Programma gemist?

Documentaire in van Hansje Quartel. in ADO Den Haag is uit een van met zeven clubs die aan de op tv competitie van de een eredivisie vrouwen deelneemt. tijdens Voor het met tweede jaar strijden door bij ADO achttien tijdens gepassioneerde meiden, de van Haagse tieten, het om het met hoogst haalbare doel: op de landstitel. Gaan de vrouwen het de halen? door En wie mag door er mee naar het EK? naar Hansje uit Quartel volgt het team gedurende van in het hele seizoen en heeft als uit 'one de of the guys' een intieme van documentaire gemaakt over in de in pioniers van het vrouwenvoetbal. op tv Een een wereld waar van megatransfers nog in lang geen sprake is naar en de meiden de blij zijn als in ze eindelijk uit een keer in tijdens de met mannenkleedkamer in het bubbelbad mogen tijdens springen.

juni 2021
19-01-2010 23:15

Aflevering 1

3DOC: Mooie benen - Aflevering 1

Documentaire van Hansje Quartel. ADO Den Haag is een van zeven clubs die aan de competitie van de eredivisie vrouwen deelneemt. Voor het tweede jaar strijden bij ADO achttien gepassioneerde meiden, de Haagse tieten, om het hoogst haalbare d...

3DOC: Mooie benen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3DOC: Mooie benen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3DOC: Mooie benen bij 3DOC: Mooie benen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3DOC: Mooie benen. Heb je een uitzending van 3DOC: Mooie benen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3DOC: Mooie benen gemist

Info volgt

Uitzending gemist van 3DOC: Mooie benen? Hier kun je alle uitzendingen van 3DOC: Mooie benen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-01-2010 om 23:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!