Programma gemist?

Documentaire tijdens van Hansje Quartel. ADO tijdens Den Haag op tv is een van naar zeven clubs de die aan de competitie van de een eredivisie vrouwen deelneemt. op tv Voor het het tweede jaar strijden op tv bij ADO achttien tijdens gepassioneerde meiden, de uit Haagse het tieten, om het hoogst naar haalbare doel: de naar landstitel. Gaan de vrouwen het op halen? En wie met uit mag er mee naar het met EK? Hansje de Quartel volgt het team op tv gedurende in het hele seizoen naar en heeft als 'one of op tv the guys' een tijdens intieme documentaire gemaakt over met de pioniers van naar het uit vrouwenvoetbal. Een wereld waar een van megatransfers nog tijdens lang geen door sprake is en de meiden op blij door zijn als naar ze eindelijk een keer uit in de mannenkleedkamer de in het bubbelbad mogen een springen.

mei 2021
19-01-2010 23:15

Aflevering 1

3DOC: Mooie benen - Aflevering 1

Documentaire van Hansje Quartel. ADO Den Haag is een van zeven clubs die aan de competitie van de eredivisie vrouwen deelneemt. Voor het tweede jaar strijden bij ADO achttien gepassioneerde meiden, de Haagse tieten, om het hoogst haalbare d...

3DOC: Mooie benen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3DOC: Mooie benen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3DOC: Mooie benen bij 3DOC: Mooie benen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3DOC: Mooie benen. Heb je een uitzending van 3DOC: Mooie benen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3DOC: Mooie benen gemist

Info volgt

Uitzending gemist van 3DOC: Mooie benen? Hier kun je alle uitzendingen van 3DOC: Mooie benen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-01-2010 om 23:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!