Programma gemist?

Documentaire met van Hansje Quartel. uit ADO Den het Haag is een van op tv zeven clubs die in aan de competitie van met de eredivisie vrouwen van deelneemt. Voor het uit tweede jaar strijden uit bij naar ADO achttien gepassioneerde het meiden, de Haagse tieten, om het het hoogst haalbare op doel: de uit landstitel. Gaan een de vrouwen het halen? met En wie mag er mee de naar in het EK? Hansje Quartel volgt de het naar team gedurende het hele seizoen van naar en heeft als 'one of the uit guys' door een intieme op tv documentaire gemaakt over de de pioniers van het vrouwenvoetbal. Een door wereld de waar van naar megatransfers nog lang in geen sprake is en de de meiden blij een zijn als naar ze eindelijk een keer in de het mannenkleedkamer een in het bubbelbad mogen op springen.

januari 2021
19-01-2010 23:15

Aflevering 1

3DOC: Mooie benen - Aflevering 1

Documentaire van Hansje Quartel. ADO Den Haag is een van zeven clubs die aan de competitie van de eredivisie vrouwen deelneemt. Voor het tweede jaar strijden bij ADO achttien gepassioneerde meiden, de Haagse tieten, om het hoogst haalbare d...

3DOC: Mooie benen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3DOC: Mooie benen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3DOC: Mooie benen bij 3DOC: Mooie benen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3DOC: Mooie benen. Heb je een uitzending van 3DOC: Mooie benen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3DOC: Mooie benen gemist

Info volgt

Uitzending gemist van 3DOC: Mooie benen? Hier kun je alle uitzendingen van 3DOC: Mooie benen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-01-2010 om 23:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!