Programma gemist?

Aflevering het 8 - de Een acteur neemt een een hap van een met croissant: even later een heeft hij een van boterham in zijn door handen. De klok aan de in de muur geeft negen uur aan: op een de paar seconden later is het van ineens halftwaalf. En stond van er een in de hoek van uit die kamer net op tv geen plant? De het oplettende kijker pikt het ze er feilloos uit: naar continuïteitsfouten, fouten uit in het het verloop van een uit film- of televisiescène. Onbedoeld het zitten er zelfs in met de allergrootste kaskrakers naar meer dan naar je denkt... door In het nieuwe programma Zoek van de Fouten op hebben we echter bewust uit van dit het soort fouten gemaakt met en dagen we naar de kijker uit op om op tv dus extra goed op te letten! in tijdens Wie laat zich niet afleiden van en haalt alle fouten een eruit? een Alle sketches zijn tijdens online terug te door zien: zo een kunnen de kijkers controleren een hoe goed ze de hebben opgelet.

Aflevering 7 door - Een acteur uit neemt een in hap van een croissant: even een later het heeft hij een boterham in in zijn handen. De naar op tv klok aan de muur geeft negen naar uur aan: tijdens een uit paar seconden later is het tijdens ineens halftwaalf. op En stond er in de op tv van hoek van die kamer net geen van plant? van De oplettende kijker pikt ze op tv er naar feilloos uit: continuïteitsfouten, fouten in in het tijdens verloop van een met film- of televisiescène. Onbedoeld op tv zitten er door zelfs in de allergrootste het kaskrakers uit meer dan je denkt... In het tijdens nieuwe programma tijdens Zoek de Fouten hebben het uit we echter bewust van dit van soort fouten gemaakt een en dagen we op tv de kijker uit uit om dus extra goed in op te tijdens letten! Wie laat zich in naar niet afleiden en tijdens haalt alle fouten eruit? uit Alle sketches van zijn online terug uit te zien: zo een kunnen de kijkers controleren hoe uit goed de ze hebben opgelet.

Aflevering 6 - in Een acteur naar neemt een hap van van een op croissant: even later van heeft hij een boterham in het zijn handen. van De het klok aan de muur geeft negen in uur aan: op tv een tijdens paar seconden later met is het ineens naar halftwaalf. En stond er in met de hoek van door die in kamer net geen plant? De op oplettende kijker pikt ze van naar er feilloos uit: continuïteitsfouten, fouten in van het verloop van door een film- of naar televisiescène. naar Onbedoeld zitten er zelfs op in tijdens de allergrootste kaskrakers meer dan je de denkt... In het op tv nieuwe programma naar Zoek de de Fouten hebben we met echter bewust met van dit soort fouten gemaakt op en dagen het we de kijker uit uit om dus tijdens extra goed op een te letten! Wie op laat zich naar niet afleiden en haalt door alle fouten eruit? van Alle sketches zijn online terug naar te van zien: zo kunnen de kijkers het de controleren hoe goed ze hebben naar opgelet.

Aflevering 5 van - tijdens Een acteur neemt een hap van met een croissant: even in later heeft de hij met een boterham in zijn handen. De een tijdens klok aan de muur tijdens geeft negen het uur aan: een paar seconden het later de is het ineens halftwaalf. En van stond tijdens er in de hoek van met die naar kamer net geen plant? De oplettende naar kijker pikt ze het er feilloos op tv uit: continuïteitsfouten, naar fouten in het verloop in van een film- een of het televisiescène. Onbedoeld zitten er zelfs in op tv de allergrootste door kaskrakers meer de dan je het denkt... In het een nieuwe programma Zoek een de Fouten hebben we op tv echter bewust van dit soort op tv de fouten gemaakt en dagen op we de kijker uit om in dus extra goed van in op te letten! Wie laat zich van niet afleiden op tv en haalt een alle fouten in eruit? Alle sketches zijn van online terug te een zien: zo kunnen de tijdens kijkers controleren hoe in goed ze tijdens hebben opgelet.

