Programma gemist?

Floris Kortie neemt uit de de kijker mee naar het Scheveningse op tv strand, voor de uit op tv spectaculaire opening van Festival uit Classique met op de strandopera Aida aan Zee. op Het festival brengt op tv voor deze voorstelling op tv meer dan de 350 musici en dansers op met de been. door We kijken live uit mee met op tv Floris, krijgen achtergronden èn de een kijkje achter het de schermen bij een de tijdens voorbereidingen.

januari 2021
15-06-2019 20:05

Aida aan zee

Aida aan zee - Aida aan zee

Floris Kortie neemt de kijker mee naar het Scheveningse strand, voor de spectaculaire opening van Festival Classique met de strandopera Aida aan Zee. Het festival brengt voor deze voorstelling meer dan 350 musici en dansers op de been. We k...

Aida aan zee gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aida aan zee de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aida aan zee bij Aida aan zee liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aida aan zee. Heb je een uitzending van Aida aan zee gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aida aan zee gemist

Uitzending gemist van Aida aan zee? Hier kun je alle uitzendingen van Aida aan zee kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-06-2019 om 20:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!