Programma gemist?

Aflevering met 4 - Ali's Mensentuin is een tijdens een uniek sociaal experiment en van spraakmakend emotainment uit in één. Ali een B. onderzoekt elke met week de tijdens eigenaardigheden én overeenkomsten op van mensen in vijf door aparte hokken in de met mensentuin van Nederland. Vijf op tv groepen mensen waarover het we allemaal tijdens wel een mening, misschien op zelfs wel naar een vooroordeel hebben: van Surinaamse moeders, bikers, in minima, boeren of met sekswerkers. op Groepen die ogenschijnlijk helemaal NIETS tijdens met elkaar delen, die van soms zelfs vijandelijk van of op tv angstig tegenover elkaar staan. Maar het verschillen ze echt een zo van naar elkaar? Sterker nog: is in er misschien zelfs tijdens iets de wat ze delen? Als het er iemand het is die daar achter de kan komen, het dan is dat op natuurlijk wel met de grote mensenknuffelaar en op tv verbinder Ali naar B. Dit keer gaat Ali op het gesprek op tv aan met excentrieke gays, minima, in rappers, Sinti-zigeuners de en uit carrièrevrouwen.

Aflevering 3 - uit Ali's Mensentuin is de een naar uniek sociaal experiment en spraakmakend de emotainment in een één. Ali B. naar onderzoekt elke de week de van eigenaardigheden én overeenkomsten van een mensen in vijf het aparte hokken op in de mensentuin van op tv Nederland. Vijf groepen mensen de waarover we tijdens allemaal wel een mening, misschien in zelfs wel een naar vooroordeel hebben: uit Surinaamse door moeders, bikers, minima, boeren op tv of sekswerkers. Groepen die ogenschijnlijk in in helemaal NIETS met elkaar delen, met die soms zelfs in vijandelijk of angstig van tegenover elkaar naar staan. Maar verschillen tijdens ze echt zo van elkaar? door Sterker nog: in is er door misschien zelfs de iets wat ze delen? het Als er iemand is die het daar achter kan de komen, van dan is dat van natuurlijk wel de grote mensenknuffelaar de en verbinder door Ali B. naar Dit keer gaat uit Ali het gesprek aan met op tv transgenders, sekswerkers, van gabbers, tijdens bejaarden, en Surinaamse op tv moeders.

Aflevering met 2 - naar Ali's Mensentuin is met een uniek sociaal experiment en spraakmakend een het emotainment in één. tijdens Ali B. onderzoekt elke week naar de eigenaardigheden én tijdens overeenkomsten van mensen in tijdens vijf met aparte hokken op in de mensentuin op van Nederland. Vijf groepen mensen waarover de naar we allemaal wel een van mening, misschien zelfs wel tijdens een vooroordeel uit hebben: Surinaamse naar moeders, bikers, minima, boeren of sekswerkers. met Groepen die op tv ogenschijnlijk van helemaal NIETS met elkaar delen, in die soms een zelfs vijandelijk of angstig in tegenover elkaar staan. naar Maar verschillen ze echt op tv zo van elkaar? met de Sterker nog: is naar er misschien zelfs iets wat ze door delen? Als er op naar iemand is die daar achter door kan komen, dan het is dat natuurlijk wel uit de tijdens grote mensenknuffelaar in en verbinder Ali B. Dit uit keer gaat Ali het een gesprek aan van met een toiletjuffrouwen, boeren, moslima's, influencers en op tv tienermoeders.

Het nieuwe programma op tv Ali's Mensentuin op wordt door in SBS6 omschreven als een uniek een sociaal experiment en naar een spraakmakend emotainment in één. Ali B. van onderzoekt elke week het de eigenaardigheden van én overeenkomsten van een mensen in vijf aparte uit hokken in de uit mensentuin van in Nederland. Vijf groepen mensen het waarover we allemaal wel het een mening, misschien tijdens zelfs wel een in vooroordeel hebben: uit Surinaamse uit moeders, bikers, minima, door boeren of sekswerkers. Groepen die ogenschijnlijk helemaal met NIETS met door elkaar delen, die soms een zelfs de vijandelijk of met angstig tegenover elkaar staan. Maar verschillen van ze het echt zo van elkaar? het Sterker nog: is tijdens er misschien zelfs iets op tv de wat ze delen? Als het er iemand is die tijdens daar achter kan komen, de dan door is dat de grote in mensenknuffelaar een en verbinder Ali B. Het experiment vindt een plaats in met een tijdens grote studio waar naar letterlijk vijf hokken staan met elk tijdens een met aparte groep mensen erin. door In naar het midden is een van groot plein. een Ali stelt uitdagende, persoonlijke en een soms zelfs met indringende vragen. Iedereen die de zich aangesproken tijdens voelt, stapt het marktplein uit op om zich bij met Ali in te voegen. op tv Hier ziet de carrièrevrouw dat van de gabber en uit de gay ook wel op eens gepest een zijn in het tijdens verleden, net een als zij. Dat schept onmiddellijk een van een band. En in begrip.

april 2021
01-07-2019 21:30

Ali's Mensentuin

Ali's Mensentuin - Ali's Mensentuin

Aflevering 4 - Ali's Mensentuin is een uniek sociaal experiment en spraakmakend emotainment in één. Ali B. onderzoekt elke week de eigenaardigheden én overeenkomsten van mensen in vijf aparte hokken in de mensentuin van Nederland. Vijf groe...

24-06-2019 21:30

Ali's Mensentuin

Ali's Mensentuin - Ali's Mensentuin

Aflevering 3 - Ali's Mensentuin is een uniek sociaal experiment en spraakmakend emotainment in één. Ali B. onderzoekt elke week de eigenaardigheden én overeenkomsten van mensen in vijf aparte hokken in de mensentuin van Nederland. Vijf groe...

17-06-2019 21:30

Ali's Mensentuin

Ali's Mensentuin - Ali's Mensentuin

Aflevering 2 - Ali's Mensentuin is een uniek sociaal experiment en spraakmakend emotainment in één. Ali B. onderzoekt elke week de eigenaardigheden én overeenkomsten van mensen in vijf aparte hokken in de mensentuin van Nederland. Vijf groe...

10-06-2019 21:30

Nieuw: Ali's Mensentuin

Ali's Mensentuin - Nieuw: Ali's Mensentuin

Het nieuwe programma Ali's Mensentuin wordt door SBS6 omschreven als een uniek sociaal experiment en spraakmakend emotainment in één. Ali B. onderzoekt elke week de eigenaardigheden én overeenkomsten van mensen in vijf aparte hokken in de ...

Ali's Mensentuin gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ali's Mensentuin de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ali's Mensentuin bij Ali's Mensentuin liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ali's Mensentuin. Heb je een uitzending van Ali's Mensentuin gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ali's Mensentuin gemist

Uitzending gemist van Ali's Mensentuin? Hier kun je alle uitzendingen van Ali's Mensentuin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 01-07-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!