Programma gemist?

Aflevering door 4 - Ali's Mensentuin is de een uniek de sociaal experiment en van spraakmakend emotainment in in één. Ali B. onderzoekt op elke op tv week de het eigenaardigheden én overeenkomsten van mensen met in vijf aparte naar hokken in de mensentuin uit van Nederland. Vijf van groepen mensen op tv waarover we allemaal wel van een op mening, misschien zelfs een wel een vooroordeel hebben: Surinaamse uit met moeders, bikers, minima, boeren of op tv sekswerkers. Groepen die tijdens ogenschijnlijk helemaal NIETS de met elkaar delen, van die soms zelfs tijdens vijandelijk of angstig van tegenover elkaar uit staan. Maar verschillen op ze echt naar zo van elkaar? Sterker tijdens nog: is er naar misschien zelfs iets wat ze de delen? Als op er iemand is die in daar achter op kan komen, dan is naar dat uit natuurlijk wel de grote mensenknuffelaar uit en verbinder Ali naar B. Dit keer uit van gaat Ali het gesprek aan met op excentrieke gays, minima, uit rappers, Sinti-zigeuners en door de carrièrevrouwen.

Aflevering 3 in - Ali's door Mensentuin is een in uniek sociaal experiment en het spraakmakend in emotainment in één. op Ali B. onderzoekt door elke week de eigenaardigheden naar én overeenkomsten van mensen op tv in vijf aparte hokken op tv in in de mensentuin van een Nederland. Vijf groepen mensen de waarover we allemaal wel op tv een mening, misschien het zelfs wel een de het vooroordeel hebben: Surinaamse moeders, op tv bikers, minima, boeren de of sekswerkers. Groepen die ogenschijnlijk van helemaal NIETS op tv met elkaar op delen, die soms zelfs een vijandelijk in of angstig tegenover elkaar staan. Maar naar in verschillen ze echt zo van met elkaar? Sterker een nog: is er het misschien zelfs iets op tv wat ze delen? Als er een iemand op is die daar achter op tv kan komen, de dan is dat op tv natuurlijk wel naar de grote mensenknuffelaar en met verbinder Ali B. tijdens Dit keer door gaat Ali het gesprek aan met de transgenders, de sekswerkers, gabbers, naar bejaarden, en Surinaamse het moeders.

Aflevering 2 het - Ali's Mensentuin is een de een uniek sociaal experiment op tv en spraakmakend emotainment met in één. het Ali B. onderzoekt de elke week de eigenaardigheden tijdens én overeenkomsten van door mensen in op vijf aparte hokken in de mensentuin van van Nederland. Vijf op groepen het mensen waarover met we allemaal wel een uit mening, misschien zelfs wel een het vooroordeel naar hebben: Surinaamse moeders, het bikers, minima, boeren uit of sekswerkers. Groepen naar die ogenschijnlijk helemaal NIETS met met elkaar delen, het die met soms zelfs vijandelijk of angstig tegenover in elkaar staan. op tv Maar in verschillen ze echt zo tijdens van elkaar? Sterker de nog: is naar er misschien zelfs iets wat ze een delen? Als met er iemand is die een daar achter naar kan uit komen, dan is op tv dat natuurlijk wel uit de grote mensenknuffelaar en verbinder de Ali naar B. Dit keer gaat Ali op tv het gesprek aan het met toiletjuffrouwen, boeren, de moslima's, influencers het en tienermoeders.

Het door nieuwe programma Ali's het Mensentuin wordt naar door SBS6 omschreven met als een uniek sociaal op tv experiment en spraakmakend een emotainment in één. Ali B. door onderzoekt elke naar week de eigenaardigheden én overeenkomsten naar van op mensen in vijf de aparte hokken tijdens in de mensentuin tijdens van Nederland. Vijf groepen mensen het waarover we allemaal het wel op een mening, misschien zelfs uit wel een van vooroordeel hebben: Surinaamse moeders, van bikers, minima, boeren de of sekswerkers. Groepen die uit ogenschijnlijk helemaal NIETS met een elkaar delen, die op tv soms zelfs een vijandelijk of angstig tegenover elkaar met staan. Maar verschillen op tv ze echt op tv zo van elkaar? met Sterker nog: is er van misschien zelfs iets de wat naar ze delen? Als er iemand door is door die daar achter kan komen, van het dan is dat in de grote mensenknuffelaar en het verbinder Ali B. Het experiment op tv vindt plaats in een op tv grote studio waar met letterlijk een vijf hokken staan met met elk een naar aparte groep mensen erin. in In het midden door is een groot een plein. op tv Ali stelt uitdagende, op persoonlijke en soms zelfs op tv indringende vragen. Iedereen die zich met aangesproken voelt, het stapt op het marktplein op om uit zich bij Ali te door voegen. Hier ziet de op carrièrevrouw de dat de gabber en op tv de gay ook door wel eens de gepest zijn in het verleden, op net als van zij. door Dat schept onmiddellijk met een band. En naar begrip.

augustus 2020
01-07-2019 21:30

Ali's Mensentuin

Ali's Mensentuin - Ali's Mensentuin

Aflevering 4 - Ali's Mensentuin is een uniek sociaal experiment en spraakmakend emotainment in één. Ali B. onderzoekt elke week de eigenaardigheden én overeenkomsten van mensen in vijf aparte hokken in de mensentuin van Nederland. Vijf groe...

24-06-2019 21:30

Ali's Mensentuin

Ali's Mensentuin - Ali's Mensentuin

Aflevering 3 - Ali's Mensentuin is een uniek sociaal experiment en spraakmakend emotainment in één. Ali B. onderzoekt elke week de eigenaardigheden én overeenkomsten van mensen in vijf aparte hokken in de mensentuin van Nederland. Vijf groe...

17-06-2019 21:30

Ali's Mensentuin

Ali's Mensentuin - Ali's Mensentuin

Aflevering 2 - Ali's Mensentuin is een uniek sociaal experiment en spraakmakend emotainment in één. Ali B. onderzoekt elke week de eigenaardigheden én overeenkomsten van mensen in vijf aparte hokken in de mensentuin van Nederland. Vijf groe...

10-06-2019 21:30

Nieuw: Ali's Mensentuin

Ali's Mensentuin - Nieuw: Ali's Mensentuin

Het nieuwe programma Ali's Mensentuin wordt door SBS6 omschreven als een uniek sociaal experiment en spraakmakend emotainment in één. Ali B. onderzoekt elke week de eigenaardigheden én overeenkomsten van mensen in vijf aparte hokken in de ...

Ali's Mensentuin gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ali's Mensentuin de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ali's Mensentuin bij Ali's Mensentuin liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ali's Mensentuin. Heb je een uitzending van Ali's Mensentuin gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ali's Mensentuin gemist

Uitzending gemist van Ali's Mensentuin? Hier kun je alle uitzendingen van Ali's Mensentuin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 01-07-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!