Programma gemist?

Aflevering met 8 - Een een acteur neemt een hap van uit een croissant: even in later heeft naar hij een boterham in in zijn een handen. De van klok aan de muur van geeft negen op tv uur aan: een paar seconden tijdens later is naar het ineens op tv halftwaalf. En stond er in de tijdens hoek van die de tijdens kamer net geen plant? De op oplettende het kijker pikt ze er feilloos uit: uit op tv continuïteitsfouten, fouten in het verloop van naar een uit film- of televisiescène. Onbedoeld in zitten er zelfs door in de allergrootste tijdens kaskrakers meer dan je van denkt... In een het nieuwe programma Zoek naar de Fouten het hebben we echter een bewust van van dit soort fouten gemaakt en een dagen we in de kijker op tv uit om dus extra op tv goed op te door letten! Wie de laat zich niet afleiden tijdens en haalt alle tijdens fouten tijdens eruit? Alle sketches zijn online van terug de te zien: zo kunnen het de kijkers controleren hoe goed tijdens ze hebben op tv opgelet.

Aflevering 7 - naar Een naar acteur neemt een hap met van een croissant: tijdens even later van heeft hij een de boterham in een zijn handen. De klok aan met de muur geeft met negen uur aan: door een paar seconden later de is het ineens in door halftwaalf. En stond de er in de een hoek van die kamer tijdens net geen plant? De het oplettende kijker van pikt ze er tijdens feilloos uit: continuïteitsfouten, fouten in met door het verloop van tijdens een film- of een televisiescène. Onbedoeld zitten het er zelfs in door de allergrootste kaskrakers meer op tv dan je naar denkt... In het nieuwe programma naar Zoek de Fouten van hebben we het echter bewust van door dit soort fouten door gemaakt en dagen door we de kijker uit om de dus extra van goed op naar te letten! van Wie laat zich van niet afleiden en op tv haalt alle fouten eruit? Alle sketches in op zijn online terug te zien: een zo door kunnen de kijkers controleren hoe naar goed ze hebben met opgelet.

Aflevering naar 6 - uit Een acteur neemt een met hap van een croissant: even uit het later heeft hij op een boterham in zijn handen. de De klok in aan de tijdens muur geeft negen de uur aan: een paar de seconden later is van het ineens halftwaalf. En uit stond naar er in de hoek van op die kamer het net geen plant? De oplettende van kijker pikt ze op tv er feilloos in uit: continuïteitsfouten, fouten uit in het verloop tijdens van met een film- of televisiescène. de Onbedoeld zitten er door zelfs in de allergrootste in kaskrakers meer dan uit je op denkt... In het uit nieuwe programma Zoek naar de Fouten hebben een we echter bewust van dit naar soort fouten gemaakt de en dagen de we de kijker door uit om de dus extra goed op te letten! naar tijdens Wie laat zich niet afleiden en uit haalt met alle fouten eruit? Alle sketches op zijn online met terug te met zien: zo met kunnen de kijkers controleren hoe goed door ze hebben van opgelet.

Aflevering op tv 5 - Een acteur op tv neemt tijdens een hap van een tijdens croissant: even later van heeft hij een het boterham in zijn handen. De door klok aan de op tv muur geeft het negen uur aan: met een paar op seconden later een is het ineens halftwaalf. En met stond er het in de hoek van in die kamer net op tv geen van plant? De oplettende kijker van pikt ze er tijdens feilloos uit: continuïteitsfouten, fouten in tijdens het het verloop van het een film- of televisiescène. Onbedoeld op tv zitten in er zelfs in tijdens de allergrootste kaskrakers in meer dan je denkt... met In het nieuwe programma Zoek uit de tijdens Fouten hebben we echter tijdens bewust de van dit soort het fouten gemaakt en dagen we de tijdens in kijker uit om door dus extra goed op van te letten! in Wie laat zich niet op tv afleiden en haalt alle fouten uit eruit? Alle naar sketches zijn online tijdens terug de te zien: zo van kunnen de kijkers controleren uit hoe goed ze hebben door opgelet.

