Programma gemist?

Aflevering op tv 8 - Een acteur neemt naar een op hap van het een croissant: even later heeft hij door een boterham op tv in zijn handen. De op tv klok aan op tv de muur geeft negen in uur aan: met een naar paar seconden later op is het ineens halftwaalf. naar En stond op tv er in de hoek van uit die met kamer net geen door plant? De oplettende kijker pikt ze een van er feilloos uit: continuïteitsfouten, fouten op in het verloop van naar een film- op tv of televisiescène. een Onbedoeld zitten er zelfs in door de van allergrootste kaskrakers meer dan het je uit denkt... In het nieuwe programma Zoek in de Fouten het hebben we op echter bewust op tv van dit soort fouten het gemaakt en uit dagen we de kijker door uit om door dus extra goed op te letten! door Wie de laat zich niet uit afleiden en haalt op tv alle fouten eruit? Alle sketches het zijn een online terug te zien: op tv zo kunnen met de kijkers controleren hoe de goed de ze hebben opgelet.

Aflevering uit 7 - op tv Een acteur neemt met een hap van een croissant: even door later op tv heeft hij een in boterham in zijn door handen. De klok naar aan de muur geeft met negen uur aan: een op paar seconden later het is het door ineens halftwaalf. En stond van door er in de hoek van op tv die kamer net met geen plant? De door oplettende kijker pikt op ze er feilloos uit: het continuïteitsfouten, fouten met in het verloop op van van een film- of televisiescène. een Onbedoeld zitten naar er zelfs in de met allergrootste kaskrakers meer dan van je denkt... In uit het nieuwe het programma Zoek de Fouten van hebben we echter uit bewust van dit van soort het fouten gemaakt en dagen op tv we de kijker uit om van op dus extra goed op te letten! tijdens Wie naar laat zich niet afleiden op tv en haalt uit alle fouten in eruit? Alle sketches zijn het online terug van te zien: zo kunnen de kijkers met controleren hoe goed tijdens naar ze hebben opgelet.

Aflevering 6 - tijdens Een acteur neemt tijdens een hap van op een in croissant: even later heeft van hij van een boterham in zijn handen. De op klok van aan de muur geeft met negen in uur aan: een een paar seconden later is door het ineens halftwaalf. En stond een er in de in hoek van in die kamer net geen tijdens plant? De oplettende een kijker pikt ze het een er feilloos uit: continuïteitsfouten, een fouten in met het verloop van een op tv film- of televisiescène. in Onbedoeld zitten tijdens er zelfs in de allergrootste kaskrakers op meer dan je door denkt... In het op nieuwe door programma Zoek de Fouten naar hebben we door echter bewust van van dit soort fouten gemaakt en op dagen we naar de kijker uit uit om dus extra tijdens goed op op te letten! Wie laat door zich niet van afleiden en haalt alle fouten naar in eruit? Alle sketches met zijn online terug in te zien: zo kunnen de door kijkers uit controleren hoe goed ze hebben op opgelet.

Aflevering door 5 - Een acteur op tv neemt met een hap van een croissant: even op tv later het heeft hij een boterham tijdens in op zijn handen. De uit klok aan de naar muur geeft negen uur aan: een op paar seconden de later is het in ineens halftwaalf. En stond tijdens een er in de op tv hoek van die kamer net in geen plant? De oplettende het kijker pikt het ze er feilloos uit: de continuïteitsfouten, op tv fouten in het verloop naar van een film- of op televisiescène. het Onbedoeld zitten naar er zelfs in de allergrootste op tv kaskrakers meer dan tijdens je op denkt... In het op tv nieuwe programma Zoek uit de Fouten hebben we echter op tv bewust van dit soort op fouten gemaakt in en dagen op tv we de kijker tijdens uit om tijdens dus extra goed op te op letten! Wie tijdens laat zich op tv niet afleiden en op haalt alle fouten eruit? de Alle sketches de zijn online terug te zien: van zo kunnen met de kijkers controleren hoe goed uit ze hebben van opgelet.

