Programma gemist?

Martin komt het aan in New York een voor de op laatste etappe van uit zijn door reis: Manhattan Island met van het wereldberoemde Empire op State Building, en op het nabijgelegen Ellis een Island. Van de op ene wereldberoemde een attractie naar de andere: de volgende van halte, op de 300 kilometer van afstand van New naar York, is uit Martha's Vineyard. Het ligt elf van kilometer van de het vasteland en is heel met geliefd bij uit vakantievierders en van de rijken een der aarde. De laatste halte op een de Martins lange eilandenreis is van Maine, de tijdens meest oostelijk gelegen staat een van Amerika, met tijdens honderden eilanden naar voor de kust. Hij gaat van aan door boord van het door ondersteuningsschip Sunbeam, een liefdadigheidsproject door dat al ruim honderd jaar met op afgelegen eilandgemeenschappen steun de biedt. Onder de bemanning bevinden op tv zich een verpleegkundige, een een door geestelijke, een scheepswerktuigkundige en een met steward. Zij organiseren van allerhande activiteiten, van in koffiebijeenkomsten een tot counseling, om in de een lichamelijke, geestelijke en religieuze van naar behoeften van de eilandbewoners te naar voorzien.

De volgende halte de tijdens op Martins eilandenreis is het uit kleurrijke Caribische eiland Puerto op op Rico, het op naar twee na grootste de eiland van Amerika en het de enige met in Spaans als voertaal. In 2017 met trok orkaan door Maria een verwoestend spoor het over het eiland. op Het was de tijdens zwaarste ramp in door de in eilandgeschiedenis: bosgebieden en huizen gingen in verloren en duizenden in uit mensen kwamen om. Een jaar tijdens later door ziet Martin hoe in de Puertoricanen hun leven naar na de ramp langzaam van oppakken. Daarna reist Martin in naar naar de Sea Islands met voor de kust door van Georgia naar en South Carolina. Op deze eilandengroep uit wonen de tijdens Gullah Geechee, de afstammelingen van Afrikaanse op tv slaven die vroeger de plantages uit op deze naar eilanden bewerkten. uit Dankzij de uit geïsoleerde ligging van de eilanden bleef een door hun Afrikaanse culturele met erfgoed veel beter de bewaard dan bij slaven op het uit op tv vasteland.

Martins omzwervingen een brengen uit hem 2400 kilometer verderop op naar de San Juan door Islands in de staat een Washington, het aan de noordwestkust van Amerika, de door vlak bij de grens naar met Canada. met Daar liggen ruim honderd uit grotendeels onbewoonde eilanden. door Vanaf de San Juan Islands uit zakt in Martin de westkust af naar de het uit Channel Islands het National Park, dat bekendstaat in als de in Galapagos van Amerika vanwege op tv de unieke fauna. met En vanaf de Channel Islands het onderneemt op tv Martin een reis op van 3000 kilometer met dwars door de VS door naar uit Avery Island, in het binnenland van in Louisiana een ten noorden van de Golf op van in Mexico, dat 45 meter boven in op het omringende water uitsteekt. de Martin bezoekt de in kust bij Avery Island, waar met steeds meer op eilandbewoners wegtrekken vanwege de de gevolgen tijdens van de klimaatverandering, het stijgende naar zeewaterniveau en extreem in weer. Het landoppervlak op tv uit neemt alarmerend snel af, zoals uit Martin een zelf kan aanschouwen.

Martin het bezoekt het door weelderige, tropische Hawaï. het Hij kijkt verder dan het met imago met van toeristenparadijs met louter zonovergoten stranden naar met en toplocaties om te surfen, en met belicht de de verwoestingen die aangroeiende het lavavelden en door rokende kraters aanrichten. Na Hawaï de vliegt een Martin 4000 kilometer noordwaarts, van naar de eilanden met voor de kust van met Alaska. Het van contrast het had niet groter tijdens kunnen zijn: van tropische van regenwouden naar de besneeuwde gletsjers, van volgepakte van stranden naar van een van de dunst tijdens bevolkte gebieden in van Amerika.

december 2019
03-08-2019 18:05

Islands of America

Islands of America - Islands of America

Martin komt aan in New York voor de laatste etappe van zijn reis: Manhattan Island met het wereldberoemde Empire State Building, en het nabijgelegen Ellis Island. Van de ene wereldberoemde attractie naar de andere: de volgende halte, op 300...

27-06-2019 21:15

Islands of America

Islands of America - Islands of America

De volgende halte op Martins eilandenreis is het kleurrijke Caribische eiland Puerto Rico, het op twee na grootste eiland van Amerika en het enige met Spaans als voertaal. In 2017 trok orkaan Maria een verwoestend spoor over het eiland. Het...

20-06-2019 21:20

Islands of America

Islands of America - Islands of America

Martins omzwervingen brengen hem 2400 kilometer verderop naar de San Juan Islands in de staat Washington, aan de noordwestkust van Amerika, vlak bij de grens met Canada. Daar liggen ruim honderd grotendeels onbewoonde eilanden. Vanaf de San...

13-06-2019 21:20

Islands of America

Islands of America - Islands of America

Martin bezoekt het weelderige, tropische Hawaï. Hij kijkt verder dan het imago van toeristenparadijs met louter zonovergoten stranden en toplocaties om te surfen, en belicht de verwoestingen die aangroeiende lavavelden en rokende kraters aa...

Islands of America gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Islands of America de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Islands of America bij Islands of America liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Islands of America. Heb je een uitzending van Islands of America gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Islands of America gemist

Uitzending gemist van Islands of America? Hier kun je alle uitzendingen van Islands of America kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 03-08-2019 om 18:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!