Programma gemist?

Documentaire een van Hansje in Quartel. ADO Den Haag is van een van tijdens zeven clubs die aan de in competitie door van de eredivisie vrouwen deelneemt. het in Voor het tweede jaar strijden bij door het ADO achttien gepassioneerde van meiden, de Haagse tieten, tijdens om het in hoogst haalbare doel: met de landstitel. Gaan met de vrouwen het halen? En wie een mag een er mee naar een het EK? op tv Hansje Quartel volgt uit het team gedurende door het hele seizoen en op heeft als 'one in of the guys' een op intieme uit documentaire gemaakt over de de pioniers van het op tv vrouwenvoetbal. Een op tv wereld waar van uit megatransfers nog lang geen sprake tijdens is en de de meiden blij een zijn als ze eindelijk een met keer in de op mannenkleedkamer in het in bubbelbad met mogen springen.

mei 2020
19-01-2010 23:15

Aflevering 1

3DOC: Mooie benen - Aflevering 1

Documentaire van Hansje Quartel. ADO Den Haag is een van zeven clubs die aan de competitie van de eredivisie vrouwen deelneemt. Voor het tweede jaar strijden bij ADO achttien gepassioneerde meiden, de Haagse tieten, om het hoogst haalbare d...

3DOC: Mooie benen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3DOC: Mooie benen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3DOC: Mooie benen bij 3DOC: Mooie benen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3DOC: Mooie benen. Heb je een uitzending van 3DOC: Mooie benen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3DOC: Mooie benen gemist

Info volgt

Uitzending gemist van 3DOC: Mooie benen? Hier kun je alle uitzendingen van 3DOC: Mooie benen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-01-2010 om 23:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!