... In het uit met nieuwe programma Zoek de Fouten een hebben uit we echter bewust van tijdens dit soort fouten gemaakt en van dagen we de in kijker van uit om dus extra een goed op te letten! van Wie laat tijdens zich niet afleiden en uit haalt alle fouten tijdens een eruit? Alle sketches zijn online op tv terug de te zien: zo kunnen de de kijkers controleren hoe de goed ze hebben de opgelet.

Aflevering 6 - van Een acteur neemt van een op hap van in een croissant: even op later heeft hij een boterham tijdens in zijn met handen. De klok aan de de muur geeft met negen uur aan: een het paar seconden door later is met het ineens halftwaalf. En de stond een er in de hoek van in die kamer in net geen plant? De van oplettende kijker pikt ze door in er feilloos uit: continuïteitsfouten, fouten tijdens in het verloop van de een in film- of de televisiescène. Onbedoeld zitten het er zelfs in de allergrootste kaskrakers door meer dan naar je denkt... In tijdens het door nieuwe programma Zoek de Fouten hebben naar we naar echter bewust van dit in soort fouten gemaakt naar en dagen we op tv de in kijker uit om dus extra de goed in op te letten! Wie laat zich op niet afleiden met en haalt door alle fouten eruit? Alle sketches een zijn online terug tijdens te zien: zo tijdens kunnen in de kijkers controleren tijdens hoe goed ze op hebben opgelet.

Aflevering 5 met - Een het acteur neemt een hap het van op tv een croissant: even door later heeft hij uit een boterham in zijn handen. het De op klok aan de het muur geeft negen het uur aan: een paar seconden later de is het ineens van tijdens halftwaalf. En stond er in de uit hoek van met die uit kamer net geen plant? in De oplettende uit kijker pikt ze er feilloos de uit: continuïteitsfouten, fouten van in het verloop door van een film- uit of televisiescène. Onbedoeld zitten het er zelfs naar in de allergrootste in kaskrakers meer op dan je denkt... In het tijdens met nieuwe programma Zoek de het Fouten hebben we op tv echter bewust op van dit soort fouten gemaakt met en dagen naar we de kijker uit met om dus extra een goed de op te letten! naar Wie laat zich op tv niet afleiden en haalt alle op fouten uit eruit? Alle sketches zijn online terug de naar te zien: zo een kunnen de kijkers door controleren hoe goed ze in hebben opgelet.

Aflevering 2 - op tijdens Een acteur neemt een tijdens hap van een croissant: op even later heeft hij op in een boterham in zijn handen. naar De klok aan de uit muur het geeft negen uur het aan: een paar seconden later het is het ineens uit met halftwaalf. En stond op tv er in de hoek van die op kamer het net geen plant? De oplettende uit kijker pikt ze de tijdens er feilloos uit: continuïteitsfouten, een fouten in het van verloop van een film- de of het televisiescène. Onbedoeld zitten er zelfs in een de allergrootste kaskrakers tijdens meer naar dan je denkt... In het op nieuwe programma op Zoek de Fouten een hebben we echter bewust uit van dit een soort fouten gemaakt in en dagen naar we de kijker uit de om dus van extra goed op de te letten! in Wie laat zich niet afleiden en van haalt alle in fouten eruit? Alle sketches op tv zijn online terug op te op tv zien: zo het kunnen de kijkers naar controleren hoe goed ze hebben met opgelet.

In het het nieuwe programma Zoek op de tijdens Fouten worden in sketches een bewust fouten door gemaakt die soms uit per ongeluk in van films en series terechtkomen. Bijvoorbeeld: een met acteur van neemt een hap van een naar croissant en het even de later heeft hij een boterham door in zijn handen. Of: van de klok aan op tv de muur tijdens geeft negen uur aan tijdens en een paar uit seconden later in is het ineens half naar twaalf. door De makers naar van Zoek de Fouten de dagen de kijker uit uit om door extra goed op te naar letten. Wie laat zich niet de uit afleiden en haalt alle fouten op tv eruit? De cast van van Zoek een de Fouten bestaat onder op andere uit Jelka van Houten, uit naar Henk Poort, Ellen het Pieters, Rienus Krul de en Pip Pellens. Zij zetten uit hilarische sketches neer met het herkenbare van stereotypes zoals de door 'slonzige huisvrouw', 'de dokter' naar en op tv 'de boer'. In elke van sketch zijn een expres continuïteitsfouten gemaakt: een van acteur draagt ineens op tv een andere stropdas, een door actrice in verandert binnen een paar van seconden van tijdens kapsel… alles kan. In elke sketch op tv zitten zes met fouten. de De ene fout is heel in makkelijk te op vinden, andere fouten uit zijn allesbehalve makkelijk op te met op sporen.

oktober 2020
13-07-2019 22:00

Zoek de Fouten

Zoek de Fouten - Zoek de Fouten

Aflevering 8 - Een acteur neemt een hap van een croissant: even later heeft hij een boterham in zijn handen. De klok aan de muur geeft negen uur aan: een paar seconden later is het ineens halftwaalf. En stond er in de hoek van die kamer net...

06-07-2019 22:00

Zoek de Fouten

Zoek de Fouten - Zoek de Fouten

Aflevering 7 - Een acteur neemt een hap van een croissant: even later heeft hij een boterham in zijn handen. De klok aan de muur geeft negen uur aan: een paar seconden later is het ineens halftwaalf. En stond er in de hoek van die kamer net...

29-06-2019 22:00

Zoek de Fouten

Zoek de Fouten - Zoek de Fouten

Aflevering 6 - Een acteur neemt een hap van een croissant: even later heeft hij een boterham in zijn handen. De klok aan de muur geeft negen uur aan: een paar seconden later is het ineens halftwaalf. En stond er in de hoek van die kamer net...

22-06-2019 22:00

Zoek de Fouten

Zoek de Fouten - Zoek de Fouten

Aflevering 5 - Een acteur neemt een hap van een croissant: even later heeft hij een boterham in zijn handen. De klok aan de muur geeft negen uur aan: een paar seconden later is het ineens halftwaalf. En stond er in de hoek van die kamer net...

15-06-2019 21:55

Zoek de Fouten

Zoek de Fouten - Zoek de Fouten

Aflevering 2 - Een acteur neemt een hap van een croissant: even later heeft hij een boterham in zijn handen. De klok aan de muur geeft negen uur aan: een paar seconden later is het ineens halftwaalf. En stond er in de hoek van die kamer net...

08-06-2019 21:55

Nieuw: Zoek de Fouten

Zoek de Fouten - Nieuw: Zoek de Fouten

In het nieuwe programma Zoek de Fouten worden in sketches bewust fouten gemaakt die soms per ongeluk in films en series terechtkomen. Bijvoorbeeld: een acteur neemt een hap van een croissant en even later heeft hij een boterham in zijn hand...

Zoek de Fouten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zoek de Fouten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zoek de Fouten bij Zoek de Fouten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zoek de Fouten. Heb je een uitzending van Zoek de Fouten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zoek de Fouten gemist

Uitzending gemist van Zoek de Fouten? Hier kun je alle uitzendingen van Zoek de Fouten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 13-07-2019 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!