Programma gemist?

Aflevering naar 4 - Ali's Mensentuin is de een door uniek sociaal experiment tijdens en spraakmakend emotainment in in één. Ali op B. onderzoekt elke week de tijdens eigenaardigheden én overeenkomsten de van op tv mensen in vijf aparte hokken naar in de mensentuin op tv de van Nederland. Vijf groepen mensen waarover tijdens we op tv allemaal wel een mening, op misschien in zelfs wel een vooroordeel hebben: Surinaamse op tv met moeders, bikers, minima, boeren het of sekswerkers. Groepen die door ogenschijnlijk door helemaal NIETS met elkaar delen, met die soms zelfs vijandelijk in of angstig uit tegenover elkaar staan. Maar op tv tijdens verschillen ze echt zo op tv van elkaar? Sterker nog: is een er op tv misschien zelfs iets het wat ze op delen? Als er iemand is die naar daar op achter kan komen, naar dan is dat natuurlijk wel naar het de grote mensenknuffelaar en op tv verbinder Ali B. Dit keer tijdens naar gaat Ali het gesprek met aan met excentrieke gays, het minima, rappers, door Sinti-zigeuners en uit carrièrevrouwen.

Aflevering 3 - uit een Ali's Mensentuin is een uniek het sociaal experiment en in spraakmakend emotainment naar in één. Ali B. van onderzoekt elke week de een eigenaardigheden én van overeenkomsten van mensen in in vijf aparte met hokken in de mensentuin door in van Nederland. Vijf groepen in mensen waarover uit we allemaal wel een mening, door misschien zelfs wel naar een vooroordeel op hebben: Surinaamse moeders, het bikers, minima, boeren of sekswerkers. door een Groepen die ogenschijnlijk helemaal NIETS op met elkaar delen, die tijdens soms zelfs van vijandelijk of het angstig tegenover elkaar naar staan. Maar verschillen ze op tv echt het zo van elkaar? Sterker de nog: is er misschien zelfs met op tv iets wat ze uit delen? Als er uit iemand is die daar van achter kan komen, dan is door dat natuurlijk wel een de grote mensenknuffelaar op tv en in verbinder Ali een B. Dit keer gaat Ali tijdens het de gesprek aan met transgenders, sekswerkers, gabbers, op tv bejaarden, van en Surinaamse met moeders.

Aflevering het 2 - door Ali's Mensentuin is een uniek sociaal door door experiment en spraakmakend emotainment in op één. Ali B. door onderzoekt elke week uit de eigenaardigheden én van overeenkomsten van van mensen in met vijf aparte hokken in de de mensentuin van Nederland. door Vijf op groepen mensen waarover we op tv allemaal wel een op tv mening, misschien zelfs wel een met vooroordeel hebben: Surinaamse door moeders, bikers, minima, met boeren of de sekswerkers. Groepen die op ogenschijnlijk helemaal NIETS in met elkaar delen, van die de soms zelfs vijandelijk van of angstig tegenover elkaar staan. door Maar met verschillen ze echt zo van elkaar? door Sterker nog: op tv is op er misschien zelfs iets wat ze op tv delen? door Als er iemand is door die het daar achter kan op tv komen, dan is dat natuurlijk wel naar de grote mensenknuffelaar op tv en verbinder Ali door B. Dit op keer gaat naar Ali het gesprek een aan met met toiletjuffrouwen, boeren, moslima's, op tv influencers en tienermoeders.

Het nieuwe de programma Ali's met Mensentuin wordt door SBS6 omschreven het naar als een uniek sociaal experiment uit en spraakmakend emotainment het in door één. Ali B. onderzoekt elke week in de eigenaardigheden door én overeenkomsten van mensen in tijdens vijf uit aparte hokken tijdens in de mensentuin tijdens van Nederland. Vijf groepen in mensen waarover uit we allemaal wel naar een mening, misschien zelfs wel door een vooroordeel hebben: Surinaamse de moeders, bikers, naar minima, op boeren of sekswerkers. Groepen die ogenschijnlijk in helemaal op tv NIETS met elkaar de delen, die soms zelfs vijandelijk door of in angstig tegenover elkaar door staan. Maar verschillen op tv ze echt zo van elkaar? Sterker op tv nog: is door er door misschien zelfs iets wat ze naar delen? door Als er iemand is tijdens die daar in achter kan komen, dan is dat op de grote mensenknuffelaar het in en verbinder Ali B. Het experiment tijdens vindt plaats tijdens in een grote studio waar in letterlijk naar vijf hokken staan met elk met een van aparte groep mensen erin. In in het midden naar is een groot op plein. Ali in stelt uitdagende, door persoonlijke en soms zelfs indringende uit vragen. Iedereen met die zich een aangesproken voelt, stapt het het marktplein op om zich bij uit het Ali te voegen. Hier ziet op tv de carrièrevrouw naar dat de gabber en een de tijdens gay ook wel op tv eens gepest zijn in tijdens het verleden, net door als zij. Dat uit schept onmiddellijk een band. het En tijdens begrip.

december 2020
01-07-2019 21:30

Ali's Mensentuin

Ali's Mensentuin - Ali's Mensentuin

Aflevering 4 - Ali's Mensentuin is een uniek sociaal experiment en spraakmakend emotainment in één. Ali B. onderzoekt elke week de eigenaardigheden én overeenkomsten van mensen in vijf aparte hokken in de mensentuin van Nederland. Vijf groe...

24-06-2019 21:30

Ali's Mensentuin

Ali's Mensentuin - Ali's Mensentuin

Aflevering 3 - Ali's Mensentuin is een uniek sociaal experiment en spraakmakend emotainment in één. Ali B. onderzoekt elke week de eigenaardigheden én overeenkomsten van mensen in vijf aparte hokken in de mensentuin van Nederland. Vijf groe...

17-06-2019 21:30

Ali's Mensentuin

Ali's Mensentuin - Ali's Mensentuin

Aflevering 2 - Ali's Mensentuin is een uniek sociaal experiment en spraakmakend emotainment in één. Ali B. onderzoekt elke week de eigenaardigheden én overeenkomsten van mensen in vijf aparte hokken in de mensentuin van Nederland. Vijf groe...

10-06-2019 21:30

Nieuw: Ali's Mensentuin

Ali's Mensentuin - Nieuw: Ali's Mensentuin

Het nieuwe programma Ali's Mensentuin wordt door SBS6 omschreven als een uniek sociaal experiment en spraakmakend emotainment in één. Ali B. onderzoekt elke week de eigenaardigheden én overeenkomsten van mensen in vijf aparte hokken in de ...

Ali's Mensentuin gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ali's Mensentuin de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ali's Mensentuin bij Ali's Mensentuin liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ali's Mensentuin. Heb je een uitzending van Ali's Mensentuin gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ali's Mensentuin gemist

Uitzending gemist van Ali's Mensentuin? Hier kun je alle uitzendingen van Ali's Mensentuin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 01-07-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!