Programma gemist?

Aflevering door 8 - Een op tv acteur neemt een hap van het een croissant: in even later heeft hij met een boterham op in de zijn handen. De klok een aan de muur geeft negen van uur aan: een op paar seconden van later is het het ineens halftwaalf. En in stond er in tijdens de hoek van met die kamer een net geen plant? uit De oplettende kijker pikt ze met een er feilloos uit: continuïteitsfouten, fouten in een het verloop van door in een film- of televisiescène. Onbedoeld zitten naar er met zelfs in uit de allergrootste kaskrakers meer dan door je denkt... In op tv het nieuwe programma door Zoek de Fouten naar hebben met we echter bewust een van dit soort fouten gemaakt op tv en op dagen we de een kijker uit om dus extra goed tijdens op te op letten! Wie laat zich naar niet afleiden het en haalt alle in fouten door eruit? Alle sketches uit zijn online terug te op tv zien: zo kunnen de kijkers een controleren hoe tijdens goed ze hebben uit opgelet.

Aflevering 7 - uit Een acteur een neemt een hap van door een croissant: de even later heeft hij in door een boterham in zijn op tv handen. De klok aan een de muur geeft een negen uur aan: op tv een paar seconden tijdens later door is het ineens in halftwaalf. En stond er in in de een hoek van die kamer net het geen plant? De in oplettende kijker het pikt ze op tv er feilloos uit: continuïteitsfouten, tijdens fouten in het verloop met van een film- uit of televisiescène. Onbedoeld zitten de er zelfs in de de allergrootste in kaskrakers meer dan het je denkt... In op het nieuwe programma door Zoek de Fouten het hebben we echter bewust op tv het van dit soort fouten gemaakt door en dagen we op de kijker het uit om dus door extra goed op te in letten! Wie laat van zich niet afleiden de en haalt met alle fouten de eruit? Alle sketches de zijn online terug in te zien: zo met kunnen de kijkers controleren hoe goed van ze uit hebben opgelet.

Aflevering op tv 6 - Een acteur in neemt een hap naar van van een croissant: even later heeft naar hij een de boterham in zijn handen. De met naar klok aan de muur van geeft negen uur aan: een tijdens met paar seconden later is het ineens een halftwaalf. En met stond er in van de hoek van die op kamer net geen tijdens uit plant? De oplettende het kijker pikt ze er feilloos uit: op continuïteitsfouten, fouten in in het verloop van op een film- of uit televisiescène. naar Onbedoeld zitten er zelfs de in de allergrootste kaskrakers een meer een dan je tijdens denkt... In het nieuwe programma het Zoek de Fouten hebben in we tijdens echter bewust van dit soort uit fouten gemaakt uit en het dagen we de een kijker uit om naar dus extra goed op te letten! de het Wie laat zich niet afleiden met en haalt alle fouten uit het eruit? Alle sketches zijn het online terug door te zien: zo door kunnen de kijkers controleren hoe goed naar van ze hebben opgelet.

Aflevering met 5 - Een acteur neemt op een door hap van een van croissant: even later met heeft hij een een boterham in zijn door handen. De klok aan naar de muur geeft in negen in uur aan: een paar seconden een later door is het ineens halftwaalf. En stond in er in in de hoek van die door kamer net geen een plant? uit De oplettende kijker pikt in ze er feilloos uit: tijdens in continuïteitsfouten, fouten in in het verloop van een film- de of met televisiescène. Onbedoeld zitten er zelfs van in de allergrootste kaskrakers van naar meer dan je denkt... tijdens In het nieuwe programma een Zoek in de Fouten hebben we in echter bewust van dit soort een fouten gemaakt uit en dagen we uit de kijker op tv uit om dus een extra goed op te letten! uit Wie laat uit zich niet afleiden de en haalt alle door fouten eruit? een Alle sketches zijn met online terug te op tv zien: zo de kunnen de kijkers naar controleren hoe goed ze hebben in opgelet.

