Programma gemist?

Aflevering in 4 - uit Ali's Mensentuin is een uniek sociaal door door experiment en spraakmakend emotainment op in één. Ali op B. onderzoekt het elke week de eigenaardigheden én overeenkomsten een van uit mensen in in vijf aparte hokken in naar de mensentuin met van Nederland. Vijf groepen naar mensen waarover we allemaal wel in een mening, misschien door zelfs in wel een vooroordeel hebben: in Surinaamse door moeders, bikers, minima, boeren uit of sekswerkers. Groepen door die ogenschijnlijk helemaal op NIETS met elkaar naar delen, die het soms zelfs vijandelijk of angstig uit tegenover elkaar naar staan. Maar verschillen ze in echt zo de van elkaar? Sterker nog: door is er misschien met zelfs iets wat ze het van delen? Als er uit iemand is die op daar achter kan komen, op tv dan is met dat natuurlijk wel de grote in mensenknuffelaar en in verbinder Ali B. Dit de keer gaat Ali het door gesprek tijdens aan met excentrieke gays, minima, van rappers, Sinti-zigeuners door en met carrièrevrouwen.

Aflevering in 3 - Ali's Mensentuin is tijdens een de uniek sociaal experiment in en spraakmakend emotainment in één. naar Ali B. tijdens onderzoekt een elke week de eigenaardigheden én het overeenkomsten een van mensen in vijf aparte hokken van in de naar mensentuin van de Nederland. Vijf groepen mensen waarover op tv het we allemaal wel een mening, misschien het zelfs wel de een vooroordeel hebben: op Surinaamse op moeders, bikers, minima, boeren of sekswerkers. op Groepen die ogenschijnlijk met door helemaal NIETS met elkaar de delen, die soms een zelfs vijandelijk of angstig tegenover op tv een elkaar staan. Maar verschillen de ze echt zo de van elkaar? Sterker tijdens nog: is er misschien zelfs een door iets wat ze delen? tijdens Als er een iemand is die in daar achter kan in komen, dan is dat natuurlijk met wel de grote de mensenknuffelaar en verbinder naar Ali een B. Dit keer gaat Ali het van door gesprek aan met transgenders, sekswerkers, gabbers, een met bejaarden, en Surinaamse met moeders.

Aflevering naar 2 - Ali's Mensentuin is uit een uniek tijdens sociaal tijdens experiment en spraakmakend emotainment in op één. Ali B. onderzoekt het elke week de met eigenaardigheden én de overeenkomsten uit van mensen in uit vijf aparte hokken in uit de mensentuin van Nederland. Vijf naar groepen mensen waarover op tv we op tv allemaal wel een mening, op tv misschien zelfs uit wel een vooroordeel hebben: Surinaamse op moeders, in bikers, minima, de boeren of sekswerkers. Groepen die naar ogenschijnlijk helemaal NIETS met een elkaar delen, die met op soms zelfs vijandelijk of door angstig tegenover elkaar staan. tijdens Maar uit verschillen ze echt zo van tijdens elkaar? Sterker nog: is uit er misschien zelfs op iets wat uit ze delen? van Als er met iemand is die daar in achter kan komen, dan is naar op dat natuurlijk wel de grote mensenknuffelaar de en verbinder tijdens Ali B. Dit keer de gaat naar Ali het gesprek van aan met toiletjuffrouwen, het boeren, moslima's, influencers en met tienermoeders.

Het nieuwe programma van op Ali's Mensentuin wordt door een SBS6 omschreven op als een uniek een sociaal experiment en spraakmakend emotainment op tv in de één. Ali B. onderzoekt het elke week de een eigenaardigheden én overeenkomsten van mensen in in vijf aparte hokken tijdens van in de mensentuin van Nederland. van Vijf door groepen mensen waarover we allemaal wel met op een mening, misschien zelfs het wel een vooroordeel op hebben: Surinaamse moeders, een bikers, minima, boeren of de sekswerkers. Groepen die ogenschijnlijk een helemaal uit NIETS met elkaar delen, die uit soms zelfs naar vijandelijk of angstig in tegenover elkaar staan. het Maar verschillen ze een echt zo op tv van elkaar? Sterker het nog: is er de misschien zelfs iets wat ze het delen? Als door er iemand is die daar van in achter kan komen, dan is van dat de grote mensenknuffelaar op tv en verbinder naar Ali B. Het op tv experiment vindt tijdens plaats in een grote studio door waar letterlijk met vijf hokken uit staan met elk een tijdens aparte groep uit mensen erin. In het midden uit is een groot met plein. Ali door stelt uitdagende, persoonlijke en soms naar zelfs indringende vragen. in Iedereen die zich van aangesproken voelt, in stapt het marktplein op naar om zich bij op tv Ali te voegen. op tv Hier op ziet de carrièrevrouw het dat de met gabber en de gay ook wel de eens uit gepest zijn in het het verleden, net als zij. door Dat schept met onmiddellijk een band. tijdens En van begrip.

oktober 2019
01-07-2019 21:30

Ali's Mensentuin

Ali's Mensentuin - Ali's Mensentuin

Aflevering 4 - Ali's Mensentuin is een uniek sociaal experiment en spraakmakend emotainment in één. Ali B. onderzoekt elke week de eigenaardigheden én overeenkomsten van mensen in vijf aparte hokken in de mensentuin van Nederland. Vijf groe...

24-06-2019 21:30

Ali's Mensentuin

Ali's Mensentuin - Ali's Mensentuin

Aflevering 3 - Ali's Mensentuin is een uniek sociaal experiment en spraakmakend emotainment in één. Ali B. onderzoekt elke week de eigenaardigheden én overeenkomsten van mensen in vijf aparte hokken in de mensentuin van Nederland. Vijf groe...

17-06-2019 21:30

Ali's Mensentuin

Ali's Mensentuin - Ali's Mensentuin

Aflevering 2 - Ali's Mensentuin is een uniek sociaal experiment en spraakmakend emotainment in één. Ali B. onderzoekt elke week de eigenaardigheden én overeenkomsten van mensen in vijf aparte hokken in de mensentuin van Nederland. Vijf groe...

10-06-2019 21:30

Nieuw: Ali's Mensentuin

Ali's Mensentuin - Nieuw: Ali's Mensentuin

Het nieuwe programma Ali's Mensentuin wordt door SBS6 omschreven als een uniek sociaal experiment en spraakmakend emotainment in één. Ali B. onderzoekt elke week de eigenaardigheden én overeenkomsten van mensen in vijf aparte hokken in de ...

Ali's Mensentuin gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ali's Mensentuin de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ali's Mensentuin bij Ali's Mensentuin liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ali's Mensentuin. Heb je een uitzending van Ali's Mensentuin gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ali's Mensentuin gemist

Uitzending gemist van Ali's Mensentuin? Hier kun je alle uitzendingen van Ali's Mensentuin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 01-07-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!