Programma gemist?

Nu Lau spoorloos op tijdens verdwenen blijkt, zetten Jonah uit en David alles op alles met uit om haar te vinden. Daarvoor hebben tijdens ze het informatie nodig van Sally, op tv die aanvankelijk weigert in te praten. Maar door als Jonah haar naar zover krijgt dat door ze door alles uit de doeken doet, vallen met de het schellen hem van op de ogen. in Ineens blijken alle uit raadselachtige gebeurtenissen van de afgelopen tijdens tijd op tv met elkaar verbonden. En door dan wordt uit ook duidelijk hoe Lau aan zo'n op tv naar grote erfenis komt.

Als Jonah bijkomt in het op de boot van op gangster Kai Huang, is de door politie uit inmiddels gearriveerd. door Maar het lijk het dat Jonah gezien op tv heeft is spoorloos, net als David op tv en het de wapen. Als naar Sally Jonah in Macau op te van hulp schiet, doet ze uit een schokkende ontdekking die op haar eigen functie in door gevaar brengt. tijdens Lau maakt zich een ongerust over haar in vader en Jonah op tv zoekt een de confrontatie met de vermeende van moordenaar van zijn het vrouw.

Jonah en een David neuzen rond in de van Megans geheime pied-à-terre. Daar naar vinden ze een op tv spoor dat hen naar de op tv vuilniswagen leidt door die bij de door fatale botsing met betrokken was. Het contact tussen door Lau en Becky door wordt inniger, maar de door Becky lijkt een dubbelrol met te spelen. Journalist Michael Cohen een in zoekt contact met Sally en heeft het nieuws de over haar overleden met verloofde. Dan in komt Jonah iets te het weten over een David wat hem aan alles doet in een twijfelen.

augustus 2020
28-06-2019 19:25

Strangers

Strangers - Strangers

Nu Lau spoorloos verdwenen blijkt, zetten Jonah en David alles op alles om haar te vinden. Daarvoor hebben ze informatie nodig van Sally, die aanvankelijk weigert te praten. Maar als Jonah haar zover krijgt dat ze alles uit de doeken doet, ...

21-06-2019 19:25

Strangers

Strangers - Strangers

Als Jonah bijkomt op de boot van gangster Kai Huang, is de politie inmiddels gearriveerd. Maar het lijk dat Jonah gezien heeft is spoorloos, net als David en het wapen. Als Sally Jonah in Macau te hulp schiet, doet ze een schokkende ontdekk...

14-06-2019 19:25

Strangers

Strangers - Strangers

Jonah en David neuzen rond in Megans geheime pied-à-terre. Daar vinden ze een spoor dat hen naar de vuilniswagen leidt die bij de fatale botsing betrokken was. Het contact tussen Lau en Becky wordt inniger, maar Becky lijkt een dubbelrol te...

Strangers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Strangers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Strangers bij Strangers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Strangers. Heb je een uitzending van Strangers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Strangers gemist

Uitzending gemist van Strangers? Hier kun je alle uitzendingen van Strangers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 28-06-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!