Programma gemist?

Aflevering 4 met - Ali's Mensentuin in is op een uniek sociaal naar experiment en spraakmakend een emotainment in één. op Ali B. onderzoekt op tv elke week de eigenaardigheden én tijdens overeenkomsten van mensen in in vijf tijdens aparte hokken in de op tv mensentuin van in Nederland. Vijf een groepen mensen waarover we allemaal wel op tv een mening, misschien met uit zelfs wel een vooroordeel hebben: uit Surinaamse moeders, uit bikers, minima, boeren tijdens of sekswerkers. het Groepen die ogenschijnlijk helemaal op tv NIETS met elkaar op delen, die soms zelfs vijandelijk een of angstig het tegenover elkaar staan. Maar uit naar verschillen ze echt zo van elkaar? op de Sterker nog: is op er misschien zelfs iets de wat ze de delen? Als er iemand is uit die daar achter het kan komen, op dan is dat natuurlijk wel tijdens de op grote mensenknuffelaar uit en verbinder Ali B. Dit tijdens keer gaat uit Ali het gesprek aan met op tv excentrieke gays, minima, uit de rappers, Sinti-zigeuners en de carrièrevrouwen.

Aflevering 3 - uit Ali's Mensentuin is het een uniek een sociaal experiment op tv en spraakmakend emotainment in met één. tijdens Ali B. onderzoekt elke week in de eigenaardigheden met én overeenkomsten naar van mensen in vijf aparte hokken een in de in mensentuin van Nederland. de Vijf in groepen mensen waarover we allemaal wel op een mening, tijdens misschien zelfs wel een een vooroordeel hebben: Surinaamse naar een moeders, bikers, minima, door boeren of sekswerkers. Groepen op die ogenschijnlijk naar helemaal NIETS met elkaar delen, in die door soms zelfs vijandelijk naar of angstig tegenover elkaar door staan. Maar verschillen ze echt naar zo van in elkaar? Sterker van nog: is er naar misschien zelfs iets wat ze een delen? Als een er het iemand is die een daar achter kan komen, dan is op naar dat natuurlijk wel de grote door mensenknuffelaar en verbinder Ali op B. een Dit keer gaat Ali het op gesprek aan door met transgenders, sekswerkers, van gabbers, naar bejaarden, en Surinaamse op moeders.

Aflevering 2 tijdens - Ali's Mensentuin is naar een uniek sociaal van experiment en spraakmakend een emotainment in in één. Ali B. onderzoekt van in elke week de eigenaardigheden én het overeenkomsten van mensen in met door vijf aparte hokken in de mensentuin door van Nederland. van Vijf het groepen mensen waarover we de allemaal wel een mening, tijdens misschien zelfs wel de een vooroordeel een hebben: Surinaamse moeders, een bikers, minima, boeren of sekswerkers. op tv Groepen naar die ogenschijnlijk helemaal NIETS in met elkaar met delen, die soms zelfs vijandelijk tijdens of angstig het tegenover elkaar staan. door Maar met verschillen ze echt van zo van elkaar? Sterker nog: is tijdens er door misschien zelfs iets op wat ze delen? in Als er iemand is in die naar daar achter kan komen, dan van is dat de natuurlijk wel uit de grote mensenknuffelaar een en verbinder Ali in B. Dit keer in gaat Ali het gesprek aan met in op tv toiletjuffrouwen, boeren, moslima's, influencers en een tienermoeders.

Het uit nieuwe programma Ali's Mensentuin wordt de een door SBS6 omschreven als een een uniek sociaal tijdens experiment en spraakmakend emotainment op in één. Ali het B. onderzoekt de elke week de eigenaardigheden én op overeenkomsten van mensen het in vijf aparte uit hokken op tv in de mensentuin van Nederland. tijdens Vijf groepen mensen waarover van we de allemaal wel tijdens een mening, misschien zelfs wel een door vooroordeel hebben: Surinaamse op op moeders, bikers, minima, boeren tijdens of sekswerkers. Groepen die ogenschijnlijk helemaal in NIETS met van elkaar delen, die een soms zelfs tijdens vijandelijk of angstig tegenover met elkaar staan. tijdens Maar verschillen ze naar echt zo van elkaar? met Sterker nog: is van er misschien zelfs iets het op wat ze delen? Als er een iemand is die in daar tijdens achter kan komen, dan is de dat de de grote mensenknuffelaar en met verbinder Ali B. Het experiment de vindt plaats tijdens in een grote studio op tv waar met letterlijk vijf hokken staan met elk tijdens een aparte groep in mensen erin. In door het midden is op op een groot plein. Ali naar stelt uitdagende, persoonlijke en soms het zelfs indringende vragen. een tijdens Iedereen die zich aangesproken door voelt, stapt het marktplein op van met om zich bij Ali te voegen. de met Hier ziet de carrièrevrouw tijdens dat de gabber en op de gay ook wel op eens op gepest zijn in het door verleden, net een als zij. Dat schept onmiddellijk uit de een band. En met begrip.

augustus 2021
01-07-2019 21:30

Ali's Mensentuin

Ali's Mensentuin - Ali's Mensentuin

Aflevering 4 - Ali's Mensentuin is een uniek sociaal experiment en spraakmakend emotainment in één. Ali B. onderzoekt elke week de eigenaardigheden én overeenkomsten van mensen in vijf aparte hokken in de mensentuin van Nederland. Vijf groe...

24-06-2019 21:30

Ali's Mensentuin

Ali's Mensentuin - Ali's Mensentuin

Aflevering 3 - Ali's Mensentuin is een uniek sociaal experiment en spraakmakend emotainment in één. Ali B. onderzoekt elke week de eigenaardigheden én overeenkomsten van mensen in vijf aparte hokken in de mensentuin van Nederland. Vijf groe...

17-06-2019 21:30

Ali's Mensentuin

Ali's Mensentuin - Ali's Mensentuin

Aflevering 2 - Ali's Mensentuin is een uniek sociaal experiment en spraakmakend emotainment in één. Ali B. onderzoekt elke week de eigenaardigheden én overeenkomsten van mensen in vijf aparte hokken in de mensentuin van Nederland. Vijf groe...

10-06-2019 21:30

Nieuw: Ali's Mensentuin

Ali's Mensentuin - Nieuw: Ali's Mensentuin

Het nieuwe programma Ali's Mensentuin wordt door SBS6 omschreven als een uniek sociaal experiment en spraakmakend emotainment in één. Ali B. onderzoekt elke week de eigenaardigheden én overeenkomsten van mensen in vijf aparte hokken in de ...

Ali's Mensentuin gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ali's Mensentuin de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ali's Mensentuin bij Ali's Mensentuin liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ali's Mensentuin. Heb je een uitzending van Ali's Mensentuin gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ali's Mensentuin gemist

Uitzending gemist van Ali's Mensentuin? Hier kun je alle uitzendingen van Ali's Mensentuin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 01-07-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!