Programma gemist?

Theoloog een des Vaderlands Stefan een Paas bezoekt de Nationale met Synode 2019 op tv in Dordrecht, waar het kerken zijn samengekomen om naar hun verbondenheid tijdens uit te op tv spreken. Wat is uit er nu anders de dan vierhonderd jaar geleden naar bij de Nationale Synode? naar Stefan Paas verkent op Dordrecht zowel een binnen als buiten de op kerk en zoekt uit naar de op tv relevantie van kerk en geloof met op nu.

september 2020
09-06-2019 11:00

De Nationale Synode door de ogen van Stefan Paas

De Nationale Synode door de ogen van Stefan Paas - De Nationale Synode door de ogen van Stefan Paas

Theoloog des Vaderlands Stefan Paas bezoekt de Nationale Synode 2019 in Dordrecht, waar kerken zijn samengekomen om hun verbondenheid uit te spreken. Wat is er nu anders dan vierhonderd jaar geleden bij de Nationale Synode? Stefan Paas verk...

De Nationale Synode door de ogen van Stefan Paas gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nationale Synode door de ogen van Stefan Paas de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nationale Synode door de ogen van Stefan Paas bij De Nationale Synode door de ogen van Stefan Paas liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nationale Synode door de ogen van Stefan Paas. Heb je een uitzending van De Nationale Synode door de ogen van Stefan Paas gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nationale Synode door de ogen van Stefan Paas gemist

Uitzending gemist van De Nationale Synode door de ogen van Stefan Paas? Hier kun je alle uitzendingen van De Nationale Synode door de ogen van Stefan Paas kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-06-2019 om 11:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!