Programma gemist?

Martin komt aan met met in New York tijdens voor de laatste etappe van het zijn reis: Manhattan van Island met door het wereldberoemde Empire State tijdens Building, naar en het nabijgelegen naar Ellis Island. Van de op ene wereldberoemde met attractie naar de door andere: de volgende halte, op 300 een uit kilometer afstand van naar New York, is Martha's Vineyard. Het het ligt elf kilometer het met van het vasteland en is het heel geliefd bij het vakantievierders en in de rijken uit der aarde. De laatste halte op op op tv Martins lange eilandenreis is door Maine, de meest van oostelijk gelegen staat van met Amerika, met honderden uit eilanden van voor de kust. uit Hij gaat aan een boord van het in ondersteuningsschip Sunbeam, een liefdadigheidsproject dat al tijdens ruim honderd jaar een afgelegen de eilandgemeenschappen steun biedt. Onder de het bemanning de bevinden zich het een verpleegkundige, een geestelijke, een scheepswerktuigkundige op en uit een steward. een Zij organiseren allerhande de activiteiten, van koffiebijeenkomsten met tot counseling, om in de in lichamelijke, op tv geestelijke en religieuze tijdens behoeften van de eilandbewoners te op voorzien.

De met volgende halte op Martins uit eilandenreis is het door kleurrijke Caribische uit eiland Puerto van Rico, het op twee na grootste een eiland van Amerika in en het enige het met met Spaans als voertaal. In op tv 2017 trok een orkaan Maria een een verwoestend spoor over met het eiland. naar Het was de uit zwaarste ramp in met de eilandgeschiedenis: bosgebieden en op huizen gingen verloren en duizenden het mensen kwamen om. een Een jaar later een de ziet Martin hoe de de Puertoricanen hun leven na naar de van ramp langzaam oppakken. Daarna de reist Martin uit naar de Sea Islands voor de de kust van op tv Georgia en South op tv Carolina. naar Op deze eilandengroep wonen de de Gullah Geechee, afstammelingen in van Afrikaanse slaven die de vroeger de uit plantages op deze eilanden tijdens bewerkten. Dankzij de naar door geïsoleerde ligging van met de eilanden bleef hun Afrikaanse in culturele door erfgoed veel beter op tv bewaard dan bij slaven het op het van vasteland.

Martins op omzwervingen brengen naar hem 2400 kilometer verderop naar de met op San Juan Islands in de uit staat Washington, aan van de noordwestkust van van Amerika, vlak bij de door grens een met Canada. Daar liggen ruim tijdens honderd grotendeels onbewoonde het eilanden. Vanaf in de San Juan Islands met zakt Martin op de uit westkust af naar het Channel Islands in National Park, uit dat bekendstaat uit als de op Galapagos van Amerika vanwege de unieke een fauna. En vanaf door de Channel tijdens Islands onderneemt Martin met een reis van 3000 van een kilometer dwars door de VS op naar Avery Island, in op het uit binnenland van Louisiana ten met noorden van een de Golf van Mexico, dat een op 45 meter boven het van omringende water uitsteekt. Martin bezoekt door de kust door bij Avery Island, een waar steeds door meer eilandbewoners wegtrekken het vanwege de gevolgen door van de klimaatverandering, het stijgende van met zeewaterniveau en extreem weer. een Het landoppervlak neemt alarmerend naar snel af, zoals Martin met zelf uit kan aanschouwen.

Martin in bezoekt het weelderige, tropische Hawaï. de op Hij kijkt verder dan het op imago van op toeristenparadijs met louter tijdens zonovergoten stranden en tijdens toplocaties om te surfen, en op tv belicht de naar verwoestingen die aangroeiende de lavavelden en rokende uit kraters van aanrichten. Na Hawaï vliegt op Martin 4000 kilometer noordwaarts, naar tijdens van de eilanden voor de het kust van Alaska. met Het contrast met had niet groter het kunnen zijn: van op tropische regenwouden naar besneeuwde naar gletsjers, van volgepakte het stranden naar een van naar de tijdens dunst bevolkte gebieden de van Amerika.

januari 2020
03-08-2019 18:05

Islands of America

Islands of America - Islands of America

Martin komt aan in New York voor de laatste etappe van zijn reis: Manhattan Island met het wereldberoemde Empire State Building, en het nabijgelegen Ellis Island. Van de ene wereldberoemde attractie naar de andere: de volgende halte, op 300...

27-06-2019 21:15

Islands of America

Islands of America - Islands of America

De volgende halte op Martins eilandenreis is het kleurrijke Caribische eiland Puerto Rico, het op twee na grootste eiland van Amerika en het enige met Spaans als voertaal. In 2017 trok orkaan Maria een verwoestend spoor over het eiland. Het...

20-06-2019 21:20

Islands of America

Islands of America - Islands of America

Martins omzwervingen brengen hem 2400 kilometer verderop naar de San Juan Islands in de staat Washington, aan de noordwestkust van Amerika, vlak bij de grens met Canada. Daar liggen ruim honderd grotendeels onbewoonde eilanden. Vanaf de San...

13-06-2019 21:20

Islands of America

Islands of America - Islands of America

Martin bezoekt het weelderige, tropische Hawaï. Hij kijkt verder dan het imago van toeristenparadijs met louter zonovergoten stranden en toplocaties om te surfen, en belicht de verwoestingen die aangroeiende lavavelden en rokende kraters aa...

Islands of America gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Islands of America de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Islands of America bij Islands of America liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Islands of America. Heb je een uitzending van Islands of America gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Islands of America gemist

Uitzending gemist van Islands of America? Hier kun je alle uitzendingen van Islands of America kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 03-08-2019 om 18:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!