Aflevering uit 2 - Een op acteur neemt een hap op van een croissant: even op tv later heeft van hij een boterham in door van zijn handen. De het klok aan de muur geeft de negen tijdens uur aan: een tijdens paar seconden later is van het ineens halftwaalf. En stond het er in de van hoek door van die kamer het net geen plant? De in oplettende kijker pikt door ze er feilloos de uit: het continuïteitsfouten, fouten in het verloop van door een in film- of televisiescène. Onbedoeld zitten tijdens er zelfs uit in de allergrootste tijdens kaskrakers meer dan op je denkt... op tv In het nieuwe naar programma Zoek de door Fouten hebben we echter naar bewust een van dit soort fouten gemaakt en uit dagen we de het naar kijker uit om tijdens dus extra goed op te de letten! Wie laat van zich niet afleiden en van haalt alle door fouten eruit? door Alle sketches zijn online terug de te het zien: zo kunnen op de kijkers controleren hoe goed uit ze op hebben opgelet.

In met het nieuwe van programma Zoek de Fouten worden in op sketches bewust fouten naar door gemaakt die soms per door ongeluk in films en het series terechtkomen. met Bijvoorbeeld: een acteur van neemt een hap van een een croissant en even op tv later heeft hij een een boterham het in zijn handen. het Of: de het klok aan op de muur geeft negen naar uur aan het en een paar seconden later is met het ineens half een twaalf. De makers op tv het van Zoek de Fouten dagen de tijdens naar kijker uit om van extra goed op te letten. op tv Wie laat in zich niet afleiden en haalt van alle fouten uit eruit? De cast van van Zoek de een Fouten bestaat onder andere door uit Jelka van van Houten, Henk naar Poort, Ellen op Pieters, Rienus Krul tijdens en Pip Pellens. Zij zetten op tv hilarische sketches een neer met herkenbare stereotypes zoals naar de 'slonzige huisvrouw', het door 'de dokter' en 'de op tv boer'. In elke sketch uit zijn van expres continuïteitsfouten gemaakt: een de acteur draagt ineens een op tv andere op stropdas, een actrice verandert binnen op een paar seconden van op tv het kapsel… alles kan. In naar elke sketch zitten een zes fouten. De ene fout een de is heel makkelijk te vinden, een andere fouten zijn van allesbehalve uit makkelijk op te in sporen.

juni 2021
13-07-2019 22:00

Zoek de Fouten

Zoek de Fouten - Zoek de Fouten

Aflevering 8 - Een acteur neemt een hap van een croissant: even later heeft hij een boterham in zijn handen. De klok aan de muur geeft negen uur aan: een paar seconden later is het ineens halftwaalf. En stond er in de hoek van die kamer net...

06-07-2019 22:00

Zoek de Fouten

Zoek de Fouten - Zoek de Fouten

Aflevering 7 - Een acteur neemt een hap van een croissant: even later heeft hij een boterham in zijn handen. De klok aan de muur geeft negen uur aan: een paar seconden later is het ineens halftwaalf. En stond er in de hoek van die kamer net...

29-06-2019 22:00

Zoek de Fouten

Zoek de Fouten - Zoek de Fouten

Aflevering 6 - Een acteur neemt een hap van een croissant: even later heeft hij een boterham in zijn handen. De klok aan de muur geeft negen uur aan: een paar seconden later is het ineens halftwaalf. En stond er in de hoek van die kamer net...

22-06-2019 22:00

Zoek de Fouten

Zoek de Fouten - Zoek de Fouten

Aflevering 5 - Een acteur neemt een hap van een croissant: even later heeft hij een boterham in zijn handen. De klok aan de muur geeft negen uur aan: een paar seconden later is het ineens halftwaalf. En stond er in de hoek van die kamer net...

15-06-2019 21:55

Zoek de Fouten

Zoek de Fouten - Zoek de Fouten

Aflevering 2 - Een acteur neemt een hap van een croissant: even later heeft hij een boterham in zijn handen. De klok aan de muur geeft negen uur aan: een paar seconden later is het ineens halftwaalf. En stond er in de hoek van die kamer net...

08-06-2019 21:55

Nieuw: Zoek de Fouten

Zoek de Fouten - Nieuw: Zoek de Fouten

In het nieuwe programma Zoek de Fouten worden in sketches bewust fouten gemaakt die soms per ongeluk in films en series terechtkomen. Bijvoorbeeld: een acteur neemt een hap van een croissant en even later heeft hij een boterham in zijn hand...

Zoek de Fouten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zoek de Fouten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zoek de Fouten bij Zoek de Fouten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zoek de Fouten. Heb je een uitzending van Zoek de Fouten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zoek de Fouten gemist

Uitzending gemist van Zoek de Fouten? Hier kun je alle uitzendingen van Zoek de Fouten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 13-07-2019 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!