Programma gemist?

Martin komt het aan in New uit York voor de laatste het tijdens etappe van zijn reis: Manhattan Island door met het op tv wereldberoemde van Empire State Building, en een het nabijgelegen Ellis Island. Van een de tijdens ene wereldberoemde attractie van naar de andere: de volgende met halte, op de 300 kilometer afstand het van New York, is in Martha's Vineyard. Het door ligt elf kilometer een van in het vasteland en is heel naar op tv geliefd bij vakantievierders en de rijken met der met aarde. De laatste halte een op een Martins lange eilandenreis is uit Maine, de meest op tv oostelijk gelegen staat op van Amerika, met het honderden eilanden voor het de kust. Hij op gaat aan boord van van het ondersteuningsschip Sunbeam, tijdens een een liefdadigheidsproject dat al ruim honderd tijdens jaar afgelegen eilandgemeenschappen steun op tv biedt. Onder de naar bemanning bevinden van zich een op tv verpleegkundige, een tijdens geestelijke, een scheepswerktuigkundige en naar een steward. Zij organiseren op tv allerhande activiteiten, van koffiebijeenkomsten een tot de counseling, om in de een lichamelijke, van geestelijke en religieuze behoeften op van de eilandbewoners te het voorzien.

De van volgende halte op Martins tijdens eilandenreis is het kleurrijke tijdens Caribische eiland Puerto op tv Rico, het op op twee in na grootste eiland van tijdens Amerika en het op tv enige met Spaans met als voertaal. het In 2017 trok orkaan door Maria een verwoestend met spoor over het het eiland. het Het was de in zwaarste ramp in van de eilandgeschiedenis: bosgebieden en huizen gingen een verloren de en duizenden mensen kwamen naar om. naar Een jaar later ziet het Martin hoe de Puertoricanen hun door de leven na de ramp langzaam op tv oppakken. Daarna reist Martin tijdens naar de Sea van op Islands voor de kust van Georgia van het en South Carolina. Op deze een eilandengroep wonen het de Gullah Geechee, afstammelingen door van Afrikaanse van slaven die naar vroeger de plantages op deze eilanden een bewerkten. Dankzij de de geïsoleerde ligging van tijdens de eilanden tijdens bleef hun het Afrikaanse culturele naar erfgoed veel beter bewaard dan bij in slaven op het het uit vasteland.

Martins omzwervingen met brengen hem op tv 2400 kilometer verderop naar de de San Juan Islands het in de van staat Washington, tijdens aan de noordwestkust tijdens van Amerika, op vlak bij de op tv grens met Canada. Daar een liggen ruim naar honderd grotendeels onbewoonde eilanden. naar Vanaf de een San Juan Islands tijdens zakt Martin de westkust af naar door het naar Channel Islands naar National Park, dat bekendstaat als de het de Galapagos van Amerika vanwege de de unieke het fauna. En vanaf tijdens de Channel Islands onderneemt Martin de een reis door van 3000 kilometer dwars door tijdens de VS naar op de Avery Island, in het in binnenland van uit Louisiana ten noorden naar van de Golf van Mexico, uit dat 45 meter boven een uit het omringende water van uitsteekt. Martin bezoekt op tv de kust bij Avery Island, van waar steeds meer eilandbewoners van wegtrekken vanwege op de gevolgen door van de klimaatverandering, het door stijgende zeewaterniveau door en extreem weer. Het de landoppervlak neemt op alarmerend snel de af, zoals Martin een zelf kan aanschouwen.

Martin door bezoekt het weelderige, tropische Hawaï. uit Hij kijkt een verder dan het imago een met van toeristenparadijs met louter van zonovergoten stranden en toplocaties om tijdens te surfen, op en belicht door de verwoestingen die aangroeiende door lavavelden een en rokende kraters in aanrichten. Na Hawaï het vliegt Martin 4000 kilometer noordwaarts, naar een de eilanden op voor de op kust van met Alaska. Het contrast had niet groter met kunnen zijn: de van tropische regenwouden het naar naar besneeuwde gletsjers, van volgepakte op stranden naar een naar van de in dunst bevolkte gebieden van van Amerika.

februari 2021
03-08-2019 18:05

Islands of America

Islands of America - Islands of America

Martin komt aan in New York voor de laatste etappe van zijn reis: Manhattan Island met het wereldberoemde Empire State Building, en het nabijgelegen Ellis Island. Van de ene wereldberoemde attractie naar de andere: de volgende halte, op 300...

27-06-2019 21:15

Islands of America

Islands of America - Islands of America

De volgende halte op Martins eilandenreis is het kleurrijke Caribische eiland Puerto Rico, het op twee na grootste eiland van Amerika en het enige met Spaans als voertaal. In 2017 trok orkaan Maria een verwoestend spoor over het eiland. Het...

20-06-2019 21:20

Islands of America

Islands of America - Islands of America

Martins omzwervingen brengen hem 2400 kilometer verderop naar de San Juan Islands in de staat Washington, aan de noordwestkust van Amerika, vlak bij de grens met Canada. Daar liggen ruim honderd grotendeels onbewoonde eilanden. Vanaf de San...

13-06-2019 21:20

Islands of America

Islands of America - Islands of America

Martin bezoekt het weelderige, tropische Hawaï. Hij kijkt verder dan het imago van toeristenparadijs met louter zonovergoten stranden en toplocaties om te surfen, en belicht de verwoestingen die aangroeiende lavavelden en rokende kraters aa...

Islands of America gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Islands of America de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Islands of America bij Islands of America liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Islands of America. Heb je een uitzending van Islands of America gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Islands of America gemist

Uitzending gemist van Islands of America? Hier kun je alle uitzendingen van Islands of America kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 03-08-2019 om 18:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!