Programma gemist?

Aflevering 8 - uit op Een acteur neemt een hap van met een het croissant: even later heeft hij uit een boterham in een op tv zijn handen. De klok aan de van muur naar geeft negen naar uur aan: een paar met seconden later een is het ineens halftwaalf. En naar stond er in tijdens de hoek tijdens van die kamer net het geen plant? De met oplettende kijker een pikt ze er tijdens feilloos uit: continuïteitsfouten, fouten tijdens in het verloop op van een film- van of televisiescène. tijdens Onbedoeld zitten er uit zelfs in de allergrootste met kaskrakers van meer dan je denkt... tijdens In het van nieuwe programma Zoek de van Fouten hebben we echter bewust uit van dit naar soort fouten de gemaakt en op tv dagen we de kijker uit de om het dus extra goed de op te letten! Wie van laat zich met niet afleiden en haalt alle fouten uit het eruit? Alle sketches zijn online terug van te zien: zo in kunnen de naar kijkers uit controleren hoe goed ze hebben van opgelet.

Aflevering 7 - op tv op tv Een acteur neemt een hap van uit een in croissant: even later met heeft hij een op boterham in zijn op tv handen. De klok de aan de muur naar geeft negen uur op aan: een paar seconden op later is naar het ineens halftwaalf. En door stond er in de op met hoek van die kamer net met geen uit plant? De oplettende kijker pikt tijdens ze door er feilloos uit: op tv continuïteitsfouten, fouten in uit het verloop van een film- op of het televisiescène. Onbedoeld zitten er zelfs op in de door allergrootste kaskrakers meer dan het je van denkt... In het nieuwe door programma Zoek de de Fouten hebben we echter uit bewust van de dit soort fouten met gemaakt en dagen we een de kijker uit met om dus met extra goed op te de letten! door Wie laat zich niet op afleiden en haalt alle fouten tijdens uit eruit? Alle sketches zijn online op terug te zien: met zo uit kunnen de kijkers controleren met hoe goed het ze hebben opgelet.

Aflevering 6 - een Een uit acteur neemt tijdens een hap van een croissant: in even door later heeft hij een boterham in op zijn naar handen. De klok uit aan de muur geeft negen uit met uur aan: een paar uit seconden later is het ineens naar halftwaalf. En stond op er in op tv de hoek van tijdens die kamer net geen op plant? De in oplettende kijker pikt een ze er feilloos tijdens uit: continuïteitsfouten, fouten op in het op verloop van een tijdens film- of televisiescène. Onbedoeld door zitten er zelfs tijdens in de allergrootste naar kaskrakers tijdens meer dan je denkt... In het het nieuwe uit programma Zoek de Fouten door hebben tijdens we echter bewust van door dit soort fouten gemaakt en van dagen we met de kijker de uit om dus door extra goed op te letten! naar Wie op tv laat zich de niet afleiden en de haalt alle fouten de eruit? Alle sketches zijn uit online terug te zien: zo uit kunnen het de kijkers een controleren hoe goed ze tijdens hebben opgelet.

Aflevering op 5 - Een acteur in neemt een een hap van een croissant: even naar later heeft met hij in een boterham in een zijn handen. De klok op aan de muur op geeft negen uur aan: een op tv op paar seconden later is tijdens het ineens halftwaalf. op tv En stond de er in de hoek op van die door kamer net geen plant? in De oplettende kijker pikt ze van er naar feilloos uit: met continuïteitsfouten, fouten in het een verloop van tijdens een film- of televisiescène. Onbedoeld op zitten met er zelfs in van de allergrootste kaskrakers tijdens meer dan je denkt... In het het nieuwe met programma Zoek de op Fouten hebben we echter van bewust uit van dit soort fouten op tv gemaakt en dagen op tv we de kijker uit om op tv dus extra goed met de op te letten! Wie laat uit zich niet afleiden en op haalt door alle fouten eruit? Alle uit sketches zijn online door terug te zien: naar zo in kunnen de kijkers controleren hoe goed tijdens ze met hebben opgelet.

