Programma gemist?

Martin komt aan in in New uit York voor de uit laatste de etappe van zijn reis: Manhattan op tv Island met het het wereldberoemde Empire de State Building, en het nabijgelegen de tijdens Ellis Island. Van de tijdens ene wereldberoemde attractie naar het de andere: de in volgende halte, op uit 300 kilometer uit afstand van New met York, is op Martha's Vineyard. Het ligt elf kilometer een op van het vasteland en is op heel geliefd bij vakantievierders in en tijdens de rijken der de aarde. De laatste halte op op Martins het lange eilandenreis een is Maine, de meest oostelijk gelegen op staat van uit Amerika, met honderden tijdens eilanden voor de kust. in met Hij gaat aan boord een van het met ondersteuningsschip Sunbeam, een liefdadigheidsproject dat tijdens al het ruim honderd jaar afgelegen van eilandgemeenschappen steun biedt. Onder de op bemanning bevinden door zich naar een verpleegkundige, een door geestelijke, een scheepswerktuigkundige en het een steward. de Zij organiseren allerhande activiteiten, van koffiebijeenkomsten tijdens tot counseling, op tv om in de lichamelijke, tijdens geestelijke in en religieuze behoeften van de het eilandbewoners te de voorzien.

De volgende op tv halte op Martins eilandenreis tijdens is het kleurrijke de het Caribische eiland Puerto Rico, het naar op een twee na grootste eiland van naar Amerika op en het enige een met Spaans als voertaal. tijdens In 2017 trok uit orkaan Maria een verwoestend spoor van over het van eiland. in Het was de de zwaarste ramp in de door eilandgeschiedenis: bosgebieden en het huizen gingen verloren en in duizenden mensen een kwamen om. Een jaar later het ziet Martin naar hoe de met Puertoricanen hun tijdens leven na de naar ramp langzaam oppakken. Daarna reist op tv Martin naar uit de Sea Islands voor uit de kust van Georgia een en South met Carolina. Op uit deze eilandengroep wonen een de Gullah Geechee, een afstammelingen van Afrikaanse naar slaven die vroeger de plantages door een op deze eilanden bewerkten. op tv Dankzij de geïsoleerde ligging tijdens van de eilanden bleef tijdens hun Afrikaanse met culturele erfgoed de veel beter bewaard dan bij van slaven op het tijdens in vasteland.

Martins omzwervingen door brengen hem 2400 tijdens kilometer verderop naar de van San Juan Islands door in de staat in Washington, aan de tijdens in noordwestkust van Amerika, op vlak bij de grens op tv met Canada. Daar van liggen ruim honderd op grotendeels onbewoonde eilanden. Vanaf de tijdens San Juan Islands het tijdens zakt Martin de westkust af naar uit het tijdens Channel Islands in National Park, dat bekendstaat als de met Galapagos door van Amerika vanwege de van unieke fauna. En vanaf de de Channel Islands in onderneemt Martin uit een door reis van 3000 kilometer met dwars door op tv de VS naar Avery Island, het in het in binnenland van Louisiana op tv ten noorden tijdens van de Golf van met Mexico, dat 45 meter boven een het omringende een water uitsteekt. Martin naar bezoekt de op kust bij Avery een Island, waar steeds meer eilandbewoners tijdens wegtrekken vanwege de door gevolgen van met de tijdens klimaatverandering, het stijgende zeewaterniveau en extreem uit weer. in Het landoppervlak in neemt alarmerend snel af, een zoals Martin zelf kan door aanschouwen.

Martin bezoekt van het weelderige, tropische Hawaï. het tijdens Hij kijkt verder dan het imago met naar van toeristenparadijs met het louter zonovergoten stranden en door toplocaties om te surfen, en in belicht de op verwoestingen die van aangroeiende lavavelden uit en rokende kraters aanrichten. met Na Hawaï de vliegt Martin 4000 kilometer noordwaarts, in naar de eilanden voor uit naar de kust van met Alaska. Het contrast had niet groter met kunnen zijn: in van tropische regenwouden tijdens naar besneeuwde naar gletsjers, van volgepakte uit stranden naar een van door de uit dunst bevolkte gebieden van de Amerika.

mei 2020
03-08-2019 18:05

Islands of America

Islands of America - Islands of America

Martin komt aan in New York voor de laatste etappe van zijn reis: Manhattan Island met het wereldberoemde Empire State Building, en het nabijgelegen Ellis Island. Van de ene wereldberoemde attractie naar de andere: de volgende halte, op 300...

27-06-2019 21:15

Islands of America

Islands of America - Islands of America

De volgende halte op Martins eilandenreis is het kleurrijke Caribische eiland Puerto Rico, het op twee na grootste eiland van Amerika en het enige met Spaans als voertaal. In 2017 trok orkaan Maria een verwoestend spoor over het eiland. Het...

20-06-2019 21:20

Islands of America

Islands of America - Islands of America

Martins omzwervingen brengen hem 2400 kilometer verderop naar de San Juan Islands in de staat Washington, aan de noordwestkust van Amerika, vlak bij de grens met Canada. Daar liggen ruim honderd grotendeels onbewoonde eilanden. Vanaf de San...

13-06-2019 21:20

Islands of America

Islands of America - Islands of America

Martin bezoekt het weelderige, tropische Hawaï. Hij kijkt verder dan het imago van toeristenparadijs met louter zonovergoten stranden en toplocaties om te surfen, en belicht de verwoestingen die aangroeiende lavavelden en rokende kraters aa...

Islands of America gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Islands of America de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Islands of America bij Islands of America liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Islands of America. Heb je een uitzending van Islands of America gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Islands of America gemist

Uitzending gemist van Islands of America? Hier kun je alle uitzendingen van Islands of America kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 03-08-2019 om 18:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!