Aflevering op 2 - met Een acteur neemt een hap van op in een croissant: even later uit heeft hij op een boterham in zijn op handen. De een klok aan de muur geeft negen op uur aan: in een met paar seconden later is het naar ineens een halftwaalf. En stond er tijdens in de door hoek van die kamer net van geen plant? op De oplettende kijker pikt op ze uit er feilloos uit: continuïteitsfouten, fouten in het het verloop van in een door film- of op televisiescène. Onbedoeld zitten er van zelfs in de allergrootste tijdens kaskrakers meer de dan je naar denkt... In het nieuwe programma Zoek het de Fouten hebben in we echter tijdens bewust van dit soort op tv fouten een gemaakt en dagen we de een kijker uit in om dus naar extra goed op te met letten! Wie laat zich in niet afleiden de en een haalt alle fouten eruit? op tv Alle sketches uit zijn online terug te zien: zo het kunnen met de kijkers controleren op tv hoe goed ze hebben met opgelet.

In op tv het nieuwe programma Zoek een de Fouten op worden in met sketches bewust fouten met gemaakt die soms per ongeluk op in films tijdens en series terechtkomen. van Bijvoorbeeld: een acteur neemt een een op tv hap van een tijdens croissant en even later heeft hij op een tijdens boterham in zijn handen. Of: tijdens naar de klok aan de de muur geeft negen uur aan uit en een paar door van seconden later is het tijdens ineens half twaalf. de De makers uit van Zoek de Fouten met dagen de kijker tijdens uit om extra het goed op te het letten. Wie laat zich op tv niet afleiden en haalt met alle fouten eruit? De een cast van op tv Zoek de Fouten van bestaat de onder andere uit Jelka van Houten, op op tv Henk Poort, Ellen tijdens Pieters, Rienus Krul op en Pip Pellens. op tv Zij zetten hilarische naar sketches neer met herkenbare stereotypes op tv zoals de uit 'slonzige huisvrouw', 'de dokter' tijdens en 'de boer'. In naar in elke sketch zijn expres continuïteitsfouten gemaakt: tijdens een acteur door draagt ineens in een andere stropdas, een actrice door het verandert binnen een door paar seconden van naar kapsel… alles kan. In elke uit sketch zitten zes fouten. op tv De ene naar fout van is heel makkelijk te op vinden, andere fouten zijn een allesbehalve in makkelijk op te in sporen.

juli 2020
13-07-2019 22:00

Zoek de Fouten

Zoek de Fouten - Zoek de Fouten

Aflevering 8 - Een acteur neemt een hap van een croissant: even later heeft hij een boterham in zijn handen. De klok aan de muur geeft negen uur aan: een paar seconden later is het ineens halftwaalf. En stond er in de hoek van die kamer net...

06-07-2019 22:00

Zoek de Fouten

Zoek de Fouten - Zoek de Fouten

Aflevering 7 - Een acteur neemt een hap van een croissant: even later heeft hij een boterham in zijn handen. De klok aan de muur geeft negen uur aan: een paar seconden later is het ineens halftwaalf. En stond er in de hoek van die kamer net...

29-06-2019 22:00

Zoek de Fouten

Zoek de Fouten - Zoek de Fouten

Aflevering 6 - Een acteur neemt een hap van een croissant: even later heeft hij een boterham in zijn handen. De klok aan de muur geeft negen uur aan: een paar seconden later is het ineens halftwaalf. En stond er in de hoek van die kamer net...

22-06-2019 22:00

Zoek de Fouten

Zoek de Fouten - Zoek de Fouten

Aflevering 5 - Een acteur neemt een hap van een croissant: even later heeft hij een boterham in zijn handen. De klok aan de muur geeft negen uur aan: een paar seconden later is het ineens halftwaalf. En stond er in de hoek van die kamer net...

15-06-2019 21:55

Zoek de Fouten

Zoek de Fouten - Zoek de Fouten

Aflevering 2 - Een acteur neemt een hap van een croissant: even later heeft hij een boterham in zijn handen. De klok aan de muur geeft negen uur aan: een paar seconden later is het ineens halftwaalf. En stond er in de hoek van die kamer net...

08-06-2019 21:55

Nieuw: Zoek de Fouten

Zoek de Fouten - Nieuw: Zoek de Fouten

In het nieuwe programma Zoek de Fouten worden in sketches bewust fouten gemaakt die soms per ongeluk in films en series terechtkomen. Bijvoorbeeld: een acteur neemt een hap van een croissant en even later heeft hij een boterham in zijn hand...

Zoek de Fouten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zoek de Fouten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zoek de Fouten bij Zoek de Fouten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zoek de Fouten. Heb je een uitzending van Zoek de Fouten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zoek de Fouten gemist

Uitzending gemist van Zoek de Fouten? Hier kun je alle uitzendingen van Zoek de Fouten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 13-07-2019 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!