Aflevering 2 de - van Een acteur neemt een hap de van naar een croissant: even de later heeft hij een boterham het in door zijn handen. De de klok aan de muur geeft van negen uur uit aan: een tijdens paar seconden later is het van ineens de halftwaalf. En stond er in het de hoek een van die kamer op net geen een plant? De oplettende kijker een pikt ze er feilloos uit: een continuïteitsfouten, op tv fouten in het het verloop van een een film- of naar televisiescène. Onbedoeld zitten er een zelfs in de allergrootste kaskrakers met meer dan het je denkt... In op tv het nieuwe programma tijdens Zoek de de Fouten hebben van we echter bewust van dit soort door fouten gemaakt op en met dagen we de kijker een uit om dus extra goed tijdens op te op tv letten! Wie laat het zich niet afleiden en uit haalt alle tijdens fouten op eruit? Alle sketches zijn online terug van te zien: van zo kunnen de met kijkers controleren hoe door goed ze tijdens hebben opgelet.

In het het nieuwe programma Zoek de met Fouten worden met in sketches bewust fouten in gemaakt die soms op per ongeluk in het films en series naar terechtkomen. Bijvoorbeeld: uit een acteur neemt een uit hap van een de croissant en even op door later heeft hij een boterham in de zijn handen. Of: in de een klok aan een de muur geeft negen uur op aan en het een paar op seconden later is het ineens half op tv twaalf. De makers op tv van door Zoek de Fouten dagen een de kijker uit op tv om extra goed door op met te letten. Wie naar laat zich niet tijdens afleiden en haalt een alle fouten eruit? De in cast van Zoek naar de Fouten bestaat op tv onder andere uit Jelka tijdens van Houten, door Henk Poort, Ellen Pieters, het Rienus Krul en Pip door Pellens. Zij zetten hilarische een de sketches neer met herkenbare stereotypes zoals tijdens de op tv 'slonzige huisvrouw', de 'de dokter' en 'de boer'. met In elke het sketch zijn van expres continuïteitsfouten gemaakt: een acteur draagt uit ineens het een andere stropdas, een actrice van verandert uit binnen een paar seconden van met kapsel… alles kan. op tv In elke tijdens sketch zitten zes de fouten. De ene het fout tijdens is heel makkelijk te vinden, andere in fouten zijn allesbehalve in op makkelijk op te van sporen.

december 2021
13-07-2019 22:00

Zoek de Fouten

Zoek de Fouten - Zoek de Fouten

Aflevering 8 - Een acteur neemt een hap van een croissant: even later heeft hij een boterham in zijn handen. De klok aan de muur geeft negen uur aan: een paar seconden later is het ineens halftwaalf. En stond er in de hoek van die kamer net...

06-07-2019 22:00

Zoek de Fouten

Zoek de Fouten - Zoek de Fouten

Aflevering 7 - Een acteur neemt een hap van een croissant: even later heeft hij een boterham in zijn handen. De klok aan de muur geeft negen uur aan: een paar seconden later is het ineens halftwaalf. En stond er in de hoek van die kamer net...

29-06-2019 22:00

Zoek de Fouten

Zoek de Fouten - Zoek de Fouten

Aflevering 6 - Een acteur neemt een hap van een croissant: even later heeft hij een boterham in zijn handen. De klok aan de muur geeft negen uur aan: een paar seconden later is het ineens halftwaalf. En stond er in de hoek van die kamer net...

22-06-2019 22:00

Zoek de Fouten

Zoek de Fouten - Zoek de Fouten

Aflevering 5 - Een acteur neemt een hap van een croissant: even later heeft hij een boterham in zijn handen. De klok aan de muur geeft negen uur aan: een paar seconden later is het ineens halftwaalf. En stond er in de hoek van die kamer net...

15-06-2019 21:55

Zoek de Fouten

Zoek de Fouten - Zoek de Fouten

Aflevering 2 - Een acteur neemt een hap van een croissant: even later heeft hij een boterham in zijn handen. De klok aan de muur geeft negen uur aan: een paar seconden later is het ineens halftwaalf. En stond er in de hoek van die kamer net...

08-06-2019 21:55

Nieuw: Zoek de Fouten

Zoek de Fouten - Nieuw: Zoek de Fouten

In het nieuwe programma Zoek de Fouten worden in sketches bewust fouten gemaakt die soms per ongeluk in films en series terechtkomen. Bijvoorbeeld: een acteur neemt een hap van een croissant en even later heeft hij een boterham in zijn hand...

Zoek de Fouten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zoek de Fouten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zoek de Fouten bij Zoek de Fouten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zoek de Fouten. Heb je een uitzending van Zoek de Fouten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zoek de Fouten gemist

Uitzending gemist van Zoek de Fouten? Hier kun je alle uitzendingen van Zoek de Fouten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 13-07-2019 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!