Programma gemist?

Documentaire van Hansje op Quartel. ADO door Den Haag is de een een van zeven clubs die aan de met competitie in van de eredivisie vrouwen in deelneemt. met Voor het tweede jaar strijden bij op tv een ADO achttien gepassioneerde meiden, de de Haagse uit tieten, om het hoogst van haalbare doel: uit de landstitel. Gaan de in vrouwen het halen? En wie naar de mag er mee naar het EK? het Hansje Quartel met volgt uit het team gedurende het hele tijdens seizoen en heeft naar als 'one of the het guys' op tv een intieme op tv documentaire gemaakt over de met pioniers van het vrouwenvoetbal. door Een wereld tijdens waar van in megatransfers nog lang geen naar sprake is en de meiden van blij door zijn als ze eindelijk een door uit keer in de mannenkleedkamer in het met bubbelbad op tv mogen springen.

september 2020
19-01-2010 23:15

Aflevering 1

3DOC: Mooie benen - Aflevering 1

Documentaire van Hansje Quartel. ADO Den Haag is een van zeven clubs die aan de competitie van de eredivisie vrouwen deelneemt. Voor het tweede jaar strijden bij ADO achttien gepassioneerde meiden, de Haagse tieten, om het hoogst haalbare d...

3DOC: Mooie benen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3DOC: Mooie benen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3DOC: Mooie benen bij 3DOC: Mooie benen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3DOC: Mooie benen. Heb je een uitzending van 3DOC: Mooie benen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3DOC: Mooie benen gemist

Info volgt

Uitzending gemist van 3DOC: Mooie benen? Hier kun je alle uitzendingen van 3DOC: Mooie benen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-01-2010 om 23:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!