Programma gemist?

Martin op tv komt aan in uit New York naar voor de laatste etappe van van zijn reis: Manhattan Island de met door het wereldberoemde een Empire State Building, naar en het nabijgelegen Ellis Island. door Van de de ene wereldberoemde attractie naar naar de tijdens andere: de volgende op tv halte, op 300 kilometer afstand met van met New York, is Martha's het Vineyard. Het ligt door elf kilometer naar van het vasteland en uit is heel geliefd naar bij vakantievierders en de rijken in der aarde. op tv De naar laatste halte op Martins lange de eilandenreis met is Maine, de meest oostelijk uit gelegen staat van naar Amerika, met in honderden eilanden het voor de kust. Hij gaat aan het boord tijdens van het ondersteuningsschip met Sunbeam, een liefdadigheidsproject dat al van ruim honderd jaar van afgelegen eilandgemeenschappen tijdens steun van biedt. Onder de bemanning in bevinden zich een door verpleegkundige, een geestelijke, een tijdens scheepswerktuigkundige en een op steward. in Zij organiseren allerhande van activiteiten, van koffiebijeenkomsten tot counseling, om op door in de lichamelijke, geestelijke van en religieuze met behoeften van de eilandbewoners te tijdens voorzien.

De volgende een halte op Martins eilandenreis tijdens is het het kleurrijke met Caribische eiland Puerto Rico, het de op twee na door grootste eiland van een Amerika het en het enige met tijdens Spaans als voertaal. In 2017 in trok orkaan tijdens Maria een in verwoestend spoor op over het eiland. Het was op tv de zwaarste ramp in met de eilandgeschiedenis: bosgebieden met en van huizen gingen verloren van en duizenden mensen kwamen een om. Een jaar later in ziet Martin hoe door de Puertoricanen hun door leven na op tv de ramp door langzaam oppakken. tijdens Daarna reist Martin op naar de Sea Islands voor de op kust van Georgia in en South Carolina. op tv Op deze eilandengroep tijdens wonen de Gullah de het Geechee, afstammelingen van met Afrikaanse slaven die vroeger de plantages de op op deze eilanden bewerkten. Dankzij de van geïsoleerde ligging de van de eilanden in bleef hun Afrikaanse culturele op tv erfgoed met veel beter bewaard dan bij met slaven op tijdens het door vasteland.

Martins door omzwervingen brengen de hem 2400 kilometer verderop naar de in San Juan op tv Islands op tv in de staat Washington, aan de de noordwestkust van Amerika, de naar vlak bij de grens met Canada. op Daar van liggen ruim honderd op grotendeels onbewoonde eilanden. Vanaf de de San van Juan Islands zakt Martin met de westkust af naar in op het Channel Islands National Park, dat op tv bekendstaat een als de Galapagos tijdens van Amerika vanwege op de unieke fauna. En het vanaf de Channel het Islands onderneemt Martin van een reis van 3000 door kilometer dwars de door met de VS naar Avery Island, een in op het binnenland van Louisiana uit ten noorden van van de Golf van het Mexico, dat tijdens 45 meter boven het omringende water de uitsteekt. Martin op bezoekt van de kust bij Avery Island, het waar steeds meer eilandbewoners door wegtrekken vanwege tijdens de gevolgen van in de op tv klimaatverandering, het stijgende zeewaterniveau en de extreem een weer. Het landoppervlak neemt alarmerend snel naar af, zoals de Martin zelf in kan aanschouwen.

Martin bezoekt het een weelderige, tropische naar Hawaï. Hij uit kijkt verder dan het imago een van een toeristenparadijs met op tv louter zonovergoten stranden en toplocaties om van de te surfen, en belicht het de verwoestingen die aangroeiende in lavavelden en rokende uit kraters aanrichten. Na Hawaï in vliegt Martin 4000 een door kilometer noordwaarts, naar de van eilanden voor de kust van van Alaska. Het contrast een had niet tijdens groter kunnen op tv zijn: van tropische regenwouden naar het besneeuwde de gletsjers, van het volgepakte stranden naar een van uit de dunst bevolkte gebieden het van door Amerika.

juni 2021
03-08-2019 18:05

Islands of America

Islands of America - Islands of America

Martin komt aan in New York voor de laatste etappe van zijn reis: Manhattan Island met het wereldberoemde Empire State Building, en het nabijgelegen Ellis Island. Van de ene wereldberoemde attractie naar de andere: de volgende halte, op 300...

27-06-2019 21:15

Islands of America

Islands of America - Islands of America

De volgende halte op Martins eilandenreis is het kleurrijke Caribische eiland Puerto Rico, het op twee na grootste eiland van Amerika en het enige met Spaans als voertaal. In 2017 trok orkaan Maria een verwoestend spoor over het eiland. Het...

20-06-2019 21:20

Islands of America

Islands of America - Islands of America

Martins omzwervingen brengen hem 2400 kilometer verderop naar de San Juan Islands in de staat Washington, aan de noordwestkust van Amerika, vlak bij de grens met Canada. Daar liggen ruim honderd grotendeels onbewoonde eilanden. Vanaf de San...

13-06-2019 21:20

Islands of America

Islands of America - Islands of America

Martin bezoekt het weelderige, tropische Hawaï. Hij kijkt verder dan het imago van toeristenparadijs met louter zonovergoten stranden en toplocaties om te surfen, en belicht de verwoestingen die aangroeiende lavavelden en rokende kraters aa...

Islands of America gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Islands of America de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Islands of America bij Islands of America liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Islands of America. Heb je een uitzending van Islands of America gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Islands of America gemist

Uitzending gemist van Islands of America? Hier kun je alle uitzendingen van Islands of America kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 03-08-2019 om 18:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!