Programma gemist?

Documentaire door van Hansje Quartel. ADO Den naar Haag is met een van het zeven clubs tijdens die aan de competitie van de de tijdens eredivisie vrouwen deelneemt. uit Voor het tweede jaar strijden uit bij tijdens ADO achttien gepassioneerde meiden, het de Haagse tieten, om het uit hoogst haalbare het doel: de door landstitel. Gaan uit de vrouwen het halen? En tijdens wie naar mag er mee naar het uit EK? de Hansje Quartel volgt het een team gedurende het hele seizoen met in en heeft als 'one op tv of the guys' een op intieme in documentaire gemaakt over de pioniers van tijdens het vrouwenvoetbal. Een het wereld waar van met megatransfers tijdens nog lang geen tijdens sprake is en tijdens de meiden blij in zijn als ze het eindelijk een door keer in de mannenkleedkamer door in het bubbelbad mogen op springen.

september 2021
19-01-2010 23:15

Aflevering 1

3DOC: Mooie benen - Aflevering 1

Documentaire van Hansje Quartel. ADO Den Haag is een van zeven clubs die aan de competitie van de eredivisie vrouwen deelneemt. Voor het tweede jaar strijden bij ADO achttien gepassioneerde meiden, de Haagse tieten, om het hoogst haalbare d...

3DOC: Mooie benen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3DOC: Mooie benen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3DOC: Mooie benen bij 3DOC: Mooie benen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3DOC: Mooie benen. Heb je een uitzending van 3DOC: Mooie benen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3DOC: Mooie benen gemist

Info volgt

Uitzending gemist van 3DOC: Mooie benen? Hier kun je alle uitzendingen van 3DOC: Mooie benen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-01-2010 om 23:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!