Aflevering in 2 - Een het acteur neemt een hap van op tv een van croissant: even door later heeft hij van een boterham in zijn handen. een De klok aan op de muur geeft negen een in uur aan: een paar seconden van later is het ineens met halftwaalf. de En stond er in de de hoek van naar die kamer net de geen plant? naar De oplettende van kijker pikt ze er feilloos op uit: met continuïteitsfouten, fouten in het verloop van uit een film- naar of televisiescène. Onbedoeld zitten naar er zelfs het in de allergrootste kaskrakers van meer dan van je met denkt... In het naar nieuwe programma Zoek de Fouten het hebben we op tv echter bewust van dit soort in fouten gemaakt en het dagen we de het kijker uit naar om dus extra een goed op de te letten! Wie laat tijdens zich niet van afleiden en haalt tijdens alle fouten eruit? het Alle sketches zijn online terug het tijdens te zien: zo kunnen de een kijkers controleren hoe van goed ze een hebben opgelet.

In door het nieuwe programma Zoek de de Fouten worden op in sketches bewust fouten met door gemaakt die soms per ongeluk tijdens in films de en series terechtkomen. Bijvoorbeeld: tijdens een op tv acteur neemt een op hap van een croissant het en even later door heeft hij een tijdens boterham in tijdens zijn handen. Of: de het klok aan de muur geeft het negen uur van aan en een uit paar seconden later het is tijdens het ineens half twaalf. De van makers van een Zoek de een Fouten dagen de uit kijker uit om extra goed naar op te in letten. Wie laat op tv zich niet afleiden en haalt in alle fouten het eruit? De cast met van Zoek de Fouten bestaat tijdens onder andere uit het Jelka van Houten, op Henk de Poort, Ellen Pieters, Rienus in Krul en Pip de Pellens. Zij met zetten hilarische sketches neer op met tijdens herkenbare stereotypes zoals de tijdens 'slonzige huisvrouw', tijdens 'de dokter' en 'de boer'. In met van elke sketch zijn expres op tv continuïteitsfouten gemaakt: een acteur draagt met het ineens een andere stropdas, een actrice met naar verandert binnen een door paar seconden van kapsel… met alles kan. In elke van sketch zitten zes op fouten. De ene tijdens fout een is heel makkelijk te vinden, andere uit fouten zijn allesbehalve naar op tv makkelijk op te tijdens sporen.

februari 2021
13-07-2019 22:00

Zoek de Fouten

Zoek de Fouten - Zoek de Fouten

Aflevering 8 - Een acteur neemt een hap van een croissant: even later heeft hij een boterham in zijn handen. De klok aan de muur geeft negen uur aan: een paar seconden later is het ineens halftwaalf. En stond er in de hoek van die kamer net...

06-07-2019 22:00

Zoek de Fouten

Zoek de Fouten - Zoek de Fouten

Aflevering 7 - Een acteur neemt een hap van een croissant: even later heeft hij een boterham in zijn handen. De klok aan de muur geeft negen uur aan: een paar seconden later is het ineens halftwaalf. En stond er in de hoek van die kamer net...

29-06-2019 22:00

Zoek de Fouten

Zoek de Fouten - Zoek de Fouten

Aflevering 6 - Een acteur neemt een hap van een croissant: even later heeft hij een boterham in zijn handen. De klok aan de muur geeft negen uur aan: een paar seconden later is het ineens halftwaalf. En stond er in de hoek van die kamer net...

22-06-2019 22:00

Zoek de Fouten

Zoek de Fouten - Zoek de Fouten

Aflevering 5 - Een acteur neemt een hap van een croissant: even later heeft hij een boterham in zijn handen. De klok aan de muur geeft negen uur aan: een paar seconden later is het ineens halftwaalf. En stond er in de hoek van die kamer net...

15-06-2019 21:55

Zoek de Fouten

Zoek de Fouten - Zoek de Fouten

Aflevering 2 - Een acteur neemt een hap van een croissant: even later heeft hij een boterham in zijn handen. De klok aan de muur geeft negen uur aan: een paar seconden later is het ineens halftwaalf. En stond er in de hoek van die kamer net...

08-06-2019 21:55

Nieuw: Zoek de Fouten

Zoek de Fouten - Nieuw: Zoek de Fouten

In het nieuwe programma Zoek de Fouten worden in sketches bewust fouten gemaakt die soms per ongeluk in films en series terechtkomen. Bijvoorbeeld: een acteur neemt een hap van een croissant en even later heeft hij een boterham in zijn hand...

Zoek de Fouten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zoek de Fouten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zoek de Fouten bij Zoek de Fouten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zoek de Fouten. Heb je een uitzending van Zoek de Fouten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zoek de Fouten gemist

Uitzending gemist van Zoek de Fouten? Hier kun je alle uitzendingen van Zoek de Fouten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 13-07-2019 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!