Programma gemist?

Dikkertje het Dap en zijn beste vriend, tijdens giraf uit Raf zijn onafscheidelijk. uit Daarom bedenkt Dikkertje, op tv wanneer hij voor het tijdens eerst het naar school moet, een plan de om de Raf mee te uit kunnen nemen.

oktober 2020
10-06-2019 08:00

Dikkertje Dap

Dikkertje Dap - Dikkertje Dap

Dikkertje Dap en zijn beste vriend, giraf Raf zijn onafscheidelijk. Daarom bedenkt Dikkertje, wanneer hij voor het eerst naar school moet, een plan om Raf mee te kunnen nemen.

Dikkertje Dap gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dikkertje Dap de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dikkertje Dap bij Dikkertje Dap liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dikkertje Dap. Heb je een uitzending van Dikkertje Dap gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dikkertje Dap gemist

Uitzending gemist van Dikkertje Dap? Hier kun je alle uitzendingen van Dikkertje Dap kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 10-06-2019 om 08:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!