Aflevering de 2 - naar Een acteur neemt met een hap van een van croissant: even later heeft hij op een naar boterham in op zijn handen. De klok op tv aan de muur geeft negen een uur aan: een van paar seconden op later op tv is het ineens halftwaalf. En stond uit met er in de hoek van die uit op kamer net geen plant? De oplettende door kijker pikt uit ze het er feilloos uit: continuïteitsfouten, de fouten in het het verloop van uit een film- of televisiescène. Onbedoeld zitten uit er zelfs in tijdens de allergrootste kaskrakers in door meer dan je denkt... In op het uit nieuwe programma Zoek het de Fouten hebben we echter het bewust door van dit soort fouten gemaakt en van dagen we de het het kijker uit om dus extra goed het met op te letten! Wie naar laat zich niet afleiden een en haalt van alle fouten eruit? op tv Alle sketches door zijn online terug te zien: zo uit kunnen de kijkers naar op controleren hoe goed op ze hebben opgelet.

In de het nieuwe programma van Zoek de Fouten een worden in sketches in bewust fouten uit gemaakt die soms per ongeluk in een films en op series terechtkomen. de Bijvoorbeeld: een acteur neemt door een hap van met een croissant naar en even later de heeft hij een het boterham in door zijn handen. Of: de een klok aan de muur met geeft negen uur aan de en een uit paar tijdens seconden later is het ineens met half door twaalf. De makers naar van Zoek de Fouten dagen de de kijker naar uit om extra goed op tv op te letten. Wie van laat zich tijdens niet afleiden en haalt op tv alle fouten met eruit? De cast van Zoek door de op Fouten bestaat onder andere op tv uit Jelka van van Houten, Henk Poort, een Ellen Pieters, Rienus van Krul en op Pip Pellens. Zij zetten met hilarische sketches neer tijdens met op herkenbare stereotypes zoals de 'slonzige uit huisvrouw', 'de dokter' en van 'de op boer'. In elke sketch zijn tijdens expres continuïteitsfouten de gemaakt: een een acteur draagt ineens op een andere op tv stropdas, een actrice verandert op binnen een paar van seconden van kapsel… alles kan. naar In elke een sketch in zitten zes fouten. De ene op fout is op tv heel makkelijk te vinden, andere in fouten zijn allesbehalve uit makkelijk op te op tv het sporen.

februari 2020
13-07-2019 22:00

Zoek de Fouten

Zoek de Fouten - Zoek de Fouten

Aflevering 8 - Een acteur neemt een hap van een croissant: even later heeft hij een boterham in zijn handen. De klok aan de muur geeft negen uur aan: een paar seconden later is het ineens halftwaalf. En stond er in de hoek van die kamer net...

06-07-2019 22:00

Zoek de Fouten

Zoek de Fouten - Zoek de Fouten

Aflevering 7 - Een acteur neemt een hap van een croissant: even later heeft hij een boterham in zijn handen. De klok aan de muur geeft negen uur aan: een paar seconden later is het ineens halftwaalf. En stond er in de hoek van die kamer net...

29-06-2019 22:00

Zoek de Fouten

Zoek de Fouten - Zoek de Fouten

Aflevering 6 - Een acteur neemt een hap van een croissant: even later heeft hij een boterham in zijn handen. De klok aan de muur geeft negen uur aan: een paar seconden later is het ineens halftwaalf. En stond er in de hoek van die kamer net...

22-06-2019 22:00

Zoek de Fouten

Zoek de Fouten - Zoek de Fouten

Aflevering 5 - Een acteur neemt een hap van een croissant: even later heeft hij een boterham in zijn handen. De klok aan de muur geeft negen uur aan: een paar seconden later is het ineens halftwaalf. En stond er in de hoek van die kamer net...

15-06-2019 21:55

Zoek de Fouten

Zoek de Fouten - Zoek de Fouten

Aflevering 2 - Een acteur neemt een hap van een croissant: even later heeft hij een boterham in zijn handen. De klok aan de muur geeft negen uur aan: een paar seconden later is het ineens halftwaalf. En stond er in de hoek van die kamer net...

08-06-2019 21:55

Nieuw: Zoek de Fouten

Zoek de Fouten - Nieuw: Zoek de Fouten

In het nieuwe programma Zoek de Fouten worden in sketches bewust fouten gemaakt die soms per ongeluk in films en series terechtkomen. Bijvoorbeeld: een acteur neemt een hap van een croissant en even later heeft hij een boterham in zijn hand...

Zoek de Fouten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zoek de Fouten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zoek de Fouten bij Zoek de Fouten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zoek de Fouten. Heb je een uitzending van Zoek de Fouten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zoek de Fouten gemist

Uitzending gemist van Zoek de Fouten? Hier kun je alle uitzendingen van Zoek de Fouten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 13-07-2019 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!