Programma gemist?

Aflevering op tv 4 - Ali's door Mensentuin is tijdens een uniek sociaal experiment en spraakmakend het emotainment door in één. Ali in B. onderzoekt elke week de de van eigenaardigheden én overeenkomsten door van mensen in op vijf aparte hokken in de in mensentuin van Nederland. Vijf tijdens het groepen mensen waarover we de allemaal wel een mening, het misschien zelfs wel tijdens een door vooroordeel hebben: Surinaamse op tv moeders, bikers, minima, boeren met of sekswerkers. de Groepen die ogenschijnlijk helemaal van NIETS met elkaar het delen, die soms zelfs vijandelijk met of met angstig tegenover elkaar staan. het Maar verschillen op tv ze echt met zo van elkaar? Sterker uit nog: is er het misschien zelfs iets wat ze in delen? Als er in met iemand is die daar achter kan een komen, dan is van dat de natuurlijk wel de grote een mensenknuffelaar en verbinder met Ali B. Dit keer naar door gaat Ali het gesprek aan met de met excentrieke gays, minima, het rappers, Sinti-zigeuners en op tv carrièrevrouwen.

Aflevering op 3 - het Ali's Mensentuin is in een uniek sociaal experiment en spraakmakend de emotainment in van één. van Ali B. onderzoekt elke week de tijdens eigenaardigheden én overeenkomsten van van mensen het in vijf aparte door hokken door in de mensentuin van Nederland. Vijf met groepen mensen waarover in we allemaal van wel een mening, in misschien het zelfs wel een vooroordeel een hebben: Surinaamse moeders, uit bikers, minima, boeren of uit sekswerkers. Groepen die ogenschijnlijk tijdens helemaal NIETS in met elkaar delen, van die soms uit zelfs vijandelijk of het angstig tegenover elkaar staan. met Maar verschillen ze echt op tv zo in van elkaar? Sterker nog: is tijdens tijdens er misschien zelfs iets wat een ze in delen? Als er iemand is die uit daar achter kan een komen, dan is uit dat natuurlijk in wel de grote van mensenknuffelaar en door verbinder Ali door B. Dit keer gaat Ali het op tv gesprek aan met op transgenders, het sekswerkers, gabbers, bejaarden, en tijdens Surinaamse het moeders.

Aflevering 2 - door Ali's Mensentuin in is een uniek het sociaal experiment en op spraakmakend emotainment in één. van Ali B. onderzoekt op tv elke op week de eigenaardigheden én overeenkomsten tijdens van mensen in van vijf een aparte hokken in de op tv mensentuin van Nederland. Vijf met groepen mensen naar waarover we allemaal wel door een mening, misschien op tv zelfs wel met een vooroordeel hebben: Surinaamse naar moeders, bikers, minima, op tv boeren of sekswerkers. de een Groepen die ogenschijnlijk helemaal NIETS het met elkaar een delen, die soms zelfs vijandelijk met of angstig van tegenover elkaar staan. de Maar verschillen op tv ze echt zo van elkaar? met Sterker nog: is op er de misschien zelfs uit iets wat ze delen? in Als er uit iemand is die daar een achter kan met komen, dan is dat door natuurlijk wel de grote mensenknuffelaar door en verbinder op Ali B. Dit keer naar op tv gaat Ali het het gesprek aan met toiletjuffrouwen, boeren, door moslima's, in influencers en tienermoeders.

Het de nieuwe programma Ali's Mensentuin op wordt door SBS6 omschreven tijdens als een uniek uit sociaal tijdens experiment en spraakmakend het emotainment in in één. Ali B. onderzoekt elke een week de eigenaardigheden én overeenkomsten naar een van mensen in vijf in aparte hokken in de mensentuin de van Nederland. Vijf een groepen op tv mensen waarover we op tv allemaal wel een mening, misschien tijdens zelfs wel een het in vooroordeel hebben: Surinaamse moeders, de bikers, minima, boeren of sekswerkers. Groepen een die in ogenschijnlijk helemaal NIETS met de elkaar van delen, die soms naar zelfs vijandelijk of angstig met tegenover elkaar staan. Maar verschillen de ze echt een zo van elkaar? Sterker tijdens nog: naar is er misschien zelfs de iets wat ze delen? naar Als er de iemand is die met daar achter kan in komen, dan is dat de uit de grote mensenknuffelaar naar en verbinder Ali B. Het experiment vindt van plaats in een het grote studio in waar letterlijk door vijf hokken staan in met elk een aparte uit groep mensen erin. het In het midden op is het een groot plein. Ali stelt uitdagende, met persoonlijke op en soms zelfs indringende vragen. het naar Iedereen die zich aangesproken in voelt, stapt het van marktplein op om zich bij naar Ali de te voegen. door Hier ziet de carrièrevrouw dat de uit op gabber en de gay ook het wel eens gepest de zijn in het verleden, door net als zij. uit Dat schept van onmiddellijk een band. het En van begrip.

maart 2020
01-07-2019 21:30

Ali's Mensentuin

Ali's Mensentuin - Ali's Mensentuin

Aflevering 4 - Ali's Mensentuin is een uniek sociaal experiment en spraakmakend emotainment in één. Ali B. onderzoekt elke week de eigenaardigheden én overeenkomsten van mensen in vijf aparte hokken in de mensentuin van Nederland. Vijf groe...

24-06-2019 21:30

Ali's Mensentuin

Ali's Mensentuin - Ali's Mensentuin

Aflevering 3 - Ali's Mensentuin is een uniek sociaal experiment en spraakmakend emotainment in één. Ali B. onderzoekt elke week de eigenaardigheden én overeenkomsten van mensen in vijf aparte hokken in de mensentuin van Nederland. Vijf groe...

17-06-2019 21:30

Ali's Mensentuin

Ali's Mensentuin - Ali's Mensentuin

Aflevering 2 - Ali's Mensentuin is een uniek sociaal experiment en spraakmakend emotainment in één. Ali B. onderzoekt elke week de eigenaardigheden én overeenkomsten van mensen in vijf aparte hokken in de mensentuin van Nederland. Vijf groe...

10-06-2019 21:30

Nieuw: Ali's Mensentuin

Ali's Mensentuin - Nieuw: Ali's Mensentuin

Het nieuwe programma Ali's Mensentuin wordt door SBS6 omschreven als een uniek sociaal experiment en spraakmakend emotainment in één. Ali B. onderzoekt elke week de eigenaardigheden én overeenkomsten van mensen in vijf aparte hokken in de ...

Ali's Mensentuin gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ali's Mensentuin de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ali's Mensentuin bij Ali's Mensentuin liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ali's Mensentuin. Heb je een uitzending van Ali's Mensentuin gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ali's Mensentuin gemist

Uitzending gemist van Ali's Mensentuin? Hier kun je alle uitzendingen van Ali's Mensentuin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 01-07-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!