Programma gemist?

Martin de komt aan in van New York voor de laatste door etappe van tijdens zijn de reis: Manhattan Island de met het wereldberoemde Empire State door Building, en het nabijgelegen het op Ellis Island. Van de in ene wereldberoemde attractie naar een de andere: de met volgende halte, op op 300 kilometer afstand het van New York, is in Martha's Vineyard. op tv Het ligt door elf kilometer van het het vasteland en is heel naar van geliefd bij vakantievierders en de rijken het der uit aarde. De naar laatste halte op Martins lange van eilandenreis is Maine, de met het meest oostelijk gelegen staat van Amerika, een met met honderden eilanden voor een de kust. met Hij gaat aan boord naar van het ondersteuningsschip Sunbeam, van een liefdadigheidsproject dat met al ruim honderd jaar uit afgelegen eilandgemeenschappen steun door biedt. het Onder de bemanning bevinden zich op tv een verpleegkundige, een op tv de geestelijke, een scheepswerktuigkundige en een in steward. van Zij organiseren allerhande activiteiten, van in koffiebijeenkomsten tot counseling, in om in de naar lichamelijke, geestelijke en religieuze uit behoeften uit van de eilandbewoners te een voorzien.

De volgende op halte tijdens op Martins eilandenreis is het kleurrijke de Caribische eiland in Puerto Rico, het op in twee na door grootste eiland met van Amerika en het door enige met uit Spaans als voertaal. een In 2017 een trok orkaan Maria een naar verwoestend spoor over het uit eiland. door Het was de zwaarste ramp in het de eilandgeschiedenis: bosgebieden uit en huizen gingen met de verloren en duizenden mensen kwamen op tv om. Een jaar van later in ziet Martin hoe in de Puertoricanen hun leven na met de naar ramp langzaam oppakken. Daarna reist door Martin naar van de Sea Islands voor uit de kust met van Georgia en van South Carolina. Op van deze eilandengroep wonen de het Gullah Geechee, afstammelingen van door Afrikaanse uit slaven die vroeger de tijdens plantages op deze eilanden met bewerkten. Dankzij op tv de geïsoleerde ligging van tijdens de eilanden bleef de hun Afrikaanse culturele het erfgoed veel beter een het bewaard dan bij op slaven op het door vasteland.

Martins omzwervingen brengen naar hem 2400 tijdens kilometer verderop met naar de San Juan Islands uit in een de staat Washington, op tv aan de noordwestkust van Amerika, een vlak bij in de grens met tijdens Canada. Daar met liggen ruim honderd grotendeels het onbewoonde naar eilanden. Vanaf de San Juan op tv Islands zakt door Martin de westkust op tv af naar door het Channel Islands het National Park, dat op tv bekendstaat als de Galapagos uit van Amerika vanwege de unieke de fauna. van En vanaf de naar Channel Islands onderneemt van Martin een reis van 3000 op kilometer dwars door naar de VS naar het Avery Island, in door het uit binnenland van Louisiana op tv ten noorden van op de Golf van met Mexico, dat 45 meter een boven het omringende tijdens water uitsteekt. op Martin bezoekt de uit kust bij op Avery Island, waar door steeds meer eilandbewoners wegtrekken uit vanwege de in gevolgen van de klimaatverandering, het stijgende met zeewaterniveau met en extreem een weer. Het landoppervlak neemt alarmerend snel van af, van zoals Martin zelf kan op tv aanschouwen.

Martin in bezoekt het door weelderige, tropische Hawaï. uit Hij kijkt verder dan het uit imago de van toeristenparadijs met louter zonovergoten stranden de en op tv toplocaties om te surfen, en het belicht de verwoestingen een van die aangroeiende lavavelden en rokende kraters naar een aanrichten. Na Hawaï vliegt in Martin 4000 kilometer noordwaarts, op naar de eilanden voor op uit de kust van Alaska. Het de contrast had niet door groter kunnen in zijn: van tropische regenwouden naar op tv besneeuwde gletsjers, de van in volgepakte stranden naar het een van de dunst bevolkte een gebieden van de Amerika.

december 2021
03-08-2019 18:05

Islands of America

Islands of America - Islands of America

Martin komt aan in New York voor de laatste etappe van zijn reis: Manhattan Island met het wereldberoemde Empire State Building, en het nabijgelegen Ellis Island. Van de ene wereldberoemde attractie naar de andere: de volgende halte, op 300...

27-06-2019 21:15

Islands of America

Islands of America - Islands of America

De volgende halte op Martins eilandenreis is het kleurrijke Caribische eiland Puerto Rico, het op twee na grootste eiland van Amerika en het enige met Spaans als voertaal. In 2017 trok orkaan Maria een verwoestend spoor over het eiland. Het...

20-06-2019 21:20

Islands of America

Islands of America - Islands of America

Martins omzwervingen brengen hem 2400 kilometer verderop naar de San Juan Islands in de staat Washington, aan de noordwestkust van Amerika, vlak bij de grens met Canada. Daar liggen ruim honderd grotendeels onbewoonde eilanden. Vanaf de San...

13-06-2019 21:20

Islands of America

Islands of America - Islands of America

Martin bezoekt het weelderige, tropische Hawaï. Hij kijkt verder dan het imago van toeristenparadijs met louter zonovergoten stranden en toplocaties om te surfen, en belicht de verwoestingen die aangroeiende lavavelden en rokende kraters aa...

Islands of America gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Islands of America de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Islands of America bij Islands of America liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Islands of America. Heb je een uitzending van Islands of America gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Islands of America gemist

Uitzending gemist van Islands of America? Hier kun je alle uitzendingen van Islands of America kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 03-08-2019 om 18:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!