Programma gemist?

Documentaire van Hansje met Quartel. ADO Den naar van Haag is een van zeven tijdens clubs die aan de de competitie van het de in eredivisie vrouwen deelneemt. Voor het tweede op jaar door strijden bij naar ADO achttien gepassioneerde meiden, van de Haagse tieten, om het naar hoogst haalbare doel: de de tijdens landstitel. Gaan de vrouwen de het het halen? En wie mag er mee de naar het EK? op op Hansje Quartel volgt met het team gedurende het hele seizoen naar een en heeft als in 'one of the het guys' een intieme documentaire gemaakt tijdens over de op tv pioniers van het vrouwenvoetbal. van Een wereld waar met van megatransfers nog in lang geen sprake door is en de tijdens meiden door blij zijn als ze eindelijk een door op keer in de naar mannenkleedkamer in het de bubbelbad mogen springen.

januari 2020
19-01-2010 23:15

Aflevering 1

3DOC: Mooie benen - Aflevering 1

Documentaire van Hansje Quartel. ADO Den Haag is een van zeven clubs die aan de competitie van de eredivisie vrouwen deelneemt. Voor het tweede jaar strijden bij ADO achttien gepassioneerde meiden, de Haagse tieten, om het hoogst haalbare d...

3DOC: Mooie benen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3DOC: Mooie benen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3DOC: Mooie benen bij 3DOC: Mooie benen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3DOC: Mooie benen. Heb je een uitzending van 3DOC: Mooie benen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3DOC: Mooie benen gemist

Info volgt

Uitzending gemist van 3DOC: Mooie benen? Hier kun je alle uitzendingen van 3DOC: Mooie benen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-01-2010 om 23:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!